موسسه وکیل تلفنی

  • مریم مدنی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۲۰:۳۹ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۲
  • مریم مدنی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۲۰:۱۷ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۲
  • مریم مدنی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۲۰:۱۶ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۲
  • لیلا زارع گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۱۶:۱۷ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۱
  • قلیچ خانی قلیچ خانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۹:۳۴:۲۰ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۱
  • سید علی سادات حسینی سید علی سادات حسینی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۳:۳۷:۵۵ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۰
  • فرید حامدی فرید حامدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۳:۰:۱۵ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۰
  • فهیمه ماضی فهیمه ماضی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۲۰:۴۵ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۰
  • فرید حامدی فرید حامدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۱۶:۶ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۹
  • کیا خوش کیش کیا خوش کیش گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۶:۳۶:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

مسائل حقوقی شرکت ها

مسائل حقوقی شرکت ‌ها

آیا تاکنون در مورد وکیل مسائل حقوقی شرکت ‌ها چیزی شنیده‌اید؟ همه ما به خوبی آگاهیم که در این دوره از تاریخ، همه انسان‌ها در روابط حقوقی روزانه‌ی خود با شرکت ‌های تجاری و غیر تجاری در ارتباط هستند؛ بنابراین کاملاً طبیعی است که امروزه مسائل حقوقی شرکت ‌ها جز حساس‌ترین مسائل قانونی به حساب می ‌آید؛ حال با ما همراه باشید تا شما را با بهترین روش های حل و فسخ دعاوی حقوقی داخلی و خارجی در انواع شرکت ها آشنا نماییم، اما قبل از آن مشاهده ویدئوی یک دقیقه ای زیر را اکیداً به شما توصیه می کنیم.

 

مسائل حقوق رایج و لزوم مشورت با کاردان امر (توصیات یکی از وکلای ما در این خصوص)

 

 

 

 

بهترین روش برخورد با مسائل حقوقی شرکت‌ ها

 

companies legal affairs concept

طرح آنلاین تمامی مسائل حقوقی شرکت ها و دریافت راهکار حقوق فوری و ارزان

 

از آنجایی که شرکت ‌ها دارای شخصیت حقوقی می ‌باشند، قانونگذار کشور ما قوانین نسبتاً پیچیده و مهمی را برای شرکت ‌ها در نظر گرفته است تا علاوه بر شفاف ‌سازی روابط آن‌ها، فعالیت‌های آنان در عرصه اجتماعی تسهیل یابد.

شرکت‌ ها دارای انواع و اقسام مختلفی می‌ باشند که برای هر یک از آن‌ها قواعد قانونی خاصی وجود دارد، پس می‌توان گفت که مسائل حقوقی شرکت ‌ها به چند مورد مشخص و ساده تقسیم می‌گردد؛ بر اساس ماده ۲۰ قانون تجارت کشور ما، شرکت ‌های تجارتی بر هفت قسمت است:

  1. شرکت سهامی.

  2. شرکت با مسئولیت محدود.

  3. شرکت تضامنی.

  4. شرکت مختلط غیر سهامی.

  5. شرکت مختلط سهامی.

  6. شرکت نسبی.

  7. شرکت تعاونی تولید و مصرف.

 

اگر شما می‌خواهید تا سریعاً به مسائل حقوقی شما رسیدگی شود و از راهنمایی‌های یک وکیل متخصص در زمینه‌ی پرونده‌های حقوقی کمک بگیرید، شما می‌توانید با وکیل 24 ساعته مسائل حقوقی انواع شرکت ها ارزان ترین تماس تلفنی 24 ساعته را تجربه نمایید.

 

آیا مشاوره حقوقی در خصوص مسائل شرکت ‌ها می‌ تواند کارساز باشد؟

 

legal advice about  companies legal affairs

وکیل آنلاین متخصص به مسائل حقوق شرکت ها

 

یکی از اساسی‌ترین سوالاتی که معمولاً در هنگان حل و فصل مسائل حقوقی شرکت ‌ها پیش می‌ آید آن است که آیا می‌توان به کمک مشاوره حقوقی، مشکلات و چالش‌های قانونی یک شرکت را حل کرد؟

  • در پاسخ به این سوال باید گفت که شرکت ‌ها دارای قوانین خاص و پیچیده‌ای می‌باشد که هر شخص عادی از آن‌ها اطلاع ندارد، تنها به کمک مشاوره حقوقی با یک وکیل دادگستری خبره می‌توان به این مسائل رسیدگی کرد. شما در هر زمان و مکانی می‌توانید با وکیل آنلاین مسائل حقوقی شرکت‌ ها، جلسه مشاوره حقوقی داشته باشید.

 

مشاوره حقوقی وکیل تلفنی در حل مسائل حقوقی شرکت ‌ها چقدر موثر است؟

مشاوره حقوقی تلفنی با اورژانس 24 ساعته مسائل حقوقی شرکت ها به شما کمک می‌کند تا از بوجود آمدن مشکلات قانونی در شرکت جلوگیری کنید؛ اگر هم با این چالش‌های حقوقی روبرو شده‌اید به شما توصیه می‌کنیم که بدون اتلاف وقت و پرداخت هزینه‌های گزاف با تیم بزرگ وصول مطالبات (دریافت طلب) وکیل تلفنی تماس بگیرید تا از وارد شدن آسیب‌ها و خسارات مادی به مجموعه‌ی شرکت جلوگیری شود. بر اساس آمار و ارقام بدست آمده در سال‌های اخیر می‌توان گفت که برای حل فوری مسائل حقوقی شرکت ها، بهترین راه حل ممکن آن است که از یک فرد متخصص سریعاً کمک بگیرید.

نکته: شما می‌توانید به کمک مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته، بدون فوت وقت از راه حل‌های قانونی برای احقاق حقوق خود استفاده کنید. به عنوان یک قاعده کلی می‌توان گفت که مشاوره حقوقی آنلاین و تلفنی تاثیر بسیار زیادی در حل مسائل حقوقی شرکت ‌ها دارد که نمی‌توان آن‌ها را نادیده گرفت.

 

مسائل حقوقی شرکت ‌ها شامل چه اقلامی می ‌باشد؟

 

corporations legal affairs

ارزان ترین مشاوره تلفنی با بهترین وکیل شرکت ها

 

در حالت کلی مسائل حقوقی شرکت ‌ها شامل موارد متعددی می ‌شوند که به چند نمونه از مهم‌ترین آن‌ها اشاره می ‌کنیم:

  1. ثبت شرکت.

 

  1. تنظیم اساسنامه شرکت.

 

  1. تنظیم صورت جلسه‌های شرکت و اقدامات مورد نیاز برای اداره ثبت شرکت ‌ها.

 

  1. تنظیم قرارداد‌های شرکت، مانند: قرارداد استخدامی کارکنان شرکت، قرارداد استخدام مدیران، قرارداد همکاری‌های پروژه‌ای شرکت، قرارداد‌های سرمایه‌گذاری، قرارداد‌های خرید تجهیزات و مواد اولیه، قرارداد ارائه خدمات شرکت، قرارداد‌های مورد نیاز با مشاوران شرکت و ... .

 

  1. رسیدگی به دعاوی شرکت.

 

  1. حضور در مذاکرات شرکت.

 

  1. ثبت علائم تجاری مربوط به شرکت.

 

  1. دستمزد کارکنان شرکت ‌ها.

 

اورژانس ۲۴ ساعته مسائل حقوقی شرکت ‌ها کجاست و چگونه می ‌توان به آن دسترسی داشت؟

هر لحظه که شما احساس کنید نیاز به مشاوره حقوقی دارید به راحتی می‌توانید به وکیل تلفنی مراجعه کنید.

وکیل تلفنی همیشه و هر لحظه در کنار شما می ‌باشد؛ اورژانس ۲۴ ساعته حقوقی این امکان را برای شما فراهم آورده است تا در هر زمان و مکانی که با چالش حقوقی مواجه شدید از یک وکیل خبره با تجربه کمک بگیرید؛ وکیل ۲۴ ساعته مسائل حقوقی شرکت ‌ها در هر لحظه آماده ارائه خدمات پرسش و پاسخ فوری حقوقی می ‌باشد.

 

legal conflicts in companies

مشاوره فوری با وکیل متخصص به مسائل حقوق شرکت ها

 

 

امور حقوقی رایج در شرکت ها

وکیل دعاوی شرکت ها

مشاوره حقوقی تضمینی به انواع شرکت ها

مشاوره حقوقی به استارتاپ ها

مشاوره حقوقی به شرکت های تعاونی

مشاوره حقوقی به شرکت های سهامی

حل مشکلات حفظ اسرار تجاری

مشاوره حقوقی تجارت الکترونیک

درباره ما

 

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

سلام و عرض ادب، شرکت ‌ها دارای قوانین خاص و پیچیده‌ای می‌باشد که هر شخص عادی از آن‌ها اطلاع ندارد، تنها به کمک مشاوره حقوقی با یک وکیل دادگستری خبره می‌توان به این مسائل رسیدگی کرد. شما در هر زمان و مکانی می‌توانید با وکیل آنلاین مسائل حقوقی شرکت‌ ها، جلسه مشاوره حقوقی داشته باشید.
با سلام خدمت شما آنجایی که شرکت ‌ها دارای شخصیت حقوقی می ‌باشند، قانونگذار کشور ما قوانین نسبتاً پیچیده و مهمی را برای شرکت ‌ها در نظر گرفته است تا علاوه بر شفاف ‌سازی روابط آن‌ها، فعالیت‌های آنان در عرصه اجتماعی تسهیل یابد. شرکت‌ ها دارای انواع و اقسام مختلفی می‌ باشند که برای هر یک از آن‌ها قواعد قانونی خاصی وجود دارد، پس می‌توان گفت که مسائل حقوقی شرکت ‌ها به چند مورد مشخص و ساده تقسیم می‌گردد؛ بر اساس ماده ۲۰ قانون تجارت کشور ما، شرکت ‌های تجارتی بر هفت قسمت است: شرکت سهامی. شرکت با مسئولیت محدود. شرکت تضامنی. شرکت مختلط غیر سهامی. شرکت مختلط سهامی. شرکت نسبی. شرکت تعاونی تولید و مصرف
با سلام و احترام؛ با گسترش روز افزون علوم و فنون امروزی از یک سو و ارتباطات نزدیک انسان ها در دهکده جهانی از سوی دیگر که منجر به ثبت هزاران شرکت گوناگون در این جهان گردیده است باید گفت روابط ما انسان ها تنها با یکدیگر محدود نبوده و هزاران شخصیت حقوقی در اطراف ما قرار داد که روابط ما با آنها در حوزه های مختلف تعریف می گردد . در دنیای امروز برای یک خرید ساده از فروشگاه ، علاوه بر وجود فروشنده های اطراف مان ، با انبوهی از شرکت های تولید پخش کالا مواجه هستیم که این فرصت را به ما می دهند تا از میان ایشان بهترین محصول ممکن را انتخاب نماییم ، از طرفی خود ما نیز ممکن است با بهرمندی از فضای مجازی در قالب شرکت های مختلف تولیدی یا توزیعی، کالاهای متفاوتی را به دست مصرف کنندگانی که با ما ارتباط دارند برسانیم، طبیعتا روال درست و اصولی این امور ،چه زمانی که بخواهیم از مزایای دیگر اشخاص حقوقی استفاده کنیم و چه بخواهیم خدماتی را به دیگران ارئه دهیم استفاده از روش ثبت شده قانونی است تا هم مورد حمایت قدرت حاکمه جامعه باشیم و هم زودتر به خدمات مورد نظر دست یابیم . اگر یک شرکت به صورت درست و با رعایت موازین قانونی ثبت گردد و خدمات خود را در چهارچوب تعریف شده ارائه دهد می تواند همواره رو به جلو حرکت کرده و موفق باشد و طبعا شرکتی که بدون اصول و ضوابط خاص خودثبت شده و هدفی جز سودجویی نداشته و میان اعضای آن اختلاف و ناهماهنگی وجود داشته باشد در رقابت با سایرین از گردونه کنار گذاشته می شود. پس بهتر است از صفر تا صد مسائل مربوط به شرکت را به فرد یا موسسه ای متخصص سپرده و با کمک ایشان قدم های بعدی را بداریم.
در ماده ۲۰ قانون تجارت انواع شرکت های تجاری در هشت قسم بر شمرده شده است، در مواد دیگر قانون تجارت و سایر قوانین به گونه های دیگری از شرکت تجاری اشاره شده که هر چند ویژگی های خاصی دارند، اما از لحاظ ماهیت به یکی از هشت نوع ذکر شده در ماده ۲۰ بر می گردد. محتوا پنهان 1 شرکت نسبی 2 شرکت تضامنی 3 شرکت با مسئولیت محدود 4 شرکت مختلط سهامی و غیر سهامی 5 شرکت سهامی خاص 6 شرکت سهامی عام 6.1 شرکت تعاونی 7 ثبت انواع شرکت های تجاری در کم ترین زمان توسط ثبت نوول شرکت نسبی شرکت نسبی شرکتی است که برای امور تجارتی در تحت اسم مخصوصی بین دو یا چند نفر تشکیل و مسئولیت هر یک از شرکاء به نسبت سرمایه ای است که در شرکت گذاشته است». مشابه این شرکت تجاری در حقوق فرانسه و انگلستان دیده نمی شود. شرکت نسبی نزدیک ترین شرکت تجارتی به شرکت مدنی است و تفاوت بارز آنها فرض شخصیت حقوقی برای شرکت نسبی است. قانون تجارت مواد ۱۸۳ تا ۱۸۹ را به بیان احکام این شرکت اختصاص داده است. شرکت تضامنی «شرکتی است که در تحت اسم مخصوصی برای امور تجارتی بین دو یا چند نفر با مسئولیت تضامنی تشکیل می شود. اگر دارایی شرکت برای تأدیه تمام قروض کافی نباشد هر یک از شرکاء مسئول پرداخت تمام قروض شرکت است. هر قراری که بین شرکاء بر خلاف این ترتیب داده شده باشد در مقابل اشخاص ثالث كان لم يكن خواهد بود (ماده ۱۱۹ قانون تجارت). مواد ۱۱۹ تا ۱۶۰ قانون تجارت به مقررات این شرکت اختصاص پیدا کرده است. نکته مهمی که در خصوص شرکت تضامنی از لحاظ ثبت شرکت ها اهمیت دارد این است که شرکت تضامنی میان انواع شرکت های تجاری بصورت عمومی» محسوب می شود؛ یعنی در حالت عدم تصریح به نوع شرکت، سنخ تضامنی بر همه غلبه دارد. از این رو، هر گاه در اوراق تأسیس شرکتی، صورت آن قید نشده باشد و همان طور به ثبت رسیده باشد، آن شرکت تضامنی تلقی می شود. ماده ۹۵ قانون تجارت در این باره مقرر می دارد: « در اسم شرکت باید عبارت (با مسئولیت محدود) قید شود و الا آن شرکت در مقابل اشخاص ثالث شرکت تضامنی محسوب و تابع مقررات آن خواهد بود».

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی