موسسه وکیل تلفنی

  • آرزو مهدی پور آرزو مهدی پور گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۵:۲۴:۱۵ تاریخ ۱۴۰۳/۵/۳
  • علی اصغر حسینی سلامی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۲:۵۴:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۵/۳
  • فائزه اله دادی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۰:۳۷:۵۸ تاریخ ۱۴۰۳/۵/۲
  • محمد رحمتی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۳:۴۳:۲۲ تاریخ ۱۴۰۳/۵/۱
  • مظفر سه کالو گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۵۰:۲۹ تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۱
  • علی بزرگ تبار علی بزرگ تبار گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۹:۵۱:۴ تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۱
  • زهرا استوار گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۶:۳۰:۷ تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰
  • مجید اسدی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۰:۱۶:۲۶ تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰
  • الهه معدنژادفرد الهه معدنژادفرد گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۶:۱۶:۵۵ تاریخ ۱۴۰۳/۴/۲۹
  • بهروز آقایی گرامی : سوال حقوقی شما در حال بررسی توسط وکیل می باشد ساعت ۱:۲۱:۴۳ تاریخ ۱۴۰۳/۴/۲۹
انجمن وکیل تلفنی

تشکیل پرونده دارایی

مشاوره حقوقي تشكيل پرونده دارایی (برای اخذ کد اقتصادی)

برای تشکیل پرونده دارایی، خصوصاً برای اشخاص حقوقی مراحلی را باید طبق دستور العمل این سازمان طی طریق نمود و اولین مساله این است که باید بدانیم که آیا لازم هست که بعد از ثبت شرکت، پرونده ای مالیاتی در اداره دارایی برای این شرکت تشکیل بدهیم؟ چه الزامی وجود دارد که باید پرونده مالیاتی برای آن شرکت در اداره دارایی تشکیل بدهیم؟ و در صورت عدم تشکیل پرونده در اداره دارایی چه مشکلاتی برای موسسه غیر تجاری و شرکت های سهامی عام و خاص ایجاد می گردد؟ 

 

تشکیل آنلاین و فوری پرونده در دارایی (توصیات یکی از بانوان وکیل ما در این خصوص)

 

 

 

 

property ministry online lawyer

وکیل آنلاین دارایی 24 ساعته ارزان و تضمینی

 

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

سلام و عرض ادب، این دغدغه تمام شرکت هاست که مایل به تشکیل پرونده در اداره دارایی نیستند و از طرفی با تشکیل پرونده در اداره دارایی واهمه پرداخت مالیات نجویی را دارند؛ لذا قبل از تشکیل پرونده در اداره دارایی لازم هست از مشاورین و وکلای متخصص پایه یک دادگستری و با تجربه در زمینه امور مالیاتی در این زمینه مشاوره اخذ نمایید؛ موسسه حقوقی ما ضمن آمادگی در این زمینه، مفتخر است که نسبت به مشاوره مالیاتی در این خصوص اقدام نموده و موانع شما را با هزینه های منطقی، ریشه کن نماید؛ برای تماس تلفنی با وکلای متخصص در این زمینه، تصویرک زیر را لمس نمایید تا به صفحه تماس تلفنی با وکلای متخصص در این زمینه منتقل شده و در این خصوص بهترین مشاوره ها ی ممکن را دریافت نمایید.
کاربران گرامی می توانند در هر ساعت از شبانه روز از خدمات مشاوره حقوقی آنلاین و تلفنی موسسه وکیل تلفنی با کادری مجرب و ماهر بهره مند شوند
یکی از راه های کسب در آمد در بسیاری از دولت ها ، استفاده از درآمد های مالیاتی می باشد. از سوی دیگر با گسترش شرکت های تجاری ، این نگرانی برای افراد و مدیران شرکت وجود دارد که تا چه میزان از سرمایه خود را باید برای پرداخت مالیات هزینه نمایند و یا اینکه کدام فعالیت اقتصادی و تا چه میزان مشمول پرداخت مالیات خواهد شد . به همین علت و نیز عدم آگاهی درست از شرایط قانونی، باعث شده بسیاری از شرکت ها از انجام این مهم امتناع کرده و به نوعی قصد دور زدن قانون را داشته باشند، غافل از آنکه با انجام این کار، ضمن ایجاد محدودیت های قانونی برای خود از بسیاری از تخفیف ها و شرایط مساعدی که قانون برای آنها در نظر گرفته محروم می گردند. بنا بر اوصاف فوق ، آشنایی با تشکیل پرونده در دارایی و داشتن شرایط لازم برای کد اقتصادی و استفاده از معافیت های آن برای تمام افراد حقوقی و حقیقی درگیر با این شرکت ها لازم و ضروری می باشد که چنین امکانی برای افراد در موسسه وکیل تلفنی فراهم گردیده است.
به موجب قوانین تجارت ،هر شخصیت حقوقی ( شرکت ) باید پس از تاسیس و ثبت جهت تشکیل پرونده مالیاتی در واحد مالیاتی اقدام نماید.وفق مقررات مربوطه ، شرکت تا 2 ماه پس از تاسیس مکلف به تشکیل پرونده دارایی و پرداخت حق التمبر مالیات سرمایه می باشد. شرکتی که پرونده مالیاتی نداشته باشد نمی تواند کد اقتصادی اخذ نماید و شرکت بدون کد اقتصادی نمی تواند فعالیت داشته باشد ، همچنین شرکتی که فاقد پروانه مالیاتی باشد در پایان سال مالی نمی تواند اظهارنامه مالیاتی فعالیت شرکت را به سازمان مالیات و دارایی تحویل دهد و آخر اینکه چنانچه شرکت برای تشکیل پرونده مالیاتی در زمان مقرر، اقدام نکند به موجب قانون سازمان مالیات و دارایی مرتکب جرم شده است. در واقع، تشکیل پرونده مالیاتی به معنای آن است که شرکت به سازمان امور مالیاتی اعلام نماید که چنین شرکتی تاسیس شده و طبق قانون دو در هزار سرمایه شرکت را پرداخت نماید. در غیر این صورت مشمول جریمه مالیاتی دو برابر مبلغ اولیه خواهد شد.به عبارت دیگر در صورت عدم تشکیل پرونده و پرداخت حق التمبر دارایی ظرف دو ماه ، به جای 2 در هزار ، معادل 6 در هزار سرمایه ثبت شده باید پرداخت نمایید. لازم به ذکر است بر اساس طرح جامع مالیاتی، اداره کل مالیات بر درآمد ( عملکرد ) پس از تکمیل و تشکیل پرونده، جهت ارائه مفاصا حساب مالیاتی، از اداره کل مالیات بر ارزش افزوده استعلام می کند.لذا در اداره کل مالیات بر ارزش افزوده نیز می بایست برای تشکیل پرونده اقدام نمایید. برای تعیین حوزه مالیاتی و تشکیل پرونده دارایی می بایست به نزدیک ترین اداره امور مالیاتی مربوط مراجعه نمایید.توصیه می شود به منظور جلوگیری از مشکلات احتمالی، کد پستی دقیق خود را نیز از اداره پست استعلام کنید چرا که در صورت مغایرت آدرس قانونی با کد پستی ، برای درخواست کد اقتصادی با مشکل مواجه خواهید شد.در ذیل به مدارک مورد نیاز جهت تشکیل پرونده دارایی می پردازیم.شایان ذکر است، کارشناسان مجرب فکر برتر با دارا بودن تجربه و تخصص در این زمینه می توانند بهترین یاری رسان شما بزرگواران باشند.برای این منظور، می توانید با کارشناسان فوق حرفه ای ما در ارتباط باشید. مدارک مورد نیاز جهت تشکیل پرونده دارایی 1.اصل و کپی کلیه مدارک شرکت ( اساسنامه ، اظهارنامه ، شرکتنامه ، تقاضانامه ، روزنامه رسمی ، مهر شرکت ) 2.اصل و کپی آخرین تغییرات در روزنامه رسمی ( در صورت وجود تغییرات) 3.اصل و کپی مدارک شناسایی اعضای شرکت 4.تکمیل دفترچه مشخصات شناسایی شرکت 5.گواهی امضای صاحبان امضای مجاز اشخاص حقوقی در دفتر خانه اسناد رسمی 6.فیش واریزی دو در هزار سرمایه ابتدایی شرکت 7.فیش آب و برق و تلفن و گاز دفتر شرکت 8.وکالت نامه یا معرفی نامه کتبی از طرف شرکت ( چنانچه مدیر عامل حضور نداشته باشد). 9.اجاره نامه یا سند مالکیت دفتر شرکت به نام شرکت
با سلام ارایی واهمه پرداخت مالیات نجویی را دارند؛ لذا قبل از تشکیل پرونده در اداره دارایی لازم هست از مشاورین و وکلای متخصص پایه یک دادگستری و با تجربه در زمینه امور مالیاتی در این زمینه مشاوره اخذ نمایید؛ موسسه حقوقی ما ضمن آمادگی در این زمینه، مفتخر است که نسبت به مشاوره مالیاتی در این خصوص اقدام نموده و موانع شما را با هزینه های منطقی، ریشه کن نماید

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی