موسسه وکیل تلفنی

  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • نگار عبادي گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۶:۵۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۵:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • زهرا علیزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۵:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۴
  • ساعی ساعی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۴۹:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۳
انجمن وکیل تلفنی

بازداشت یا حبس غیر قانونی

بازداشت یا حبس غیر قانونی

بازداشت یا حبس غیر قانونی از مواردی است که در قانون به آن بسیار توجه شده است؛ زیرا بر ممنوعیت تجاوز به حیثیت، جان، مال، حقوق، مسکن و شغل اشخاص توسط دیگران بسیار تاکید دارد، مگر اینکه قانون مجوز آن را صادر نموده باشد؛ حال با ما همراه باشید تا این عمل و مجازات ناشی از ارتکاب آن را مورد بررسی قرار دهیم؛ اما قبل از آن به شما توصیه می کنیم که ویدئوی یک دقیقه ای زیر را از دست نداده و حتماً از نکات آن یادداشت برداری های لازم را انجام دهید.

 

مزایای ارزان ترین مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته از وکلای وکیل تلفنی

 

 

 

تعریف توقیف یا سلب آزادی

 

concept of imprisoning

مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته با وکیل کیفری متخصص

 

در اصطلاح حقوقی توقیف عبارت است از دستگیری و سلب آزادی یک فرد با فعل مادی به نحوی که آزادی های فردی شخص نقص شود؛ توقیف در واقع ممانعت از تردد و آزادی رفت و آمد فرد در جامعه به صورت کوتاه مدت ( حداکثر 24 ساعت) و در مکانی مانند منزل، اتومبیل، کلانتری یا بازداشت گاه های قوه قضائیه را شامل می شود؛ در حالی که حبس ضمن داشتن زمانی طولانی تر با اعمال محدودیت ها ی بیشتر همراه است.

توجه: به طور حتم باید در نظر داشت توقیف بدون مجوز از مراجعه قانونی انجام می شود و اگر طی 24 ساعت مراتب به اطلاع مقام قضایی دارای صلاحیت نرسد از مصادیق بازداشت یا حبس غیر قانونی خواهد بود.

ضمن اینکه بازرسی از منازل و اماکن خصوصی افراد و جلب افراد در جرایم غیر مشهود باید با اجازه و دستور مستقیم قضایی انجام شود و مهم تر اینکه مامورین بازداشت گاه ها بدون حکم مستقیم مقام قضایی مجاز به پذیرش و توقیف افراد نبوده و در صورت انجام فعل با پیگرد قانونی مواجه خواهند شد.

 

موارد که قانونگذار اجازه بازداشت غیر افراد به ضابطین را داده است

 

 

بازداشتگاه مکانی است که در جرایم مشهود یا به دستور مقام محترم قضایی و یا گزارش کتبی ضابطین قوه قضائیه متهم و یا متهمان را حداکثر به مدت 24 ساعت در آن نگهداری و مورد بازجویی قرار دهند. باید در نظر داشت در اولین زمان ممکن با قاضی کشیک هماهنگی لازم باید انجام شود، وی متهم را به مراجع قضایی معرفی نمایند که این مدت نباید بیش از 24 ساعت طول بکشد.

در پرونده های قتل، جعل، کلاهبرداری، اختلاس و ارتشاء اگر لازم باشد متهمان مدت طولانی تری در بازداشتگاه بماند، این عمل فقط به دستور مقام قضایی ممکن است تا تحقیقات کامل تر انجام شود؛ اگر افزایش مدت توقیف به بیشتر از 24 ساعت توسط قاضی پرونده و یا کلانتری و به قصد اذیت متهم باشد تخلف و جرم بوده و می تواند پیگرد قانونی داشته باشد ولی اگر بنا به ضرورت باشد تخلفی به حساب نمی آید.

انجام قرار بازداشت موقت توسط مقامات قضایی سخت گیر اغلب انجام می شود که متناسب با محل وقوع جرم، سنگینی جرم و ... تغییری نمی کند؛ ولی مطابق توصیه های اسلامی سلب آزادی افراد باید آخرین گزینه مقام قضایی باشد.

