موسسه وکیل تلفنی

  • عباس صفارزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۴۴:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۷:۲۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۶:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • پوریا طلوعی تویسرکانی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۷:۱۳:۳۲ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۵
  • محمد یاسین احمدی گرامی : سوال حقوقی شما در حال بررسی توسط وکیل می باشد ساعت ۱۷:۷:۱۱ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • محمد یاسین احمدی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۷:۴:۹ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۳:۴۱:۲۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۴:۵۶:۳۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۲
  • سمیرا ندافی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۳:۱۰:۳۳ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۰
  • حسین ساداتی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۲۶:۳۰ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

نگارش دادخواست تمکین

نگارش دادخواست تمکین

 

این روزها کلماتی مانند طلاق، تمکین، نفقه، حضانت و ... واژگانی ناشناخته اما بسیار آشنا شده اند. هر کدام از ما یا خودمان درگیر این کلمات شدیم یا اطرافیانمان. حتی بچه های زیادی هم بجای اینکه فکرشان درگیر دنیای کودکی خود باشد ناخواسته درگیر این کلمات شده اند.

 

عقد ازدواج به وجود آورنده وظایفی برای زن و شوهر است. از زمانی که صیغه محرومیت بین زوجین خوانده می شود و به نوعی رابطه زوجیت برقرار می شود، زوجین موظف به اجرای تکالیف زوجیت هستند. در صورتی که یکی از زوجین، وظایف زناشویی را به درستی انجام دهد، طبیعتا منجر به بروز مشکلاتی در اینگونه روابط خواهیم بود. تمکین هم برای زن و هم برای مرد در نظر گرفته شده است، اما تمکین زوجه بیشتر مورد توجه قانونگذار بوده و دعاوی که در خصوص تمکین در دادگاه مطرح می شود، عمدتا از طرف شوهر مطرح می شود.

 

در صورتی که زوجه، نسبت به انجام تکالیف خود کوتاهی کند و به اصطلاح از همسر خود تمکین ننماید، سببی برای طرح دعوی تمکین از جانب زوج می گردد. بنابراین اگر زوجه بدون دلایل موجه از تمکین خودداری بکند، زوج می تواند با تنظیم دادخواست تمکین و ثبت آن در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، از همسر خود شکایت کند. با توجه به این که زوجه طبق قانون باید در منزل شوهر خود سکونت داشته باشد، عدم سکونت در منزل شوهر مصداق بارز عدم تمکین بوده و در این امکان طرح دعوی طی دادخواست تمکین وجود دارد.

برای آشنایی بیشتر با مفهوم تمکین و این که دادخواست تمکین چگونه نگارش می شود و چه هزینه هایی برای تنظیم این نوع دادخواست باید صورت گیرد، در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

 

رزرو مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی 02147625900

مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت 
۵ دقیقه
50.000 تومان
۱۰ دقیقه
100.000  تومان
۱۵ دقیقه
120.000 تومان
۲۰ دقیقه
200.000  تومان
۳۰ دقیقه
250.000  تومان
۱ ساعت
350.000 تومان
مشاوره حقوقی حضوری 500.000 تومان
مطالعه اوراق پرونده همراه با 5 دقیقه مشاوره با وکیل 150.000 تومان
نگارش نامه ها و درخواست های اداری  300.000 تومان
محاسبه فوری دیه توسط وکیل  100.000 تومان 
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز توسط وکیل  50.000 تومان
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان

در صورت تمایل می توانید مبلغ مورد نظر خود را به شماره کارت 6219861069798741 به نام خانم آناهیتا توکلی واریز نمایید و  اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا وات ساپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

توجهتمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.

 

 

تمکین چیست؟

زوجین بعد از عقد نکاح در برابر هم دارای تعهداتی هستند که باید آن ها را به طور کامل اجرا کنند. یکی از این تعهدات تمکین است. تمکین در اصطلاح حقوقی دارای دو جنبه خاص و عام می باشد. در واقع تمکین خاص به معنای انجام وظایف زناشویی توسط زوجه را گویند. تمکین عام به معنای اطاعت کلی زن از شوهر در انجام امور زندگی مشترک است. به زنی که هر کدام از موارد تمکین که در موقع عقد نکاح متعهد شده است را بدون عذر موجه عملی ننماید ناشزه و به عمل وی نشوز می گویند.

در مسائل و مشکلات خانوادگی هرگاه زن بدون اجازه شوهر منزل را ترک کند و یا در مسائل زناشویی از او تمکین نکند، مرد وارد عمل شده و به اعتراض از تمکین همسر به دادگاه دادخواستی را  تنظیم می کند و به عبارتی مردان زمانی دادخواست تمکین را پر می کنند و تقدیم دادگاه می کنند که همسر آن ها بدون اجازه منزل را ترک کرده باشند و حاضر به بازگشت نباشند.

 

 

 

 

 

نفقه زن در صورت عدم تمکین 

از جمله دعاوی خانوادگی که می توان به آن اشاره نمود دعوای الزام به تمکین است که در دادگاه خانواده به آن رسیدگی می شود؛ تاثیر مستقیمی در دعوای مطالبه نفقه از طرف زوجه دارد. زن ناشزه که عدم تمکین داشته است مستحق دریافت نفقه نیست و مرد می تواند با مشاوره از مشاوران حقوقی اقدام به نگارش دادخواست تمکین کند و یا دادخواست اجازه ازدواج مجدد را از دادگاه بخواهد. بهتر است در دعوی خانوادگی قبل از هر گونه اقدامی با وکیل متخصص مشورت نموده و در نگارش دادخواست تمکین  نظر مشاور حقوقی را جویا شوید تا نتیجه بهتری در دادرسی در دادگاه را داشته باشید.

ماده 1108 قانون مدنی، عنوان می کند که هرگاه زن، بدون مانع شرعی از ادای وظایف زوجیت، خودداری کند، مستحق نفقه نخواهد بود. در ماده مزبور به عبارت ادای وظایف زوجیت اشاره شده است که منظور آن همان تمکین از شوهر می باشد. بنابراین خانمی که وظایف زوجیت را به درستی انجام نمی دهد، شوهر نیز وظیفه ای برای پرداخت نفقه وی ندارد.

 

 

 

 

deference concept

 

 

زوجه در چه مواردی مجاز به عدم تمکین می باشد؟

از آن جهت که زوجه، موظف به تمکین نسبت به شوهر خود است، اما در مواردی نیز می تواند از ادای وظایف زوجیت خودداری کند. مواردی که به عنوان شرایط مجاز برای عدم تمکین از طرف زوجه شناخته می شود، عبارتند از:

  • مبتلا بودن زوج به انواع بیماری های جنسی و مقاربتی: به موجب ماده 1127 قانون مدنی، هرگاه شوهر بعد از عقد مبتلا به یکی از امراض جنسی و مقاربتی گردد، زن حق دارد که از نزدیکی با او خودداری و امتناع نماید.

 

  • ضرر بدنی، مالی و شرافتی در صورت زندگی با زوج: طبق ماده 1115 قانون مدنی، اگر بودن زن با شوهر در یک منزل متضمن خوف ضرر بدنی، مالی یا شرافتی برای زن باشد، زن می‌تواند مسکن جداگانه اختیار کند و در صورت ثبوت مظنه ضرر مزبور، محکمه حکم بازگشت به منزل شوهر را نخواهد داد و مادامی که زن در بازگشت به منزل مزبور معذور است، نفقه برعهده شوهر خواهد بود.

 

  • حق تعیین مسکن برای زوجه: مطابق ماده 1114 قانون مدنی، زن باید در منزلی که شوهر تعیین کرده است، سکنی نماید، مگر آن که اختیار تعیین منزل به زن داده شده باشد.

 

  • حق حبس زن: طبق ماده 1085 قانون مدنی، زن می‌تواند تا مهر به او تسلیم نشده از ایفای وظایفی که در قبال شوهر دارد، امتناع کند؛ مشروط به این که مهر زن حال باشد و امتناع مسقط حق نفقه نخواهد بود.

در صورت وجود موارد فوق، زوجه می تواند از تمکین در برابر شوهر خودداری نماید. اثبات این موارد، از طرف زوجه صورت می گیرد و در این صورت دادگاه، عدم تمکین زن در برابر شوهر را موجه و قانونی در نظر می گیرد.

 

 

 

مزایا نگارش دادخواست تمکین توسط وکیل دادگستری

نگارش دادخواست تمکین توسط وکیل دادگستری، طبیعتا مزایا خاصی برای موکلین دارد. از آن جهت که یکی از تخصص های اصلی وکلا، نگارش انواع اوراق قضایی است، می توانند کلیه دادخواست های حقوقی بر اساس میزان تخصص و مهارتی که دارند، تنظیم نمایند. همچنین به دلیل آن که وکیل، با شیوه نگارش دادخواست آشنا هست، می تواند نگارش دادخواست تمکین را به بهترین شکل ممکن انجام دهد.

 

 

مشاوره حقوقی برای نگارش دادخواست تمکین

یکی از خدمات اصلی موسسه حقوقی وکیل تلفنی، ارائه مشاوره حقوقی برای نگارش انواع اوراق قضایی است. همچنین تهیه و تنظیم اوراق قضایی از جمله دادخواست، با رعایت نکات حقوقی توسط این موسسه انجام می شود. با توجه به این که نگارش دادخواست، مستلزم داشتن دانش حقوقی در این زمینه است، توصیه می شود که نگارش دادخواست تمکین را برعهده موسسه وکیل تلفنی قرار دهید.

جهت دریافت مشاوره حقوقی تمکین و همچنین نگارش این نوع دادخواست بر اساس اصول و تشریفات قانونی، می توانید از طریق شماره 09212242670 اقدام کنید.

 

 

 

متن دادخواست الزام به تمکین

 

مشخصات و اقامتگاه

اظهار کننده

موضوع اظهارنامه

مشخصات و اقامتگاه مخاطب

مشخصات کامل زوج

تقاضای بازگشت به منزل

 و تمکین از سوی زوجه

مشخصات کامل زوجه

خلاصه اظهارات

مخاطب محترم خانم ...

با سلام

احتراماً همانطوری که مستحضر هستید:

جنابعالی به استناد عقدنامه شماره تنظیمی .... در دفتر خانه ازدواج شماره .... شهرستان.... زوجه شرعی و دائمی اینجانب می باشید.

اکنون از تاریخ .... الی..... بدون داشتن دلیل موجه و قانونی و همچنین کسب رضایت از اینجانب اقدام به ترک اقامتگاه نموده اید.

از آنجا که معتقدم اختلافات خانوادگی صرفا با پنجه قدرت تدبیر و تامل زوجین حل و فصل می گردد و قهر و کشمکش بجز افزودن بر میزان تنش و کدورت فی ما بین هیچ چیز را به ارمغان نمی آورد، لذا از شما خواستارم تا ضمن بازگشت به منزل، اقامتگاه موجبات پریشانی و تکدر خاطر شخص خود و خانواده را فراهم نیاورد.

ضمنا چنانچه به فاصله گذشت یک هفته از تاریخ رویت این اظهار نامه تصمیم قطعی خود را جهت رجوع به منزل شوهر اتخاذ نماید، مطابق مقررات، ناشزه محسوب و از پرداخت نفقه محروم خواهید شد.

. . .

 

 

 

 

deference judiciary court session

 

 

آموزش نگارش دادخواست تمکین

اولین مرحله در دعاوی حقوقی، تقدیم دادخواست به دادگاه صالح است. چگونگی نگارش دادخواست تمکین برای رسیدن به نتیجه ای مطلوب از اهمیت ویژه ای برخوردار است؛ زیرا به موجب ماده 2 آیین دادرسی مدنی، هیچ دادگاهی نمی تواند به دعوایی رسیدگی کند، مگر اینکه شخص یا اشخاص ذی نفع، وکیل، قائم مقام یا نماینده قانونی آنان رسیدگی به دعوا را برابر قانون درخواست نموده باشد. همانطور که متذکر شدیم نگارش دادخواست تمکین توسط مشاور حقوقی دارای اهمیتی ویژه ای است زیرا دادخواستی که توضیحات در آن به درستی بیان نشده از طرف دادگاه موجب صدور قرار رد دادخواست خواهد شد.

 

شرایط نگارش اصولی دادخواست تمکین:

  • دادخواست می تواند توسط خواهان و یا توسط وکیل او تنظیم شود.

 

  • مشخصات فردی در دادخواست مانند: نام و نام خانوادگی، نام پدر، سن شغل و اقامتگاه و به درستی پر شود.

 

  • تذکر: اگر محل اقامت خوانده معلوم نباشد و یا مجهول المکان باشد. می بایست یک بار در روزنامه آگهی منتشر شود و در صورتی مراجعه صورت نگرفت دادگاه می تواند به صورتی غیابی حکم صادر کند.

 

  • تعیین خواسته و بهای آن است که باید با کمک از مشاور حقوقی و یا وکیل همراه، اطلاعات این قسمت را پر نمود زیرا در صدور حکم نقش مهمی دارد.

 

  • قسمت دیگر دادخواست، دلایل و منضمات دادخواست است که بسیار مهم می باشد؛ زیرا با استفاده از ادله اثبات دعوی در امور حقوقی امکان پذیر می شود. مانند: کپی برابر اصل سند ازدواج، شهادت شهود و.... که می تواند از دیگر دلایل دادخواست باشد.

 

در مورد تنظیم و نگارش دادخواست تمکین و رسیدن به نتایج مطلوب و کوتاه نمودن مسیر بهتر است با کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی که مشاوره تلفنی 24 ساعته را برای رفاه حال شما در نظر گرفته اند ارتباط برقرار نمایید و از راهنمایی ها و خدمات ارائه شده توسط حقوقدانان ما، و تنظیم دادخواست با رعایت مسائل حقوقی  و نحوه تنظیم آن بهترین مسیر را برای حل مشکلات حقوقی خود انتخاب کنید.

 

 

 

اقدامات زوجه پس از دریافت دادخواست عدم تمکین

  • حالت یک: زن در جلسات دادگاه حضور نیابند که این به ضرر آن هاست.

 

  • حالت دوم: زن در جلسات دادگاه حضور یابد و دلایل خود را بیان کند و اگر دلایل موجه باشد که به نفع زن دادگاه رای داده می شود و در غیر اینصورت رای بر تمکین زن داده و زن موظف است به زندگی بازگردد.

 

  • حالت سوم: زن فقط در صورتی می تواند از مرد تمکین نکند که حضور او در خانه مرد برای او ترس ضرر جسمانی، مالی و یا شرافتی داشته باشد؛ دلیل هر دو طرف دعوا باید با دلیل و مدرک قابل اثبات باشد.

 

توجه: با حضور وکیل متعهد و دلسوز در کنار شما مسائل پیش آمده به آسانی و با کمترین هزینه حل و فصل می شود و در دادگاه به حق و حقوقات خود به طور کامل می رسید. ما با بهترین وکلا در نگارش دادخواست تمکین همراهتان هستیم و تا پایان دادگاه و پایانی خوش شما را تنها نخواهیم گذاشت.

 

 

 

 

 

هزینه نگارش دادخواست تمکین

همانطور که گفتیم مهمترین بخش مشاوره حقوقی، نگارش دادخواست است و نگارشی خوب نتیجه ای خوب را در دادگاه در پی دارد؛ برای تنظیم دادخواست توسط وکیل، هزینه و تعرفه مشخصی از طرف دادگاه وجود ندارد و اساس دریافت هزینه برای تنظیم داد خواست تمکین بر مبنای توافق وکیل و موکل مشخص می شود.

 

هزینه  برگه دادخواست در سال 1401، مبلغ مقطوع ثابت 2500000 ریال که به صورت سالیانه مشخص می شود.

هزینه دادخواست با در نظر گفتن موارد زیر متغیر است:

  1. تعدادنسخه ها (دادخواست ها باید به تعداد خوانندگان باشد).

 

  1. صفحات لازم برای اظهار دادخواست.

 

  1. مالی بودن و یا غیر مالی بودن دعوا.

 

  1. مرحله رسیدگی دعوا.

 

با در نظر گرفتن موارد بالا مبلغی به صورت ثابت نیز باید پرداخت شود که به صورت خرید تمبر از دادگاه صورت می گیرد.

 

 

 

 

differences between deference bill and petition

 

 

تفاوت لایحه الزام به تمکین با اظهارنامه الزام به تمکین و دادخواست تمکین

لایحه به معنای درخواست مکتوب شده است و اگر صریح و صحیح نوشته شود روند دادگاه را سریع نموده و نتیجه را به نفع شما تمام می کند.

اظهار نامه نوشته ای است که مطابق مقررات قانونی تنظیم می شود و مقدمه ای است جهت مطالبه بعضی از حق و حقوقات.

مطابق ماده 156 قانون دادرسی هر کس می تواند قبل از تقدیم دادخواست، حق خود را به صورت اظهار نامه از دیگری مطالبه نماید مشروط بر اینکه موعد مطالبه رسیده باشد.

دادخواست در اصطلاح حقوقی به معنای آغاز اقامه دعوا از سوی خواهان گفته می شود وسواس و دقت در نگارش دادخواست تمکین و کمک از کارشناس حقوقی می تواند نتیجه ای خوب را در دادگاه در پی داشته باشد.

 

 

 

رابطه دادخواست تمکین و موفقیت در دادگاه تمکین 

با توجه به مطالب گفته شده در موضوع نگارش دادخواست تمکین می توان به این نتیجه رسید که کمک گرفتن از کارشناس حقوقی در مسائل حقوقی، کاری هوشمندانه است. شما می توانید ضمن ارتباط با مجموعه ما  از مشاوره  وکلای امین و کاردان بهره جسته و وکیلی همراه و همدل را برای حل و فصل مشکلات در کنارتان داشته باشید. برای ارتباط با وکلا و مشاوران حقوقی و استفاده از خدماتی نظیر، مشاوره حقوقی، پذیرش وکالت، تنظیم دادخواست، لایحه و یا شکواییه و به طور کلی خدمات حقوقی و کیفری از راه های ارتباطی همچون تماس تلفنی و یا از طریق سایت و به صورت آنلاین و یا مراجعه به دفتر وکالت راه پیچیده را به راهی آسان برای خود و خانواده خود تبدیل نمایید.

 

مشاوره حقوقی حق التنصیف

مشاوره حقوقی طلاق به علت فساد اخلاقی

مشاوره حقوقی طلاق عاطفی

مشاوره حقوقی قبل از خواستگاری

زندگی با همسر شکاک و چگونگی حق طلاق برای زوجه

مشاوره حقوقی خانواده

نگارش دادخواست طلاق

درباره ما

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

موضوع و مطالب مستند و بیین و نیاز امروز خانواده ها است و هر چه اطلاع رسانی در خصوص خانه و خانواده بیشتر باشد طبعا مشکلات خانواده و اختلافات زوجین کمتر می گردد . آشنائی زوجین به تکالیف خود صد البته به دوام و قوام خانواده می انجامد . بهره مند شدیم از مطالب ارزنده شما ممنون و متشکر
با سلام خدمت مجموعه وزین وکیل تلفنی .در خصوص مطلب نگارش شده در خصوص موضوع تمکین مطلب بسیار مفیدی بوده چه آنکه دعاوی خانوادگی به شدت در جامعه افزایش پیدا کرده ومتاسفانه اکثر زوجین از حقوق وتکالیف خود در این خصوص بی اطلاع هستند ونگارش چنین مطالبی کمک شایانی به زوجین در نحوه حل وفصل مشکلات ودعاوی خانوادگی می نماید
سلام وقت بخیر قطعا شما بهترین هستید مرسی از وب سایت خوب و عالی شما
سلام.بنطرم با توجه به اوضاع وحشتناک کرونا موسسه وکیل تلفنی بهترین خدمت را به مردم ارائه می‌دهد و باعث شده تا هزینه مردم بسیار کاهش یابد
سلام وقت بخیر خدمت مدیریت موسسه و امور محترم اداری و همه وکلا، نظر بنده در مورد موسسه وکیل تلفنی این است که با هزینه های رفت و امد و ترافیک سنگین شهرهای بزرگ همچون تهران، خدمات موسسه بسیار موثر در کاهش هزینه ها و افزایش راندمان کاری میباشد، لذا از شما بزرگوارن تشکر و قدردانی بعمل آورده و از آقای احسان والی وکیل کد 11617 رضایتمندی کامل اعلام می‌نمایم.
سلام.من از مشاوره وکلا موسسه استفاده کردم و مشاوره در کمتر از 5ذقیقه تماس گرفتند وباحوصله به تمام سوالاتم پاسخ دادن و حتی نوشتن دادخواست و لایحه هم به موسسه سپردم ک خیلی راضی بودم.سپاسگزارم از خدمات عالی و کم هزینه موسسه شما
با سلام خدمت کاربران گرامی.در خصوص دادخواست و دعوای تمکین باید عرض شود که از موضوعات مهمی می باشد که در مباحث اختلافات خانوادگی اثرات مهمی را برای چه مرد و چه زن به بار می آورد اگر زن بدون دلبل موجه مثل کتک کهری مرد و بیرون انداختن زن زندگی زناشویی را ترک کند و در پی آن ابتدا مرد اظهارنامه بدهد و زن بدنبال اظهارنامه تمکین نکند در نتیجه نفقه به زن تعلق نمی گیرد و مجوز همسر دوم هم به مرد داده می شودو در ضمن زن در خصوص بحث طلاق به درخواست مرد مستحق نصف دارایی و اموال نمی گردد پس اگاهی از این موضوع برای طرفین مهم و اساسی است پیشنهاد ما گرفتن مشاوره از وکلای با تجربه و نگارش اظهارنامه و دادخواست تمکین توسط وکلا می باشد موفق باشید مسیح آقاداودی.از وکلای موسسه
با سلام و عرض ادب خواستم از اینجا از کلیه مشاورین و متخصصین شما به خصوص مدیریت موسسه تشکر کنم که امکان برقراری ارتباط با متخصصین و مشاورین دلسوز و آگاه را در کمترین زمان و هزینه ای بسیار قابل قبول برای کلیه افراد جامعه ایجاد کردند موفق و پیروز باشید
سلام. من میخوام‌ بینیمو عمل کنم و شوهرم میگه این جزء نعقه نمیشه و پولشو نمیده. خوب واقعا واقعا این موضوع برام باارزشه و ضروریه راه کاری داره که این خرج عمل جزء نفقم باشه؟
عالی
در صورت رای بر عدم تمکین ومحکومیت زوجه زوج علاوه بر حق عدم پرداخت نفقه می تواند از حربه بسیار موثر دادخواست تجویز ازدواج مجدد استفاده نماید وبر اساس رای وحدت رویه این نوع ازدواج با رای دادگاه از موجبات امکان دادخواست طلاق توسط زوجه نیست در این زمینه استفاده از نظرات حقوق دان متخصص دکتر محمد ابراهیم داودآبادی فراهانی توصیه می شود
سلام 3 ساله که ازدواج کردیم. خانمم خیلی بهانه گیره و از همون روز اول که زندگی مشترکمون رو شروع کردم امروز قهر می کرد می رفت خونه باباش میاوردمش دوباره چند روز بعد همین ماجرا رو داشتیم .این قضیه عینا طی این 3 سال تکرار می شد واقعا خسته شده بودم دفعه آخر که رفت قهر رفتم دنبالش نیومد .خانوادمو فرستادم نیومد چندتا از ریش سفیدای فامیل را واسطه کردم اما قبول نکرد 4 ماه تمام خونه باباش بود و به هیچ وجه هم برنگشت بعدم ازم شکایت کرد که نفقه نمیدم بهش .نمی دونستم باید چیکار کنم اما به لطف خدا قبل اینکه کاری انجام بدم با وکلای موسسه وکیل تلفنی صحبت کردم و زحمت کشیدن دادخواست تمکین رو برام تنظیم کردن و مراحل رو به کمک آنها دارم طی می کنم و راضی هستم .خدا قوت
دروود برشمامن حکم تمکین برهمسرم زوجه حکم قطعی گرفته ام دیگه بایدچکارکنم تشکرازلف شما

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه تهران: میدان انقلاب - ابتدای کارگر جنوبی - کوچه رشتچی - پلاک 14 - طبقه اول - واحد 3.

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه مازندران:

استان: مازندران، شهرستان : آمل، بخش : مرکزی، شهر: آمل، خیابان طالب آملی کوچه توحید4[نیما 3]کوچه توحید6[نیما4]، پلاک 36 طبقه اول واحد اول تلفن اداری:01144442509

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی