هدف از درخواست دستور موقت، جلوگیری از وارد شدن ضرر غیر قابل جبران به شاکی پرونده ای می باشد که طرف شکایت ملزم به عدم اجرای عملی است که به شاکی پرونده ضرر غیر قابل جبرانی وارد می کند.
وجود این دستور به دلیل وجود حجم زیادی از پرونده های دادرسی و اجبارا تطویل دادرسی می باشد؛ زیرا ممکن است در طول این زمان متهم به هر طریقی مانند: نقل و انتقال اموال خود، دست به مخفی کردن اموال خود بزند.
تقاضای صدور دستور موقت را می توان در زمان ثبت شکایت و یا بعد از دادن حکم و قبل از اجرای آن مطرح کرد.
شما می توانید برای گرفتن مشاوره حقوقی دستور موقت با مشاوران مجرب و آگاه ما از طریق مشاوره حقوقی، ارتباط برقرار کنید.
مشاوره حقوقی دادرسی فوری به صورت 24 ساعته
دستور موقت، حکم انجام اقداماتی است که به منظور حفظ حقوق شاکی (خواهان) از طرف قاضی پرونده صادر می شود تا با اجرای آن از ایجاد مشکل در اجرای حکم صادره آینده جلوگیری شود؛ به دستور موقت، دادرسی فوری و دستور موقت دادگاه هم گفته می شود، زیرا این دستور از طرف قاضی و به تایید رییس حوزه قضایی صادر می شود.
دستور موقت و یا دادرسی فوری به سه قسمت تقسیم می شود؛ که عبارتند از:
نکته: مشاوره حقوقی تلفنی دستور موقت، به افزایش آگاهی افراد نسبت به انواع دستور موقت و با ارائه راه حل برای حل مشکلات به آنها کمک می کند.
به طور کلی دستور موقت، دستوری است که به درخواست شاکی پرونده، به منظور ایجاد مانع برای نقل و انتقال اموال و یا مخفی کردن اموال به دست متهم و درنتیجه جلوگیری از بروز مشکلی در آینده که مانع از اجرای حکم می شود.
بر اساس مواد 311 و 318 قانون آئین دادرسی مدنی، دستور موقت یک امر تبعی می باشد؛ به این معنی که شاکی نمی تواند خواسته اصلی خود را یا همان خواسته دعوی خود را به صورت دستور موقت از دادگاه بخواهد، بنابراین باید توجه داشت که دستور موقت هیچ تاثیری بر روی اصل دعوی ندارد.
شما می توانید از طریق مشاوره حقوقی دستور موقت، آگاهی خود را در این زمینه افزایش و از وکلای مجرب و آگاه ما کمک بگیرید؛ از طریق لینک مشاوره حقوقی آنلاین، با مشاوران ما بصورت آنلاین در هر مکانی در ارتباط باشید.
نگارش فوری و 24 ساعته انواع دستور موقت (دادرسی فوری) به صورت آنلاین و تلفنی
همانطور که گفته شد دستور موقت، به سه قسمت تقسیم می شود؛ در اینجا اقدام به توضیح جامع تری از انواع دستور موقت می کنیم:
دسته اول یا همان دستور موقت مربوط به توقیف مال؛ به عنوان مثال: اگر فردی تولید کننده، متوجه تولید و فروش نمونه های تقلبی از محصول خود رو به رو شود؛ در این صورت اولین و بهترین اقدام، درخواست دستور موقت مبنی بر توقیف، نساختن و نفروختن محصولات تقلبی که مشابه محصولات تولید کننده اصلی می باشد؛ این مشاوره می تواند به افراد برای گرفتن گواهی توقف تولید و فروش کمک کند.
دستور موقت مربوط به اجبار انجام یک یا چند عمل؛ به عنوان مثال: اگر فردی در ملک همسایه خود دیواری بسازد، مالک آن زمین می تواند به دادگاه درخواست صدور دستور موقت بدهد و خواهان تقاضای تخریب دیوار شود؛ مشاوره حقوقی دستور موقت، می تواند به حل مشکل افراد در این باره بدون نیاز به شکایت و دادگاهی شدن پرونده کمک کند.
دستور موقت مربوط به منع از انجام یک یا چند عمل؛ به عنوان مثال در مثال قبل، افراد می توانند قبل از پیش آمدن این مسائل و مشکلات، به منظور جلوگیری و منع از ساختن دیوار در ملکشان، دستور موقت بگیرند.
دستور موقت مربوط به منع از انجام یک یا چند عمل؛ به عنوان مثال در مثال قبل، افراد می توانند قبل از پیش آمدن این مسائل و مشکلات، به منظور جلوگیری و منع از ساختن دیوار در ملکشان، دستور موقت بگیرند.
از طریق لینک مشاوره حقوقی تلفنی، می توانید به صورت تلفنی در هر مکانی با اطمینان خاطر از مشاوران ما کمک بگیرید.
معنی ساده و عامیانه دستور موقت، عبارت است از اقداماتی که به دلیل حفظ حقوق شاکی پرونده صدور می شود به این منظور که حکم صادره در آینده برای اجرا دچار مشکل نشود.
در ماده 310 قانون آیین دادرسی مدنی، قانونگذار به صورت کاملا صریح از عبارت دستور موقت استفاده و تعیین کرده است که در صورتی که فوریت پرونده ای تایید شد، دادگاه به درخواست شاکی حکم دستور موقت را صادر می کند.
همچنین در تبصره 1 ماده 690 قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات مصوب 1375 به نوعی به دستور موقت اشاره کرده است و تعیین کرده است که مقام قضایی می تواند با تنظیم صورت جلسه، دستور موقت شدن عملیات متجاوز را تا زمان صدور حکم قطعی بدهد.
مشاوره حقوقی دستور موقت، می تواند به افراد در شناخت بیشتر قوانین مربوط به این دستور و طی مراحل قانونی کک کند.
شما می توانید از طریق لینک مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته، در هر زمان و مکانی که با این مشکل مواجه شدید با اطمینان خاطر با مشاوران آگاه و مجرب ما ارتباط برقرار کنید.
در چه شرایطی دستور موقت صادر می شود؟
در درجه اول برای اینکه دادگاه با درخواست دستور موقت موافقت کند باید فوریت این درخواست را تایید کند.
توجه داشته باشید که تشخیص و تایید دستور موقت، کاملا به صلاح دید قاضی صادر کننده حکم پرونده و دادگاه مربوطه بستگی دارد؛ بدین صورت که دادگاه ابتدا شروع به بررسی و تشخیص صلاحیت قاضی برای بررسی پرونده می کند و تشخیص لزوم دستور موقت بر اساس تجربه ، هوش و مصلحت اندیشی قاضی انجام می شود.
حکم و یا دستور، دستور موقت علاوه بر مواقعی که توسط شاکی درخواست می شود در مواردی هم طبق صلاحدید قاضی پرونده، مانند: مواقعی که مشکلاتی در اجرای حکم داده شده و یا در ثبت اسناد لازم الاجرای اداره ثبت احوال پیش می آید داده می شود.
در نهایت و بعد از تایید لزوم صدور حکم برای قطعی و اجرایی شدن این حکم گرفتن گواهی دستور موقت، افراد نیاز به تایید رئیس حوزه ی قضایی یا رییس مجتمع قضایی خواهند داشت؛ زیرا بدون تایید این مقام قضایی، دستور موقت قابل اجرا نمی باشد.
مشاوره حقوقی دستور موقت، می تواند به افراد در درخواست دستور و طی مراحل قانونی صدور تا اجرای آن کمک کند.
در مواد 34 تا 40 و همچنین ماده 73 قانون آیین دادرسی، موضوع صدور دستور موقت در دیوان عدالت اداری، بیان شده است.
مشاوره حقوقی دستور موقت می تواند به شما در آشنایی با این قوانین و مراحل مربوط به درخواست این دستور کمک کند؛ می توانید پاسخ سوالات خود در این باره را از طریق لینک
پرسش و پاسخ فوری حقوقی، از مشاوران ما دریافت کنید.
در واقع دستور موقت یک اقدام احتیاطی است. باید توجه داشته باشید که افراد متخصص در زمینه های حقوقی مانند وکلا تاثیر به سزایی در تسریع روند شکایت و مراحل آن دارند.
با توجه به این مسائل وکلا به دلیل آگاهی و تجربه بیشتر در زمینه حقوقی و اینکه اکثر مردم از وجود این قانون بی خبر هستند و بدون مشورت ممکن است متحمل خسارت های سنگین شوند و نتوانند حقوق خود را به دست آورند؛ بهترین مشاوره حقوقی دستور موقت می باشند.
یک وکیل مجرب و متخصص می تواند در زمان مناسب برای درخواست دستور موقت فرد شاکی را آگاه و با انجام مراحل قانونی بدون اتلاف وقت به دلیل آگاهی و تجربه ای که دارد شاکی را راهنمایی و یا با گرفتن وکالت قانونی از شاکی برای گرفتن دستور موقتی دادگاه، اقدام کند.
مشاوره حقوقی تلفنی دستور موقت، شما را در آشنایی و مراحل درخواست تا صدور و اجرای دستور موقت و گرفتن حقوقتان یاری می کند.
انتخاب آنلاین بهترین وکیل دادرسی فوری از طریق مشاهده رزومه
همانطور که گفته شد وجود یک وکیل و گرفتن مشاوره و همراهی وکیل در مسائل حقوقی به دلیل آگاهی بیشتر او نسبت به قوانین و تجربه کاری که دارد در تسریع انجام مراحل قانونی صدور دستور موقت تاثیر به سزایی دارد؛ با توجه به این مسائل بهترین راهکار برای دستور موقت، گرفتن مشاوره از یک وکیل آگاه و با تجربه می باشد.
برای رسیدگی به دادخواست دستور موقت باید مقدار صد هزار تومان به عنوان هزینه دادرسی پرداخت شود؛ وکیل دستور موقت، می تواند شما را در انجام مراحل قانونی راهنمایی و همراهی کند؛ از فایده های گرفتن مشاوره حقوقی دستور موقت علاوه بر جلوگیری از اتلاف وقت، جلوگیری از پرداخت هزینه های اضافی می باشد.
چرا باید وضعیت یک وکیل قبل از سپردن کامل پرونده مان بررسی کنیم |
بهترین راهکار برای ورشکسته نشدن در بازار کساد کرونا |
ترکه و بزرگترین اشتباهاتی که همه در تحریر ترکه انجام می دهند |
تیم بزرگ وصول مطالبات (دریافت طلب) وکیل تلفنی |