 

برخورد قانون با توقیف و حبس غیر قانونی

 

law's standing against illegal detentions

مجازات حبس کردن زورکی زن در منزل

 

قانون اساسی برای صیانت از آزادی های فردی و اجتماعی شهروندان در فصل سوم و تحت عنوان حقوق ملت آزادی های مشروع افراد شامل حق آزادی عقیده، حق انتخاب شغل و سکونت، حق داشتن تابعیت و... اشاره کرده است اما این حقوق و آزادی در مواردی که قانون مشخص کرده است با محدودیت مواجه می شود.

 

توجه: مطابق اصل 22 قانون اساسی ( حیثیت، جان، مال، حقوق، مسکن و شغل افراد از تعرض مصون است مگر در مواردی که قانون تجویز کند.

 

بر اساس اصل 172 قانون اساسی جرم بازداشت یا حبس غیر قانونی از جرایم عمومی بوده و رسیدگی به آن در صلاحیت دادگاه های عمومی است؛ ضمن اینکه بازداشت یا حبس غیر قانونی شخص بدون صدور حکم از مرجع قضایی شباهت زیادی به آدم ربایی دارد با این تفاوت که آدم ربایی از طرف افراد عادی انجام می شود نه ضابطان قضایی و بر اساس ماده 583 قانون مجازات اسلامی بازداشت یا حبس غیر قانونی یا توقیف هر شخص توسط ماموران دولتی بدون حکم از مراجع قضایی ذیصلاح یک تا 3 سال حبس و 6 تا 18 میلیون ریال جزای نقدی به همراه خواهد داشت.

 

مصادیق توقیف غیر قانونی

 

whatsapp dowry legal advice

 

بازداشت یا حبس غیر قانونی افراد به شکل های متفاوت و گسترده ای قابل انجام است:

  1. سلب آزادی شخصی افراد به صورت در اختیار گرفتن شخص در محلی که حضور داشته.

 

  1. ممانعت و جلوگیری از مسیری که فرد در آن در حال حرکت بوده باشد (آزادی رفت و آمد).

 

  1. سلب آزادی افراد در حق انتخاب شغل و مسکن که این حق در قانون تصریح شده است.

 

  1. در نظر نداشتن مصونیت منازل و اماکن خصوصی در برابر ورود و تفتیش غیر قانونی و بدون مجوز از طرف مقام صالح قضایی.

 

  1. در نظر نداشتن حق افراد در مصونیت مکاتبات، مکالمات، مخابرات و اسرار شخصی مطابق قانون اساسی.

 

  1. نادیده گرفتن حق دادخواهی، آزادی دفاع و حق انتخاب وکیل و سایر موارد که در قانون اساسی تصریح شده است.

 

مشاوران حقوقی ما به صورت حضوری و آنلاین آماده پاسخگویی به سوالات شما در مورد مصادیق توقیف غیر قانونی هستند.

 

حبس غیر قانونی توسط افراد عادی

 

illegal arrestment by normal people

وکیل برای پرونده حبس خانگی

 

بازداشت یا حبس غیر قانونی توسط افراد عادی مصداق جرم آدم ربایی است و پس از قتل مهمترین جرم و بزه انتسابی در قانون مجازات اسلامی است؛ آدم ربایی ( انتقال شخص از مکانی به مکان دیگر بدون رضایت فرد می باشد) که در این خصوص لازم به ذکر است، از نظر مفهومی و جرم بیان توقیف و بازداشت یا حبس غیر قانونی با آدم ربایی تداخل وجود دارد که در برخی موارد موجب اختلاف برداشت مراجع محترم قضایی و تضییع حقوق متهمین می شود؛ به عنوان مثال، آدم ربایی مستلزم نقل مکان و جابجایی است.

 

بازداشت غیر قانونی چه جرمی است؟

 

 

جرم بازداشت یا حبس غیر قانونی به فرد خاصی محدود نبوده و شامل حبس و اختفای شهروندان بدون مجوز از مراجع قضایی و بدون رضایت فرد است و مهم تر اینکه در بازداشت غیر قانونی انگیز متهم مانع سلب مسئولیت کیفری او نمی شود؛ اگر متهم فرد توقیف شده را قبل از پیگیری آزاد نماید مشمول تخفیف در مجازات می شود، اما اگر مرتکب به توقیف فرد بازداشتی را مورد آزار بدنی قرار دهد و وی را به قتل و شکنجه تهدید کند از طرف مراجع قضایی، شدید مجازات خواهد شد.

مطابق قانون اگر فرد یا افرادی دانسته و با آگاهی به تهیه مکان برای بازداشت یا حبس غیر قانونی نمایند 3 تا یک سال حبس خواهند شد و مهمتر اینکه شکنجه یا آسیب بدنی فرد بازداشت شده مجازات قصاص و پرداخت دیه را به دنبال خواهد داشت و یک سال تا 5 سال حبس و محرومیت از خدمات دولتی را در پی خواهد داشت.

 

حبس غیر قانونی همسر

 

arresting the wife illegality

رویکرد قانون به بازداشت بدون حکم بازداشت

 

سلب آزادی هر فرد به شکل بازداشت یا حبس غیر قانونی یا توقیف جرم است و اقدام زوج مبنی بر قفل کردن درب منزل مشترک و یا ممانعت از آمد و شد جرم محسوب شده و قابلیت طرح شکایت و پیگیری در مراجع قضایی را دارد حبس همسر در منزل یا هر جای دیگر مجازات حبس و جزای نقدی در پی خواهد داشت و حتی در مواردی شامل عسر و حرج زوجه محسوب شده و حق طلاق را به زن خواهد داد.

مجازات بازداشت یا حبس غیر قانونی زوجه در منزل یک تا 3 سال حبس و 6 تا 18 میلیون ریال جزای نقدی در پی خواهد داشت؛ اما اثبات حبس زوجه در منزل یا مکان دیگر باید در مراجع ذیصلاح انجام ده تا قانون گذار و مجری قانون نسبت به صدور حکم اقدام نمایند.

 

توقیف غیر قانونی اموال اشخاص

 

whatsapp dowry legal advice

 

گاهی در توقیف اموال منقول به غیر منقول افراد به دلیل عدم رعایت مراتب و مراحل قانونی و یا در نظر گرفتن ماده 61 قانون اجرای احکام اسلامی توقیف غیر قانونی صورت می گیرد که در بسیاری از موارد تصور قابل پیش بینی نبوده و یا اموال به صورت دیگری در اختیار فرد سومی قرار گرفته است (مانند مالی که در اختیار فردی به جزء محکوم است)در چنین موارد اگر توقیف اموال انجام شود فرایند غیر قانونی بوده و به دستور دادگاه باید از مورد توقیفی رفع توقیفی شود.

جهت هرگونه هماهنگی و ارتباط با وکلای متخصص در زمینه پروندهای کیفری و با موضوعیت بازداشت یا حبس غیر قانونی با مشاوره حقوقی تلفنی، مشاوره حقوقی، مشاوره حقوقی آنلاین، ارتباط برقرار نموده و بهترین راهکار برای رهایی از مشکلات را از این موسسه حقوقی دریافت نمایید.

 

بررسی فوری و 24 ساعته سامانه ابلاغ زندانیان

ارائه خدمات ثبتی ارزان و 24 ساعته به خانواده زندانیان

کارآگاه خصوص تضمینی برای کشف جرم

تحریر ترکه فوری و 24 ساعته برای زندانیان گرامی

حل فوری مشکلات حقوقی فروش سهم الارث در ایام حبس

درباره ما

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

سلام و عرض ادب، بازداشت یا حبس غیر قانونی از مواردی است که در قانون به آن بسیار توجه شده است؛ زیرا بر ممنوعیت تجاوز به حیثیت، جان، مال، حقوق، مسکن و شغل اشخاص توسط دیگران بسیار تاکید دارد، مگر اینکه قانون مجوز آن را صادر نموده باشد؛ قانون اساسی برای صیانت از آزادی های فردی و اجتماعی شهروندان در فصل سوم و تحت عنوان حقوق ملت آزادی های مشروع افراد شامل حق آزادی عقیده، حق انتخاب شغل و سکونت، حق داشتن تابعیت و... اشاره کرده است اما این حقوق و آزادی در مواردی که قانون مشخص کرده است با محدودیت مواجه می شود.جهت کسب اطلاعات بیشتر با موسسه وکیل تلفنی، تماس حاصل فرمایید.
سلام وقت بخیر در ابتدا تشکر میکنم از مدیریت موسسه جناب آقای دکتر توکلی عزیز که با راه اندازی وکیل تلفنی این تیم از وکلای جوان و باانگیزه و در عین حال متخصص و مجرب، باعث کمک به حل مشکلات حقوقی مردم و دسترسی آسان و سهل عموم افراد به خدمات مشاوره حقوقی شده اند. وقتی اولین بار ۱۰شب تقاضای مشاوره داشتم و تماس گرفتم و در زمان کوتاهی مشاور با من تماس گرفت این اندازه از سرعت و کیفیت در خارج از ساعت اداری برایم بسیار جالب بود. امیدوارم موفق و پیروز به راهتان ادامه دهید
هر کس از مقامات یا مأموران دولتی یا نیروهای مسلح یا غیر آنها بدون حکمی از مقامات صلاحیت‌دار در غیر مواردی که قانون، جلب و توقیف اشخاص را تجویز کرده است، شخصی را توقیف یا حبس کند یا عمدا در محلی مخفی کند، به یک تا سه سال حبس یا جزای نقدی از 6 تا هجده میلیون ریال محکوم خواهد شد.
جرم بازداشت غیرقانونی در ماده 583 بخش تعزیرات مصوب سال 1375 قانون مجازات اسلامی جرم‌انگاری شده است که بدین شرح است که هر کس از مامورین دولتی یا نیروهای مسلح یا غیر آنها ، بدون حکمی از مقامات صلاحیت‌دار ، در غیر مواردی که در قانون ، جلب یا توقیف اشخاص را تجویز نموده ، شخصی را توقیف یا حبس کند یا به زور در محلی مخفی نماید ، به یک تا سه سال حبس یا جزای نقدی محکوم خواهد شد . بازداشت غیرقانونی شرایط جرم بازداشت غیرقانونی : مرتکب این جرم هر کس میتواند باشد و محدود به مامورین دولتی نیست . اقدام مرتکب نسبت به توقیف ، حبس یا اخفای دیگری باید بدون رضایت وی و بدون وجود مجوز باشد. این جرم یک جرم مستمر و عمدی است . تفاوت توقیف و حبس وکیل متخصص کیفری : حبس کردن معمولا برای مدت طولانی‌تر و در داخل مکان معین و محصوری انجام میشود. در توقیف لزوما فرد در مکان محصوری نگه داشته نمیشود بنابراین کسی که با اتخاذ عنوان مجعول ، سرنشینان خودرویی را به بهانه بازرسی خودرو آنها ، مدتی در کنار خیابان نگاه داشته و اجازه رفتن به آنها نمیدهد ، مرتکب توقیف غیرقانونی شده است . تفاوت مخفی کردن و حبس کردن در مخفی کردن دور نگاه داشتن قربانی از دید دیگران مدنظر مرتکب میباشد و این کار لزوما در محل بسته و محصوری انجام نمیشود مثل اینکه کسی فرزند صغیر دیگری را داخل خانه خود نگه دارد بدون اینکه خانه‌اش لزوما قفل و بست محکمی داشته باشد. انگیزه در جرم بازداشت غیرقانونی انگیزه‌ی مرتکب در مسئولیت کیفری وی موثر نیست . مثل اینکه معلمی دانش‌آموزی را برای مجبور کردن او به درس خواندن ، اقدام به محبوس کردن وی نماید یا کارفرمایی که به قصد جلوگیری از نقض قرارداد کار توسط کارگر در را به روی وی می‌بندد تا مانع خروج وی از کارگاه شود ، علیرغم برخورداری از انگیزه خوب ، مرتکب جرم شده‌اند. تخفیف مجازات مرتکب بازداشت غیرقانونی اگر مرتکب قبل از آنکه تعقیب شود ، شخص توقیف شده را رها کند یا اقدام لازم جهت رها شدن وی بعمل آورد ، در صورتی که شخص مزبور را بیش از 5 روز توقیف نکرده باشد ، مجازات او خفیف‌تر میشود. تشدید مجازات چنانچه مرتکب ، توقیف‌شده یا محبوس‌شده یا مخفی‌شده را تهدید به قتل نموده یا شکنجه و آزار بدنی وارد آورده باشد ، مجازات او شدید‌تر خواهد شد .

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی