موسسه وکیل تلفنی

  • عباس صفارزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۴۴:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۷:۲۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۶:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • پوریا طلوعی تویسرکانی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۷:۱۳:۳۲ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۵
  • محمد یاسین احمدی گرامی : سوال حقوقی شما در حال بررسی توسط وکیل می باشد ساعت ۱۷:۷:۱۱ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • محمد یاسین احمدی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۷:۴:۹ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۳:۴۱:۲۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۴:۵۶:۳۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۲
  • سمیرا ندافی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۳:۱۰:۳۳ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۰
  • حسین ساداتی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۲۶:۳۰ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

استفاده حمل نگهداری تعمیر ماهواره

حکم استفاده، حمل، نگهداری و تعمیر ماهواره

امروزه بسیاری از مردم برای دسترسی به شبکه های کشورهای مختلف و آشنایی با فرهنگ و آداب و رسوم سایر کشور ها از ماهواره استفاده می کنند به طوری که می توان گفت بیش از 71% درصد مردم ایران در خانه های خود ماهواره دارند. استفاده، حمل، نگهداری، تعمیر ماهواره بنا به این نوع استفاده و تقاضا در ایران بسیار شایع است؛ بسیاری از افراد استفاده از ماهواره را غیر اخلاقی می دانند و بر این باورند که ماهواره نقش اصلی در ترویج فساد را دارد؛ بسیاری دیگر نیز به جنبه های استفاده مثبت آن می نگرند و استفاده از آن را تایید می کنند؛ در این میان نظر دولت و قانون ایران چیست؟ همانطور که می دانید استفاده، حمل، نگهداری، تعمیر ماهواره در ایران با مشکلاتی روبرو است که در این مقاله قصد داریم حواشی و جزئیات آن را بررسی کنیم.

 

مجازات انتشار فیلم و عکس خصوصی در فضای مجازی (از دعاوی رایج در خصوص شبکه های مجازی)

 

رزرو مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی 02147625900

مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت 
۵ دقیقه
50.000 تومان
۱۰ دقیقه
100.000  تومان
۱۵ دقیقه
120.000 تومان
۲۰ دقیقه
200.000  تومان
۳۰ دقیقه
250.000  تومان
۱ ساعت
350.000 تومان
مشاوره حقوقی حضوری 500.000 تومان
مطالعه اوراق پرونده همراه با 5 دقیقه مشاوره با وکیل 150.000 تومان
نگارش نامه ها و درخواست های اداری  300.000 تومان
محاسبه فوری دیه توسط وکیل  100.000 تومان 
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز توسط وکیل  50.000 تومان
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان

در صورت تمایل می توانید مبلغ مورد نظر خود را به شماره کارت 6219861069798741 به نام خانم آناهیتا توکلی واریز نمایید و  اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتس اپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

توجهتمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.

 

نصب، خرید و فروش و نگهداری از ماهواره جرم است؟

 

usage & trading the satellite receiver crime

حکم و مجازات نصاب ماهواره

 

شاید این سوال برای بسیاری از شما پیش بیاید که نصب، خرید و فروش و نگهداری از ماهواره جرم است؟

  • در قانون اسلامی کشور ما تمام موارد گفته شده به نوعی جرم به حساب می آید؛ اما موضوعی که همواره مطرح است، تعداد بالای استفاده کنندگان از ماهواره می باشد. همانطور که پیش تر به آن اشاره داشتیم، بیش از 71% درصد مردم ایران از ماهواره استفاده می کنند؛ با این تفاصیل مگر می توان گفت 71% درصد از مردم یک کشور مجرم به حساب می آیند؟!

 

تجهیزات ماهواره کالای ممنوعه حساب می شوند؟

طبق ممنوعیت ها و محدودیت هایی که در استفاده، حمل، نگهداری، تعمیر ماهواره در ایران وجود دارد، استفاده و حمل هرگونه تجهیزات ماهواره ای پیگرد قانونی دارد و از جانب دولت جمهوری اسلامی ایران تایید نمی شود؛ اما با این حساب امروزه این تجهیزات به راحتی توسط مردم حمل و نصب می شوند.

 

مجازات واردکنندگان، تولیدکنندگان و توزیع کنندگان تجهیزات ماهواره ای؟

 

crime of watching illegal channels

حکم قضایی قاچاق تجهیزات ماهواره ای

 

در صورت برخورد با واردکنندگان، تولیدکنندگان و توزیع کنندگان تجهیزات ماهواره ای با آنها برخورد قانونی می شود؛ طبق ماده 8 قانون ممنوعیت نگهداری از تجهیزات ماهواره ای مجازات این افراد، ضبط اموال ممنوعه آن ها و همچنین پرداخت جزای نقدی می باشد.

استفاده، حمل، نگهداری، تعمیر ماهواره جرم به حساب می آید و مجرمین طبق ماده 9 قانون از یک تا پنج میلیون ریال به جزای نقدی محکوم می شوند.

رزرو مشاوره حقوقی فوری با وکیل

مجازات استفاده کنندگان از تجهیزات ماهواره ای؟

همانطور که در بالا نیز به آن اشاره کردیم، طبق قانون اساسی کشور ما، هر گونه استفاده، حمل، نگهداری، تعمیر ماهواره جرم به حساب می آید و مجرمین به پرداخت جزای نقدی محکوم می شوند.

در خصوص جرم های ماهواره ای باید گفت که فقط پرداخت جزای نقدی برای مجرمین صادر می شود و زندان در کار نیست؛ اما باید به این نکته اشاره داشت که با توجه به آمار و تعداد بالای استفاده کنندگان از ماهواره، تا زمانی که شاکی خصوصی برای شخص استفاده کننده وجود نداشته باشد، قانون نیز با آن فرد کاری نخواهد داشت.

 

مجازات نصاب ماهواره؟

 

crime of satellite installer

وکیل جرایم ماهواره ای آنلاین و 24 ساعته

 

طبق ماده 8 و 9 طرح مبارزه با استفاده کنندگان ماهواره، مجازات نصاب ماهواره ضبط اموال ممنوعه وی اعم از رسیور، دیش و... می باشد و همچنین پرداخت جزای نقدی برای وی در نظر گرفته می شود.

هر گونه نصب و تعمیر ماهواره در قانون جمهوری اسلامی ایران جرم به حساب می آید و با مجرمین طبق قانون برخود می شود. مبلغ جزای نقدی بسته به رای دادگاه متفاوت است و از یکصد تا پانصد میلیون ریال در نظر گرفته می شود.

 

ورود به منزل بابت تخریب تجهیزات ماهواره ای قانونی است؟

در گذشته وزارت ارشاد و بسیج به منازل مختلف مراجعه می کردند و تمام تجهیزات ماهواره ای را جمع آوری می کردند.

امروزه با توجه به آمار بالای استفاده کنندگان از ماهواره چنین چیزی روی نمی دهد و ورود به منزل بابت تخریب تجهیزات ماهواره ای فقط با داشتن مجوز و حکم ورود به منزل از سوی قانون امکان پذیر است؛ هر گونه ورود به منزل بدون مجوز، غیر قانونی محسوب می شود و تجاوز به حریم شخصی افراد به حساب می آید.

نکته:  امروزه در صورت داشتن شاکی خصوصی چنین اتفاقی رخ می دهد و قانون برای تخریب تجهیزات ماهواره ای مجوز صادر می کند.

 

آیا استفاده از ماهواره جرم است؟

 

crime of using satellite

بررسی آنلاین جرم استفاده از ماهواره

 

شاید این سوال برای بسیاری از مردم ایران به وجود بیاید که استفاده از ماهواره جرم است؟

  • در جواب باید گفت بله.

 

سوال بعدی که بلافاصله در ذهن همگان نقش می بندند این است که چرا بسیاری از مردم کاملا آزادانه به استفاده، حمل، نگهداری، تعمیر ماهواره می پردازند؟

  • این موضوع بسیار جنجال برانگیز شده است؛ اگر چنین باشد بیش از 71 درصد مردم ایران مجرم به حساب می آیند، چنین چیزی ممکن نیست؛ به نظر می رسد که با توجه به آمار بالای استفاده کنندگان از ماهواره ولت باید در قانون ممنوعیت های استفاده و حمل ماهواره تجدید نظر کند و قوانین را اصلاح کند. اما با این حساب در حال حاضر استفاده از ماهواره جرم است و بیشتر مردم ایران مجرم هستند.

 

مجوز نصب ماهواره؟

اگر هر فرد حقیقی یا حقوقی بخواهد مجوز برای نصب ماهواره دریافت کند، باید خواسته خود را به وزارت ارشاد اسلامی اعلام کند و وزارت ارشاد به این درخواست رسیدگی کند؛ اما از طرفی ممکن است مطرح کردن دریافت این مجوز، آینده کاری شما را به خطر بیاندازد؛ از این رو بهتر است تا با ما تماس بگیرید و بهترین راهکار ها را طی یک مشاوره فوری ارزان با وکلای متخصص ما دریافت نمایید.

به نظر می رسد که با توجه به شرایط فعلی قوانین ممنوعیت استفاده از ماهواره، دریافت مجوز برای نصب چندان معقولانه نباشد، اما شاید بتوان با اثبات استفاده درست و منطبق با مسائل دینی مجوز نصب ماهواره دریافت کرد.

 

صلاحیت رسیدگی به دریافت مجوز برای ماهواره؟

 

رویکرد قضایی سال 1400 نسبت به شبکه جم تی وی

 

شاید دریافت مجوز برای استفاده از ماهواره چندان عادی به نظر نرسد؛ اما در مواردی می توان این مجوز را دریافت کرد؛ بعضی از افراد به خاطر شغل و موقعیت کاری، باید از ماهواره استفاده کنند؛ در صورتی که این استفاده منافاتی با مسائل دینی نداشته باشد، مجوز برای استفاده از ماهواره صادر می شود.

 

مجازات جرم کشف حجاب

جرم اقدام علیه امینت داخل و خارجی

انواع جرائم رایانه ای ایرانی در سال 99

مجازات تجاوز به عنف

مجازات لزبین بودن در ایران

درباره ما

 

 

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

سلام جهت اطلاع شما و ... اگر رسیور از فروشنده بگیرند،از ۳ تا ۱۰ برابر جریمه وارد، زندانی از ۶ ماه تا ۲ سال درسته خانه هم مردم هست،،ولی از فروشنده و نصاب بگیرند چند برابر جریمه دارد برای اثبات میتوانید یکبار به دادسرا ارشاد ناحیه ۳۸ واقع در خیابان وزرا مراجعه کنید.
دوستان عزیز در موسسه وکیل تلفنی سلام امیدوارم خوب و سلامت باشین کاملا مشخص برای تولید محتوا زحمات زیادی میکشین اطلاعات بسیار خوبی در زمینه هک ارائه دادین کمال تشکر و قدر دانی رو از یکایک شما عزیزان دارم قدر زحماتتون میدونیم. علیرغم دیگر موسسات و وکلای محترمی که بنده افتخار همکاری و ارتباطی که باهاشون دارم وجه تمایز شما این هست که دلسوزانه عمل میکنید وامیدارم نتیجه ی مثبتی که ناشی از دعای خیر همه ی کاربرانی هست که اطلاعات بسیار خوب و مطالب دسته بندی شده ی شما رو مطالعه میکنن به مجموعه برگرده و ازینکه با آگاهی بخشی حقوقی به عام جامعه به احقاق حقشون کمک میکنید از صمیم قلب براتون آرزوی سلامتی و توفیق دارم امیدوارم مردم عزیز ایران قبل از اینکه طرح شکایتی داشته باشن با وکلای خوب شما مشورت بگیرن و استفاده کنن بازم از همین تریبون خدا قوت میگم و زنده و سلامت باشین
با سلام. هرگونه نصب و تعمیر ماهواره جرم محسوب شده و به جزای نقدی محکوم می شوند. امروز ورود به منزل برای تخریب و جمع آوری ماهواره بدون مجوز قانونی ممنوع بوده .ماده ۸ قانون ممنوعیت نگهداری از تجهیزات ماهواره ای بیان میدارد که مجازات این افراد، ضبط اموال ممنوعه آن ها و همچنین پرداخت جزای نقدی می باشد. استفاده، حمل، نگهداری، تعمیر ماهواره جرم محسوب شده و مجرمین طبق ماده ۹ قانون مارالذکر از یک تا پنج میلیون ریال جزای نقدی محکوم می شوند.
سلام خسته نباشید ... استفاده‌کنندگان از تجهیزات دریافت از ماهواره علاوه بر ضبط و مصادره اموال مکشوفه به مجازات نقدی از یک میلیون تا سه میلیون ریال‌محکوم می‌گردند. ‌ حمل ، نگهداری، نصب و تعمیر تجهیزات دریافت از ماهواره ممنوع و مرتکبین به مجازات نقدی از یک تا پنج میلیون ریال محکوم‌می‌گردند.
سلام و عرض خسته نباشید خدمت همکاران خوب وکیل تلفنی. مطلب بالا را مطالعه کردم، بسیار مفید و کاربردی بود. نکته بسیار مهمی که امروزه برای بسیاری افراد سوال است، این موضوع است که آیا تبلیغات اجناس و کالاهای مجاز در ایران، در شبکه های غیرمجاز ماهواره ای بلااشکال است؟ این برای خود بنده هم سوال یود و مطلب بالا پاسخ سوالم را داد. از اینکه به طور رایگان کاربران را اینقدر دقیق و خوب راهنمایی میکنید سپاسگزارم. برای وکیل تلفنی آرزوی موفقیت دارم
با سلام خدمت موسسه و همکاران وکیل تلفنی،ضمن تشکر از خدمات ارزندتان در این شرایط خاص و مشکل ساز بیماری به هموطنان عزیز پیشنهاد میکنم با توجه به بودجه بسیار مناسبی که نسبت به حل مشکلات حقوقی خود می‌پردازید از همه مهمتر در زمان خود صرفه جویی میکنید و با تماسی که کمتر از 5دقیقه با شما گرفته میشود از مشاوره وکلای خبره پایه یک بهره مند می شوید و برای مراجعه به دادگاه دیگر استرس و دغدقه چندانی ندارید.باارزوی حل مشکلات حقوقی مردم عزیز.وکیل پایه یک بهاره توکلی پور در زمینه خانواده با کد 30972 در خدمت مردم عزیز هستم.با تشکر
تمام تجهیزات ماهواره‌ای اعم از دیش، ریسیور و … طبق قانون ممنوعیت به ‌کارگیری تجهیزات ماهواره‌ای جزو کالاهای ممنوعه می‌باشند و استفاده از این تجهیزات ماهواره جرم می باشد. در صورت یافت شدن این کالاها، به نفع دولت مصادره می شوند. و توجها به حساسیت محاکم قضایی و جامعه روحانیت و نظام جمهوری اسلامی کشورمان نسبت به خدمات ماهواره ای قانونی نیز جداگانه اختصاص به این موضوع دارد؛ قانون ممنوعیت به‌کارگیری تجهیزات ماهواره‌ای در این خصوص اشعار می‌دارد: ‌ماده ۱- به موجب این قانون ورود، توزیع و استفاده از تجهیزات دریافت از ماهواره جز در مواردی که قانون تعیین کرده است ممنوع می‌باشد. ‌ماده ۲- وزارت کشور موظف است با استفاده از نیروهای انتظامی و یا نیروی مقاومت بسیج در اسرع وقت نسبت به جمع‌آوری تجهیزات دریافت‌از ماهواره اقدام نماید.
‌قانون ممنوعیت بکارگیری تجهیزات دریافت از ماهواره ‌ماده 1 - به موجب این قانون ورود، توزیع و استفاده از تجهیزات دریافت از ماهواره جز در مواردی که قانون تعیین کرده است ممنوع می‌باشد. ‌ماده 2 - وزارت کشور موظف است با استفاده از نیروهای انتظامی و یا نیروی مقاومت بسیج در اسرع وقت نسبت به جمع‌آوری تجهیزات دریافت‌از ماهواره اقدام نماید. ‌تبصره - مهلت جمع‌آوری تجهیزات موجود دریافت از ماهواره از تاریخ تصویب این قانون یک ماه می‌باشد. بعد از انقضای مهلت مذکور‌استفاده‌کنندگان به مجازات‌های تصریح شده در این قانون محکوم خواهند شد. ‌ماده 3 - وزارت کشور موظف است با هماهنگی وزارت اطلاعات با وسایل ممکن نسبت به جلوگیری از ورود و توزیع تجهیزاتی که صرفاً برای‌دریافت از ماهواره مورد استفاده قرار می‌گیرد اقدام نماید و ضمن توقیف وسایل فوق عاملین آن را با وسائل توقیفی به مراجع صالحه قضائی معرفی‌نماید. نحوه هماهنگی در آیین‌نامه اجرایی مشخص خواهد شد. ‌تبصره - کلیه کالاهای ضبط و مصادره شده موضوع این قانون جهت توسعه پوشش رادیو و تلویزیونی کشور در اختیار سازمان صدا و سیمای‌جمهوری اسلامی ایران قرار می‌گیرد. ‌ماده 4 - کلیه دستگاه‌های فرهنگی کشور موظفند اثرات مخرب استفاده از برنامه‌های منحرف‌کننده را در جامعه تبیین نمایند. ‌ماده 5 - سازمان صدا و سیما و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی (‌مؤسسه رسانه‌های تصویری) می‌توانند نسبت به ضبط و پخش آن دسته از‌برنامه‌های ماهواره که مغایر با ارزش‌های و مبانی فرهنگ اسلامی و ملی نباشد اقدام نمایند. ‌ماده 6 - دستگاه‌های صدا و سیما، پست و تلگراف و تلفن و سازمان‌های وابسته از شمول این قانون مستثنی می‌باشند. ‌تبصره - صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران به منظور واردات فرستنده‌ها، تجهیزات تولید و پخش و لوازم یدکی متعلق به آنها مواد اولیه تولید‌فیلم و سریال از اخذ مجوز ورود و گواهی عدم ساخت وزارتخانه‌ها و سازمان‌های دولتی نظیر وزارتخانه‌های پست و تلگراف و تلفن، صنایع و‌بازرگانی و گواهی سازمان انرژی اتمی و ثبت سفارش وزارت بازرگانی معاف می‌باشد. ‌ماده 7 - دستگاه‌ها و سازمان‌هایی که برای انجام وظایف قانونی خویش لازم است از تجهیزات دریافت از ماهواره استفاده نمایند باید مجوز لازم را‌از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با هماهنگی وزارتخانه‌های اطلاعات و پست و تلگراف و تلفن کسب نمایند. ‌ماده 8 - واردکنندگان، تولیدکنندگان و توزیع‌کنندگان تجهیزات دریافت از ماهواره علاوه بر ضبط و مصادره اموال مکشوفه توسط دادگاه‌ها به‌مجازات ده تا یکصد میلیون ریال محکوم می‌گردند. ‌ماده 9 - استفاده‌کنندگان از تجهیزات دریافت از ماهواره علاوه بر ضبط و مصادره اموال مکشوفه به مجازات نقدی از یک میلیون تا سه میلیون ریال‌محکوم می‌گردند. ‌الف - حمل ، نگهداری، نصب و تعمیر تجهیزات دریافت از ماهواره ممنوع و مرتکبین به مجازات نقدی از یک تا پنج میلیون ریال محکوم‌می‌گردند. ب - وجوه دریافتی بابت مجازات مواد 8 و 9 این قانون به خزانه واریز و صد درصد (100%) آن جهت تأمین هزینه‌های اجرای این قانون و مقابله‌با تهاجم فرهنگی در اختیار وزارتخانه‌های کشور و فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران قرار داده می‌شود تا در‌حدود اعتبارات مصوب بودجه سالانه کل کشور به مصرف برسد. ‌ماده 10 - وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با همکاری وزارت پست و تلگراف و تلفن و سازمان‌های ذیربط موظفند با استفاده از اهرم‌های حقوقی و‌بین‌المللی در جهت حراست از مرزهای فرهنگی کشور و حفظ کیان خانواده علیه برنامه‌های مخرب و مبتذل ماهواره اقدام لازم را انجام دهند. ‌تبصره - نشر آگهی‌های تبلیغاتی از طرق مختلف توسط مطبوعات، صدا و سیما یا تبلیغات شهری که متضمن جواز استفاده از برنامه‌های ماهواره‌می‌باشد ممنوع است. ‌ماده 11 - دولت موظف است ظرف مدت یک ماه از تاریخ تصویب این قانون آیین‌نامه اجرایی آن را تهیه و تصویب نماید. ‌قانون فوق مشتمل بر یازده ماده و چهار تبصره در جلسه روز یکشنبه بیست و سوم بهمن ماه یک هزار و سیصد و هفتاد و سه مجلس شورای اسلامی‌تصویب و در تاریخ 1373.11.26 به تأیید شورای نگهبان رسیده است.
وصل کردن ماهواره و جرم محسوب می شود و کسانی که آن را نصب ویا تعمیر می کنند مجرم هستند و مجازات دارند برای آگاهی از میزان مجازات بهتر از یک متخصص و وکیل مشاوره بگیریم بهترین وکیل که همیشه همراه ما هست سایت وکیل تلفنی است که می تواند به صورت فوری پاسخگو باشد و با هزینه ی کمتر
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی وبا تشکر از زحمات .طبق ماده ۸ و ۹ طرح مبارزه با استفاده کنندگان ماهواره، مجازات نصاب ماهواره ضبط اموال ممنوعه وی اعم از رسیور، دیش و... می باشد و همچنین پرداخت جزای نقدی برای وی در نظر گرفته می شود. هر گونه نصب و تعمیر ماهواره در قانون جمهوری اسلامی ایران جرم به حساب می آید و با مجرمین طبق قانون برخود می شود. مبلغ جزای نقدی بسته به رای دادگاه متفاوت است و از یکصد تا پانصد میلیون ریال در نظر گرفته می شود.اینجانب فریبرز ذوالفقاری اماده ارائه مشاوره تومیلی هستم

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه تهران: میدان انقلاب - ابتدای کارگر جنوبی - کوچه رشتچی - پلاک 14 - طبقه اول - واحد 3.

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه مازندران:

استان: مازندران، شهرستان : آمل، بخش : مرکزی، شهر: آمل، خیابان طالب آملی کوچه توحید4[نیما 3]کوچه توحید6[نیما4]، پلاک 36 طبقه اول واحد اول تلفن اداری:01144442509

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی