موسسه وکیل تلفنی

  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • نگار عبادي گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۶:۵۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۵:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • زهرا علیزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۵:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۴
  • ساعی ساعی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۴۹:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۳
انجمن وکیل تلفنی

تعلیق قرارداد کار

تعلیق قرارداد کار چیست؟

در زمینه ی قرارداد کار، با اصطلاحی با نام تعلیق قرارداد کار مواجه می شویم. این عبارت در قانون، بیانگر حالتی است که یک کار و شغل به هر دلیلی بعد از عقد قرارداد کار میان کارگر و کارفرما، متوقف شود. به این حالت عقد معلق نیز گفته می شود. تعلیق قرارداد کار معمولا به دو دلیل رخ می دهد. دلیل اول وجود مشکل و ایجاد شرایط خاص برای کارگر است. دلیل دوم مربوط به محیط کار کارگر است. ممکن است کارگاه یا کارخانه ای که کارگر در آن کار می کند، به هر دلیلی( گاه وجود خطرات و حوادثی که ممکن است برای کارگران ایجاد شود و گاهی بازسازی و موارد دیگر مربوط به محیط کارگاه) نتواند به کار ادامه دهد. تعلیق قرارداد در قانون مدنی بیان شده است و ماده ی پانزده قانون کار نیز به این مورد اختصاص یافته است. با دریافت مشاوره حقوقی رایگان از وکیل تلفنی می توانید با تمامی قوانین موجود در زمینه آشنا شوید.

 

 

رزرو فوری مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل 

 

چه عواملی باعث تعلیق قرارداد کار می شود؟

عوامل زیادی می توانند منجر به تعلیق قرارداد کار شوند. این عوامل میتوانند ارادی و غیر ارادی باشند و منجر به تعلیق قرارداد کار شوند. در صورت بروز هر نوعی از تعلیق قرارداد کار، کارفرما و کارگر نسبت به یکدیگر تعهداتی خواهند داشت که باید نسبت به اجرای کامل آنها اقدام کنند. از دلایل رایج این امر می توان به: سربازی کارگران، بیماری، شرایط بارداری و زایمان، شرایط مربوط به مرخصی تحصیلی، قهوه قهریه، شرایط ایجاد شده برای کارگر و... اشاره کرد. برای این که بتوانید نسبت به موارد دقیق تاثیرگذار روی تعلیق قرارداد اطلاعات کامل تری کسب کنید میتوانید از مشاوره حقوقی آنلاین که توسط موسسه حقوقی وکیل تلفنی به صورت شبانه روزی در دسترس شما عزیزان می باشد، استفاده کنید. همچنین می توانید برای راحتی بیشتر، از مشاوره حقوقی واتس اپی این مجموعه نیز استفاده کنید.

 

 
 

تعلیق کار به دلیل خدمت سربازی

خدمت سربازی یکی از مواردی است که منجر به تعلیق قرارداد کار می شود. این مورد یکی از علت های رایج تعلیق قرارداد کار است که به دسته ی عوامل تعلیق مربوط به خود کارگر تعلق می گیرد. ماده نوزدهم از قانون کار بیان می کند که افرادی که قرارداد آنها به علت خدمت سربازی به تعلیق در می آید، پس از اتمام زمان خدمت خود، موظف هستند حداکثر دو ماه پس از زمان پایان خدمت سربازی خود، به شغل خود بازگردند. ممکن است در زمان خدمت سربازی، آن ردیف شغلی حذف شده باشد. در این شرایط کارگر باید مشغول به انجام شغلی مشابه با شغل قبلی خود شود.

مشاوره حقوقی با وکیل شبانه روزی

گاهی نیز کارفرما توانایی برگرداندن قرارداد برای آن ردیف شغلی را نداشته که به منزله ی اخراج کارگر خواهد بود. اگر فرد مذکور در مهلت زمان مشخص شده، یعنی دو ماه، به محل کار خود مراجعه نکرده و پیگیر شغل خود نشود، به معنای استعفای کارگر از شغل خود خواهد بود. البته در این شرایط، وی مشمول دریافت حق سنوات خود می شود. چنانچه در زمینه ی تعلیق قرارداد کار پس از خدمت سربازی به مشکل برخورده اید، می توانید از مشاوره حقوقی با وکلای پایه یک دادگستری که در این زمینه فعالیت می کنند استفاده کنید و یک مشاوره حقوقی 24 ساعته حرفه ای دریافت نمایید.

 

تعلیق قرارداد در نتیجه قوه قهریه

برای این که بتوانیم تعلیق قرارداد کار در نتیجه ی قوه ی قهریه را بررسی کنیم، نیاز به تعریف این اصطلاح داریم. در قانون مدنی و در ماده ی 227، حادثه ای که نتوان آن را به متعهد ربط داد، قوه قهریه می باشد. قوه قهریه با نام فورس ماژور نیز شناخته می شود. برای این که یک حادثه جز قوه قهریه قرار بگیرد باید چند ویژگی داشته باشد؛ حادثه باید غیر قابل دفع و اجتناب باشد، حادثه باید کاملا خارجی بوده و قابل پیش بینی کردن نیز نباشد. در بیشتر قرارداد ها، حوادث قوه قهریه و شرایط مربوط به آن ذکر نمی شود. البته وکلای قرارداد کار توصیه می کنند که چنین مواردی با این که بعید به نظر می رسند، بهتر است در متن قرارداد ذکر شوند. قوه قهریه می تواند منجر به تعلیق قرارداد شود. اگر این اتفاق افتاد، پس از زمانی که آن شرایط برطرف شد و فورس ماژور از بین رفت، قرارداد مجددا برقرار می شود.

 

 

نمونه نامه تعلیق قرارداد کار

تعلیق قرارداد کار، مانند خود قرارداد یا فسخ قرارداد نیست که برگه ای با امضای کارگر و کارفرما باشد. در واقع تعلیق قرارداد کار، حکمی است که از طرف دادگاه صادر شده و ابلاغ می گردد. به عبارتی در زمینه ی تعلیق قرارداد کار، دادگاه حرف آخر را می زند. معمولا در این نوع حکم، مانند سایر حکم های صادره ی دیگر از دادگاه، دستور تعلیق کار فعلی صادر شده و ماده ی قانونی مربوط به حکم، در متن حکم آورده می شود. در واقع تعلیق قرارداد کار، بیشتر به عنوان حکم تعلیق شناخته می شود و ابلاغی است.

 

حقوق کارگر در زمان تعلیق قرارداد کار

حقوق کارگر در زمان تعلیق بسته به این که کارگر به چه نحوی در حالت تعلیق قرار گرفته باشد تعیین می شود. برای مثال؛

-در هنگام مرخصی زایمان، حوادث قوه قهریه و مرخصی های استعلاجی، تنها بیمه بیکاری تامین اجتماعی به کارگر می رسد و کارگر از جانب کارفرما مزایا و حقوقی دریافت نمی کند.

-اگر از کارگر توسط کارفرما شکایت شود و کارگر محکوم نگردد و تنها توقیف به وجود بیاید یا اگر به دلیل غیر منطقی اخراج شود و اگر محل کار به دلیل وجود احتمال و امکان وقوع یک حادثه تعطیل گردد، کارفرما بسته به نوع هرکدام، موظف به پرداخت بخشی یا تمام حقوق، حق بیمه و مزایا به کارگر خواهد بود.

-هر مرخصی بدون حقوقی (برای مثال مرخصی تحصیلی) بدون هیچگونه حق بیمه و مزایا و حقوقی از سمت کارفرما خواهد بود.

 

 

مدت تعلیق قرارداد کار جز سابقه بیمه محسوب می شود؟

این مسئله بسته به مدلی که تعلیق قرارداد کار اتفاق افتاده است دارد. در قسمت قبل توضیح دادیم که در چه شرایطی، کارفرما برای کارگر حق بیمه رد می کند. اگر حق بیمه رد شود، سابقه ی بیمه در نظر گرفته می شود. اما اگر حق بیمه توسط کارفرما پرداخت نشود(یعنی مسئولیتی روی دوش کارفرما بابت حق بیمه وجود نداشته باشد)، سابقه ی بیمه نیز برای کارگر در نظر گرفته نمی شود. در هر صورت بهتر است کارگر پیگیر سوابق حق بیمه ی خود باشد چرا که عدم پرداخت حق بیمه می تواند در سال های آینده و یا در هنگام بازنشستگی برای کارگر مشکلاتی ایجاد کند. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه، می توانید از مشاوره حقوقی تلفنی استفاده کنید.

وضعیت سابقه کار در صورت رفع توقیف کارگر به سبب شکایت کارفرما

سابقه کارگر در اکثر موارد تعلیق قرارداد کار برای وی در نظر گرفته می شود. تعلیق کارگر به صورت کلی به دو علت رخ می دهد. شکایت کارفرما و یا عوامل خارجی دیگر. در حالت اول، یعنی شکایت کارفرما از کارگر، مسئله ی سابقه ی کار به دو شکل بررسی می شود. اگر کارگری که از او شکایت شده و به حالت تعلیق قرارداد کار در آمده است، مجرم شناخته شده و محکوم باشد، سابقه ی کار برای وی لحاظ نمی شود. اگر مجرم شناخته نشده و محکوم نشود، مدت تعلیق قرارداد کار وی، برای او سابقه ی کاری به همراه خواهد داشت. اگر در زمینه ی سابقه ی کار در هنگام تعلیق برای شما مشکلی ایجاد شده است، می توانید در هر ساعتی از خدمات مشاوره حقوقی شبانه روزی وکیل تلفنی استفاده کنید.

 

 

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

با سلام و احترام، همه ما می دانیم که چرخ جامعه توسط کارگران زحمتکشی چرخیده می شود که ابتدای صبح تا عصر را در کارگاه ها و کارخان های کوچک و بزرگ مشغول کار بوده و با کمتریم توقع بیشترین میزان حقوق را دریافت می کنند . در بسیاری از اوقات مشاهده شده که به دلایل مختلفی چون تعطیلی کارخانه ، ورشکستگی مدیر عامل ، وجود کالاهای خارجی در بازار ، حریق یا زلزله کارگر بینوا از کار اخراج شده یا وضعیت وی به صورت معلق و پا درهوا در می آید . به حالتی که کارگر آماده به خدمت است و به علت موانع موقتی نمی تواند در محیط کار حاضر شود تعلیق قرارداد کار می گویند. گاهی اوقات این تعلیق مربوط به خود کار بوده مانند حضور در دوران خدمت سربازی یا بارداری و گاهی اوقات ناشی از محیط کار است مانند شکایت کارفرما از وی ، گاهی اوقات عوامل تعلیق درونی اند مانند بدهکاری یا ورشکستگی کارگاه و برخی اوقات قهری اند مانند زلزله یا آتش سوزی در محیط کار ، برای شناختن تمامی این موارد و استیفای کامل حقوق کارگر باید حتما یک فرد خبره را در کنار خود داشته باشیم ، هرچند که در برخی موارد کارگر نیز از حد و خود فراتر رفته و شایسته اخراج یا تعلیق می باشد . موسسه وکیل تلفنی این افتخار را دارد که از وکلای زبده جهت استیفای حقوق کاربران خود بهره جسته و در تمام موارد همراه آنان باشد .
سلام ممنون از مطالب خوب و کاربردی شما
با سلام در زمینه ی قرارداد کار، با اصطلاحی با نام تعلیق قرارداد کار مواجه می شویم. این عبارت در قانون، بیانگر حالتی است که یک کار و شغل به هر دلیلی بعد از عقد قرارداد کار میان کارگر و کارفرما، متوقف شود. به این حالت عقد معلق نیز گفته می شود. تعلیق قرارداد کار معمولا به دو دلیل رخ می دهد. دلیل اول وجود مشکل و ایجاد شرایط خاص برای کارگر است. دلیل دوم مربوط به محیط کار کارگر است. ممکن است کارگاه یا کارخانه ای که کارگر در آن کار می کند، به هر دلیلی( گاه وجود خطرات و حوادثی که ممکن است برای کارگران ایجاد شود و گاهی بازسازی و موارد دیگر مربوط به محیط کارگاه) نتواند به کار ادامه دهد. تعلیق قرارداد در قانون مدنی بیان شده است و ماده ی پانزده قانون کار نیز به این مورد اختصاص یافته است.
یکی از مهم ترین موارد تعلیق قراردادهای کار که به دلیل وضعیت خاص کارگران مشمول قانون کار ایجاد می شود ، بیماری است . به همین دلیل است که به موجب ماده 74 قانون کار ، اخذ مرخصی استعلاجی توسط کارگران مورد پیش بینی قرار گرفته است که با تایید سازمان تامین اجتماعی ، جزء سوابق کار و بازنشستگی کارگر محسوب خواهد شد . علاوه بر بیماری کارگر ، در مورد کارگران خانم ، مورد دیگری نیز ممکن است باعث معلق شدن قرارداد کار شود و آن ، بارداری و یا وضع حمل می باشد . بر اساس قانون ، در طول مرخصی بارداری و یا مرخصی زایمان ، قرارداد کار به حال تعلیق در می آید و قاعدتا پس از وضع حمل و اتمام مرخصی ، می توانند به کار سابق خود باز گردند و در طول مدت مرخصی ، از کمک هزینه زایمان نیز برخودار باشند . همچنانکه انجام خدمت نظام وظیفه توسط آقایان ، از موارد تعلیق قرارداد کار به خاطر وضعیت خاص کارگر محسوب می گردد و بر اساس ماده 19 قانون کار ، در دوران خدمت وظیفه ، قرارداد کار به حالت تعلیق در می آید و پس از آن ، کارگر باید تا دو ماه پس از پایان خدمت و مرخصی خدمت وظیفه ، به کار سابق خود بازگردد . لازم به ذکر است که اخذ برخی از مرخصی ها همچون مرخصی تحصیلی برای اشخاصی که قصد ارتقای دانش خود را دارند ، برای مدت دو سال ( با قابلیت تمدید دو سال دیگر ) و مرخصی بدون حقوق نیز قرارداد کار را به حالت تعلیق در می آورند و پس از پایان مرخصی های ذکر شده ، کارگر می تواند به کار خود بازگشته و مجددا مشغول به کار شود . تعلیق قرارداد کار به دلیل وضعیت کارگاه علاوه بر وضعیت خاصی که برای کارگر ممکن است ایجاد شود که بر مبنای آن ، قرارداد کار به حالت معلق در آید ، این امکان وجود دارد که رخ دادن حوادثی در درون کارگاه مشمول قانون کار ، سبب شود تا کارگران قادر به ادامه کار نبوده و در نتیجه ، قرارداد کار به حالت تعلیق در آید . از جمله موارد تعلیق قرارداد کار به دلیل وضعیت کارگاه می توان به ماده 15 قانون کار اشاره کرد که به موجب آن : " در موردی که به واسطه قوه قهریه یا بروز حوادث غیر قابل پیش بینی که وقوع آن از اراده طرفین خارج است ، تمامی یا قسمتی از کارگاه تعطیل شود و انجام تعهدات کارفرما یا کارگر به طور موقت غیر ممکن گردد ، قراردادهای کار با کارگران تمام یا آن قسمت از کارگاه که تعطیل می شوند ، به حال تعلیق در می آید .

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی