فرجام خواهی به چه معناست و چه کاربردی دارد؟ در پاسخ باید گفت گاهی ممکن است دادگاه حکمی را برای ما صادر کرده که مورد قبول ما نیست و قصد داریم اعتراض کنیم. اما ایا میدانید برای اعتراض به رای صادره چه باید کرد؟ اولین گام، فرجام خواهی و تقدیم دادخواست فرجام خواهی به دادگاه صادرکننده رای می باشد. از انجایی که نگارش دادخواست فرجام خواهی امری بسیار حساس و مهم است پیشنهاد می شود توسط یک فرد متخصص انجام شود. بدین منظور می توانید از خدمات موسسه حقوقی وکیل تلفنی استفاده نمایید
موسسه وکیل تلفنی با بکارگیری بیش از 1000 وکیل و مشاوره حقوقی از سراسر کشور، توانسته است ارتقای کیفیت نگارش دادخواست فرجام خواهی با استفاده از وکیل متخصص در کنار کاهش هزینه را برای شما به ارمغان بیاورد؛ البته شما می توانید قبل از هرگونه اقدام به نگارش دادخواست فرجام خواهی، اقدام به مشاوره حقوقی با وکلای موسسه وکیل تلفنی نمایید. با مشاوره حقوقی برای نگارش دادخواست فرجام خواهی، مسیر احقاق حق شما شفاف و با اطمینان بیشتر اقدام می نمایید.
در قانون ایران، طرق مختلفی از اعتراض به آرای محاکم دادگستری پیش بینی شده است که یکی از آنها، فرجام خواهی است. روش هایی مانند تجدید نظر خواهی، اعاده دادرسی و فرجام خواهی، به عنوان اصلی ترین روش های اعتراض نمودن به احکام دادگاه ها به شمار می رود که در قانون برای هر کدام از آنها، شرایط خاصی عنوان شده است.
اعتراض به آرای صادره از مراجع قضایی، حق اصحاب دعوا محسوب می شود و در این صورت باید از هر یک از طرق اعتراضی آراء استفاده شود. اعتراض به رای دادگاه، صرفا از طریق فرجام خواهی صورت نمی گیرد اما این روش به عنوان روش های قانونی است که در رویه قضایی از آن استفاده می شود. تقاضای فرجام خواهی، از طریق تسلیم دادخواست فرجام خواهی به دادگاه صالح صورت می گیرد. در این صورت دادگاه صادر کننده رای، دادخواست فرجام خواهی را به دیوان عالی کشور ارسال می کند و لازم است که در زمان نگارش دادخواست، به اصول کلی درج شده در قانون توجه شود.
از این جهت برای نگارش دادخواست فرجام خواهی، به شما پیشنهاد می کنیم که با موسسه حقوقی وکیل تلفنی در تماس باشید. با توجه به این که باید دادخواست فرجام خواهی، بر اساس تشریفات قانون آیین دادرسی مدنی انجام شود، باید تنظیم آن را برعهده وکیل دادگستری و یا حقوقدانانی که متخصص در نگارش انواع دادخواست هستند، قرار دهید. جهت نگارش دادخواست فرجام خواهی، می توانید از طریق شماره 09212242670 اقدام نمایید. برای دریافت مشاوره حقوقی انلاین و رایگان به وبسایت موسسه مراجعه نمایید.
فرجام در لغت به معنای انجام، عاقبت و آخر میباشد و فرجام خواستن یعنی تقاضای تجدید نظر دعوائی که، حکم آن از دادگاه تجدید نظر استان صادر شده است . برخی از پرونده ها از جمله پرونده طلاق و یا قتل عمدی قابلیت فرجام خواهی دارد یعنی شما بعد از اینکه رای از دادگاه کیفری یک و یا رای طلاق از دادگاه تجدید نظر صادر شود، شما می توانید مجدداً اعتراض خود را این بار توسط دادخواست فرجام خواهی به دیوان عالی کشور ارسال نمایید.
نگارش دادخواست فرجام خواهی، با توجه به اهمیت فرجام خواهی دارای اهمیت دوچندانی می باشد. اگر شما بتوانید برای دادخواست فرجام خواهی خود نگارش صحیح و درستی داشته باشید و تمام ملزومات نگارش دادخواست فرجام خواهی را رعایت نمایید، به احتمال زیاد می توانید نتیجه مثبتی را در دیوان عالی کشور بگیرید. برای مشاوره حقوقی با شماره 02147625900 تماس بگیرید.
نکات طلایی در تنظیم دادخواست فرجام خواهی
مشخصات فرجام خواه: یعنی کسی که دادخواست فرجام خواهی را نسبت به دادنامه مورد فرجام دادخواهی می کند.
مشخصات فرجام خوانده: کسی که دادخواست فرجام خواهی بطرفیت ایشان مطرح می گردد.
نکته: در قسمت محکوم به، شماره دادنامه مورد فرجام خواهی باید قید گردد؛ مدت تنظیم دادخواست فرجام خواهی از زمان ابلاغ رأی به کلیه سکنه ایران به مدت بیست روز و برای افراد مقیم خارج از ایران دو از زمان ابلاغ دادنامه مورد فرجام خواهی می باشد.
برای نگارش دادخواست فرجام خواهی دیگر لازم نیست که ساعت ها در دفتر وکیل منتظر بمانید؛ موسسه وکیل تلفنی با آماده سازی بستری مناسب برای وکلا و موکلین، این امکان را فراهم ساخته است که مردم بدون نیاز به خارج شدن از محل کار یا منزل خود و به صورت کاملاً آنلاین درخواست نگارش دادخواست فرجام خواهی را از وکیل فرجام خواهی 24 ساعته موسسه وکیل تلفنی داشته باشند.
برای این منظور کافی است با شماره 09212242670 تماس گرفته،موضوع خود را اعلام نمایید. پس از واریز هزینه نگارش و ارسال مدارک وکیل مربوطه برای نگارش دادخواست واخواهی اقدام کرده و در قالب فایل word و pdf برای شما ارسال می گردد. همه مراحل در کمتر از 24 ساعت انجام می شود.
در مورد نگارش دادخواست فرجام خواهی باید توجه داشته باشید که تمامی احکام صادره دادگاه های بدوی و تجدید نظر قابل فرجام خواهی نخواهد بود؛ در این باره در کتاب آیین دادرسی مدنی مواد قانونی 367 الی 369 به تفصیل توضیح داده است.
هشدار: نکته مهم در نگارش دادخواست فرجام خواهی این می باشد که باید جهات فرجام خواهی، ترتیبات فرجام خواهی و مهلت آن را رعایت نمایید، جهات فرجام خواهی، یعنی آن دلایلی که برای فرجام خواهی می توان به آن استناد کرد؛ جهات فرجام خواهی باید حتماً به صورت روشن و مشخص در دادخواست نوشته شود تا دیوان عالی کشور بتواند به راحتی به آنان استناد کند.
ترتیبات فرجام خواهی یعنی فرجام خواهی بر اساس مواد 380 الی 382 آیین دادرسی مدنی انجام شود. در مورد مهلت فرجام خواهی باید بیان شود که بر طبق ماده 397 این قانون، برای افرادی که ساکن ایران هستند 20 روز و برای افراد مقیم خارج از کشور 2 ماه می باشد.
یکی از مشکل ترین دادخواست های حقوقی، نگارش دادخواست فرجام خواهی می باشد. همان طور که می دانید فرجام خواهی یعنی انطباق رای صادر شده در دادگاه با قانون و شرع؛ پس کسی که می خواهد درخواست فرجام خواهی دهد باید تسلط کافی بر قانون و شرع مقدس را داشته باشد.
ضمن این که نوع نگارش دادخواست فرجام خواهی دارای اهمیتی بسیار بالایی می باشد، باید به نحوی نگارش شود که ...
- اولاً به صورت احسن دلایل شما در دادخواست قرار بگیرد.
- ثانیاً باید برای قضات دیوان عالی کشور قانع کننده و شفاف باشد؛ چون همان طور که می دانید نگارش دادخواست فرجام خواهی نقش مهمی در تصمیم گیری قضات دارد؛ پس باید سعی کنید در زمینه مشکل حقوقی که قصد فرجام خواهی آن را دارید، از وکیل پایه یک که در زمینه مشکل حقوقی شما متخصص است درخواست نگارش دادخواست فرجام خواهی را داشته باشید؛ برای دریافت مشاوره به صورت آنلاین یا تلفنی می توانید به صفحه مشاوره حقوقی مراجعه نمائید.
هزینه نگارش دادخواست فرجام خواهی بسته به نوع پرونده شما دارای تفاوت قیمتی جزئی می باشد؛ به عنوان مثال، برای امور ورشکستگی مبلغ دادخواست 200 هزار تومان است، برای دعاوی بین کارگر و کارفرما صد هزار تومان می باشد، برای دعاوی مربوط به ثبت شرکت ها هزینه آن 250 هزار تومان می باشد.
نرخ نگارش دادخواست فرجام خواهی در دعاوی خانواده و امور حسبی 200 هزار تومان می باشد، در دریافت و مطالبه چک صد هزار تومان می باشد و در سایر دعاوی حقوقی بین 200 هزار تومان الی یک میلیون تومان متغیر می باشد. برای مشاهده نرخ کامل قیمت های نگارش فوری فرجام خواهی ارزان و تضمینی 24 ساعته می توانید به صفحه هزینه نگارش دادخواست مراجعه نمایید.
از جمله مواردی که می توان با استناد به آن معتبر بودن موسسه وکیل تلفنی اشاره کرد؛ نماد اعتماد، ضمانت کیفیت و گواهی حسن انجام کار است.
معمولاً برای این که سایتی را از نظر معتبر بودن بسنجیم به نماد اعتماد آن سایت که در پایین صفحه اصلی هر سایت می باشد باید توجه کنیم؛ شما نماد اعتماد سایت وکیل تلفنی را در پایین صفحه آن می توانید مشاهده نمایید.
ضمناً موسسه وکیل تلفنی دارای گواهی حسن انجام کار می باشد؛ گواهی حسن انجام کار نوعی تعهد می باشد که وکلای پایه یک موسسه وکیل تلفنی به مخاطبان خودشان ارائه می دهند، تا بر اساس آن کارهایی که در حق موکلشان انجام می دهند با ضمانت و تعهد باشد. در صورتی که وکیل کار خودش را به نحو احسن انجام ندهد، موکل می تواند بخشی از قرارداد را به عنوان خسارت دریافت نماید. شما به راحتی می توانید نگارش ارزان و تضمینی دادخواست فرجام خواهی را از وکلای متعهد این موسسه داشته باشید. برای دریافت مشاوره حقوقی تلفنی با شماره 09212242670 تماس بگیرید.
در خصوص این موضوع که درخواست فرجام خواهی توسط چه مرجعی مورد رسیدگی قرار می گیرد، باید گفت که قانون آیین دادرسی مدنی، در این زمینه عنوان نموده است که دادخواست فرجام خواهی، تقدیم دادگاه صادرکننده رای می گردد. سپس این دادگاه دادخواست مزبور را برای رسیدگی به دیوان عالی کشور ارسال می کند.
در واقع می توان گفت که مرجع صالح به رسیدگی دادخواست فرجام خواهی، دیوان عالی کشور است. با توجه به این که مرجع بالا مقام قضایی اقدام به رسیدگی دادخواست فرجام خواهی می کند، در این صورت لازم است که تنظیم این دادخواست بر اساس قواعد دادخواست نویسی صورت گرفته و تمام نکات حقوقی لازم در آن رعایت شود.
تمامی این مسائل دلیلی است برای آن که نوشتن متن دادخواست فرجام خواهی، توسط وکلا متخصص در حوزه تنظیم اوراق قضایی انجام شود و از این رو باید نگارش این دادخواست با کمک وکیل دادگستری انجام شود.
علاوه بر رعایت قواعد شکلی و موارد موضوع ماده 380 قانون آیین دادرسی مدنی، باید برگه و فرم هایی ضمیمه دادخواست مزبور کردد. پیوست های دادخواست فرجام خواهی، عبارت است از: