از قدیم گفته اند یک سیب را که به هوا پرتاب کنی، هزار چرخ می خورد تا به زمین برگردد؛ گاهی اوقات تصمیم های مهم در زندگی انسان با عدم موفقیت و ناکامی مواجه می شود و این نحوه برخورد افراد با ناکامی هاست که متفاوت است؛ در این میان برخی به دنبال دلایل ناکامی و رفع آن ها هستند و برخی دیگر به دنبال آن هستند که شانس و اقبال را مقصرِ مشکلات خودشان معرفی کنند؛ افراد زیادی هستند که اقدام به تاسیس شرکت می کنند و تمایل دارند در یک کار تجاری فعالیت داشته باشند و تجارت آنقدر پیچ و خم دارد که هر آدمی نتواند در آن موفق شود؛ اما نکته بسیار مهمی که وجود دارد این است که شکست و ناکامی در اولین کارهای تجاری نشانه این نیست که آدم ها تجارت بلد نیستند؛ بلکه باید ابتدا ناکامی را قبول کرده و منطقی ترین تصمیم را بگیرند و بعد دلایل ناکامی خودشان را پیدا کرده و به دنبال رفع آن بگردند. زمانی که افراد بعد از تاسیس شرکت و فعالیت متوجه میشوند که مسیر را اشتباه رفته اند بهترین کار این است که به سراغ انحلال شرکت بروند و از ایجاد فاجعه ای بزرگتر برای زندگی خودشان، جلوگیری به عمل آورند؛ از این رو در این مطلب، قصد داریم در مورد انحلال شرکت/موسسه (در ثبت شرکت ها) مواردی را خدمت شما عزیزان بیان کنیم که امیدواریم مفید واقع شوند؛ اما قبل از آن به شما توصیه می کنیم که ویدئوی کوتاه زیر را نیز از دست ندهید.
خدمات حقوقی به انواع شرکت ها (بریده ای از سخنان یکی از بانوان وکیل تلفنی)
ارزان ترین مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته با وکیل دادگستری
برای انحلال شرکت/موسسه (در ثبت شرکت ها)، اولین چیزی که باید بدانید نحوه منحل کردن شرکت می باشد؛ برای منحل کردن شرکت، شما ابتدا باید موافقت تمامی اعضا و شرکای خودتان را جلب کنید. توجه داشته باشید که حتی اگر یک نفر از شرکا با انحلال شرکت مخالف باشد، این کار انجام نمی شود؛ شما باید تمامی شرکا و اعضای شرکت خودتان را در یک جلسه دور هم جمع کنید و از آن ها بخواهید که صورت جلسه انحلال شرکت را امضا نمایند؛ شما تنها چند روز فرصت خواهید داشت که مدارک لازم را به اداره ثبت شرکت ها تحویل دهید.
دقت داشته باشید که انحلال شرکت موضوع بسیار مهمی است و قطعاً باید با روند قانونی آن آشنایی کامل داشته باشید؛ در صورتی که در انحلال شرکت اشتباهی انجام دهید تبعات آن قطعاً برای شما سنگین خواهد بود؛ بهتر است برای انجام این کار شما از مشاوره حقوقی استفاده کنید، البته نگران نباشید امروز دیگر برای استفاده از مشاوره حقوقی نیاز به مراجعه حضوری به دفاتر وکلا ندارید؛ شما می توانید با مراجعه به مجموعه اینترنتی ما یعنی وکیل تلفنی با بهترین مشاوره حقوقی تلفنی و مشاوره حقوقی آنلاین ایران ارتباط برقرار نمایید و مشکل خودتان را با آنها در میان بگذارید؛ آن ها بهترین راهکار را برای انحلال شرکت/موسسه (در ثبت شرکت ها) در اختیار شما قرار خواهند داد.
در مورد اینکه انحلال شرکت/موسسه (در ثبت شرکت ها) چقدر زمان میبرد نمی توانیم به صورت کلی صحبت کنیم. در واقع قانون در این زمینه برای شرکتها تفاوتهایی قائل شده است. مثلاً شرکت های سهامی خاص باید در طی یک مدت زمان کوتاه بعد از انحلال این موضوع را به اطلاع مراجع ثبت شرکت برسانند؛ اما شرکت های تضامنی و یا با مسئولیت محدود و همچنین شرکت های تعاونی و مختلط سهامی و غیر سهامی دارای چنین محدودیت هایی نمی باشند؛ البته موضوع دیگری هم که شاید در ذهن شما باشد این است که چند روز طول میکشد تا انحلال شرکت به صورت قانونی اعلام شود ...
مشاوره حقوقی فوری انحلال شرکت با وکیل دادگستری
طبیعتاً انحلال شرکت نیز مانند هر کار اداری دیگری نیاز به این دارد که شما مدارک لازم را تهیه کرده و در اختیار مراجع قانونی قرار دهید؛ اولین و اصلی ترین مدرک برای انحلال شرکت/موسسه (در ثبت شرکت ها) صورتجلسه منحل شدن شرکت است که باید توسط تمامی شرکا به امضا برسد؛ در کنار آن رونوشت مدارک شناسایی مدیر شرکت، البته در صورتی که مدیر در میان شرکا نباشد و خارج از آن ها انتخاب شده باشد، نیاز است.
از دیگر مدارکی که برای انحلال شرکت/موسسه (در ثبت شرکت ها) نیاز می باشد، آخرین روزنامه رسمی با نسخه اصلی آن است؛ همچنین نیاز است تا اطلاعیه اصلی که در روزنامه کثیرالانتشار شرکت برای دعوت از شرکا در جلسه فوق العاده انجام شده است در کنار سایر مدارک در اختیار مراجع قانونی قرار بگیرد.
توجه: ممکن است بر اساس شرایطی که شرکت دارد نیاز به مدارک دیگری هم باشد؛ برای اینکه از این مدارک مطلع شوید و روند قانونی کار را آسان تر طی کنید پیشنهاد می کنیم از مشاوره حقوقی فوری و ۲۴ ساعته وکیل تلفنی کمک بگیرید؛ در ضمن توجه داشته باشید که شما می توانید با مراجعه به اداره ثبت اسناد و املاک از روند انحلال آنلاین انواع شرکت و موسسه در اداره ثبت شرکت مطلع شوید و دیگر نیاز به مراجعه حضوری نداشته باشید.
یکی از موارد مهم دیگری که در انحلال شرکت/موسسه (در ثبت شرکت ها) نسبت به آن باید توجه داشته باشید، مالیات انحلال شرکت است؛ مطابق ماده ۱۱۵ قانون مالیات های مستقیم شما باید در دوره انحلال، مالیات شرکت خودتان را محاسبه کرده و آن را پرداخت نمایید؛ قطعاً پرداختن به این قانون نیاز به دانش حقوقی خاصی دارد و هر کسی از عهده آن بر نمی آید و بهتر است برای انجام آن با یک مشاوره حقوقی مجرب و متخصص مشورت شود.
البته ترجیحاً بهتر است از وکیل متخصص انحلال شرکت و موسسه در این زمینه استفاده شود و استفاده از دیگر مشاوران گزینه مناسبی به هیچ وجه نیست؛ وکیل متخصص در طول سالیان مختلف آموزش انحلال اصولی شرکت یا موسسه در اداره ثبت شرکت ها را فرا گرفته است و به خوبی می تواند از عهده این کار بر بیاید بدون اینکه مشکلی برای شرکت و شما ایجاد شود. شما می توانید با مراجعه به مجموعه ما، یعنی وکیل تلفنی بهترین وکیل آنلاین انحلال شرکت را انتخاب کرده و از او در این مسیر کمک بگیرید؛ البته توجه داشته باشید که شما می توانید با مراجعه به مجموعه عدل ایران و قسمت قوه قضاییه در آن اطلاعات بیشتری در مورد مالیات انحلال شرکت کسب کنید.
آموزش انحلال اصولی و فوری انواع شرکت های بزرگ و کوچک با وکیل دادگستری
همانطور که در ابتدای مطلب هم اشارههایی داشتیم، گاهی اوقات بهترین تصمیم پایان دادن به یک مسیر ناموفق است؛ تاسیس یک شرکت کار چندان سختی نیست، اما مدیریت آن به شدت مشکل است و بسیاری از افراد در اولین تجربه خودشان به موفقیت نرسیده و مجبور می شوند پایان عمر آن شرکت یا همان انحلال شرکت/موسسه (در ثبت شرکت ها) را انجام دهند؛ اما قانون هم برای اینکه در این مورد کمتر مشکلاتی پیش بیاید پیشبینیهایی داشته است؛ قانون تجارت در این زمینه چهار مورد را برای انحلال شرکت در نظر گرفته است ...