موسسه وکیل تلفنی

  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • نگار عبادي گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۶:۵۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۵:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • زهرا علیزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۵:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۴
  • ساعی ساعی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۴۹:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۳
انجمن وکیل تلفنی

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی برای زمانی است که شخصی می بیند ملک یا زمین وی توسط شخص دیگری تصرف شده؛ برای اینکه بتواند بر ملک متصرف شده ی خود مسلط شود و آن را از دست متصرف در بیاورد، اول باید به سراغ شخص رفته و در مورد این موضوع صحبت کند و اگر این شخص زیر بار نرفت، مالک سابق می تواند به سراغ  دعوای تصرف عدوانی رفته واز طریق قانونی سعی در در آوردن زمین خود از دست متصرف نماید در اینجا قانونگذار به مالک سابق اجازه می دهد تا با دادخواست دعوای تصرف عدوانی در دادگاه صالح شکایت کند.

 

 

 

 

تصرف عدوانی چیست و انواع دعاوی تصرف را توضیح دهید؟

 

criminal possession legal advice

وکیل تصرف عدوانی 24 ساعته و تلفنی

 

وقتی شخصی صاحب ملکی هست و یک مدت کوتاهی از آن ملک بی خبر بوده و یا کسی که ملکی را اجاره کرده که از آن بهره برداری کند، مثل زمین کشاورزی، یا سوله انباری که در آنجا کاری را راه اندازی کند ببیند که کسی به غیر از او بدون اجازه و رضایت وی از ملک او به نفع خود استفاده می کند، مالک یا مستأجر می تواند برعلیه متصرف دعوای تصرف عدوانی مطرح کند تا بلکه قاضی با استناد به قانون به این امور رسیدگی کند؛ اما برای طرح دعوای تصرف عدوانی باید دلایل محکمی برای اثبات مالکیت مالک وجود داشته باشد، مثل: اثبات مالکیت سابق و همچنین لاحق بودن متصرف در ملک تصرفی.

 

ماده ی 308 قانون آیین دادرسی مدنی در این مورد می گوید:

  • "غصب همان استیلا (چیره شدن) بر حق است، به نحو عدوان اثبات ید بر مال غیر، بدون مجوز هم در حکم غصب است"

 

ماده ی 158 ق.آ .د .م منباب همین موضوع اعلام می دارد:

  • "ادعای متصرف سابق، مبنی بر اینکه دیگری بدون رضایت او مال غیر منقول را از تصرف وی خارج کرده اعاده ی تصرف خود را نسبت به آن مال در خواست می نماید"

 

نتیجه گیری از دو ماده فوق

  • پس مشاهده می کنیم که قانونگذار محترم ما در اینجا به مالک سابق اجازه داده تا دعوای تصرف عدوانی مطرح کند؛ حالا دعوای تصرف عدوانی به دو نحو حقوقی و کیفری می تواند مورد بررسی قرار بگیرد که در ادامه آن را مورد بررسی قرار خواهیم داد؛ با ما همراه باشید.

 

دادگاه صالح برای رسیدگی به تصرف عدوانی کجاست؟

دادگاه صالح برای دعوای تصرف عدوانی، دادگاه عمومیِ همان محلی است که ملک تصرف شده در آن قراردارد؛ بنابراین مالک باید به یکی از دفاتر خدمات قضایی واقع در نزدیک دادگاه عمومی محل ملک تصرف شده مراجعه کند و دادخواست دعاوی تصرف عدوانی خود را به ثبت برساند.

 

مفاد و ویژگی های دادخواست تصرف عدوانی چیست؟ و چگونه باید این دادخواست را ارائه داد؟

 

criminal possession consultancy

تماس فوری و 24 ساعته با وکیل پایه یک ملکی

 

در این دادخواست باید مشخصات و آدرس خواهان (مالک سابق) و خوانده (متصرف) نوشته شود و علت دعوا و مدارک برای اثبات مالکیت در آن نوشته شود و بعد از ارسال ابلاغیه از طرف دادگاه باید در موعد مقرر در آنجا حاضر شوند تا در پیش قاضی ادعای مالکیت خود را ثابت کنند؛ حالا مالک سابق باید مدارکی مانند سند مالکیت رسمی یا عادی، شهادت شهود و اشتشهاد نامه ی محلی و در صورت لزوم تحقیق محلی داشته باشد تا اثبات کند که سابقآً مالک این ملک بوده و هست یا طرق بدون اجازه ی وی در این ملک مترف شده و از آن بهره برداری می کند.

 

نکته: باید گفت که دعاوی تصرف عدوانی فقط در مورد اموال غیر منقول، مثل ملک و زمین امکان پذیر است؛ طبق ماده ی 177 قانون آیین دادرسی مدنی رسیدگی به دعاوی تصرف عدوانی تابع تشریفات آیین دادرسی نیست و رسیدگی به آنها خارج از نوبت انجام می شود.

 

دعاوی تصرف عدوانی به چه روش هایی صورت می گیرد؟

دعاوی تصرف عدوانی به دو صورت حقوقی و کیفری مطرح می شود:

  • دعاوی تصرف عدوانی حقوقی: اگر در دعاوی تصرف عدوانی به دنبال این هستید که متصرف مجازات نشود و فقط شما ملک را از وی پس بگیرید، باید دعاوی تصرف عدوانی حقوقی مطرح کنید.

  • دعاوی تصرف عدوانی کیفری: اگر به دنبال مجازات متصرف هستید باید دعاوی تصرف عدوانی کیفری کنید وکسی که دعوای تصرف عدوانی حقوقی کند دیگر نمی تواند دعوای تصرف کیفری کند پس برای دعوای تصرف عدوانی مالک سابق باید در دادگاه تصرف سابق خواهان، لاحق بودن تصرف متصرف، عدوانی بودن تصرف متصرف ثابت شود تا در این دعوا رأی به نفع خواهان داده شود.

 

آیا مستأجر می تواند به طرفیت شخص دیگری غیر از مالک دعوای تصرف عدوانی مطرح کند؟

 

tenant criminal possession

وکیل امور تصرفات عدوانی 24 ساعته آنلاین

 

زمانی که مستأجر درخانه ای یا ملکی که اجاره کرده یا رهن کرده، ساکن شده یا کاری را انجام می دهد که در حین انجام کار شخص ثالثی را می بیند که بدون اجازه و رضایت وی در ملک اجاره ای وی تصرف می کند و از آن در حال بهره برداری است؛ در اینجا مستأجر باید به سراغ مالک برود از وی پرس وجو کند که قضیه از چه قرار است، اگر مالک ادعای بیخبری کند باید به سراغ دادگاه رفته و دعوای تصرف عدوانی علیه شخص ثالث مطرح کند و برای دادن دادخواست دعوای تصرف عدوانی باید به دفتر خدمات قضایی محل اقامه ی دعوا مراجعه کند و برای ثبت دادخواست دعوای تصرف عدوانی اقدام کند.

 

نکته: دراینجا باید یا آور شویم که وقتی بین مالک ومستأجر قرارداد اجاره بسته می شود طبق آن قرارداد؛ هیچ کس به جز مستأجر نمی تواند در ملک تصرف کند و باعث مزاحمت وی شود، تصرف شخص ثالث هم در ملک دیگری بدون اجازه ی طرف از لحاظ قانونی جرم محسوب می شود.

 

در دعوای تصرف عدوانی مسـتأجر باید مدارکی مثل قرارداداجاره، رسید پول رهن، اجاره ی داده شده و مالک را به عنوان شاهد با خود به دادگاه ببرد تا بتواند دعوای تصرف عدوانی علیه متصرف بکند و چنانچه مستأجر بتواند با دعوای تصرف عدواانی مزاحمت شخص ثالث را اثبات کند، حق فسخ قرارداد را ندارد؛ ولی اگر نتواند با دعوای تصرف عدوانی اثبات کند می تواند قرارداد را فسخ کند و مستأجر می تواند با مراجعه به شخص ثالث اجرت المثل ایام تصرف را دریافت کند ...

 

مطابق ماده ی 489 قانون مدنی: اگر شخصی که مزاحمت می نماید مدعی حق نسبت به عین مستأجره یا منافع آن باشد شخص ثالث نمی تواند عین را از ید مستأجر خارج کند. مگر اینکه اثبات کند که در این ملک حقی دارد ...

  • پس در اینجا متوجه می شویم که قانون گذار ما به همه ی حق می دهد که در صورت تصرف ملکشان توسط غیر می توانند با طرح دعوای تصرف عدوانی از حق خود دفاع کنند و ملک خود را باز پس گیرند؛ مهمترین مسئله در دعوای تصرف عدوانی اثبات مالکیت است؛ چه مستأجر یا مالک، چه شخص ثالث و یا متصرف هردو می توانند در دعوای تصرف عدوانی مدارک مالکیت خودرا تقدیم دادگاه کنند تا قاضی در مورد دعوای تصرف عدوانی تصمیم بگیرد و رأی صادر کند؛ برای متصرف غیر قانونی هم در دعوای تصرف عدوانی مجازات تعیین می کند.

 

در صورتی که مالک بدون اجازه ورضایت مستأجر در متصرفات اخلالی ایجاد کند؛ آیا دعاوی تصرف عدوانی را می تواند برای مستأجر مطرح کرد؟

 

criminal possession tenant situation

اورژانس وکالت دعاوی تصرف عدوانی 24 ساعته

 

اگر مالک بدون اجازه و رضایت مستأجر در متصرفات خللی ایجاد کند، مستأجر می تواند علیه وی دعوای تصرف عدوانی مطرح کند؛ اگر این تصرف موجر به زور و بدون رضایت مستأجر باشد، براساس ماده ی 158 قانون مدنی دعوای تصرف عدوانی در رابطه با اموال غیر منقول است و در مورد اموال منقول نمی تواند دعوای تصرف عدوانی مطرح کرد.

پس مستأجر می تواند در صورت تصرف ملک یا زمین توسط مالک دعوای تصرف عدوانی مطرح کند؛ اگر قرارداد مستأجر به پایان رسیده باشد، این امکان وجود ندارد؛ زیرا موجر در این جا مالکِ ملک است و تصرفات وی غیر قانونی محسوب نمی شود، ولی اگر قرارداد اجاره هنوز تمام نشده است، مستاجر می تواند اقامه ی دعوای تصرف عدوانی کند و مالک حق ورود به ملک را ندارد و اگر مستأجر زمان قراردادش تمام شده است؛ ولی هنوز ملک در اختیار مستأجر است و مالک بدون رضایت مستأجر وسایلی را در آنجا گذاشته یا قصد تصرف آنجارا داشته است، دیگر مستأجر نمی تواند علیه وی دعوای تصرف عدوانی مطرح کند و مالک می تواند به علت تمام شدن قرارداد، پول رهن وی را پس بدهد و تخلیه ملک را از وی بخواهد و اینکه وارد شدن به ملک مردم و تصرف در آن بدون اجازه از لحاظ شرعی درست نیست، مثلاً: علی دوچرخه ی خود و یا موتور سیکلت خود را بدون اجازه ی همسایه در حیات و یا کارگاه او قرار می دهد؛ برای اینکه مال خود را در جای امن قراردهد و نمی داند که برای این کار باید از مالک آنجا اجازه بگیرد تا با خیال راحت و با رضایت مالک و یا مستأجری که در آن ملک است بتواند وسیله اش رادر مکان امن قراردهد.

 

نکته مهم: در دعوای تصرف عدوانی بین مالک ومستأجر درست است که مالک صاحب اصلی ملک است، ولی این حق را ندارد که از ملکی که اجاره داده به نفع خود بهره برداری کند و در صورت اتفاق این امر، قانون برای مستأجر حق طرح دعوی تصرف عدوانی را داده است.

 

برای جلوگیری از تصرف عدوانی قبل از دادخواست دعوای تصرف عدوانی بهتر است اول یک اظهارنامه به مالک فرستاده شود، اگر مالک به اظهارنامه توجهی نکرد و دوباره به کار خود ادامه داد، آن موقع مستأجر می تواند با مراجعه به دفتر خدمات قضایی داد خواست دعوای تصرف عدوانی را ثبت کند تا در دادگاه عمومی محل تصرف ملک در صف رسیدگی قرار گیرد که از طرف دادگاه عمومی ابلاغیه برای هر دو طرف صادر می شود تا در زمان مقرر در دادگاه حاضر شوند بلکه به دعوای تصرف عدوانی رسیدگی شود؛ می توانید برای نگارش اظهار نامه های خود از وکلای 24 ساعته ما در دعاوی تصرف عدوانی کمک بگیرید یا اینکه کار را کلاً به آنها واسپاری نموده و در کمتر از 30 دقیقه آن را دریافت نمایید.

 

در صورتی که تصرف عدوانی شخصی که بخشی از زمینش توسط فرد دیگری مورد تصرف وساخت وساز واقع شده رد شده باشد، صاحب زمین چه دعوایی علیه متصرف می تواند مطرح کند؟

 

different types of criminal possession

بنیاد حقوقی وکلای 24 ساعته دعاوی تصرف عدوانی ملک و املاک

 

در دعاوی تصرف عدوانی ثابت کردن سابقه ی تصرف عدوانی بودن آن کافی است و تصرف باید پشت سر هم و مدام باشد، در این موقع می توان دعوای تصرف عدوانی را مطرح کرد؛ اگر دعوای تصرف عدوانی مالک با شکست روبرو شود خواهان می تواند در دادگاه دعوای اثبات مالکیت را مطرح کند.

در خصوص طرح دعوای مالکیت، دعوای تصرف عدوانی حتماً باید از طرف دادگاه رد شده باشد و شکست وی در دادگاه دعوای تصرف عدوانی مانع او نمی شود تا دعوای اثبات مالکیت مطرح نکند؛ کسی که دعوای مالکیت کرده نمی تواند همزمان دعوای تصرف عدوانی را مطرح کند، پس باید به این موضوع دقت شود برای طرح دعوای مالکیت هم باید مدارکی با خود داشته باشد، مثل سند رسمی و یا اگر نداشته باشد، سند عادی مثل قول نامه، مبایعه نامه،  قراردادکتبی، یا شفاهی، یا شهادت شهود و تحقیق محلی.

در این میان اگر خوانده این دعوارا رد کند و یا دلیلی بیاورد که مالک نبودن وی را اثبات کند خواهان باید اعتبار قرارداد خود را ثابت کند و اثبات مالکیت هم مانند دعوای تصرف عدوانی در مورد اموال غیر منقول مطرح می شود و اثبات مالکیت هم باید مانند دعوای تصرف عدوانی در دادگاهی مطرح شود که ملک تصرف شده در آنجا باشد ودادگاه صالح برای رسیدگی به دعوای تصرف عدوانی واثبات مالکیت دادگاه عمومی است.

 

چگونه در دعاوی تصرف عدوانی یا اثبات مالکیت پس از آن به بهترین نتیجه ممکن برسیم؟

برای اینکه مالک و یا خواهان در دعوای تصرف عدوانی و یا مالکیت به نتیجه ی مطلوبی برسند و از آنجایی که دعوای تصرف عدوانی ویا اثبات مالکیت پروسه ی طولانی دارد، بهتر است قبل از طرح دعوا از مشاوره حقوقی دعاوی ملکی ما که به صورت 24 ساعته آماده خدمت رسانی به هموطنان عزیزمان هستند کمک و راهنمایی بگیرید تا راه را اشتباه نرفته باشید که رأی بر علیه شما صادر شود؛ بنابراین شما برای موفقیت به کمک یک وکیل و مشاور مجرب نیاز دارید که می توانید این کمک را به صورت های آنلاین، تلفنی و حتی حضوری نیز دریافت نمایید.

 

نکته مهم: زمانی که خواهان دارای سند عادی است و خوانده دارای سند رسمی است؛ باید بداند که طرح دعوا لازم به تنظیم سند رسمی در کنار اثبات مالکیت است، زمانی که مالک وجود یک قرارداد یا سند رسمی، یا با وجود دلیل های دیگر مالکیت خود را از طرف دادگاه به اثبات برساند، خوانده ی دعوا می تواند با استناد به سند خود از طی لایحه ی دفاعیه از دعوا دفاع کند.

در دعوای تصرف عدوانی، دعوای خلع ید معنا ندارد؛ چون دعوای خلع ید برای اموال منقول جواب می دهد و هرگونه تجاوز و یا تصرف عدوانی در صورت اثبات مالکیت، متصرف به حبس از یک ماه تا یک سال مجازات می شود.

رزرو مشاوره حقوقی شبانه روزی با وکیل

 

نقش وکیل دعاوی ملکی بر عقد مزارعه

ضمانت وام مسکن و حذف آن

اجرت المثل ایام تصرف و تملک

ابطال فوری و 24 ساعته فروشنامه

وکیل 24 ساعته دعاوی همسایگان آپارتمانی

نگارش فوری انواع دادخواست های خانوادگی

خدمات ثبت شرکت آنلاین (ویژه کرونا)

درباره ما

 

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

با سلام خدمت مخاطبان محترم.در صورت مواجهه با هر مشکل حقوقی و یا کیفری ابتدای امر با مراجعه به وکیل متخصص امر و یا کارشناسان مجرب مشاوره لازمه را بگیرید و بدون مشاوره از اهل فن به تنهایی وارد پیچیدگی های امر حقوقی و کیفری نشوید اگر چه قانونی مبنی بر اجباری بودن وکالت در دادگاه های ما وجود ندارد اما خود آحاد جامعه باید به فکر فکر چاره مشکل خود باشند و با مراجعه به راه های تخصثی خویش بتوانند بهترین نتیجه ممکن را رقم بزنند موسسه وکیل تلفنی با کادر مجرب در خدمت شما عزیزان در هر موقعی از شبانه روز می باشند.موفق و پیروز باشید.مسیح اقاداودی
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی وبا تشکر از زحمات مجموعه اگر مالک بدون اجازه و رضایت مستأجر در متصرفات خللی ایجاد کند، مستأجر می تواند علیه وی دعوای تصرف عدوانی مطرح کند؛ اگر این تصرف موجر به زور و بدون رضایت مستأجر باشد، براساس ماده ی ۱۵۸ قانون مدنی دعوای تصرف عدوانی در رابطه با اموال غیر منقول است و در مورد اموال منقول نمی تواند دعوای تصرف عدوانی مطرح کرد. پس مستأجر می تواند در صورت تصرف ملک یا زمین توسط مالک دعوای تصرف عدوانی مطرح کند.اینجانب فریبرز ذوالفقاری اماده مشاوره تکمیلی در این خصوص هستم
تصرف عدوانی هم می شود از طریق حقوقی اقامه نمود هم از طریق کیفری/ در ماده 158 ق.ا.د.م . و ماده 690 قانون مجازات اسلامی می تواند نسبت به کسی که ملک اون را متصرف شده است از دادگاه بخواهد که رفع تصرف نماید و مجازات نماید. هرکسی که در مورد ملکی حقی دارد می تواند شکایت تصرف عدوانی نماید مثل مستاجر که مالک منافع است م یتواند در صورت تصرف عین مستاجره علیه متصرف اقامه دعوا نمود. دادگاه صالح برای رسیدگی به این دعوا دادگاه محل وقوع مال منقول است. در تصرف عدوانی حقوقی سبق تصرف خواهان، لحوق تصرف خوانده و عدوانی بودن تصر ف خوانده مد نظر می باشد. و البته سند مالکیت اماره ای بر تصرف محسوب می شود.
باسلام و عرض ادب خدمت همه همکاران‌ گرامی،بسیاری از مواقع با مواردی روبه رو شدیم که شخص مدعی است مالک ملکی است و برای مدتی از آن بیخبر بوده و زمانی که برای سرکشی ملک مراجعه کرده متوجه گردید شخص ناشناس ملک وی را تصرف و مورد استفاده قرار داده است.کاربران عزیز توجه داشته باشند این موضوع از مصادیق تصرف عدوانی بوده چرا که فرد با قهر و غلبه متصرف مالی گردید که مالکیتی نسبت به آن نداشته.لذا میتوانید بااخذ مشاوره وباهمراهی وکیل متخصص جهت طرح دعوی و احقاق حق خود اقدام نمایید.وکیل تلفنی با بهره مندی از وکلای متخصص و باتجربه جهت ارائه خدمات مشاوره ای آنلاین به صورت ۲۴ساعته در خدمت شما عزیزان است.با احترام _فاطمه سلیماتی
سلام و ارادت خدمت مدیران محترم و عوامل موسسه وزین وکیل تلفنی خیلی خوشحالم که با سایت شما آشنا شدم از اسفند ماه ۱۳۹۹ با سایت خوبتون آشنا شدم و از مطالب قوی و کاربردیتون استفاده میکنم مطمئننا مطالبی که قرار میدین آگاهی بخش و انرژی مثبت دعاهای مردم کشورم که درگیر مسایل حقوقی هستن و با مطالعه و مشاوره با وکلای خوبتون که به صورت ۲۴ ساعته حتی بعضی ساعت ۳ نیمه شب مشغول خدمت رسانی هستن به مجموعتون برمیگرده دعاگوتون هستیم و امیدوارم که همواره بیش از پیش موفق تر ببینمتون مطالبتون روزانه مطالعه میشه و استفاده میکنم پیشنهاد از برادر کوچیکتون قبل از هر اقدام قضایی یا قانونی مشورت بگیرین جلوی خیلی از ضرر های مالی مثل رد دادخواست گرفته میشه یا حداقل ذیحق بودن یا نبودن مشخص میشه قطعا خیلی از مسائل نکات ریزی داره که برای بررسی اون نیازمند تجربه ی کافی و اینکه حداقل دونستن رویه قضایی هستیم تا دادخواست یا شکواییه به بن بست نخوره حتما مشورت بگیرین و نتیجه رو ببینین سلامت باشین
سلام خسته نباشید . تصرف عدوانی حقوقی شباهت‌های بسیار و تفاوت‌های کم و مهمی با تصرف عدوانی کیفری دارد؛ این تفاوت‌ها عبارتند‌از: در تصرف عدوانی حقوقی نیاز به احراز مالکیت قبلی مال نیست در حالی که طبق ماده 690 در تصرف کیفری باید احراز مالکیت صورت پذیرد. رکن روانی یکی از مسائلی است که در تصرف تاثیرگذار است. یعنی باید برای دادگاه مشخص شود که آیا متصرف می‌دانسته مال متعلق به غیر بوده است یا خیر؟ این موضوع یکی از تفاوت‌های مهم این دو نوع تصرف است. تصرف حقوقی با تقدیم دادخواست حقوقی قابل طرح است ولی برای طرح تصرف کیفری نیاز به تقدیم دادخواست حقوقی نیست و صرف شکایت کیفری برای تعقیب جزایی متهم و صدور حکم رفع تصرف کافی است
ضمن عرض سلام و ادب و احترام خدمت همه كاربران و همكاران گرامي و معزز توصيه مي شود در ابتداي هرگونه معامله ، تنظيم قرارداد ، و مشكل اعم از حقوقي ، كيفري ، ثبتي ، خانواده و تجاري و غيره با وكيلي متخصص و مجرب در مورد مبحث مطروحه مشورت داشته باشيد تا با اطلاع از كم و كيف قضيه بهترين حركت و واكنش را پيرو مسئله حادث شده داشته باشيد و البته در صورت نياز به وكيل دادگستري هماهنگي هاي لازم را انجام دهيد تا ان شاءالله نتيجه مطلوب حاصل شود كه مجموعه وكيل تل دسترسي سريع و آسان به وكلاي متخصص و مجرب را براي شما كاربران عزيز و بزرگوار فراهم آورده است و در بيست و چهار ساعت شبانه روزي وكلاي مذكور آماده جهت ارائه مشاوره و خدمات حقوقي به شما بزرگواران مي باشند هيچ موقع فراموش نكنيد كه (حق دادني نيست بله حق گرفتني است) در پناه خداوند متعال هميشه شاد و سلامت باشيد ارادتمند شما شيخي
با سلام امروزه با هزینه های سنگین عبور و مرور و بیماری کرونا، انجام یک مشاوره حقوقی آنلاین در محل زندگی بسیار مناسب و مقرون به صرفه است لذا موسسه وکیل تلفنی در این زمینه به خوبی نقش آفرینی می‌کند و خدمات ارائه می‌نماید با تشکر از مدیریت محترم و سایر پرسنل موسسه وکیل تلفنی، احسان والی با کد 11617 آماده انجام خدمات مشاوره ای به کاربران گرامی می‌باشم
شاید زمانی برای ما اتفاق بیافتد که احساس کنیم اموال ما را کسی تصرف کرده و قصد تحویل ان یا تخلیه ی آن را ندارد مثل ملک یا وسیله ی سواری ، در این زمان با خود می گوییم که چه کنیم تا مالمان را تحویل بگیریم، بهترین راه پناه بردن به دامن قانون هست ولی این پناه بردن را باید بلد باشیم و راه و چاه را بشناسیم برای اینکار بهتر است از یک وکیل مشاوره بگیریم سایت وکیل تلفنی با داشتن بیش از هزار وکیل مجرب در سراسر کشور همیشه در دسترس هست و فقط با یک تماس می توانیم از وکلای سایت مشاوره حقوقی بگیریم وبه صورت فوری با هزینه ی کم و در تنظیم شکوائیه هم کمک می کنند .
باسلام و احترام خدمت موسسه وکیل تلفنی،و خسته نباشید خدمت تمامی دستنکاران آن که باجان پدر برای مسایل مردم با هزینه های بسیار ناچیز کارمیکنند و وکلای درجه یک آن که در هر ساعت به مردم مشاوره انجام میدهند.باسپاس وتشکرفراوان
سلام و عرض ادب در ابتدا از محتوای مفید سایتتون کمال سپاسگزاری دارم. در دوران کرونا که مشکلات مابین مالکین و مستاجرین بسیار زیاد شد، بنده و خانواده ام هم به نحوی درگیر شدیم و ابتدا برای هم فکری و مشاوره و سپس برای نگارش دادخواست با وکیل تلفنی ارتباط گرفتیم و به یکی از متخصصین خوب موسسه وصل شدیم و ایشان در کمال خوش اخلاقی و برخورد حرفه ای مارا راهنمایی کردند، از تمام همکاران خوبتون سپاسگزارم

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی