مشاوره حقوقی تحریر ترکه از طریق تماس با وکیل تلفنی تمام وقت برای طرح سوالات حقوقی در زمینه مقبولیت تحریر ترکه یا راحت ترین راه تحریر ترکه ممکن است؛ تحریر ترکه آسان و بی دردسر را با مراجعه به سایت تحریر ترکه آنلاین جستجو کرده و در صورت هر گونه ابهام، برای دریافت راهنمایی در خصوص تحریر ترکه تلفنی از طریق مشاوره حقوقی فوری و تلفنی اقدام نمایید.
تحریر ترکه با کیفیت به صورت آنلاین و تلفنی در 24 ساعت شبانه روز
مشاوره حقوقی تحریر ترکه یکی از سوالات حقوقی پر ابهامی است که نیاز به پاسخگویی سریع و فوری دارد.
وکیل تلفنی، با توضیح مسائل حقوقی در سایت تحریر ترکه آنلاین و فوری و مشاوره حقوقی تحریر ترکه آنلاین با حضور وکلای پایه یک دادگستری، در رفع ابهامات مربوط به ماترک و دیون متوفی که بر گردن بازماندگان است، به حل اختلاف ورثه کمک می کند.
موسسه حقوقی وکیل تلفنی 24 ساعته و شبانه روزی، آماده پاسخگویی و ارائه راهکارهای حقوقی تلفنی و آنلاین در موضوعات مختلف قضایی از جمله مشاوره حقوقی تحریر ترکه، است.
به همین دلیل امکان استفاده از راهنمایی و مشاوره حقوقی تحریر ترکه، تقسیم ترکه و در کل توضیح و تعریف معنا و مفهوم تحریر ترکه، از طریق تماس با وکیل تلفنی تمام وقت، برای کاربران در هر مکان و هر زمان، فراهم است.
مشاوره حقوقی تحریر ترکه، از جمله موارد مهمی است که مصدق لزوم مشاوره حقوقی پیشگیرانه برای حل مسئله حقوقی مربوط به ارث و میراث و جلوگیری از تنش و نزاع خانوادگی و پیچیده تر شدن دعاوی حقوقی میان وراث به حساب می آید.
مشاوره حقوقی تحریر ترکه تلفنی می تواند وضعیت حقوقی هر یک از وراث و شیوه تقسیم ارث را برای بازماندگان متوفی شرح داده و با رفع ابهامات و سوء تفاهم های ناشی از ناآگاهی حقوقی، کدورت های خانوادگی را تخفیف دهد.
برای درک اهمیت و لزوم بهره مندی از مشاوره حقوقی تحریر ترکه آنلاین و تلفنی، پیش از هر چیزی لازم است که مفهوم ترکه و تحریر و تقسیم ترکه را دریابید زیرا با آگاهی از معنا و جایگاه این عبارت فقهی و حقوقی، به ارزش مشاوره حقوقی تحریر ترکه فوری یا غیر حضوری، پی می برید.
ترکه یا ماترک، به معنای تمام آن چیزی است که ترک شده است و از خانواده واژه متروک می باشد، یعنی تمام آنچه پس از مرگ از متوفی بر جای مانده است.
بنابراین ترکه مصداق ارث و میراث است و تحریر ترکه و تقسیم ماترک، به معنای تعیین وضعیت تمام آنچه از متوفی بازمانده و ادای دین و قروض، تعیین وضعیت سرپرستی بازماندگان او، انحصار ارث و تقسیم میراث میان وراث است.
در واقع معنای ترکه، جامع تر از معنای ارث است، زیرا ترکه نه تنها میراث و اموال به جا مانده از متوفی را شامل می شود بلکه وراث و بازماندگان نسبی و سببی او را نیز در بر می گیرد.
برای مثال، مهریه همسر متوفی، در صورتی که از جانب زوجه، بخشیده نشده باشد، مشمول تحریر ترکه است.
کلیه دیون متوفی مشمول مفهوم ترکه می شود. از طرفی اگر متوفی فرزند صغیر یا مهجور داشته باشد نیز، حق قیومیت فرزند او، از جمله موارد ماترک در نظر گرفته می شود.
مشاوره حقوقی تحریر ترکه شرح می دهد که درخواست برای تقسیم ترکه، پیش از تحریر ترکه، موضوعیت نداشته و باطل است.
حل آنلاین و تلفنی تمامی مشکلات تحریر ترکه
پیچیدگی های موجود در موضوع ماترک، تعیین نسبت ها و اولویت های نسبی در تحریر ترکه، تسلط بر تبصره ها و شروط قانونی در تقسیم ترکه و نیز ارزیابی مقبولیت تحریر ترکه و شناخت اصطلاحات و ارجاعات فقهی، نیاز به تخصص و تجربه دارد و فلذا استفاده از مشاوره حقوقی تحریر ترکه برای بازماندگان متوفی، ضروری است.
برای ناحق نشدن و جلوگیری از ادای ظلم در حق تمام بازماندگان و در نتیجه برای آرامش روح متوفی مبتنی بر عدالت میان بازماندگان و وراثش، بهتر است قبل از هرگونه ادعا و افترا، مساله را با یک وکیل دادگستری در میان گذارید.
شاید در پیش پای وراث و بستگان متوفی در مسیر استفاده از مشاوره حقوقی تحریر ترکه، موانعی اعم از محدودیت زمانی، فاصله مکانی، اورژانسی بودن موقعیت، عدم دسترسی و یا شناخت یک مرجع آگاه و مطمئن، هزینه های لازم از جمله هزینه رفت و آمد به دفتر وکیل و ... باشد؛
موسسه وکیل تلفنی، با خدمات غیر حضوری و شبانه روزی خود، امکان طرح و پرسش سوالات حقوقی آنلاین و تلفنی و دریافت پاسخ و راهکارهای تخصصی از طریق مشورت با وکیل آنلاین و یا مشورت با وکیل تلفنی فراهم آورده است تا در هر موقعیتی، و در هر ساعتی از شبانه روز، بتوانید ابهامات و دغدغه های حقوقی خود را بر سر موضوع تحریر ترکه رفع نموده و با کمک بهترین وکیل عدالت و رضایت را میان جمیع بازماندگان برقرار سازید.
مشاوره حقوقی تحریر ترکه، مشخصا وضعیت دیون متوفی را برای وراث شرح می دهد و پذیرش یا عدم پذیرش تحریر ترکه از سوی مدعیان ارث، قابل پیگیری است.
پذیرش یا عدم پذیرش تحریر ترکه از جانب عده ای یا همه وراث، مقبولیت تحریر ترکه را ساقط می کند.
در صورتی که هنوز تحریر ترکه تعیین و ابلاغ نشده باشد، ورثه می توانند عدم پذیرش خود را در خصوص تحریر ترکه، به صورت شفاهی و کتبی در مراجع قضایی، به صورت رسمی، اعلام کنند.
در صورتی که تحریر ترکه تعیین و ابلاغ شده باشد، ورثه در ضرب العجل تعیین شده، در صورت رد تحریر ترکه، باید عدم مقبولیت را به شیوه مذکور، به استحضار مراجع قضایی رسانند؛ اما اگر تحریر ترکه تعیین و ابلاغ شده باشد و ورثه در مدت زمان معین برای بیان رد تحریر ترکه، اقدام نکنند، به معنای قبول تحریر ترکه بوده و پرداخت کلیه دیون متوفی بنا بر تقسیم ترکه، بر عهده آن ها می باشد.
لازم به ذکر است که علاوه بر پذیرش و یا عدم پذیرش ورثه، مقبولیت تحریر ترکه، شرایط دیگری را نیز می طلبد از جمله اگر مقدار ترکه، از میزان دیون متوفی کمتر باشد و یا پس از فوت او، پیش از تعیین دیون، مصرف شده باشد و باقیمانده آن برای پرداخت دیون متوفی کفایت نکند، در صورت اثبات این موارد در دادگاه، مقبولیت تحریر ترکه، رد می شود.
با توجه به اینکه ثبت و پیگیری درخواست تقسیم ترکه و تعیین و تحریر ترکه در مراجع قضایی و محافل رسمی، سندیت دارد و مجاز است، پیگیری این موارد بهتر است تحت نظارت یک وکیل دادگستری مجرب انجام شود.
راهنمایی های لازم برای تحریر ترکه با کیفیت توسط خودتان
برای انجام تحریر ترکه، وراث باید به دادگاه یا شورای حل اختلاف مراجعه کرده و پرونده قضایی خود را در این مراجع، رسما تشکیل داده و درخواست خود را سندیت بخشند.
به همین دلیل نیاز به مشاوره حقوقی تحریر ترکه، برای وارثین اهمیت می یابد.
ساده ترین و راحت ترین راه تحریر ترکه، مراجعه به دادگاه و پیگیری ماترک مادی متوفی از طریق اداره اموال است، فلذا برای انجام تحریر ترکه آسان و بی دردسر، طرح پرسش با یک وکیل دادگستری پیرامون تحریر ترکه تلفنی یا آنلاین، بهترین راهکار است.