کارگر و کارفرما، با داشتن اطلاعات کافی از قوانین و مقررات می توانند قراردادی را منعقد کنند که در آینده به هیچ مشکلی بر نخورند؛ این اطلاعات کافی می تواند از طریق مشاوره تلفنی، آنلاین و فوری توسط یک مشاوره حقوقی کار، به کارفرما و یا کارگر، داده شود؛ حقوق کار به مجموعه قواعد حاکم بر روابط کار پرداخته و در این صورت حق و حقوق کارگران و همچنین کارفرمایان را مورد ارزیابی قرار می دهد. در مشاوره حقوق کار، به موضوعات گوناگونی پرداخته می شود که اغلب این مسائل در رابطه با روابط کارگر و کارفرما است. در همین زمینه مشاوره حقوقی موسسه وکیل تلفنی به شما پیشنهاد می شود.
در تمامی کشور های دنیا، برای کار کردن شهروندان یکسری مقررات و قواعد خاص تنظیم شده است. زمانی که افراد اماده ورود به بازار کار می شوندبایستی با قوانین کار آشنایی داشته باشند
دامنه علم حقوق گسترده است که یکی از شاخه های در رابطه با امور کار است. حقوق کار، به طور کلی قواعد حاکم بر کار را مورد بررسی قرار داده و از این رو در بسیاری از مشاغل نیز قانون مربوطه در دستور کار قرار می گیرد. رابطه کارگری و کارفرمایی در بسیاری از مشاغل مشاهده می شود و کارگری و کارفرمایی که در قانون کار به آن اشاره شده است، در واقع اصطلاح کلی است و به افراد مختلفی نیز در این زمینه اطلاق می شود.
نقض مقررات قانون کار، می تواند منجر به بروز مشکلات عدیده ای در این زمینه شود و در نهایت رابطه کارگر با کارفرما دچار مشکلاتی می شود. رویکردی که برای قانون کار تعیین شده است، در واقع رویکرد حمایتی است و در اغلب مواقع به حمایت از قشر کارگر پرداخته است. در واقع مواد قانون کار به نحوی تنظیم گشته که عمدتا جنبه حمایتی از قشر کارگر دارد که البته این موضوع مورد انتقاد از سوی حقوقدانان قرار گرفته است. موضوعات مرتبط با حقوق کار، از جهات مختلفی بسیار حائز اهمیت هستند و در همین راستا اگر اختلافی بین کارگر و کارفرما به وجود آید، لازم است که از لحاظ حقوقی این موضوعات مورد بررسی قرار گیرند.
دعاوی کار بخش مجزایی از دعاوی حقوقی را تشکیل داده که ارائه مشاوره حقوقی برای موضوعات حقوق کار به صورت تخصصی صورت می گیرد. در همین راستا موسسه حقوقی وکیل تلفنی به صورت تخصصی به ارائه مشاوره می پردازد که برای دریافت مشاوره حقوقی تلفنی، در هر ساعت از شبانه روز با شماره 09212242670 تماس بگیرید.
مشاوره حقوق کار مستقیما در رابطه با دعاوی کارگر و کارفرما است. البته بهتر است به جای دعاوی واژه روابط بین به کار گرفته شود و در واقع حقوق کار به صورت تخصصی به رابطه بین کارگر و کارفرما می پردازد. در مشاوره حقوق کار، موضوعات مختلفی بحث می شوند که به همین مناسبت در این بخش به سوالات و مسائلی که بیشتر در مشاوره اداره کار مورد بحث قرار می گیرد، می پردازیم.
با توجه به این که قانون کار به روابط بین کارفرما و کارگر پرداخته است، در همین راستا لازم است که با تعریف کارفرما و کارگر آشنا شویم. کارگر طبق قانون کار کسی است که برای کارفرما کار کرده و در ازای کار انجام شده، حق الزحمه مشخصی را دریافت می کند.
کارفرما نیز شخص حقیقی یا حقوقی است که کارگر برای او در محیط کارگاه کار می کند و وظایف مختلفی را در قبال کارگران دارد. وظایفی که قانون کار برای کارگر در نظر گرفته است، بیشتر از کارفرما می باشد. لازم به ذکر است که افراد مشمول قانون خدمات مدیریت کشور، شامل مقررات کارگر در قانون نیستند و نمی توان مقررات حقوق کار را برای آن ها در نظر گرفت.
لازمه شروع روابط کاری، انعقاد قرارداد کار است. قرارداد کار می تواند به صورت کتبی یا شفاهی باشد و این موضوع در ماده 7 قانون کار به آن توجه شده است. در واقع قانون الزامی را برای آن که قرارداد به صورت کتبی یا شفاهی بسته شود، نیاورده است و این موضوع کاملا به اراده طرفین بستگی دارد.
البته تجربه ثابت کرده است که قرارداد شفاهی یکسری مشکلاتی را در ادامه روابط کاری به وجود می آورد و در همین راستا لازم است که قرارداد کار به صورت کتبی تنظیم شود. برای دریافت مشاوره حقوقی با شماره 02147625900 تماس بگیرید.
کارفرما در قبال کارگران مشمول قانون کار، وظایف مختلفی را برعهده دارد که اهم آن ها به شرح زیر است:
یکی از وظایف اصلی کارفرمایان، بیمه نمودن کارگران است. با توجه به این که احتمال بروز خطراتی در محل کار وجود دارد، در همین راستا بیمه کردن کارگران جزو موارد ضروری است که کارفرمایان باید در بدو همکاری به آن توجه داشته باشند. بحث بیمه کردن کارگران از طرف کا فرمایان مورد توجه قانون کار و قانون بیمه تامین اجتماعی قرار گرفته است.
در صورتی که کارفرما از پرداخت حق بیمه کارگران خودداری کند، کارگر می تواند اقدام به ثبت شکایت علیه کارفرما نماید. در این صورت لازم است که رسیدگی های قانونی از طریق سازمان بیمه تامین اجتماعی و سپس اداره کار انجام شود.
یکی از اصلی ترین دلایل دعواهای حقوقی بین کارگر و کارفرما، عدم آشنایی درست آن ها، با قوانین حقوقی کار است؛ زمانی که کارگر و کارفرما، شناخت دقیق و کافی، نسبت به قوانین و مقررات اداره کار نداشته باشند، شاهد اختلافات میان آن ها هستیم و برعکس به هر میزان که کارفرمایان و کارگران، به حقوق خود تسلط داشته باشند و شاهد عقد قراردادهای کاملاً قانونی و بدون مشکل و روابط حسنه بین آن ها هستیم و طرفین جهت رفاه و آسایش همدیگر، اقدامات موثر را انجام میدهند؛ اما متأسفانه برخی مواقع، شاهد هستیم که بعضی از کارفرمایان، به دلیل عدم آگاهی کارگران، از قوانین و مقررات اداره کار، از آن ها سوء استفاده میکنند و حق آن ها را پایمال میکنند.
از این رو، همواره لازم است تا هم کارگر و هم کارفرما، با کمک گرفتن از یک مشاوره حقوقی کار یا یک وکیل اداره کار، اطلاعات و دانش و تخصص خود را در زمینه های حقوقی مربوط به کارگر و کارفرما، بالا برده تا از حقوق خود دفاع کنند.
به ازای هر بند و کلمه که در قرارداد استخدام نوشته می شود، کارگر و کارفرما میتوانند با استناد به آن، شکایت کنند؛ از این رو با وجود یک مشاور حقوقی قانون کار و تأمین اجتماعی، به خوبی میتوان قرارداد مابین کارفرما و کارگر را تنظیم کرد؛ چرا که یک مشاوره حقوقی کار، آشنایی و تسلط کاملی بر شیوه نگارش قراردادها دارد.
مشاوران حقوقی کار همواره به کارفرمایان توصیه میکنند تا به منظور جلوگیری از هرگونه مشکل احتمالی به خاطر عدم توجه به قوانین اداره کار، از همان ابتدای فعالیت کارگران خود، امور پرسنلی را در محل کار خود تنظیم و پیاده سازی کنند. همچنین آیین نامه انضباطی کارگاه و آیین نامه حفاظت و ایمنی و بهداشت را در محیط کاری خود برای کارگران برقرار کنند. منظور از آیین نامه پرسنلی همان فرم هایی است که به رابطه کارفرما و کارگر مربوط می شود. آیین نامه انضباطی نیز باعث برقراری نظم در کارگاهها و اعمال تشویقها و تنبیههای کارگران به صورت قانونی خواهد شد؛ هرگونه تخلفات کارگری در این آیین نامه به تفکیک، توضیح داده شده است ...
مثلاً یکی از سؤالاتی که همواره به عنوان سؤال متداول کارگران مطرح میشود این است که اگر یک کارگر در حین مدت زمان قرارداد با کارفرما، متوجه شود که یکی از مفاد قرارداد، وجه قانونی ندارد و کارفرما حقش را پایمال کرده است، چه کار باید کند؟
- مشاوره حقوقی آنلاین یا تلفنی اداره کار به این پرسش پاسخ می دهد.
قانون برای روابط حقوقی ناشی از انجام کار، نسبت به بین کارگر و کارفرما، قوانینی را تنظیم کرده است که هدف آن ها تأمین عدالت و نظم اجتماعی در رابطه بین کارگر و کارفرما است.
اختلافات مابین کارگر و کارفرما عموماً به دو بخش بزرگ اختلافات فردی و اختلافات جمعی تقسیم کرد؛ اگر کارگر با کارفرمای خود در زمینه حقوق و مزایا و ... دچار اختلاف شود، اختلاف آن ها، اختلاف فردی و خصوصی است؛ اما اگر کارگران یا سازمانهای کارگری با کارفرما یا سازمانهای کارفرمایی خود اختلافی داشته باشند، این اختلاف جمعی و گروهی بود.
از طرف دیگر می توان با توجه به حقوقی یا صنفی بودن اختلاف نظرها، اختلافات بین کارگر و کارفرما را تقسیم بندی کرد ... هرگونه اختلاف نظر در اجرای قوانین مقررات و قراردادهایی که ما بین کارگر و کارفرما منعقد می شود، اختلاف حقوقی است، اما اگر گروهی یا جمعی از کارگران، با کارفرمایان خود در مورد حقوق و منافع جمعی، دچار مشکل داشته باشند، در آن صورت میتوان گفت اختلاف صنفی است؛ مشاوره حقوقی کار به خوبی می تواند در این زمینه به هر دو طرف کمک کند.
مشاوره آنلاین حقوق کار و مشاوره فوری حقوق کار را از وکیل تلفنی دریافت کنید؛ چرا که سایت وکیل تلفنی نماد اعتماد الکترونیکی دارد و برای تمامی خدمات حقوقی و مشاوره حقوقی کار، ضمانت قیمت و کیفیت لحاظ می کنند.
یکی از موسسات حقوقی که به صورت تخصصی و 24 ساعته، اقدام به ارائه انواع خدمات حقوقی می کند، وکیل تلفنی می باشد. این موسسه در ارتباط با دعاوی کار، اقدام به ارائه مشاوره حقوقی به صورت تلفنی می نماید که علاوه بر مشاوره تلفنی، امکان ارائه دریافت مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان نیز وجود دارد.