موسسه وکیل تلفنی

  • عباس صفارزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۴۴:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۷:۲۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۶:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • پوریا طلوعی تویسرکانی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۷:۱۳:۳۲ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۵
  • محمد یاسین احمدی گرامی : سوال حقوقی شما در حال بررسی توسط وکیل می باشد ساعت ۱۷:۷:۱۱ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • محمد یاسین احمدی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۷:۴:۹ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۳:۴۱:۲۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۴:۵۶:۳۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۲
  • سمیرا ندافی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۳:۱۰:۳۳ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۰
  • حسین ساداتی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۲۶:۳۰ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

مشاوره حقوقی ابطال رای داوری

مشاوره حقوقی ابطال رای داوری

 

داوری، واژه ای گوش آشنا برای همه مردم. اما بعد از شنیدن این واژه اولین گزینه ای که به ذهن افراد می رسد داوری مسابقات ورزشی است که در آن داور شخصی است که وظیفه دارد خطاهای بازیکنان را تشخیص داده و به آن­ها اخطار دهد و در صورت لزوم بازیکن خاطی را اخراج نماید و این عمل او باید کاملا عادلانه و بدون کینه، غرض ورزی و بی طرف باشد. چنین شخصی در دنیای خارج از فوتبال هم می­تواند وجود داشته باشد تا در صورت بروز مشکل مابین ما به نحوی بزرگتری و ریش سفیدی کند و به صورت عادلانه اختلافات به وجود آمده را فیصله دهد، این فرد در قانون ایران پذیرفته شده است و رای و نظر او قابل قبول و لازم ­الاجراست. در صورتی که فردی به عنوان داور به دعوای شما خاتمه داده اما فکر می­ کنید که این بین حقی از شما ضایع شده و می­خواهید راه صحیح ابطال رای داوری را بدانید همراه ما باشید تا با مفهوم داوری، نحوه تعیین داور و ... آشنا شوید. 

 

رزرو مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی 02147625900

مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت 
۵ دقیقه
50.000 تومان
۱۰ دقیقه
100.000  تومان
۱۵ دقیقه
120.000 تومان
۲۰ دقیقه
200.000  تومان
۳۰ دقیقه
250.000  تومان
۱ ساعت
350.000 تومان
مشاوره حقوقی حضوری 500.000 تومان
مطالعه اوراق پرونده همراه با 5 دقیقه مشاوره با وکیل 150.000 تومان
نگارش نامه ها و درخواست های اداری  300.000 تومان
محاسبه فوری دیه توسط وکیل  100.000 تومان 
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز توسط وکیل  50.000 تومان
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان

در صورت تمایل می توانید مبلغ مورد نظر خود را به شماره کارت 6219861069798741 به نام خانم آناهیتا توکلی واریز نمایید و  اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا وات ساپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

توجهتمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.

 

زمانی که اختلافی بین افراد به وجود می آبد، همواره توصیه می شود که رفع اختلافات از طریق روش های مسالمت آمیز انجام شود. در قانون ایران نهادی تحت عنوان داوری جهت حل مشکلات بین اشخاص مختلف در نظر گرفته شده است که در واقع داور به نوعی، نقش میانجیگری را دارد. به بیان دیگر، واسطه بودن نقش داور باعث می شود تا اختلاف به وجود آمده، بدون مشکل خاصی حل و فصل شود و دیگر نیازی به طرح دعوا قضایی نیز نباشد. اشخاصی که طبق قانون صلاحیت طرح دعاوی قضایی را دارند، این امکان را دارند که اختلافات خود را نزد داور ارجاع نموده تا اقدامات قانونی لازم در این زمینه انجام شود.

 

در این صورت، اختلاف مطرح شده، به شخص داور ارجاع داده شده و داور بر اساس مقررات و ضوابط قانونی، نسبت به پرونده قضاوت نموده و در نهایت اقدام به صدور رای مقتضی می نماید. طرفین معامله می توانند قبل از آن که قرارداد یا معامله ای را امضاء کنند، شخصی به عنوان داور را در این زمینه تعیین کنند تا در صورت بروز مشکلی در این زمینه، جهت حل اختلافات به داور ارجاع دهند. طرفبن دعوا این اختیار را دارند که بر اساس توافق انجام شده، داور تعیین کنند که اگر امکان تعیین داور را نداشتند، دادگاه در این زمینه برای آنها داور تعیین می کند. البته که تعیین داور، منوط به یکسری شرایطی است و هر شخصی نمی تواند به عنوان داور انتخاب شود.

 

در مواقعی که داور در مورد دعوای مطروحه رایی را صادر می کند، ممکن است که بر مبنای ضوابط قانونی نباشد که در هر صورت، طرفین قصد ابطال رای داوری را داشته باشند. درخواست ابطال رای داور، شرایط قانونی دارد و که به منظور آگاهی از شرایط کلی ابطال رای داوری، می توانید از مشاوره حقوقی موسسه وکیل تلفنی استفاده نمایید.

نقش داور در محکمه قضایی

در سال های اخیر به دنبال افزایش چشمگیر تعداد پرونده ها و شلوغی دادگاه ها انجام برخی امور را به داور واسپاری کردند. در دعاوی حقوقی مانند عقد بیع و ... تعیین داور از اهمیت بسیاری برخوردار است. داور در واقع یک دادرس اختصاصی است که به سه صورت از طرف اصحاب دعوا، شخص ثالث و یا دادگاه تعیین می­ شود. طبق ماده 477 قانون آیین دادرسی مدنی داور در رسیدگی و رای تابع قوانین آیین دادرسی مدنی نیست اما باید مقررات مربوط به داوری را رعایت کند. وظیفه داور فیصله دعوا با توجه به توافقی که مابین طرفین اتفاق می­افتد است و آرای وی جز در موارد محدود قابل اعتراض نیست،

 

برای نمونه در صورتی که شخصی یک چک را در قبال عملی یا خرید کالایی به شما داده باشد و شما بخواهید از سامانه استعلام موجودی چک بخش استعلام موجودی چک از صحت اعتبار و مبلغ چک مطمئن شوید اما پس از استعلام متوجه شوید که هیچ مبلغی در حساب چک نیست بهتر است قبل از مراجعه به دادگاه یک نفر را به عنوان داور انتخاب کنید تا مشکل شما را حل و فصل کند اینگونه دردسرهای شما کمتر خواهد بود و بدون هیچ اتلاف وقت و هزینه ای به پولتان خواهید رسید. در صورتی هم که نسبت به رای داور اعتراض دارید می ­توانید با وکیل تلفنی تماس بگیرید و با بخش مشاوره حقوقی ابطال رای داوری مجموعه گفت و گو کنید تا شما را راهنمایی کند.

 

 

مشاوره با وکیل تخصصی

 

چگونگی تعیین داور در پرونده های حقوقی

همانطور که گفته شد به منظور سرعت بخشیدن به روند حل پرونده های حقوقی، تعدادی داور تعیین می گردد. اما این داورها چگونه تعیین می شوند؟ چه وظایفی دارند؟ اینها سوالاتی است که در ادامه به آنها پاسخ داده خواهد شد. 

 

 تعیین داور در پرونده­ های حقوقی به دو صورت است:

 

- دادگاه صالحی که خود طرفین جهت حل مشکل انتخاب کرده ­اند به عنوان داور عمل می­ کند.

-همان دادگاهی که طرفین در آنجا طرح دعوا نموده ­اند و مسئول رسیدگی به پرونده شکایت است داور را انتخاب می­ کند.

 

داور از بین تعدادی از افرادی که صلاحیت داوری را دارند به قید قرعه انتخاب می ­شود. پس از انتخاب داور مشخصات، موضوع اختلافی و مدت داوری هم به خود داور و هم به طرفین ابلاغ می شود.

 

چه اشخاصی از داوری محروم هستند؟

فردی که قرار است به عنوان داور در پرونده ها حضور داشته باشد بایستی دارای ویژگی هایی باشد. اما گاها وجود شرایط می تواند باعث محرومیت افراد از داوری شود. مهمترین این موارد عبارتند از :

 

  • افراد مجنون، ورشکسته، سفیه و صغیر
  • کسانی که خود دادگاه از داوری محروم نموده باشد
  • افراد زیر 25 سال
  • افراد ذی نفع از موضوع اختلافی
  • افرادی که با طرفین نسبت نزدیک فامیلی تا درجات دوم و سوم دارند
  • فردی که قیم، مباشر یا کفیل یکی از طرفین باشد
  • شخصی که خود یا همسرش وارث یکی از طرفین باشد
  • کارمندان دولتی در حوزه شغلی خودشان

 

 

ابطال رای داوری چیست؟

در قانون ایران، داوری به عنوان نهادی شناخته می شود که وظیفه اصلی آنها، حل اختلافات بین اصحاب دعوا به صورت مسالمت آمیز است. این که طرفین معامله و یا قرارداد با یکدیگر دچار اختلاف شوند، امری طبیعی است که امکان ارجاع چنین اختلافاتی به منظور حل و فصل به شخص داور وجود دارد.

 

اختلافات بین افراد ممکن است ناشی از انجام معامله و قرارداد بوده و یا ارتباط با موضوعات دیگر داشته باشد. در هر صورت با ارجاع پرونده به داوری، شخص داور بر اساس موازین قانونی اقدام به رسیدگی به پرونده نموده و بعد از طی فرآیند مشخص، رای را صادر می کند. رای صادره از طرف داور، تاثیر بسزایی در نتیجه اختلافات مطرح شده دارد و چه بسا سرنوشت یک دعوا منوط به رای داور خواهد بود.

 

حال در این زمینه، بحث ابطال رای داور مطرح می شود. ابطال رای داوری بدین معناست که زمانی که داور، اقدام به صدور رای می کند، در صورت وجود شرایط قانونی، طرفین دعوا این امکان را دارند که رای صادره را باطل کنند. درخواست ابطال رای داوری، می تواند از دو طرف دعوا و یا یکی از طرفین باشد. در ارائه چنین درخواستی، تمام یا بخشی از رای داور از سوی طرفین مورد ابطال قرار می گیرد. در واقع طرفین درخواست می دهند که کلیه محتوای رای و یا بخشی از آن باطل گردد.

 

کدام آرای داوران قابل ابطال است؟

مواردی را که طبق آن­ها آراء داوری قابل ابطال است در ماده 489 قانون آیین دادرسی مدنی بیان شده است که شامل؛

 

۱- رای صادره مخالف با قوانین موجد حق باشد.

۲- داور نسبت به مطلبی که موضوع داوری نبوده رای صادر کرده است.

۳- داور خارج از حدود اختیار خود رای صادر نموده باشد، در این صورت فقط آن قسمت از رای که خارج از اختیارات داور است ابطال می گردد.

۴- رای داور پس از انقضای مدت داوری صادر و تسلیم شده باشد.

۵- رای داور با آنچه در دفتر املاک یا بین اصحاب دعوا در دفتر اسناد رسمی ثبت شده و دارای اعتبار قانونی است مخالف باشد.

۶- رای به وسیله داورانی صادر شده که مجاز به صدور رای نبوده اند.

۷- قرارداد رجوع به داوری بی اعتبار بوده باشد.

 

در صورت مشاهده هر گونه از مواردی که در این ماده قانونی بیان شده قبل از هر اقدامی با تیم مشاوره حقوقی ابطال رای داوری مجموعه وکیل تلفنی تماس بگیرید سپس نسبت به رای داور اعتراض دهید.

 

 

اگر مدت داوری ذکر نشود تکلیف چیست؟

در صورتی که پس از ابلاغ به داور و مشخص شدن موضوع اختلافی تاریخ ذکر نشده باشد از همان روزی که ابلاغیه برای وی ارسال شده تا 3 ماه می­تواند نسبت به وظیفه داوری اقدام کند، چنانچه طی این مدت داور کار خود را انجام داد اما شما از رایی که صادر کرده ناراضی بودید می­توانید وارد سایت موسسه وکیل تلفنی شوید و با تیم مشاوره حقوقی ابطال رای داوری مجموعه نسبت به نحوه اعتراض به رای داوری گفت و گو کنید.

 

اگر داور تعیین شده  از داوری استنکاف ورزید تکلیف چیست؟

گاهی مواقع داور از انجام وظیفه خود امتناع می ورزد. این امر می تواند موجه و یا غیر موجه باشد.  در صورتی که عذر داور موجه باشد مثلا در مسافرت به سر ببرد، دچار بیماری سخت شده باشد یا از موضوع موردنظر درکی نداشته باشد و اصلا سر در نیاورد و تا بخواهد در رابطه با آن تحقیق کند و اطلاعات به دست آورد مدت داوری تمام شود هم می تواند از دلایل موجه استعفا باشد مثلا اینکه موضوع اختلافی مربوط به زمین دیجیتال یا خرید زمین مجازی باشد، در این صورت با داور جدید جایگزین می ­شود

 

اما شرایط استنکاف داور بدون عذر موجه در ماده 473 آیین دادرسی مدنی به این صورت بیان شده است؛ چنانچه داور پس از قبول داوری بدون عذرموجه در جلسات داوری حاضر نشود و استعفا دهد و یا از دادن رای امتناع نماید، علاوه بر جبران خسارت وارده تا 5 سال از حق انتخاب شدن به داوری محروم خواهد بود. چنانچه راجع به این ماده قانونی سوالی دارید و نیازمند مشاوره حقوقی تلفنی در این رابطه هستید با تیم مشاوره حقوقی ابطال رای داوری مجموعه وکیل تلفنی تماس بگیرید و سوالات خود را از آن­ها بپرسید.

 

حقوق داور در پرونده حقوقی توسط چه کسی پرداخت می­شود؟

پرداخت حق ­الزحمه داور در قانون آیین دادرسی مدنی بیان شده است. طبق ماده 497 آیین دادرسی مدنی پرداخت حق ­الزحمه داوران بر عهده طرفین می ­باشد مگر آنکه در قرارداد داوری ترتیب دیگری مقرر شده باشد. سوالات خود در رابطه با حدود اختیارات داور، حق­الزحمه و ... را از تیم مشاوره حقوقی ابطال رای داوری موسسه وکیل تلفنی بپرسید.

 

 

مشاوره حقوقی فوری با وکیل پایه یک

 

برای ابطال رای داوری چه باید کرد؟

در مواقعی که رای داوری صادر شده اما هریک از طرفین نسبت به رای صادر شده اعتراضی داشته و بخواهند آن را باطل کنند، 20 روز فرصت دارند تا در این خصوص اقدام نمایند. بدین منظور بایستی به دادگاهی که آنها را برای حل و فصل اختلافات به داوری ارجاع داده است مراجعه نمایند. دادگاه به موضوع رسیدگی می کند و اگر یکی از موارد فوق در آن احراز شود حکم به بطلان آن می دهد و تا زمان رسیدگی به اصل دعوا و قطعی شدن حکم به بطلان ، رای داور متوقف می شود . 


برای دریافت مشاوره حقوقی انلاین و رایگان به وبسایت موسسه مراجعه و سوال خود را به صورت کامل مطرح نمایید وکلا و مشاورین متخصص در حوزه مورد نظر شما موضوع را بررسی و بهترین راهکار را به شما ارائه می دهند. 

 

تنظیم دادخواست ابطال رای داوری در وکیل تلفنی

با توجه به این که باید در دادخواست ابطال رای داوری، قواعد و تشریفات خاصی رعایت شود، لازم است که تهیه و تنظیم این دادخواست را برعهده موسسه حقوقی وکیل تلفنی قرار دهید. یکی از زمینه های تخصصی وکیل تلفنی، نگارش انواع اوراق قضایی است که در هر صورت به منظور تنظیم دادخواست ابطال رای داوری، کافیست از طریق شماره 09212242670 اقدام نمایید.

 

حق الوکاله وکیل

مشاوره حقوقی چک سفته

نگارش دادخواست فرجام خواهی

مشاوره حقوقی داوری 
درباره ما 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

باعرض سلام و خسته نباشید سپاس بیکران از تمامی خدمات وب سایت عالی وکیل تلفنی
سلام بحث داوری یکی از راه هایی است که به کمک آن میتوان از ارجاع پرونده به مراجع قضایی جلوگیری کرد. از آنجا که متاسفانه حجم ورود پرونده ها به مراجع قضایی بسیار بالاست و به کمک داوری میتوان بار سنگینی از روی دوش سیستم قضایی کشور برداشت. لذا بسیار خوب است که عموم جامعه از شرایط قوانین مربوط به درج شرط داوری در قراردادهای خود آگاه شوند.
ضمن عرض سلام و احترام خدمت دوستان و همكاران گرامي باستحضار مي رساند بر اساس نظریه اداره کل حقوقی قوه قضائیه در خصوص لزوم درخواست ابطال ، هر چند رای داوری از موارد قابل ابطال باشد ، مادام که شخص ذینفع درخواست ابطال آن را نکرده است باید نسبت به اجرای آن اقدام شود . بنابراين تحت شرايطي راي داور قابل ابطال مي باشد با تشكر
به نظر می رسد داور در هر دعوایی علاوه بر اطلاعات ودانش حقوقی باید از مشاوره افراد متخصص در موضوع مورد داوری نیز بهره ببرد بنا براین صرف داشتن اطلاعات حقوقی برای داوری کافی نیست
با سلام خدمت تمامی کاربران گرامی.داوری تقریبا از مسائل حقوقی ای به شمار می رود که چندان اطلاعات دقیقی از آن در دست مردم نیست و اطلاعات حقوقی کمی در مورد آن دارند در موسسه وکیل تلفنی با توجه به مطالبی که زحمت می کشند قرار می دهند شما کاربران از صفر تا صد موضوع را پی خواهید برد و من جمله یکی از مسائل داوری ابطال رای داور است که مهم هم هست.موفق باشید مسیح آقاداودی وکیل موسسه وکیل تلفنی
سلام. من خونه ای خریدم الان با فروشنده مشکل پیدا کردم. تو قراردادمون شرط داوری هست ولی نمیخوام به داور ارجاع بشه و مستقیم میخوام برم دادگاه. امکانش هست؟

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه تهران: میدان انقلاب - ابتدای کارگر جنوبی - کوچه رشتچی - پلاک 14 - طبقه اول - واحد 3.

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه مازندران:

استان: مازندران، شهرستان : آمل، بخش : مرکزی، شهر: آمل، خیابان طالب آملی کوچه توحید4[نیما 3]کوچه توحید6[نیما4]، پلاک 36 طبقه اول واحد اول تلفن اداری:01144442509

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی