موسسه وکیل تلفنی

  • مریم مدنی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۲۰:۳۹ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۲
  • مریم مدنی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۲۰:۱۷ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۲
  • مریم مدنی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۲۰:۱۶ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۲
  • لیلا زارع گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۱۶:۱۷ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۱
  • قلیچ خانی قلیچ خانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۹:۳۴:۲۰ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۱
  • سید علی سادات حسینی سید علی سادات حسینی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۳:۳۷:۵۵ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۰
  • فرید حامدی فرید حامدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۳:۰:۱۵ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۰
  • فهیمه ماضی فهیمه ماضی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۲۰:۴۵ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۰
  • فرید حامدی فرید حامدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۱۶:۶ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۹
  • کیا خوش کیش کیا خوش کیش گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۶:۳۶:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

مشاوره حقوقی خسارت دادرسی

مشاوره حقوقی خسارت دادرسی

یکی از مهمترین موضوعاتی که امروزه در بیشتر جلسات مشاوره حقوقی مورد بررسی قرار می گیرد، مسائل مربوط به تعیین خسارت دادرسی می باشد. مشاوره حقوقی خسارت دادرسی برای جبران ضرر و زیانی که به افراد مختلف وارد می شود بسیار کارآمد است و با استفاده از مشاوره حقوقی فوری میتوان از تضییع حقوق این افراد جلوگیری کرد.

 

بر اساس ماده 515 قانون آیین دادرسی مدنی خواهان حق دارد ضمن تقدیم دادخواست یا در حین رسیدگی به دعوا، جبران خسارت ناشی از دادرسی را که به علت تقصیر خوانده نسبت به ادای حق یا امتناع از آن به او وارد شده یا خواهد شد، از باب اتلاف و تسبیب از خوانده مطالبه نماید. خوانده نیز می تواند خساراتی را که عمداً از طرف خواهان با علم به غیر محق بودن در دادرسی به او وارد شده است را از خواهان مطالبه کند.

مطابق مواد قانونی ذکر شده به خوبی می توان اینگونه نتیجه گیری کرد که منظور از خسارت دادرسی و موضوع جلسات مشاوره حقوقی خسارت دادرسی در رابطه با همان هزینه هایی است که  طرفین دعوا در یک پرونده ( خواهان یا خوانده) برای رسیدگی و دادرسی پرونده هایشان مجبور هستند آن را بپردازند.  توجه داشته باشید که بدون پرداخت خسارت دادرسی،امکان پیگیری پرند و رسیدگی به آن از جانب محاکم قانونی وجود ندارد.

 

آیا گرفتن خسارت دادرسی عملاً امکان پذیر است؟

پرسش: یکی از عمده ترین سوالاتی که در مشاوره حقوقی خسارت دادرسی  مطرح می گردد و افراد زیادی در پی یافتن پاسخ ان میباشند ان است که گرفتن خسارت دادرسی از طریق مراحل قانونی چگونه انجام می گیرد؟

پاسخ: در پاسخ به این سوال می توان گفت که بله عملاً دریافت خسارت دادرسی امری امکان پذیر تلقی می گردد و تنها لازمه ی آن آگاهی از مراحل و تشریفات قانونی آن می باشد. برای آشنایی با این مراحل شما می توانید از مشاوره حقوقی آنلاین 24 ساعته استفاده کنید.

 

retrieving the cost of court

دریافت خسارت دادرسی

 

به طور خلاصه میتوان گفت که یک وکیل تلفنی ممکن است راهکارهای زیر را برای مطالبه ی چنین خساراتی به شما ارائه دهد:

 

  • تقدیم دادخواست.

  • مطالبه خسارت در اثنای رسیدگی خسارات ناشی از دادرسی.

 

آیا خسارات دادرسی جبران پذیر است و اگر هست چگونه می توان آنها را جبران نمود؟

بر اساس قوانین کشور ما، خشارات دادرسی جبران پذیر می باشد و تنها کافی است تا خواهان از طریق راه های حقوقی در مراجع قضایی اقدام نماید. مسلماً هنگامی که در مورد دریافت اطلاعات و استفاده از مزایای مشاوره حقوقی خسارت دادرسی صحبت می کنیم، بسیاری از افراد مدعی می باشد که امروزه هزینه ی جلسات مشاوره حقوقی حضوری بسیار زیاد است و خارج از توانایی مالی آنان می باشد. مسلماً این ادعا صحیح است و این موضوع حقیقت دارد که هزینه های بالای جلسات مشاوره گاهی مانع از مراجعه افراد به متخصصان و استفاده از مزایای مشاوره حقوقی در اسرع وقت می گردد.

در چنین مواردی توصیه می کنیم که از مشاوره حقوقی تلفنی ارزان استفاده کنید تا ضمن دریافت و استفاده از راهکارهای حقوقی تلفنی ارزان از مراحل قانونی گرفتن خسارت دادرسی نیز آگاه شوید.

برای دریافت اطلاعات بیشتر و آگاهی از جزئیات چنین پرونده هایی شما می توانید هم اکنون از مشاوره حقوقی با وکیل تلفنی استفاده کنید و پاسخ تمام سوالات خود را دریافت کنید.

 

چرا انجام مشاوره حقوقی پیشگیرانه می تواند از بروز خسارات دادرسی جلوگیری کند؟

مسلماً همه ی ما از کودکی این ضرب المثل را شنیده ایم که می گویند: پیشگیری بهتر از درمان است. جالب است بدانید که در موارد حقوقی و قانونی نیز این قاعده صحت دارد و بهتر است از اول هر عمل قانونی شما از مشاوره حقوقی پیشگیرانه استفاده کنید، به خصوص اگر موضوع مرتبط به مشاوره حقوقی خسارت دادرسی باشد. مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته از طریق تماس تلفنی با بهترین وکیل ایران امکان پذیر است و شما به راحتی می توانید برای احقاق حقوق خود اقدام نمایید. در خصوص مصادیق خسارات دادرسی، می توان به موادی از قانون آیین دادرسی مدنی اشاره نمود. بر اساس ماده 519 قانون آیین دادرسی مدنی، خسارات دادرسی عبارت است از هزینه دادرسی و حق الوکاله وکیل و هزینه های دیگری که به طور مستقیم مربوط به دادرسی و برای اثبات دعوا یا دفاع لازم بوده است؛ از قبیل حق الزحمه کارشناسی و هزینه تحقیقات محلی.

توجه داشته باشید که خواهان برای اثبات برخی از امور فنی و تخصصی خود درخواست ارجاع موضوع به کارشناسی را می کند و یا انکه با استفاده از مشاوره حقوقی خسارت دادرسی یاد می گیرد که چگونه از دادگاه درخواست ارجاع موضوع به کارشناسی را دهد.

 

preventive Advice for decrease the cost of court

مشاوره حقوقی پیشگیرانه قبل از خسارت دیدگی در دادرسی

 

انجام مشاوره حقوقی پیشگیرانه و در رابطه با هزینه دادرسی موارد زیر را شامل می گردد:

 

  • هزینه برگه هایی که به دادگاه تقدیم می شود.

  • هزینه قرارها و احکام دادگاه.

  • نکته: در ماده 503، هزینه دادخواست کتبی یا شفاهی اعم از دادخواست بدوی و اعتراض به حکم غیابی و متقابل و ورود ثالث و جلب ثالث و اعتراض شخص ثالث و دادخواست تجدیدنظر و فرجام و اعاده دادرسی و هزینه وکالتنامه و برگهای اجرایی و غیره نیز به نوعی جزء خسارات دادرسی محسوب می شوند.

 

امکان اثبات خسارت دیدگی در دادرسی در دادگاه چقدر پیچیده است؟

حقیقت آن است که با استفاده از مشاوره حقوقی 24 ساعته و شبانه روزی میتوان از تمامی قوانین و جزییات مربوط به موضوع جبران خسارت دیدگی آشنا شد و از جزییات آن اطلاع یافت. در این صورت دیگر با  استفاده از مشاوره حقوقی خسارت دادرسی می توان از تمام مراحل دادرسی و چگونگی ارائه ی مدارک و دلایل مستدل آگاهی یافت و پس از ارائه ی دادخواست میتون منتظر حکم راجع به اصل دعوا یا به موجب حکم جداگانه بود تا تادیه خسارت توسط فرد متهم انجام گیرد. بنابراین همانطور که مشاهده می کنید ب کمک مشاوره حقوقی ارزان نیز میتوان دچار پیچیدگی های مراحل دادرسی نشد.

 

proof to that you been costed a lot in court

اثبات خسارت دیدگی در دادرسی

 

در چه مواردی میتوان از مشاوره حقوقی خسارت دادرسی استفاده کرد؟

مشاوره حقوقی خسارت دادرسی یکی از بهترین راهکارهایی می باشد که با استفاده از آن می توان در کوتاهترین زمان ممکن تمام سوالات و پرسش های خود را در رابطه با خسارت دیدگی بیان کرد. با استفاده از مشاوره حقوقی تلفنی شما می توانید به راحتی در هر زمان و مکان و موقعیتی که قرار دارید به راحتی با متخصصان حقوقی تماس بگیرید و از راهکار حقوقی تلفنی استفاده کنید.

 

مشاوره حقوقی طلاق

مشاوره حقوقی مهریه

مشاوره حقوقی کودک آزاری

مشاوره حقوقی لواط، لحو و لعب

خدمات ثبت شرکت وکیل تلفنی

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

سلام و عرض ادب، مشاوره حقوقی خسارت دادرسی یکی از بهترین راهکارهایی می باشد که با استفاده از آن می توان در کوتاهترین زمان ممکن تمام سوالات و پرسش های خود را در رابطه با خسارت دیدگی بیان کرد. با استفاده از مشاوره حقوقی تلفنی شما می توانید به راحتی در هر زمان و مکان و موقعیتی که قرار دارید به راحتی با متخصصان حقوقی تماس بگیرید و از راهکار حقوقی تلفنی استفاده کنید.
بر اساس ماده ۵۱۵ قانون آیین دادرسی مدنی خواهان حق دارد ضمن تقدیم دادخواست یا در حین رسیدگی به دعوا، جبران خسارت ناشی از دادرسی را که به علت تقصیر خوانده نسبت به ادای حق یا امتناع از آن به او وارد شده یا خواهد شد، از باب اتلاف و تسبیب از خوانده مطالبه نماید. خوانده نیز می تواند خساراتی را که عمداً از طرف خواهان با علم به غیر محق بودن در دادرسی به او وارد شده است را از خواهان مطالبه کند
سلام وقت بخیر خواستم تشکر کنم بابت تمام همراهی هایی که در این مدت با من داشتید اهمیت مشاوره قبل از تصمیم گیری امروز که دچار مشکل شدم برای من روشن شد امیدوارم همه افراد از خدمات مفید و موثر شما در زمینه مشاوره های تخصصی بهره بگیرند تا دچار مشکلات حقوقی نشوند
سلام و عرض ادب خدمت تمامی کاربران وب سایت وکیل تلفنی خدمات ۲۴ ساعت شبانه روز در سریع ترین زمان انجام میشود نگارش کلیه اوراق قضایی اعم از لایحه ،اظهارنامه ،دادخواست ،شکوائیه با کمترین هزینه توسط وکیل متخصص انجام میشود .
بسیار عالی و جامع و مفید سپاس از وکیل تلفنی
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی بر اساس ماده ۵۱۵ قانون آیین دادرسی مدنی خواهان حق دارد ضمن تقدیم دادخواست یا در حین رسیدگی به دعوا، جبران خسارت ناشی از دادرسی را که به علت تقصیر خوانده نسبت به ادای حق یا امتناع از آن به او وارد شده یا خواهد شد، از باب اتلاف و تسبیب از خوانده مطالبه نماید. خوانده نیز می تواند خساراتی را که عمداً از طرف خواهان با علم به غیر محق بودن در دادرسی به او وارد شده است را از خواهان مطالبه کند
مطابق ماده 515 قانون آیین دادرسی مدنی: «خواهان حق دارد، جبران خسارت ناشی از دادرسی را که به علت تقصیر خوانده، نسبت به ادای حق یا امتناع از آن به وی، وارد شده یا خواهد شد، از باب اتلاف و تسبیب از خوانده، مطالبه نماید. خوانده نیز می تواند، خساراتی را که عمدا از طرف خواهان با علم به غیر محق بودن در دادرسی، به او وارد شده از خواهان، مطالبه نماید. دادگاه در موارد یاد شده، خسارت را پس از رسیدگی، معین کرده و محکوم علیه را به تادیه خسارت، ملزم خواهد نمود.» بر اساس این ماده قانونی، به این سوال که خسارات دادرسی چیست، باید گفت، خسارات دادرسی شامل هرگونه ضرری است که در مسیر طرح و تعقیب دعوی، در دادگاه، به طور ناحق به خواهان یا خوانده دعوا، وارد می شود. در واقع، عناصر اصلی خسارات دادرسی، وجود ضرر، ارتکاب فعل زیانبار و رابطه سببیت بین فعل زیان بار و ورود ضرر می باشد. بنابر ماده 515، خواهان دعوا، حق خواهد داشت، ضمن تقدیم دادخواست یا در حین رسیدگی به دعوا، جبران خسارت ناشی از دادرسی که به علت تقصیر خوانده، نسبت به ادای حق یا امتناع از ادای آن، به او وارد شده یا خواهد شد، را مطالبه نماید. خوانده نیز می تواند، خساراتی، مانند خسارت ایام بازداشت را که عمدا از طرف خواهان با علم به غیر محق بودن در دادرسی، به او وارد شده است را از خواهان، مطالبه نماید. در قانون، تعریف صریحی از خسارات دادرسی وجود ندارد. اما منظور از خسارات دادرسی، هزینه هایی است که خواهان یا خوانده، برای اقامه دعوا یا دفاع از آن، مجبور به پرداخت آن هستند و بدون پرداخت آن، رسیدگی به دعوا امکان پذیر نخواهد بود. نکته مهم آنکه، بر اساس این ماده قانونی، خسارات دادرسی، از طرف خواهان و خوانده، هر دو، قابل مطالبه است، به عبارتی در صورتی که خواهان، خوانده را وارد دعوای ناحق و نابجایی نماید که به خوانده، وارد نیست، خوانده دعوا می تواند، خسارات مالی را که برای اثبات بی گناهی خود نموده است، مطالبه کند. خواهان دعوا نیز این حق را خواهد داشت، زیان ها و خسارات مالی که برای اثبات حق خود و مطالبه آن در مسیر دادرسی، متحمل شده است،را از خوانده دعوا، مطالبه نماید.

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی