موسسه وکیل تلفنی

  • عباس صفارزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۴۴:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۷:۲۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۶:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • پوریا طلوعی تویسرکانی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۷:۱۳:۳۲ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۵
  • محمد یاسین احمدی گرامی : سوال حقوقی شما در حال بررسی توسط وکیل می باشد ساعت ۱۷:۷:۱۱ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • محمد یاسین احمدی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۷:۴:۹ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۳:۴۱:۲۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۴:۵۶:۳۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۲
  • سمیرا ندافی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۳:۱۰:۳۳ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۰
  • حسین ساداتی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۲۶:۳۰ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

مشاوره حقوقی سرقفلی

مشاوره حقوقی سرقفلی

در خصوص مشاوره حقوقی سرقفلی باید در ابتدا مفهوم سرقفلی مورد بررسی قرار بگیرد؛ سرقفلی در واقع نوعی امتیاز است، برای کسی که به عنوان مستأجر در مغازه ای کسب و کار به راه انداخته و آنجا را رونق داده، مشتری جلب کرده است؛ بنابراین، در پایان قرارداد باز اولویت قرارداد با او هست و نسبت به سایر متقاضیان در اجاره ی مغازه مقدم است؛ پس اگر مالکی مغازه ی خود را به اجاره بدهد و مستأجر آن، مغازه ی وی را رونق دهد، در پایان قرارداد باید به مستأجر حق کسب و پیشه بدهد، چون باعث شده تا مغازه ی وی محل کسب و کار شود؛ بحث سرقفلی در اصل بر اساس عرف از زمان های قدیم به وجود آمده است و در بین مردم رواج پیدا کرده است، قانون هم به دلیل روج آن و به خاطر حمایت از حق مستأجر در برابر مالک موازین قانونی برای آن تعیین کرده است.

 

 

رزرو مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی 02147625900

مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت 
۵ دقیقه
50.000 تومان
۱۰ دقیقه
100.000  تومان
۱۵ دقیقه
120.000 تومان
۲۰ دقیقه
200.000  تومان
۳۰ دقیقه
250.000  تومان
۱ ساعت
350.000 تومان
مشاوره حقوقی حضوری 500.000 تومان
مطالعه اوراق پرونده همراه با 5 دقیقه مشاوره با وکیل 150.000 تومان
نگارش نامه ها و درخواست های اداری  300.000 تومان
محاسبه فوری دیه توسط وکیل  100.000 تومان 
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز توسط وکیل  50.000 تومان
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان

در صورت تمایل می توانید مبلغ مورد نظر خود را به شماره کارت 6219861069798741 به نام خانم آناهیتا توکلی واریز نمایید و  اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتس اپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

توجهتمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.

 

 

 

 

مدت اجاره در سرقفلی

 

time of rent in right ogf business

وکیل آنلاین سرقفلی ارزان و تضمینی 24 ساعته

 

مدت اجاره ی سرقفلی به توافق بین مالک و مستأجر بستگی دارد؛ زمانی که قرارداد سرقفلی بسته می شود، باید مستأجر علاوه بر پول اجاره یک مبلغی را به عنوان سرقفلی به مالک بدهد و حتما در قرارداد عنوان مبلغ به نام سرقفلی نوشته شود، در زمان تخلیه ی ملک باید مالک مبلغ گرفته شده سرقفلی را به نرخ روز به مستأجر پرداخت کند.

دریافت مبلغ سر قفلی طبق توافق مالک و مستأجر می باشد، معمولا مقدار مبلغ بالا است، با توجه به شرایط محل قرار گرفتن مغازه تعیین می شود.

مکانی که اجاره داده می شود حتما باید تجاری باشد.

 

ماده ی 9: «اگر مدت اجاره تمام شود، یا مستأجر مبلغ  سرقفلی به مالک نپرداخته باشد، یا اینکه مستأجر کلیه حقوق ضمن عقد را استیفاء کرده باشد، هنگام تخلیه عین مستأجره حق دریافت سر قفلی را نخواهد داشت».

 

وکلای حقوقی موسسه ی وکیل تلفنی، با داشتن کادر مجرب و دلسوز در کمک به کسانی که مشکل حقوقی دارند همیشه آماده هستند، برای به دست آوردن پاسخ سوالات خود در مورد سرقفلی و مدت اجاره ی آن می توانید به سایت وکیل تلفنی تماس بگیرید.

 

حق مالکانه در سرقفلی

حقوق ایجاد شده از زمین یا هر مال منقول و غیر منقول دیگر برای صاحب آن را حق مالکانه می گویند؛ این حق از جامع ترین حقوق عینی متعلق به ملک و منافع آن است پس مالک مستحق دریافت حق مالکانه می باشد.

به مبلغی که مستأجر موقع انتقال سرقفلی برای اخذ رضایت مالک می پردازد، در حقیقت حق مالکانه به وی پرداخت کرده است و مبلغ معینی برای آن در نظر گرفته نشده است؛ طبق عرف پرداخت می شود، مبلغ آن با توجه به شهر و محل قرار گرفتن مغازه باهم فرق می کند؛ درصد آن هم مشخص نیست، موجر و مستأجر با هم در این مورد باید به توافق برسند؛ در تعیین درصد حق مالکانه دو مسئله در نظر گرفته می شود.

انتقال سرقفلی امکان دارد به منظور خارج کردن ملک ازدست مالک و دادن به غیر برای همیشه باشد، مانند: هبه، وقف، یا صلح که با این قرادادها برای دائم ملک به دیگری واگذار می شود.

یا امکان دارد، انتقال سر قفلی برای انتقال دائم به غیر نباشد و موقتی باشد مثل: مشارکت، عاریع، اجاره، مضاربه.

که در هر دو صورت براساس درصدی حق مالکانه حساب می شود.

برای تعیین حق مالکانه و ارزش سرقفلی مغازه اگر با یک وکیل آنلاین مشاوره کنید موفق می شوید، برای این کار بهتراست که با سایت وکیل تلفنی تماس بگیرید و از وکلای حقوقی این موسسه راهنمایی بخواهید.

 

نحوه ی نگارش دادخواست اثبات حق سرقفلی

 

petition writing for right proof in business

اورژانس آنلاین مشکلات سرقفلی 24 ساعته

 

وقتی بین مالک و مستأجر سرقفلی اختلافی پیش می آید و مالک از مستأجر می خواهد زودتر از موعد مغازه را تخلیه کند و تحویل دهد، این موقع مستأجر می تواند، با مراجعه به دادگاه و تنظیم دادخواستی به عنوان دادخواست اثبات حق، سرقفلی علیه مالک شکایت کند.

همچنین به خاطر تخلیه زودتر از موعد، مطالبه ی وجه سرقفلی را از مالک بکند و اگر دادگاه حکم مورد نظر را صادر کند، مالک باید در مهلت ده روز مبلغ سرقفلی را به مستأجر پرداخت کند.

اگر مالک مبلغ سرقفلی را به مستأجر نپردازد، مستأجر این حق را دارد که توقیف اموال مالک را از دادگاه بخواهد.

برای نگارش دادخواست مطالبه ی سرقفلی شما نیاز به یک وکیل ماهر دارید، تا در تنظیم آن به شما کمک کند، چون نوشتن دادخواست نیاز به مهارت دارد و باید از دلایل قانونی استفاده کنید تا مورد استماع دادگاه قرار بگیرد.

برای این کار پیشنهاد می کنم به سایت وکیل تلفنی مراجعه کنید و از وکلای حرفه ای این سایت برای نگارش دادخواست کمک بگیرید وکلای ارزان و آنلاین ما با بهترین نوشتار می توانند شما را در رسیدن به حق و حقوقتون کمک رسانی کنند.

 

تجدید نظر در دعوی سرقفلی

وقتی دعوایی بین مالک و مستأجر بر سر ملک سرقفلی رخ می دهد، آنها برای رسیدگی به دادگاه مراجعه می کنند بعد از اولین جلسه ی دادرسی، اگر رأی به ضرر یکی از طرفین صادر شود، با توجه به این که این پایان دعوا نیست، کسی که حکم علیه اوصادر شده است، می تواند نسبت به رأی صادره اعتراض کند؛ بنابراین، پس از تأیید حکم توسط دادگاه بدوی طرفین ده روز مهلت دارند تا اعتراض کنند و دادخواست تجدیدنظر خواهی را تقدیم دادگاه کنند.

در دادگاه تجدید نظر پرونده دوباره بررسی می شود؛ در واقع این دادگاه، دادگاه عالی است، در دادگاه تجدید نظر همه ی دلایل مثل شهادت شهود، رسیدگی به اسالت اسناد، سایر ادله دوباره مورد باز بینی قرار می گیرد.

دعاوی مالی که بیش از سه میلیون ریال هستند، قابل تجدید نظرخواهی هستند.

برای تنظیم دادخواست تجدیدنظر، می توانید از وکلای حقوقی سایت وکیل تلفنی کمک بگیرید، در سایت وکیل تلفنی، وکلای ما، با هزینه ی کم و در اسرع وقت می توانند دادخواست شما را تنظیم کنند، مشاوران حقوقی درسایت ما به صورت 24 ساعته حضور دارند و در خدمت رسانی به شما آماده هستند.

 

فروش و واگذاری سرقفلی

 

selling the rights of business

مشاوره حقوقی سرقفلی ارزان و تضمینی تلفنی و 24 ساعته

 

وقتی مستأجر تصمیم می گیرد مغازه ی سرقفلی را به دیگری اجاره دهد، باید از مالک اجازه بگیرد و اگر رضایت وی را جلب نکند، مالک می تواند تخلیه ی او را بخواهد، می تواند از طریق مراجع قانونی به خاطر این کار مستأجر شکایت کند و حکم تخلیه بگیرد، در صورت تخلیه باید حداقل نصف مبلغ سرقفلی را به مستأجر بدهد.

اگر زمانی مستأجر ببیند که دیگر نیازی به استفاده از مغازه ندارد؛ می تواند، آن را به دیگری منتقل کند و اگر مالک اجازه ندهد، می تواند طی دادخواستی با عنوان تجویز انتقال منافع به غیر، به دادگاه تقدیم کند و از دادگاه درخواست صدور مجوز کند تا بتواند به دیگری انتقال دهد.

در این صورت دادگاه به مالک می گوید، که اگر امکانش را دارد خودش سرقفلی را بخرد اگر راضی بود، کارشناسی می شود و قیمت سرقفلی به وی اعلام می شود، ولی اگر راضی به خرید نبود دادگاه مجوز انتقال را به مستأجر می دهد تا مغازه را با سند رسمی به دیگری انتقال دهد.

حتما باید حکم دادگاه مبنی بر انتقال به غیر، باید با سند رسمی انتقال پیدا کند وگرنه با سند عادی نمی شود و شش ماه مهلت داده می شود که انتقال انجام گیرد در غیر این صورت حکم باطل می شود.

 برای مشاوره در زمینه ی انتقال سرقفلی می توانید با مراجعه به سایت وکیل تلفنی، از وکلای ما اطلاعاتی در این مورد بگیرید، اگر نیاز به تنظیم دادخواست داشته باشید می توانند برای شما با هزینه ی کم ودر اسرع وقت تنظیم کنند؛ پس با خیال راحت به ما اعتماد کنید.

 

تخلیه ی محل سرقفلی به جهت تغییر شغل

شخصی که مغازه ی سرقفلی دارد و می خواهد شغلش را تغییر دهد، باید حتماً رضایت صاحب ملک یا همان موجر را جلب کند؛ همچنین می بایست به وی اطلاع رسانی کند، اگر این کار را نکند مالک می تواند حکم تخلیه ی وی را از دادگاه بگیرد که در این صورت کار خود را از دست می دهد، باید مغازه را تخلیه کند، مگر اینکه اثبات کند شغل جدید شبیه شغل قبلی است.

اگر مابین مالک و مستأجر قراردادی نوشته شده باشد و نوع شغل در آن ذکر شود، مالک می تواند به راحتی اثبات کند؛ ولی اگر قراردادی نباشد در صورتی که مستأجر در دادگاه منکر ادعای مالک شود باطل می شود.

اگر نوع شغل در قرارداد نوشته نشود مستأجر می تواند هر شغلی را انتخاب کند و هر کسب و کار مجازی را در ملک راه اندازی کند.

اگر مالک از تغییر شغل مستأجر راضی نباشد و نوع شغل در قرارداد فی مابین قید نشده باشد، چنانچه در دادگاه نسبت به تغییر شغل، دادخواست بدهد باید با اماره و قرائن بتواند، توافق شفاهی بین خودشان را اثبات کند، تا دعوا مورد استماع قاضی قرار گیرد.

در مورد تغییر شغل ملک سرقفلی نیاز به مشاوره با یک وکیل مجرب است که بتواند شما را راهنمایی کند، در این خصوص به شما پیشنهاد می کنم با وکلای ما در سایت وکیل تلفنی تماس بگیرید و از انها پیرامون این مسئله راهنمایی بخواهید.

 

تعمیرات مغازه ی سرقفلی

 

Repairing the business store

تعمیرات آنلاین سرقفلی و 24 ساعته

 

بعد از اینکه ملک به صورت سرقفلی اجاره داده شد بعد مدتی امکان دارد که نیاز به تعمیراتی داشته باشد.

باید گفت که تعمیرات جزئی مغازه ی سر قفلی بر عهده ی مستأجر است،  تعمیرات اساسی و کلی بر عهده ی مالک می باشد، اما بهتر است قبل از اینکه مستأجر اقدام به تعمیرات جزئی کند و برای اینکه در آینده از جانب مالک به دلیل تعمیرات اقدام قضایی انجام نگیرد، همچنین جلوگیری از گرفتن حکم تخلیه توسط وی، با مراجعه به شورای حل اختلاف و بیان علت تعمیر جزئی تأمین دلیل کند تا دلیل محکمی برای کار خود داشته باشد.

پس طبق قانون، برای تعمیرات جزئی مستاجر نیاز به رضایت مالک ندارد؛ تعمیرات جزئی مثل: تعمیر یا تعویض در، سرامیک کردن کف، رنگ کردن درو دیوار مغازه.

اگر در زمینه ی تعمیرات مغازه ی سرقفلی به مشکلی بر خوردید که نیاز به مشورت با یک حقوقدان دارید؛ می توانید با سایت وکیل تلفنی تماس بگیرید، حقوقدانان و وکلای با تجربه ی ما می توانند شما را در مورد مسئله ی پیش آمده راهنمایی و مشاوره آگاهانه کنند از اعتماد شما سپاسگزاریم.

 

درخواست مشاوره حقوقی شبانه روزی با وکیل

 

ارزیابی و قیمت گزاری سرقفلی

با وجود اینکه معیار خاصی برای ارزشگذاری سرقفلی وجود ندارد، ولی با توجه به موضوعاتی می توان آن را ارزیابی و یا قیمت گزاری کرد؛ مثل: در نظر گرفتن محل قرار گرفتن ملک سرقفلی، وضعیت محل ملک از لحاظ ساخت و ساز، هزینه هایی که مستأجر در آن انجام داده و باعث رونق گرفتن کسب و کار در مغازه شده است؛ نوع شغلی که در آن مکان راه اندازی شده است.

در مورد ارزش ملک و قیمت آن بهتر است مالک و مستأجر باهم به توافق برسند؛ اگر نتوانستند قیمت گزاری کنند، بهتر است از یک کارشناس دادگستری کمک بگیرند؛ مطالبه ی هر گونه مبلغ خارج از مقررات در روابط بین مالک و مستأجر ممنوع است.

اگر به کارشناس مراجعه شود کارشناس دادگستری، به صورت تخصصی می تواند برملک سرقفلی قیمت گزاری کند.

پس اگر برای ارزیابی سرقفلی نیاز به کارشناس داشتید می توانید به سایت وکیل تلفنی مراجعه کنید و در هر نقطه از کشور که باشید؛ می توانید، در این مورد از وکلای ما کمک بگیرید وکلای سایت وکیل تلفنی با داشتن مهارت کافی در زمینه ی مشکلات حقوقی می توانند، به راحتی شما در همه ی زمینه های حقوقی راهنمایی کنند.

 

افزایش اجاره بها سرقفلی

 

selling the business rent value

افزایش قانونی اجاره بهای سرقفلی به صورت 24 ساعته و آنلاین

 

طبق ماده ی 7 قانون روابط موجر و مستأجر: «اگر در زمان عقد قرارداد اجاره شرط شود، تا زمانی که ملک اجاره داده شده در تصرف مستأجر باشد، مالک حق افزایش اجاره را ندارد و اگر تعهد دهد که هر ساله ملک را به همان مبلغ به او اجاره می دهد در این صورت مستأجر می تواند از موجر یا مستأجر دیگری، مبلغی به عنوان سرقفلی برای اسقاط حقوق خود در یافت کند».

ماده ی 4 قانون روابط موجر و مستأجر هم افزایش اجاره بها را به شرط تمام شدن مدت قرارداد اجاره تعیین کرده است، اگر مستأجر قبول نکند؛ مالک می تواند، طی تنظیم دادخواستی، دعوای تعدیل اجاره بها را در دادگاه مطرح کند.

مثلاً اگر به مدت سه سال قرارداد اجاره نوشته شود، بعد از تمام شدن مدت قرارداد، مالک می تواند بهای اجاره را افزایش دهد و در این حالت اگر مستأجر در مدت این سه سال نتواند از ملک استفاده کند، نمی تواند مانعی برای افزایش بهای ملک باشد.

 

نکته: اگر مالک ملک تجاری اقدام به افزایش میزان اجاره نکند، به مفهوم رضایت از مبلغ اجاره می باشد.

 

برای افزایش اجاره بها سرقفلی اگر با یک حقوقدان مشورت کنید بهتر می توانید عمل کنید، چون وکلا با اشراف به قانون می توانند با مطرح کردن سریع ترین راه و نزدیک ترین آن شما را در حل مشکلات حقوقی مسئله راهنمایی کنند، وکلای با تجربه ی ما به صورت 24 ساعته در سایت حضور دارند و در خدمت گزاری حاضر هستند.

 

تخلیه محل سرقفلی به جهت تخریب

 

evacuating the business rights

روش تضمینی و ارزان تخلیه محل سرقفلی به هر دلیلی

 

وقتی مالک تصمیم می گیرد که بنا را تخریب کند و از اول بسازد باید به مستأجر اعلام کند، هرچند که ملک هم احتیاجی به خراب کردن نداشته باشد ولی مالک تصمیم به نوسازی گرفته است؛ امکان دارد این تصمیم مالک قبل از انقضای قرارداد اجاره باشد که در این صورت باید حق و حقوق مستأجر را بپردازد و حکم تخلیه را با طرح دعوی بگیرد.

اگر تخلیه به منظور نوسازی ساختمان باشد باید مالک، پروانه ساختمانی و گواهی شهرداری داشته باشد زیرا با در دست داشتن این مدارک، می تواند به دادگاه مراجعه کرده و حکم تخلیه برای مستأجر بگیرد.

مرجع صالح برای تخلیه ی ملک سرقفلی، دادگاه محل وقوع ملک است، صاحب ملک، به عنوان خواهان باید به طرفیت مستأجر به عنوان خوانده، دادخواستی به دادگاه بدهد، اگر ملک توسط مستأجر به کس دیگری منتقل شده باشد باید دعوی تخلیه بر علیه مستأجر جدید، مطرح شود.

موسسه ی سایت وکیل تلفنی، مفتخر است که با داشتن بیش از هزار وکیل مجرب به صورت شبانه روزی در خدمتگذاری به ملت شریفمان آماده است، در سایت ما وکلای متخصص با کمترین هزینه ودر اسرع وقت می توانند مسائل حقوقی شما را به راحتی حل کنند.

 

تخلیه ی محل سرقفلی به جهت اجاره بها    

چنانچه بر سر اجاره بها مالک و مستأجر دچار اختلاف شوند؛ نتوانند بین خودشون آن را حل کنند؛ می توانند، به دادگاه مراجعه کنند و طرح دعوای تخلیه ملک کنند؛ اما بهتر است مالک بداند قبل از طرح دعوا بهتر است، اظهارنامه ای مبنی بر پرداخت اجاره بها بفرستد، اگر مستأجر در مهلت ده روزه اقدام به پرداخت کرد مشکل حل می شود وگرنه موجر حق درخواست تخلیه دارد.

اگر بین مالک و مستأجر اجاره نامه ی عادی تنظیم شده باشد و یا اصلا اجاره نامه ای در کار نباشد، مالک تنها می تواند برای تخلیه ی ملک و مطالبه ی اجاره بها به دادگاه رجوع کند، اگر مستأجر راضی به پرداخت اجاره بها شود باید علاوه بر اجاره ی عقب افتاده معادل صدی بیست آن را به نفع مالک یا موجر در صندوق دادگستری باید پرداخت کند و دادگاه دیگر حکم تخلیه صادر نمی کند.

ما در سایت وکیل تفنی مطالب مفیدی در مورد ملک سرقفلی و مسائل مر بوط به آن گذاشتیم تا شما مطالعه کنید علاوه بر آن وکلا و حقوقدانان ما در زمینه ی سرقفلی و تنظیم دادخواست های تخلیه، اجاره بها و سایر موضوعات می توانند شما را یاری کنند، حتماً با سایت وکیل تلفنی تماس بگیرید.

 

تخلیه ی ملک سرقفلی به دلیل انتقال به غیر

 

evacuating the right of business because of transfering

تخلیه آنلاین ملک سرقفلی به روش تضمینی و ارزان

 

اگر در قرارداد ملک سرقفلی بین مالک و مستأجر حق انتقال قید شده باشد، مستأجر می تواند برای همان شغل و یا شغل شبیه آن منافع مورد اجاره را با سند رسمی به دیگر ی انتقال دهد، پس انتقال منافع به دیگری از طرف مستأجر در صورتی درست است که در متن اجاره نامه به صراحت نوشته شده باشد، با انتقال به دیگری می تواند تمام حق کسب و پیشه ی خود را دریافت کند.

اگر حق انتقال قید نشده باشد؛ مستأجر نمی تواند، بدون جلب رضایت مالک منافع را به دیگری منتقل کند، چون در این صورت مالک می تواند در دادگاه دعوای تخلیه سرقفلی به دلیل انتقال به غیر اقدام کند.

انتقال منافع از طرف مستأجر به دیگری باید با تنظیم سند رسمی صورت گیرد اگر مستأجری بدون تنظیم سند رسمی، منافع را انتقال دهد، مالک می تواند از دادگاه  صدور حکم تخلیه را درخواست کند تا حق کسب و پیشه هم تا نصف کم می شود.

دعوای تخلیه ی سرقفلی پیچ  و خمهایی دارد که افراد عادی که عالم به مسائل حقوقی نیستند نمی توانند در مورد آن کمکی به شما بکنند؛ بنابراین، بهتر است شما به سایت وکیل تلفنی مراجعه کنید و از وکلای آگاه ما در این مورد راهنمایی بگیرید.

 

 

مشاوره حقوقی با وکیل دعاوی آپارتمان ها

تجدید نظر فوری در دعوای اصلاحات ارضی

مشکلات حقوقی ضمانت وام مسکن

همه چیز در خصوص دستور موقت

نکات قابل توجه در پش فروش و پیش خرید آپارتمان ها

مشاوره حقوقی مهریه با کیفیت تضمینی

نگارش فوری انواع دادخواست های  حقوقی

وکیل حامی مستأجران

درباره ما

 

 

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

با سلام؛ حق سزقفلی در امکان تجاری بوجود می آید و حقی است برای مستأجر در محل اجاره بواسطه کار و زحمات مستاجر در رونق کسب و کار و جذب مشتری در مکان اجاره. درهنگام اجاره مستاجر علاوه بر پرداخت اجاره بها مبلغی بعنوان سر قفلی می پردازد که مالک موظف است پس از پایان اجاره آن را به نرخ روز پرداخت نماید و نوعی حق مالکانه برای مستاجر می باشد. وکلای موسسه در اظهارنظر در این خصوص کمک بسیاری نمودند و مشکل بنده مرتفع گردید.تشکر می کنم
همیشه بهترین و کاربردی ترین مطالبی که بسیار در جامعه کاربرد دارد را در سایت توضیح میدهید از این بابت بسیار ممنونم. من برای پیگیری یک پرونده ملکی از خدمات مشاوره و نگارش دادخواست وکیل تلفنی استفاده کردم و بسیار راضی بودم. مشاوره بسیار سریع انجام شد و مشاورین حرفه ای و دلسوز به خوبی مرا راهنمایی کردند. لازم به ذکر است که هزینه مشاوره هم بسیار معقول و منطقی بود که این از نکات مثبت وکیل تلفنی است. از مدیریت موسسه جناب آقای دکتر توکلی عزیز ممنونم
به نام خدا باعرض سلام و احترام از مدیریت و پرسنل زحمتکش مجموعه وکیل تلفنی کمال تشکر را دارم که با حداقل هزینه ممکن امکان مشاوره و راهنمایی به صورت تخصصی و حتی با حقوقدانانی که سابقه قضایی را دارند فراهم آورده است‌.
به حقوقدانان موسسه وکیل تلفنی این نگهبانان راستین حق و عدالت و آزادی و قانون خیلیییییی مطلب کاربردی و خوبی بود آفرین بر شما بی گمان وقتی در مورد خاص قوانین متنوع و متعدد وجود داشته باشد نیاز به بحث و ارائه مطالب بیشتر احساس خواهد شد از مطلبی که ارایه کردین استفاده کردم خدا خیرتون بده
سلام.در تفاوت بین سرقفلی وحق کسب وپیشه مواردی قابل ذکر هستند :سرقفلی مالی است که در ابتدای قرارداد از طرف مستاجر به مالک پرداخته می شود ومستاجر می تواند در زمان پایان قرارداد آن را به نرخ عادله روز وطبق نظر کارشناس از منتقل الیه (مالک ویا هر شخص دیگری که ملک با رعایت ضوابط تحویل او می شود)مطالبه نماید اما حق کسب وپیشه در واقع مایه تجارتی است که به مرور زمان و به سبب شغل وفعالیت خاص انجام شده در آن مغازه ایجاد می شود.ممکن است مکانی دارای سرقفلی باشد اما با گذشت زمان برای آن حق کسب وپیشه حادث نشود وبرعکس ممکن است سرقفلی مغازه ای خیلی کم باشد اما با مرور زمان به خاطر رونق کار و جذب مشتریان زیاد دارای حق کسب وپیشه زیادی باشد.شما می توانید برای مشاوره در مورد املاک خود از دکتر محمد ابراهیم داودآبادی فراهانی کمک بگیرید09124518650
با سلام و تشکر از ارائه مطالب. مبحث سرقفلی مبحثی بسیار تخصصی و پیچیده است که لازم است حتما جهت هرگونه اقدام و طرح دعوا، با یک وکیل یا مشاور حقوقی مجرب مشورت شود
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی یکی از مباحث مهم در حقوق موضوع سرقفلی می باشد که به همان حق کسب وپیشه معروف است والبته این قانون مربوط به اجاره واحدهای تجاری قبل از سال ۱۳۷۶ می باشد که در آن چنانچه فرد چندین سال ملک تجاری را اجاره کرده باشد مالک نمی تواند شخص را از ملک خود بیرون کند وباید مبلغی را به عنوان حق کسب وپیشه به شخص مستاجر پرداخت نماید والا حق تخلیه ملک را نخواهد داشت .اینجانب فریبرز ذوالفقاری با کد وکالت ۱۵۲۱۴ آماده ارائه مشاوره در این خصوص هستم.
ضمن عرض سلام و ادب خدمت همه دوستان و همكاران گرامي توصيه مي شود پيش از هر اقدامي در امور حقوقي خود با وكيلي متخصص و مجرب در موضوع مربوطه مشورت نماييد كه مجموعه وكيل تل اين امر را تسهيل بخشيده است و با توجه به شرايط كرونايي دسترسي راحت به وكيل ميسر گرديده است در پناه حق شاد و سلامت باشيد ارادتمند شيخي
سلام وقت بخیر بنده سوالات زیادی در خصوص سر قفلی داشته و دارم که البته با مطالعه این مقاله بخشی از سوالاتم حل شد. ممنون
مغازههای سرقفلی ازجمله مسائلی هستند که مشکلات حقوقی پیچیده ای دارند وخیلی از افراد وقتی وارد بحث سر قفلی میشوند گیج میشوند ونیاز به دانستن فراوان دارند در این مواقع واقعا نیاز به یک مشاور مجرب دارند تا آنها را راهنمایی کند وکلای سایت وکیل تلفنی می توانند در اسرع وقت وبه صورت شبانه روزی با دادن بهترین اطلاعات و راهنمایی با هزینه ی کمتر مشاوره بدهد
سلام. مشاوره حقوقی تلفنی خیلی مزایا داره. اولا اینکه من تهران هستم و ملکم شمال هست.میخواستم با وکیلی صحبت کنم که برای همون منطقه باشه و به عرف و تجارت اون منطقه، اینکه املاک اونجا سند داره یا نه و کلا به عرف معاملات و بازار اونجا مسلط باشه. و این یکی از خوبی های مشاوره حقوقی تلفنیه. هزینش هم اصلا قابل مقایسه نیست نسبت به مراجعه حضوری. و اینکه ی وقتایی آدم ی سوال کوچیک داره، و با ی مشاوره مثلا ۱۰ دقیقه ای به جوابش میرسه. و این هم مزیت دیگر مشاوره تلفنی و سایت شما عزیزان هست
با سلام خدمت کاربران‌گرامی. سرقفلی یا حق کسب و پیشه و تجارت یکی از جنجالی ترین حقوق و امتیازات ملکی است که به خاطر ماهیت آن بسیار پیچیده و مهم و کاربردی در میان تجار و غیر تجار است که قواعد آن باید تبیین و سپس توسط عامه مردم که ملک تجاری دارند مطالعه شود.پیشنهاد می شود کاربران عزیز قواعد ان ها را که در سال های ۱۳۵۶ و ۱۳۷۶ تصویب شد و تفاوت های اندکی با یکدیگر دارند به دقت مطالعه شود و یا اگر مشکلی یا پرونده از در این خصوص دارند از مشاوره وکلای متخصص در این امر استفاده نمایندموفق باشید.مسیح آفاداودی وکیل موسسه

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه تهران: میدان انقلاب - ابتدای کارگر جنوبی - کوچه رشتچی - پلاک 14 - طبقه اول - واحد 3.

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه مازندران:

استان: مازندران، شهرستان : آمل، بخش : مرکزی، شهر: آمل، خیابان طالب آملی کوچه توحید4[نیما 3]کوچه توحید6[نیما4]، پلاک 36 طبقه اول واحد اول تلفن اداری:01144442509

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی