موسسه وکیل تلفنی

  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • نگار عبادي گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۶:۵۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۵:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • زهرا علیزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۵:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۴
  • ساعی ساعی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۴۹:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۳
انجمن وکیل تلفنی

تجدید نظر در دعاوی ثبتی و ملکی

تجدید نظر در دعوای ثبتی ملکی

در همه ی دعاوی که در دادگاه ها مطرح می شود مهلت تجدید نظر خواهی به طرفین داده می شود، فلذا در دعوای ثبتی - ملکی هم این فرجه وجود دارد؛ در دعاوی ثبتی- ملکی اگر کسی سند رسمی نداشته باشد، باید برای اثبات مالکیت خود دلیل و مدرک ارائه دهد تا مورد استماع از طرف دادگاه باشد؛ نکته قابل توجه این است که در دعاوی ثبتی ممکن است خواهان ابطال سند رسمی، خواهانِ ابطال اجرائیه ی ثبتی، ابطال عملیات ثبتی، ابطال نظریه هیئت اختلاف اداره ی ثبت، افراز ملک، ابطال سند مالکیت معارض و ... هم باشد، درکل جای نگرانی نیست؛ چراکه شما با مطالعه مطالب این صفحه خواهید دانست که چطور در دعاوی ثبتی - ملکی خود تجدید نظر نمایید.

 

 

ارکان تجدید نظر خواهی

 

Revisioning concept

تجدید نظر آنلاین و فوری در ملک مورد نظر

 

کسانی که می توانند دادخواست تجدید نظر خواهی ارائه دهند، عبارتند از: «طرفین دعوا یا وکلا و نمایندگان قانونی آنها مثلِ ولی، قیم، وصی محکوم علیه یا مدیر شرکت محکوم علیه که صاحب امضای مجاز باشد».

دادخواست تجدید نظر خواهی باید در مهلت مقرر بیست روزه به دفتر صادر کننده رأی یا دفتر شعبه ی اول دادگاه تجدید نظر و یا به دفتر بازداشتگاهی که در آنجا توقیف است داده شود.

اگر یکی از طرفین به دلیل عذر موجه در دادگاه حاضر نبوده و رأی غیابی صادر شده باشد، از مهلت تجدید نظر هم گذشته باشد، می تواند دادخواست تجدیدنظر خواهی خارج از مهلت مقرر را به دادگاه تقدیم کند.

ماده337 در این خصوص ابراز می دارد: "هر وقت، کسانی که حق تجدید نظر خواهی دارند قبل از انقضای مهلت آن، ورشکسته، فوت یا محجور شوند؛ مهلت جدیدی اقرار خواهد شد و به این صورت است که از تاریخ ابلاغ حکم یا قرار در مورد ورشکسته به مدیر تصفیه در مورد محجور به قیم، در صورت فوت به وراث یا قائم مقام یا نماینده ی قانونی وراث ارجاء می شود"

موسسه ی سایت وکیل تلفنی، با گنجاندن مطالب حقوقی مفید در سایت بنا دارد، به کسانی که سوالات حقوقی متفاوت دارند کمک کند تا با مطالعه ی این مطالب پاسخ سوالات خود را بیابند؛ وکلای آنلاین ملکی- حقوقی سایت وکیل تلفنی به صورت شبانه روز در سایت حضور دارند و می توانند به صورت آنلاین و تلفنی ارائه ی خدمت کنند.

 

نحوه ی تقدیم دادخواست تجدید نظر

 

way to give up the revisioning petition

اورژانس تجدید نظر آنلاین و تضمینی 24 ساعته

 

نکته: مرجع تجدید نظر آرای دادگاه های عمومی و انقلاب هر حوزه ای، دادگاه تجدید نظر مرکز همان استان می باشد.

 

باید مشخصات دادخواست دهنده کامل نوشته شود، چون اگر معلوم نباشد و ناقص نوشته شود باید قبل از یایان مهلت، اصلاح شود؛ وگرنه از طرف دادگاه رد می شود.

ماده ی346: «ریاست دفتر دادگاه بدوی ظرف دو روز از تاریخ وصول دادخواست و ضمائم آن یا پس از رفع نقص، یک نسخه از دادخواست و پیوست های آن را برای طرف دعوا می فرستد که ظرف ده روز از تاریخ ابلاغ پاسخ دهد، پس از انقضای مهلت یاد شده اعم از این که پاسخی رسیده یا نرسیده باشد، پرونده را به مرجع تجدید نظر می فرستد».

اگر نیاز به کسی دارید که در مورد مراحل تجدید نظر شما را یاری کند، بهتر است با سایت وکیل تلفنی تماس بگیرید تا از طریق آنلاین به طور رایگان و یا تلفنی و ارزان در اسرع وقت جزئیات را بپرسید، از پیچ و خم های مراحل تجدید نظر آگاه شوید، وکلای آگاه ما با دادن مشاوره عالی شما را یاری خواهند کرد.

 

آیا می توان سند رسمی را باطل کرد؟

 

expiration of official document

ابطال آنلاین سند رسمی به صورت 24 ساعته

 

ماده 25 قانون ثبتی: "هرگاه مشکلاتی بین اداره ثبت و افراد بروز دهد، تنظیم سند با خطا مواجه شود یا ملک مورد تصرف عدوانی و ... واقع شده باشد، رفع مشکلاتی از قبیل تععین تکلیف، اصلاح موارد ثبت، بر عهده ی اداره ی ثبت است."

برای باطل کردن سند رسمی مالکیت، باید طبق قانون عمل کرد؛ اگر اسناد نیاز به اصلاح داشته باشند یا به هر دلیلی خدشه ای به سند وارد شده باشد، مالک می تواند بدون حکم دادگاه با مراجعه به سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، طبق در خواست مراجع قانونی سند را باطل کند.

در بعضی مشکلات پیش آمده مانند ثبت، برخلاف اصول قانونی وجود تعارض در مالکیت، مخل حقوق دیگران، صدور سند مالکیت بر اساس اشتباه عملیات مقدماتی و ثبتی، رسیدگی در صلاحیت دادگاه خواهد بود؛ امکان دارد که موقع خرید ملک متراژ آن کمتر یا بیشتر نوشته شده باشد، در این صورت باید مالک با اثبات این ادعا درخواست باطل کردن سند رسمی را از دادگاه صالح بکند.

موسسه حقوقی وکیل تلفنی، با داشتن بیش از هزار حقوق دان مجرب سعی در حل مشکلات مردم سرزمین مان دارد، چه داخل کشور و چه خارج از کشور که حضور داشته باشید؛ تنها با یک تماس می توانید با وکلای ما در سایت وکیل تلفنی مشاوره کنید و از راهنمایی های این عزیزان بهره ببرید.

 

ادعای جعل در تجدید نظر

 

Forgery in revisioning

محاسبه مجازات جعل تجدید نظر به صورت 24 ساعته

 

ادعای جعل در سند باید از طرف خوانده، در اولین جلسه ی دادرسی مطرح شود؛ مگر اینکه خوانده هیچ دفاعیه ای در دادگاه نداشته باشد.

زمانی خوانده می تواند ادعای جعلی بودن سند را مطرح کند که در مرحله ی وا خواهی باشد، چون ادعای جدید در مورد جعلی بودن سند در مرحله ی تجدید نظر مورد قبول واقع نمی شود؛ مگر اینکه رأی صادره غیابی باشد و خوانده به دلیل داشتن عذر موجه در جلسه ی دادرسی نباشد و بعد از مهلت واخواهی درخواست تجدید نظر کند.

کسی که ادعای جعلی بودن سند را دارد باید اماره ای بر اصل بودن سند و انتساب آن به مدعی داشته باشد، باید برای اثبات آن دلیل محکمه پسندی ارائه دهد؛ اگر کسی ادعا کند که در سند عادی او مهر و امضا ساختگی است، باید سعی کند جعلی بودن آن را اثبات کند؛ در این صورت با پناه بردن به مراجع قضایی از قانون کمک می گیرد و از قاضی می خواهد تا با ارجاع به کارشناسی مهرو امضا، از حق وی دفاع شود.

اگر مدعی جعل سند موفق نشود، باید به ادعای او رسیدگی شود تا متهم از دست قانون به دلیل کافی نبودن دلایل مدعی تبرئه نشود.

برای اینکه مردم کشور ما از مراحل پیچیده ی جعل اسناد آگاه شوند، می توانند از موسسه ی سایت وکیل تلفنی کمک بگیرند؛ شما می توانید با یک گوشی مبایل تنها با یک تماس با سایت ما وکیل متخصص خود را جستجو کنید و از ایشان سوالات خود را بپرسید، مطمئن باشید وکلای آنلاین ما تجربیات خود را به بهترین نحو در اختیار شما می گذارند.

 

فرق بین دادخواست تجدید نظر و لایحه ی تجدید نظر خواهی چیست؟

 

difference between revision bill & revision petition concept

اورژانس دادخواست و لایحه تجدید نظر فوری و 24 ساعته

 

لایحه ی تجدید نظر خواهی در واقع همان لایحه ی دفاعیه است که خوانده در مقابل ادعای خواهان از خود دفاع می کند و با تقدیم این لایحه به دادگاه سعی دارد تا نظر دادگاه را نسبت به حرفه ای خود جلب کند، از قاضی تقاضا می کند تا با توجه کردن به دفاعیات وی پرونده را دوباره بررسی کند.

لایحه ی تجدید نظر را طرفین می توانند بعد از اولین جلسه ی دادرسی ارائه دهند به دنبال این لایحه هردو طرف ممکن است، علاوه بر دادخواست یا شکایت درخواست دیگری مبنی بر تجدید نظر در رأی داشته باشند و برای اینکار می توانند از طریق لایحه نویسی، دادخواست یا اظهارات شفاهی خواسته ی خود را برای تجدید نظر ارائه کنند.

پس طرفین قبل از تقدیم دادخواست تجدید نظر ابتدا می توانند یک لایحه ی دفاعیه تنظیم کنند و در آن دفاعیات خود را بنویسند سپس دادخواست تجدید نظرشان را تقدیم دادگاه کنند.

نوشتن لایحه ی دفاعیه یا تجدید نظر نیاز به مهارت دارد و فقط نوشتن با خط زیبا کافی نیست، بلکه باید در این لایحه استدلال ها و دلایل به زبان قانون نوشته شود، در غیر این صورت درخواست شما از سوی مراجع قانونی رسیدگی نمی شود؛ بنابراین شما می توانید با وکلای سایت وکیل تلفنی تماس بگیرید و برای تنظیم لایحه ی تجدیدنظر خود از آنها کمک بگیرید مطمئن باشید که با مهارت لایحه ی دفاعیه برای شما تنظیم می کنند.

 

تجدید نظر فوری در دعاوی خانوادگی

وکیل آنلاین عقد مزارعه فوری و تضمینی

مشاوره حقوقی با وکیل دعاوی آپارتمان ها

مشکلات حقوقی ضمانت وام مسکن

همه چیز در خصوص دستور موقت

نکات قابل توجه در پش فروش و پیش خرید آپارتمان ها

مشاوره حقوقی مهریه با کیفیت تضمینی

نگارش فوری انواع دادخواست های  حقوقی

وکیل حامی مستأجران

درباره ما

 

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

کاربران گرامی می توانند در هر ساعت از شبانه روز از خدمات مشاوره حقوقی آنلاین و تلفنی موسسه وکیل تلفنی با کادری مجرب و ماهر بهره مند شوند
سلام و عرض ادب، در همه ی دعاوی که در دادگاه ها مطرح می شود مهلت تجدید نظر خواهی به طرفین داده می شود، فلذا در دعوای ثبتی - ملکی هم این فرجه وجود دارد؛ در دعاوی ثبتی- ملکی اگر کسی سند رسمی نداشته باشد، باید برای اثبات مالکیت خود دلیل و مدرک ارائه دهد تا مورد استماع از طرف دادگاه باشد؛ نکته قابل توجه این است که در دعاوی ثبتی ممکن است خواهان ابطال سند رسمی، خواهانِ ابطال اجرائیه ی ثبتی، ابطال عملیات ثبتی، ابطال نظریه هیئت اختلاف اداره ی ثبت، افراز ملک، ابطال سند مالکیت معارض و ... هم باشد،که باید از طریق مرجع صالح پیگیری شود. جهت آگاهی بیشتر با موسسه تماس بگیرید.
سلام خسته نباشید چقدر خوب که شما به نکات مهم قانونی در سایتتون اشاره میکنید و این مطالب را به سادگی و با بیانی ساده شرح میدهید که همه افراد در همه سنین و سطوح علمی و دانشگاهی بتوانند با این نکات آشنا شوند. براتون آرزوی سعادت و سلامت دارم.
با سلام عرض ادب دعاوی ملکی پروند های خیلی حساس و مهم هستند قبل از اقدام هر کاری نیاز هست با وکیل متخصص در این حوزه مشاوره بگیرید و بعد وارد چالش نشوید موسسه حقوقی وکیل تلفنی این خدمات را به صورت شبانه روزی و با کمترین هزینه در اختیارتان میگذارد .
با سلام همه ی دعاوی که در دادگاه ها مطرح می شود مهلت تجدید نظر خواهی به طرفین داده می شود، فلذا در دعوای ثبتی - ملکی هم این فرجه وجود دارد؛ در دعاوی ثبتی- ملکی اگر کسی سند رسمی نداشته باشد، باید برای اثبات مالکیت خود دلیل و مدرک ارائه دهد تا مورد استماع از طرف دادگاه باشد؛ نکته قابل توجه این است که در دعاوی ثبتی ممکن است خواهان ابطال سند رسمی، خواهانِ ابطال اجرائیه ی ثبتی، ابطال عملیات ثبتی، ابطال نظریه هیئت اختلاف اداره ی ثبت، افراز ملک، ابطال سند مالکیت معارض و ... هم باشد، درکل جای نگرانی نیست؛ چراکه شما با مطالعه مطالب این صفحه خواهید دانست که چطور در دعاوی ثبتی - ملکی خود تجدید نظر نمایید
از انواع دعاوی ملکی که حجم زیادی از پرونده‌های حقوقی دادگاه‌ها را تشکیل داده است؛ دعاوی ملکی حقوقی می‌باشد. برای کلیه دعاوی حقوقی ملکی قانونگذار پیشبینی قانونی داشته است و در همه شرایط مربوط به دعاوی حقوقی؛ قضات با عنایت به قانون و تجزیه و تحلیل خود از پرونده پیش رو، نسبت به داوری اقدام می‌نمایند.
صلاحیت شورای عالی ثبت، دعاوی و اختلافات ثبتی رسیدگی و اعلام نظر نسبت به موارد ارجاعی از سوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به منظور ایجاد وحدت رویه در مواردی که آراء هیئت های نظارت متناقض و یا خلاف قانون صادر شده باشد.رسیدگی و اظهارنظر نسبت به اموری که از طرف ریاست سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به عنوان مشورت به شورای عالی ثبت ارجاع می گردد. دیگر مراجع حل اختلاف ثبتی هیئت نظارت: برای رسیدگی به کلیه اختلافات و اشتباهات مربوط به امور ثبت اسناد و املاک در مقر هر دادگاه استان، هیئتی به نام هیئت نظارت مرکب از رئیس ثبت استان یا قائم مقام او و دو نفر از قضات دادگاه استان به انتخاب وزیر دادگستری تشکیل می شود. هیئت مزبور به کلیه اختلافات و اشتباهات مربوط به امور ثبتی در حوزه قضایی استان رسیدگی می نماید. حدود صلاحیت و وظایف هیئت نظارت به قرار زیر است: هرگاه در اجرای ماده 11 از جهت پذیرفتن تقاضای ثبت، اختلافی بین اشخاص و اداره ثبت واقع شود و یا اشباهی تولید گردد و یا در تصرف اشخاص تزاحم و تعارض باشد، رفع اختلاف و تععین تکلیف و یا ابطال و یا اصلاح درخواست ثبت با هیئت نظارت است. هرگاه هیئت نظارت تشخیص دهد که در جریان مقدماتی ثبت املاک، اشتباه موثر واقع شده، آن اشتباه و همچنین عملیات بعدی که اشتباه مزبور در آن موثر بوده، ابطال و جریان ثبت طبق مقررات تجدید یا تکمیل یا اصلح می گردد. هرگاه در موقع ثبت ملک و با ثبت انتقالات بعدی، صرفا به علت عدم توجه و دقت نویسنده، سند مالکیت یا دفتر املاک اشتباه قلمی رخ دهد و همچنین در صورتی که ثبت دفتر املاک، مخالف یا مغایر سند رسمی یا حکم نهایی دادگاه باشد، هیئت نظارت پس رسیدگی و احراز وقوع اشتباه، دستور اصلاح ثبت دفتر املاک و سند مالکیت را صادر خواهد کرد. اشتباهاتی که قبل از ثبت ملک در جریان عملیات مقدماتی ثبت پیش آمده و موقع ثبت ملک در دفتر املاک مورد توجه قرار نگرفته، بعدا اداره به آن متوجه گردد، در هیئت نظارت مطرح می شود و در صورتی که پس از رسیدگی، وقوع اشتباه محرز و مسلم تشخیص گردد و اصلاح اشتباه به حق کسی خلل نرساند، هیئت نظارت دستور رفع اشتباه و اصلاح آن را صدر می نماید و در صورتی که اصلاح مزبور، خللی به حق کسی برساند، به شخص ذینفع اخطار می کند که می توان به دادگاه مراجعه نماید و اداره ثبت دستور رف اشتباه یا اصلاح آن را پس از تعین تکلیف نهایی در دادگاه صادر واهد نمود. رسیدگی به تعارض در اسناد مالکیت کلا یا بعضاً خواه نسبت به اصل ملک خواه نسبت به حدود و حقوق ارتفاقی آن با هیئت نظارت است. رسیدگی و رفع اشتباهی که در عملیات تفکیکی رخ می دهد و منتج به انتقال رسمی یا ثبت دفتر املاک شود، با هیئت نظارت است مشروط بر اینکه رفع اشتباه مزبور خللی به حق کسی نرساند. هرگاه در طرز تهیه اسناد و تطبیق مفاد آنها با قوانین، اشکال یا اشتباهی پیش آید، رفع اشکال و اشتباه و صدور دستورلازم با هیئت نظارت خواهد بود. رسیدگی به اعتراضات اشخاص نسبت به نظرییه رئیس ثبت در مورد تخلفات و اشتباهات اجرائی با هیئت نظارت است.
باسلام تجدیدنظر خواهی یکی مراحل دادرسی و یکی از حقوق طرفین دعواست.که مهلت ان ۲۰ روز از ابلاغ است..اگر دادگاه بدوی در نوشتن رای اشتباهی کند میتوان اصلاح آن را تا وقتی تجدیدنظرخواهی نشده از همان دادگاه خواست و اگر دادخواست تجدیدنظر داده شده از دادگاه تجدیدنظر درخواست کرد. در مورد اینکه چه احکامی قابل تجدیدنظرند باید گفت که تمام دعاوی غیرمالی قایل تجدیدنظرند و دعاوی مالی که بالای ۳۰۰ هزارتومان ارزش خواسته شان است.

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی