موسسه وکیل تلفنی

  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • نگار عبادي گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۶:۵۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۵:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • زهرا علیزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۵:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۴
  • ساعی ساعی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۴۹:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۳
انجمن وکیل تلفنی

بازداشت غیر قانونی توسط مامورین بازداشتگاه ها

بازداشت غیر قانونی توسط مامورین بازداشتگاه ها

در قرآن خداوند انسان را بسیار مورد تکریم قرار داده است و او را آزاد آفریده و برای او جایگاه ویژه ای را همچون اشرف مخلوقات در نظر گرفته است؛ یکی از مهم ترین حقوق افراد و شهروندان که در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به آن توجه خاصی شده است، ممنوعیت تعرض به حیثیت، جان، مال، حقوق، مسکن، و شغل اشخاص توسط دیگران است؛ مگر اینکه قانون مجوز آن را صادر نماید و می توان نتیجه گرفت، بازداشت غیر قانونی توسط مامورین بازداشتگاه ها نیز از این حیث مستثنی نمی باشد؛ حال با ما همراه باشید تا این امر را به صورت تخصصی مورد بحث قراردهیم، اما قبل از آن به شما توصیه می کنیم که حتماً ویدئوی یک دقیقه ای زیر را مشاهده بفرمایید.

 

 

مجازات بازداشت غیر قانونی توسط مامورین بازداشتگاه ها

 

trial for illegal arresting

وکیل برای پرونده بازداشت های غیر قانونی

 

توقیف و بازداشت غیر قانونی توسط مامورین بازداشتگاه ها و آدم ربایی بر شخصیت معنوی افراد ضربات جبران ناپذیری بر جا می گذارد و در این جرم از مجنی علیه سلب آزادی تن می شود؛ از جمله جرایمی هستند که از روی عمد و با نیت سوء انجام می گیرد و جزء جرایم مطلق به حساب می آیند.

 

تفاوت آدم ربایی با بازداشت غیر قانونی؟

 

 

توقیف های غیرقانونی با توجه به قوانین متذکر شده در متن قانون مجازات اسلامی مصوب 1375 که حق آزادی رفت و آمد افراد را از حقوق آن ها بر شمرده و در کنار آن با توجه به اصول 19 تا 42 این موضوع را بسیار مورد توجه قرار داده است تفاوت آدم ربایی و بازداشت غیر قانونی را می توان در موارد زیر خلاصه نمود:

  1. در بازداشت غیر قانونی توسط مامورین بازداشتگاه ها فاعل و انجام دهنده کار مقامات قضایی و ماموران دستگاه قضایی هستند، ولی در آدم ربایی فردی که مرتکب جرم می شود از افراد عادی است.

  2. در بازداشت غیر قانونی توسط مامورین بازداشتگاه ها جرم انجام شده توسط صدور دستور و یا قرار انجام می گیرد و در آدم ربایی جرم بر پایه بدست آوردن پول و موضوعات مادی است.

  3. در بازداشت غیر قانونی توسط مامورین بازداشتگاه ها صدور بازداشت، به دلایل در دسترس نبودن و یا گذاشتن وثیقه به بازداشت متهم منتهی می شود؛ اما جرم آدم ربایی بسیار متفاوت است.

  4. آدم ربایی در خفا و به صورت پنهانی است، ولی بازداشت غیر قانونی توسط مامورین بازداشتگاه ها بصورت علنی و با اراده و با نیت قبلی انجام می گیرد.

 

مصادیق توقیف غیر قانونی؟

 

signs of illegal arrest

مشاوره حقوقی فوری توقیف غیر قانونی

 

قانون در موضوع بازداشت غیر قانونی توسط مامورین بازداشتگاه ها اینطور بیان می دارد، اگر مقامات یا مامورین دولتی یا نیروهای مسلح یا غیر این ارگان ها بدون حکمی از مقامات صلاحیت دار، شخصی را توقیف یا حبس یا عنقا در محلی پنهان نمایند، مجازاتی در نظر گرفته می تواند به یک تا 3 سال حبس یا جزای نقدی از 6 تا 18 میلیون ریال باشد.

 

مهم ترین مواد مربوط به حبس غیر قانونی؟

 

whatsapp dowry legal advice

 

از مهم ترین مواد قانون جرم انگاری حبس غیر قانونی می توان به موارد زیر اشاره ای داشت:

 

ماده 583 قانون مجازات اسلامی

  • هیچ فردی از مقامات و مامورین دولتی و یا نیرو های مسلح بدون دریافت حکم از مقامات صلاحیت دار اجازه  اقدام به جلب و یا حبس غیر قانونی را نداشته و در صورت زیر پا گذاشتن قانون به یک تا سه سال حبس یا جزای نقدی از شش تا 18 میلیون ریال محکوم خواهد شد.

 

ماده 621 قانون مجازات اسلامی

  • در این ماده از قانون با صراحت بیان شده است که هرکس به خواست مطالبه وجه یا مال و ثروتی و یا به فکر و اندیشه انتقام و یا به هر منظور دیگری به عنف یا تهدید یا مکر و حیله ای یا به هر شکلی شخصی را بدزدد و یا مخفی نماید به مجازات پنج تا 15 سال محکوم خواهد شد و در مواردی که سن مجنی (کسی که بر او جرمی واقع شده باشد) کمتر از سن 15 سال باشد و آسیبی با مجنی علیه وارد شود چه از لحاظ جسمی و چه حیثیتی مرتکب به حداکثر مجازات تعیین شده در قانون مجازات اسلامی می شود و در صورت ارتکاب جرم دیگر در پرونده به جرم او افزوده شده و مجازات مطابق آن اعمال قانون می گردد.

 

ماده 631 قانون مجازات

  • در این ماده قانونی آمده است؛ اگر فردی طفل تازه متولد شده را مخفی و یا بدزدد و یا طفل را به جای طفل دیگری به مادر غیر طفل واگذار کند جرم محسوب می شود و قانون مجازات شش ماه تا سه سال حبس را برای او در نظر گرفته است.

 

ماده 570 قانون مجازات اسلامی

  • آزادی اشخاص حق قانونی افراد در جامعه است و هر یک از مقامات دولتی و مامورین وابسته به آن و دستگاه های حکومتی اگر بر خلاف قانون، آزادی شخصی را به مخاطره بی ندازد و یا از او سلب نماید به انفصال از خدمت و محروم شدن از یک تا 5 سال از مشاغل حکومتی و حبس از یک تا دو سال محکوم خواهد شد.

 

ماده 575 قانون مجازات اسلامی

  • بازداشت غیر قانونی توسط مامورین بازداشتگاه ها یا تعقیب جزایی یا قرار مجرمیت؛ اگر توسط مقامات قضایی و یا مامورین ذیصلاح و بر خلاف قانون باشد به انفصال همیشگی از سمت قضایی و محرومیت از مشاغل دولتی به مدت 5 سال محکوم خواهند شد.

 

 

کدام بازداشت غیر قانونی است؟

 

kinds of illegal arresting

مشاوره حقوقی تخصصی و 24 ساعته آنلاین

 

هر فردی می تواند در شرایط غیر قانونی بازداشت قرار گیرد و محدود به مامورین دولتی نیست و هر فردی در هر شرایطی اگر مرتکب به توقیف، حبس یا اخفای دیگری بدون رضایت او شود، جرم مستمر و عمدی را مرتکب شده است؛ اگر بازداشت غیر قانونی توسط مامورین بازداشتگاه ها بدون حکمی از مقامات صلاحیتدار، انجام گیرد و آزادی فرد را از او سلب نماید؛ این بازداشت چه از طرف پلیس باشد و چه از طرف یک فرد عادی صورت گیرد، جرم بوده و به یک تا سه سال حبس یا جزای نقدی محکوم خواهد شد.

توجه: لازم به ذکر است انگیزه مرتکب جرم در مسئولیت کیفری وی موثر نیست، مانند فردی که با نیت خوب و با اجبار و عدم رضایت اقدام به حبس فردی می کند، این فرد از نظر قانون مجرم محسوب می شود.

 

سلب آزادی از اشخاص در قانون مجازات اسلامی؟

 

بازداشت غیر قانونی توسط مامورین بازداشتگاه ها توقیف و حبس غیر قانونی در قانون مجازات اسلامی جرم شناخته شده است و برای آن مجازات در نظر گرفته است یکی از جرایم علیه اشخاص است؛ هر گونه توقیف یا دستگیری افراد با فعل مادی و اقدام به دستگیری افراد بدون مجوز قانونی که باعث سلب آزادی افراد شود جرم بوده و مطابق قانون برخورد می شود.

 

حبس غیر قانونی زوجه؟

 

illegal female arresting

ارزان ترین مشاوره تلفنی فوری با وکیل 24 ساعته در دسترس

 

حبس غیر قانونی زوجه همانند حبس های دیگر مصداق بازداشت را داشته و موجب سلب غیر قانونی  جرم محسوب می شود و کسی حق ندارد آزادی و حریت دیگران را سلب نماید؛ در قانون مجازات اسلامی مقرر گردیده است که زندانی کردن زن در منزل یا هر جای دیگر جرم محسوب می شود و حبس یا جزای نقدی را برای مجرم در بر دارد و یکی از موارد قانونی عسر و حرج بوده و حق طلاق را برای زن فراهم می آورد.

جهت هرگونه هماهنگی و ارتباط با وکلای متخصص در زمینه پرونده ای کیفری و با موضوعیت بازداشت غیر قانونی توسط مامورین بازداشتگاه ها با مشاوره حقوقی تلفنی، مشاوره حقوقی، مشاوره حقوقی آنلاین، ارتباط برقرار نموده و بهترین راهکار برای رهایی از مشکلات را از این موسسه حقوقی دریافت نمایید.

 

بررسی فوری و 24 ساعته سامانه ابلاغ زندانیان

ارائه خدمات ثبتی ارزان و 24 ساعته به خانواده زندانیان

کارآگاه خصوص تضمینی برای کشف جرم

تحریر ترکه فوری و 24 ساعته برای زندانیان گرامی

حل فوری مشکلات حقوقی فروش سهم الارث در ایام حبس

درباره ما

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

با سلام و عرض ادب خدمت کلیه همکاران گرامی و تشکر ویژه از مدیریت سایت وکیل تلفنی به خاطر درج مطالب مفید و مبتلا به جامعه جهت آشنایی عامه افراد با حق و حقوق قانونی خویس و آشنایی آنها با نحوه برخورد در مقابله با دعاوی مختلف حقوقی و کیفری.با آرزوی موفقیت روزافزون
با سلام و عرض ادب، بازداشت غیر قانونی توسط مامورین بازداشتگاه ها توقیف و حبس غیر قانونی در قانون مجازات اسلامی جرم شناخته شده است و برای آن مجازات در نظر گرفته است یکی از جرایم علیه اشخاص است؛ هر گونه توقیف یا دستگیری افراد با فعل مادی و اقدام به دستگیری افراد بدون مجوز قانونی که باعث سلب آزادی افراد شود جرم بوده و مطابق قانون برخورد می شود.جهت اطلاعات بیشتر با موسسه تماس حاصل فرمایید.
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان موسسه وکیل تلفنی کار بسیار ارزشمندی را در دوران بیماری انجام دادن و سبب صرفه جویی در هزینه ها و وقت مردم شدن ونیاز به مراجعه حضوری رو به حداقل رساندند،پیشنهادمیکنم مردم حتما از این حرکت خیروخوب استفاده کنندوبه وکلای مجرب موسسه مراجعه کنند باتشکر
این جرم شباهت زیادی به جرم آدم‌‌ربایی دارد با این تفاوت که آدم‌ربایی از سوی افراد عادی صورت می‌گیرد اما طبق صراحت این ماده مرتکبان این جرم، ماموران هستند.به علت تشابه زیاد بین جرم حبس غیرقانونی و آدم‌‌ربایی به عناصر قانونی متعددی می‌توان اشاره کرد که برخی از حبس‌‌ها را از حکم غیرقانونی مجزا می‌کند.ماده 24 قانون آیین دادرسی کیفری آمده است: «ضابطین دادگستری نتیجه اقدامات خود را به اطلاع مرجع قضایی صالح می‌رسانند، در صورتی که مرجع مذکور اقدامات انجام‌شده را‌ کافی نیافت، می‌تواند تکمیل آن را بخواهد، در این مورد ضابطین مکلفند به دستور مقام قضایی تحقیقات و اقدامات قانونی را برای کشف جرم به عمل آورند، لیکن نمی‌توانند متهم را در بازداشت نگهدارند و چنانچه در جرایم مشهود بازداشت متهم برای تکمیل تحقیقات ضروری باشد موضوع اتهام باید‌ با ذکر دلایل بلافاصله کتباً به متهم ابلاغ شود و حداکثر تا مدت (24) ساعت می‌توانند متهم را تحت نظر نگهداری نموده
با سلام و درود خدمت کاربران محترم و مدیریت محترم مجموعه موسسه وکیل تلفنی، بازداشت غیر قانونی در قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات و مجازات‌های بازدارنده جرم انگاری شده و هر شخص اعم از حقیقی یا حقوقی مامور دولتی یا عادی اقدام به چنین عملی کند مرتکب جرم تعزیری حبس غیر قانونی گردیده و دارای مسئولیت کیفری ست لذا در موارد بازداشت متهم نیز نباید 24 ساعت بیشتر در بازداشتگاه بماند و بیش از آن بازداشت غیر قانونی محسوب می‌گردد که حسب مورد ممکن است مسولیت انتظامی و کیفری یا هردو را بهمراه داشته باشد خدمات آنلاین موسسه وکیل تلفنی در شرایط بیماری کرونا و ترافیک سنگین باعث حذف هزینه های غیر ضروری و افرایش راندمان کاری هم برای مشاور حقوقی هم برای کاربر می‌گردد، همچنین هزینه بسیار مناسب و تعرفه مربوطه به نفع کاربر بوده و می‌توان با کمترین هزینه در هر ساعت از شبانه روز از خدمات موسسه بهرمند گردید. اینجانب احسان والی با کد 11617 آماده انجام خدمات مشاوره ای به کاربران گرامی می‌باشم. با تشکر از مدیریت محترم و سایر پرسنل محترم
با سلام و درود خدمت کاربران محترم و مدیریت محترم مجموعه موسسه وکیل تلفنی، بازداشت غیر قانونی در قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات و مجازات‌های بازدارنده جرم انگاری شده و هر شخص اعم از حقیقی یا حقوقی مامور دولتی یا عادی اقدام به چنین عملی کند مرتکب جرم تعزیری حبس غیر قانونی گردیده و دارای مسئولیت کیفری ست لذا در موارد بازداشت متهم نیز نباید 24 ساعت بیشتر در بازداشتگاه بماند و بیش از آن بازداشت غیر قانونی محسوب می‌گردد که حسب مورد ممکن است مسولیت انتظامی و کیفری یا هردو را بهمراه داشته باشد خدمات آنلاین موسسه وکیل تلفنی در شرایط بیماری کرونا و ترافیک سنگین باعث حذف هزینه های غیر ضروری و افرایش راندمان کاری هم برای مشاور حقوقی هم برای کاربر می‌گردد، همچنین هزینه بسیار مناسب و تعرفه مربوطه به نفع کاربر بوده و می‌توان با کمترین هزینه در هر ساعت از شبانه روز از خدمات موسسه بهرمند گردید. اینجانب احسان والی با کد 11617 آماده انجام خدمات مشاوره ای به کاربران گرامی می‌باشم. با تشکر از مدیریت محترم و سایر پرسنل محترم
شاید در نگاه اول به ذهن اینگونه متبادر شود که جرم بازداشت غیرقانونی صرفا توسط پلیس صورت میگیرد و با وجود اینکه قانون آیین دادرسی کیفری مصوب سال 1392 امر کرده است که پلیس نمیتواند افراد را بدون دستور مقام قضائی برای بیش از 24 ساعت بازداشت کند و پلیسی که این قانون را رعایت نکند مرتکب جرم بازداشت غیرقانونی شده است اما این جرم از سوی افراد عادی نیز قابل تحقق میباشد. عنصر قانونی جرم بازداشت غیرقانونی جرم بازداشت غیرقانونی در ماده 583 بخش تعزیرات مصوب سال 1375 قانون مجازات اسلامی جرم‌انگاری شده است که بدین شرح است که هر کس از مامورین دولتی یا نیروهای مسلح یا غیر آنها ، بدون حکمی از مقامات صلاحیت‌دار ، در غیر مواردی که در قانون ، جلب یا توقیف اشخاص را تجویز نموده ، شخصی را توقیف یا حبس کند یا به زور در محلی مخفی نماید ، به یک تا سه سال حبس یا جزای نقدی محکوم خواهد شد . بازداشت غیرقانونی شرایط جرم بازداشت غیرقانونی : مرتکب این جرم هر کس میتواند باشد و محدود به مامورین دولتی نیست . اقدام مرتکب نسبت به توقیف ، حبس یا اخفای دیگری باید بدون رضایت وی و بدون وجود مجوز باشد. این جرم یک جرم مستمر و عمدی است . تفاوت توقیف و حبس وکیل متخصص کیفری : حبس کردن معمولا برای مدت طولانی‌تر و در داخل مکان معین و محصوری انجام میشود. در توقیف لزوما فرد در مکان محصوری نگه داشته نمیشود بنابراین کسی که با اتخاذ عنوان مجعول ، سرنشینان خودرویی را به بهانه بازرسی خودرو آنها ، مدتی در کنار خیابان نگاه داشته و اجازه رفتن به آنها نمیدهد ، مرتکب توقیف غیرقانونی شده است . تفاوت مخفی کردن و حبس کردن در مخفی کردن دور نگاه داشتن قربانی از دید دیگران مدنظر مرتکب میباشد و این کار لزوما در محل بسته و محصوری انجام نمیشود مثل اینکه کسی فرزند صغیر دیگری را داخل خانه خود نگه دارد بدون اینکه خانه‌اش لزوما قفل و بست محکمی داشته باشد. انگیزه در جرم بازداشت غیرقانونی انگیزه‌ی مرتکب در مسئولیت کیفری وی موثر نیست . مثل اینکه معلمی دانش‌آموزی را برای مجبور کردن او به درس خواندن ، اقدام به محبوس کردن وی نماید یا کارفرمایی که به قصد جلوگیری از نقض قرارداد کار توسط کارگر در را به روی وی می‌بندد تا مانع خروج وی از کارگاه شود ، علیرغم برخورداری از انگیزه خوب ، مرتکب جرم شده‌اند. تخفیف مجازات مرتکب بازداشت غیرقانونی اگر مرتکب قبل از آنکه تعقیب شود ، شخص توقیف شده را رها کند یا اقدام لازم جهت رها شدن وی بعمل آورد ، در صورتی که شخص مزبور را بیش از 5 روز توقیف نکرده باشد ، مجازات او خفیف‌تر میشود. تشدید مجازات چنانچه مرتکب ، توقیف‌شده یا محبوس‌شده یا مخفی‌شده را تهدید به قتل نموده یا شکنجه و آزار بدنی وارد آورده باشد ، مجازات او شدید‌تر خواهد شد .
با سلام خدمت مجنوعه وکیل تلفنی وبا تشکر از زحمات.یکی از مهم ترین حقوق افراد و شهروندان که در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به آن توجه خاصی شده است، ممنوعیت تعرض به حیثیت، جان، مال، حقوق، مسکن، و شغل اشخاص توسط دیگران است؛ مگر اینکه قانون مجوز آن را صادر نماید و می توان نتیجه گرفت، بازداشت غیر قانونی توسط مامورین بازداشتگاه ها نیز از این حیث مستثنی نمی باشد

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی