موسسه وکیل تلفنی

  • مریم مدنی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۲۰:۳۹ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۲
  • مریم مدنی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۲۰:۱۷ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۲
  • مریم مدنی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۲۰:۱۶ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۲
  • لیلا زارع گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۱۶:۱۷ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۱
  • قلیچ خانی قلیچ خانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۹:۳۴:۲۰ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۱
  • سید علی سادات حسینی سید علی سادات حسینی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۳:۳۷:۵۵ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۰
  • فرید حامدی فرید حامدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۳:۰:۱۵ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۰
  • فهیمه ماضی فهیمه ماضی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۲۰:۴۵ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۰
  • فرید حامدی فرید حامدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۱۶:۶ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۹
  • کیا خوش کیش کیا خوش کیش گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۶:۳۶:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

مشاوره حقوقی خیانت در امانت

مشاوره حقوقي خيانت در امانت

اگر امین، مال مورد امانت را در جهتی که منظور صاحب مال نباشد استعمال نماید، خیانت در امانت رخ داده است. برای اینکه جرم خیانت در امانت اتفاق بیافتد سه شرط باید وجودداشته باشد:

 

  1. قرارداد قبلی باید وجود داشته باشد.

  2. شیئی باید وجود داشته باشد.

  3. آن شیء باید تحویل امین داده شده باشد.

 

مجازات جرم خیانت در امانت

 

breaking trust crime

مجازات جرم خیانت در امانت

 

مجازات اصلی جرم خیانت در امانت به موجب ماده 674 قانون مجازات اسلامی شش ماه تا سه سال حبس می باشد. اما با توجه به اینکه بزه خیانت در امانت داری انواع مختلف می باشد، لذا مجازاتهای مختلف برای این جرم در نظر گرفته شده است.

 

  1. مجازات جرم خیانت در امانت از نوع سوء استفاده از ضعف نفس اشخاص طبق ماده 668 قانون مجازات اسلامی سه ماه تا دوسال حبس و 74 ضربه شلاق می باشد.

  2. مجازات جرم خیانت در امانت از نوع سوء استفاده از سفید مهر یک تا سه سال حبس می باشد.

  3. مجازات جرایم خیانت در امانت در قانون تجارت شش ماه تا سه سال حبس می باشد.

  4. مجازات جرم خیانت در امانت در قانون تصدیق انحصار وراثت مطابق ماده 6 قانون تصدیق انحصار وراثت شش ماه تا سه سال حبس می باشد. 

  5. مجازات خیانت در امانت در قانون ثبت اسناد و املاک که برابر ماده 28 قانون ثبت اسناد و املاک شش ماه تا سه سال حبس می باشد.

  6. مجازات خیانت در امانت در قانون شرکت های تعاونی برابر ماده 128 قانون شرکتهای تعاونی شش ماه تا سه سال حبس می باشد.

 

 

مشاوره حقوقي خيانت در امانت

يكي از شايع ترين جرايم در حوزه  اموال جرم خيانت در امانت هست كه از قديم الايام در جوامع بشري شايع بوده است خيانت در امانت در سال 1304 در ماده 241 قانون مجازات اسلامي جرم انگاري كه مجازات ان شش ماه تا سه سال حبس مي باشد و در نهايت در قانون تعزيرات سال 1375 در ماده 674 حال اينكه تعريف اين جرم  از منظر قانوني در قانون مجازات اسلامي عبارتند از هر گاه اموال منقول یا غیر منقول یا نوشته‌هایی از قبیل سفته و چک و قبض و نظایر آن به عنوان اجاره یا امانت یا رهن یا برای وکالت یا هر کار با اجرت یا بی‌اجرت، به کسی داده شده و بنا بر این بوده است که اشیاء مذکور، مسترد شود یا به مصرف معینی برسد و شخصی که آن اشیاء نزد او بوده آنها را به ضرر مالکین یا متصرفین آنها استعمال یا تصاحب یا تلف یا مفقود نماید به حبس از شش ماه تا سه سال محکوم خواهد شد 

 

فرق بين جرم خيانت در امانت و كلاهبرداري

فرق بين جرم خيانت در امانت و كلاهبرداري اين هست كه در جرم كلاهبرداري، شاكي در اثر فريب و نيرنگ و اغفال كلاهبردار مالش را در اختيار كلاهبردار قرار مي دهد در حالي كه در بزه خيانت در امانت شاكي با رضايت خودش مالش را در اختيار خائن قرار مي دهد و جرم كلاهبرداري بعد از دريافت مال از سوي كلاهبردار اين حرم اتفاق افتاده تلقي مي گردد در حالي كه در بزه خيانت در امانت ممكن از است خائن بعد از اخذ مال از شاكي اقداماتي را روي مال انجام دهد كه جرم خيانت در امانت ارتكاب يابد مثلاً صاحب پاركينگ بعد از پارك ماشين اقدام به تصاحب ماشين پارك شده شاكي نمايند، يا در مثال ديگر شما خودروي خودتان را براي تعمير نزد مكانيك برده ايد ولي ايشان بعد تعمير اقدام به استفاده شخصي خودروي شما نمايد در حالي كه استفاده از خودروي شما نياز به اذن شما داشته است.

 

 

difference between trust and fraud

تفاوت بین خیانت و کلاهبرداری

 

آيا جرم خيانت در امانت مشمول مرور زمان مي گردد؟

پرسش:  مثلا اگر خودروي شما توسط مكانيك صاحب پاركينگ فوق مورد تصاحب يا استفاده برخلاف نظر شما گردد شما تا چه زماني حق شكايت عليه مجرم داريد؟

 

پاسخ: با توجه به  ماده 104 قانون مجازات اسلامي و ماده 105 قانون مجازات اسلامي اين جرم مشمول مرور زمان تعقيب ميگردد و از تاريخ وقوع جرم  به مدت هفت سال شاكي فرصت دارد نسبت به  اعلام شكايت از خائن اقدام نمايند.

 

مجرم در چه صورتي محكوم به جرم خيانت در امانت مي گردد؟

چند اقدام در قانون مجازات اسلامي امده كه هرگاه هريك از اين اقدامات را مجرم انجام دهد، محكوم به جرم خيانت در امانت مي گردد؛ مثلاً خودروي كه شما تحويل متصدي يا مالك پاركينگ داده ايد كه ايشان از خودروي شما محافظت نمايند ولي متصدي پاركينگ اقدام به استفاده شخص از خودروي شما نمايد اين متصدي پاركينگ الان مرتكب جرم خيانت در امانت شده است.

يا متصدي پاركينگ اقدام به اتلاف و اتش زدن خودروي شما نمايند جرم خيانت در امانت در اينجا محرز مي باشد.

موضوعي كه خيلي از خانم ها بدون توجه و اخذ مشاوره حقوقي خيانت در امانت اقدام به شكايت عليه همسرشان داير بر خيانت در امانت جهيزيه مطرح مي كنند در حالي كه اين اتهام خيانت در امانت جهيزيه وارد نيست چرا كه استفاده از جهيزيه از سوي زوج، با اذن زوجه بوده و اصولا آوردن جهيزيه  از سوي زوجه بدين منظور بده است حال اگر بعد طلاق زوج از استرداد جهيزيه خوداري نمايد و يا اقدام به  فروش، تصاحب، اتلاف، نمايد اين اقدام زوج از مصاديق خيانت در امانت مي باشد.

شاید شما هم در این موقعیت غافلگیرانه قرار گرفته باشید؛ فرضاً هنگامی که قصد سفر کرده‌اید و مال خود را به عنوان امانت به کسی که به او اعتماد دارید سپرده باشید تا از حوادثی از قبیل سرقت و ... محفوظ بماند.

اما بعد از برگشت از مسافرت ناگهان متوجه می‌شوید که امین مورد اعتمادتان؛ مال شما را به قصد ضرر زدن یا مصرف کرده یا از بین برده است.

آه از نهادتان بلند می‌شود؛ نمی‌دانید در قبال این رخداد غیرمنتظره چه واکنشی نشان دهید؛ خشم سر تا پای وجودتان را فرا می‌گیرد، از یک طرف مال خود را از دست داده‌اید؛ از طرف دیگر از اعتماد شما سوء استفاده شده است.

 

crime of dosobial of trust

محکوم شدن به جرم خیانت در امانت

 

زشتی عمل صورت گرفته شما را وادار به عکس العمل می‌کند. تصمیم به طرح شکایت می‌گیرید اما نمی‌دانید از کجا و چگونه شروع کنید؛ به شما توصیه می‌کنم در خواندن نکات زیر ما را همراهی نمائید تا متوجه شوید مشکل شما نیز راه حلی دارد:

 

 

 

  1. اولین قدم شما به عنوان شاکی تنظیم شکوائیه می‌باشد؛ در مورد نحوه تنظیم شکوائیه و شرایط آن می‌توانید شخصاً یا توسط وکیل دادگستری اقدام کنید. برای راحتی شما قوه قضائیه اوراق مخصوصی که شامل موارد ضروری شکایت می‌باشد تهیه کرده و در اختیار مراجعان قرار می‌دهد تا در تنظیم شکوائیه مورد استفاده قرار گیرد.

  2. دومین قدم شما مراجعه به دادسرای صالح برای تقدیم شکوائیه می‌باشد. حال ممکن است این سوال به ذهن شما خطور کند که دادسرای صالح کجا می‌باشد؟ دادسرای صالح محلی می‌باشد که امین مال شما را از بین برده است؛ که به آن دادسرای محل وقوع جرم گفته می‌شود.

  3. حال که پرونده شما در دادسرا صالح به ثبت رسید؛ می‌بایستی به یکی از شعب دادیاری یا بازپرسی که در قسمت پایین شکوائیه نوشته می‌شود مراجعه کنید. مقام قضایی رسیدگی کننده به پرونده شما (بازپرس یا دادیار) جهت روشن شدن موضوع دستور تحقیقاتی را می‌نماید؛ یادتان باشد اگر در هنگام سپردن مال به شخص رسیدی از او دریافت کردید حتماً در این مرحله ارائه نمائید.

  4. در این مرحله؛ که به آن مرحله تحقیقات مقدماتی گفته می‌شود؛ بازپرس از شما می‌خواهد مدارکی که نشان دهنده مالکیت شما بر مال امانی می‌باشد را ارائه نمائید یا چنانچه در جریان سپردن مال توسط شما به امین شاهد یا شاهدانی وجود داشته باشد اسامی و آدرس آنان را اعلام نمائید. این تحقیقات یا شخصاً توسط مقام قضایی صورت می‌گیرد یا طی دستوراتی به کلانتری مربوطه انجام آن را تقاضا می‌نماید.

  5. بعد از انجام این تحقیقات؛ مقام قضایی در صورتی که به این باور رسیده باشد که جرم از ناحیه امین صورت گرفته باشد در غالب اخطاریه‌ای که در آن وقت رسیدگی (به ساعت ـ روز ـ ماه ـ سال) مشخص شده است؛ از او دعوت به حضور می‌نماید. پس از شنیدن اظهارات وی، در صورتی که همچنان عقیده بر مجرم بودن امین داشته باشد قرار جلب دادرسی صادر می‌کند. در غیر اینصورت قرار منع تعقیب صادر می‌کند که این قرار از جانب شما به عنوان شاکی ظرف 10 روز از تاریخ ابلاغ قابل اعتراض است.

  6. حال پرونده شما پس از طی تشریفاتی؛ آماده رسیدگی در دادگاه صالح می‌باشد در صورتی که پرونده کامل باشد قاضی دستور تعیین وقت رسیدگی و ابلاغ آن به اطراف شکوائیه (شاکی متهم) را خواهد داد؛ در جلسه رسیدگی اسناد و مدارک موجود مجدداً مورد رسیدگی قرار می‌گیرد و حتی در صورتی که شما شاهد یا شاهدانی معرفی کرده باشید از آنان دعوت به حضور برای ادای شهادت بیاید.

  7. در این مرحله دادگاه بدوی با توجه به مدارک و اظهارات یا جرم را قابل انتساب به متهم (امین) می‌داند که در این صورت حکم محکومیت وی صادر می‌شود که این حکم از ناحیه وی ظرف 20 روز از تاریخ ابلاغ قابل تجدید نظر خواهی می‌باشد یا آن که معتقد به ارتکاب جرم از ناحیه متهم نمی‌باشد که در این صورت رأی بر برائت وی صادر می‌کند که ظرف 20 روز از تاریخ ابلاغ قابل اعتراض در دادگاه صالح می‌باشد.

  8. حال پرونده در نتیجه اعتراض شما (شاکی) یا امین (متهم) به دادگاه تجدید نظر ارسال شده است؛ دادگاه تجدید نظر با رسیدگی مجدد تصمیم قطعی می‌گیرد و رأی را به اصحاب دعوا (شاکی ـ متهم) ابلاغ می‌نماید.

  9. در صورتی که رأی قطعی از دادگاه تجدیدنظر مبنی بر محکومیت متهم (امین) باشد پرونده برای اجرای حکم به واحد اجرای احکام کیفری به دادسرایی که در ابتدا از آن جا طرح شکایت نمودید ارجاع می‌شود و این دادسرا وفق مقررات حکم را اجرا خواهد نمود.

  10. مجازات جرم خیانت در امانت حبس از شش ماه تا سه سال می‌باشد؛ فراموش نکنید شما می‌توانید ضرر و زیانی که در راستای ارتکاب این جرم بر شما وارد شده است با تقدیم دادخواست از دادگاه بدوی صالح که به امر کیفری رسیدگی می‌کند تقاضا نمائید. تا علاوه بر محکومیت حبس به ضرر و زیان شما نیز حکم نماید.

 

رزرو مشاوره حقوقی فوری با وکیل پایه یک

 

نکته: البته در حال حاضر که ثبت شکوائیه در دفتر خدمات قضایی صورت می‌گیرد؛ این دفاتر شکوائیه را به دادسرای صالح ارسال می‌نمایند.

 
 

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

بزه خیانت درامانت ازجرمهای رایج هست که قبل ازه چیز سونیت متهم میبایست برای محکمه احراز گردددرخصوص زن وشوهر باتوجه به زندگی مشترک واینکه زوجین امین یکدیگرمحسوب میشوند پاسخ سوال اول مثبت است.قانونگزار خیانت درامانت را دراسنادتجاری نظیرچک وسفته حایزاهمیت بیشتری دانسته ولاجرم مجازات سنگین تری برای آن درنظرگرفته است و...
با سلام. در جرم خیانت در امانت وصف مهم و واضح امر سپردن است و اگر مال یبه کسی سپرده شود و فرد امانت گیرنده برخلاف نظر امانت دهنده از آن استفاده نماید مرتکب جرم خیانت در امانت شده است و وفق قانون کاهش مجازات حبس تعزیری مصوب 99 به سه ماه تا یک سال و نیم حبس محکوم می شود
با سلام‌درنظر داشته باشیددر طرح شکایت خیانت در امانت حتما باید بتوانید سپردن مال به متهم را از طریق ارائه قرارداد یا گواهی گواهان‌ اثبات نمایید.با احترام _فاطمه سلیمانی
با سلام و ضمن تشکر از ارائه مطالب. خیانت امانت یکی از جرایمی است که بسیار اتفاق می افتد و این نوع پرونده ها به وفور در دادگستری مطرح می شود ولی باید دقت کرد که ارکان این بزه بسیار مهم هستند و اثبات این ارکان نیاز به اطلاعات و تخصص حقوقی دارد و بنابراین لازم است که مردم قبل از طرح شکایت حتما با یک وکیل یا مشاور حقوقی مجرب مشورت کنند
به نام خدا باعرض سلام و احترام از مدیریت و پرسنل زحمتکش مجموعه وکیل تلفنی کمال تشکر را دارم که با حداقل هزینه ممکن امکان مشاوره حقوقی به صورت تخصصی در کلیه موضوعات با حقوقدانانی که تحصیلات تخصصی عالیه در دانشگاه های سطح اول کشور و سابقه قضایی و تجربه عملی در خصوص موضوعات را دارند فراهم آورده است‌.
سلام . اتفاقا جدیدا به دلایل مختلف معیشتی جرم خیانت در امانت خیلی گسترده تر شده ، مچکر بابت اطلاع رسانی.
سلام عرض خسته نباشید خدمت تمام همکاران بنده برای نگارش شکوایه خیانت در امانت تماس گرفتم. چون هنگام مراجعه به دفتر خدمات قضایی به من اعلام کردند باید متن شکوایه را خودم نگارش کنم و چون من تسلط کافی نداشتم درخواست دادم. باور نمیکردم در مدت زمان به این کوتاهی شکوایه برایم ارسال شود. خواستم از خدمات سریع و مقرون به صرفه وکیل تلفنی تشکر کنم
با سلام وعرض ادب خدمت وکلای سایت وکیل تلفنی که با گداشتن مطالب مفید به صورت رایگان در سایت بسیار به هموطنان خود کمک می رسانند وواقعا کمک بزرگی می کنند امروزه انواع شکایتها در دادگاهها ثبت میشود که همه نیاز به مشاوره با یک کارشناس دارند که درحوزه های مختلف حقوقی انها را راهنمایی کنند یکی از این شکایتها خیانت درامانت هست که باید نحوه ی شکایت ودادن دادخواست به دادسرا را بدانی تا راه درست وکوتاهترین مقصد را زی کنی تا به هدف برسی موسسه ی وکیل تلفنی با داشتن کارشناسان متخصص به راحتی می توانند تنها با یک تلفن ومشاوره ی فوری وارزان به ما در همه ی حوزه های حقوقی کمک کنند. بسیار سپاسگزارم
بهرنگ محبوبی: درود و سپاس از وب سایت خوب وکیل تلفنی و وکلای عزیز که با دانش و دقت بسیار بالا به پرسش ها و ابهامات ما در موارد حقوقی پاسخ میدین بسیار خرسندم که پایگاه دانش بنیان و معتبری همچون وکیل تلفنی با مشاوران و وکلای آگاه و معتقد بنده را آگاهانه برادرانه و خواهرانه راهنمایی میفرمایند از خدای بزرگ و مهربان آرزوی سلامتی برای تک تک شما عزیزان در موسسه وزین وکیل تلفنی خواستارم که برای طرح مشکلات حقوقی حتی در ساعت ۳ نیمه شب با ظرافت به لایه های پنهانی و مخفی مشکل طرح شده توجه دارند و برای هر مسئله ای راه حل و راهکار ارائه دارند خدا قوت آرزوی توفیق بیشتر ❤❤
ضمن عرض سلام و ادب خدمت همه دوستان و همكاران گرامي توصيه مي شود پيش از هر اقدامي در امور حقوقي خود با وكيلي متخصص و مجرب در موضوع مربوطه مشورت نماييد كه مجموعه وكيل تل اين امر را تسهيل بخشيده است و با توجه به شرايط كرونايي دسترسي راحت به وكيل ميسر گرديده است در پناه حق شاد و سلامت باشيد ارادتمند شيخي
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی وبا تشکر از نگارش مقاله مذکور .موضوع جرم خیانت در امانت در ماده ۶۷۴ قانون مجازات اسلامی تشریح شده که در آن هر کسی که اموالی در نزد او به رسم امانت بوده وآن را مسترد نکرده وآن را به صاحب مال برنگرداند به مجازات حبس مندرج در قانون مجازات اسلامی محکوم می شود.ودر جمله جرایم غیرقابل گذشت محسوب می شود .لذا چنانچه شاکی نیز نسبت به شکایت خود اعلام رضایت کند پرونده از سوی قاضی پیگیری می شود .اینجانب فریبرز ذوالفقاری با کد ۱۵۲۱۴ اماده ارائه مشاوره تکمیلی در این خصوص هستم
عزیزان سلام مهم ترین جایی که بحث خیانت در امانت محسوب میشه بحث اسناد سفید امضا هستند حواستون باشه سفید امضایی اگر دستتونه تحت هر شرایطی تاریخ نزنید و وصولش کنید باید حتی اگر موضوع ضمانت هم اتفاق افتاده شرایطی رعایت کنید قبل وصول مقدمات داره سفید امضا هم دست کسی دارید قبل از تحویلش یه کپی ازش بگیرید
بسمه تعالی_با سلام و احترام خدمت شما،متن پر محتوایی بود،از زحمات شما تشکر میکنم
سلام. چقدر خوب واقعا.من رشتم حقوق هست و تا حدودی اطلاعات حقوقی دارم. موضوع ما بحث ارثیه هست که من یکی از اسناد موروثی را از یکی از اعضای خانواده گرفتم جهت پیگیری کارهای اداره ثبت. حالا رفتند به عنوان خیانت در امانت علیه من شکایت کردند. و من میخوام برای جلسه دادگاهم وکلای خوب شما که قبلا هم مشاوره های خوبی ازشون گرفته بودم برام لایحه دفاعیه بنویسند تا من تبرئه بشم. من میتونم بیس و پایه متن رو خودم بنویسم و جهت ادیت و تغییرات برای وکیل محترمتون ارسال کنم تا ایشون زحمت نهایی شدنش رو بکشند. سپاسگذارم از تمامی شما مشاورین حقوقی سایت وکیل تلفنی
با سلام و عرض ادب.جرم خیانت در امانت در زمره جرایم شایع در مورد اموال است که می بایست قبل از هر گونه اقدام برای شکایت افراد اقدام به گرفتن مشاوره نمایند.چرا که دو عنصر مهم در اثبات این جرم یکی عنصر سپردن مال به فرد امین که حال بعدا تبدیل به خائن می شود و دیگری اثبلت سپردن که خیلی مهم است حال مهم ترین دلیل داشتن رسید امانی بودن در دست شاکی است که اثبات کحد ان مال را به امین سپرده بوده و حال امین انرا تلف کرده و بحث دیگر اثبات تلف شدن یا از بین رفتن مال امانت است که تماما در ماده ۶۷۴ قانون مجازات اسلامی این موارد احصا شده است و نکته دیگر اینکه در سال ۱۳۹۹ این جرم با قانون کاهش مجازات حبس از دسته جرایم قابل گذشت قرار گرفت و مجازات حبس آن نصف شد. موفق باشید.مسیح اقاداودی
با سلام اینجانب در بانک انصار نزد ریس بانک چک پشت نویسی شده در ۸سال پیش بابت ضمانت شخصی تقدیم کردم ولی شخصی دیگری در 7/11/99 با همان چک اینجانب را ضامن خود قرار داده و وام برداشته و کلیه حسابهای اینجا مسدود کردن در صورت امکان خواهشاً راهنمایی کنید ممنون
با سلام اینجانب در بانک انصار نزد ریس بانک چک پشت نویسی شده در ۸سال پیش بابت ضمانت شخصی تقدیم کردم ولی شخصی دیگری در 7/11/99 با همان چک اینجانب را ضامن خود قرار داده و وام برداشته و کلیه حسابهای اینجا مسدود کردن در صورت امکان خواهشاً راهنمایی کنید ممنون
با سلام اینجانب در بانک انصار نزد ریس بانک چک پشت نویسی شده در ۸سال پیش بابت ضمانت شخصی تقدیم کردم ولی شخصی دیگری در 7/11/99 با همان چک اینجانب را ضامن خود قرار داده و وام برداشته و کلیه حسابهای اینجا مسدود کردن در صورت امکان خواهشاً راهنمایی کنید ممنون

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی