موسسه وکیل تلفنی

  • عباس صفارزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۴۴:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۷:۲۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۶:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • پوریا طلوعی تویسرکانی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۷:۱۳:۳۲ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۵
  • محمد یاسین احمدی گرامی : سوال حقوقی شما در حال بررسی توسط وکیل می باشد ساعت ۱۷:۷:۱۱ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • محمد یاسین احمدی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۷:۴:۹ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۳:۴۱:۲۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۴:۵۶:۳۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۲
  • سمیرا ندافی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۳:۱۰:۳۳ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۰
  • حسین ساداتی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۲۶:۳۰ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

مشاوره حقوقی تحریر ترکه

مشاوره حقوقی تحریر ترکه

مشاوره حقوقی تحریر ترکه از طریق تماس با وکیل تلفنی تمام وقت برای طرح سوالات حقوقی در زمینه مقبولیت تحریر ترکه یا راحت ترین راه تحریر ترکه ممکن است؛ تحریر ترکه آسان و بی دردسر را با مراجعه به سایت تحریر ترکه آنلاین جستجو کرده و در صورت هر گونه ابهام، برای دریافت راهنمایی در خصوص تحریر ترکه تلفنی از طریق مشاوره حقوقی فوری و تلفنی اقدام نمایید.

 

 

رزرو مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی 02147625900

مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت 
۵ دقیقه
50.000 تومان
۱۰ دقیقه
100.000  تومان
۱۵ دقیقه
120.000 تومان
۲۰ دقیقه
200.000  تومان
۳۰ دقیقه
250.000  تومان
۱ ساعت
350.000 تومان
مشاوره حقوقی حضوری 500.000 تومان
مطالعه اوراق پرونده همراه با 5 دقیقه مشاوره با وکیل 150.000 تومان
نگارش نامه ها و درخواست های اداری  300.000 تومان
محاسبه فوری دیه توسط وکیل  100.000 تومان 
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز توسط وکیل  50.000 تومان
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان

در صورت تمایل می توانید مبلغ مورد نظر خود را به شماره کارت 6219861069798741 به نام خانم آناهیتا توکلی واریز نمایید و  اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتس اپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

توجهتمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.

 

مشاوره حقوقی تحریر ترکه چه ضرورتی دارد؟

 

appraisal of the estate legal advice

تحریر ترکه با کیفیت به صورت آنلاین و تلفنی در 24 ساعت شبانه روز

 

مشاوره حقوقی تحریر ترکه یکی از سوالات حقوقی پر ابهامی است که نیاز به پاسخگویی سریع و فوری دارد.

وکیل تلفنی، با توضیح مسائل حقوقی در سایت تحریر ترکه آنلاین و فوری و مشاوره حقوقی تحریر ترکه آنلاین با حضور وکلای پایه یک دادگستری، در رفع ابهامات مربوط به ماترک و دیون متوفی که بر گردن بازماندگان است، به حل اختلاف ورثه کمک می کند.

موسسه حقوقی وکیل تلفنی 24 ساعته و شبانه روزی، آماده پاسخگویی و ارائه راهکارهای حقوقی تلفنی و آنلاین در موضوعات مختلف قضایی از جمله مشاوره حقوقی تحریر ترکه، است.

به همین دلیل امکان استفاده از راهنمایی و مشاوره حقوقی تحریر ترکه، تقسیم ترکه و در کل توضیح و تعریف معنا و مفهوم تحریر ترکه، از طریق تماس با وکیل تلفنی تمام وقت، برای کاربران در هر مکان و هر زمان، فراهم است.

مشاوره حقوقی تحریر ترکه، از جمله موارد مهمی است که مصدق لزوم مشاوره حقوقی پیشگیرانه برای حل مسئله حقوقی مربوط به ارث و میراث و جلوگیری از تنش و نزاع خانوادگی و پیچیده تر شدن دعاوی حقوقی میان وراث به حساب می آید.

مشاوره حقوقی تحریر ترکه تلفنی می تواند وضعیت حقوقی هر یک از وراث و شیوه تقسیم ارث را برای بازماندگان متوفی شرح داده و با رفع ابهامات و سوء تفاهم های ناشی از ناآگاهی حقوقی، کدورت های خانوادگی را تخفیف دهد.

 

مشاوره حقوقی تحریر ترکه چه اهمیتی دارد؟

برای درک اهمیت و لزوم بهره مندی از مشاوره حقوقی تحریر ترکه آنلاین و تلفنی، پیش از هر چیزی لازم است که مفهوم ترکه و تحریر و تقسیم ترکه را دریابید زیرا با آگاهی از معنا و جایگاه این عبارت فقهی و حقوقی، به ارزش مشاوره حقوقی تحریر ترکه فوری یا غیر حضوری، پی می برید.

ترکه یا ماترک، به معنای تمام آن چیزی است که ترک شده است و از خانواده واژه متروک می باشد، یعنی تمام آنچه پس از مرگ از متوفی بر جای مانده است.

بنابراین ترکه مصداق ارث و میراث است و تحریر ترکه و تقسیم ماترک، به معنای تعیین وضعیت تمام آنچه از متوفی بازمانده و ادای دین و قروض، تعیین وضعیت سرپرستی بازماندگان او، انحصار ارث و تقسیم میراث میان وراث است.

در واقع معنای ترکه، جامع تر از معنای ارث است، زیرا ترکه نه تنها میراث و اموال به جا مانده از متوفی را شامل می شود بلکه وراث و بازماندگان نسبی و سببی او را نیز در بر می گیرد.

برای مثال، مهریه همسر متوفی، در صورتی که از جانب زوجه، بخشیده نشده باشد، مشمول تحریر ترکه است.

کلیه دیون متوفی مشمول مفهوم ترکه می شود. از طرفی اگر متوفی فرزند صغیر یا مهجور داشته باشد نیز، حق قیومیت فرزند او، از جمله موارد ماترک در نظر گرفته می شود.

مشاوره حقوقی تحریر ترکه شرح می دهد که درخواست برای تقسیم ترکه، پیش از تحریر ترکه، موضوعیت نداشته و باطل است.

 

میزان تاثیر مشاوره حقوقی تحریر ترکه بر تقسیم ترکه چقدر است؟

 

appraisal of the estate as easy as possible

حل آنلاین و تلفنی تمامی مشکلات تحریر ترکه

 

پیچیدگی های موجود در موضوع ماترک، تعیین نسبت ها و اولویت های نسبی در تحریر ترکه، تسلط بر تبصره ها و شروط قانونی در تقسیم ترکه و نیز ارزیابی مقبولیت تحریر ترکه و شناخت اصطلاحات و ارجاعات فقهی، نیاز به تخصص و تجربه دارد و فلذا استفاده از مشاوره حقوقی تحریر ترکه برای بازماندگان متوفی، ضروری است.

برای ناحق نشدن و جلوگیری از ادای ظلم در حق تمام بازماندگان و در نتیجه برای آرامش روح متوفی مبتنی بر عدالت میان بازماندگان و وراثش، بهتر است قبل از هرگونه ادعا و افترا، مساله را با یک وکیل دادگستری در میان گذارید.

شاید در پیش پای وراث و بستگان متوفی در مسیر استفاده از مشاوره حقوقی تحریر ترکه، موانعی اعم از محدودیت زمانی، فاصله مکانی، اورژانسی بودن موقعیت، عدم دسترسی و یا شناخت یک مرجع آگاه و مطمئن، هزینه های لازم از جمله هزینه رفت و آمد به دفتر وکیل و ... باشد؛

موسسه وکیل تلفنی، با خدمات غیر حضوری و شبانه روزی خود، امکان طرح و پرسش سوالات حقوقی آنلاین و تلفنی و دریافت پاسخ و راهکارهای تخصصی از طریق مشورت با وکیل آنلاین و یا مشورت با وکیل تلفنی فراهم آورده است تا در هر موقعیتی، و در هر ساعتی از شبانه روز، بتوانید ابهامات و دغدغه های حقوقی خود را بر سر موضوع تحریر ترکه رفع نموده و با کمک بهترین وکیل عدالت و رضایت را میان جمیع بازماندگان برقرار سازید.

رزرو مشاوره حقوقی 24ساعته با وکیل

 

آیا تحریر ترکه به هر صورتی مقبولیت دارد؟

مشاوره حقوقی تحریر ترکه، مشخصا وضعیت دیون متوفی را برای وراث شرح می دهد و پذیرش یا عدم پذیرش تحریر ترکه از سوی مدعیان ارث، قابل پیگیری است.

پذیرش یا عدم پذیرش تحریر ترکه از جانب عده ای یا همه وراث، مقبولیت تحریر ترکه را ساقط می کند.

در صورتی که هنوز تحریر ترکه تعیین و ابلاغ نشده باشد، ورثه می توانند عدم پذیرش خود را در خصوص تحریر ترکه، به صورت شفاهی و کتبی در مراجع قضایی، به صورت رسمی، اعلام کنند.

در صورتی که تحریر ترکه تعیین و ابلاغ شده باشد، ورثه در ضرب العجل تعیین شده، در صورت رد تحریر ترکه، باید عدم مقبولیت را به شیوه مذکور، به استحضار مراجع قضایی رسانند؛ اما اگر تحریر ترکه تعیین و ابلاغ شده باشد و ورثه در مدت زمان معین برای بیان رد تحریر ترکه، اقدام نکنند، به معنای قبول تحریر ترکه بوده و پرداخت کلیه دیون متوفی بنا بر تقسیم ترکه، بر عهده آن ها می باشد.

لازم به ذکر است که علاوه بر پذیرش و یا عدم پذیرش ورثه، مقبولیت تحریر ترکه، شرایط دیگری را نیز می طلبد از جمله اگر مقدار ترکه، از میزان دیون متوفی کمتر باشد و یا پس از فوت او، پیش از تعیین دیون، مصرف شده باشد و باقیمانده آن برای پرداخت دیون متوفی کفایت نکند، در صورت اثبات این موارد در دادگاه، مقبولیت تحریر ترکه، رد می شود.

 

آیا نظارت وکیل دادگستری برای تحریر ترکه لازم می باشد؟

با توجه به اینکه ثبت و پیگیری درخواست تقسیم ترکه و تعیین و تحریر ترکه در مراجع قضایی و محافل رسمی، سندیت دارد و مجاز است، پیگیری این موارد بهتر است تحت نظارت یک وکیل دادگستری مجرب انجام شود.

 

آیا ممکن است تحریر ترکه را خودمان انجام دهیم؟

 

appraisal of the estate by your self

راهنمایی های لازم برای تحریر ترکه با کیفیت توسط خودتان

 

برای انجام تحریر ترکه، وراث باید به دادگاه یا شورای حل اختلاف مراجعه کرده و پرونده قضایی خود را در این مراجع، رسما تشکیل داده و درخواست خود را سندیت بخشند.

به همین دلیل نیاز به مشاوره حقوقی تحریر ترکه، برای وارثین اهمیت می یابد.

 

ساده ترین و راحت ترین راه تحریر یک ترکه ی فوق العاده

ساده ترین و راحت ترین راه تحریر ترکه، مراجعه به دادگاه و پیگیری ماترک مادی متوفی از طریق اداره اموال است، فلذا برای انجام تحریر ترکه آسان و بی دردسر، طرح پرسش با یک وکیل دادگستری پیرامون تحریر ترکه تلفنی یا آنلاین، بهترین راهکار است.

 

راه درست مهر و موم ترکه

نوشتن وصیت نامه عادلانه

تمامی اطلاعات لازمی که در مورد ارث باید بدانیم

راهنمایی گام به گامِ فروش ارثیه

حصر وراثت و مشکلات حقوقی جدید در مورد حصر وراثت

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

از موانع ارث: 1-قتل عمد: کسی که مورث خود را عمدا به قتل برساند از ارث او ممنوع خواهد شد. 2-کفر : کافر از مسلمان ارث نمی برد و اگر در بین ورثه ی کافر فوت شده، مسلمانی باشد وراث کافر ارث نمی برند اگر چه از لحاظ طبقه و درجه مقدم بر فرد مسلمان باشند. پس مسلمان از کافر ارث می برد و همچنین فرد کافر از کافر فوت شده ارث می برد 3- لعان: بعد از لعان زن وشوهر از یک دیگر ازث نخواهند برد و هم چنین فرزندی که از طرف پدر مورد لعان واقع شده است نه او از پدر ارث می برد و نه پدر از او ارث می برد اما از مادر ارث خواهد برد. اگر قصد دارید در مورد ارث سوالاتی بپرسید و نیاز به سوال از وکیل دارید، می توانید از طریق شماره تلفن وکیل با وکیل متخصص ارث صحبت کنید و تمامی سوالات خود را از وکیل ارث بپرسید. وکیل تلفنی آماده ارائ خدمات حقوقی به شما عزیزان می باشد.
سلام و عرض ادب، ترکه یا ماترک، به معنای تمام آن چیزی است که ترک شده است و از خانواده واژه متروک می باشد، یعنی تمام آنچه پس از مرگ از متوفی بر جای مانده است.بنابراین ترکه مصداق ارث و میراث است و تحریر ترکه و تقسیم ماترک، به معنای تعیین وضعیت تمام آنچه از متوفی بازمانده و ادای دین و قروض، تعیین وضعیت سرپرستی بازماندگان او، انحصار ارث و تقسیم میراث میان وراث است.در واقع معنای ترکه، جامع تر از معنای ارث است، زیرا ترکه نه تنها میراث و اموال به جا مانده از متوفی را شامل می شود بلکه وراث و بازماندگان نسبی و سببی او را نیز در بر می گیرد.برای مثال، مهریه همسر متوفی، در صورتی که از جانب زوجه، بخشیده نشده باشد، مشمول تحریر ترکه است.کلیه دیون متوفی مشمول مفهوم ترکه می شود. از طرفی اگر متوفی فرزند صغیر یا محجور داشته باشد نیز، حق قیومیت فرزند او، از جمله موارد ماترک در نظر گرفته می شود.مشاوره حقوقی تحریر ترکه شرح می دهد که درخواست برای تقسیم ترکه، پیش از تحریر ترکه، موضوعیت نداشته و باطل است.اینجانب دکتر سحر نیک پور، جهت مشاوره تکمیلی در خدمت شما عزیزان می باشم.
از موانع ارث: 1-قتل عمد: کسی که مورث خود را عمدا به قتل برساند از ارث او ممنوع خواهد شد. 2-کفر : کافر از مسلمان ارث نمی برد و اگر در بین ورثه ی کافر فوت شده، مسلمانی باشد وراث کافر ارث نمی برند اگر چه از لحاظ طبقه و درجه مقدم بر فرد مسلمان باشند. پس مسلمان از کافر ارث می برد و همچنین فرد کافر از کافر فوت شده ارث می برد 3- لعان: بعد از لعان زن وشوهر از یک دیگر ازث نخواهند برد و هم چنین فرزندی که از طرف پدر مورد لعان واقع شده است نه او از پدر ارث می برد و نه پدر از او ارث می برد اما از مادر ارث خواهد برد. اگر قصد دارید در مورد ارث سوالاتی بپرسید و نیاز به سوال از وکیل دارید، می توانید از طریق شماره تلفن وکیل با وکیل متخصص ارث صحبت کنید و تمامی سوالات خود را از وکیل ارث بپرسید. وکیل تلفنی آماده ارائ خدمات حقوقی به شما عزیزان می باشد.
سلام وقتتون بخیر از سایت وکیل تلفنی نهایت تشکروقدردانی رو دارم که باوجود مشغله زیاد وکلا همچنان وکلای باسابقه و باسوادی رو کنار هم جمع کردن برای خدمت به مردم و با هزینه کم وقت گرانبهاشونو در اختیار ما برای حل مشکلاتمون میدارند.سپاسگزارم
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی .پیچیدگی های موجود در موضوع ماترک، تعیین نسبت ها و اولویت های نسبی در تحریر ترکه، تسلط بر تبصره ها و شروط قانونی در تقسیم ترکه و نیز ارزیابی مقبولیت تحریر ترکه و شناخت اصطلاحات و ارجاعات فقهی، نیاز به تخصص و تجربه دارد و فلذا استفاده از مشاوره حقوقی تحریر ترکه برای بازماندگان متوفی، ضروری است
پس از مرگ هر شخص اموال او به وارثان او به ارث می‌رسد. اما برای اینکه مالکیت وارثان بر ورثه کامل شود باید مراحل و مسیری طی شود مفهوم دارایی، به معنی شایستگی و امتیاز دارا شدن حقوق و تکالیف مالی، یکی از صفات مربوط به شخصیت انسان است که با تولد شخص به وجود می‌آید و با فوت وی از بین می‌رود. پس از فوت شخص، دارایی در مفهومی ‌که ذکر شد، از بین می‌رود و صرفا اجزای مثبت و منفی دارایی باقی می‌ماند که پس از فوت متوفی، ترکه نامیده می‌شود. به عبارت دیگر، دارایی شخص پس از فوت از بین می‌رود و فقط اجزای دارایی در فرض وجود به ورثه منتقل می‌شود. از دید و نگرش حقوقی منظور از ماترک، اموالی است که حین الفوت متوفی جزو دارایی و در مالکیت وی بوده است هرچند که پس از فوت متوفی تا زمان تقسیم ترکه تلف شود؛ با این اوصاف مطالبات متوفی، هر چند این مطالبات از ورثه باشد و به موجب مالکیت مافی‌الذمه (آنچه بر عهده کسی باشد) یا پایا پای پرداخت شود، جزو دارایی‌های متوفی محسوب می‌شود؛ لکن صدمات و تاوان ناشی از فوت متوفی که بعد از فوت مورث تحقق می‌یابد، مشمول نهاد حقوقی ماترک نبوده و از مقررات مربوط به آن پیروی نمی‌کند. البته حکم دیه از این قاعده مستثناست؛ طبق فتوای فقها، دیه از حیث اینکه سبب ایجاد حق در زمان مورث شده و همچنین با توجه به اینکه ماهیت کیفری دیه بر جنبه مدنی آن غلبه دارد، به عنوان اجزا ماترک تلقی می‌شود. تقسیم ترکه از حیث قانونی، مستلزم انجام مقدماتی است؛ مطابق ماده 867 و 868 قانون مدنی مالکیت ورثه نسبت به ماترک بعد از فوت متوفی به صورت قهری حاصل می‌شود و استقرار آن منوط به پرداخت حقوق و دیونی است که به ترکه تعلق می‌گیرد. در نتیجه صرف نظر از اینکه قبل از تقسیم ترکه، قاعدتا بایستی انحصار وراثت صورت پذیرد و اسامی ‌وراث و سهم هر یک مطابق مقررات قانونی مشخص شود، به منظور تقسیم ترکه و وارد شدن آن به دارایی وراث، پس از تعیین مقدار ترکه و عنداللزوم اتخاذ تدابیر لازم برای حفظ ترکه و منع وراث از دخل و تصرف در آن (مهر و موم ترکه) باید حقوق و دیونی که به ترکه تعلق گرفته از آن برداشته شود. ترکه تا قبل از تصفیه و تقسیم بین وراث در مالکیت چه کسانی قرار دارد؟ در این خصوص نظریات مختلفی مطرح شده است. وراث ملزم به پذیرش ترکه نیستند؛ ولی چه در صورت قبول ترکه و چه در صورت رد آن، پس از تصفیه ترکه نوبت به تقسیم ترکه بین وراث می‌رسد. تحریر ترکه (لیست کردن اموال متوفی) به چه ترتیبی است؟ وراث و نمایندگان قانونی آنان و وصی می‌توانند برای تعیین میزان و مقدار ترکه، از مقام قضایی تحریر ترکه را درخواست کند. در این صورت بعد از دعوت اشخاص ذی‌نفع و آگهی تعیین وقت که از یک‌ماه نباید کمتر و از سه ماه نباید بیشتر باشد، منتشر می‌شود.

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه تهران: میدان انقلاب - ابتدای کارگر جنوبی - کوچه رشتچی - پلاک 14 - طبقه اول - واحد 3.

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه مازندران:

استان: مازندران، شهرستان : آمل، بخش : مرکزی، شهر: آمل، خیابان طالب آملی کوچه توحید4[نیما 3]کوچه توحید6[نیما4]، پلاک 36 طبقه اول واحد اول تلفن اداری:01144442509

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی