اگر شما کمی به حواشی زندگی اطرافیان خود آگاه باشید، خواهید دید که عده زیادی هستند که شغل دوم یا حتی شغل اصلی خودشان را خرید و فروش ملک قرار داده اند؛ از این نظر است که مشکلات حقوقی ملکی در ایران، جایگاه های درجه اول را به خود اختصاص داده است؛ مشکلاتی از قبیل حقوق ملکی مثل خرید و فروش، وقف، خلع ید، دستور تخلیه، تقسیم، افراز و سایر امور مربوط به منزل، زمین و ...، جزئی از زندگی مردم شده است و هر انسانی را ملزم می کند که با وکیل متخصص ملکی که هم ارزان باشد و هم تضمینی، مشورت نماید؛ حال قبل از ادامه مباحث، به شما اصرار می کنیم تا حتماً ویدئوی زیر را مشاهده نمایید، دلیل اصراری ورزی های ما را پس از مشاهده این ویدئو متوجه خواهید شد.
اورژانس 24 ساعته امور حقوقی ملکی
دعوای امور ملکی، شامل موارد متفاوتی می باشد؛ اگر بخواهیم به عنوان نمونه چند مورد آن را بیان کنیم، می توان به موارد زیر اشاره کرد:
استرداد ثمن ملک فروخته شده، الزام به تخلیه ملک توسط خریدار، سرقفلی، موارد مربوط به مستاجر و اجاره منزل، موارد مربوط به رهن، حکم فروش ملک مشاع یا الزام به تعمیر آن، فسخ قرارداد ملکی و ... تمامی موارد فوق، از جمله دعاوی رایجی هستند که نسبت به امور ملکی مطرح می شود و هر کدام رویکرد حقوقی خاص خود را می طلبد؛ از این رو زمان به سرانجام رسیدن هر پرونده، نسبت به نوع دعوای مطرح شده در آن متفاوت است.
برای مثال، اگر دعوا مربوط به امور اجاره ای باشد، شاید در شورای حل اختلاف با سرعت بیشتری مطرح شود و به سرانجام رسد؛ اما اگر همین دعوا دارای مبالغ بیشتری باشد، باید به دادگاه صالح مراجعه کرد که روند طولانی تری دارد؛ اما به هر حال وجود پیچیدگی در امور ملکی موضوع غیر قابل انکاری است و شما می توانید به راحتی با تماس فوری با وکلای امور ملکی ما، مشکل حقوقی خود را رفع نمایید.
در تعیین نرخ حق الوکاله، پرونده های امور ملکی، عوامل مختلفی دخیل هستند؛ اما به طور کل ما بین 3% الی %8 درصد قیمت ملک یا بهای خواسته، حق الوکاله وکیل می باشد.
یکی از عواملی که در تعیین درصد حق وکاله موثر است، قیمت ملک یا مقدار بهای خواسته می باشد؛ هر چه قیمت ملک بالاتر باشد، مقدار این درصد ها هم کمتر می شود.
به عنوان مثال، اگر بهای خواسته یا قیمت ملک بین 50 میلیون تومان الی 200 میلیون تومان باشد، نرخ حق الوکاله 8% درصد می باشد؛ هرچقدر این بها بیشتر شود درصد حق الوکاله کمتر می شود، تاجایی که اگر بهای خواسته شما بیشتر از سه میلیارد ریال باشد، حق اکاله سه درصد می شود.
توجه: این نرخ ها ثابت نبوده و ممکن است در هر سال تغییر کنند؛ شما می توانید به ارزان ترین وجه ممکن، با ایستگاه وکلای امور ملکی ما ارتباط تلفنی یا آنلاین برقرار نموده و پرسش و پاسخ حقوقی خود را به صورت فوری مطرح نمایید.
مشاوره آنلاین و 24 ساعته املاک
ماده 12 آیین دادرسی مدنی به صورت کامل و جامع نسبت به دادگاه صالح امور ملکی نظر داده است؛ این ماده بیان می دارد که دعاوی مربوط به اموال غیرمنقول، اعم از دعاوی مالکیت، مزاحمت، ممانعت از حق، یا تصرف عدوانی و سایر حقوق راجع به آن در دادگاهی اقامه می شود که مال غیرمنقول در حوزه آن واقع است، اگرچه خوانده در آن حوزه مقیم نباشد.
با توجه به این ماده تمامی دعاوی مربوط به اموال غیر منقول که امور ملکی هم شامل آن می شود؛ در دادگاهی اقامه می شود که ملک در حوزه آن دادگاه واقع شده باشد. به عنوان مثال اگر ملک در شهر تهران باشد، کسی که نسبت به این ملک هرگونه طرح دعوایی دارد باید به دادگاه حقوقی شهر تهران مراجعه کند؛ حتی اگر صاحب خانه در شهر دیگری زندگی می کند.
اگر نسبت به این موضوعات فوق برایتان سوالی مطرح شده یا ابهامی بوجود آمده است؛ اورژانس رسیدگی فوری به امور ملکی، جوابگوی شما است.
معمولاً وکلا در زمان های خاصی فعالیت می نمایند، از ساعت 8 الی 12 ظهر یا 16 الی 20 شب؛ این ساعت ها، ساعات اوج کار می باشند؛ فلذا شلوغی شهر و ترافیک هم در این ساعات اجتناب ناپذیر است.
اگر شما درگیر هر مدل دعوایی هستید که مربوط به امور ملکی می باشد؛ می توانید به راحتی با برقراری ارتباط تلفنی یا آنلاین با بنیاد حقوقی 24 ساعته رسیدگی به امور ملکی، مشکل حقوقی خود را مطرح نمایید و به راحتی از وکیل امور ملکی فوری و 24 ساعته مشورت دریافت نمائید.
بررسی آنلاین و تضمینی وضعیت حقوقی انواع املاک به صورت 24 ساعته
در امور ملکی به این نکته باید توجه داشته باشیم که برخی از املاک را نمی توان خریداری نمود؛ بله، چنین موارد عجیبی نیز وجود دارند که برخی از این موارد رایج در زیر مثال زده شده اند:
- اگر صاحب ملک به سن قانونی نرسیده باشد یا این که شخصی از نظر فکری و روحی محجور شده باشد؛ باید با نماینده و قیم آنان معامله کرد و معامله با قیم هم دارای شرایط خاص خود است.
- اگر شخصی توسط حکم دادگاه ممنوع المعامله شده باشد؛ مثل تاجر ورشکسته یا اینکه شخص در حال ورشکستگی باشد، باید با مدیر امور تصفیه فرد که توسط دادگاه مشخص می شود، معامله انجام داد.
- حالیه اگر شخصی از سوی حکم دادگاه بدهکار معرفی شده باشد، یا اینکه ملک در رهن طلبکار یا بانک باشد یا به علت بدهی ملک بازداشت باشد، نمی توان تا برطرف شدن این مشکلات از آنان ملک خریداری نمود؛ ضمن اینکه نماینده دادستانی به عنوان مدعی العموم باید در تمامی این گونه معاملات، حضور داشته باشد.