موسسه وکیل تلفنی

  • عباس صفارزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۴۴:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۷:۲۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۶:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • پوریا طلوعی تویسرکانی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۷:۱۳:۳۲ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۵
  • محمد یاسین احمدی گرامی : سوال حقوقی شما در حال بررسی توسط وکیل می باشد ساعت ۱۷:۷:۱۱ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • محمد یاسین احمدی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۷:۴:۹ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۳:۴۱:۲۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۴:۵۶:۳۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۲
  • سمیرا ندافی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۳:۱۰:۳۳ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۰
  • حسین ساداتی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۲۶:۳۰ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

اثبات بذل انقضای مدت در ازدواج موقت

اثبات بذل / انقضای مدت در ازدواج موقت

در ابتدا می بایست مبحث ازدواج موقت یا عقد موقت اصلا چیست؟ خیلی ها شاید معنی ازدواج موقت را ندانند؛ در بین مسلمانان مخصوصاً شیعیان برای جلوگیری از فساد یا بی بند و باری در بین جوانان، یا زنان و مردانی که توانایی ازدواج دائم را ندارند، یک فرجه یا راهکاری به نام ازدواج موقت قرار داده شده؛ برای اینکه ازدواج موقت صورت بگیرد، حتماً باید برای آن زمان تعیین شود؛ یعنی زمان به پایان رسیدن عقد موقت یا به اصطلاع صیغه، زمانی است  که مدت این عقد موقت به پایان می رسد و بعد از اتمام آن هر رابطه جنسی جزء زنا و روابط نامشروع محسوب می گردد.

 

توصیه بانوی وکیل در خصوص یکی از موارد رایج در انواع ازدواج

 

 

رزرو مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی 02147625900

مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت 
۵ دقیقه
50.000 تومان
۱۰ دقیقه
100.000  تومان
۱۵ دقیقه
120.000 تومان
۲۰ دقیقه
200.000  تومان
۳۰ دقیقه
250.000  تومان
۱ ساعت
350.000 تومان
مشاوره حقوقی حضوری 500.000 تومان
مطالعه اوراق پرونده همراه با 5 دقیقه مشاوره با وکیل 150.000 تومان
نگارش نامه ها و درخواست های اداری  300.000 تومان
محاسبه فوری دیه توسط وکیل  100.000 تومان 
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز توسط وکیل  50.000 تومان
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان

در صورت تمایل می توانید مبلغ مورد نظر خود را به شماره کارت 6219861069798741 به نام خانم آناهیتا توکلی واریز نمایید و  اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتس اپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

توجهتمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.

 

بذل مدت در ازدواج موقت به چه صورت انجام می شود؟

 

Time of Temporary marriage

اورژانس وکالت امورات خانوادگی 24 ساعته

 

وقتی که بین زن و مردی ازدواج موقتی انجام می گیرد، حتماً برای آن مدتی تعیین شده است و هنوز مدت آن به پایان نرسیده است؛ اما زوج می خواهد بقیه ی مدت صیغه را به زوجه ببخشد و در واقع وی را از زندگی مشترک می رهاند؛ به این بخشش زوج، بذل مدت در ازدواج موقت می گویند.

بذل مدت فقط در ازدواج موقت صورت می گیرد، چون در ازدواج دائم وقت تعیین نمی شود، پس یکی از روش های به پایان رسیدن عقد موقت بذل مدت توسط مرد است که در این بذل مدت، نیازی به حضور زن نیست و همینکه بگوید (من این مدت باقیمانده از عقد موقت را به زن بخشیدم ) کفایت می کند.

بذل مدت، پروسه ی پیچیده ی طلاق را ندارد، چون در طلاق باید دو نفر مرد عادل شاهد طلاق باشند؛ اما در بذل مدت کافی است که مرد از روی اختیار خود تصمیم بگیرد که بذل مدت را انجام دهد و با هر لفظی محقق می شود.

بهترین راهکار برای اطلاع از نحوه ی بذل مدت و یا چگونگی آن، مشورت با یک وکیل خانواده و یا به عبارتی مشاوره حقوقی خانواده است؛ برای اینکار نزدیکترین راه ارتباط با سایت وکیل تلفنی است تا از مشاوران حقوقی خانواده ویا وکلای با تجربه ی سایت وکیل تلفنی راهنمایی و مشاوره بگیرید.

 

 

آیا زن می تواند در ازدواج موقت اقدام به بذل مدت کند؟

 

expiration date of white marriage

وکیل صیغه خانم 24 ساعته آنلاین

 

گاهی مواقع بعد از ازدواج موقت، زن از طرف زوج در عسر و حرج می ماند، یعنی مرد به زن توجه نمی کند و وی را از هرلحاظ در تنگنا قرار می دهد؛ بنابراین در اینجا قانون به زن اجازه داده است تا زمانی که در عقد موقت از طرف شوهر در عسر و حرج می ماند به دادگاه مراجعه کند و از دادگاه بخواهد مرد را به بذل مدت عقد موقت اجبارکند که در اینصورت قاضی حکم به بخشیدن مدت باقی مانده ی عقد موقت از طرف مرد می دهد.

گاهی هم اگر در عقد موقت مرد، وکالت بذل مدت به زن بدهد، در این صورت هم زن هر موقع بخواهد می تواند آن را به خود بذل مدت کند.

باید بگوییم که در عقد موقت نفقه به زن تعلق نمی گیرد و  اگر هم در صیغه نامه شرط شده باشد و باز مرد از دادن نفقه کوتاه کند، عمل مجرمانه محسوب نمی شود و زن می تواند از دادگاه بخواهد تا شوهر را مجبور نماید تا طبق صیغه نامه، نفقه ی وی را بپردازد.

 

طبق ماده ی1113: "... در عقد موقت زن حق نفقه ندارد، مگر اینکه شرط شده باشد یا اینکه عقد مبنی بر آن جاری شده باشد"

 

اگر در زمینه ی اینکه آیا زن می تواند در ازدواج موقت اقدام به بذل مدت کند یا نه؟ برای شما سوالی وجود دارد، برای رسیدن به پاسخ مناسب با شرایط شما بهتر است با یکی از وکلای خانواده ما تماس گرفته و در این مورد از آنها مشاوره حقوقی دریافت نمایید.

 

الزام مرد به بذل مدت در ازدواج موقت، یعنی چه؟

 

essentiality of white marriage expiration

وکیل عقد موقت فوری و 24 ساعته

 

همانطور که کمی بالا تر نیز به آن اشاره شد، در بعضی مواقع که مرد توانایی نگهداشتن زن درعقد موقت را ندارد و زن را در عسر و حرج نگه می دارد؛ در این موقع زن می تواند به این دلیل با مراجعه به دادگاه دادخواست الزام به بذل مدت عقد موقت را به دادگاه بدهد؛

 

موارد لازم برای دادخواست الزام به بذل مدت عقد موقت چه می باشند؟

  1. تصویر مصدقِ سند ازدواج (صیغه نامه).
  2. به همراه داشتن کارت ملی و کارت عابر بانک جهت پرداخت هزینه های دادرسی.
  3. دلایل و ضمائمی که برای در عسر و حرج ماندن خود داشته باشد باید ارائه شود؛ دلایلی مثل: شهادت شهود، استناد به پرونده، در خواست استعلام، تحقیقات محلی و ... .

 

در ادامه مبحث فوق، اگر دادگاه ببیند که مرد توانایی اداره ی زن را ندارد و وی را در اعسار نگه می دارد، مرد را الزام به بذل مدت عقد موقت می کند، برای درستی بذل مدت از طرف مرد، مرد باید عاقل و رشید باشد و با اختیار خود تصمیم بگیرد؛

 

نکته: بذل مدت با فسخ نکاح و طلاق متفاوت است ومرد باید با ارده ی خود تصمیم به بذل مدت بگیرد.  

 

برای دریافت راهکار حقوقی آنلاین می توانید با ثبت نام در سایت، سوالات حقوقی خود را ثبت نمایید تا وکلای ما به صورت 24 ساعته آنها را بازدید نموده و به آنها پاسخ لازم را ارائه دهند؛ البته امکان تماس تلفنی فوری نیز با وکلای خانم ما نیز وجود دارد.

 

شرایط بذل مدت در ازدواج موقت چیست؟

 

condition of expiry in temporary marriage

بنیاد حقوقی 24 ساعته رسیدگی فوری به دعاوی صیغه

 

برای بذل مدت ازدواج موقت، امکان دارد که شرایطی برای مرد پیش بیاید که به واسطه ی این شرایط نتواند به زندگی با زن موقت خود ادامه دهد؛ در این صورت مرد به دلیل بروز این شرایط تصمیم به بذل مدت عقد موقت می گیرد.

یکی از این شرایط ، بذل مدت به دلیل به دلیل رفتن مرد به مسافرت طولانی می باشد و شرایط دیگر که امکان دارد به خاطر آن، مرد تصمیم به بذل مدت بگیرد، ناتوانی مرد از لحاظ جنسی در تأمین کردن نیاز زن می باشد که وقتی مرد به این نتیجه می رسد می تواند اقدام به بذل مدت ازدواج موقت کند.

اینکه در بذل مدت بر خلاف عقد دائم، لازم نیست زن از لحاظ حیض پاک باشد و یا اینکه کسی شاهد بر بخشیدن مدت باشد، لازم هم نیست که زن حضور داشته باشد.

 

ماده ی 139 ق.م: "طلاق مخصوص عقد دائم است و زن به انقضای مدت یا بذل آن از طرف شوهر از زوجیت عقد، خارج می شود"

 

وقتی با مشاور حقوقی، در مورد شرایط بذل مدت ازدواج موقت مشورت کنید، می توانید با این شرایط بهتر و بیشتر آشنا شوید و اینکه برای مشاورت با یک وکیل خانواده می توانید از طریق سایت ما  با وکلای مجرب این سایت در این زمینه صحبت کنید تا راهنمایی لازم و فوری از وکلا و مشاوران ما حاصل کنید.

رزرو مشاوره حقوقی شبانه روزی با وکیل

 

تصمیمات مهم برای ازدواج

طلاق فوری به علت فساد اخلاقی

بررسی طلاق عاطفی و نتیجه آن

لزوم مشاوره حقوقی قبل از خواستگاری

طلاق به خاطر غیرت و تعصب بی مورد

مشاوره حقوقی مهریه با کیفیت تضمینی

نگارش فوری انواع دادخواست های خانوادگی

نگارش فوری و 24 ساعته دادخواست طلاق

درباره ما

 

 

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

وقتی که بین زن و مردی ازدواج موقتی انجام می گیرد، برای آن مدتی تعیین شده است و هنوز مدت آن به پایان نرسیده است؛ اما زوج می خواهد بقیه ی مدت صیغه را به زوجه ببخشد و در واقع وی را از زندگی مشترک می رهاند؛ به این بخشش زوج، بذل مدت در ازدواج موقت می گویند. بذل مدت فقط در ازدواج موقت صورت می گیرد، چون در ازدواج دائم وقت تعیین نمی شود، پس یکی از روش های به پایان رسیدن عقد موقت بذل مدت توسط مرد است که در این بذل مدت، نیازی به حضور زن نیست و همینکه بگوید (من این مدت باقیمانده از عقد موقت را به زن بخشیدم ) کفایت می کند. در عقد موقت مدت و مهر ا زارکان صحت عقد است و اگر وجود نداشته باشد عقد باطل است و البته اگر یک از طرفین فکر کنند که عقد موقت اس و دیگری تصور عقد دائم داشته باشد این عقد دائم است. و مهریه در عقد موقت باید تعیین گردد و الا عقد باطل است برعکس عقد دائم که عدم تعیین مهر موجب بطلان عقد نیست. بذل مدت، پروسه ی پیچیده ی طلاق را ندارد، چون در طلاق باید دو نفر مرد عادل شاهد طلاق باشند؛ اما در بذل مدت کافی است که مرد از روی اختیار خود تصمیم بگیرد که بذل مدت را انجام دهد و با هر لفظی محقق می شود. بذل نوعی ایقاع است که از طرف مرد بصورت یکطرفه صورت می گیرد.
با سلام و عرض ادب، ازدواج موقت یا صیغه نوعی از ازدواج است که منوط به تعیین زمان بوده و بعد از انقضای مدت، عقد موقت به پایان می‌رسد. چنانچه زوج بخواهد قبل از پایان مهلت بقیه مدت صیغه را به زوجه ببخشد صرفاً بیان این امر در قالب یک جمله که من باقی مانده زمان عقد موقت را به زن بخشیدم کفایت کرده و نیازی به حضور زن نمی باشد.با این توصیف این اقدام تشریفات موجود در طلاق که مربوط به عقد دائم می باشد را ندارد.کاربران عزیز جهت آشنایی با قوانین حاکم برصیغه و عقد موقت می‌توانند به وکلای متخصص و خبره وکیل تلفنی مراجعه واز مشاوره آنلاین و۲۴ ساعته با این وکلا بهره مند گردند.با احترام_ فاطمه سلیمانی
سلام خدمت کارکنان فهیم و وکلای با دانش موسسه مردمی وکیل تلفنی .. مرد برای بذل مدت می تواند به زن وکالت دهد تا به نیابت از مرد مدتی را که از عقد باقی مانده است را به خودش بذل کند. مثل اینکه شوهر به زن وکالت دهد که اگر حادثه ای رخ دهد ،مثل رفتار ناشایست مردو یا ترک خانواده ویا سفری طولانی، مدت باقی مانده را به خود بذل کند و یا اینکه به زن وکالت دهد تاهر زمان که بخواهد بقیه مدت را به خود ببخشد.
سلام و عرض ادب خدمت شما عزیزان و خسته نباشید خدمت کلیه ی کارکنان و همکاران محترم موسسه وکیل تلفنی،همان گونه که مستحضرید، جهت جلوگیری و اجتناب از بروز اختلافات و منازعات فی مابین افراد جامعه، افزایش سطح آگاهی و اطلاعات حقوقی و قانونی آنان ضرورت دارد. مراجعه ی حضوری به وکلا و مشاوران محترم قضایی با توجه به صرف زیاد وقت و هزینه و همچنین شرایط ویژه بیماری کرونا و عدم توانایی مراجعات حضوری، مقرون به صرفه نمی باشد، لذا موسسه وکیل تلفنی با فراهم کردن امکان مشاوره و راهنمایی از تعداد زیادی وکیل پایه یک دادگستری و متخصصین حقوقی در رشته های مختلف خصوصی و کیفری به صورت تخصصی، پیمودن این راه دشوار را تسهیل کرده و این امکان را بوجود آورده که با صرف کمترین هزینه و زمان بصورت ٢۴ ساعته، در راستای افزایش آگاهی افراد جامعه و اجتناب از تنازعات بعدی گام موثری در این راه بردارد. امید است این حرکت مهم و ارزشی همچنان پایدار و مستدام بماند. توفیق روزافزون همه ی شما عزیزان را که در این امر خطیر به عنوان فرشتگان عدالت تلاش و کوشش می کنید، از خداوند متعال خواستارم. عاقبت بخیر و سلامت باشید. ارادتمند شما:سحر نیک پور
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی .وقتی که بین زن و مردی ازدواج موقتی انجام می گیرد، حتماً برای آن مدتی تعیین شده است و هنوز مدت آن به پایان نرسیده است؛ اما زوج می خواهد بقیه ی مدت صیغه را به زوجه ببخشد و در واقع وی را از زندگی مشترک می رهاند؛ به این بخشش زوج، بذل مدت در ازدواج موقت می گویند.بذل مدت فقط در ازدواج موقت صورت می گیرد، چون در ازدواج دائم وقت تعیین نمی شود، پس یکی از روش های به پایان رسیدن عقد موقت بذل مدت توسط مرد است.اینجانب فریبرز ذوالفقاری اماده مشاوره تکمیلی هستم
سلام و خداقوت برای تمام همکاران خوب وکیل تلفنی آرزوی سلامتی دارم. من دچار مشکل مشابهی رودم و بسیار به دنبال راهی بودم که بدون نیاز به مراجعه حضوری بتوانم با یک متخصص صحبت کنم. چون باتوجه به حجم و ساعت کاری و همینطور شهر محل سکونتم، دسترسی به دبتر وکلا برایم مشکل بود. وقتی از طریق اینترنت با شما آشنا شدم و تماس گرفتم همه چیز رضایت بخش بود. از سرعت برقراری تماس گرفته تا سطح اطلاعات و راهکار های ارائه شده توسط مشاورین. به همین دلیل خواستم تجربه شخصی خودم با کاربران در میان بگذارم و از مجموعه همکاران و مشاورین وکیل تلفنی بابت تلاش و همراهی و پیگیری هاشون تشکرکنم. موفق باشید
با سلام و ادب و احترام و دعای خیر برای همگی عزیزان در موسسه وزین وکیل تلفنی نکات خیلی خوبی اشاره کردین بذل مدت به اراده ی شوهر انجام میشود و تشریفات قانونی دیگری ندارددر بذل مدت بین زو و شوهر جدایی کامل انجام میشود و هر گاه زن و شوهر مایل به زناشویی مجددباشند باید دوباره به طور موقت یا دایم باهم نکاح کنند.با توجه به ماده 1139 قانون مدنی زن منقطعه با انقضای مدت یا بذل آن از طرف شوهر از زوجیت خارج میشود و بذل مدت ایقاعی بوده کهبه ارائه شوهر واقع و مستلزم رعایت هیچ تشریفاتی نمیباشد لذا تاریخ بذل زمان اعلام اراده زوج میباشد. در صورتی که شرایط عسر و حرج برای زوجه قابل اثبات باشد زوجه میتواند دادخواست الزام زوج به بذل مدت در نکاح منقطع (موقت) به دادگاه ارائه نموده و با دلیل قانونی مطابق با مواد 1130 و 1139 قانون مدنی زوج را الزام به بخشش مدت نماید امیدوارم سلامت و تندرست باشید مطالبتون فوق العاده عالی هست و هر روز به معلوماتمون افزوده میشه خدا قوت پایدار باشید
مُتعِه یا نکاح مُنقَطِع یا ازدواج موقت که اشتباها در عرف به صیغه معروف است، نوعی از ازدواج در مذهب شیعه است که در آن عقد ازدواج برای مدت معین و محدودی با مهریه ای معلوم، بین زن و مرد بسته می‌شود و با پایان آن رابطهٔ زوجیت خود به‌ خود منقضی می‌شود.مدت عقد را می‌توان تمدید کرد، هم‌چنین مرد می‌تواند از ادامهٔ آن صرف‌نظر کرده و به اصطلاح مدت باقی‌مانده را بذل کند و زوجیت را به پایان برساند یا طرفین می‌توانند پس از پایان مدت آن را به ازدواج دائم تبدیل کنند.در ازدواج موقت نیز مثل ازدواج دائم بایستی مهریه ای تعیین گردد و مقدار آن بسته به توافق طرفین است، اما برخلاف ازدواج دائم که تعیین مهریه را می‌توان به بعد از ازدواج موکول کرد یا اصولاً توافقی بر آن نکرد، در ازدواج موقت عدم تعیین مهریه در زمان عقد موجب باطل شدن قرارداد می‌شود. و کای نکات مهم و سرنوشت ساز در خصوص عقد موقت وجود دارد که شاید با آگاهی نسبت به اون موارد از مسیر اشتباهی که در پیش گرفتین صرف نظر کنین و با آگاه شدن از مسیر درست و قانونی راه صحیح را انتخاب نمایید.
در ازدواج های موقت یا همان صیغه زن فقط می تواند مهریه ی تعیین شده را بگیرید واز لحاظ ارث یا نفقه محروم خواهد بود مگر اینکه مرد از روی لطف مالی را به زن ببخشد برای این که در مورد مهریهی در عقد موقت بیشتر بدانیم می توانیم با سایت وکیل تلفنی تماس بگیریم وسوالات خودرا در این باره بپرسیم
بذل مدت چیست بر اساس ماده 1139 قانون مدنی " طلاق مخصوص عقد دائم است و زن منقطعه به انقضای مدت یا بذل آن از طرف شوهر از زوجیت خارج می شود ". لذا بر اساس این ماده یکی از اسباب انحلال عقد نکاح را می توان بذل مدت در ازدواج موقت دانست . بذل مدت را تنها می توان در عقد موقت جاری کرد. از آن رو که یکی از شرایط درستی عقد موقت تعیین زمان است، عقد موقت صرفا در همان محدوده زمانی صحیح است. اما اگر مرد تمایل داشته باشد، می تواند مدتی را که از عقد باقی مانده به زن ببخشد که در اصطلاح حقوقی به آن بذل مدت می گویند. علاوه بر این، مرد می تواند به زن وکالت دهد که مدت را به خود ببخشد. عقد در قانون مدنی به شیوه دائم و موقت می تواند انجام گیرد. هرکدام از این دو نوع عقد شیوه های انحلال مخصوص به خود را دارند. یکی از روش های انحلال عقد موقت، بخشیدن مدت عقد موقت است. بذل مدت صرفا مخصوص عقد موقت است و در عقد دائم راه ندارد. از آنجا که مدت در عقد موقت به نفع مرد تلقی می شود، وی می تواند از این نفع بگذرد و مدتی را که باقی مانده است به زن ببخشد. به این عمل حقوقی بذل مدت در ازدواج می گویند. مطابق تعریفی که از بذل مدت ارائه شد، بذل مدت در ازدواج موقت صرفا از طرف مرد به عمل می آید؛ با این وجود مرد می تواند برای بذل مدت به زن وکالت بدهد تا به نیابت از او مدت باقی مانده را به خود بذل نماید و اقدام به بخشیدن مدت صیغه موقت نماید. مانند آنکه شوهر به زن وکالت دهد که در صورت وقوع حادثه معینی مانند سوء رفتار مرد و یا ترک زندگی خانوادگی از جانب او یا مسافرت طولانی، بقیه مدت را به خود بذل کند و یا اینکه به زن وکالت دهد تا هرگاه بخواهد بقیه مدت را به خود ببخشد. علاوه بر این، در شرایطی که مدت عقد موقت طولانی است و مرد به وظایف زناشویی خود عمل نمی کند، زن باید بتواند به دادگاه مراجعه کرده و الزام شوهر به بذل مدت را از دادگاه بخواهد که در این صورت دادگاه حکم به بخشیدن مدت صیغه موقت صادر خواهد کرد. لازم به تذکر است مهریه عقد موقت در هر حالت بر عهده مرد است و به هیچ وجه ساقط نمی شود.

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه تهران: میدان انقلاب - ابتدای کارگر جنوبی - کوچه رشتچی - پلاک 14 - طبقه اول - واحد 3.

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه مازندران:

استان: مازندران، شهرستان : آمل، بخش : مرکزی، شهر: آمل، خیابان طالب آملی کوچه توحید4[نیما 3]کوچه توحید6[نیما4]، پلاک 36 طبقه اول واحد اول تلفن اداری:01144442509

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی