موسسه وکیل تلفنی

  • خدابخش فریدی خدابخش فریدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۰:۱۰:۴۵ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۸
  • نادر صادقی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۰:۳۳:۴۴ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۸
  • رضا نجفی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۸:۵۰:۵۸ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۷
  • مینا خوش نامی مینا خوش نامی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۳:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۷
  • کبری قهرمانی کبری قهرمانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۱:۴۱ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۶
  • محمد قائم مقام گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۶:۵۶:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۶
  • فرزاد گلبرگ فرزاد گلبرگ گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۳۶:۳۴ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۵
  • نرگس نجفی پورفر گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۴:۲۷:۲۲ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۵
  • شادی کیفی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۵:۱۵:۳۳ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۴
  • نسا سپاهی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۶:۳۱ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۳
انجمن وکیل تلفنی

نگارش دادخواست استرداد طفل

نگارش دادخواست استرداد طفل

 

جاری شدن صیغه طلاق میان یک زوج باعث خاتمه رابطه زناشویی میان آن ها می شود، که متاسفانه اغلب اوقات پیامدهای خوبی نخواهد داشت. یکی از پیامدهای مخرب طلاق و جدایی هنگامی است که زوج، صاحب فرزند و یا فرزندانی باشند و بحث حضانت به میان آید.

 استرداد طفل موضوعی است که به تبع حضانت از طفل به وجود می آید تا زمانی که والدین طفلی در زندگی مشترک با هم به سر می برند وظیفه حفظ و نگهداری از طفل  جزء وظایف مشترک و قانونی آنها می باشد( ماده 1104 و 1168 قانون مدنی) اما زمانی می رسد که بعد از طلاق و متارکه یکی از والدینی که حضانت طفل با اوست بنا به دلایل قانونی  از وی ساقط می‌شود، شخصی که مستحق حضانت بوده از وی سلب حضانت می شود و وی موظف به استرداد طفل می باشد. گاهی اوقات ممکن است که فردی که قانونا حق حضانت با وی نیست، از دادن فرزند به طرفی که دارای حق حضانت است، خودداری کند. در این صورت والدی که حق نگهداری با فرزند با وی می باشد، می تواند دادخواست استرداد فرزند به دادگاه دادگاه و تقاضای تحویل گرفتن فرزند را نماید. جدای از این، خودداری از تحویل دادن طفل، در قانون ضمانت اجرای کیفری دارد و فردی که اقدام به انجام چنین کاری می کند، مجرم شناخته می شود. برای دریافت مشاوره حقوقی با شماره 02147625900 تماس بگیرید.

 

 

طلاق و جدا شدن والدین از هم می تواند آثار مخربی برای آینده فرزندان داشته باشد. جدایی پدر و مادر، طبیعتا سرنوشت فرزندان را نیز تحت تاثیر قرار می دهد و در این صورت معلوم نیست که چه آینده ای در انتظار آنها خواهد بود. فرزندان دیگر مانند سابق نمی توانند با والدین خود زندگی کنند و بعد از جدایی، صرفا حق زندگی با یکی از آنها را خواهند داشت. در این زمینه همان بحث حضانت مطرح می شود که پسر و دختر در سنین خاصی می توانند با پدر یا مادر خود زندگی کنند. پر واضح است که امکان زندگی طفل بعد از طلاق با پدر و مادر به صورت مشترک امکان پذیر نیست. در این صورت قانون حق نگهداری از طفل را به یکی از طرفین می دهد و طرف دیگر امکان سرپرستی از فرزند خود را نخواهد داشت. البته که امکان ملاقات با فرزند بعد از طلاق نیز در قانون پیش بینی شده است و فردی که حق نگهداری از فرزندان را ندارد، امکان دیدار با بچه های خود را دارد.

 

این امکان وجود دارد، طرفی که قانون حضانت بچه ها را به وی نداده است، از تحویل دادن فرزندان به طرف مقابل خودداری کند. یا این که در زمان ملاقات با فرزند، شخصی که امکان حضانت را ندارد، طفل را با خود به ببرد. در این صورت بحث استرداد طفل مطرح می شود. والدی که قانونا حق حضانت با او می باشد، می تواند با طرح دعوی استرداد فرزند، از مرجع قضایی بخواهند که از طریق روش قانونی، فرزند خود را تحویل بگیرد. طرح چنین دعوایی، مستلزم ارائه دادخواست استرداد طفل است. در خصوص نکات مربوط به دادخواست استرداد طفل و همچنین نحوه نگارش آن در ادامه مطلب به بررسی این موضوعات می پردازیم.

 

 

دعوی استرداد طفل چیست؟

قانونگذار در ماده 1169 قانون مدنی، عنوان کرده است که مادر تا سن هفت سالگی و پدر از هفت سالگی تا سن بلوغ، می توانند از فرزندان خود نگهداری کنند. حال در این شرایط، ممکن است والدی که طبق قانون، حق حضانت با وی نیست، از دادن فرزند به طرفی که حق سرپرستی فرزندان با او می باشد، امتناع کند. با توجه به این قضیه، طرف صاحب حق حضانت، می تواند اقدام به طرح دعوی استرداد فرزند نماید.

 

درطرح دعوی استرداد طفل، خواهان تقاضای این را دارد که دادگاه ار راه قانونی، فرزند را از طرف مقابل گرفته و به او تحویل دهد. در صورت عدم استرداد طفل، می تواند مصداق بارز جرم باشد. در این صورت والدی که از دادن طفل به طرف صاحب حق، خودداری می کند، مجرم شناخته می شود. اقامه دعوی استرداد طفل به واسطه تقدیم دادخواست استرداد طفل به دادگاه صالح صورت می گیرد.

 

 

دادخواست استرداد طفل چگونه نوشته می شود؟

طلاق آثار مخرب زیادی را به کودک وارد خواهدکرد، یکی از این آسیب‌ها این است که کودک مجبور به انتخاب فقط یکی از والدین می‌باشد.

والدی که سرپرستی کودک با او نیست، می تواند فرزند خود را ببیند. این حق هر انسانی است که از دیدار فرزند خود محروم نشود، بنابه حس عاطفه‌ای که میان فرزند و والدین وجود دارد، نمی‌توان مانع ملاقات آن‌ها شد.

والدین که به هر دلیل اجازه دیدار و ملاقات فرزند را به همسر سابق خود ندهند، مجرم شناخته می‌شوند و می‌توان علیه او شکایت کرد. دادخواست استرداد طفل در این شرایط برای دادگاه نگارش می شود.

شخص می تواند در صورتی که همسر سابق او اجازه ملاقات با طفل را ندهد، علیه او به دادگاه شکایت کند.

دادخواست استرداد طفل هنگامی نگارش می شود که شخص به جرم و به اشتباه مانع دیدار فرزند با همسر سابقش شود.

به طورقطع فرد می تواند با نگارش دادخواست استرداد طفل و ارائه آن به دادگاه به حق طبیعی خود که ملاقات با فرزندش است، برسد. شما می توانید برای مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان با ما در تماس باشید.

 

 

 

kids returning petition

 

 

جرم عدم استرداد طفل

عدم استرداد طفل طبق قانون اساسی جرم می باشد و می‌توان علیه آن شخصی که طفل را سر موعد مقرر برنگردانده است، شکایت کرد.

 

ماده 623 قانون مجازات می گوید که اگر هر یک از والدین اگر از سپردن کودک به کسی که حق حضانت کودک را دارد امتناع کنند، جرم انجام داده اند و شخص محق می تواند شکایت کند. برای مثال اگر پدری فقط اجازه یک روز ملاقات با فرزندش را دارد، باید در پایان روز کودک را نزد مادر بازگرداند. والدین اگر از برگرداندن طفل امتناع کنند و طبق نظر دادگاه عمل نکنند، می توان از وی به دلیل عدم استرداد طفل شکایت کرد.

 

دادخواست استرداد طفل را می‌توان توسط یک وکیل زبده و باتجربه نوشت، در این صورت به طور قطع روند پرونده شما به سرعت پیگیری خواهد شد. شما می توانید برای دریافت مشاوره حقوقی و نگارش دادخواست استرداد طفل توسط موسسه حقوقی وکیل تلفنی با ما در تماس باشید. در قانون اساسی هر مجرم باید به شیوه ای مجازات شود، ولیکن آیا نمی دانید که مجازات عدم استرداد طفل به چه صورت است؟

ماده 623 قانون مجازات می گوید که اگر کسی از پس دادن کودکی که به سپرده شده است، امتناع کند. جزای این جرم بین سه الی شش ماه حبس و یا پرداخت نقدی از 15.000.000 تا 30.000.000 می باشد.

 

 

مشاوره حقوقی فوری با وکیل پایه یک

 

در قانون مدنی علل موجبه استرداد طفل ناشی از منشا سلب حضانت را این موارد بر شمرده است:

  1. ممانعت مادر از استرداد طفل بعد از هفت سالگی (مفهوم مخالف ماده 1169).

  2. جنون والدین) ۱۱۷۰ق.م) .

  3. شوهر کردن مادر (۱۱۷۰ق.م) .

  4. فوت یکی از والدین (۱۱۷۱ق.م).

  5. عدم مواظبت یا انحطاط اخلاقی پدر و مادر، مانند : اعتیاد زیان آور به الکل و مواد مخدر، قمار، اشتهار به فساد اخلاقی و فحشا

  6. سوء استفاده از طفل یا اجبار وی به زور به مشاغل ضد اخلاقی، مانند:  تکدی‌گری و قاچاق.

  7. تکرار ضرب و جرح خارج از حد متعارف.

  8. ابتلا به بیماری های روانی با تشخیص پزشکی قانونی (همگی ۱۱۷۳ق.م).

  9. امتناع صاحب حق حضانت از دادن کودک به شخصی که حق ملاقات دارد و یا شخصی که قانوناً چه حق حضانت طفل با اوست.

 

در همه موارد ذکر شده بایستی والد و یا شخصی که قانوناً حضانت طفل با اوست طفل را مسترد کند در غیر این صورت طرف مقابل والد دیگر  یا اقربای  طفل  بایستی با دادخواست استرداد طفل را از محکمه بخواهد و تا دادگاه طرف مقابل را ملزم به استرداد کند و یا تعیین شخص ناظر با پیش بینی حدود نظارت وی  با رعایت مصلحت طفل .

 

 

مدارک مورد نیاز برای تنظیم دادخواست استرداد فرزند

این دادخواست نیاز به مدارکی دارد تا دعوای آن در دادگاه مورد بررسی قرار گیرد که در ذیل به معرفی آن ها می پردازیم:

  1. تصویر سند ازدواج
  2. تصویر سند شناسنامه
  3. تصویر سند طلاق
  4. کارت ملی
  5. کارت بانکی
  6. شهادت شهود و مطلعین
  7. شماره پرونده استنادی
  8. درخواست استعلام
  9. اتیان سوگند

 

 

 

 

some questions about kids returning

 

 

دادخواست استرداد طفل به طرفیت چه کسی عموماً مطرح می گردد؟

  • پدر یا مادر حسب مورد و یا در موارد خاص سایر اقربا  نظیر جد پدری که  قانوناً  حضانت طفل بر عهده آنان است .

 

 

رابطه بین دعوی استرداد طفل و دادخواست حضانت چیست؟

  •  اصولاً می‌توان دعوای استرداد طفل را علیه کسی مطرح کرد که در ابتدا دارای حق حضانت بوده،  ولی در ادامه بنا به دلایل قانونی از او سلب حضانت شده است اما وی از استرداد طفل  به خواهان دعوا  ممانعت به عمل می آورد.

 

 

آیا دعوی استرداد طفل با توجه به مستند قانون حمایت از خانواده  مالی محسوب می گردد؟

  •  با مداقه در ماده ۲۹ قانون حمایت خانواده از آنجا که قانون گذار حقوقی مانند نفقه، مهریه، جهیزیه و … را جزو حقوق مالی زوجه نامبرده برای ثبت طلاق و مواردی مانند حضانت و آثار مربوط به عدم رعایت آن از جمله استرداد طفل را جزو حقوق غیر مالی شمرده که در مدت زمان ثبت طلاق باید تعیین تکلیف شود پس این حق از حقوق غیر مالی می باشد.

 

 

 

 

sample of kids returning petition

 

 

نمونه دادخواست دعوی به خواسته  استرداد طفل

ریاست محترم دادگاه عمومی و انقلاب شهرستان ...

با عرض سلام و ادب، احتراماً به استحضار می رساند:

  • اینجانب به موجب سند ازدواج به شما… مورخ…  در دفتر ازدواج…  با  عقد نکاح دائم با آقا/خانم … ازدواج نمودم و ثمره این ... سال ازدواج  و زندگی مشترک یک فرزند پسر/دختر... به نام ... متولد ... می باشد؛ از آنجایی که به علت عدم تفاهم از یکدیگر متارکه کرده ایم و از آن روی که فرزند مشترک نیز نزد ایشان و تحت حضانت ایشان می باشد؛ اما بنا به دلایل  استنادی معنونه در ستون مربوط به این دادخواست و به استناد ماده ۱۱۷۳ و دادنامه اصداری از شعبه… دادگاه خانواده شهرستان … حکم به سلب حضانت از ایشان گردیده، ولی همچنان از استرداد طفل استنکاف می کند؛ فلذا درخواست صدور حکم مبنی بر استرداد به شرح ما وقع و دلایل استنادی را تقاضا مندم.

 

 

هزینه نگارش دادخواست استرداد طفل

هزینه نگارش دادخواست استرداد طفل، عمدتا به این موضوع بستگی دارد که تنظیم آن توسط وکیل صورت گرفته یا این که وکیل نقشی در نگارش آن نداشته باشد. به طور معمول، نگارش انواع دادخواست ها با موضوعات مختلف، هزینه های متفاوتی را در پی دارد. برای نگارش دادخواست استرداد طفل با هزینه مناسب می توانید با موسسه حقوقی وکیل تلفنی در ارتباط باشید. جهت تنظیم این نوع دادخواست و همچنین اخذ مشاوره حقوقی تلفنی استرداد طفل، کافیست با شماره 09212242670 تماس حاصل فرمایید.

 

 

 

نگارش فوری انواع دادخواست طلاق

نگارش دادخواست تمکین

نگارش دادخواست نفقه

نگارش دادخواست فسخ نکاح

نگارش دادخواست دستور موقت

نگارش دادخواست استرداد جهیزیه

نگارش فوری دادخواست ملاقات با فرزند

نگارش دادخواست کاهش سن و ابطال شناسنامه

نگارش دادخواست مطالبه اجرت المثل ایام زوجیت

نگارش فوری دادخواست های حقوقی 

نگارش دادخواست فوری تامین خواسته

 

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

دادگاه در سلب حضانت همچنین در دعوای استرداد طفل حتما به توانایی مالی وتوان اداره والد ویا کسی که می خواهد طفل را تحویل بگیرد در اداره امور زندگی ومعیشت طفل توجه خواهد کرد اینگونه نیست که دادرس به صرف عروض مشکل در حضانت رای به سلب حضانت بدهد
با سلام خواستم از این طریق از کلیه مجموعه وزین وکیل تلفنی تشکر و قدردانی کنم و آرزوی توفیق و کسب موفقیت روزافزون برای این مجموعه گرانقدر رو از درگاه منان تعالی دارم
با سلام من از کاربران وکیل تلفنی هستم و از طریق فضای مجازی با وکیل نلفنس آشنا شدم و خواستم از این طریق بابت مشاوره های دقیق و سریع شما تشکر کنم چون هربار که سوالی داشتم و تماس گرفتم در کوتاه ترین زمان ممکن با صرف کمترین هزینه پاسخ سوالاتمو دریافت کردم. از مجموعه شما متشکرم
با توجه به اعتیاد همسرم نیاز به مشاوره حقوقی داشتم با وکیلتون که صحبت کردم بسیار دقیق و با حوصله تمام جوانب را توجه کرده و پاسخگوی سوالات بنده بودند از زحمات ایشان و این سایت خوب سپاسگزارم
در خصوص پاسخ شخصی که همسرشون جنون ادواری داشته اند شما میتونید درخواست بدید که ملاقات با حضور شما باشه پیگیری میکنند این موضوع رو ولی اگر میخواید حتی همون موضوع هم برای همسرتون امکان پذیر نباشه تنها راهی که وجود داره متاسفانه اینه که اتفاقی بیفته اول مثل ضرب و جرح توسط پزشکی قانونی اثبات بشه بعد دادسرا و دادگاه کیفری راجع ب این موضوع اظهار نطر کنند نه دادگاه حقوقی عمومی
استرداد طفل و دادخواست مبنی بر استرداد از جانب زن و مرد قابل تقدیم است آنچه دارای اهمیت می باشد نگارش دادخواست با توجه به هر مورد می باشد که به صورت تخصصی توسط وکلای موسسه این امر صورت می پذیرد جهت نگارش دادخواست و لایحه مرتبط با استرداد طفل در خدمت کاربران گرامی هستم وکیل جمشیدی کد۳۰۴۷۴
با سلام خدمت کاربران گرامی.قبل از شروع هر اقدام قانونی چه در قالب خواهان باشید چه خوانده و چه شاکی و چه متهم می بایست اطلاعات کافی و وافی را کسب کنید البته چه بهتر که در صورت توانایی مالی این کار را به متخصص این امر یعنی وکلای دادگستری بسپارید و یا با آنان مشورت کنید تا یک راه را ۱۰۰ بار و به بهای گزاف طی نکنید.موفق باشید.مسیح آقاداودی از وکلای موسسه با کد ۲۰۵۵۴
ضمن عرض سلام و ادب خدمت همه دوستان و همكاران بزرگوار در خصوص مقاله بسيار كاربردي و دقيق فوق پرسشي ذهن بنده را درگير كرده است كه چنانچه فرزندي بخواهد با يكي از والدين خود كه فاقد صلاحيت است زندگي كند تكليف چيست؟ آيا اخذ حكم رشد براي فرزند تأثيري در اين موضوع ندارد؟ باتشكر
سلام. شوهر من اخلاقش خیلی بده و جنون آنی بهش دست میده و در آن لحظه اصلا متوجه نمیشه که چیکار داره میکنه. حتی یک بار بچه رو از پا آویزون کرد و میخواست از تراس بندازش پایین که من نذاشتم. ولی بعدش که حالش خوب شد اصلا یادش نمی یومد. من حضانت بچه رو گرفتم. ولی واقعا حتی یک ساعت بودن بچم در کنار این مرد خطرناکه. الان دنبال راهی هستم که بچه رو برای ملاقات هم پیش باباش نفرستم

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی