موسسه وکیل تلفنی

  • عباس صفارزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۴۴:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۷:۲۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۶:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • پوریا طلوعی تویسرکانی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۷:۱۳:۳۲ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۵
  • محمد یاسین احمدی گرامی : سوال حقوقی شما در حال بررسی توسط وکیل می باشد ساعت ۱۷:۷:۱۱ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • محمد یاسین احمدی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۷:۴:۹ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۳:۴۱:۲۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۴:۵۶:۳۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۲
  • سمیرا ندافی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۳:۱۰:۳۳ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۰
  • حسین ساداتی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۲۶:۳۰ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

مشاوره حقوقی هک پیامک دیگران

مشاوره حقوقی هک پیامک دیگران

هک کردن پیامک ها و سوء استفاده از آن یکی از مصادیق مجرمانه در قانون است، امروزه با رشد روز افزون تکنولوژی بسیاری از فعالیت های ما با یک گوشی تلفن هوشمند براحتی قابل انجام است. این ابزار کوچک با قابلیت های وسیع که در برگیرنده حجم وسیعی از اطلاعات از متن گرفته تا فیلم و عکس و حساب های بانکی و بسیاری از اطلاعات دیگر می باشد که با صرفه جویی در وقت و هزینه منجر به افزایش برخی مشکلات دیگر شده است.

مشاوره حقوقی هک پیامک دیگران افراد را با این حقیقت تلخ که هدف قرار گرفتن این اطلاعات توسط کلاهبردان اینترنتی و حتی بسیاری از دعواهای خانوادگی بیشتر آشنا می کند. از جمله موارد شایع هک پیامک دیگران است که حتی با اینکه قانون به آن عنوان مجرمانه داده است اما همچنان شاهد رشد این جرایم در جامعه هستیم.که موجب سردرگمی های بسیاری در اذهان عمومی شده است.
ماده 1 قانون جرایم رایانه­‌ای بیان می­‌دارد: «هر‌کس به‌طور غیرمجاز به داده‌ها یا سامانه­‌های رایانه­‌ای یا مخابراتی که به‌ وسیله تدابیر امنیتی حفاظت شده است دسترسی یابد به حبس از نود و یک روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج میلیون ریال تا بیست میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد»

مشاوره حقوقی هک پیامک دیگران  یا مشاوره حقوقی پیشگیرانه و استفاده از دانش وکیل تلفنی راهکاری آنلاین است که شما را با مصادیق این جرم بیشتر آشنا می کند و از مشکلاتی با تبعات بیشتر مصون خواهد کرد.

 

 

رزرو مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی 02147625900

مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت 
۵ دقیقه
50.000 تومان
۱۰ دقیقه
100.000  تومان
۱۵ دقیقه
120.000 تومان
۲۰ دقیقه
200.000  تومان
۳۰ دقیقه
250.000  تومان
۱ ساعت
350.000 تومان
مشاوره حقوقی حضوری 500.000 تومان
مطالعه اوراق پرونده همراه با 5 دقیقه مشاوره با وکیل 150.000 تومان
نگارش نامه ها و درخواست های اداری  300.000 تومان
محاسبه فوری دیه توسط وکیل  100.000 تومان 
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز توسط وکیل  50.000 تومان
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان

در صورت تمایل می توانید مبلغ مورد نظر خود را به شماره کارت 6219861069798741 به نام خانم آناهیتا توکلی واریز نمایید و  اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتس اپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

توجهتمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.

 

 

آیا شکایت از هکری که پیامک های شخصی شما را هک کرده نتیجه بخش است؟

 

hacking a phone through sms

سریع ترین راه شکایت فوری از هکری که پیام های شخصی شما را هک کرده

 

قطعاً مصادیقی را که قانون جرم انگاشته است مجازاتی نیز برای آن مقرر داشته است، این بدین معنا است که شما به عنوان یک شهروند حق شکایت و احقاق حق در این زمینه را دارید. مشاوره حقوقی هک پیامک دیگران به شما کمک می کند که در چه صورت و داشتن چه شرایطی می توانید شکایت کنید. یک پرسش و پاسخ فوری تلفنی این اطمینان را به شما می دهد که در روند تنظیم شکایت به چه نتیجه ای دست خواهید یافت. از آنجا که مطابق ماده ۱۷ قانون جرایم رایانه‌ای مصوب ۱۳۸۸ «هر کس به‌وسیله سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی صوت یا تصویر یا فیلم خصوصی یا خانوادگی یا اسرار دیگری را بدون رضایت او جز در موارد قانونی منتشر کند یا در دسترس دیگران قرار دهد، به نحوی که منجر به ضرر یا عرفاً موجب هتک حیثیت او شود، به حبس از۹۱ روز تا دو سال یا جزای نقدی از ۵ میلیون ریال تا ۴۰۰ میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد». مشاوره حقوقی تلفنی با بهره مندی از وکلای متخصص در زمینه جرایم رایانه ای و مشاوره حقوقی هک پیامک دیگران شما را همیشه یک قدم جلوتر می برد.

 

رزرو مشاوره حقوقی 24 ساعته با وکیل

آیا استفاده از پیامک های فرد هک شده به عنوان دلیلی علیه خود آن شخص امکانپذیر است؟

یکی از مسائلی که موجب افزایش نگرانی بسیاری از افراد شده است این می باشد که ابتدا فرد اقدام به یک عمل مجرمانه می کند و با دسترسی به پیامک های دیگران شخص را تهدید می کند و ادعا می کند که در دادگاه علیه شخص مورد نظر استفاده کند . مشاوره حقوقی هک پیامک دیگران با راهکار حقوقی آنلاین و افزایش آگاهی این اطمینان را به شما می دهد که قانون  ادله الکترونیک را به رسمیت شناخته است اما این ادله  باید از طریق قانونی حاصل شود و هرگز با هک پیامک دیگران و انجام یک عمل مجرمانه نمی توان در دادگاه بر علیه دیگری استفاده کرد. مشاوره حقوقی تلفنی  و مشورت با وکیل تمام وقت افراد را در جریان دادرسی همراه می کند.


به محض فهمیدن هک شدن گوشی اولین قدم چیست؟

 

first step after being hacked

بررسی و فهمیدن آنلاین هک شدن گوشی در سال 99

 

اگر شما جز آن دسته از افراد هستید که گوشی تان هک شده است اولین قدم استفاده از مشاوره حقوقی پیامک دیگران می باشد اما چگونه؟ مشاوره حقوقی 24 و فوری با اشراف بر قوانین جرایم رایانه ای می تواند شما را به حل این مشکل حقوقی که آیا واقعا گوشی شما هک شده است کمک کند و اقداماتی را که می بایستی انجام دهید را پیش روی شما قرار می دهد . از آنجا که قانون دسترسی به اطلاعات دیگران با هر قصد و نیتی را جرم محسوب می کند شما می توانید به منظور جلوگیری از سو استفاده از اطلاعات شما اقدام قانونی به عمل آورید. استفاده از مشاوره حقوقی هک پیامک دیگران یک ضرورت است. با مشاوره حقوقی یا  چت با وکیل به افزایش آگاهی و چگونگی برخورد با این جرم بیشتر آشنا شوید.

 

چگونه مشاوره حقوقی تلفنی حتی بعد از هک شدن پیامک ها شما را در دادگاه نجات می دهد؟

دریافت مشاوره حقوقی هک پیامک دیگران چه پیش از هک شدن به عنوان مشاوره حقوقی پیشگیرانه و چه پس از اینکه اطمینان حاصل شد پیامک های شما هک شده است ؛ در هر دو صورت آگاهی و دانش نجات بخش است. وکیل تلفنی با  مشاوره حقوقی آنلاین در  24 ساعت شبانه روز به شما کمک می کند که  چگونه باید ثابت کنید که هک شدن به معنای «دسترسی غیر مجاز» صورت گرفته است. اثبات یک عمل مجرمانه «هک شدن پیامک ها» به آشنایی به قوانین جرایم رایانه ای و مصادیق این جرایم نیاز دارد. مشاوره حقوقی هک پیامک دیگران و استفاده از پرسش و پاسخ فوری حقوقی مهمترین اولویت برای حل این مشکل می باشد.

 

استخدام هکر برای هک پیامک ها، مصداق بارز تجاوز به حریم خصوصی افراد محسوب می شود

 

hacking crime

جرم استخدام هکر شناسایی شده و پیگرد قانونی دارد

 

حریم خصوصی از مهمترین حقوق فردی شهروندی و از مصادیق حقوق بنیادین بشر به شمار می رود. لزوم احترام به حریم خصوصی افراد در قوانین ملی و همچنین در بسیاری دیگر از اسناد حقوق بشری پرداخته شده است و بر حفظ و حراست آن توجه ویژه ای شده است. قانون اساسی به عنوان مهمترین قانون هر کشور در اصل 25 مقرر می دارد: بازرسی و نرساندن نامه ها، ضبط و فاش کردن مکالمات تلفنی، افشای مخابرات تلگرافی و تلکس و سانسور، عدم مخابره و نرساندن آنها، استراق سمع و هرگونه تجسس ممنوع است مگر به حکم قانون.

ماده 16 قانون جرایم‌ رایانه‌ای افشای اسرار خصوصی دیگران را جرم دانسته و مجازات آن را جزای ‌‌نقدی و تا دو سال حبس درنظر گرفته است. در ماده 8 قانون احترام به آزادیهای مشروع و حفظ حقوق شهروندی نامه‌ها، عکس‌ها، نوشته‌ها و فیلم‌های خصوصی را از مصادیق بارز حریم خصوصی دانسته‌ شده است. مشاوره حقوقی هک پیامک دیگران نه یک توصیه بلکه ضرورتی اجتناب ناپذیر است و تنها یک وکیل متخصص با اشراف بر قوانین در این زمینه می تواند با یک مشاوره حقوقی هک پیامک دیگران  نقض حریم خصوصی افراد را که مورد سو استفاده  هکر ها با هر قصد و نیتی خواه به عنوان سرگرمی یا اخاذی یا هتک حیثیت قرار گرفته است  را اثبات کند.

 

 

افزایش تمایل مردم به هک شبکه های اجتماعی و دستگیری هکر ها

دریافت تذکر از پلیس فتا طی یک تماس

دستگیری گسترده ادمین های کانال های پورن محور

دستگیر شدن به خاطر انجام چالش اینستاگرامی که وایرال شد

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

با سلام. هک پیامک دیگران از مصادیق اخلال در سامانه های مخابراتی است که مقنن برای این جرم مجازات تعیین کرده است. ماده 2 قانون مجازات اسلامی بیان می دارد که هر فعل یا ترک فعلی که برای ان مجازات تعیین شده باشد جرم محسوب می شود.(ماده ۱ قانون جرایم رایانه­‌ای بیان می­‌دارد: «هر‌کس به‌طور غیرمجاز به داده‌ها یا سامانه­‌های رایانه­‌ای یا مخابراتی که به‌ وسیله تدابیر امنیتی حفاظت شده است دسترسی یابد به حبس از نود و یک روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج میلیون ریال تا بیست میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد) ماده ۱۷ قانون جرایم رایانه‌ای بیان می دارد که «هر کس به‌وسیله سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی صوت یا تصویر یا فیلم خصوصی یا خانوادگی یا اسرار دیگری را بدون رضایت او جز در موارد قانونی منتشر کند یا در دسترس دیگران قرار دهد، به نحوی که منجر به ضرر یا عرفاً موجب هتک حیثیت او شود، به حبس از۹۱ روز تا دو سال یا جزای نقدی از ۵ میلیون ریال تا ۴۰۰ میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد) لذا مقنن با وضع این قوانین سعی در نظم بخشیدن به فضای سایبر داشته ولیکن همیشه کسانی هستند که از هر فضای استفاده نادرست کنند.
بهرنگ محبوبی: سلام و درود خدمت همه ی دست اندر کاران موسسه وکیل تلفنی خیلی ممنون که وقت میزارین و تمام مسائل حقوقی روز جامعه رو صبورانه توضیح میدین من از مشاوره با سایتتون کاملا راضی هستم حتی خیلی خیلی بیشتر از آنچه انتظار داشتم پیش رفت.علاوه بر تسلط و تخصص در امور حقوقی که با ایشون مشورت داشتم بسیار متین و خوش اخلاق پاسخ سوالاتم را یکی یکی جواب دادند واقعا رضایت کامل دارم .همه چیز عالی بود تمام جوانب را توضیح دادند ضوابط در موضوع من را مورد بررسی قرار دادند ، خوب در کل نظرم رو برای تشکر و قدردانی از زحمات شبانه روزی تیم وکیل تلفنی قرار میدم امیدوارم منتشر کنید تا همه ی مردم ایران بخونن ،در پایان یه خدا قوت میگم به همه ی عزیزان که راهگشای مسائل حقوقی مردم هستند امیدوارم تک تکتون سلامت و تندرست باشین از زحمات یکایک تشکر میکنم و شما رو به دوستان خودم پیشنهاد میدم
با سلام و درود خدمت کاربران محترم و مدیریت محترم مجموعه موسسه وکیل تلفنی، هک پیامک در قانون ایران طبق قانون مجازات اسلامی مصوب 92 و بخش جرایم رایانه‌ای مصوب 87 جرم انگاری شده و بعنوان دسترسی غیر مجاز به داده های مخابراتی و رایانه ای جرم و دارای مجازات حبس و جزای نقدی میباشد، بنابراین با انجام یک مشاوره کم هزینه میتوانید از وقوع یک پروسه طولانی مدت حقوقی پرهزینه جلوگیری نمایید و از حق خود بصورت قانونی دفاع نمایید اینجانب احسان والی با کد 11617 آماده انجام خدمات مشاوره ای به کاربران گرامی می‌باشم با تشکر از مدیریت محترم و سایر پرسنل موسسه وکیل تلفنی
سلام و عرض ادب خدمت عزیزان زحمتکش موسسه وکیل تلفنی .. براساس ماده 1 قانون جرایم رایانه ای ماده هرکس به طور غیرمجاز به داده‎ها یا سامانه‎های رایانه‎ای یا مخابراتی که به وسیله تدابیر امنیتی حفاظت شده است دسترسی یابد، به حبس از نود و یک روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج میلیون(۵.۰۰۰.۰۰۰)ریال تا بیست میلیون(۲۰.۰۰۰.۰۰۰)ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد. اما نکته مهم این است که اولا قاضی می تواند هر دوی این مجازات ها را برای مجرم در نظر بگیرد. علاوه بر این، جرم هک و دسترسی غیرمجاز، معمولا به این موارد ختم نمی شود و در اکثر موارد با جرائم دیگری نیز همراه میشود که میتوان بابت آنها نیز از هکر شکایت کرد. برای مثال، جرائمی مثل کلاهبرداری، سرقت و هتک حرمت اشخاص، معمولا با هک همراه میشوند و همین موضوع، مجازات مجرم را سنگین تر میکند.
سلام و عرض ادب؛ نکته مهم آنست که نحوه دفاع و نگارش لوایح در محاکم کیفری با محاکم حقوقی متفاوت می باشد و به طور جزئی تر نیز نحوه دفاع و پیگیری شکایت ها در پرونده ها و کیس های کیفری نیز با یکدیگر متفاوت است. چراکه تخصص برای پرونده و موضوع مورد نظر بسیار مهم است. وکیل متخصص در جرم مربوطه یقینا با تمام جزئیات موضوع و روند پرونده را مدنظر قرار خواهد داد و این به معنی پبشبرد بهتر روند رسیدگی به پرونده می باشد. تک تک واژه هایی که در پیامک ها و فضای مجازی اشخاص برای یکدیگر ارسال مینمایند میتواند دارای بار حقوقی ویژه ای باشد که در ادامه مسیر پرونده له یه علیه شخص مورد استفاده قرار گیرد پس بهترین راه حل جهت آگاهی از موضوعات پیش گفته گرفتن مشاوره حقوقی آنلاین یا تلفنی با وکیل تخصصی جرایم می باشد.
با عرض سلام و احترام خدمت شما بزرگواران، هک کردن پیامک ها و سوء استفاده از آن یکی از مصادیق مجرمانه در قانون است، امروزه با رشد روز افزون تکنولوژی بسیاری از فعالیت های ما با یک گوشی تلفن هوشمند براحتی قابل انجام است. این ابزار کوچک با قابلیت های وسیع که در برگیرنده حجم وسیعی از اطلاعات از متن گرفته تا فیلم و عکس و حساب های بانکی و بسیاری از اطلاعات دیگر می باشد که با صرفه جویی در وقت و هزینه منجر به افزایش برخی مشکلات دیگر شده است.مشاوره حقوقی هک پیامک دیگران افراد را با این حقیقت تلخ که هدف قرار گرفتن این اطلاعات توسط کلاهبردان اینترنتی و حتی بسیاری از دعواهای خانوادگی بیشتر آشنا می کند. از جمله موارد شایع هک پیامک دیگران است که حتی با اینکه قانون به آن عنوان مجرمانه داده است اما همچنان شاهد رشد این جرایم در جامعه هستیم.که موجب سردرگمی های بسیاری در اذهان عمومی شده است.ماده ۱ قانون جرایم رایانه­‌ای بیان می­‌دارد: «هر‌کس به‌طور غیرمجاز به داده‌ها یا سامانه­‌های رایانه­‌ای یا مخابراتی که به‌ وسیله تدابیر امنیتی حفاظت شده است دسترسی یابد به حبس از نود و یک روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج میلیون ریال تا بیست میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد»مشاوره حقوقی هک پیامک دیگران یا مشاوره حقوقی پیشگیرانه و استفاده از دانش وکیل تلفنی راهکاری آنلاین است که شما را با مصادیق این جرم بیشتر آشنا می کند و از مشکلاتی با تبعات بیشتر مصون خواهد کرد. امید است در این مسیر، موفق باشند.
سلام و خسته نباشید در ابتدا تشکر میکنم که به مطالب کاربردی برای عموم افراد جامعه اشاره میکنید و به طور کاملا رایگان آگاهی بخشی میکنید. من در فضای مجازی دچار مشکلی شده بودم و بسیار اضطراب و نگرانی همراه این اتفاق برایم ایجاد شده بود. یکی از دوستان پیشنهاد داد با وکیل مشورت کنم اما راستش از لحاظ هزینه برام مقدور نبود، تا اینکه با وکیل تلفنی آشنا شدم و با مشاورین شما صحبت کردم و به قدری راهنمایی هاشون برام آرامش بخش بود و به اندازه ای دلسوز و باحوصله بودند که احساس کردم با یکی از دوستانم صحبت میکنم. خواستم از مدیریت با مجموعه خوبی که تاسیس کردند تشکر کنم
با سلام خدمت موسسه و همکاران وکیل تلفنی،ضمن تشکر از خدمات ارزندتان در این شرایط خاص و مشکل ساز بیماری به هموطنان عزیز پیشنهاد میکنم با توجه به بودجه بسیار مناسبی که نسبت به حل مشکلات حقوقی خود می‌پردازید از همه مهمتر در زمان خود صرفه جویی میکنید و با تماسی که کمتر از 5دقیقه با شما گرفته میشود از مشاوره وکلای خبره پایه یک بهره مند می شوید و برای مراجعه به دادگاه دیگر استرس و دغدقه چندانی ندارید.باارزوی حل مشکلات حقوقی مردم عزیز.وکیل پایه یک بهاره توکلی پور در زمینه خانواده با کد 30972 در خدمت مردم عزیز هستم.با تشکر
با عرض سلام و ادب خدمت همکاران عزیز و مدیریت محترم موسسه وزین وکیل تلفنی. متاسفانه امروزه افرادی به قصد تهدید و اذیت و آزار دیگران اقدام به هک پیامک های خصوصی طرف مقابل و در واقع تجاوز به حریم خصوصی افراد می‌نمایند، نظر به اینکه این اقدام در قانون جرم انگاری گردیده و نسبت به آن مجازات تعیین شده است در صورت مواجه با این مشکل کاربران عزیز می توانند از طریق ارتباط با وکلای متخصص در موسسه وکیل تلفنی که به صورت آنلاین و ۲۴ ساعته آماده ارائه مشاوره به هموطنان عزیز می باشند، موضوع خود را مطرح و راهنمایی های لازم را جهت طرح شکایت از مرتکب جرم و روند رسیدگی و تعقیب و مجازات وی دریافت نمایند.با احترام _فاطمه سلیمانی
با عرض سلام و ادب خدمت همکاران عزیز و مدیریت محترم موسسه وزین وکیل تلفنی. متاسفانه امروزه افرادی به قصد تهدید و اذیت و آزار دیگران اقدام به هک پیامک های خصوصی طرف مقابل و در واقع تجاوز به حریم خصوصی افراد می‌نمایند، نظر به اینکه این اقدام در قانون جرم انگاری گردیده و نسبت به آن مجازات تعیین شده است در صورت مواجه با این مشکل کاربران عزیز می توانند از طریق ارتباط با وکلای متخصص در موسسه وکیل تلفنی که به صورت آنلاین و ۲۴ ساعته آماده ارائه مشاوره به هموطنان عزیز می باشند، موضوع خود را مطرح و راهنمایی های لازم را جهت طرح شکایت از مرتکب جرم و روند رسیدگی و تعقیب و مجازات وی دریافت نمایند.با احترام _فاطمه سلیمانی
افراد ناشناس همیشه وجود دارند که همانند سارقین عمل می کنند و سعی دارند اطلاعات مردم را بدست آورند و سو استفاده کنند وقتی شخص متوجه میشود که پیامی های وی در دست دیگران است نمی داند به چه کسی پناه ببرد و مجرم را مجازات کند سایت وکیل تلفنی با داشتن بیش از هزار وکیل مجرب در سراسر کشور به صورت شبانه روزی در امداد رسانی به هموطنان خود حاضر هستند وبا هزینه ی کمتر به صورت فوری پاسخگو هستند ومی توانید با اعتماد کامل به این افراد و سایت مشکل حقوقی خود را بیان کنید و راهکار را در یابید .
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی وبا تشکر از زحمات ماده ۱ قانون جرایم رایانه­‌ای بیان می­‌دارد: «هر‌کس به‌طور غیرمجاز به داده‌ها یا سامانه­‌های رایانه­‌ای یا مخابراتی که به‌ وسیله تدابیر امنیتی حفاظت شده است دسترسی یابد به حبس از نود و یک روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج میلیون ریال تا بیست میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد» لذا افشای اسرار دیگران مجازات سنگینی در قانون مجازات اسلامی دارد که منتهی به حبس های طولانی مدت می شود اینجانب فریبرز ذوالفقاری اماده ارائه مشاوره تکمیلی هستم
آیا این امکان وجود دارد که کاربرانی دیگر اطلاعات شما را به سرقت ببرند و از راه دور آن را ردیابی کنند. ما چگونه می توانیم متوجه این جاسوسی شویم و دیگر اجازه ندهیم گوشی ما ردیابی شود و دیگران از اطلاعات ما سوءاستفاده کنند؟ به گزارش زومتک، امروزه گوشی های هوشمند زیادی در بازار وجود داشته است که هر کدام از آن ها خود قابلیت های زیادی دارند و دیگر مثل گذشته نیست که صرفا داشتن یک گوشی همراه برای تماس و ارسال پیامک باشد. ما باید به خوبی بتوانیم از این منبع اطلاعات شخصی و محرمانه استفاده کنیم. شما در گوشی تان اطلاعات زیادی دارید که شامل عکس، فیلم، شماره تماس و… می باشد پس اگاهی از نحوه ی صحیح حفظ این اطلاعات لازم است. نشانه های زیادی وجود داشته است که شما نباید به سادگی از کنار آن ها رد شوید چون ممکن است هر کدام از آن ها به شما این هشدار را بدهند که گوشی تان در حال ردیابی می باشد. البته منظور این نیست که اگر این نشانه ها را دیدید پس صد در صد شما ردیابی یا هک شده اید بلکه منظور انجام مراقبت های بیشتر و ضروری تر می باشد. در ادامه این نشانه های احتمالی هک و ردیابی گوشی را مشاهده می کنید. نشانه های احتمالی ردیابی گوشی 1)پیام های نامفهوم یکی از ساده ترین نشانه ها ارسال پیام های مرموز و نامفهوم می باشد. مثلا ممکن است شما پیام های را در گوشی تان مشاهده کنید که شامل کاراکتر یا حتی عدد باشد و فکر کنید به دلیل هنگ کردن گوشی چنین اتفاقی افتاده، در واقع چنین پیام های می تواند مشابه کدهای ردیابی برای موقعیت مکانی افراد باشد پس مراقبت این موضوع باشید. 2) خالی شدن سریع باطری گوشی این مورد می تواند به دلایل مختلفی اتفاق بیوفتد. اما یکی از دلایلی که می تواند سبب سریع خالی شدن شارژ باطری گوشی شما شود استفاده از برنامه های می باشد که در پس زمینه گوشی شما از شارژ گوشی شما کم می کنند مثل برنامه های شنود. با وجود اینکه خالی شدن سریع باطری می تواند به دلیل کارکرد زیاد باطری باشد ولی شما نباید در صورت مشاهده چنین علائمی به سادگی از کنار آن رد شوید و به بررسی علت دقیق بپردازید تا اگر مشکلی در خصوص برنامه ی وجود داشته است بتوانید آن را از گوشی تان کاملا پاک کنید. 3)خاموش شدن ناگهانی گوشی و روشن شدن شدن یکی دیگر از علائمی که شما در صورت مشاهده باید شک کنید که ممکن است در دائم جاسوس‌ها افتاده باشید، خاموش و شدن ناگهانی گوشی است که اگر بی علت باشد شما باید به علائم جاسوسی شک کنید و این امکان را بدهید که علت ردیابی و کنترل گوشیتان باشد. 4)توجه به میزان مصرف دیتای گوشی در گوشیهای هوشمند قسمتی وجود داشته است که با عنوان data usage می باشد که شما می توانید به واسطه ی آن میزان مصرف اینترنت را میتوانید بررسی نمایید. این نکته را به خاطر بسپارید که به واسطه اینترنت گوشی، احتمال جاسوسی و ارسال اطلاعات توسط بدافزارهای نصب شده در گوشی وجود داشته است پس باید کاملا مراقبت های لازم باشید. 5)گرم شدن دائمی گوشی گاهی ممکن است مشاهده کنید که گوشی بدون هیچ دلیلی به صورت دائمی گرم می شود. حتی زمانی که با گوشی تان بازی نمی کنید یا برنامه ی خاصی بر روی گوشی نصب نمی باشد و این احتمال وجود دارد که شما در معرض خطرات جاسوسی قرار گرفته باشید. اما اگر گوشی شما در حال شارژ است و اندکی گرم می شود این موضوع کاملا طبیعی می باشد پس در این خصوص جای نگرانی وجود نداشته است. نکته) علاوه بر آنچه که گفته ایم اگر عمر باتری گوشی شما به صورت نامعقولی تمام شده یا تماس های مداوم با پارازیت داشته اید باید مراقبت باشید. آیا می توانیم مانع از ردیابی گوشی مان شویم؟ شاید شما اینگونه تصور کرده باشید که وقتی یک گوشی خاموش شود یا سیم کارت را از آن خارج کرده باشید دیگر امکان ردیابی به واسطه ی آن وجود نداشته باشد ولی این تصور اشتباه بوده و سازمانهای جاسوسی میتوانند حتی در صورت خاموش بودن گوشی به ردیابی موقعیت کاربران بپردازند. جالب است بدانید که فارغ از اینکه مدل گوشی تان اندروید است یا آیفون ولی سیستم عامل دومی وجود داشته است که آن را با فریمور مودم می شناسند و همیشه در حال فعالیت می باشد و حتی اگر گوشی شما خاموش باشد بازهم امکان ردیابی به واسطه ی آن وجود داشته است. فریموری که در رابطه با آن توضیح داده ایم در پس زمینه، دکلهای موبایل و تشخیص اتصال را شناسایی می کند حتی اگر شما سیم کارتت را از گوشی خارج نمایید باز هم میتواند متوجه شود که در لحظه در موقعیت شما کدام دکلهای موبایل وجود داشته است. راهکاری برای منع ردیابی گوشی در صورتی که شما به بدافزارهای مانند PowerOffHijack الوده نشده باشید، ممکن است زمانی که گوشی تان را خاموش می کنید میتوان کارکرد گوشی را از کار انداخت. وجود چنین بدافزارهای میتواند پروسه خاموش شدن گوشی را جعل کند. در نهایت شما فکر می کنید که گوشی خاموش شده و انیمیشن های را به شما نشان میدهد ولی در حقیقت اینگونه نیست و گوشی در پس زمینه روشن مانده است. تنها راهی که شما می توانید از آن استفاده نمایید، درآوردن باتری گوشی می باشد. پس طبیعی است که شما وقتی ارتباط منبع انرژی را انجام بدهید دیگر هیچ کدام از قطعات گوشی نتوانند به فعالیت شان ادامه بدهند و میتوان اطمینان پیدا کرد که هیچ کسی نمی تواند گوشی شما را ردیابی کند. البته در صورتی این کار شدنی است که باتری گوشی شما قابل تعویض باشد برخی از گوشی ها اصلا چنین امکانی ندارند که بخواهیم باتری شان را در بیاوریم.

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه تهران: میدان انقلاب - ابتدای کارگر جنوبی - کوچه رشتچی - پلاک 14 - طبقه اول - واحد 3.

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه مازندران:

استان: مازندران، شهرستان : آمل، بخش : مرکزی، شهر: آمل، خیابان طالب آملی کوچه توحید4[نیما 3]کوچه توحید6[نیما4]، پلاک 36 طبقه اول واحد اول تلفن اداری:01144442509

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی