موسسه وکیل تلفنی

  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • نگار عبادي گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۶:۵۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۵:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • زهرا علیزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۵:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۴
  • ساعی ساعی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۴۹:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۳
انجمن وکیل تلفنی

معاضدت قضایی تلفنی

معاضدت قضایی تلفنی

منظور از معاضدت قضایی، یاری و مساعدت به اشخاصی است که به دلیل عدم کفایت دارایی و یا عدم دسترسی به اموال خود توانایی مالی لازم برای پرداخت هزینه های دادرسی و حق الوکاله را ندارند و در نتیجه ی این مسئله، امکان مراجعه به مراجع قضایی برای این افراد نیز وجود ندارد؛ معاضدت قضایی تلفنی، مانند مشاوره حقوقی تلفنی؛ محبوبیت زیادی بین عموم مردم دارد و ما نیز در ادامه این مطلب به معرفی ارزانترین معاضدت قضایی تلفنی و نحوه دریافت آن خواهیم پرداخت؛ اما قبل از آن به شما توصیه می نماییم که ویدئوی یک دقیقه ای زیر را مشاهده بفرمایید.

 

 

 

 

معاضدت قضایی تلفنی چیست و اولین ارگان ارائه دهنده آن کیست؟

 

telephone judiciary assistance concept

مشاوره فوری با وکیل معاضدتی تلفنی و آنلاین 24 ساعته 

 

همانطور که گفته شد در قانون ایران تنها اشخاصی که قادر به پرداخت هزینه دادرسی و حق الوکاله نباشند، این امکان را دارند که از معاضدت قضایی استفاده کنند؛ معمولاً خدمات اصلی معاضدت قضایی تلفنی مربوط به مشاوره حقوقی تلفنی می باشد، که در آن افراد می توانند بدون صرف هزینه مشکل حقوقی خود را با وکلای پایه یک دادگستری مجرب  بدون پرداخت هزینه، در میان گذاشته و اقدامات لازم را با توجه به قوانین موجود و تجربه وکیل شناسایی نمایند.

قانونگذار برای احقاق، حق داشتن وکیل برای تمامی شهروندان بر اساس قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران دو نهاد وکالت تسخیری و معاضدتی را در نظر گرفته است؛ این وکلا جزو وکلای پایه یک دادگستری هستند.

طبق ماده 34 نظام نامه قانون وکالت، موسسه معاضدت قضایی در مرکز قرار گرفته و دارای شعب دبیرخانه، عرایض و قضائی می باشد.

شما می توانید از طریق لینک مشاوره حقوقی تلفنی برای دریافت معاضدت قضایی تلفنی و کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه با وکلای متخصص و مجرب ما در سایت وکیل تلفنی ارتباط برقرار کنید.

 

مزایای مشاوره تلفنی ارزان با وکیل معاضدت قضایی تلفنی 24 ساعته در چیست؟

 

همانطور که گفته شد تمامی وکلای معاضدتی از وکلای رسمی دادگستری با پروانه وکالت معتبر می باشند و از اعتبار لازم برای انتخاب پرونده های معاضدتی برخوردار هستند؛ مشاوره حقوقی، انواع مختلفی دارد که با توجه به نیاز های مخاطب تغییر شکل می دهد؛ مشاوره حقوقی تلفنی از دیگر اشکال مشاوره است که به دلیل مزایای خاص خود از دیگر اشکال مشاوره متمایز باشد.

 

برخی از مزایای مشاوره تلفنی 24 ساعته با وکیل معاضدت قضایی عبارتند از:

  1. صرفه جویی در زمان: از آن جایی که گرفتن مشاوره حقوقی به صورت تلفنی به جا به جایی و صرف زمان نیاز ندارد، گزینه منعطفی از نظر زمانی محسوب می شود؛ علاوه بر این پشتیبانی 24 ساعته وکلا در این واحد، امکان تغذیه اطلاعات مراجعین در هر زمانی وجود دارد.

 

  1. صرفه جویی در هزینه: همانطور که گفته شد وکیل در معاضدت قضایی تلفنی حق دریافت هزینه حق الوکاله را ندارد و تمامی هزینه های مربوط به مشاوره و دفاع در دادگاه بجز هزینه تمبر برای افراد بی بضاعت و ناتوان مالی رایگان می باشد؛ اما علاوه بر این در گرفتن مشاوره به صورت تلفنی از هزینه های جانبی مانند: هزینه های رفت و آمد فرد به دفتر وکیل نیز جلوگیری می شود.

 

  1. حفظ حریم خصوصی: در اکثر اوقات دلایل مختلفی، مانند احساس شرمساری، باعث می شود که افراد مشکلات حقوقی خود را به صورت غیر حضوری با مشاور در میان بگذارند؛ در چنین مواقعی مشاوره حقوقی تلفنی گزینه مناسبی به منظور حفظ حریم خصوصی و حیثیت افراد محسوب می شود.

 

باید ها و نباید های یک معاضدت قضایی چیست؟

 

telephone judiciary assistance to do,s

معاضدت آنلاین و تلفنی 24 ساعته قضایی در وکیل تلفنی

 

اعسار باید قبل از تقدیم دادخواست رسیدگی به ادعای اعسار و در نتیجه تایید معافیت از هزینه دادرسی، اثبات شود که معمولا این امر با اقامه شهود صورت می گیرد و پس از آن خواهان دادخواست خود را تقدیم دادگاه می نماید؛ در نهایت اگر دادگاه ادعا را محرز دانست، حکم مربوط به قبولی اعسار را صادر می نماید و یک وکیل معاضدتی مجاز خواهان پس از تحصیل این حکم به شعبه معاضدت کانون وکلا در نتیجه خواهان می تواند از مزایای این حکم استفاده کند.

طبق ماده 31 قانون وکالت تمامی وکلای پایه یک دادگستری با پروانه وکالت معتبر موظف به قبول وکالت معاضدتی پرونده هایی هستند که از طرف کانون به آن ها ارجاع داده می شود؛ همچنین در ماده 33 همین قانون تاکید شده که تمامی وکلای دادگستری مکلف به قبول وکالت 3 پرونده معاضدتی می باشند.

علاوه بر این ها طبق ماده 23 قانون وکالت پرداخت حق الوکاله وکیل معاضدتی مقید به دو شرط می باشد، که عبارتند از:

  1. محکوم له واقع شدن موکل.

 

  1. وصول محکوم به.

 

در نتیجه این مسئله در صورتی که موکل، محکوم له واقع نشود و یا حتی اگر محکوم  به قابل وصول نباشد، وکیل معاضدتی از دریافت حق الوکاله خود محروم خواهد شد.

شما می توانید از طریق لینک مشاوره حقوقی با کارشناسان حقوقی متخصص و مجرب ما برای گرفتن مشاوره حقوقی در زمینه معاضدت قضایی و آشنایی با باید ها و نباید های آن ارتباط برقرار کنید.

 

نگارش تلفنی انواع قرارداد های معاضدت قضایی به صورت 24 ساعته و با کیفیت تضمینی

 

whatsapp dowry legal advice

 

وکلای پایه یک دادگستری مجرب و متخصص در زمینه انواع مسائل و مشکلات حقوقی در اورژانس وکالت وکیل تلفنی به صورت 24 ساعته با قابلیت برقراری ارتباط در سریع ترین زمان ممکن آماده خدمت رسانی به صورت مشاوره حقوقی در زمینه انواع مسائل و مشکلات حقوقی مانند: معاضدت قضایی تلفنی و نگارش انوع قرارداد های معاضدت قضایی به صورت فوری و با توجه به قوانین موجود با تضمین کیفیت، به تمامی شما عزیزان می باشند.

شما می توانید از طریق لینک مشاوره حقوقی آنلاین برای کسب مشاوره حقوقی تلفنی ارزان و تضمینی 24 ساعته فوری در زمینه نگارش انواع قرارداد های معاضدتی با وکیل آنلاین متخصص و مجرب ما در سایت وکیل تلفنی ارتباط برقرار کنید.

 

هزینه معاضدت قضایی تلفنی به چه میزان است و ارزان ترین نوع آن را از کجا دریافت کنیم؟

 

cost of telephone judiciary assistance

معاضدت قضایی تلفنی و فوری 24 ساعته با وکیل پایه یک دادگستری

 

هزینه مشاوره حقوقی به صورت تلفنی معمولا با توجه به زمان مکالمه، موضوع مشاوره و میزان حق الوکاله وکیل بستگی دارد و همانطور که گفته شد وکیل معاضدت قضایی حق دریافت حق الوکاله را ندارد؛ بنابراین هزینه معاضدت قضایی تلفنی مبلغ بسیار کمی می باشد که ارزان ترین نوع آن را می توانید از سایت وکیل تلفنی دریافت کنید.

شما می توانید از لینک پرسش و پاسخ فوری حقوقی برای ارتباط با وکیل ارزان و آنلاین  و همچنین کسب اطلاعات بیشتر درباره هزینه معاضدت قضایی  و دریافت پاسخ دقیق و فوری سوالات خود درباره مراحل مربوط به آن  کمک بگیرید.

 

خدمات معاضدت قضایی که به صورت تلفنی ارائه می شوند، شامل چه مواردی هستند؟

 

این خدمات معمولا شامل مشاوره حقوقی در زمینه انواع مسائل و مشکلات حقوقی و شناسایی اقدامات لازم برای پیگیری و حل این مسائل و همچنین تغذیه اطلاعات اشخاص و کمک به آن ها برای نگارش انواع قرارداد های معاضدت قضایی  می باشد.

شما می توانید از طریق لینک مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته برای دریافت خدمات معاضدت قضایی با وکلای متخصص و مجرب ما در سایت وکیل تلفنی ارتباط برقرار کنید.

 

ضمانت کیفیت خدمات حقوقی

اعطای وکالت آنلاین به وکیل متخصص

وکیل واتساپی 24 ساعته

نگارش فوری و آنلاین تمامی اوراق حقوقی نادر و رایج با کیفیت تضمینی

ارائه تمامی خدمات ثبت شرکت و امور حقوقی شرکت ها و شرکا

نگارش فوری انواع دادخواست ها

درباره ما

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

خیلی خوب خدا پدر مادر بیامورزه
با سلام و عرض ادب، منظور از معاضدت قضایی، یاری و مساعدت به اشخاصی است که به دلیل عدم کفایت دارایی و یا عدم دسترسی به اموال خود توانایی مالی لازم برای پرداخت هزینه های دادرسی و حق الوکاله را ندارند و در نتیجه ی این مسئله، امکان مراجعه به مراجع قضایی برای این افراد نیز وجود ندارد؛ معاضدت قضایی تلفنی، مانند مشاوره حقوقی تلفنی؛ محبوبیت زیادی بین عموم مردم دارد. وکلای پایه یک دادگستری مجرب و متخصص در زمینه انواع مسائل و مشکلات حقوقی در اورژانس وکالت وکیل تلفنی با قابلیت برقراری ارتباط در سریع ترین زمان ممکن آماده خدمت رسانی به صورت مشاوره حقوقی در زمینه انواع مسائل و مشکلات حقوقی مانند: معاضدت قضایی تلفنی و نگارش انوع قرارداد های معاضدت قضایی به صورت فوری و با توجه به قوانین موجود با تضمین کیفیت، به تمامی شما عزیزان می باشند.
سلام وقتتون بخیر از سایت وکیل تلفنی نهایت تشکروقدردانی رو دارم که باوجود مشغله زیاد وکلا همچنان وکلای باسابقه و باسوادی رو کنار هم جمع کردن برای خدمت به مردم و با هزینه کم وقت گرانبهاشونو در اختیار ما برای حل مشکلاتمون میدارند.سپاسگزارم
سلام ضمن عرض خسته نباشید خواستم در ابتدا تشکر کنم از سایت خوبتون که مطالبی بسیار مفید و کاربردی در سایت انتشار میدهید. مشاوره غیرحضوری به صورت شبانه روزی برای افرادی مانند بنده که ساعت کاری مشخصی ندارند و گاها ممکن است فقط خارج از ساعت اداری بتوانم مشاوره دریافت کنم، بسیار مفید بود. مشاورین و همکارا وکیل تلفنی بسیار باحوصله و خوش برخورد بودند و من از کیفیت و سطح مشاوره های وکیل تلفنی بسیار رضایت داشتم و قطعا اخذ مشاوره از متخصصین حقوقی قبل از انجام هر اقدامی را به تمام دوستانم پیشنهاد خواهم داد. چرا که میتوان به کمک مشاوره جلوی خیلی اتفاقات و مشکلات بعدی را گرفت.
بررسی معاهدات دوجانبه در زمینه‌های معاضدت قضایی با توجه به اهمیت روزافزون همکاری‌های بین‌المللی در گسترش عدالت و مبارزه با جرم و اهمیت و تأثیر اقدامات مراجع قضایی در نحوه همکاری متقابل کشورهای دیگر امری بیش از پیش ضروری به نظر می‌رسد. در سال‌های اخیر، قوانین مختلفی برای همکاری و معاضدت قضایی بین ایران و دیگر کشورها به تصویب رسیده است و این دلیلی بر صحت این ادعا است.
کاربران گرامی‌می توانید با مراجعه به سایت وکیل تلفنی در هر ساعت از شبانه روز از خدمات مشاوره تلفنی و دیگر خدمات حقوقی موسسه وکیل تلفنی با کادری مجرب و ماهر استفاده نمایید .
با سلام و تشکر از مجموعه ی وکلای وکیل تلفنی که با تلاش شبانه روزی سعی در یاری رساندن به هموطنان خود دارند همانطور که می دانیم معاضدت قضايي در حقيقت يک نوع همکاري در حوزه دو دستگاه قضايي کشورهايي است كه در اين زمينه قرارداد دوجانبه منعقد مي‌كنند، به عنوان مثال در امور کيفري بعد از تحقيقات و بازپرسي و جمع‌آوري اطلاعات رابطه قضايي و معاضدت قضايي با يک کشوري صورت مي‌گيرد و بعد در اختيار کشور مورد نظر قرار خواهد گرفت كه كشور مذكور به آن استناد کند. معاضدت قضایی در رابطه با محکومان و يا متهمان مربوط به ارتکاب جرم يا جرايم خاص مطرح و اعمال مي‌شود. چنانچه فردي جرم غير سياسي مرتكب شده و در كشور ديگر مقيم و يا پناهنده شود به طوري كه دسترسي كشور مبدا به وي فراهم نباشد، دادگاه‌هاي داخلي طبق آيين‌نامه‌هاي قانون دادرسي از فرد مجرم تقاضاي بازگشت به كشور مي‌كنند و يا در صورتي كه كشور مبدا با كشور مقصد قرارداد دو جانبه‌اي در زمينه استرداد مجرمين منعقد كرده باشند، اين مهم را از طريق همكاري دستگاه‌ها و پليس قضايي كشور مقصد پيگيري مي‌كنند. در حوزه قضايي معمولا اين همکاري‌ها مي‌تواند در محورهاي مختلف نظير استرداد مجرمان، انتفال محکومان، انتقال دادرسي معاضدت قضايي در امور حقوقي و کيفري، استرداد اموال منقول و مواردي از اين دست است که براي رسيدن به آن يکسري ابزارهاي حقوقي معاهدات چندجانبه بين‌المللي بین کشورها منعقد می‌شود.
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی .در قانون ایران تنها اشخاصی که قادر به پرداخت هزینه دادرسی و حق الوکاله نباشند، این امکان را دارند که از معاضدت قضایی استفاده کنند؛ معمولاً خدمات اصلی معاضدت قضایی تلفنی مربوط به مشاوره حقوقی تلفنی می باشد، که در آن افراد می توانند بدون صرف هزینه مشکل حقوقی خود را با وکلای پایه یک دادگستری مجرب بدون پرداخت هزینه، در میان گذاشته و اقدامات لازم را با توجه به قوانین موجود و تجربه وکیل شناسایی نمایند.
باسلام موارد معاضدت از مواردی است که فرد توانایی پرداخت حق الوکاله وکیل را ندارد و از کانون و یا مرکز وکلا درخواست وکیل معاضدتی میکند که وکیل بطور رایگان و برای مساعدت و یاری به فرد امور اورا انجام میدهد.البته وکیل میتواند درخواست دستمزد و اجرت داشته باشد ولی بیشتر از تعرفه نمیتواند.وکیل درخواست خود را به مرکز میدهد و از اعتبارات قوه قضاییه پرداخت خواهدشد
معاضدت قضایی عامل بازدارنده‌ای برای پیشگیری از جرایم سازمان‌یافته یا جرایم دسته جمعی است تا در این صورت مجرم با فرض عدم دسترسی دستگاه قضایی کشور متبوع خود در کشور دیگری مقیم و پناهنده نشوند. بررسی معاهدات دوجانبه در زمینه‌های معاضدت قضایی با توجه به اهمیت روزافزون همکاری‌های بین‌المللی در گسترش عدالت و مبارزه با جرم و اهمیت و تأثیر اقدامات مراجع قضایی در نحوه همکاری متقابل کشورهای دیگر امری بیش از پیش ضروری به نظر می‌رسد. در سال‌های اخیر، قوانین مختلفی برای همکاری و معاضدت قضایی بین ایران و دیگر کشورها به تصویب رسیده است و این دلیلی بر صحت این ادعا است. معاضدت قضایی معاضدت قضایی در حقیقت یک نوع همکاری در حوزه دو دستگاه قضایی کشورهایی است که در این زمینه قرارداد دوجانبه منعقد می‌کنند، به عنوان مثال در امور کیفری بعد از تحقیقات و بازپرسی و جمع‌آوری اطلاعات رابطه قضایی و معاضدت قضایی با یک کشوری صورت می‌گیرد و بعد در اختیار کشور مورد نظر قرار خواهد گرفت که کشور مذکور به آن استناد کند. معاضدت قضایی در رابطه با محکومان و یا متهمان مربوط به ارتکاب جرم یا جرایم خاص مطرح و اعمال می‌شود. چنانچه فردی جرم غیر سیاسی مرتکب شده و در کشور دیگر مقیم و یا پناهنده شود به طوری که دسترسی کشور مبدا به وی فراهم نباشد، دادگاه‌های داخلی طبق آیین‌نامه‌های قانون دادرسی از فرد مجرم تقاضای بازگشت به کشور می‌کنند و یا در صورتی که کشور مبدا با کشور مقصد قرارداد دو جانبه‌ای در زمینه استرداد مجرمین منعقد کرده باشند، این مهم را از طریق همکاری دستگاه‌ها و پلیس قضایی کشور مقصد پیگیری می‌کنند. در حوزه قضایی معمولا این همکاری‌ها می‌تواند در محورهای مختلف نظیر استرداد مجرمان، انتفال محکومان، انتقال دادرسی معاضدت قضایی در امور حقوقی و کیفری، استرداد اموال منقول و مواردی از این دست است که برای رسیدن به آن یکسری ابزارهای حقوقی معاهدات چندجانبه بین‌المللی بین کشورها منعقد می‌شود. همکاری قضایی بین‌المللی میان کشورها نقش مهمی در زمینه استرداد مجرمین، انتقال محکومین به حبس بر جلوگیری و مبارزه با جرم دارد. معاضدت قضایی عامل بازدارنده‌ای برای پیشگیری از جرایم سازمان‌یافته یا جرایم دسته جمعی است تا در این صورت مجرم با فرض عدم دسترسی دستگاه قضایی کشور متبوع خود در کشور دیگری مقیم و پناهنده نشوند.

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی