موسسه وکیل تلفنی

  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • نگار عبادي گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۶:۵۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۵:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • زهرا علیزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۵:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۴
  • ساعی ساعی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۴۹:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۳
انجمن وکیل تلفنی

مشاوره حقوقی کسب و کار اینترنتی

مشاوره حقوقی کسب و کار اینترنتی

کسب و کار هایی که از طریق اینترنت منجر به کسب درآمد می شوند را کسب و کار های اینترنتی می گویند؛ امروزه روش های متنوعی برای کسب درآمد آنلاین مانند راه اندازی کسب و کار در شبکه های اجتماعی وجود دارد و تامین امنیت این کسب وکار ها از ابتدای فعالیت اهمیت فراوانی دارد زیرا به دلیل جدید بودن این فضا، کلاهبرداری، سواستفاده به راحتی صورت می گیرد و جرائم رایانه ای امروزه به شدت افزایش یافته است.

 

 

آیا کسب و کار های اینترنتی نیاز به مشاوره حقوقی دارند؟

 بله، کسب و کار آنلاین قوانین مخصوص خود را دارد. افراد در مراحل مختلف از ابتدای راه اندازی کسب و کار اینترنتی خود نیاز دارند که دقیق و سنجیده عمل کنند. بهترین راه برای انجام این امر کمک گرفتن از یک مشاور حقوقی می باشد که اولین مرحله برای کمک گرفتن، عقد قرارداد مشاوره است.

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته کسب و کار های اینترنتی در مراحل مختلف از جمله تکمیل پرونده، کسب مجوز، عقد قرارداد با کارمندان یا شرکا و واریز حقوق آنها, پیگیری شکایات و انواع مسائل حقوقی خاص هر شغل به افراد کمک می کند.

 

online legal advice for online businesses

مشاوره حقوقی 24 ساعته بیزینس آنلاین

 

بهترین مشاوره حقوقی برای کسب و کار های اینترنتی

هر کسب و کاری متناسب با موضوع فعالیت و بنابر شرایط خود به مشاوره های حقوقی خاصی نیاز، پیدا می کند. بکار گرفتن دانش مشاوره حقوقی و سطح تخصص و تجربه او در زمینه های مختلف از شروع فعالیت می تواند نقش به سزایی در پیشرفت یک کسب و کار داشته باشد.

از ویژگی بهترین مشاور حقوقی می توان به داشتن تسلط به قانون و مقررات، آگاهی به مسائل بانکی و مالیاتی و همچنین مسئولیت های کیفری اشاره کرد.

 

آیا برای گرفتن مجوز کسب و کار های اینترنتی نیاز به مشاوره حقوقی است؟

اولین و مهمترین قدم در مشاوره حقوقی کسب و کار اینترنتی گرفتن مجوز از مرکز توسعه تجارت الکترونیک و اتحادیه صنفی کسب و کار مجازی است.

 

مجوز های لازم برای این کسب و کارها شامل دو دسته عمومی و اختصاصی می گردند:

 

  • دریافت مجوز های عمومی برای تمامی کسب و کار های آنلاین ضرورت دارد، مانند: نماد اعتماد الکترونیکی، که از مرکز توسعه تجارت الکترونیک گرفته می شود.

  • اما مجوز های اختصاصی، خاص هر کسب و کار باید از وزارت مربوط خود گرفته شوند و انجام این کار ها به کمک یک فرد آگاه در این زمینه موجب تسریع انجام کارها و جلوگیری از اتلاف وقت و سرمایه می شود.

 

آیا کسب و کار های اینترنتی برای تشکیل پرونده در دارایی (مالیات) نیاز به مشاوره حقوقی با وکیل یا متخصص دارند؟

طبق قوانین هر شخص حقوقی به اندازه درآمدی که کسب می کند باید مبلغی از آن را به عنوان مالیات (دارایی) بپردازد.

صاحبان کسب و کار های آنلاین، بر اساس اطلاعیه سازمان امور مالیاتی باید ظرف چهار ماه اول شروع فعالیت خود مراحل قانونی تشکیل پرونده در دارایی را در اداره امور مالیاتی محل شغل خود به صورت کتبی انجام دهند، در غیر این صورت مشمول جرایم قانونی خواهند بود.

افراد برای تشکیل پرونده در اداره امور دارایی به یک فرد آگاه و متخصص در این زمینه نیاز دارند تا علاوه بر جلوگیری از هزینه و مشکل هایی که  به دلیل نداشتن اطلاعات حقوقی کافی ممکن است برایشان ایجاد شود از اتلاف وقت هم جلوگیری کنند.

 

rules of online business

قوانین و مسائل حقوقی بیزینس آنلاین

 

مشاوره حقوقی برای کسب و کار های اینترنتی شامل چه مواردی می باشد؟

برای موفقیت در زمینه کسب و کار های اینترنتی افراد باید به دستورالعمل ها، قوانین و مقررات آگاهی داشته باشند. همه قوانین وضع شده ی خاص این کسب و کار ها باید اجرا شوند و امکان تخلف در انجام این اوامر امکان پذیر نمی باشد.

 

انواع قوانین کسب کار های اینترنتی که نیاز به مشاوره حقوقی دارند عبارتند از:

 

  • قانون تجارت الکترونیک: این قانون مجموعه ای از اصول ها و قواعد هایی است که با استفاده از سیستم های ارتباطی جدید برای مبادله ایمن تر و آسان تر اطلاعات در واسطه های الکترونیکی به کار می رود.

 

  • قانون حمایت از حقوق مصرف کننده: این قانون مجموعه امتیازاتی است که مصرف کننده در قبال خرید کالا یا دریافت خدمات از فروشنده دریافت و در صورت بروز هرگونه اشکال می تواند برای جبران خسارت خود از آن استفاده کند.

 

  • قانون جرائم رایانه ای: شامل جرائم رایانه ای، اینترنتی سایبری است که همگی مجموعه ای از جرایمی هستند که به وسیله رایانه و ابزار های الکترونیکی انجام می شوند.

 

مشاوره حقوقی تلفنی و حضوری برای قرارداد های استارتاپی

استارتاپ، پروژه هایی به شکل کار آفرینی می باشد که در جریان آن یک ایده خام از طرف یک فرد یا یک شرکت نوپا با کمک و تلاش های یک گروه عملی می شود.

داشتن یک مشاور حقوقی به صورت تلفنی یا حضوری از ابتدای فعالیت استارتاپ ها برای رعایت کردن قوانین از جمله: قوانین بستر الکترونیک، قوانین کار و تجارت، قوانین سرمایه گذاری و همچنین قوانین کارگری و همچنین عقد قرارداد های استارتاپی ضروری است.

 

مشاوره حقوقی کسب و کار های اینترنتی برای تاسیس شرکت اینترنتی

ثبت یک شرکت تاثیر مثبتی در فعالیت درون چارچوب قوانین و مقررات، روابط بین شرکا و مخاطبین و مشتریان خواهد داشت. اولین قدم برای تشکیل یک شرکت عقد قرارداد ثبت شرکت  است، این قرارداد به دلیل ویژگی هایش، تابع قواعد خاصی می باشد. به علاوه برای ثبت، شرکت باید دارای موضوع مشروعی باشد.

بنابراین افراد برای ثبت و راه اندازی شرکت به یک وکیل آگاه در زمینه های حقوقی نیاز دارند تا در مراحل مختلف از جمله نام گذاری و ثبت برند به آنها کمک کند.

 

online legal advice for online companies

مشاوره حقوقی اینترنتی برای تاسیس شرکت اینترنتی

 

مشاوره حقوقی برای اخذ کد کارگاهی در سازمان تامین اجتماعی

بعد از ثبت شرکت (حدود 15 روز اول) یکی از مهم ترین کارها، مراجعه به سازمان تامین اجتماعی برای اخذ کد کارگاهی است. برای گرفتن این کد دو دسته از مدارک می توانند ارائه شوند که این تقسیم بندی بر اساس دو دسته اشخاص حقوقی و اشخاص حقیقی انجام می شود.

افراد برای کسب آگاهی و مدارک لازم از جمله نامه اعلام تاسیس شرکت، پروانه کسب، اصل و عکس تمام صفحه اساسنامه و انواع دیگر مدارک خاص کسب و کار خود به یک مشاور حقوقی نیازمند هستند تا امور بدون هزینه های اضافی و اتلاف وقت انجام شوند.

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

با سلام و احترام؛ با گسترش فن اوری های دنیای امروز این امکان برای همگان فراهم شده است تا خدمات خود را در هر زمینه ای که می باشد در اختیار دیگران گذاشته و با استفاده از یک کسب و کار اینترنتی مناسب اقدام به ایجاد یک اشتغال پایدار برای خود و دیرگان نمایند، بعد از شیوع بیماری کرونا ، این مساله شکل جدی تری به خود گرفته و بسیاری از فروشندگان کالا دیگر مانند سابق با مشتریان خود معامله نمی کنند . تصور کنید زمانی را که شخصی می بایست جهت خرید محصولات مختلف کل بازار یک شهر را زیر پا می گذاشت و تا بتواند تنها برخی از مایتاج خود را حل نماید. یا وکیلی که جهت پیگیری موکل خود و مثلا رویت یک نظریه کارشناسی بایستی مسافتی طولانی را طی می کرد ، در حالی که امروز با لمس چند دکمه ساده و آن هم در منزل تمامی این امور انجام می گیرد. اما رونق فضای مجازی و تجارت دنیای الکترونیک این خطرات را نیز برای کاربران به وجود آورده که علاوه بر کسب ثروت امکان متضرر شدن ایشان نیز وجود دارد. مثلا زمانی را در نظر بگیرید که کالای خاصی را سفارش می دهید اما با آنچه که از اول در ذهن دااشته اید فاصله فراوانی دارد یا اصلا بعد از واریز بهای کالا ، بدست متشری نمی رسد و یا کسانی را که به قوانین کسب و کار اینترنتی وارد نیستند و مجبور به پرداخت جریمه های هنگفت می گردند و ... تمام این مسائل نیاز مبرم به یک همراه آگاه و و هوشیار را در زمینه کسب و کار اینترنتی مشخص می نماید . موقعیتی که در موسسه وکیل تلفنی به طریق اعلای آن فراهم گردیده است . ارامش خاطر شما در کسبو کار و نداشتن دغدغه در هیچ تجارت سایبری یکی از رسال تهای مهم وکیل تلفنی است که همزمان با نیاز های جامعه امور و برای همگان فراهم گردیده است.
ضمن عرض ادب و احترام و خسته نباشید من همیشه مطالب سایت شمارو دنبال میکنم چون اطلاعات بسیار مفیدی از سایتتون دریافت کردم. متاسفانه اهمیت دریافت مشاوره هنوز در کشور ما روشن نشده اماتلاشهای موسسات خوبی مانند وکیل تلفنی کمک زیادی میکنه که مردم قبل از هر تصمیمی ابتدا با متخصص مشورت کنند تا عواقب بعدی برایشان به همراه نداشته باشد. از مدیریت موسسه و کلیه کادر پرتلاش و متعهد شما سپاسگزارم
مشاور حقوقی شخصی است که به سبب داشتن دانش نسبت به قوانین و خدمات حقوقی قادر است به شرکت‌ها و افراد در مثلا امور قراردادها و دعاوی و حل اختلاف مشاوره ارائه کند. در مسائل حقوقی به منظور پیشگیری از زیان‌های احتمالی، مشورت با یک مشاور حقوقی الزامی می باشد. این فرد با اشراف به قوانین و با تجاربی که برخوردار است افراد را راهنمایی می کند تا گزینه‌های مناسبی داشته باشند و از ورود زیان به آن ها جلوگیری شود. وظایف مشاور حقوقی -مشاور حقوقی دارای وظایف متفاوتی می باشد. اما تکلیف اصلی مشاوره راهنمایی حقوقی می باشد. او باید اطلاعات لازم حقوقی را داشته باشد تا بتواند متن قرارداد را تنظیم نماید و بر شکل گیری عقد نظارت کند. - مشاور حقوقی در هر زمینه ای باید اطلاعات دقیق راجع به آن موضوع و استفاده صحیح از قوانین را در در روند کار خود قرار دهد. - مشاور حقوقی در امور حقوقی و کیفری راجع به روابط خصوصی افراد نقش پررنگی دارد. - مشاور حقوقی قادر است در مسائل کاری و اداری و مربوط به مهاجرت و امور تجاری و موضوعات بین الملل به افراد کمک کند. . امور راجع به معاملات و قراردادها - مشاور حقوقی ابتدا پیش نویسی از متن قرارداد تنظیم می نماید و بر پیشبرد یک قرارداد و مواد مذکور در آن نظارت کننده است و در صورت لزوم باید اشخاص را نسبت به شرایط و اثراتی که در هر بند قرارداد درج شده است مطلع کند، تا کسی زیان نبیند. - مشاور حقوقی قادر است در معاملات ملکی مثل رهن و وکالت خرید و فروش و نیز موضوعات راجع به خانواده مثل طلاق ، حضانت ، نفقه و مهریه به افراد راهنمایی نماید. امور راجع به دعاوی کیفری مشاوره حقوقی این امکان را دارد که لایحه را تنظیم نموده و در پیگیری دعاوی به اشخاص راهنمایی و مشاوره بدهد.در شرایطی که پروانه وکالت داشته باشد قادر است به طور شخصی و مستقیم پرونده را به عهده بگیرد. مشاور در امر کیفری مثل قتل، اختلاس، کلاهبرداری ، خیانت در امانت ،چک بلامحل و دیگر عناوین، نقش پررنگی دارد و بعد از آن که مشاور کار خود را به درستی انجام دهد با توجه به موضوع مورد دعوا قادر است موکل را به وکیل معرفی کند. مثلاً اگر کسی خواهان مشاوره در مورد دعوای چک می باشد و کیل چک قادر است به او کمک کند. خصوصیات مشاور حقوقی خوب سن و جنس مشاورحقوقی اثری در ارائه کیفیت مشاوره او نخواهد داشت. بلکه باید مسلط به قوانین و دارای تجربه باشد. البته نکته قابل توجه این که پیش از مشاوره گرفتن از یک مشاور حقوقی باید در مورد او تحقیق به عمل آورد و تبلیغات به تنهایی کفایت نمی کن.د باید سوابق مشاوره را مورد بررسی قرار داد و ملاحظه نمود که چه تعداد مراجعان قبلاً در اولین قدم باید به وکلای پایه یک دادگستری رجوع نمود. چون آن ها به مقررات و رویه قضایی مسلط هستند، قادرند به بهترین شکل افراد را راهنمایی کنند. یک مشاور حقوقی خوب فردی است با تجربه که به مسائل و مقررات حقوقی اشراف دارد و صادق و امانت دار و متعهد است و در زمان مناسبی اتخاذ تصمیم می نماید و با قدرت تجزیه و تحلیل ، نسبت به امور حقوقی آگاهی دارد.

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی