موسسه وکیل تلفنی

  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۹:۴۸:۲۹ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۶
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۹:۳۹:۵۸ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۶
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۹:۳۸:۳۸ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۶
  • ایلیار خدمتی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۳:۴۳:۴۷ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۵
  • محمدامین سلمانپور گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۰:۲۶ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳
  • Azita Moghanizadeh گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۴۲:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۳۰
  • سید احسان علوی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۹:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۲۹
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۶:۳۵:۳۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۶:۳۴:۳۹ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۶:۳۲:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۲۸
انجمن وکیل تلفنی

اعاده دادرسی در دعوی خانواده

اعاده دادرسی در دعوی خانواده

اعاده دادرسی در دعوی خانواده، از روش ­های اعتراض به رای قضائی است که امکان طرح آن در دعاوی خانواده اعم از نکاح، طلاق، مطالبه مهریه، استرداد جهیزیه، حضانت فرزندان، نفقه زوجه یا اقارب و... توسط قانون‌گذار پیش­بینی گردیده تا از این طریق راهی جهت احقاق حق و اجرای عدالت برای متضرر از رای قضائی فراهم باشد؛ در این حال، ما نیز مفتخریم که با ارائه خدمات حقوقی آنلاین و تلفنی خود، گامی بلند در تسهیل روز افزون این امر، انجام دهیم که در ادامه این مقاله به توضیح و تفصیل آن پرداخته ایم؛ اما از شما خواستاریم که قبل از ادامه دادن مطالعه، حتماً ویدئوی یک دقیقه ای زیر را مشاهده فرمایید.

 

توصیه یکی از وکلای خانم درخصوص دعاوی رایج و بی بازگشت خانوادگی

 

 

رزرو مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی 02147625900

مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت 
۵ دقیقه
50.000 تومان
۱۰ دقیقه
100.000  تومان
۱۵ دقیقه
120.000 تومان
۲۰ دقیقه
200.000  تومان
۳۰ دقیقه
250.000  تومان
۱ ساعت
350.000 تومان
مشاوره حقوقی حضوری 500.000 تومان
مطالعه اوراق پرونده همراه با 5 دقیقه مشاوره با وکیل 150.000 تومان
نگارش نامه ها و درخواست های اداری  300.000 تومان
محاسبه فوری دیه توسط وکیل  100.000 تومان 
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز توسط وکیل  50.000 تومان
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان

در صورت تمایل می توانید مبلغ مورد نظر خود را به شماره کارت 6219861069798741 به نام خانم آناهیتا توکلی واریز نمایید و  اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتس اپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

توجهتمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.

 

اعاده دادرسی چیست و در چه شرایطی امکان‌ پذیر است؟

 

retrial concept

اعاده دادرسی آنلاین و فوری با وکیل 24 ساعته

 

اعاده دادرسی از شیوه­ های حقوقی اعتراض به رای صادره از محاکم قضائی است. اعاده دادرسی در دعوی خانواده، زمانی مطرح است که در یک دعوی خانواده، دادگاه رای قطعی صادر نموده و متضرر از رای بنابر برخی شرایط و جهات قانونی، جهت جلوگیری از تضییع حقوق خود بتواند به رای صادره اعتراض نماید و دعوی را دوباره به جریان اندازد؛برای مثال ...

  • مطابق ماده 426 ق.آ.د.م چنانچه پس از صدور حکم، اسناد و مدارک جدیدی مبنی بر حقانیت متقاضیِ اعاده دادرسی یافت شود، یا موضوع حکم مورد ادعای خواهان نبوده باشد، یا حکم بیش از مقدار خواسته صادر شده باشد، یا حکمی با وجود تضادِ در آن صادر شده باشد و... امکان اعاده دادرسی وجود دارد.

 

در اعاده دادرسی، رعایت مهلت نیز اهمیت دارد که برای اشخاص مقیم ایران 20 روز و برای اشخاص مقیم خارج از کشور 2 ماه خواهد بود. بنابر آرای حضوری یا غیابی، تاریخ محاسبه مهلت، متفاوت است.

 

توجه: آرای قضائی اعم از حکم و قرار می­ باشد؛ لیکن اعاده دادرسی، صرفاً در خصوص احکام قطعی امکان‌ پذیر است؛ در اعاده دادرسی، خواهان، ادعای اشتباه بودن حکم، درخواست بازگشت دادگاه از حکم صادره و به جریان افتادن مجدد دادگاه با ادله جدید را دارد.

 

آثار و شیوه رسیدگی در اعاده دادرسی در دعوی خانواده:

 

در اعاده دادرسی در دعوی خانواده صرفاً طرفین دعوی، وکیل یا قائم مقام قانونی ایشان امکان طرح دادخواست را خواهند داشت.

از آثار اعاده دادرسی، پذیرش بُروز اشتباهات قضائی و متزلزل شدن احکام قضائی صادره است؛ بنابراین با تقاضای آن، به صورت محدود و صرفا بر اساس جهات مطروحه در قانون (ماده 426_441 ق.آ.د.م) بررسی و موافقت می­ گردد.

توجه نمایید، جهت طرح اعاده دادرسی در دعوی خانواده، چنانچه شخص مستقلاً و پس از صدور حکم اقدام نماید، اعاده دادرسی اصلی و دادخواست آن به دادگاه صادرکننده حکمِ قطعی ارائه می­ گردد.

لیکن چنانچه در جریانِ دادرسی، حکمی به عنوان دلیل ارائه شود و متضرر از حکم، نسبت به آن درخواست اعاده دادرسی نماید؛ اعاده دادرسی طاری و به دادگاهی ارائه می­ شود که حکم در جریان رسیدگی آن به عنوان دلیل ابراز گردیده است.

در دادخواست اعاده دادرسی در دعوی خانواده، بایستی مشخصات هویتی و محل اقامت طرفین دعوی، حکم و مشخصات دادگاه صادرکننده آن و جهت موجب درخواست اعاده دادرسی ذکر گردد.

سپس دادگاه صالح در رسیدگی به اعاده دادرسی در دعوی خانواده، در صورت قبول دادخواست، رسیدگی ماهوی می ­نماید.

جهت آگاهی بیشتر در این زمینه، نسبت به اخذ مشاوره حقوقی تلفنی یا مشاوره حقوقی آنلاین از وکیل تلفنی اقدام فرمایید.

 

آیا اعاده دادرسی در دعوی خانوادگی مانع اجرای حکم می­ شود؟

 

things that interfering the lawsuit

وکیل دعاوی خانوادگی 24 ساعته آنلاین و در دسترس

 

متذکر شدیم که اخذ مشاوره حقوقی از کارشناسی متخصص تا چه حد در تعیین مسیر دعوی تاثیرگذار است؛ بالاخص در موضوع اعاده دادرسی در دعوی خانواده که پیچیدگی­ های حقوقی موضوع خانواده (با وجود تنوع آن)، به موضوعاتِ طرح دعوی، آیین دادرسی و مراحل قضائی گره خورده است؛ همچنان که مسائل مربوط به مفاهیم، نکات و ظرایف دادخواست­ های اعاده دادرسی نیز مطرح است.

از اهم این نکات و ظرایف، تشخیص دادگاه صالح در رسیدگی به اعاده دادرسی، نحوه تنظیم و طرح دادخواست اعاده دادرسی، تشخیص نوع محکوم­به و موضوع اجرای حکم است؛ که تماما ضرورت تخصص علمی_تجربی وکلای متبحر در اعاده دادرسی در دعاوی خانوادگی را می ­طلبد.

توجه مبذول دارید که موضوع اجرای حکم، متاثر از مالی یا غیرمالی بودن محکوم­به است. مطابق ماده 427 ق.آ.د.م غیرمالی بودن محکوم­به سبب توقف اجرای حکم است. چنانچه محکوم­به مالی باشد که به مقتضای آن اخذ تامین و جبران خسارتِ احتمالی امکان‌پذیر باشد، به تشخیص دادگاه از محکوم­له تامین مذکور اخذ می ­گردد؛ بنابراین اجرای حکم متوقف نمی­ گردد.

جهت طرح پرسش و پاسخ فوری حقوقی یا بُروز شرایط فوری و اورژانسی، می ­توانید نسبت به اخذ مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته یا اخذ مشاوره اعاده دادرسی آنلاین، از مجموعه وکیل تلفنی اقدام فرمایید.

 

آیا مجدداً می ­توانم اعاده دادرسی در دعوی خانواده کنم؟

 

whatsapp dowry legal advice

 

در این خصوص، نه تنها در اعاده دادرسی در دعوی خانواده که در خصوص کلیه دعاوی حقوقی، طرح دادخواست اعاده دادرسی ممکن نیست؛ مگر بنابر یک استثنا، که از مفاد مواد 436 و 440 ق.آ.د.م بدست می ­آید؛ در طرح اعاده دادرسی، (که شامل اعاده دادرسی در دعوی خانواده نیز می­ گردد)، جز آنچه در دادخواست به عنوان جهت اعاده دادرسی ذکر شده باشد، جهت دیگری مورد بررسی دادگاه واقع نخواهد شد؛ بُرهان دیگری که بر لزوم بهره­ مندی از علم و تخصص کارشناسان حقوق در تعیین جهت دادخواست، بالاخص دادخواست اعاده دادرسی در دعوی خانواده، صحه می ­گذارد.

هم­چنین چنانچه حکمی پس از اعاده دادرسی صادر شود، دیگر، از همان جهات مذکور در دادخواست آن، قابل پذیرش و اعاده مجدد نیست؛ این موضوع نیز حاکی از اهمیتِ تعیینِ نوعِ جهات در تنظیم دادخواست اعاده دادرسی در دعوی خانواده است که در صورت عدم بکارگیری و تشخیصِ صحیحِ جهتِ مدنظر در نگارش دادخواست، امکانِ اتلافِ فرصتِ اعاده دادرسی ایجاد خواهد شد؛ این امر نیز اهمیت اخذ مشورت حقوقی از وکلای تخصصی خانواده را متذکر می­ گردد.

بنابراین با وجود ادله جدید، که از حیث جهت متفاوت از ادله مذکور در اعاده دادرسی صورت گرفته باشد، اعاده دادرسیِ مجدد امکان‌ پذیر می ­گردد.

 

همه چیز درباره ابرا مهریه

مشکلات صیغه شدن بدون اجازه پدر

مجازات مخفیانه گوش دادن (استراق سمع)

مشکلات ازدواج یک دختر 19 ساله با یک مرد 71 ساله

مزایای طلاق توافقی فوری

درباره ما

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

با سلام، اعاده دادرسی از شیوه­ های حقوقی اعتراض به رای صادره از محاکم قضائی است. اعاده دادرسی در دعوی خانواده، زمانی مطرح است که در یک دعوی خانواده، دادگاه رای قطعی صادر نموده و متضرر از رای بنابر برخی شرایط و جهات قانونی، جهت جلوگیری از تضییع حقوق خود بتواند به رای صادره اعتراض نماید و دعوی را دوباره به جریان اندازد. اینجانب سحر نیک پور، جهت مشاوره و اطلاعات تکمیلی در خدمت شما عزیزان می باشم.
سلام و عرض ادب خدمت دوستان و کارکنان فهیم موسسه مردمی وکیل تلفنی .... در خصوص اعاده دادرسی باید توجه داشته باشیم که باید حکم از سوی دادگاه صادر شده باشد و قطعی شده باشد و جهات اعاده دادرسی نیز وجود داشته باشد . لذا اگر جهات آن موجود نباشد این احتمال وجود دارد که درخواست ما رد شود و پذیرفته نشود . ممنون از شما بابت افزایش آگاهی عمومی جامعه . خسته نباشید
احکام قطعیت یافته در هر دعوایی که صادر شده باشند در صورت تحقق یکی از جهات اعاده دادرسی می توانند مورد درخواست اعاده قرار گیرند. در دعواهای خانوادگی نیز گاهی نیاز به اعاده ی دادرسی می باشد برای اگاهی از مسئله بهتر است از یک مشاور ویا وکیل خانواده کمک بگیریم که بهترینگزینه کمک گرفتن از وکلای سایت وکیل تلفنی است
سلام عرض ادب و احترام و خداقوت به همه همکاران پرتلاش و با اخلاق وکیل تلفنی اینکه با مطالعه مطالب سایت مفید شما بسیاری از اصطلاحات سخت و نامفهوم حقوقی برای کاربران عادی روشن میشود بسیار جای تشکر دارد. شما با خدماتتون جلوی بسیاری از تضییع حقوق افراد را میگیرید. نهایت قدردانی و تشکر شایسته شماست و من به عنوان فردی که از خدمات شما استفاده کرده کمال رضایت داشتم خواستم تحربیاتمو از این طریق به اشتراک بگذارم. موفق باشید که گره از مشکل مردم باز میکنید
اعاده دادرسی در دعوی خانواده اعاده دادرسی در دعوی خانواده، از روش ­های اعتراض به رای قضائی است که امکان طرح آن در دعاوی خانواده اعم از نکاح، طلاق، مطالبه مهریه، استرداد جهیزیه، حضانت فرزندان، نفقه زوجه یا اقارب و... توسط قانون‌گذار پیش­بینی گردیده تا از این طریق راهی جهت احقاق حق و اجرای عدالت برای متضرر از رای قضائی فراهم باشد؛ در این حال، ما نیز مفتخریم که با ارائه خدمات حقوقی آنلاین و تلفنی خود، گامی بلند در تسهیل روز افزون این امر، انجام دهیم
اعاده در لغت به معنی بازگرداندن چیزی است. معنای حقوقی آن هم از این معنا دور نیست. اعاده به این معناست که موضوعی که یک­بار قضاوت شده و درباره­ی آن رای و حکم صادر شده است، به دلایلی مورد رسیدگی مجدد قرار گیرد. اعاده دادرسی جهات و دلایل خاصی می­طلبد تا بتوان آن را طرح کرد. امکان اعاده دادرسی به عنوان یکی از شیوه‌های اعتراض به آرا، هم در دعاوی حقوقی و هم دعاوی کیفری قابل طرح است. از آنجا که مطرح کردن آن شرایط پیچیده ای دارد، حتما از طریق وکیل اعاده دادرسی اقدام کنید. قبل از هر چیز اگر درگیر پرونده و دعاوی حقوقی مانند دعاوی خانوادگی و یا دعوای کیفری مانند کلاهبرداری و غیره هستید یا به وکیل اعاده دادرسی نیاز دارید جهت دسترسی به بهترین وکیل پایه یک دادگستری از طریق شماره تماس های درج شده در این مقاله با ما در تماس باشید. نکات مهم وکیل اعاده دادرسی اعاده دادرسی را در چه دعاوی می­توان مطرح کرد؟ در چه مراجعی می­توان درخواست اعاده دادرسی کرد؟ اگر حکمی در زمان صدور خودش، به شکل صحیح صادر شده باشد، می­توان با ارائه دلیلی بعدی آن را نقض کرد؟ با یک رای در زمینه اعاده دادرسی (رسیدگی مجدد به حکم) الزام به تمکین آشنا شوید. آیا اعاده دادرسی فقط امکان طرح درمراجع قضائی دادگستری را دارد؟ اعاده دادرسی منحصر به حکم یا رأی صادره از مراجع قضائی دادگستری نیست و در مراجع اداری مثل دیوان عدالت اداری هم می‌توان استفاده نمود. البته جزئیات و شرایط مربوط به خودش را دارد،که طبق قانون خاص خود دیوان انجام می­شود. برای مثال ارائه این درخواست محدود به زمان خاصی نیست. مرجع صالح برای رسیدگی به اعتراض اعاده دادرسی کجاست؟ منظور از صلاحیت این است که چه دادگاهی بر اساس قانون می‌تواند به چه پرونده و دعوایی رسیدگی کند. در امور حقوقی، دادگاه صادرکننده حکم قطعی، صالح به بررسی درخواست اعاده است؛ در حالی که در امور کیفری، ابتدا به دیوان عالی تقدیم می­شود. اگر شرایط اعاده دادرسی را موجه دانست، رسیدگی به اعتراض را به دادگاه هم ­عرض (مثلا اگر دادگاه نخستین رای صادر کرده باشد به دادگاه نخستین ارسال می‌شود) دادگاه صادرکننده حکم قطعی ارجاع می­دهد.
بسیاری از مردم در زندگی فردی خود، ولو در هر زمینه ای از امورات زندگی اگر با مشورت گرفتن از کسی که توانایی و تجربه بالاتری از خود دارد اقدام به عمل و حل مساله کنند، می‌توانند کمتر درگیر مشکلات گسترده شوند. در رابطه با مسائل و مشکلات حقوقی هم اگر مشاوره با وکیل که علم و تخصص را با سالها تحصیل، تلاش و تجربه ای که در این زمینه به دست آورده است را سرلوحه اقدامات خود قرار دهید، میتوانید در مسیر درست تری در رسیدن به حق و حقوق تان قرار بگیرید. چرا که مشاوره با وکیل میتواند دید بازتر و بهتری نسبت به مسائل و مشکلات حقوقی در شما به وجود بیاورد که این امر در بسیاری مواقع زمینه‌ساز اقدامات درست و به جا برای رسیدن حقوقتان می‌شود و در کنار آن تسریع در حل پرونده ها و مسائل حقوقی شما را در پی خواهد داشت. زیرا آگاهی شرط اول در اقدام به حل مساله می‌باشد

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی