افراد از گذشته تا کنون، برای حل مشکلات و مسائل خود با ریش سفیدهای محل مشورت می کردند. با توسعه روابط اجتماعی و پیشرفت تکنولوژی، مشکلات تخصصی تر شده و تجربه های محدود ریش سفیدها پاسخگوی مشکلات متنوع نبود فلذا دریافت مشاوره از افراد متخصص و باتجربه به امری اجتناب ناپذیر تبدیل شد. بخش عمده ای از مشکلات افراد را مشکلات حقوقی مانند روش های جدید سرقت، کلاهبرداری، طلاق و ... تشکیل می دهد. مشاوره حقوقی را می توان یکی از روش های صحیح حل و فصل مسائلی که جنبه قانونی دارند، در نظر گرفت. بنابراین دریافت مشاوره حقوقی قبل و بعد از انجام امور مهم، امری ضروری می باشد.
مشاوره حقوقی در ایران عمدتا به صورت حضوری و صرفا با مراجعه به دفتر وکیل امکان پذیر بود. اما مسائلی همچون ترافیک، مشغله کاری، هزینه های گزاف رفت و امد، و ... منجر شده تا افراد حتی الامکان از دریافت مشاوره به صورت حضوری اجتناب کنند. و از مشاوره های خانگی استفاده کنند که این امر نه تنها مفید نبود بلکه مشکلات را پیچیده تر می کرد.
در این بین برخی موسسات حقوقی در راستای حل این معضل،اقدام به ارائه خدمات حقوقی به صورت تلفنی نمودند تا افراد فارغ از معضلات مشاوره حقوقی حضوری، از راهنمایی های وکیل کاربلد بهره مند شوند. یکی از بهترین موسسات حقوقی فعال در این زمینه موسسه حقوقی وکیل تلفنی می باشد. این موسسه به صورت شبانه روزی آماده ارائه خدمات حقوقی تلفنی به مردم است. جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مشاوره حقوقی تلفنی در موسسه حقوقی وکیل تلفنی تا انتها با ما همراه باشید.
طبیعتا وقتی که مشکلی به وجود می آید، باید در جستجو راه حلی برای حل و فصل مشکل مربوطه بود. این قضیه در خصوص مسائل حقوقی نیز مطرح می شود و با ایجاد مشکلاتی که جنبه حقوقی یا قانونی دارد، می بایست روش مناسبی را برای حل و فصل آن در نظر گرفت. روش های گوناگونی به منظور حل و فصل مسائل حقوقی مطرح می شود که یکی از بهترین آن، مشاوره حقوقی است. شاید با اصطلاح مشاوره حقوقی، چندین دفعه مواجه شده و یا تا کنون چیزی از آن نشنیده باشید، اما در هر صورت، مشاوره حقوقی را می توان سبک خاصی از خدمات حقوقی در نظر گرفت.
مشاوره حقوقی توسط وکلای پایه یک دادگستری و یا مشاورین حقوقی ارائه می گردد. خدمات مشاوره حقوقی عمدتا به صورت مشاوره حقوقی تلفنی، مشاوره حقوقی حضوری، مشاوره حقوقی واتس اپی و حضور وکیل در جلسات مذاکره انجام می شود. هر یک از روش های فوق الذکر مزایا و معایبی دارد. در این مقاله قصد داریم تا مشاوره حقوقی با وکیل تلفنی را مورد بررسی قرار دهیم.
وکیل تلفنی، وکیل پایه یک دادگستری و یا مشاور حقوقی با چندین سال سابقه کار درخشان در محاکم قضایی ایران است. که خدمات حقوقی خود را از طریق تلفن و بدون نیاز به مراجعه حضوری ارائه می دهد.
اگر با دقت بیشتری به دعاوی و اختلافات میان افراد بنگریم، متوجه خواهیم شد که منشا اصلی بسیاری از این مشکلات، عدم آگاهی افراد در طریقت آیین دادرسی، چگونگی ساختار تشکیلات قضایی، صلاحیت های مختلف مراکز قضایی همچون دادسراها و دادگاه ها، و عدم توانایی مردم برای احقاق حق خویش می باشد.
پس باید به دنبال راه حلی برای کاهش این اختلاف های حقوقی بود. بهترین راه حل آن است که همه ی افراد در هر مکان و زمانی که به مشکل برمیخورند ، از یک مشاوره حقوقی تلفنی بهره مند شوند.
اگر، این فرهنگ استفاده از مشاوره حقوقی در میان مردم رایج شود، به وضوح شاهد آن خواهیم بود که بسیاری از دعاوی و مشکلات حقوقی در میان مردم حل می شود و آمار این پرونده ها در دستگاه قضایی به سرعت کاهش می یابد.
خدمات مشاوره تلفنی ارائه شده توسط وکیل تلفنی به نوع تخصص او بستگی دارد. این نکته را فراموش نکنید که هیچ وکیلی نمی تواند به طور همزمان در همه زمینه ها تخصص داشته باشد شاید یکسری اطلاعات عمومی در همه حوزه های حقوقی داشته باشد اما از آنجایی که توانمندی های انسان نامحدود نیست پس نمی توان این انتظار را داشت که یک وکیل هم همه فن حریف باشد. مثلا یک وکیل در حوزه خانواده بسیار تبحر دارد و وکیل دیگر در حوزه جرائم سایبری. هیچ یک از آنها نمی توانند در خارج از حوزه تخصصی خود عملکرد خوبی داشته باشند. اما در موسسه حقوقی وکیل تلفنی محدودیتی از این نظر وجود ندارد چرا که در این موسسه بیش از صدها وکیل در حال فعالیت هستند که هر کدام در یک زمینه تخصص دارند مثلا وکیل الف، ب، پ در حوزه خانواده، وکیل ت، ث،ج در حوزه کیفری، تعدادی دیگر در حوزه ملکی و ... تخصص دارند.
اگر شما با یک مشاور حقوقی مشورت نمایید، به مراتب در موضوعات بیشتری می توانید مشاوره دریافت کنید اما به صورت سطحی. چنانچه مشکل شما پیچیده است و هر گونه اشتباه کوچک می تواند خسارت های بزرگ و جبران ناپذیری را به شما تحمیل کند پیشنهاد ما به شما این است که حتما با یک وکیل تلفنی فوق تخصصی در حوزه مورد نظرتان مشورت نمایید. چرا که براساس تجربه و دانش خود موضوع را به صورت ریشه ای بررسی و راهکارهای حقوقی مخصوص شما را اعلام می کند نه یکسری راهکارهای عمومی که برای مشکلات ساده تر ارائه می شود.
مشاوره حقوقی تلفنی، در مقایسه با مشاوره حقوقی حضوری هزینه کمتری دارد. هیچ محدودیت مکانی وجود ندارد شما در هر کجای ایران که باشید تنها با یک تماس می توانید با برترین وکلای متخصص در حوزه مورد نظر خود مشورت نمایید. حتی این امکان وجود دارد که هموطنان مقیم خارج از ایران نیز به صورت تلفنی با وکیل مشورت نمایند.
دیگر نیازی به گرفتن وقت قبلی و ماندن در صف انتظار نیست. محدودیت زمانی وجود ندارد شما در هر ساعت از شبانه روز و همه ایام هفته حتی تعطیلات رسمی به صورت تلفنی با وکیل مشورت نمایید.
امکان دریافت مشاوره در همان لحظه که با مشکل حقوقی مواجه می شویم به عنوان مثال شما تصادف کرده اید و در همان صحنه تصادف نیاز دارید با وکیل مشورت کنید کافی ست با شماره 09212242670 تماس گرفته و از مشاوره تلفنی با وکیل استفاده نمایید تا از تضییع حقوق خود جلوگیری کنید.
برای یک مشاور حقوقی علاوه بر دانش و اگاهی و تسلط بر قوانین ویژگی های شخصی و حرفه ای دیگری هم لازمست:
برای دریافت مشاوره حقوقی تلفنی می توانید با شماره های 02147625900 و یا 09212242670 تماس گرفته و پس از اعلام موضوع و انتخاب مدت زمان مشاوره، هزینه مشاوره را پرداخت نموده و در کمتر از 5 دقیقه بعد وکیل با شما تماس گرفته و مشاوره حقوقی تلفنی شما انجام می شود.
برای پرداخت حق المشاوره می توانید از شماره کارت6219861069798741 به نام خانم آناهیتا توکلی اقدام نمایید پس از واریز وجه فیش واریز را به واتس اپ 09212242670 ارسال نمایید تا همکاران ما با شما تماس بگیرند و یا اینکه به وبسایت موسسه حقوقی وکیل تلفنی مراجعه کرده و از درگاه پرداخت انلاین استفاده نمایید.
هزینه های سنگین مشاوره حقوقي؛ کمبود یا عدم دسترسی به مشاور حقوقي ماهر و حرفه ای و درگیری های روزمره وگاهی کمبود وقت و زمان تا روز دفاع و جلسه دادرسی، دست بدست هم می دهند تا افراد از پیگیری حق و حقوقشان دست بکشند و با انصراف از مشاوره حقوقي گرفتن از حقوقدانان؛ خودشان را بدست تقدیر بسپارند و بیخیال دفاع و جمع اوری ادله شوند.
هزینه مشاوره حقوقی در این مرکز بسیار کمتراز هزینه هاییست که در دفاتر مشاوره حقوقي و دفتر وکلا تحت عنوان تعرفه و حق المشاوره ازمراجعین اخذ می شود. برای اطلاع از تعرفه ها به چارت هزینه های موجود در سایت مراجعه نمایید. بطور کلی هزینه مشاوره حقوقی تلفنی به مدت زمان مشاوره و تخصص وکیل بستگی دارد. مثلا حق المشاوره 5 دقیقه مشاوره تلفنی 50000 تومان است. و حق المشاوره با وکیل فوق تخصص به مراتب بیشتر از وکیل متخصص و یا مشاور حقوقی می باشد.
در مشاوه حقوقی تلفنی با وکیل کلمه انتظار و روز تعریف نشده است. شما هر زمانی که نیاز به مشاوره با وکیل داشتید با شماره 09212242670 و یا 02147625900 تماس گرفته و موضوع را به پشتیبان اعلام می کنید پس از واریز هزینه مشاوره و ارسال فیش واریز به واتس اپ 09212242670 با وکیل مشورت می کنید. به عبارتی کل مدت زمان انتظار شما برای ارتباط با برترین وکلای ایران تنها 5 دقیقه می باشد.
شاید برای شما هم این سوال مطرح شده باشد که در مشاوره تلفنی چطور مدارکم را برای وکیل بفرستم؟ وکیل بدون بررسی مستندات من چطور می تواند نظر داده و به من کمک کند؟ پاسخ به این سوال بسیار ساده است. شما می توانید مدارک و مستندات خود را به واتس اپ 09212242670 ارسال نموده تا وکیل آنها را بررسی و پس از آن شما را راهنمایی کند.
برای دریافت مشاوره حقوقی تلفنی شما فقط حق المشاوره را واریز می کنید و پس از آن وکیل با شما تماس می گیرد. بنابراین هزینه تماس تلفنی با شخص وکیل می باشد و شما هیچ هزینه ای در این خصوص پرداخت نمی کنید.
خیر. حق المشاوره به صورت جداگانه واریز می گردد. بدین منظور می توانید به وبسایت موسسه مراجعه و از طریق چارت هزینه ها نسبت به واریز انلاین اقدام نمایید و یا اینکه هزینه را به شماره کارت 6219861069798741 به نام خانم آناهیتا توکلی واریز نموده سپس به پشتیبانی سایت به شماره 09212242670 اطلاع داده تا هماهنگی لازم برای دریافت مشاوره تلفنی با وکیل را انجام دهد.
بله. شما می توانید مدت زمان مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل را به مدت زمان دلخواه تمدید نمایید. بعنوان مثال شما در ابتدا یک تایم مشاوره 10 دقیقه ای خریداری کرده اید اما هنوز نیاز دارید که مشاوره خود را با وکیل ادامه دهید در این صورت مجدد با پشتیبان تماس گرفته و نسبت به تمدید مدت زمان مشاوره اقدام می کنید.
یکی از موضوعاتی که ممکن است ذهن شما را به خودش درگیر کند این است که هر بار با یک وکیل جدید مشورت کنید و هربار نیاز باشد که بخشی از مشاوره را به معرفی و توضیح موضوع از ابتدا هدر دهید. اما در موسسه حقوقی وکیل تلفنی چنین مشکلی وجود ندارد شما در اولین مشاوره کد وکیل یا نام و نام خانوادگی او را پرسیده و در مراجعات بعدی از پشتیبان می خواهید که به همان وکیل ارجاع داده شوید. در این صورت مشاوره شما هدفمند جلو خواهد رفت و نتایج بهتری خواهد داشت.