موسسه وکیل تلفنی

  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • نگار عبادي گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۶:۵۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۵:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • زهرا علیزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۵:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۴
  • ساعی ساعی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۴۹:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۳
انجمن وکیل تلفنی

پلمب دفاتر قانونی شرکت

پلمپ آنلاين دفاتر قانونی شرکت ها 

به موجب ماده 6 قانون تجارت کلیه تجار موظفند که در  دفتر روزنامه و معین کلیه فرایند تجارت خود را ثبت نمایند؛ این دفاتر برای اینکه قانونی باشد و در اداره دارایی مورد استناد قرار بگیرد، باید از طریق اداره ثبت شرکتها پلمپ شوند؛ این فرایند را غالباً حسابداران شرکتها انجام می دهند و شاید این سوال به ذهن متبادر شود علت پلمپ دفاتر چیست؟ واقعاً چرا یک شرکت برای انجام مورد تجارتی خودش نیاز به دفاتر روزنامه و معین داشته باشد؟ و اگر شرکتی این دفاتر را نداشته باشد چه مشکلاتی برای ان شرکت ایجاد می گردد؟ موسسه وکیل تلفنی با داشتن مشاورین ارشد امور مالیاتی و با تجربه، آمادگی 24 ساعته خویش را در خصوص نحوه پلمپ دفاتر شرکت ها را اعلام می دارد.

 

سخنان یکی از بانوان وکیل ما در خصوص دعاوی رایج ثبت غیر حرفه ای شرکت ها

 

 

 

پلمپ دفاترقانونی چیست؟

 

online legal sealing the official booklets

خدمات آنلاین و 24 ساعته پلمپ قانونی و رسمی ثبت شرکت ها

 

اشخاص حقیقی و حقوقی برای مشخص کردن عملکرد مالی و اظهار درامد ها و هزینه های خود پس از ثبت شرکت فوری، وظیفه دارند تا دفاتری را تکمیل و ارائه دهند که به آن دفاتر پلمپ می گویند؛ این دفاتر از اهمیت زیادی برخوردارند و تمام صفحات آن پلمپ شده در اداره مالیات و ثبت شرکت ها هستند. در واقع اداره دارایی جهت بررسی حساب اشخاص و دریافت مالیات از دفاتر پلمپ بهره می گیرد.

حتی در صورت عدم فعالیت شرکت باید جهت اعلام آن دفتر پلمپ شده را سفید یا به حالت خالی تسلیم حوزه دارایی شرکت نمود؛ برای لازمه اعلام عدم فعالیت تشکیل پرونده دارایی است و بدون آن عدم فعالیت معنایی ندارد.

 

چه نکاتی را باید قبل از پلمپ کردن دفاتر قانونی شرکت ها بدانیم؟

 

book sealings conditions and to - do,s

پلمپ آنلاین و قانونی دفاتر شرکت به صورت ارزان و تضمینی 24 ساعته

 

این دفاتر برای اینکه اعتبار خاص خود را دارا باشند، اصول و مقررات خاصی برای تنظیم آنان وضع شده است. دفاترکل و دارایی و روزنامه باید قبل از ثبت هرگونه معامله ای توسط  نماینده اداره ثبت امضا، شماره گذاری و پلمپ گردند.

مرجع ثبت شرکت ها مسئولیت پلمپ دفاتر را برعهده دارند؛ لذا اولین قدم جهت پلمپ دفاتر قانونی شرکت ها مراجعه به سامانه اداره ثبت شرکت ها می باشد. اشخاصی که اقدام به پلمپ دفاتر قانونی شرکت ها می کنند اعم از حقیقی و حقوقی می بایست سال، ماه و روز مالی و همچنین یک آدرس دقیق جهت دریافت پلمپ تجاری را مشخص کنند. این دفاتر که به دو بخش دفتر کل و دفتر روزنامه تقسیم می شوند در قالب های 100 ،50 ،150 و 200 برگی تنظیم می شوند؛ بالطبع، برای شرکت ها یا مجموعه هایی که معاملات زیادی انجام می دهند تنظیم دفاتر 200 برگی توصیه می شود.

ضمنأ از دفاتر پلمپ شده ظرف یک سال قبل می توان استفاده کرد؛ مگر زمانی که صفحات دفتر زودتر به اتمام رسیده باشد. قبل از پایان سال جاری باید برای دریافت دفتر پلمپ برای سال مالی بعد، اقدام کرد؛ همچنین مواردی چون تهیه مهر برای شرکت و احراز آدرس دقیق قبل از تهیه پلمپ دفاتر ضروری است. توجه داشته باشید اصلاح این موارد بعد از پلمپ دفاتر قانونی شرکت ها امکان پذیر نیست و سبب اعمال ممنوعیت در روند ثبت، کار، تجارت و جرایم قانونی می گردد.

مشاوران حقوقی 24 ساعته خدمات ثبت شرکت ها هر آنچه که شما برای پلمپ دفاتر قانونی شرکت هایتان نیاز دارید فراهم کرده است.

 

آیا پلمپ دفاتر قانونی شرکت های مختلف با هم متفاوت است؟

 

different sealing between books

پلمپ آنلاین و قانونی دفاتر شرکت به صورت 24 ساعته

 

به طور کلی دفاتر قانونی به دو دسته کل و روزنامه  تقسیم می شوند. اصول تنظیم این دفاتر برای شرکت ها (اشخاص حقوقی) بر یک مبناست، اما مفاد آیین نامه اجرایی و اصول دفترنویسی برای انواع شرکت ها متفاوت است؛ از لحاظ قوانین مالیاتی شرکت ها به پنج قسمت طبقه بندی می گردند.

  1. شرکت هایی که تمام سرمایه آن ها متعلق به بخش خصوصی است.

  2. شرکت هایی که تمام سرمایه ی آن ها به دولت و شرکت ها و موسسات دولتی و یا شهرداری ها تعلق دارد.

  3. شرکت هایی که یک قسمت از سرمایه آن ها به دولت و شرکت ها و موسسات دولتی و یا شهرداری تعلق دارد.

  4. اشخاص حقوقی غیرتجاری ایرانی که دارای فعالیت های انتفاعی اند با وجود اینکه به قصد تقسیم سود میان شرکا متشکل نشده اند.

  5. شعبه ها و یا نمایندگان اشخاص حقوقی خارجی که در ایران اند.

  • این اشخاص حقوقی چنانچه پرونده مالیاتی تشکیل دهند در مقابل قوانین سازمان مالیاتی کشور علی الرأس شناخته می شوند؛ یعنی مبنای محاسبه مالیات آن ها به جای مدارک و اسناد مودی، ضرایب و قرائن مالیاتی می باشد.

 

 

بعضی از اشتباهات حقوقی رایجی که در خصوص پلمپ دفاتر قانونی شرکت ها اتفاق می افتند چیستند؟

همانگونه که اشاره شد پلمپ دفاتر قانونی شرکت ها اهمیت امور مالیاتی را نشان می دهند گاهی مواقع اشتباهاتی در این خصوص رخ می دهد که پیشگیری از آن ها از جرایم حقوقی جلوگیری می کند؛ یکی از مهمترین این خطاها عدم رعایت اصول دفتر نویسی و اطلاع از مفاد آیین نامه اجرایی می باشد. وکیل پلمپ دفاتر 24 ساعته با در نظر گرفتن ماده 95 قانون مالیات های مستقیم روش ها و تمهیدات لازمه را در مبنای پلمپ دفاتر قانونی تان قرار می دهد.

دیرگرفتن و یا نگرفتن دفاتر روزنامه و کل و یا تأخیر در ثبت اسناد حسابداری در دفاتر قانونی نیز از آن دسته از اشتباهاتی است که مودی مالیاتی را در صورت بروز مشمول جرایم خواهد کرد؛ نخواندن اطلاعات دفاتر با اطلاعات نرم افزار و نیز تأخیر ثبت رویدادهای مالی بیش از حد مجاز، از دیگر خطاهای رایج است.

 

به چه دلایلی ملزم هستیم تا کار پلمپ دفاتر را به یک وکیل بسپاریم؟

 

leaving the books sealings to a lawyer

اورژانس خدمات ثبت شرکت آنلاین و 24 ساعته

 

پلمپ دفاتر قانونی شرکت ها امری است دقیق؛ دفاتر قانونی باید درنهایت دقت تنظیم گردد؛ چراکه اصول و ضوابطی سخت دارد و افراد عادی تخصص لازمه در این زمینه را ندارند و بیشتر مواقع نیازمند کمک و بهره گیری از راهکارهای تخصصی مشاوران حقوقی هستند. مشاوره حقوقی بهترین گزینه برای رسیدگی به این امور است.

مشاوره حقوقی تلفنی با یک وکیل پلمپ دفاتر 24 ساعته می تواند در عین فوریت بسیار ضروری و مفید نیز باشد؛ همچنین اورژانس وکالت 24 ساعته وکیل تلفنی با مبنا قرار دادن مواد قوانین تجارت مراحل پلمپ قانونی و 24 ساعته دفاتر تمامی شرکتها را با تمهیدات لازمه، و توسط وکلایی خبره در این زمینه طی می کند. همچنین با الکترونیکی شدن امور شرکتی دیگر نیازی به مراجعات متعدد به اداره نیست و پلمپ آنلاین و 24 ساعته دفاتر شرکت ها و ثبت شرکت فوری با وکیل ثبت شرکت به صورت آنلاین و فوری صورت می گیرد. با وجود یک وکیل متخصص امور شرکتها، خیال اشخاص حقیقی و حقوقی از روند اصولی ثبت شرکت و دریافت دفاتر قانونی آن و همچنین پلمپ دفاتر قانونی آسوده است.

 

مشاوره حقوقی در پلمپ دفاتر قانونی شرکت ها چقدر موثر است؟

تأثیری که مشاوره حقوقی حضوری یا مشاوره حقوقی آنلاین بر ثبت عملیات مالی در قالب پلمپ و تنظیم دفاتر قانونی دارد بسیار محسوس است؛ اکثر مواقع شاهد جرایم مالی ناشی از بروز خطاهایی در امر پلمپ دفاتر قانونی شرکت ها هستیم که معلول نا آگاهی و یا کم آگاهی اشخاص از روند قانونی آن است؛ مشاوره پلمپ دفاتر قانونی شرکت ها دریافت اطلاعات لازمه برای این امر را به صورت مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته برای متقاضیان آسان کرده است.

بنیاد حقوقی 24 ساعته خدمات ثبت شرکت ها مراتب پلمپ دفتر، درخواست برای دریافت دفاتر قانونی، مدارک لازمه جهت درخواست، طریقه صحیح پرکردن دفاتر، دلایل رد دفاتر قانونی، عواقب پلمپ نکردن دفاتر قانونی و .. را در قالب یک مشاوره حقوقی جهت پلمپ آنلاین و 24 ساعته دفاتر شرکت ها به صرفه و فوری دراختیارتان قرار می دهد.

تیم بزرگ وصول مطالبات (دریافت طلب) وکیل تلفنی با اقدامات قانونی به جا و با دانش به روز خود مانع از بروز ضرر می گردد چرا که اکثر مواقع با یک پرسش و پاسخ فوری حقوقی می توان از بروز مشکلات کاری، مالی و اعمال جرایم قانونی محفوظ ماند.

 

 

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

سلام من میخواستم دفاتر و مراکز عمومی را هرچه زود تر پلمپ کنید
سلام و عرض ادب، به موجب ماده ۶ قانون تجارت کلیه تجار موظفند که در دفتر روزنامه و معین کلیه فرایند تجارت خود را ثبت نمایند؛ این دفاتر برای اینکه قانونی باشد و در اداره دارایی مورد استناد قرار بگیرد، باید از طریق اداره ثبت شرکتها پلمپ شوند؛ این فرایند را غالباً حسابداران شرکتها انجام می دهند و شاید این سوال به ذهن متبادر شود علت پلمپ دفاتر چیست؟ واقعاً چرا یک شرکت برای انجام مورد تجارتی خودش نیاز به دفاتر روزنامه و معین داشته باشد؟ و اگر شرکتی این دفاتر را نداشته باشد چه مشکلاتی برای ان شرکت ایجاد می گردد؟ موسسه وکیل تلفنی با داشتن مشاورین ارشد امور مالیاتی و با تجربه، آمادگی ۲۴ ساعته خویش را در خصوص نحوه پلمپ دفاتر شرکت ها را اعلام می دارد.
با سلام و احترام؛ یکی از راه های جلوگیری از سوء استفاده از دفاتر تجاری ، پلمپ نمودن آن هاست که بر اساس یک فرایند قانونی و از طریق اداره ثبت شرکت ها انجام می پذیرد ، یکی از مزیت های بزرگ این کار علاوه بر ممنوعیت سوء استفاده از این دفاتر، قابلیت استناد آنها در محاکم رسمی می باشد که می تواند هم برای تاجر و هم برای شرکت ها مفید باشد؛ لذا می بایست با آشنایی کامل در این گونه امور اقدام کرد تا هم بتوان از مزایای آن بهره جست و هم بدون ترس و نگرانی ، شرایط قانونی مربوط به آن را انجام داد ، این مهم در موسسه وکیل تلفنی ایجاد گردیده و با یک تماس ساده از طرف شما ، تمامی شرایط لازم برای این کار فراهم خواهد شد.
با سلام خدمت موسسه و همکاران وکیل تلفنی،ضمن تشکر از خدمات ارزندتان در این شرایط خاص و مشکل ساز بیماری به هموطنان عزیز پیشنهاد میکنم با توجه به بودجه بسیار مناسبی که نسبت به حل مشکلات حقوقی خود می‌پردازید از همه مهمتر در زمان خود صرفه جویی میکنید و با تماسی که کمتر از 5دقیقه با شما گرفته میشود از مشاوره وکلای خبره پایه یک بهره مند می شوید و برای مراجعه به دادگاه دیگر استرس و دغدقه چندانی ندارید.باارزوی حل مشکلات حقوقی مردم عزیز.وکیل پایه یک بهاره توکلی پور در زمینه خانواده با کد 30972 در خدمت مردم عزیز هستم.با تشکر
کاربران گرامی می توانند در هر ساعت از شبانه روز از خدمات مشاوره حقوقی آنلاین و تلفنی موسسه وکیل تلفنی با کادری مجرب و ماهر بهره مند شوند
سلام خسته نباشید من خواستم از خدمات موسسه کمال تشکر داشته باشم واقعا به شرکت ما کمک کردید هم از بابت مشاوره های موثر و مفیدتون هم از بابت جلسه حضوری که تشکیل دادید و مشکلات شرکت مارو حل و فصل نمودید موفقیت شمارو از خدای بزرگ خواستاریم
سلام و درود اشخاص حقوقی چنانچه پرونده مالیاتی تشکیل دهند در مقابل قوانین سازمان مالیاتی کشور علی الرأس شناخته می شوند؛ یعنی مبنای محاسبه مالیات آن ها به جای مدارک و اسناد مودی، ضرایب و قرائن مالیاتی می باشد.
با سلام پلمپ دفاتر قانونی شرکت ها امری است دقیق؛ دفاتر قانونی باید درنهایت دقت تنظیم گردد؛ چراکه اصول و ضوابطی سخت دارد و افراد عادی تخصص لازمه در این زمینه را ندارند و بیشتر مواقع نیازمند کمک و بهره گیری از راهکارهای تخصصی مشاوران حقوقی هستند. مشاوره حقوقی بهترین گزینه برای رسیدگی به این امور است. مشاوره حقوقی تلفنی با یک وکیل پلمپ دفاتر ۲۴ ساعته می تواند در عین فوریت بسیار ضروری و مفید نیز باشد؛ همچنین اورژانس وکالت ۲۴ ساعته وکیل تلفنی با مبنا قرار دادن مواد قوانین تجارت مراحل پلمپ قانونی و ۲۴ ساعته دفاتر تمامی شرکتها را با تمهیدات لازمه، و توسط وکلایی خبره در این زمینه طی می کند. همچنین با الکترونیکی شدن امور شرکتی دیگر نیازی به مراجعات متعدد به اداره نیست و پلمپ آنلاین و ۲۴ ساعته دفاتر شرکت ها و ثبت شرکت فوری با وکیل ثبت شرکت به صورت آنلاین و فوری صورت می گیرد.
ثبت شرکت یا شروع فعالیت تجاری اشخاص حقیقی به معنی تمام شدن عملیات تجاری نیست. پلمب دفاتر را چرا و چگونه انجام دهیم؟ در واقع الزامات قانونی وجود دارند که با شروع فعالیت خود باید آن‌ها را انجام دهید. در غیر این صورت تمام فعالیت‌ها غیرقانونی است و چه بسا جریمه‌هایی برای شما دارد. یکی از این الزامات قانونی، پلمپ دفاتر تجاری به‌صورت سالیانه است. این دفاتر علاوه بر ثبت حساب و کتاب مالی، در امور مالیاتی هم کاربرد دارد. نحوه تنظیم این دفاتر و دریافت به‌موقع آن اهمیت زیادی دارد و رعایت نکردن آن مشکلات زیادی را برای شما به‌وجود خواهد آورد. در ادامه با معرفی این دفاتر، نحوه تنظیم و مهلت پلمپ آن را در اختیار شما قرار می‌دهیم. پلمب دفاتر چیست و چگونه انجام می‌شود؟ اصطلاح پلمب به معنی مهر و شماره گذاری دفتر است. به صورتی که تمامی صفحات آن دارای شماره هستند که به ترتیب تاریخ باید تکمیل شوند. برای پلمب دفاتر شرکت‌های تجاری، شماره ثبت شرکت وارد و مهر اداره ثبت شرکت‌ها در آن درج می‌شود. با این کار امکان هیچ‌گونه جابجایی و تغییر اطلاعات وجود ندارد. چه کسانی باید دفاتر خود را پلمب کنند؟ هر شخصی که فعالیت اقتصادی انجام می‌دهد الزاما نیازی به پلمپ کردن دفاتر ندارد. اما شرکت‌ها، موسسات غیرتجاری، صاحبان اصناف و اشخاص حقیقی که ملزم به تسلیم اظهارنامه مالیاتی هستند باید سالانه درخواست پلمب دفتر بدهند. در این بین تفاوتی ندارد که شرکت در طول سال فعالیتی داشته یا بدون فعالیت بوده است. در هر صورت در مهلت تعیین شده باید درخواست پلمب را بدهد. اگر از جمله شرکت‌های بدون فعالیت باشد، پس از پایان سال مالی باید دفاتر خود را به‌صورت سفید و کاملا خالی به اداره مالیات تحویل دهد. چه دفاتری را باید پلمب کنیم؟ قانون، چهار دفتر را با عنوان دفاتر قانونی معرفی کرده است. اما این مساله به معنی الزامی بودن پلمب همه آن‌ها نیست. در بین دفاتر، دفتر روزنامه و دفتر کل، به‌صورت سالانه پلمپ و تکمیل می‌شوند. دفتر روزنامه برای وارد کردن معاملات و مراودات تجاری در هر روز است. در دفتر کل نیز خلاصه مراودات مالی به‌صورت هفتگی از دفتر روزنامه استخراج و ثبت می‌شود. تمامی مواردی که در دو دفتر ثبت می‌شوند باید با هم مطابقت داشته باشند. پلمب دفاتر دفاتر پلمب را چگونه تکمیل کنیم؟ تنظیم و تکمیل دفاتر به اندازه دریافت به موقع آن اهمیت دارد. در واقع دفاتر پلمب باید بدون هیچ‌گونه ایرادی تنظیم شوند. در غیر این صورت پس از تحویل به اداره مالیات رد خواهند شد. از جمله ایرادات تکمیل پلمپ دفاتر می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: ● قلم خوردگی یا خط خوردگی ● حاشیه‌نویسی ● تراشیدگی ● وارد کردن حساب‌های مالی سال گذشته در سال جدید ● رعایت نکردن ترتیب در ورود معاملات ● و... مهلت پلمب دفاتر تا چه زمانی است؟ دفاتر پلمپ باید سالانه تکمیل و به اداره مالیات تحویل داده شوند. به همین دلیل مهلت دریافت و تنظیم هر دفتر در همین یک سال خواهد بود. برای مثال جهت ثبت درخواست پلمپ دفاتر سال ۱۴۰۰ از فروردین تا اسفند ۱۴۰۰ مهلت دارید. اما باید دو نکته را در این زمینه در نظر بگیرید: ● دفاتر سال بعد را می‌توان در سال جاری دریافت کرد. برای مثال شما می‌توانید در حال حاضر پلمب دفاتر ۱۴۰۱ را نیز انجام دهید. ● پیش از نزدیک شدن به ماه‌های پایانی سال، درخواست پلمب دفاتر بدهید. چرا که به دلیل شلوغی سامانه ممکن است نتوانید در زمان مقرر دفاتر را پلمب کنید و با دردسرهای مالیاتی مواجه شوید. ضمن اینکه باید فرصت کافی برای تکمیل آن را نیز داشته باشید. برای پلمب دفاتر چه مدارکی لازم است؟ با توجه به اینکه هم اشخاص حقوقی و هم اشخاص حقیقی ملزم به پلمب دفاتر خود هستند، مدارک هر یک از آن‌ها برای ثبت درخواست پلمپ متفاوت خواهد بود.

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی