موسسه وکیل تلفنی

  • سروش ایزدی سروش ایزدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۸:۴:۲۷ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۳
  • نیره کمالی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۳:۲۰ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۳
  • احسان جهانگیری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۵:۲۲:۲۷ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۳
  • همت پوراحمد گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۲۴:۴۳ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • نوید بهزادی نوید بهزادی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۷:۱۱:۸ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۲:۳۰:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۲:۲۷:۵۵ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • حامد محمدنژاد حامد محمدنژاد گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۱۰ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۰
  • هادی خسروی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۰:۲:۵۴ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۰
  • مهرداد بنی نعمتی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۵۸:۲۸ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

مشاوره حقوقی اخذ شناسنامه

مشاوره حقوقی اخذ شناسنامه

در صورتی که ایرانی یا خارجی مقیم ایران هستید و نیاز به اخذ شناسنامه دارید، می توانید از خدمات ما استفاده نمایید؛ از حقوق اولیه هر انسانی داشتن هویتی روشن و شفاف است، شناسنامه برگ هویت شماست و فردی که شناسنامه ندارد مانند کسی است که وجود ندارد.

 

 

 

اخذ آنلاین و فوری شناسنامه به صورت 24 ساعته و تلفنی

 

 

شناسنامه یا سند سجلی تا زمانی که با صدور حکم قطعی از اعتبار نیفتاده ملاک عمل است

 

Id certificate time of credit

سفارش شناسنامه فوری و آنلاین تلفنی برای نوزاد

 

پرسش: با توجه به اینکه اداره ثبت احوال سن قانونی را 18 سال تمام می داند؛ آیا افرادی اعم از دختر یا پسر که به هر ترتیب نسبت به بعضی از مندرجات شناسنامه خود اعتراض دارند، می توانند علیه اداره ثبت احوال اقدام به طرح دعوی بنمایند؟

 

  • پاسخ: سند سجلی مادام که با صدور حکم قطعی از اعتبار نیفتاده است، قانونی و معتبر است و لذا کسانی که شناسنامه آنان نماینگر سن کمتر از 18 سال تمام است، نمی توانند به طرفیت اداره ثبت احوال اقامه دعوی نموده یا به طرفیت اشخاص اعم از حقیقی یا حقوقی دادخواست تقدیم نماید. رأی وحدت رویه شماره 518 مورخ 1367/11/18 هیئت عمومی دیوان عالی کشور که مربوط به تقدیم دادخواست از طرف ولی قهری است موید مراتب فوق است.

 

اعتبار حکم صادر از دادگاه صلح مستقل در اختلافات شناسنامه

پرسش: آیا در دعاوی ابطال یا تصحیح شناسنامه که در دادگاه های صلح مستقل رسیدگی و منتهی به صدور رأی می شود، آرا صادره قابل تجدید نظر هست یا خیر؟ در صورت مثبت مرجع تجدید نظر کجااست؟

 

  • پاسخ: دادگاه صلح مستقل، هنگامی که به جانشینی دادگاه حقوقی عمومی به دعوی رسیدگی می کند، از لحاظ قطعیت حکم تابع مقررات حاکم بر دادگاه های حقوقب عمومی است؛ علی هذا حکم صادر در این مورد تابع مقررات کلی مربوط به احکام صادر از دادگاه های عمومی خواهد بود و در نتیجه مانند احکام دادگاه های عمومی غیر قابل پژوهش (تجدید نظر) خواهد بود.

 

کشف اشتباه در مندرجات اسناد سجلی که منطبق با ماده 3 قانون ثبت احوال باشد در صلاحیت کمیسیون مندرج در ماده 3 است .

پرسش: چنانچه شخصی در شناسنامه اسم مشخصی مثلاً مانند راضیه داشته و در زمان تعویض شناسنامه اسم او را اشتباهاً رضیه نوشته باشند، یعنی راضیه تبدیل به رضیه شود؛ آیا اصلاح این نام با دادگاه عمومی است یا باید در کمیسیون حل اختلاف مندرج در ماده 3 قانون ثبت احوال مطرح شود؟

 

  • پاسخ: کشف اشتباه در مندرجات اسناد سجلی، چنانچه از مصادیق اشتباهات مذکور در ماده 3 قانون ثبت احوال مصوب 1355 و اصلاحات بعدی مصوب 1363/10/18 باشد، در هیئت حل اختلاف مذکور در ماده 3 مورد رسیدگی قرار می گیرد، اشتباه مذکور در شناسنامه خانم راضیه از جمله اشتباهات ذکر شده در  بند 2 ماده 3 قانون مورد اشاره بود و هیئت حل اختلاف باید به آن رسیدگی کند.

 

اعتراض به طریقه ابلاغ در اداره ثبت در عملیات اجرایی

 

certificate Identification

اخذ شناسنامه ایرانی برای توابع غیر ایرانی به صورت آنلاین و تلفنی

 

پرسش: اگر رسیدگی به بحث ابلاغ در اداره ثبت صورت گیرد پرونده مطروحه در دادگاه چه سرنوشتی خواهد داشت؟

 

در پاسخ به پرسش فوق دو نظر وجود دارد

  • نظر اول: مطابق قانون چنانچه رسیدگی به امری منوط به رسیدگی در پرونده یا مرجع دیگری باشد باید قرار اناطه صادر شود تا نسبت به بحث ابلاغ در اداره ثبت رسیدگی شده و نتیجه حاصله در پرونده دادگاه اعمال شود.

  • نظر دوم: تا زمانی که تکلیف ابلاغ روشن نشده دعوی ابطال قابلیت استماع ندارد؛ مباحث مربوط به دستور موقت نیز انشاءاله در فرصت های بعدی بررسی خواهد شد.

 

قانون لغو انگشت نگاری مصوب سال 1368 ماده 38 قانون ثبت احوال را نسخ نکرده است

پرسش: آیا قانون لغو قانون انگشت نگاریِ مشتمل بر ماده واحده و تبصره آن، مصوب 1368/03/07 مجلس شورای اسلامی علاوه بر نسخ قانون انگشت نگاری عمومی مصوب 1362/02/27 که در خصوص تعویض و تجدید شناسنامه وضع گردیده، می تواند ناسخ ماده 38 قانون ثبت احوال باشد؟

 

  • پاسخ: قانون لغو قانون انگشت نگاری مصوب سال 1368 منحصراً در مقام الغای قانون راجع به انگشت نگاری مصوب 1362 است، نه تنها در مقام نسخ و الغای ماده 38  قانون ثبت احوال نیست، بلکه قانون مذکور و آیین نامه اجرایی آن در مقام تاکید بر اجرای مادخ 38 قانون مورد بحث تلقی می شود.

 

الزام به صدور شناسنامه از سوی دادگاه عمومی

پرسش: آیا اسامی فارسی از قبیل تورج و ایرج قابل تغییر به اسامی دیگری مانند ابراهیم و میثم می باشند یا نه؟

 

  • پاسخ: طبق مقررات قانون ثبت احوال مصوب 1355 (مواد 20 و 40): تغییر نام کوچک یا نام اصلی اشخاص فقط در موارد استثنائی و مقید پذیرفته شده است (ذکر عناوین و القاب، نام های زننده و مستهجن یا نامناسب با جنس)؛ دلیل حصر تغییر نام کوچک به موارد استثنائی این است که نام های کوچک اشخاص، علامت و وسیله تمیز و تشخیص افراد جامعه از یکدیگر می باشند و افراد با این نام مشخص منشأ حقوق و تعهدات و تکالیف و الزامات قانونی هستند، مجاز بودن تغییر نام کوچک موجب بروز اشکالات عدیده شده و در بسیاری از موارد وسیله سو استفاده های گوناگون می شود. علی هذا با توجه به محدودیت قانون در تغییر نام کوچک و یا عنایت به آنچه توضیح داده شد، به نظر می رسد موارد ذکر شده از مصادیق دو جزء موارد استثنائی تغییر نام کوچک مندرج در قانون ثبت احوال نیست.

 

مخالف صدور شناسنامه به استناد کارشناس

پرسش: دعاوی راجع به تصحیح شناسنامه های صادره در مهلت قانونی از حیث تاریخ تولد، آیا قابلیت پذیرش و رسیدگی در ماهیت موضوع را به استناد شهادت شهود و جلب نظر پزشک به عنوان کارشناس دارد یا نه؟

 

  • پاسخ: هرچند به موجب مادتین 999 و 1293 قانون مدنی شناسنامه جزء اسناد رسمی است و با توجه به ماده 1292 همان قانون در مقابل اسناد رسمی فقط می توان ادعای جعلیت کرد یا ثابت نمود که اسناد مزبور به جهتی از جهات قانونی از اعتبار افتاده است؛ ولی با عنایت به ماده 996 قانون مذکور می توان درباره اسناد سجلی در مورد عدم صحت مطالب مندرج در دفاتر سجل احوال در دادگاه اقامه دعوی کرد بدون اینکه الزامی به طرح ادعای جعلیت نسبت به اسناد مذکور باشد بال نتیجه مدعی می تواند برای اثبات عدم صحت مندرج در شناسنامه از شهادت شهود و دلایل و امارات مویده استفاده نماید؛ مضافاً به اینکه به موجب مفهوم مخالف ماده 1309 قانون مدنی دعوی مخالف با مفاد یا مندرجات سند رسمی به دلایل دیگر غیر از شهادت قابل اثبات است، بنابراین اگر تقدیم کننده دادخواست به دلایل متعددی که یکی از آن ها شهادت شهود باشد استناد نماید، نمی توان بدون رسیدگی به سایر دلایل او به استناد ماده 1309 قانون مدنی حکم به بطلان دعوی یا بی حقی او صادر نمود، بلکه باید به دلایل ممکن التأثیر رسیدگی کرد و در صورت قوت آن دلایل، ثبوت حقانیت مدعی حکم را به سود او صادر نمود.

 

در خواست صدور شناسنامه برای طفلی که والدین و بستگانش در دسترس نیستند

 

Id certificate for  a child with no parents

ثبت نام آنلاین و فوری اخذ شناسنامه به صورت 24 ساعته و فوری

 

پرسش: شخصی به اداره ثبت احوال مراجعه کرده و برای طفلی که متعلق به او نیست (والدینش معلوم نیستند) و به آنان و سایر اقوامش هم دسترسی نیست تقاضای صدور شناسنامه می نماید، در این مورد تکلیف چیست؟ آیا بدون احراز تابعیت ایرانی او می توان برایش شناسنامه صادر نمود یا نه؟ و اگر می شود چه کسی باید تقاضای صدور شناسنامه برای او بنماید؟

 

در پاسخ به مورد فوق، دو حالت وجود دارد

  • اولاً: هرگاه کسی ساکن ایران باشد، طبق قسمت 1 ماده 976 قانون مدنی ایران، ایرانی محسوب می شود و نیازی به اثبات تابعیت خود ندارد.

  • ثانیاً: در مورد سوال دادسرا باید به استناد ماده 1187 قانون مدنی یک نفر را به سمت امین موقت جهت تصدی امور وی به دادگاه معرفی نماید و پس از نصب امین، مشارالیه می تواند با در دست داشتن برگ امانت نامه موقت، اجازه دادستان مبنی برصدور شناسنامه و گواهی پزشکی قانونی در خصوص تعیین سن واقعی، به اداره ثبت احوال مراجعه نماید و اداره مذکور مکلف است وفق تبصره ماده 45 قانون ثبت احوال مصوب 1355 اقدام نماید.

 

درخواست مشاوره حقوقی فوری با وکیل پایه یک

 

صدور شناسنامه ایرانی برای همسر و اولاد صغیر

پرسش: آیا سازمان ثبت احوال می تواند به در خواست کسی که تابعیت ایرانی تحصیل نموده، برای همسر و اولاد صغیرش شناسنامه ایرانی صادر نماید؟

 

  • پاسخ: طبق ماده 982 قانون مدنی، اشخاصی که تحصیل تابعیت ایرانی نموده یا بنمایند از کلیه حقوقی که برای ایرانیان مقرر است، بهره مند می شوند؛ اما بهره برداری از این حقوق مستلزم داشتن اسناد سجلی است که تابعیت ایرانی شخص در آن قید شده باشد. از طرفی بر اساس ماده 984 همان قانون، زن و اولاد صغیر کسانی که بر طبق این قانون تحصیل تابعیت ایران می نمایند تبعه دولت ایران شناخته می شوند؛ بنابراین شخصی که به تابعیت ایران پذیرفته شده است، قانوناً می تواند در خواست نماید که برای همسر و اولاد صغیرش شناسنامه ایرانی صادر گردد و با توجه به اینکه این موضوع از موارد مذکور در ماده 3 قانون ثبت احوال یا موارد اختلافی بین سازمان ثبت احوال و کسی که تحصیل تابعیت ایرانی نموده نیست، اجرای این در خواست اشکال قانونی ندارد.

 

 

بهترین روش باطل کردن فوری شناسنامه

مشاوره حقوقی حذف سریع نام همسر

تغییر سن و تغییر راهکار های حقوقی

تغییر فوری نام در شناسنامه

اثبات نسب فوری

درباره ما

 

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

دخترم شناسنامه نداره از دادگاه رای گرفتم ۱۴سال پیش ثبت احوال صادرنمیکند چکار بایدکرد
دخترم شناسنامه نداره از دادگاه رای گرفتم ۱۴سال پیش ثبت احوال صادرنمیکند چکار بایدکرد
اتباع هستم شناسنامه ایرانی می خوام ممکنه
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی .اخذ شناسنامه در ایران، آنهم هنگامی که از توابع یک کشور دیگر باشید کاری بس تخصصی می باشد که اگر به روال و امور اداری آن آگاهی کافی نداشته باشید، کاری بسیار طولانی و طاقت فرسا خواهد بود؛ اما جای نگرانی نیست، چراکه وکلای متخصص ما در امور ثبت احوال، شما را گام به گام تا حصول نتیجه راهنمایی خواهند نمود و بهترین راهکار های عملی و تضمین شده را به شما ارائه خواهند داد
سلام و عرض ادب، تغییر نام کوچک یا نام اصلی اشخاص فقط در موارد استثنائی و مقید پذیرفته شده است (ذکر عناوین و القاب، نام های زننده و مستهجن یا نامناسب با جنس)؛ دلیل حصر تغییر نام کوچک به موارد استثنائی این است که نام های کوچک اشخاص، علامت و وسیله تمیز و تشخیص افراد جامعه از یکدیگر می باشند و افراد با این نام مشخص منشأ حقوق و تعهدات و تکالیف و الزامات قانونی هستند، مجاز بودن تغییر نام کوچک موجب بروز اشکالات عدیده شده و در بسیاری از موارد وسیله سو استفاده های گوناگون می شود. علی هذا با توجه به محدودیت قانون در تغییر نام کوچک و یا عنایت به آنچه توضیح داده شد، به نظر می رسد موارد ذکر شده از مصادیق دو جزء موارد استثنائی تغییر نام کوچک مندرج در قانون ثبت احوال نیست.اینجانب سحر نیک پور جهت مشاوره تکمیلی در خدمت شما عزیزان می باشم.
شناسنامه هویت هر شخص ایرانی یا غیر ایرانی اسات و وجود شناسنامه در دست شخص موید هویت ان فرد است. لذا اگر شخصی در خصوص شناسنامه به مشکلی برخورد باید به طرفیت اداره ثبت احوال در دادگاه محل اقامت خود طرح دعوا نماید. وفق بند الف ماده یک قانون ثبت احوال مصوب 1355/04/16 صدور شناسنامه از وظایف سازمان مربوطه است. و وفق ماده 999 قانون مدنی سند ولادت از جمله اسناد رسمی محسوب می شود. وفق تبصره ماده 15 قانون مارالذکر مهلت اعلام ولادت 15 روز از حین ولادت طفل است که توسط پدر یا مادر و... می تواند اعلام گردد. به موجب مادتین ۹۹۹ و ۱۲۹۳ قانون مدنی شناسنامه جزء اسناد رسمی است و با توجه به ماده ۱۲۹۲ همان قانون در مقابل اسناد رسمی فقط می توان ادعای جعلیت کرد یا ثابت نمود که اسناد مزبور به جهتی از جهات قانونی از اعتبار افتاده است؛ ولی با عنایت به ماده ۹۹۶ قانون مذکور می توان درباره اسناد سجلی در مورد عدم صحت مطالب مندرج در دفاتر سجل احوال در دادگاه اقامه دعوی کرد بدون اینکه الزامی به طرح ادعای جعلیت نسبت به اسناد مذکور باشد بال نتیجه مدعی می تواند برای اثبات عدم صحت مندرج در شناسنامه از شهادت شهود و دلایل و امارات مویده استفاده نماید؛ مضافاً به اینکه به موجب مفهوم مخالف ماده ۱۳۰۹ قانون مدنی دعوی مخالف با مفاد یا مندرجات سند رسمی به دلایل دیگر غیر از شهادت قابل اثبات است، بنابراین اگر تقدیم کننده دادخواست به دلایل متعددی که یکی از آن ها شهادت شهود باشد استناد نماید، نمی توان بدون رسیدگی به سایر دلایل او به استناد ماده ۱۳۰۹ قانون مدنی حکم به بطلان دعوی یا بی حقی او صادر نمود.
سلام خسته نباشید ... بر اساس بند اول ماده 993 قانون مدنی ، ولادت هر طفل و همچنین سقط هر جنین که بعد از ماه ششم از تاریخ حمل واقع شود ، باید به اداره ثبت احوال اطلاع داده شود و مهلت آن نیز 15 روز از زمان تولد میباشد . معمولا توصیه میشود که این امر مهم را در اوایل تولد نوزاد انجام دهند .
شناسنامه به عنوان مهم ترین سند هویتی اشخاص است که علاوه بر ثبت وقایع چهار گانه ی تولد ، ازدواج ، طلاق و مرگ ، شخص در جامعه با آن شناخته می شود . به همین جهت این سند از اهمیت بسیار بالایی برخوردار بوده و اخذ آن تشریفات خاصی دارد برای آگاهی از نحوه ی اخذ شناسنامه باید مراحا آن را بدانیم برای اینکار می توانیم از وکلای سایت وکیل تلفنی کمک بگیریم تنها یا یک تماس با هزینه ی کم وفوری
با توجه به اینکه اغلب اشخاص نسبت به دسته بندی‌های حقوقی و کیفری آشنایت کافی ندارند و همچنین عدم آگاهی از قوانین مرتبط با موضوعات حقوقی و کیفری می‌تواند این امر را برای تشخیص شکایت کیفری از حقوقی برای افراد و اشخاص سخت کند لذا توصیه می‌شود برای آگاهی از آن ابتدا به مشاور حقوقی و یا وکیل مراجعه نمایید در این موارد افراد با ناآگاهی و با اعتماد به افراد ناآگاه که در برخی موارد از کارمند‌های دادگستری بودند موجب اتلاف زمان و همچنین رفتن مسیرشو و از همان ابتدا صرف هزینه‌های بالا و اصطحکاکات روحی روانی برای اشخاص شده است.
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی .اخذ شناسنامه در ایران، آنهم هنگامی که از توابع یک کشور دیگر باشید کاری بس تخصصی می باشد که اگر به روال و امور اداری آن آگاهی کافی نداشته باشید، کاری بسیار طولانی و طاقت فرسا خواهد بود؛ اما جای نگرانی نیست، چراکه وکلای متخصص ما در امور ثبت احوال، شما را گام به گام تا حصول نتیجه راهنمایی خواهند نمود و بهترین راهکار های عملی و تضمین شده را به شما ارائه خواهند داد
سلام وقت بخیر من در شرایطی قرار داشتم که بسیار نگران و سردرگم بودم و باتوجه به اینکه روزکاری نیز نبود، نمیدانستم چطور پاسخ سوالاتم را پیدا کنم. وقتی از طریق اینترنت با وکیل تلفنی آشنا شدم و تماس گرفتم، از مشاوره با یک فرد متخصص که نکات ابهام را برایم روشن کرد و راه حل پیش روی من گذاشت بسیار آرام شدم و تمرکز کافی برای مقابله با مشکلم پیدا کردم. براتون آرزوی موفقیت بیش از پیش دارم چون وکیل تلفنی با مشاورین و وکلای متعهد و دلسوز پاسخگوی کاربرانی است که در اضطراب و نگرانی هستند
من از یک وکیله با تجربه در ضمینه ثبته احوالی کمک میخواستم ممنون میشم تماس بگیرین
خوبه کسانی که توی این اب وخاک بدنیا اومدن دارای هویت بسن ولی کسانی که مادرشون ایرانی هست و سناسنامه ندارن
سلام من برای شناسنامه ایران میخواستم اقدام کنم راهنمایی کنید ممنون

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی