در همه ی دعاوی که در دادگاه ها مطرح می شود مهلت تجدید نظر خواهی به طرفین داده می شود، فلذا در دعوای ثبتی - ملکی هم این فرجه وجود دارد؛ در دعاوی ثبتی- ملکی اگر کسی سند رسمی نداشته باشد، باید برای اثبات مالکیت خود دلیل و مدرک ارائه دهد تا مورد استماع از طرف دادگاه باشد؛ نکته قابل توجه این است که در دعاوی ثبتی ممکن است خواهان ابطال سند رسمی، خواهانِ ابطال اجرائیه ی ثبتی، ابطال عملیات ثبتی، ابطال نظریه هیئت اختلاف اداره ی ثبت، افراز ملک، ابطال سند مالکیت معارض و ... هم باشد، درکل جای نگرانی نیست؛ چراکه شما با مطالعه مطالب این صفحه خواهید دانست که چطور در دعاوی ثبتی - ملکی خود تجدید نظر نمایید.
تجدید نظر آنلاین و فوری در ملک مورد نظر
کسانی که می توانند دادخواست تجدید نظر خواهی ارائه دهند، عبارتند از: «طرفین دعوا یا وکلا و نمایندگان قانونی آنها مثلِ ولی، قیم، وصی محکوم علیه یا مدیر شرکت محکوم علیه که صاحب امضای مجاز باشد».
دادخواست تجدید نظر خواهی باید در مهلت مقرر بیست روزه به دفتر صادر کننده رأی یا دفتر شعبه ی اول دادگاه تجدید نظر و یا به دفتر بازداشتگاهی که در آنجا توقیف است داده شود.
اگر یکی از طرفین به دلیل عذر موجه در دادگاه حاضر نبوده و رأی غیابی صادر شده باشد، از مهلت تجدید نظر هم گذشته باشد، می تواند دادخواست تجدیدنظر خواهی خارج از مهلت مقرر را به دادگاه تقدیم کند.
ماده337 در این خصوص ابراز می دارد: "هر وقت، کسانی که حق تجدید نظر خواهی دارند قبل از انقضای مهلت آن، ورشکسته، فوت یا محجور شوند؛ مهلت جدیدی اقرار خواهد شد و به این صورت است که از تاریخ ابلاغ حکم یا قرار در مورد ورشکسته به مدیر تصفیه در مورد محجور به قیم، در صورت فوت به وراث یا قائم مقام یا نماینده ی قانونی وراث ارجاء می شود"
موسسه ی سایت وکیل تلفنی، با گنجاندن مطالب حقوقی مفید در سایت بنا دارد، به کسانی که سوالات حقوقی متفاوت دارند کمک کند تا با مطالعه ی این مطالب پاسخ سوالات خود را بیابند؛ وکلای آنلاین ملکی- حقوقی سایت وکیل تلفنی به صورت شبانه روز در سایت حضور دارند و می توانند به صورت آنلاین و تلفنی ارائه ی خدمت کنند.
اورژانس تجدید نظر آنلاین و تضمینی 24 ساعته
نکته: مرجع تجدید نظر آرای دادگاه های عمومی و انقلاب هر حوزه ای، دادگاه تجدید نظر مرکز همان استان می باشد.
باید مشخصات دادخواست دهنده کامل نوشته شود، چون اگر معلوم نباشد و ناقص نوشته شود باید قبل از یایان مهلت، اصلاح شود؛ وگرنه از طرف دادگاه رد می شود.
ماده ی346: «ریاست دفتر دادگاه بدوی ظرف دو روز از تاریخ وصول دادخواست و ضمائم آن یا پس از رفع نقص، یک نسخه از دادخواست و پیوست های آن را برای طرف دعوا می فرستد که ظرف ده روز از تاریخ ابلاغ پاسخ دهد، پس از انقضای مهلت یاد شده اعم از این که پاسخی رسیده یا نرسیده باشد، پرونده را به مرجع تجدید نظر می فرستد».
اگر نیاز به کسی دارید که در مورد مراحل تجدید نظر شما را یاری کند، بهتر است با سایت وکیل تلفنی تماس بگیرید تا از طریق آنلاین به طور رایگان و یا تلفنی و ارزان در اسرع وقت جزئیات را بپرسید، از پیچ و خم های مراحل تجدید نظر آگاه شوید، وکلای آگاه ما با دادن مشاوره عالی شما را یاری خواهند کرد.
ابطال آنلاین سند رسمی به صورت 24 ساعته
ماده 25 قانون ثبتی: "هرگاه مشکلاتی بین اداره ثبت و افراد بروز دهد، تنظیم سند با خطا مواجه شود یا ملک مورد تصرف عدوانی و ... واقع شده باشد، رفع مشکلاتی از قبیل تععین تکلیف، اصلاح موارد ثبت، بر عهده ی اداره ی ثبت است."
برای باطل کردن سند رسمی مالکیت، باید طبق قانون عمل کرد؛ اگر اسناد نیاز به اصلاح داشته باشند یا به هر دلیلی خدشه ای به سند وارد شده باشد، مالک می تواند بدون حکم دادگاه با مراجعه به سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، طبق در خواست مراجع قانونی سند را باطل کند.
در بعضی مشکلات پیش آمده مانند ثبت، برخلاف اصول قانونی وجود تعارض در مالکیت، مخل حقوق دیگران، صدور سند مالکیت بر اساس اشتباه عملیات مقدماتی و ثبتی، رسیدگی در صلاحیت دادگاه خواهد بود؛ امکان دارد که موقع خرید ملک متراژ آن کمتر یا بیشتر نوشته شده باشد، در این صورت باید مالک با اثبات این ادعا درخواست باطل کردن سند رسمی را از دادگاه صالح بکند.
موسسه حقوقی وکیل تلفنی، با داشتن بیش از هزار حقوق دان مجرب سعی در حل مشکلات مردم سرزمین مان دارد، چه داخل کشور و چه خارج از کشور که حضور داشته باشید؛ تنها با یک تماس می توانید با وکلای ما در سایت وکیل تلفنی مشاوره کنید و از راهنمایی های این عزیزان بهره ببرید.
محاسبه مجازات جعل تجدید نظر به صورت 24 ساعته
ادعای جعل در سند باید از طرف خوانده، در اولین جلسه ی دادرسی مطرح شود؛ مگر اینکه خوانده هیچ دفاعیه ای در دادگاه نداشته باشد.
زمانی خوانده می تواند ادعای جعلی بودن سند را مطرح کند که در مرحله ی وا خواهی باشد، چون ادعای جدید در مورد جعلی بودن سند در مرحله ی تجدید نظر مورد قبول واقع نمی شود؛ مگر اینکه رأی صادره غیابی باشد و خوانده به دلیل داشتن عذر موجه در جلسه ی دادرسی نباشد و بعد از مهلت واخواهی درخواست تجدید نظر کند.
کسی که ادعای جعلی بودن سند را دارد باید اماره ای بر اصل بودن سند و انتساب آن به مدعی داشته باشد، باید برای اثبات آن دلیل محکمه پسندی ارائه دهد؛ اگر کسی ادعا کند که در سند عادی او مهر و امضا ساختگی است، باید سعی کند جعلی بودن آن را اثبات کند؛ در این صورت با پناه بردن به مراجع قضایی از قانون کمک می گیرد و از قاضی می خواهد تا با ارجاع به کارشناسی مهرو امضا، از حق وی دفاع شود.
اگر مدعی جعل سند موفق نشود، باید به ادعای او رسیدگی شود تا متهم از دست قانون به دلیل کافی نبودن دلایل مدعی تبرئه نشود.
برای اینکه مردم کشور ما از مراحل پیچیده ی جعل اسناد آگاه شوند، می توانند از موسسه ی سایت وکیل تلفنی کمک بگیرند؛ شما می توانید با یک گوشی مبایل تنها با یک تماس با سایت ما وکیل متخصص خود را جستجو کنید و از ایشان سوالات خود را بپرسید، مطمئن باشید وکلای آنلاین ما تجربیات خود را به بهترین نحو در اختیار شما می گذارند.
اورژانس دادخواست و لایحه تجدید نظر فوری و 24 ساعته
لایحه ی تجدید نظر خواهی در واقع همان لایحه ی دفاعیه است که خوانده در مقابل ادعای خواهان از خود دفاع می کند و با تقدیم این لایحه به دادگاه سعی دارد تا نظر دادگاه را نسبت به حرفه ای خود جلب کند، از قاضی تقاضا می کند تا با توجه کردن به دفاعیات وی پرونده را دوباره بررسی کند.
لایحه ی تجدید نظر را طرفین می توانند بعد از اولین جلسه ی دادرسی ارائه دهند به دنبال این لایحه هردو طرف ممکن است، علاوه بر دادخواست یا شکایت درخواست دیگری مبنی بر تجدید نظر در رأی داشته باشند و برای اینکار می توانند از طریق لایحه نویسی، دادخواست یا اظهارات شفاهی خواسته ی خود را برای تجدید نظر ارائه کنند.
پس طرفین قبل از تقدیم دادخواست تجدید نظر ابتدا می توانند یک لایحه ی دفاعیه تنظیم کنند و در آن دفاعیات خود را بنویسند سپس دادخواست تجدید نظرشان را تقدیم دادگاه کنند.
نوشتن لایحه ی دفاعیه یا تجدید نظر نیاز به مهارت دارد و فقط نوشتن با خط زیبا کافی نیست، بلکه باید در این لایحه استدلال ها و دلایل به زبان قانون نوشته شود، در غیر این صورت درخواست شما از سوی مراجع قانونی رسیدگی نمی شود؛ بنابراین شما می توانید با وکلای سایت وکیل تلفنی تماس بگیرید و برای تنظیم لایحه ی تجدیدنظر خود از آنها کمک بگیرید مطمئن باشید که با مهارت لایحه ی دفاعیه برای شما تنظیم می کنند.