موسسه وکیل تلفنی

  • خدابخش فریدی خدابخش فریدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۰:۱۰:۴۵ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۸
  • نادر صادقی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۰:۳۳:۴۴ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۸
  • رضا نجفی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۸:۵۰:۵۸ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۷
  • مینا خوش نامی مینا خوش نامی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۳:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۷
  • کبری قهرمانی کبری قهرمانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۱:۴۱ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۶
  • محمد قائم مقام گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۶:۵۶:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۶
  • فرزاد گلبرگ فرزاد گلبرگ گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۳۶:۳۴ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۵
  • نرگس نجفی پورفر گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۴:۲۷:۲۲ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۵
  • شادی کیفی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۵:۱۵:۳۳ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۴
  • نسا سپاهی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۶:۳۱ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۳
انجمن وکیل تلفنی

مشاوره حقوقی دعاوی بیمه ثالث

مشاوره حقوقی دعاوی بیمه ثالث

 

در قانون ایران، بیمه نمودن خودرو از نوع بیمه ثالث اجباری در نظر گرفته شده است و در این صورت تمامی دارندگان خودرو موظف هستند که خودرو خود را به صورت اجباری تحت پوشش بیمه شخص ثالث قرار دهند. در ارتباط با اجباری بودن بیمه ثالث خودرو بابد گفت که بیمه نمودن خودرو در این شرایط به مصلحت رانندگان بوده و عدم بیمه نمودن خودرو از نوع بیمه ثالث، عواقب جبران ناپذیری برای مالکین خودرو خواهد داشت. در مشاوره حقوقی دعاوی بیمه ثالث به موضوعات مختلفی مانند میزان خسارتی که شرکت های بیمه گر جبران می کنند، پرداخته و همچنین به نحوه شکایت از شرکت های طرف قرارداد بیمه برای عمل نکردن به تعهداتشان نیز مورد بررسی قرار می گیرد.

 

 

 

 

موضوع بیمه امروزه جزو مسائل حیاتی و مهم روزمره زندگی عموم جامعه محسوب می شود و می توان صراحتا اعلام کرد که اموالی که تحت پوشش بیمه قرار نگرفته باشند، در آینده ممکن است که عواقب جبران ناپذیری را برای مالکین آن داشته باشد. بیمه به مواردی چون منزل، خودرو، سلامت، بیکاری و غیره تعلق می گیرد و صرفا به یک زمینه خاصی محدود نمی شود. با توجه به نیاز روز مردم، ارائه خدمات شرکت های بیمه روز به روز گسترده تر می شوند و همواره شاهد آن هستیم که مسائل مختلف مشمول مقررات قانون بیمه قرار می گبرند.

 

یکی از اموالی که مشمول مقررات بیمه قرار گرفته و به نوعی بیمه کردن آن برای مالکین از اهمیت بالایی برخوردار است، بیمه خودرو می باشد. اولین و مهم ترین موضوع در زمان خرید خودرو، بیمه نمودن آن است. افرادی که اقدام به خرید خودرو می کنند، مهم ترین اقدامی که در این راستا باید انجام دهند، این است که خودرو را بیمه نمایند. برخی از رانندگان، متاسفانه توجه خاصی نسبت به مسئله بیمه کردن خودرو ندارند و زمانی که خودرو آنها به دلیل تصادف دچار خسارت شدید می شود، تازه به فکر بیمه کردن ماشین خود می افتند.

 

در قانون انواع مختلفی از بیمه برای خودرو در نظر گرفته شده است که یکی از آنها، بیمه شخص ثالث می باشد. قانونا برای کلیه مالکین خودرو، الزامی است که خودروشان را بیمه ثالث نمایند. نوع دیگری از بیمه برای خودرو وجود دارد که به آن بیمه بدنه نیز گفته می شود که بیمه کردن آن جنبه اختیاری دارد. گاهی اوقات ممکن است که رانندگان با اشخاصی در خیابان تصادف کنند که به تبع آن خساراتی به شخص ثالث وارد شود. در این صورت به سبب آن که خودرو بیمه ثالث شده است، شرکت بیمه موظف به پرداخت خسارات وارده است. با توجه به اهمیت موضوع دعاوی بیمه شخص ثالث، برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه استفاده از مشاوره حقوقی وکیل تلفنی به شما پیشنهاد می شود. برای دریافت مشاوره حقوقی تلفنی در هر ساعت از شبانه روز با شماره 09212242670 تماس بگیرید.

 

بیمه ثالث چیست؟

بیمه شخص ثالث که به آن بیمه ثالث نیز گفته می شود، در ارتباط با وسایل نقلیه است که دارندگان وسایل نقلیه طبق قانون مکلف هستند که در اسرع وقت اقدام به بیمه نمودن خودرو خود از نوع ثالث نمایند. علت آن که به این نوع بیمه، بیمه شخص ثالث گفته می شود، این است که اگر خودرو با اشخاصی که در خیابان تصادف نماید و این موضوع منجر به خساراتی به شخص ثالث و خودرو شود، شرکت های بیمه مسئول جبران خسارت هستند.

 

در همین راستا قانونی تحت عنوان قانون بیمه اجباری خسارات وارد شده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه در سال 95 تصویب شده است که به طور کلی به مقررات مربوط به بیمه شخص ثالث می پردازد. بیمه شخص ثالث برای دارندگان خودرو جنبه اجباری دارد و باید تحت هر شرایطی اقدان به بیمه نمودن خودرو خود از نوع بیمه ثالث نمایند.

 

 

third party insurance legal advice

 

 

انواع بیمه خودرو

به طور کلی دو نوع بیمه برای خودرو در قانون عنوان شده است که یکی شامل بیمه شخص ثالث و دیگری بیمه بدنه می باشد. در بخش قبل با بیمه شخص ثالث آشنا شدیم و عنوان شد که این نوع بیمه جنبه اجباری برای دارندگان خودرو داشته و در این صورت مالکین خودرو باید در هر شرایطی خودرو را تحت پوشش بیمه قرار دهند.

 

بیمه بدنه و بیمه ثالث به طور کلی برای جبران خسارت های خودرو در نظر گرفته می شوند و در این صورت اگر بر اساس تصادف و یا حوادث دیگر، خساراتی به خودرو وارد شوند، در این صورت شرکت های بیمه گر باید از عهده جبران خسارت برآیند.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی با شماره 02147625900 تماس بگیرید.

 

 

مزایا بیمه شخص ثالث

فردی که خودرو خود را بیمه می کند، شخص اول بوده و شرکت بیمه گر، شخص دوم و فردی که در اثر تصادف و حادثه، آسیب می بیند، به عنوان شخص ثالث شناخته می شود. مزایا بیمه ثالث زمانی نمود پیدا می کند که راننده با شخص ثالث تصادف نموده و به دلیل ورود آسیب و خسارات بدنی به شخص مزبور،  شرکت بیمه وظیفه پرداخت تمامی خسارت وارد شده به شخص ثالث را برعهده دارد.  در واقع می توان گفت که وقوع حادثه از قبل خبر نمی کند و در این صورت ممکن است همین اتفاقات برایتان پیش آید و باید مالکین خودرو ها نسبت به بیمه نمودن خودرو خود از نوع شخص ثالث نمایند.

 

مزیت دیگر بیمه شخص ثالث ثابت بودن نرخ بیمه در تمامی شرکت های بیمه گر است. در این صورت تفاوتی نمی کند که شما خودروتان را در کدام شرکت بیمه کرده باشید و با هزینه مناسب می توانید اقدام به بیمه نمودن خودرو خود نمایید.

 

برخی افراد اجباری بودن این بیمه را به عنوان معایب بیمه ثالث در نظر می گیرند اما تصور کنید که راننده ای به شخص یا اشخاصی تصادف می کند و این موضوع منجر به بروز خسارت و حتی فوت شخص شود. حال اگر خودرو تحت پوشش بیمه ثالث نباشد، تمامی ضرر و زیان مربوطه را باید شخص راننده بپردازد به علاوه جریمه ناشی از عدم بیمه کردن خودرو نیز در این زمینه در نظر گرفته می شود.

 

 

 

benefits of third party insurance legal advice

 

 

 

مزایای مشاوره حقوقی دعاوی بیمه ثالث قبل از هرگونه اقدام قانونی

مشاوره حقوقی دعاوی بیمه ثالث، از ضروریات عصر حاضر با توجه به مباحث مربوط به بیمه و بیمه­ گر و دگرگونی­ های مربوط به موضوع است، با توجه به دعاوی انواع بیمه، لزوم اخذ مشاوره حقوقی دعاوی بیمه ثالث روشن می­ گردد.

 

مفاهیم و قوانین حقوقی پیچیده هستند، ضمن اینکه بروز هر مسئله حقوقی می­ تواند ابهام برانگیز و سبب سوء­ تعابیر و درک اشتباه از موضوع گردیده و مسیر عواقب حقوقی آن را متحول سازد.

 

منطقی­ ترین اقدام، بهره­ گیری از مشاوره حقوقی دعاوی بیمه ثالث است. مشاوره حقوقی تلفنی و آنلاین، سریع و ارزان توسط وکلای متخصص است.

 

 

مشاوره حقوقی دعاوی بیمه ثالث و قوانین مربوط به آن

(قانون بیمه اجباری خسارات واردشده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه مصوب 1395) در این خصوص است. مالک وسیله نقلیه (بیمه ­گذار) به عنوان شخص اول، شرکت بیمه (بیمه­ گر) به عنوان شخص دوم یا ثانی و زیان دیده از حادثه ناشی از وسیله نقلیه به عنوان شخص ثالث شناخته می­ شود.

 

مشاوره حقوقی دعاوی بیمه ثالث، در خصوص موارد فوق­ الذکر جهت رفع ابهامات و یافتن راهکارهای قانونی به منظور حفظ حقوق اطراف و ورود کمترین ضرر می­ باشد؛ این دعاوی متاثر از: حق بیمه، نوع کاربری وسیله نقلیه، سقف تعهدات شرکت بیمه، ویژگی ­های شخص ثالث و... می ­باشند.

 

جهت انطباق این موارد با قانون، نیاز به شناخت و ادراک حقوقی است که مشاوره حقوقی دعاوی بیمه ثالث به مدد تجربه و علمِ به موضوعِ مشاوران حقوقی چیره­ دست، بسیار راهبردی خواهد بود.

 

 

 

 

 

بنابر انطباق قوانین با شرع، زمان حوادث، در شرایط حقوقی مسائل مربوط به شخص ثالث جدی است؛ وفق جدیت موضوع، اخذ مشاوره حقوقی دعاوی بیمه ثالث، جهت پیشگیری از ضررِ جبران­ ناپذیر، شدیداً توصیه می­ گردد.

 

طبق ماده 2، خریداری بیمه شخص ثالث برای تمامی وسایل نقلیه توسط مالک یا متصرف آن، اجباری است و این بیمه عهده ­دار پرداخت تمامی خسارات وارده به اشخاص ثالث خواهد بود.

 

ورود خسارات بدنی شامل آسیب (جزئی یا کلی) اعم از موقت یا دائمی، و حتی فوت ثالث می­ گردد. بنابراین دیه، ارش (دیه مربوط به جراحت) و هزینه­ های درمان، همگی در دعاوی بیمه شخص ثالث مطرح هستند.

 

میزان و سقف دیه و ارش و سایر هزینه­ ها نیز می­ تواند با توجه به زمان (ماه حرام یا غیر حرام) متغیر باشد. اخذ بیمه شخص ثالث، حداقل به میزان دیه مرد مسلمان در ماه غیر حرام، تکلیف است. نوع و درصد صدمه وارده به ثالث را سازمان پزشکی قانونی تعیین و اعلام خواهد نمود. زیان‌دیده یا قائم‌مقام وی در خصوص مطالبه خسارت، دعوی را علیه بیمه‌گر و مسبب حادثه طرح می‌کند؛ مشاوره حقوقی دعاوی بیمه ثالث، سایر جنبه­ ها و زوایای این موضوع را شفاف می­ سازد.

 

هم­چنین اگر در زمانِ وقوع حادثه منجر به ورود ضرر و زیان به شخص ثالث، وسیله نقلیه فاقد بیمه مذکور باشد، شرایطی حاکم می­ گردد که در جهت احقاق حقوق ثالث و جهت جریمه متخلف در عدم بیمه وسیله نقلیه، پیش­بینی گردیده است و مشاوره حقوقی دعاوی بیمه ثالث، پاسخگوی پیشگیرانه و فوری سوالات حقوقی، در این باره می ­باشد.

 

 

 

online legal advice for third party insurance problems

 

 

انواع دعاوی در خصوص بیمه ­نامه شخص ثالث

علاوه بر داوری، چنانچه دعوی ناشی از اختلاف بین اطراف بیمه، راجع به قرارداد یا نحوه اجرای تعهدات آن باشد، دعوی حقوقی است؛ با حدوث موضوعِ بیمه­ نامه شخص ثالث و ورود خسارت بدنی، جانی یا فوت ثالث، طرح دعوی مشمول دعاوی کیفری می­ شود.

 

اگر زیان دیدگانِ موضوع بیمه­ نامه شخص ثالث، امکان جبران خسارت از طریق بیمه را نیابند، صندوق تامین خسارات بدنی، مکلف به جبران خسارات می ­باشد. (رأی وحدت رویه شماره ۷۳۴ مورخ ۲۲/۷/۱۳۹۳ هیئت عمومی دیوان عالی کشور)

مرور زمان ناشی از دعاوی بیمه 2 سال خواهد بود که از تاریخ وقوع حادثه منشا دعوی، لحاظ می ­گردد.

 

 

 

دایره شمول بیمه ­نامه شخص ثالث در پرداخت خسارات مالی و جانی و دیه

 

وفق ماده 1 قانون بیمه اجباریِ خسارات وارده شده به شخص ثالث:

 

  • خسارت بدنی:هر نوع دیه یا ارش ناشی از هر نوع صدمه به بدن مانند شکستگی، نقص و از کار افتادگی عضو (جزئی یا کلی، موقت یا دائم)، هزینه معالجه و دیه فوت شخص ثالث ناشی از وسایل نقلیه و محمولات آن­ها است.

 

  • خسارت مالی: زیان ناشی از حوادثِ مشمولِ بیمه موضوع این قانون است، که به اموال شخص ثالث وارد شود.

نکته (1): منظور از شخص ثالث هر شخصی است که به سبب حوادث موضوع این قانون دچار خسارت بدنی و یا مالی شود (به استثنای راننده مسبب حادثه).

 

نکته (2): مبنای محاسبه میزان خسارت قابل پرداخت به راننده مسبب حادثه، معادل دیه فوت یا دیه و یا ارشِ جرح در فرض ورود خسارت بدنی به مرد مسلمان در ماه غیر حرام و هزینه معالجه آن می ­باشد.

 

 

با وقوع حوادث موضوع این بیمه، سه حالت متصور است:

 

  • چنانچه وسیله نقلیه مسبب حادثه، دارای بیمه ­نامه موضوع این قانون باشد، جبران خسارت­ های وارد شده در حدود مقررات این قانون بر عهده بیمه­ گر است.

 

  • چنانچه وسیله نقلیه، فاقد بیمه ­نامه موضوع این قانون یا مشمول ماده 21 این قانون باشد، خسارت­ های بدنی وارده توسط صندوق تامین خسارات بدنی با رعایت ماده 25 این قانون جبران می­ گردد.

 

  • اگر خودرو، فاقد بیمه­ نامه موضوع این قانون بوده و وسیله نقلیه با اذن مالک در اختیار راننده مسبب حادثه قرار گرفته باشد، چنانچه مالک، شخص حقوقی باشد، به جزای نقدی معادل 20% و چنانچه مالک شخص حقیقی باشد به جزای نقدی معادل 10% مجموع خسارات بدنی وارد شده محکوم می­شود.

 

  • analysing the third party insurance problems

 

 

خسارت مالی ناشی از حوادث رانندگی صرفاً تا میزان خسارت متناظر وارده به گران­ ترین خودروی متعارف از طریق بیمه­ نامه شخص ثالث و یا مقصر حادثه قابل جبران خواهد بود؛ چنانچه مسئول یک حادثه، به پرداخت بیش از یک دیه به هریک از زیان دیدگان محکوم شود، بیمه­ گر مکلف به پرداخت کل خسارات بدنی است، بیمه­ گر مکلف است خسارت وارده به زیان دیدگان را بدون لحاظ جنسیت و دین تا سقف تعهدات بیمه­ نامه پرداخت نماید.

 

مواردی که مجموع خسارات بدنی زیان دیدگان خارج از وسیله نقلیه مسبب حادثه، بیش از سقف مذکور باشد، مبلغ خسارت مورد تعهد بیمه ­گر به نسبت خسارت واردشده به هریک از زیان دیدگان، بین آنان تسهیم می­ گردد و ما به ­التفاوت خسارت بدنی هریک از زیان دیدگان، توسط صندوق تامین خسارت ­های بدنی، وفق مقررات مربوط پرداخت می­ شود.

 

 

نکته: بیمه ­گر یا صندوق حسب مورد مکلفند خسارت بدنی تعلق گرفته به شخص ثالث را به قیمت یوم­ الاداء و با رعایت قوانین مربوطه پرداخت کنند.

 

در حوادث رانندگی منجر به جرح یا فوت که به استناد گزارش کارشناس تصادفات راهنمایی و رانندگی یا پلیس راه، علت اصلی وقوع تصادف یکی از تخلفات رانندگی حادثه­ ساز باشد، بیمه­ گر مکلف است خسارت زیان دیده را بدون هیچ شرط و اخذ تضمین پرداخت نماید؛ چنانچه عمدِ مسبب در ایجاد حادثه، نزد مراجع قضائی اثبات شود یا رانندگی در حالت مستی یا استعمال مواد مخدر یا روانگردان موثر در وقوع حادثه به تایید نیروی انتظامی یا پزشکی قانونی یا دادگاه رسیده باشد، یا راننده مسبب، فاقد گواهینامه رانندگی باشد یا گواهینامه او متناسب با نوع وسیله نقلیه نباشد، یا اینکه راننده مسبب وسیله نقلیه را سرقت کرده یا از مسروقه بودن آن آگاه باشد؛ بیمه­ گر مکلف به پرداخت خسارت زیان دیده، بدون هیچ شرط و اخذ تضمین است.

 

 

شرکت بیمه ­گر درچه صورتی می ­تواند با وجود بیمه ­نامه شخص ثالث، از پرداخت دیه یا خسارت امتناع نماید؟

طبق ماده 17، خسارت وارده به وسیله نقلیه مسبب حادثه و محمولات آن، خسارت مستقیم و یا غیر مستقیم ناشی از تشعشعات اتمی و رادیو اکتیو، جریمه یا جزای نقدی و اثبات قصد زیان دیده در ایراد صدمه به خود مانند خودکشی، اسقاط جنین و نظایر آن و اثبات هر نوع خدعه و تبانی نزد مراجع قضائی؛ از شمول بیمه موضوع این قانون خارج است.

 

 

 

common problems with third party insurance

 

 

حل مشکلات رایج حقوقی بیمه ثالث در ایران

مشکلات بیمه ­نامه شخص ثالث دارای چالش ­های حقوقی است؛ از طرفی مشکلات بیمه شخص ثالث به این نقطه ختم نشده و شامل طیفی از خسارات بدنی و جانی و دیه، خطا و تخلف و تقصیر، اشتباهات کارشناسی، افراد مرتبط با حادثه و... می­ باشد، بنابراین عملی­ ترین راهکار، اخذ مشاوره حقوقی دعاوی بیمه ثالث، جهت پیشگیری از عواقب آن است؛ یقیناً پیش از انجام هرگونه اقدامی، دریافت مشاوره حقوقی دعاوی بیمه ثالث یا دیگر بیمه ­ها، امکان اخذ تصمیمی آگاهانه­ را فراهم می ­آورد.

 

 

پرسش و پاسخ آنلاین و 24 ساعته دعاوی بیمه ثالث

جهت حل آنلاین مشکل با بیمه شخص ثالث، با طرح سوالات حقوقی از وکلا و مشاوران خبره این حوزه و مشورت آنلاین و 24 ساعته، می­ توان راهکار حقوقی دریافت نمود.

 

حل تمامی مشکلات حقوقی در مورد بیمه شخص ثالث و تمامی بیمه ­ها به صورت آنلاین و تلفنی 24 ساعته در خصوص راهکار گرفتن در مورد بیمه ­نامه­ شخص ثالث، نوع بیمه و الحاق آن و...، راهکار حل آنلاین و تلفنی مشکلات بیمه شخص ثالث و تمامی بیمه­ ها، توسط بهترین وکلای زن و مرد توصیه می ­گردد.

 

 

استفاده از مشاوره حقوقی دعاوی بیمه شخص ثالث در وکیل تلفنی

اگر به دنبال دریافت مشاوره حقوقی تخصصی در رابطه با موضوعات بیمه شخص ثالث هستید، مشاوره حقوقی وکیل تلفنی به شما پیشنهاد می شود. مزایای مختلفی برای دریافت خدمات مشاوره این سامانه در نظر گرفته شده است که با شرایط متاسب به لحاظ هزینه این امکان برای متقاضیان فراهم شده است که بتوانند از خدمات مشاوره حقوقی استفاده کنند.

 

لازم به ذکر است که علاوه بر مشاوره حقوقی به صورت تلفنی، می توانید از مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان در وب سایت موسسه حقوقی وکیل تلفنی بهره مند شوید. دریافت مشاوره حقوقی از برترین وکلای ایران را در موسسه حقوقی وکیل تلفنی تجربه نمایید.

 

نگارش انواع دادخواست
حق الوکاله وکیل

مشاوره حقوقی بیمه بیکاری

مشاوره حقوقی بیمه
مشاوره حقوقی در امور اداری یا دولتی

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

تلاش و همت والای شما پرسنل موسسه وکیل تلفنی باعث پیشرفت موسسه گردیده به همین جهت هست که خود بنده و خانواده ام از خدمات شبانه روزیتون بهره میگیریم به همین جهت به پاس زحمات شبانه روزی شما کادر محترم موسسه وکیل تلفنی مدیریت محترم موسسه جناب توکلی از زحمات ارزنده همه ی دست اندر کاران موسسه تقدیر و تشکر میکنم امید آنکه بیش از پیش موفق و موید باشید.
مطالب درج شده در مورد بیمه ی شخص ثالث عالی و یاری رسان هست با تشکر از وکلای سایت وکیل تلفنی
سلام وقتتون بخیر.خیلی خوشحالم که باموسستون آشناشدم.ممنون از خدمات ارزشمندتون.
با سلام خدمت کاربران گرامی.بحث حادثه و تصادف از بحث های متعددی است که مشاوره جو ها خیلی مواقع سوالات بیشماری در مورد آن و بحث بیمه دارند.مطالبی کا در خصوص بیمه شخص قالث در سایت وکیل تلفنی عنوان می گردد مطالبی مفید است که از صفر تا ۱۰۰ بحث های حقوقی موجود را در اختیار می گذارد که کمتر موسسه ای است که اینگونه توضیحات بدهد.موفق باشید.مسیح آقاداودی وکیل موسسه
سلام مسایل مربوط به بیمه از موضوعاتی است که برای همه افراد کاربردی است و مطالعه مقالات و اطلاعتی که شما در سایت قرار میدهید بسیار مفید است. از موسسه وکیل تلفنی کمال تشکر دارم
بسیار عالی
بسیار خوب
درود یک نکته بگم سوال خیلی هاست بیمه شخص ثالث اسیب وارده به خود راننده مقصر رو پوشش نمیده لطفا به هوای بیمه از سلامتی خودتون نزنید و از مراجعه به پزشک امتناع نکنید موردی که بارها دیدیم

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی