موسسه وکیل تلفنی

  • مریم مدنی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۲۰:۳۹ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۲
  • مریم مدنی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۲۰:۱۷ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۲
  • مریم مدنی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۲۰:۱۶ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۲
  • لیلا زارع گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۱۶:۱۷ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۱
  • قلیچ خانی قلیچ خانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۹:۳۴:۲۰ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۱
  • سید علی سادات حسینی سید علی سادات حسینی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۳:۳۷:۵۵ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۰
  • فرید حامدی فرید حامدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۳:۰:۱۵ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۰
  • فهیمه ماضی فهیمه ماضی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۲۰:۴۵ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۰
  • فرید حامدی فرید حامدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۱۶:۶ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۹
  • کیا خوش کیش کیا خوش کیش گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۶:۳۶:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

مقالات كيفري

شکایت از فروشگاه های اینترنتی

از عوامل موثر و مهم توسعه تجارت الکترونیکی، بوجود آوردن فضایی است که کاربران بتوانند با اعتماد و اطمینان در آن فضا از خدمات ارائه شده استفاده کنند. در کشورمان ایران مسئولیت ایجاد زیرساخت های امنیت و اعطای نماد الکترونیکی به کسب و کارهای تازه تاسیس شده اینترنتی، بر عهده مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت، معدن و تجارت است.

مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل

ساماندهی به  فضای مجازی در کشور، موثرترین گام جهت توسعه و رونق بخشیدن به تجارت الکترونیک و نتورک مارکتینگ خواهد بود. بطوریکه مردم در این فضا بتوانند خرید های خود را با اطمینان و اعتماد انجام داده و به این باور برسند که سایت های اینترنتی به تعهدات خود پایبند هستند و در صورت عدم رضایت مصرف کننده می توانند به آسانی و به صورت قانونی شکایت از فروشگاه های اینترنتی را به ثبت برسانند و نگران عدم ارائه خدمات در این فضا در قبال اعتماد خود به آنها نباشد و بدانند که حقوق مصرف کننده در آن رعایت می شود و از نظر قانون به رسمیت شناخته شده است.

مشاوره حقوقی با وکیل متخصص

فعالیت در سایت های اینترنتی و فروشگاههای مجازی با ثبت شدن و داشتن مجوز از ارگان های دولتی رسمی در کشور می تواند به کسب و کارهای شما هویت دهد. نماد اعتماد (enamad) نشانه ای است برای کسب و کارهای اینترنتی و خرید از فروشگاه هایی که دارای این نشانه هستند، می تواند با اطمینان و اعتماد صورت گیرد. با توجه به آمارها، در فروشگاه هایی که  بدون مجوز شروع به فعالیت نموده اند، تخلفات و شکایت از فروشگاه های اینترنتی بسیار گزارش شده است.

این موسسه حقوقی با حضور مشاوران حقوقی و وکلای متخصص در زمینه کسب و کارهای اینترنتی پاسخگوی سوالات و و در صورت عدم رضایت راهنمای شما در چگونگی شکایت از فروشگاه های اینترنتی هستند تا بتوانید در سریعترین زمان به حق و حقوقات از دست رفته تان برسید.

 

 

سامانه نماد اعتماد الکترونیکی

در دنیای پیشرفت تکنولوژی، آشنایی افراد جامعه با دنیای دیجیتال به سنین پایین جامعه رسیده است و جوانان و نوجوانان نیز با این فضاها آشنایی بسیار خوبی دارند.

اگر دارای وب سایتی هستید و یا خرید اینترنتی را برای تهیه نیازمندی های خود انتخاب نموده اید نیاز است که با نماد اعتماد enamad)) آشنا شوید.و از کاربردهای این نشان آگاهی یابید.

نماد اعتماد الکترونیکی نشانه ای است جهت انجام کسب و کارهای اینترنتی که می توان آن را برای شروع، کار های اینترنتی از مرکز توسعه تجارت الکترونیکی متعلق به وزارت صنعت، معدن و تجارت دریافت نمود این نماد با اهداف بزرگی همچون، سازماندهی، احراز هویت و صلاحیت فررشگاههای اینترنتی صادر می شود. قابل توجه است که هر گاه مشاهده نمودید فروشگاه اینترنتی و یا سایت فروش کالایی دارای نماد اعتماد الکترونیکی است می توانید با اطمینان، به هویت این کسب و کار از این فروشگاهها به آسانی و از طریق آدرس اینترنتی فروشگاه مورد نظر، کالای مورد نیاز خود را انتخاب و آن را ثبت سفارش کنید. و در صورت عدم رضایت می توانید شکایت از فروشگاه های اینترنتی مورد نظر را به ثبت برسانید و حمایت قانون را تا به نتیجه رسیدن شکایت با خود داشته باشید.

نماد های اعتماد الکترونیکی به دو حالت یک ستاره و دو ستاره موجود است و تنها تفاوتی که میتوان برای نماد دو ستاره با یک ستاره در نظر گرفت ، مجهز بودن بخش کاربری و فروش آن به گواهی امنیتی SSL است یعنی این سایت دارای امنیت بالای اطلاعاتی است و اطلاعات کاربران در پروسه خرید رمز نگاری می شود. و شکایت از فروشگاه های اینترنتی که دارای نماد اعتماد الکترونیکی دو ستاره هستند بسیار کمتر است.

مراحل اخذ نماد اعتماد الکترونیکی برای افرادی که می خواهند کسب و کار اینترنتی داشته باشند به شرح زیر است:

مشاوره حقوقی

راه اندازی کامل سایت

مراجعه به آدرس https://enamad.ir/panel و ثبت نام در آن

  • تکمیل و احراز اطلاعات هویتی
  • اضافه کردن کسب و کار
  • بررسی و انجام تاییدیه به فنی از سوی مرکز
  • تکمیل و ارسال اطلاعات کسب و کار
  • ارسال مدارک هویتی توسط درخواست کننده نماد
  • بررسی مدارک هویتی و تاییدیه آنها از سوی مرکز
  • رسیدگی به اشکالات موجود در سایت ( در صورت وجود)
  • تاییدیه کسب و کار و اعطای نماد اعتماد.
  • دریافت کد و درج آن بر روی سایت.

سایت ها و فروشگاههای اینترنتی دارای نماد اعتماد الکترونیکی ملزم به رعایت اصولی هستند و کمتر دیده می شود که مشتریان، به دنبال شکایت از فروشگاه های اینترنتی که دارای ای نماد هستند باشی.

اصولی که می توان به آن اشاره نمود:

  • فعالیت در چارچوب قوانین جمهوری اسلامی ایران
  • درج مشخصات تماس و قابل دسترس بودن برای کاربران
  • امکان عودت وجه حداقل 7 روزه بدون قید و شرط برای کالاهای مجازی
  • رسیدگی به شکایت از فروشگاه های اینترنتی در سامانه enamad.ir

مراحل شکایت از فروشگاه اینترنتی از طریق سامانه نماد الکترونیکی

به مجموعه فعالیت هایی که در بستر فضای اینترنتی انجام می گیرد و کسب درآمد و سودی را به دنبال دارد،کسب و کار اینترنتی گویند.

 وجود فروشگاههای اینترنتی در شرایط کنونی دنیا و محدودیت های حضور در اجتماع و مکان های شلوغ همچون فروشگاهها  جهت حفظ سلامتی برای در امام ماندن از بیماری  مهلک کووید 19، استفاده از این فضا ها را  با استقبال بیشتری به روبرو کرده است. با توجه به بستر مناسبی که  به دنبال کسب و کارهای اینترنتی بوجود آمده و به دلیل سهولت دسترسی به اینترنت و وجود گوشی های هوشمند، مردم به این نتیجه رسیده اند تا محصولات و کالاهای مورد نیاز خود را از طریق اینترنت و نرم افزارهای موبایل خریداری و دریافت نمایند. سامان دادن به این فضا و کوتاه نمودن دست کلاهبرداران و سودجویان نیازمند  قانونی فراگیر و جامع در این زمینه است. در تمامی قوانین در نظر گرفته شده، پیش بینی ها و اقدامات لازم برای بستری مناسب برای خرید و فروش کالاها و امکان شکایت از فروشگاه های اینترنتی در صورت عدم رضایت در نظر گرفته شده است.

شکایت از فروشگاه های اینترنتی در بستر اینترنت ویا به صورت مراجعه حضوری در دادگاه صالح و یا مرکز پلیس فتا صورت می گیرد. این فروشگاهها به دلیل مزایایی همچون حق انتخاب،  مقایسه قیمت ها، صرفه جویی در زمان و دسترسی آسان در بیشتر ساعات شبانه روز باعث شده است مخاطبان این فروشگاهها هر روز بیشتر شود و به دنبال آن شکایت از فروشگاه های اینترنتی نیز حجم زیادی از شکایت ها را در برگیرد.

فرایند رسیدگی و پاسخگویی به سوالات مردمی در فضای مجازی و شکایت از فروشگاه های اینترنتی از طریق سامانه نماد الکترونیکی انجام می گیرد و این اقدام به صورت غیر حضوری است. راه های متفاوتی برای شکایت از فروشگاه های اینترنتی پیش بینی شده است .

  • شکایت از طریق سامانه نماد اعتماد الکترونیکی
  • شکایت از طریق پلیس فتا
  • شکایت از طریق مرجع قضایی

شکایت از فروشگاه های اینترنتی، به علت عدم پاسخگویی مناسب، عدم استرداد کالا در بازه زمانی هفت روزه بر اساس شرایط قانونی یا تحویل کالای معیوب و .... از طریق سامانه نماد الکترونیکی امکان پذیر است شما می توانید مراحل زیر را برای ثبت شکایت انجام دهید.

قبل از خرید دقت کنید، فروشگاه دارای نماد اعتماد الکترونیکی باشد .کافی است جهت شکایت از فروشگاه های اینترنتی با نماد الکترونیکی به آدرس HTTPS://ENAMAD.IR   مراجعه نمایید

به صفحه ثبت شکایت وارد شوید و بر روی آیکون ثبت شکایت کلیک کنید.

پس از ثبت شکایت می توانید در همین صفحه مشکل را پیگیری نمایید.

مراحل شکایت از فروشگاه اینترنتی از طریق پلیس فتا

در صورت عدم رضایت و شاکی بودن در مورد خدمات ارائه شده از فروشگاه هایی که دارای ای نماد هستند می توانید از طریق پلیس فتا برای شکایت از فروشگاه های اینترنتی اقدام نمایید.

«فتا مخفف فضای تولید و تبادل اطلاعات می باشد و وظیفه پلیس فتا ایجاد امنیت و کاهش مخاطرات برای فعالیت های علمی، اقتصادی، اجتماعی در جامعه اطلاعاتی، حفاظت و صیانت از هویت دینی و ملی، مراقبت و پایش از فضای تولید و تبادل اطلاعات و پیشگیری از تبدیل شدن این فضا به بستری برای انجام  هماهنگی ها و عملیات برای انجام و تحقق فعالیت های غیر قانونی و ممانعت از تعرض به ارزش ها و هنجارهای جامعه در فضای تولید و تبادل اطلاعات، از جمله وظایف و ماموریت های پلیس، ایجاد فضای تولید و تبادل اطلاعات ناجاست.»

  • جهت شکایت از فروشگاه های اینترنتی می توانید با مراجعه به وب سایت پلیس فتا، شکایت خود را ثبت نمایید.
  • بعد از ورود به سایت جهت ثبت شکایت از فروشگاه های اینترنتی، به قسمت خدمات الکترونیکی وارد شوید
  • در این مرحله بر روی گزینه ثبت گزارش مردمی کلیک نمایید و گزارش شکایت از فروشگاه های اینترنتی مورد نظر را ارائه دهید.
  • برای پیگیری از شکایت ثبت شده باید یکی از گزینه های هک، تخلف/ مصادیق مجرمانه، تخلف در خرید/ خدمات، آسیب پذیری و حفره امنیتی را برای رسیدگی به شکایت خود با توجه به موضوع پیش آمده انتخاب کنید.

Ø        نکته قابل توجه اینکه شما جهت پیگیری از شکایت از فروشگاه های اینترنتی ثبت شده در سامانه پلیس فتا نیاز به ثبت نام در این سامانه داشته و باید اطلاعات شخصی خود مانند نام و نام خانوادگی،شماره تلفن همراه، انتخاب گذرواژه و پست الکترونیکی را در سامانه درج کنید تا پس از ثبت شکایت، بتوانید از بررسی و نتیجه آن مطلع شوید. کارشناسان حقوقی و آنلاین ما میتوانند مشاوری قابل اعتماد برای شما در فضای مجازی و ارتباط با پلیس فتا باشند.

شکایت از فروشگاه اینترنتی از طریق مرجع قضایی

شرایط پیش رو، و چگونگی برخورد ما با موضوع داشته باشد. عدم آگاهی از چارچوب ها و محدوده قوانین می تواند مشکلات عدیده ای ایجاد کند که بخش مهمی از این مشکلات ارتباط با فضای مجازی و فروشگاههای اینترنتی و آگاهی از قوانین و به روز نمودن اطلاعات در مورد مسائلی که هر روزه با آنها سروکار داریم می تواند کمک زیادی در نتورک مارکتینگ است. از آنجا که دسترسی مستقیم به صاحبان صفحه های مجازی وجود ندارد، زمینه بروز تخلفاتی مانند کلاهبرداری، عدم تحویل کالا پس از دریافت وجه آن، و حتی فیشینگ و خالی کردن حساب افراد از طریق درگاه های جعلی مبادلات مالی وجود دارد که در صورت برخورد با چنین مشکلاتی چند مرجع آماده خدمت رسانی و پیگیری حقوق قانونی شما هستند که مهمترین و سریعترین آنها قوه قضائیه و دادگاههای صالح رسیدگی کننده به جرایم فضای مجازی اند.

در کسب و کارهای اینترنی  روش دیگری که می توانیم در صورت شکایت از فروشگاه های اینترنتی از آن استفاده نماییم مراجعه به مراجع قضایی است. در این حالت شاکی یا مالباخته مستقیم با مرجع قضایی ارتباط یافته و طرح مشکل می نماید.

 شخص شاکی می تواند برای شکایت از فروشگاه های اینترنتی با در دست داشتن مدارک از جمله کارت ملی و رسید واریز وجه و آدرس یا مشخصات صفحه مجازی متخلف حتی اگر از دسترس خارج شده باشد ... به یکی از دفاتر خدمات قضایی مراجعه نموده و با ثبت شکوائیه، شکایت خود را مطرح، تا این شکایت نامه از طریق دفتر مزبور برای دادسرای جرایم رایانه ای ارسال شود. در نظر داشته باشید که برای پیگیری و نتیجه بهتر لازم است از رسید پرداخت ویا صفحه چت و ثبت سفارش اسکرین شات تهیه کرده و ضمیمه مدارکی کنید که در اختیار مرجع قضایی قرار میگیرد.

دادسرای جرایم رایانه ای در تهران و یا دادسراهای دیگر در شهرستان ها  تحقیقات لازم را در مورد شکایت از فروشگاه های اینترنتی ،  انجام داده و برای پیگیری های بعدی به پلیس فتا ارسال می شود.

با انجام تحقیقات لازم اگر رای دادسرا بر عدم وقوع جرم باشد، که قرار منع تعقیب شکایت از فروشگاه صادر می شود و در صورت نظر دادسرا بر وقوع جرم،  قرار جلب به دادرسی صادر و،  پرونده به دادگاه کیفری 2 ارسال می شود.

در این مرحله طرفین شکایت احضار و جلسه ای با حضور طرفین تشکیل و مجددا به دلایل وقوع جرم رسیدگی و در صورتی که محقق شود جرمی صورت گرفته است رای بر محکومیت کیفری صادر می شود این رای ظرف 20 روز از ابلاغ قابل تجدید نظر خواهی در دادگاه تجدید نظر استان می باشد. حضور وکیل تلفنی و کارشناسان آنلاین و با تجربه ما می تواند انجام مراحل شکایت از فروشگاه های اینترنتی را آسانتر و در زمانی کوتاه تر به نتیجه مطلوب برساند.

لازم به ذکر است در کنار شکایت از فروشگاه های اینترنتی در enamad  تخلفات صورت گرفته توسط این فروشگاها را می توان از طریق اتحادیه کشوری کسب و کارهای اینترنتی، پیگیری نمود. از دسته تخلفاتی که می توان به آن اشاره نمود مانند گرانفروشی، کم فروشی، تقلب، اختفا و امتناع از فروش کالا، عدم صدور فاکتور، فروش اجباری و سایر موارد دیگر.

شما می توانید با برخورد با این نوع از تخلفات در فروشگاههای اینترنتی علاوه بر شکایت در ای نماد و اتحادیه مربوطه به اداره تعزیرات حکومتی نیز شکایت خود را اعلام نمایید توجه داشته باشید که شکایت از این طریق مستلزم زمان بیشتری است.

لازم به ذکر است دادگاه صالح رسیدگی به جرایم فضای مجازی دادگاه محل وقوع جرم است که در واقع دادگاه محل سکونت مالباخته در نظر گرفته می شود.

 در صورت قرار گرفتن در چنین شرایطی می توانید راهی آسان را انتخاب نموده و با تماس تلفنی و یا بصورت آنلاین از مشاوران در این موسسه حقوقی راهنمایی بخواهید و موضوع را مطرح و پیگیری موضوع را به آنها بسپارید.

 

شکایت از فروشگاه اینترنتی به دلیل عدم عودت وجه

با گسترش فروشگاههای اینترنتی و گرایش بیشتر مردم به خرید از این فروشگاه ها، لازم است علاوه بر دانش در مورد مزیت های این فروشگاهها از چگونگی برخورد با اشکالات و کمبود ها آگاه باشیم.

گاهی کلاهبرداری در فروشگاههای اینترنتی با مبالغ بسیار اندک اتفاق می افتد و کاربران فضای مجازی با توجه به ارزش ریالی کم مبلغ کلاهبرداری، از اعلام شکایت منصرف می شوند برای شکایت از فروشگاه های اینترنتی بسته به نوع موضوع پیش آمده راه هایی متناسب با آن وجود دارد که به آن اشاره ای خواهیم داشت.در صورتی که از فروشگاهی که دارای نماد اعتماد الکترونیکی است خریدی را انجام دادید و قیمت کالا را پرداخت نمودند و کالایی دریافت ننمودید می توانید برای عودت وجه خود در بازه زمانی مشخص بر اساس شرایط قانونی موجود در فروشگاه اقدام نمایید. فروشگاههای اینترنتی موظفند حداکثر 7 روز پس از خرید و در صورت عدم تحویل کالا، وجه آن را بطور کامل عودت داده و تسویه حساب نمایند. در صورت امتناع فروشگاه از بازگرداندن هزینه پرداختی می توانید شکایت از فروشگاه اینترنتی را در مراجع ذی صلاح به ثبت رسانده و پیگیر باشید. بعد از به نتیجه نرسیدن از طریق فروشگاهی که دارای نماد اعتماد الکترونیک است، به سایت ای نماد شکایت خود را اعلام کنید. مشخصات مالک پیج و فروشگاه اینترنتی در آرشیو آی نماد موجود بوده و ارتباط با خاطی و پیگیری تخلف به آسانی قابل انجام است. پس سعی کنید خریدهای خود را از صفحات مجازی دارای ای نماد انجام دهید. در کنار این شکایت می توانید از طریق اتحادیه کشوری کسب وکارهای اینترنتی نیز تخلف شکایت از فروشگاه های اینترنتی را پیگیری نمایید. کافی به پایگاه اینترنتی اتحادیه کسب و کارهای مجازی مراجعه کرده و در محل ثبت شکایت، تخلف را گزارش و از طریق همین آدرس پیگیر شکایت از فروشگاه اینترنتی شوید.

برای جلوگیری بیشتر از کلاهبرداری ها، وظیفه هر شهروندی است که نسبت به این کلاهبرداری ها بی تفاوت نباشند و برای طرح موضوع به پلیس فتا مراجعه نمایند تا با شناسایی عامل و یا عاملان کلاهبرداری، دیگر شهروندان در دام این کلاهبردان نیفتند. بسیاری از فروشگاههای اینترنتی با تبلیغات در فضا های مجازی مردم را تشویق به خرید محصولات خود می کنند و بعد از واریز مبلغ کالا، نمی توانند با فروشگاه مجازی ارتباط برقرار نمایند و هم کالایی را دریافت ننموده اند و نه پولشان برگشت داده نمی شود. بهترین اقدام در چنین مواردی ارتباط تلفنی یا آنلاین با مشاوران حقوقی است تا بهترین و کوتاهترین راه شکایت از فروشگاه های اینترنتی را نشان داده و در مسیر پر پیچ و خم رسیدن به مال از دست رفته اتان همراهتان باشند.

از فروشگاههای اینترنتی به دلیل عدم عودت وجه با توجه به اینکه عمل انجام گرفته مجرمانه می باشد می توانید از راههای کیفری و حقوقی، هم اقدام به شکایت کنید و با تنظیم شکوائیه و ارائه آن به دادسرا می توانید پیگیر پول از دست رفته خود باشید.

راه دیگر شکایت از فروشگاه اینترنتی برای دریافت وجه سفارشی که کالای آن را دریافت ننموده اید مراجعه حضوری به دفاتر پلیس فتا در کلانتری ها و پلیس آگاهی است. کافیست با مدارک مستند و مدارک هویتی به پلیس فتا مراجعه و شکایت خود را ثبت و منتظر پیگیری و اطلاع رسانی آنها باشید و یا با مراجعه به آدرس اینترنتی پلیس فتا به نشانیwww.cyberpolice.ir شکایت خود را ثبت و مدارک مورد نیاز را بارگذاری و شکایت از فروشگاه اینترنتی را انجام دهید.

 

چگونگی شکایت از فروشگاه اینترنتی بابت ارسال کالای تقلبی

تولید و عرضه کالاهای تقلبی، پدیده ای جدیدی نیست اما با گسترش فروشگاههای اینترنتی و بازاریابی های شبکه ای که بخش مهمی از آنها صلاحیت لازم را نداشته و به منظور کلاهبرداری و سرکیسه کردن افراد اقدام به راه اندازی صفحه مجازی و فروشگاه اینترنتی کرده اند، و گسترش روزافزون کاربران فضای مجازی و متقاضیان این فروشگاهها، ارسال کالا های تقلبی توسط فروشگاههای نامعتبر بسیار دیده می شود. در این صفحات مجازی امکان رویت کالا وجود نداشته و انتخاب اغلب از روی تصاویر بارگذاری شده و غیر واقعی انجام می شود و پس از تحویل کالا مشخص می شود که جنس، غیر واقعی و تقلبی است و فرآیند شکایت از فروشگاه اینترنتی آغاز می شود که بسیار فرساینده و زمان بر است. چگونگی شکایت از فروشگاه های اینترنتی بعد از به دام افتادن در دامان کلاهبرداری ها اولین سوالی است که به دنبال پاسخی برای آن هستیم .

کالاهایی که در طبقه بندی کالاهای تقلبی و جعلی قرار می گیرند آن دسته از کالاهایی هستند که بدون رعایت حقوق مالکیت معنوی، ساخته و عرضه می شوند که اغلب این کالاها کپی های بسیار کم ارزش و بی کیفیت، اما شبیه به کالای اصلی هستند و متاسفانه به دلیل عدم انجام قانون حمایت از مالکیت معنوی یا همان قانون کپی رایت، تولید اینگونه محصولات تقلبی رشد قارچ گونه یافته است.

تحقیق و محاسبه میزان تولید و عرضه کالاهای تقلبی کاری است دشوار، زیرا این گونه از کالاها ماهیتی غیر قانونی دارند و در جایی ثبت نشده اند.

 

رشد کالاهای جعلی و تقلبی در بازار می تواند به عوامل بسیاری مرتبط باشد که به برخی از آنها اشاره ای خواهیم داشت.

  • سرمایه گذاری کم با سود زیاد، فناوری بالا با هزینه کم
  • جهانی شدن و کاهش محدودیت های تجاری
  • نقش مصرف کننده
  • گسترش کالاها و بازارها
  • اراده ضعیف در سطح ملی و بین المللی
  • تعرفه و مالیات بالا

فروشگاههای اینترنتی معتبر با داشتن نماد اعتماد الکترونیکی سعی بر عرضه کالاهای اصلی و معتبر دارند ولی با توجه به گستردگی تولیدات و تنوع در محصولات، گاها کالاهای تقلبی در بین کالاهای اصلی دیده شده است. در صورت دریافت چنین کالاهایی می توانید جهت شکایت از فروشگاه های اینترنتی یا سایت اینترنتی از طریق ای نماد، پلیس فتا و از طریق مراجع قضایی اقدام نموده و شکایت خود را به ثبت برسانید و تا رسیدن به نتیجه آن را پیگیری نمایید.

با استناد به ماده یک قانون اختلاس، « هرکس از راه حیله و تقلب مردم را به وجود شرکت ها یا تجارتخانه ها یا کارخانه ها یا موسسات موهوم یا به داشتن اموال و اختیارات واهی فریب دهد یا به امور غیر واقع امیدوار نماید یا از حوادث و پیش آمدهای غیر واقع بترساند و یا اسم و یا عنوان مجعول اختیار کند و به یکی از وسایل مذکور و یا وسایل تقلبی دیگر وجوه و یا اموال یا اسناد یا حوالجات یا قبوض یا مفاصا حساب و امثال آنها تحصیل کرده و از این راه مال دیگری را ببرد کلاهبردار محسوب و علاوه بر رد اصل مال به صاحبش، به حبس از یک تا 7 سال و پرداخت جزای نقدی معادل مالی که اخذ کرده است محکوم می شود منظور از وسائل تقلبی دیگر هر عمل فریبکارانه ای است که قبل از بردن مال و برای بردن مال دیگری انجام می گیرد.»

همانطور که مشاهده می شود قانونگذار برای تقلب در تعهد و ارسال کالای تقلبی توسط فروشندگان مجازات سختی در نظر گرفته است و بر عهده ماست که در صورت قرار گرفتن در چنین شرایطی با پناه بردن به قانون و اعلام شکایت از فروشگاه اینترنتی و مهمتر از آن استفاده از مشاوره کارشناسان آنلاین و وکیل تلفنی، مجرمان را به سزای اعمال مجرمانه آنها رسانده و به این وسیله مانع گسترش چنین اعمال مجرمانه ای در فضای مجازی و کسب و کارهای اینترنتی شویم.

 

نمونه فرم شکایت از فروشگاه  اینترنتی

شاید مهمترین اصل در اعلام شکایت از فروشگاههای اینترنتی  نحوه اعلام وقوع جرم و ارائه دادخواست و شکوائیه دقیق و مستند به مواد قانونی باشد. شکایت باید به دقت و کاملا واضح به وقوع جرم، مکان و زمان وقوع، شخص و یا فروشگاه مجازی متخلف اشاره کرده و اسناد و مدارک مستدل را ضمیمه دادخواست نموده و به طور دقیق میزان و نوع خسارت وارده را معین کرده و تقاضای بررسی وقوع جرم بدهد. در سامانه اعلام وقوع جرم فرم هایی بارگذاری شده است که باید به دقت تکمیل شود و برای تکمیل دقیق این فرمها مشاوره با وکیل تلفنی و کارشناسان آنلاین این موسسه می تواند گره گشا باشد. در ذیل نمونه هایی از فرم های شکایت از فروشگاه اینترنتی را مشاهده خواهید کرد.

بسمه‌تعالی

شاکی /شکایت ...فرزند/ فرزندان ... به آدرس ...

مشتکی‌عنه/ متشاکی/ مشتکی‌عنهم ... فرزند/ فرزندان ... به آدرس ...

موضوع: فروش جنس تقلبی به‌جای جنس اصلی

ریاست محترم دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان ...

با سلام

 احتراماً به استحضار عالی می‌رساند؛ اینجانب در مورخ 05/02/1390 تعداد 50 عدد لپ‌تاپ به ارزش ... ریال را از مشتکی‌عنه خریداری نمودم اما پس از خرید کالاهای فوق‌الذکر کاشف به عمل آمد تمامی آن‌ها تقلبی می‌باشند که اینجانب بلافاصله جهت عودت کالاها نزد فروشنده رفتم اما نامبرده منکر فروش لپ‌تاپ‌های تقلبی شده و از پس گرفتن آن‌ها امتناع نموده است. حال نظر به اینکه عمل مشتکی‌عنه از مصادیق بارز جرم کلاهبرداری می‌باشد؛ فلذا وفق ماده یک قانون تشدید مرتکبین ارتشاء، اختلاس و کلاهبرداری، تقاضای رسیدگی و تعقیب جزایی نامبرده را از محضر عالی مستدعی می‌باشد.

با تجدید احترام

امضاء شاکی

شکایت در نماد اعتماد الکترونیک

خالی کردن کارت بانکی پس از خرید آنلاین

در خرید از فروشگاههای اینترنتی تنها ابزار پرداخت کارت های بانکی و درگاههای پرداخت بانکها و موسسات مالی است و زمینه بیشترین کلاهبرداری ها همینجا فراهم می شود. ایجاد درگاههای بانکی شبیه به درگاه اصلی بانک و گرفتن اطلاعات کارت بانکی افراد مانند رمز دوم، شماره شناسایی و تاریخ انقضا امکان دسترسی مجرمان را به کارت و حساب بانکی فراهم و موجبات خالی کردن حساب را فراهم می آورد.

حداقل کارهایی که برای پیشگیری از اینگونه کلاهبرداری ها میتوان انجام داد، استفاده از درگاههای واقعی بانکها و دقت در انجام فرایند انتقال و قرار دادن حداقل موجودی لازم در کارت برای خرید است تا در صورت دسترسی متخلفان به موجودی کارت چندان متضرر نشویم.

در ارتباط با خرید از فروشگاههای اینترنتی بهتر است سنجیده و هوشمندانه عمل کنید تا بدور از مشکل  بتوانید با ارتباطی آسان و آگاهانه خرید آنلاین را از  فروشگاهها انجام دهید تا مجبور به شکایت از فروشگاه های اینترنتی نشوید در صورت هرگونه ابهام و سوالاتی در مورد شرایط پیش آمده و بدور از هرگونه ضرر مالی بهتر است از مشاوران حقوقی تلفنی و ارزان ترین مشاوره حقوقی تلفنی فوری یا وکیل متخصص این موسسه که بصورت 24 ساعته جوابگوی سوالات شما و ارائه خدمات هستند کمک بگیرید.

در شیوه های جدید برای خالی کردن کارت های بانکی بعد از خرید آنلاین، با وارد نمودن اطلاعات به درگاه بانکی توسط قربانی، افراد خلافکار، سایت پرداخت بانک را باز می کنند و همزمان با وارد نمودن اطلاعات کارت بانکی توسط شما، اطلاعات بانکی توسط سایت جعلی نیز دریافت می شود اطلاعات دریافتی توسط افراد سودجو در سایت اصلی درج می شود بدین ترتیب پرداخت به صورت واقعی و به درستی انجام می گیرد و پیامک مربوط به آن نیز برای قربانی ارسال می شود اما واقعیت امر این است که اطلاعات بانکی فرد از طریق سایت لو رفته است.

 

   هشدارهای امنیتی در زمان خرید اینترنتی

در زمان خرید آنلاین و پرداخت اینترنتی آدرس درگاه پرداخت بانک را به صورت دستی وارد کنید و از طریق گوگل آدرس جستجو نشود.

به شاخص های امنیتی صفحات بانک مانند علامت« قفل سبز بسته شده» و یا عبارت « شاپرک» توجه نمایید.

آدرس سایت بانکی را به طور کامل وارد کنید و برای این کار از مرورگرهای جدید استفاده کنید.

از آنتی ویروس های جدید در موبایل یا کامپیوتر خود استفاده کنید زیرا نرم افزارهای امنیتی با آخرین ویروس ها و سایت های جعلی و فیشینگ آشنا بوده و اجازه فعالیت به آنها را نمی دهند.

از رمز دوم یکبار مصرف در تبادلات بانکی استفاده نمایید. رمز دوم یکبار مصرف می تواند جلوی فیشینگ و تخلفات خریدهای آنلاین و اینترنتی را بگیرد.

چنانچه پس از انجام تراکنش بانکی متوجه شدید مبلغی بیش از مقدار واقعی از حساب شما کسر شده است، به سرعت به صفحه اعلام شکایت پلیس فضای مجازی به آدرس www.cyberpolice.ir  مراجعه و مراتب را به صورت مستند و دقیق گزارش بدهید. سرعت عمل شما میتواند منجر به مسدودی حسابی که وجه به آن منقل گردیده شود و به این وسیله مانع انجام کلاهبرداری های بیشتر شوید.

در مراحل بعدی با مراجعه حضوری به پلیس فضای مجازی و یا دادگاه صالح شکایت از فروشگاه اینترنتی را ثبت کرده و پیگیر مراحل قانونی فرآیند دادرسی شوید. در صورت وجود نماد اعتماد الکترونیک در پیج فروشگاه می توانید با مراجعه به سایت ای نماد شکایت خود را ثبت و پیگیری نمائید. در همه این موارد مشورت با وکلای آنلاین و کارشناسان خبره این موسسه میتواند احتمال موفقیت شما در شکایت از فروشگاه اینترنتی را افزایش داده و در وقت و انرژی شما صرفه جویی شود.

شکایت از دیجی کالا

این روزها خرید و فروش کالاها به صورت اینترنتی در صدر محبوب ترین خدمات آنلاین و پستی قرار گرفته است  که نشان از تمایل بسیار زیاد تمامی قشرها در جامعه برای خرید از فروشگاههای اینترنتی دارد.  با اوج گرفتن این نوع از خرید، مشکلات این قبیل از معاملات نیز بیشتر از قبل دیده می شود. بسیاری از افراد وقتی با مشکلی در خرید اینترنتی مواجه می شوند دیگر علاقه خود را به خریدهای اینترنتی از دست می دهند و ترجیح می دهند خرید های خود را به صورت حضوری در فروشگاهها انجام دهند در حالی که خرید های آنلاین جزء جدایی ناپذیر زندگی آینده است.

خرید از فروشگاههای اینترنتی از مزایای بالایی برخوردار است صرفه جویی در وقت و انرژی، امکان مقایسه محصولات و کالاها در زمانی کوتاه، دریافت اطلاعات در مورد کیفیت و قیمت کالای مورد نیاز و داشتن نظرات مشتریان در مورد کالایی که خریداری کرده اند، پرداختی آسان  و بسیاری از مزیت های دیگر.

فروشگاههای همچون دیجی کالا با قدمت بالا که دارای نماد اعتماد الکترونیکی هستند، سعی بر حفظ اعتبار خود در بین مشتریان داشته و به دنبال اصل مشتری مداری، محصولاتی با کیفیت را در دسترس متقاضیان قرار می دهند. اما گاهی یک اشتباه در پروسه تامین کالا تا بسته بندی و عرضه  کالا می تواند تصور مشتری را در باره ی آن فروشگاه به هم بزند.

 این فروشگاه شرایطی را برای ارتباط فروشگاه با مشتری فراهم آورده است تا در صورت بروز نارضایتی از محصول و یا دیر رسیدن کالا به دست مشتری و .... بتوانید با تیم پشتیبانی فروشگاه تماس بگیرد تا مشکل بوجود آمده را با پیگیری های تیم پشتیبان رفع و رجوع نمایند. اما در برخی موارد توافق در مورد زمان تحویل کالا و یا نوع جنس خریداری شده غیرممکن شده و چاره ای جز مراجعه به مراجع قانونی و یا شکایت از فروشگاه های اینترنتی باقی نمی ماند.

به طور کلی 3 راه شکایت از فروشگاه های اینترنتی پیش روی شما عزیزان مالباخته است:

1- شکایت از طریق سامانه نماد اعتماد الکترونیکی

2- شکایت از طریق پلیس فتا

3- شکایت از طریق مرجع قضایی

  

شکایت از طریق سامانه نماد اعتماد الکترونیکی:

در صورت خرید از سایت های معتبر با پلتفرم های دارای مجوز ای نماد مانند دیجی کالا و عدم رضایت از خرید، شکایت از فروشگاه های اینترنتی را می توانید به آسانی و از طریق سایت رسمی ای نماد به نشانی HTTPS://ENAMAD.IR انجام دهید و با کلیک روی بخش شکایت از کسب و کارهای اینترنتی وارد این بخش شوید.

 با ورود به بخش شکایت و مطالعه داده های این بخش و قبول آن، شکایت خود را با درج اطلاعات شماره فاکتور و یا کد رهگیری که سایت دیجی کالا در هنگام تحویل کالا به شما داده است،  به همراه نوع شکایت در بین گزینه های مشخص شده انتخاب کنید. گزینه حاضر در سایت که مشاهده خواهید نمود این موارد هستند: عدم ارائه خدمت یا تحویل کالا، دیرکرد در تحویل کالا یا خدمت، عدم ارائه خدمات پس از فروش و عدم بازپرداخت وجه می باشد را انتخاب و شرح مختصری از مشکل بوجود آمده در خرید و تحویل کالا بنویسید. شما در این قسمت می توانید فایلی که دارای محتوای اسکرین شات از صفحه خرید یا سایت و یا عکسی از خود محصول که مشکل دارد و یا عکسی از فاکتور پرداختی را در این قسمت آپلود کنید و ثبت شکایت خود را کامل و با کلیک بر روی گزینه ارسال و پیگیری آن را در بخش گزارش وضعیت شکایات پیگیری نمایید.

لازم به ذکر است سایتی که از آن شکایت کرده اید فقط 96 ساعت زمان دارد تا پاسخگوی شکایت شما باشد ودر صورت عدم پاسخگویی میتوانید از طریق مراجع قضایی پیگیر شکایت خود باشید.

شکایت از فروشگاه های اینترنتی  از طریق پلیس فتا:

با مراجعه به سایت پلیس فتا شکایت مورد نظر خود نظیر ارتباط با وب سایت، سایت های فروشگاهی، شبکه های اجتماعی، تخلف در اپلیکیشن و بازیهای اینترنتی و حتی پست الکترونیکی مطرح نمایید.

بعد از ثبت نام اولیه در این سایت و اختصاص یک کد ورودی برای شما می توانید صفحه پلیس فتا ر ا باز نموده و در قسمت ثبت گزارش مردمی تخلف انجام شده را با توجه به گزینه های موجود ثبت نمایید. البته این امکان برای شما وجود دارد تا در مورد تخلف بوجود آمده توضیحاتی را بنویسید و آن را ارسال کنید.

روش سوم مراجعه مستقیم به مراجع قضایی و طرح شکایت از فروشگاههای اینترنتی است.:

 با مراجعه به دادگاه صالح و ارائه دادخواست و مدارک مستند نسبت به فروشگاه دیجی کالا، خواستار رسیدگی به پرونده و احقاق حقوق خود شوید.

مشاوران حقوقی و وکلای متخصص در زمینه شکایت از فروشگاه های اینترنتی، بهترین راهکار ها برای پاسخ درست را به شما ارائه می دهند و تا احقاق حق و حقوقات شما پرونده را پیگیر هستند.

برای صرفه جویی در وقت و انرژی می توانید با  ارتباطی آسان بصورت تلفنی و یا آنلاین با این موسسه حقوقی موضوع شکایت را مطرح نموده و بهترین راهکار را دریافت نمایید.

 

شکایت از سایت دیوار

با توجه به آمارههای موجود توسط روابط عمومی سایت دیوار، این سایت در ماه های گذشته روزانه نزدیک به 400 هزار آگهی را ثبت نموده است و این بدین معنا است که امسال تعداد آگهی های دیوار از مرز 140 میلیون آگهی نیز عبور خواهد نمود.

در سایت دیوار بیش از 380 هزار کسب و کار مشغول فعالیت هستند و این بازتابی غیر از اعتماد عمومی به این سایت نیست.

توصیه مقامات در کنار اعتماد عمومی مردم به این سایت این است که اعتماد های بیجا نکنند و نکات امنیتی که به آن اشاره خواهیم داشت را در هنگام خرید رعایت کنند تا در دام کلاهبرداران نیفتند.

با توجه به گستردگی سایت دیوار و خرید و فروش انواع کالا ها در این سایت  و به علت تنوع در کالاهای ارائه شده و  گاها قیمت های مناسب، کاربران با توجه به نیاز خود در دسته بندی های مختلف محصول، خدمات مورد نیاز خود را جستجو و خریداری می کنند. بهترین راه حل برای کوتاه کردن دست سودجویان و انجام معاملات سالم در این سایت بالا بردن سطح آگاهی افراد جامعه است. اگر افراد در جامعه از نکات و روش های سودجویی و کلاهبرداری آگاه شوند و نحوه معامله ای امن را فرا گیرند احتمال اینکه در دام کلاهبرداران قرار بگیرند بسیار اندک خواهد شد. در ابتدا اشاره ای خواهیم داشت به روش های پیشگیری از به دام افتادن در دام کلاهبرداران از طریق اینترنت وبه دنبال آن در مورد نحوه شکایت از این سایت را توضیح خواهیم داد.

مشاوره حقوقی برای نماد اعتماد الکترونیک

روش های مختلف کلاهبرداری در سایت دیوار:

  • ساخت فیش جعلی به صورت فتوشاپ:
  • خریداران قبل از ارسال کالا برای خریدار تنها به ارسال فیش بانکی از طرف خریدار بسنده نکنند و حتما حساب بانکی خود را جهت واریزی پول چک کنند.
  • جعل اطلاعات
  • فروشنده ای که کلاهبردار است می تواند با جعل اطلاعات بانکی فرد دیگری دست به کلاهبرداری بزند. مثلا فرد تصمیم به خرید بخاری با قیمت 500 هزار تومان می گیرد به این صورت که بعد از تصمیم به فروش، با اطلاعات و مشخصات جعلی اقدام به خرید کرده و از واریز وجه یا تحویل جنس امتناع کند.
  • واریز دروغین از طریق شبا یا ساتنا
  • کارشناس جعلی ماشین
  • دریافت بیعانه و عدم پاسخگویی
  • ارائه تصاویر غیر واقعی از کالا
  • خفت گیری در زمان رویارویی حضوری

خرید از این سایت علاوه بر مزیت هایی که به همراه دارد می تواند در بعضی موارد  مشکلاتی را برای خریداران به همراه داشته باشد مشکلاتی اعم از عدم دریافت محصول پس از واریز  وجه، عدم تناسب محصول خریداری شده با عکس آن، و وجود ایراد در محصول از مهمترین ایرادهای معامله در سایت دیوار است.

در این سایت امکانی جز ارائه گزارش به مسئولین و طرح مسئله، کاری از دست شما به عنوان فروشنده و متضرر بر نمی آید و مسئولان محترم دیوار پاسخگوی مشکل بوجود آمده نمی باشند.

 شما می توانید به عنوان یکی از کاربران دیوار، ازطریق راه های قانونی برای احقاق حق و حقوقات خود اقدام نمایید.

اولین قدم برای شکایت از کلاهبرداری تنظیم شکوائیه است که به صورت تنظیم شده و آماده در اختیار شاکی قرار داده می شود تا مشخصات کامل و جرم مورد نظر را در آن بنویسد و بعد از انجام این مرحله شاکی باید مبلغ مشخص شده ای را برای باطل نمودن تمبر جهت شکایت کیفری پرداخت نماید و پیوست پرونده نماید.

شکایت کیفری: این نوع از  شکایت های را می توانید از طریق دادسراهای محل سکونت خود نیز اقدام و شکوائیه ای تنظیم و موضوع کلاهبرداری را شرح دهید و از را ثبت و از همان طریق آن را پیگیری نمایید،

 

 مرحله ثبت شکایت کیفری جهت شکایت از سایت دیوار

1-   مراجعه به دادسرا

با شکایت شاکی، دادسرا موظف می شود تا به موضوع رسیدگی کند و نمی تواند از رسیدگی امتناع نماید.مراجع صالح برای رسیدگی به جرم کلاهبرداری در مرحله اول دادسرای محل وقوع جرم است.گام اول تنظیم شکوائیه است که باید به دادسرا تقدیم شود. برای تنظیم شکوائیه بهتر است با فردی که آگاه به علم حقوق و متخصص در امور حقوقی است مشورت داشته باشید تا به درستی عنوان جرم و موضوعات مرتبط به آن و قوانین مربوط به آن را در نظر گرفته و شکوائیه را تنظیم کند.

  • ثبت الکترونیک شکوائیه:

در سال های اخیر قوه قضائیه جهت صرفه جویی در وقت و سرعت بخشیدن به پروسه رسیدگی، راه ثبت الکترونیکی شکواییه را پیشنهاد داده است تا شاکی یا وکیل متخصص در این امر بتوانند به صورت الکترونیکی این شکایت را از طریق سامانه ثبت نام شکوائیه تقدیم کند که موجب صرفه جویی در وقت شده و با پرهیز از مراجعه حضوری، از تراکم در مراجع قضایی کاسته می شود.

2-       نوشتن شکوائیه: شکوائیه را می توان در برگهای سفید نوشت و نیاز به نگارش شکوائیه در برگه هایی که برای دادخواست حقوقی که توسط قوه قضائیه تنظیم شده است نیست و باید متذکر شد که برای نگارش در نظر گرفتن موارد ذیل الزامی است.

  • نام و نام خانوادگی، نام پدر، سن، شغل، میزان تحصیلات، وضعیت تاهل، تابعیت، مذهب، شماره شناسنامه، شماره ملی، نشانه دقیق، در صورت لزوم آدرس ایمیل، شماره ثابت و تلفن همراه، کد پستی شاکی.
  • موضوع شکایت از سایت دیوار، تاریخ و محل وقوع جرم،
  • ضرر وارده به مدعی و مورد مطالبه وی
  • ادله وقوع جرم مانند رسید پرداخت وجه و یا توافقات خرید کالا، مشخصات و نشانی شهود و مطلعان در صورت امکان.
  • مشخصات و نشانی مشتکی عنه یا مظنون در صورت امکان.
  • پس از درج موارد مورد نظر شاکی شکوائیه را امضا و به دادسرا یا دادگاه مربوط تقدیم می کند. پس از بررسی های لازم، نتیجه به ضابطان قضایی اعلام می شود.

 

 رسیدگی به شکایت های حقوقی در دادگاه انجام می گیرد. لازم به ذکر است که اگر ارزش مال شما از 20 میلیون تومان کمتر باشد برای پیگیری و حل مشکل باید به شورای حل اختلاف مراجعه نمایید.

 

مدارک مورد نیاز جهت شکایت از معامله انجام شده در سایت های خرید و فروش کالا از جمله سایت دیوار:

  • مشخصات فروشنده اعم از شماره تلفن، اسم و آدرس، البته در صورتی که شما آیا اطلاعات را داشته باشید.
  • فاکتور وسیله معامله شده و رسید پول و پرینت فیش واریزی.
  • پرینت چت ها و پیام هایی که میان خریدار و فروشنده رد و بدل شده.
  • پرینت عکس محصول که در آگهی وجود دارد.

در صورت شکایت از فروشگاه های اینترنتی و یا سایت دیوار، بهترین اقدام ارتباط آسان تلفنی و یا آنلاین با مشاوران حقوقی است تا با مطرح نمودن مشکل بوجود آمده بهترین راهکار و کوتاهترین مسیر برای بدست آوردن مال از دست رفته شما ارائه دهند و مدیریت و پیگیری این پروسه را به دست بگیرند.

شکایت از سایت فروشگاهی به دلیل عدم ارسال کالا

با دسترسی آسان به اینترنت و تغییر سبک زندگی در جامعه امروزی برای تهیه لوازم و مایحتاج از مواد خوراکی تا پوشاک و لباس و .... اینترنت راه را بسیار آسان نموده است و افراد در منزل یا در محیط کار بدون نیاز به حضور در فروشگاهها، خرید های خود را انجام می دهند واز مزایای خریدهای اینترنتی لذت می برند. اما در کنار مزیت های بسیار زیادی که می توان برای خرید از فروشگاههای اینترنتی در نظر گرفت، مشکلات و گرفتاری های خاص این نوع معاملات هم وجود دارد.

امروزه این فروشگاهها با اختصاص دادن حجم قابل توجهی از مبادلات تجاری، نقش بسزایی در اقتصاد کشور و زندگی روزمره بیشتر افراد جامعه داشته، بطوری که اختلال در رویه کار این فروشگاهها موجب آشفتگی در زندگی روزمره شهروندان و نظم عمومی جامعه می شود.

پس لازم است که از شیوه شکایت از فروشگاه های اینترنتی  اطلاعاتی را کسب نموده تا بهترین اقدام را داشته باشیم.

در شکایت های از فروشگاههای اینترنتی اولین شیوه ای که به ذهن می رسد، شکایت از طریق سامانه نماد اعتماد الکترونیکی بوده که از سوی مرکز توسعه تجارت وزارت صنعت، معدن وتجارت به سایت هایی که دارای صلاحیت فعالیت در زمینه مورد نظر هستند داده شده است.

اگر از فروشگاهی که خرید نموده اید کالای مورد نظر شما را تحویل نداده یا از پذیرش کالای مرجوعی امتناع نموده است  و آن فروشگاه دارای نماد اعتماد الکترونیکی است می توانید به روش زیر اقدام کنید.

به سامانه نماد اعتماد الکترونیکی به آدرس enamad.ir مراجعه نمایید.

در صفحه مورد نظر با استفاده بر روی گزینه ورود به سامانه ثبت شکایت سامانه نماد اعتماد الکترونیکی enamad.ir کلیک کنید.

و با توجه به گزینه های موجود نوع شکایت خود را مشخص و آن را ثبت نمایید.

لازم به ذکر است در صورت شکایت در مواردی مانند خودداری از ارسال کالا، طولانی شدن مدت زمان ارسال کالا و یا عدم پذیرش درخواست مرجوعی کالا، سعی بر حل این موضوع از طریق میانجیگری و مصالحه است، در غیر اینصورت شاکی برای شکایت به مراجع قضایی معرفی می شود.

 

شکایت از طریق پلیس فتا:

در صورت حل نشدن مشکل به صورت مسالمت آمیز شکایت از طریق پلیس فتا پیگیری می شود و تحقیقات تخصصی بیشتری در زمینه موضوع انجام می گیرد.  تحقیقات مقدماتی جرایم رایانه ای را دادسرای جرایم رایانه ای انجام میدهد و نتیجه این تحقیقات، به مراجع صالح ارسال میگردد.

شیوه شکایت از فروشگاه های اینترنتی از طریق وارد شدن به سایت پلیس فتا:

  • ورود به صفحه پلیس فتا
  • کلیک بر روی آیکون خدمات الکترونیکی
  • انتخاب گزینه ثبت گزارش مردمی
  • ثبت اطلاعات هویتی (کد ملی، نام، نام خانوادگی و شماره همراه و ....)
  • بعد از ثبت نام یک حساب کاربری خاص به شما اختصاص می یابد تا بتوانید به ثبت گزارش های مردمی دسترسی پیدا کنید.
  • شکایت از فروشگاه های اینترنتی را ثبت و آن را پیگیری نمایید.

لازم به توجه است که شکایت از فروشگاه های اینترنتی از طریق پلیس فتا مربوط به مواردی است که عمل انجام گرفته جرم بوده و دارای یک عنوان مجرمانه کلاهبرداری اینترنتی باشد.

قبل از هر گونه اقدام نسبت به ثبت شکایت از فروشگاه های اینترنتی  باید تشخیص درستی از جرم صورت گرفته  و قانون حاکم بر آن داشته باشید زیرا با توجه به  گستردگی موضوعات و دامنه گسترده برخوردهای قانونی، بهتر است با مشاورین حقوقی به صورت تلفنی و یا آنلاین  ارتباط برقرار نمایید تا بتوانید با استفاده از تجزیه و برخورد حقوقی با کسب و کارهای اینترنتی بهترین راهکار را در پیشبرد شکایت از فروشگاه های اینترنتی داشته باشید.

 

بلاک کردن خریدارتوسط فروشنده های اینترنتی پس از دریافت وجه

گسترش شهر نشینی و زندگی شهری و به تبع آن بزرگ شدن شهرها و ایجاد ترافیک و اشتغال دو یا چند گانه افراد برای تامین هزینه های سرسام آور زندگی و .... موجب گسترش فروشگاههای اینترنتی شده است که حاصل آن آسانتر شدن خرید از این فروشگاهها است . ضمن اینکه خریدار به تعداد زیادی از مراکز خرید اینترنتی دسترسی داشته که امکان مقایسه قیمت را فراهم کرده و فرد می تواند با قدرت انتخاب بیشتر به خرید کالا اقدام نماید و مهمتر اینکه خرید از فروشگاههای آنلاین و اینترنتی محدودیت زمانی نداشته و در هر ساعت از شبانه روز ممکن بوده و در هزینه رفت و آمد و بنزین و وقت صرفه جویی خواهد شد.

در کنار همه مزایایی که خرید از فروشگاههای اینترنتی دارد، معایب و مشکلاتی نیز در اینگونه خریدها مشاهده می شود. اولین مشکل عدم امکان مشاهده مستقیم کالا ست و خریدار باید با دیدن عکس کالا اقدام به خرید کند که در بسیاری از موارد عکس کالا با اصل جنس تفاوت بسیاری دارد و موجب نارضایتی خریدار پس از دریافت کالا می شود. مشکل دیگر کلاهبرداری های متداول در خرید های اینترنتی است که موجب افزایش شکایت از فروشگاه های اینترنتی  شده است . در بسیاری از موارد فروشگاههای اینترنتی وجود خارجی نداشته و صفحه مذکور فقط مکان کلاهبرداری و خالی کردن جیب و حساب بانکی مشتریان است.

در این موارد صفحه اینترنتی مذکور با ظاهری شیک و جذاب و چشم نواز اقدام به ارائه کالاهایی با ظاهر فریبنده و قیمتی وسوسه کننده کرده و در بسیاری از موارد فرد یا افراد با زبان چرب و نرم و روابط عمومی بالا، خریداران را قانع به پرداخت هزینه کالا کرده و سپس با بلاک کردن فرد امکان هر گونه پیگیری را از او سلب می کنند.

مهمترین اقدام برای پرهیز از افتادن در دام این کلاهبرداران، پیشگیری است. در این ارتباط چند نکته را لازم است رعایت کنیم.

  • اول اینکه از فروشگاههایی خرید کنیم که نماد اعتماد الکترونیکی (E نماد) را داشته و سابقه فرد در سایت وزارت صنعت، معدن و تجارت موجود و قابل پیگیری باشد.
  • دوم اینکه در حد امکان از صفحه هایی خرید کنید که آدرس مشخص و شماره تلفن ثابت در سوابق خود اعلام کرده و قابل ردیابی آدرس و مکان تلفن ثابت باشند.
  • سوم اینکه خریدهای اینترنتی را در حد امکان با گزینه پرداخت درب منزل انجام دهید تا پس از مشاهده کالا و اطمینان از سلامت و صحت کالا اقدام به پرداخت بهای جنس و هزینه حمل و نقل کنید که موجب کاهش ریسک در اینگونه خریدها می شود.

 

اما اگر به هر علت با کلاهبرداری از طریق خریدهای اینترنتی مواجه شدید، ضمن تماس با وکیل تلفنی و کارشناسان مجرب این مجموعه برای ثبت شکایت از فروشگاه های اینترنتی  با خیالی آسوده پیگیر دعوی خود در مراجع قضایی و نتیجه گیری در زمانی کوتاه باشید.

متداول ترین نوع کلاهبرداری توسط فروشگاههای اینترنتی، دریافت وجه سفارش از خریدار توسط پرداخت آنلاین و سپس بلاک کردن خریدار و یا خارج کردن پیج اینستاگرامی از دسترس می باشد. در این حالت خریدار به فروشنده دسترسی نداشته و نمی تواند به صورت مستقیم پیگیر سفارش و دریافت آن و یا عودت وجه پرداختی خود شود و چاره ای جز مراجعه به مراجع قضایی و شکایت از فروشگاههای اینترنتی باقی نمی ماند.

مطمئن ترین راه ارائه دادخواست برای پیگیری کلاهبرداری اینترنتی مشاوره با وکیل تلفنی و کارشناسان آنلاین این موسسه است تا در رائه دادخواستی مستدل و منطقی همراه شما بوده و تا رسیدن به نتیجه نهایی مشاوره لازم را در اختیارتان قرار دهد.

وکیل تلفنی و کارشناسان ما مسیر درست انجام شکایت از فروشگاه های اینترنتی را برای شما توضیح داده و خواهد گفت که از دو مسیر می توانید پیگیر حقوق قانونی خود باشید.

اول اینکه: با مراجعه به دادگاه صالحه که در این موارد دادگاه محل کلاهبرداری یا محل سکونت مالباخته است ، نسبت به پر کردن فرم و ارائه دادخواست مربوطه اقدام نموده و مدارک سفارش کالا و رسید وجه پرداختی و اسناد هویتی خود را ارائه داده و تشکیل پرونده بدهید. بدیهی است مرجع قضایی به کمک پلیس امنیت فضای مجازی ( فتا) تحقیقات لازم را انجام و در کنار وکلای مجرب پرونده، شکایت از فروشگاههای اینترنتی را به نتیجه خواهند رساند.

در مسیر دوم: وکلای مجرب شما را به درگاه اینترنتی پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir   راهنمایی می کنند تا با اعلام شکایت از سایت و یا صفحه اینترنتی متخلف دادخواست خود را ثبت و مدارک لازم را ارائه دهید. پلیس فتا با دریافت دادخواست شما، تحقیقات لازم را انجام و به مراجع قضایی منتقل کرده و با شما تماس خواهند گرفت تا با شرکت در دادگاه و انجام دفاعیات لازم پیگیر حقوق از دست رفته خود باشید.

از آنجا که اغلب این صفحات مجازی غیر قانونی و فاقد E نماد یا همان نماد اعتماد الکترونیکی هستند، شکایت از طریق سایت ای نماد به جایی نخواهد رسید و بهتر است از مسیر هایی دیگر پیگیر شکایت از فروشگاه های اینترنتی   غیر قانونی و کلاهبرداری باشید.

ممکن است فروشگاههای اینترنتی عضو اتحادیه کشوری کسب و کارهای اینترنتی باشند که در این حالت نماد اتحادیه در بالای پیج فروشگاه قابل مشاهده است. در این صورت با مراجعه به آدرس  www.ecunion.ir   و انتخاب گزینه شکایت، اطلاعات هویتی خود و سامانه ای که از آن شکایت دارید را درج و فایل های لازم اسناد را ارائه و کد رهگیری دریافت نمایید و بوسیله همین کد و سایت مذکور پیگیر شکایت خود باشید.

آخرین مکان مراجعه که برای شکایت از فروشگاههای اینترنتی در اختیار دارید، سازمان تعزیرات حکومتی است. مواردی مانند گران فروشی، احتکار، امتناع از عرضه کالا و ... در قانون تعزیرات حکومتی پیش بینی و قابل پیگیری هستند. با این تفاوت که این مسیر زمان بر است و مسیری طولانی در پیش خواهید داشت.

بدیهی است در تمامی مسیر هایی که برای احقاق حقوق خود انتخاب می کنید حضور کارشناسان مجرب وکیل تلفنی یا آنلاین خبره می تواند ضمن ایجاد آرامش و اعتماد بنفس برای شما، اطمینان کافی از حصول به نتیجه لازم و احقاق حقوق شما را در پی داشته باشد.

مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل

شکایت از پیج های اینستاگرامی فروش محصولات جنسی

با گسترش اینترنت و همه گیر شدن فضای مجازی و رشد بی رویه انواع شبکه ها و اپلیکیشن هایی مانند تلگرام واتساپ – اینستاگرام و .... و ایجاد نتورک مارکتینگ در این شبکه ها، شاهد بروز انواع کلاهبرداری های جدید با پیج های جعلی و غیر واقعی هستیم و دسته بزرگی از این صفحات مجازی در اینستاگرام به فروش کالاها و محصولات جنسی اختصاص یافته است. با توجه به محدودیت و مقررات موجود و عدم امکان تهیه محصولات در بازارهای عادی به دلیل غیرقانونی و قاچاق بودن آنها، مهمترین مسیر تهیه محصولات جنسی، اینستاگرام و سایر شبکه های مجازی است و به تبع آن گسترش کلاهبرداری ها یی مانند عدم تحویل محصول پس از دریافت وجه، ارسال محصولی متفاوت با آنچه در پیج به نمایش گذاشته شده است و حتی فیشینگ حساب پس از مراجعه به صفحه اینستاگرام فروشنده هستیم.

از آنجا که عدم آشنایی افراد با قواعد تجارت در دنیای مجازی رواج به این نوع کلاهبرداری منجر شده است ،لازم است افراد با اطلاع کافی و دقت در مجوزهای این صفحات مجازی مانند E نماد و .... از سایت های مجاز خرید داشته باشند اما اگر به هر علتی در خرید از صفحات اینستاگرامی فروش محصولات جنسی با مشکل مواجه شدید در سریعترین زمان ممکن با وکیل تلفنی و کارشناسان آنلاین این موسسه تماس بگیرید تا ضمن دریافت راهنمایی های لازم، یاریگر شما در رسیدن به حقوق از دست رفته باشیم.

برای شکایت از پیج های اینستاگرامی فروش محصولات جنسی و سایر فروشگاهها ابتدا باید مدارک داشته باشید که این مدارک میتواند اسکرین شات صفحه پرداخت و سفارش کالا و یا پیامها و تماس های رد و بدل شده باشد و لازم است بدانید وجود یا عدم وجود پیج کلاهبرداری در حال حاضر در طرح شکایت اثری نخواهد داشت حتی در صورت حذف پیج مذکور و در دسترس نبودن آن می توانید پیگیر شکایت خود شوید.

مشاوره حقوقی اعتبار سنجی کسب و کار اینترنتی در ایران 
مشاوره حقوقی با وکیل استارتاپ ایران  
نگارش شکواییه انواع جرایم  رایانه ای  
مشاوره حقوقی برای جرایم کلاهبرداری رایانه ای 
مشاوره فوری برای شکایت کلاهبرداری از طریق سایت دیوار 

با چاپ مدرک کلاهبرداری و آدرس و یا مشخصات پیج اینستاگرامی متخلف به یکی از روش های زیر عمل کنید.

1)    به صورت حضوری و به دادسرای جرایم رایانه ای ( پلیس فتا ) در شهر محل سکونت خود مراجعه نمایید و در بخش جرایم رایانه ای تشکیل پرونده داده و با ارائه  مدارک مستدل و تشکیل پرونده مراحل اداری را طی کنید. دادسرا موضوع پرونده را برای بررسی بیشتر به پلیس فتا ارجاع داده و با انجام تحقیقات بیشتر و تکمیل پرونده توسط پلیس ، پرونده برای بررسی به دادسرا بر خواهد گشت.

 ممکن است فرد یا مالک پیج مشخص باشد در اینصورت قاضی پرونده با احضار فرد به دادگاه اظهارات فرد را دریافت و پرونده را تکمیل و آماده صدور رای می نماید و در غیر این صورت دستور پیگیری و شناسایی خاطی را صادر و پلیس را مامور رسیدگی می کند.

2)       با مراجعه به صفحه مجازی پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir   که به منظور اطلاع رسانی و ثبت مجازی شکایت از فروشگاه های اینترنتی و شکایت جرایم رایانه ای فراهم گردیده، بر روی گزینه اطلاعات مردمی کلیک نموده و شکایت خود را ثبت و مدارک لازم را بارگذاری کنید.

پلیس فتا به محض دریافت گزارش شما، پیگیری لازم را انجام و با دعوت از شما و تکمیل پرونده، مراحل را جهت ارائه پرونده به دادسرای ویژه جرایم رایانه ای آماده می کند.

دادگاه صالح رسیدگی به جرایم رایانه ای، دادسرای محل وقوع جرم یا محل سکونت مالباخته است و به علت گسترش بی رویه فضای مجازی، متاسفانه حجم پرونده های کلاهبرداری و شکایت از فروشگاه های اینترنتی در فضای مجازی بسیار بالا بوده و بالطبع زمان رسیدگی به پرونده شما ممکن است طولانی شود.

استفاده از مشاوره وکیل تلفنی و کارشناسان آنلاین این موسسه، ضمن کمک به کوتاه تر شدن پروسه  رسیدگی به شکایت از فروشگاه های اینترنتی، مسیر را برای احقاق حقوق شما هموار می سازند.

مدارک مورد نیاز برای شکایت از پیج های اینستاگرامی فروش محصولات جنسی و شکایت از فروشگاه های اینترنتی عبارتند از:

  • رسیدهای پرداخت وجه از کارت بانکی و درگاههای انجام معاملات.
  • پیامهای رد و بدل شده در دایرکت اینستاگرام و یا سایر صفحات مجازی که در آن قرار خرید محصول را انجام داده و سفارش خود را ثبت نموده اید.
  • کارت ملی و سایر مدارک شناسایی فردی
  • مشخص نمودن بستر وقوع جرم ( شبکه مجازی مورد استفاده )
  • مشخص نمودن تاریخ دقیق وقوع جرم.

 

3)  شکایت از طریق سامانه نماد الکترونیکی به آدرس WWW.ENAMAD.IR  لازم است بدانید بسیاری از فروشگاههای اینترنتی معتبر از مراجع قانونی مجوز های لازم را دریافت و به صورت کاملا قانونی فعالیت می نمایند. این پیچ های اینستاگرامی و یا مجازی نماد الکترونیکی را از وزارت صنعت، معدن و تجارت دریافت و در قسمت بالای صفحه اصلی پیج به نمایش میگذارند و در این حالت می توانید با اعتماد به پیج مذکور اقدام به خرید و تهیه اقلام مورد نیاز خود نمایید.

در مورد مسیر سوم شکایت هم کافی است به آدرس  WWW.ENAMAD.IR مراجعه و ثبت شکایات با ارائه مدارک و اسناد لازم شکایت از فروشگاه های اینترنتی را ثبت و پیگیری نمایید.

وکیل تلفنی وکارشناسان آنلاین این موسسه به شما خواهند گفت که در اغلب پیج های اینستاگرامی  فروش محصولات جنسی، محصولی وجود نداشته و صرفا کلاهبرداری از طریق پیام هایی مانند 18+، خاله و.... سعی در به دام انداختن افراد نا آگاه و خالی کردن جیب یا کارت بانکی آنها را دارند.

 شکایت از پیج های فروش مدرک تحصیلی

با گسترش مدرک گرایی که در بسیاری موارد می تواند با توجه به نیاز مردم، ابزار اصلی استخدام و یا ارتقای شغلی باشد. کسب و کار جدیدی در فضای مجازی و واقعی ایجاد شده است که با فروش انواع مدارک تحصیلی جعلی از سیکل تا دکترا پاسخگوی نیازمندان به مدارک تحصیلی جعلی است و در کنار آن کلاهبر داریها ی گسترده که بواسطه تجارت پرسود تامین مدارک تحصیلی انجام می شود که تعداد مالباختگان آن بسیار بیشتر از افرادی هستند که توانسته اند مدرک جعلی تهیه و یا از آن استفاده کنند.

آگهی فروش مدارک تحصیلی در فضای مجازی و حتی در محیط های شهری و فیزیکی به وفور مشاهده می شود. فروش انواع پایان نامه کارشناسی-کارشناسی ارشد- دکترا تخصصی PHD و مدارک تحصیلی آموزش و پرورش و وزارت علوم و حتی دانشگاه آزاد، دانشگاههای علمی کاربردی و دانشگاههای غیر انتفاعی رواج گسترده ای داشته و دارند. مدارکی که به ظاهر معتبر و قابل  استفاده اند اما در واقع جعلی و نوعی کلاهبرداری محسوب می شوند.

و جالب است بدانید مدرک فروشی، تخلف پنهانی است که به وضوح و در ملاء عام اتفاق می افتد اما فقط چشم مردم عادی این تخلف را نظاره گراست و مسئولان و ضابطین قضایی ظاهرا تمایلی به مشاهده و برخورد با این تخلف ندارند و از همه مهمتر اینکه در بسیاری از موارد این مدارک بسیار نازل و غیر قابل استفاده طراحی شده و حتی همین مدارک جعلی هم وجود نداشته که موجب بروز انواع شکایت از فروشگاههای اینترنتی و پایگاههای و صفحات مجازی تهیه مدارک تحصیلی می شود.

وکیل تلفنی و کارشناسان آنلاین این موسسه ضمن اطلاع رسانی دقیق از چگونگی برخورد با این تخلف آشکار به شما در شکایت از فروشگاههای اینترنتی یاری رسانده و در کنارتان خواهند بود.

 

فروش مدارک تحصیلی دو سویه متفاوت دارد.

1-   برخی موسسات و مراجعی که مدارک جعلی آنها در پیج های اینترنتی فروخته می شود اصلا وجود خارجی ندارند و با استعلام از وزارت علوم این مدارک این مدارک به آسانی قابل شناسایی اند که دسته بزرگی از مالباختگان خرید مدارک تحصیلی در این دسته اند  و جالب تر اینکه بخشی از مشتریان این مدارک مسئولان رده بالای کشور هستند که در بسیاری از موارد لو رفته و رسوا شده اند.

2-   شکل دوم فروش مدرک تحصیلی که به آسانی هم انجام می شود، به علت وجود عدم نظارت کافی در مرکز آموزشی غیر دولتی و به صورت ظاهرا قانونی فرد ثبت نام کرده و در مدت زمانی بسیار کوتاه تعداد زیادی واحد درسی گذرانده و فارغ التحصیلی شده و مدرک دریافت می کند.

اما در بسیاری از موارد اصلا ارائه مدرک تحصیلی وجود نداشته و پیج فروش مدارک تحصیلی صرفا به منظور کلاهبرداری تشکیل و با دریافت مقدار قابل توجهی پول از افراد و سپس پیج را بسته و پاسخگوی هیج کس نیستند.

از دیدگاه قانون هم خرید و هم فروش مدرک تحصیلی جرم است و با مجرمین مطابق ضوابط و قانون برخورد می شود. اما در اینجا بحث اصلی و پیج های مجازی است که به بهانه فروش مدرک تحصیلی کلاهبرداری می کنند. در این موارد مالباخته با واریز مقادیر قابل توجهی پول به حساب فرد کلاهبردار، بدون دریافت هرگونه سندی حتی به صورت جعلی مورد کلاهبرداری قرار گرفته و دچار خسران و زیان می شود و چاره ای جز شکایت از فروشگاه های اینترنتی فروش مدرک تحصیلی باقی نمی ماند.

از آنجا که خرید و فروش مدرک تحصیلی جرم است فروشنده این مدارک فاقد E نماد ( نماد الکترونیکی ) از وزارت صنعت و معدن و تجارت هستند و  شکایت از فروشگاه های اینترنتی مذکور از طریق سایت E  نماد به نشانی WWW.ENAMAD.IR به جایی نخواهد رسید و به ناچار این مالباختگان باید یکی از دو مرجع قانونی زیر مراجعه و ثبت شکایت کرده و پیگیر پرونده خود باشند.

1-   مراجعه حضوری به مراکز پلیس فتا و اعلام شکایت از فروشگاه های اینترنتی مذکور : در این حالت مالباخته باید با ارائه مدارک لازم مانند آدرس صفحه مجازی مذکور، تاریخ معامله، سند پرداخت وجه به پیج مربوطه از طریق درگاه یا کارت بانکی، مدارک شناسایی معتبر و... تشکیل پرونده داده که در این حالت پلیس فتا با فراخوانی مظنون ( اگر حضور داشته باشد ) و یا با تحقیقات و پرس و جو نسبت به تکمیل پرونده و ارسال آن به مراجع قضایی اقدام لازم را انجام می دهد.

پیشنهاد می کنیم قبل از هر اقدام حضوری برای ثبت شکایت از فروشگاه های اینترنتی با وکیل تلفنی و کارشناسان آنلاین ما تماس گرفته تا انجام شکایت به صورت دقیق و کامل انجام گیرد و امکان موفقیت در شکایت را افزایش دهید.

2-   مراجعه به سایت پلیس فتا به نشانی www. Cyberpolice.ir و ثبت شکایت در اینترنتی درگاه تدارک دیده شده در این سایت : در این حالت مالباخته با مراجعه به آدرس مذکور شکایت از فروشگاههای اینترنتی را ثبت و مدارک لازم را بارگذاری و اسناد را ارائه می دهد. پلیس فتا با دریافت شکوائیه به بررسی آن پرداخته و با انجام تحقیقات لازم و فراخوانی مالباخته نسبت به پیگیری پرونده مذکور اقدام می کند.

کارشناسان آنلاین و توانمند این موسسه در ثبت مجازی  شکایت از فروشگاه های اینترنتی فروش مدرک تحصیلی، مشاور شما بوده و با ارائه بهترین اطلاعات و راهکار، ضریب موفقیت شما را در احقاق حقوق از دست رفته دو چندان می کنند.

سفارش وکلای آنلاین و توانمند این موسسه به مالباختگان صفحات مجازی فروش مدرک تحصیلی مراجعه به مراجع قضایی و قانونی و ثبت شکایت از متخلفان است. برخی افراد مالباخته با توجه به جرم بودن خرید و فروش مدرک تحصیلی، از مراجعه به قانون خودداری کرده و به این وسیله امکان ادامه فعالیت و سوء استفاده بیشتر برای کلاهبرداران را فراهم می کنند.

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی