موسسه وکیل تلفنی

  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۹:۴۸:۲۹ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۶
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۹:۳۹:۵۸ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۶
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۹:۳۸:۳۸ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۶
  • ایلیار خدمتی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۳:۴۳:۴۷ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۵
  • محمدامین سلمانپور گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۰:۲۶ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳
  • Azita Moghanizadeh گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۴۲:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۳۰
  • سید احسان علوی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۹:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۲۹
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۶:۳۵:۳۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۶:۳۴:۳۹ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۶:۳۲:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۲۸
انجمن وکیل تلفنی

مشاوره حقوقی جرم هک

مشاوره حقوقی جرم هک

آیا تاکنون درمورد جرایم رایانه ای چیزی شنیده‌اید؟ امروزه شاهد این موضوع هستیم که تکنولوژی روز به روز در حال گسترش است و اینترنت نیز در کنار آن به گسترش ارتباطات مجازی دامن زده است؛ متأسفانه افرادی وجود دارند که با دستبرد در پروتوکول های امنیتی هر سایت و شبکه اجتماعی می توانند آن را مختل کنند و اطلاعات داخل آن را مورد سرقت قرارداده یا آن ها را تغییر دهند؛ این کار در قانون، جرم محسوب شده و مجرم نیز هکر نامیده می شود؛ امروز می خواهیم این جرم را در قانون ایران و نظر محاکم طی مصوبه های سال 1399 و 1400 مورد بررسی قراردهیم؛ اما قبل از اینکه به ادامه این مطلب بپردازیم، به شما مشاهده ویدئوی یک دقیقه ای زیر را اکیداً پیشنهاد می کنیم.

 

اخاذی از طریق هک و تهدید به افشای اطلاعات شخصی (توصیات یکی از بانوان وکیل ما)

 

 

رزرو مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی 02147625900

مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت 
۵ دقیقه
50.000 تومان
۱۰ دقیقه
100.000  تومان
۱۵ دقیقه
120.000 تومان
۲۰ دقیقه
200.000  تومان
۳۰ دقیقه
250.000  تومان
۱ ساعت
350.000 تومان
مشاوره حقوقی حضوری 500.000 تومان
مطالعه اوراق پرونده همراه با 5 دقیقه مشاوره با وکیل 150.000 تومان
نگارش نامه ها و درخواست های اداری  300.000 تومان
محاسبه فوری دیه توسط وکیل  100.000 تومان 
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز توسط وکیل  50.000 تومان
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان

در صورت تمایل می توانید مبلغ مورد نظر خود را به شماره کارت 6219861069798741 به نام خانم آناهیتا توکلی واریز نمایید و  اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتس اپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

توجهتمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.

 

رویکرد محاکم نسبت به کلیت هک کردن چیست؟

 

opinions of judiciary about hacking

گزارش 24 ساعته هک شدن و رسیدگی فوری پس از آن

 

بر اساس قوانین همه‌ی کشور‌ها، هرگونه دسترسی به اطلاعات شخصی افراد و تهدید کردن به فاش کردن این اطلاعات جرم محسوب می‌شود، در کشور ما نیز امنیت شخصی افراد و حفاظت از حریم شخصی افراد جز مسائل بسیار مهم محسوب می‌شود.

شما می‌توانید به راحتی از خدمات مشاوره حقوقی جرم هک استفاده نمایید تا با مجازات هک کردن اینستاگرام و تلگرام و. . . . آسنا شوید.

 

در اثبات ادعای فوق، می بایست به ماده ۲۵ قانون جرائم رایانه‌ای اشاره کرد، جزئیات این ماده به شرح زیر است:

  • هر شخصی که مرتکب جرم هک شود، به حبس از نود و یک روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (5.000.000) ریال تا بیست میلیون (20.000.000) ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.

 

 اولین گام‌های حقوقی که پس از هک شدن باید انجام داد، چه می ‌باشند؟

مهمترین سوالی که معمولاً برای افرادی که از مشاوره حقوقی جرم هک پیش می‌آید آن است که پس از هک شدن باید چه کرد؟

  • پاسخ ساده است، در پاسخ به این سوال باید گفت که شما در ابتدا باید با ما تماس بگیرید تا با استفاده از همت کارآگاهان سایبری مان، هکر یا هکران را شناسایی کنیم؛ سپس مراحل پیگرد قضایی ایشان را دنبال نماییم.


مشاوره حقوقی با وکیل جرایم سایبری چه مزایایی دارد؟

 

Legal advice with cyber crime lawyer

اورژانس 24 ساعته رسیدگی به حملات سایبری 

 

مشاوره حقوقی جرم هک با وکیل جرایم سایبری دارای مزایای بسیار زیادی می‌باشد که به طور خلاصه به آن‌ها اشاره می‌کنیم:

  1. این امکان برای شما بوجود می‌آید تا از فاش شدن بیشتر اطلاعات خود جلوگیری کنید.

  2. شما بدون اتلاف وقت می ‌توانید از طریق محاکم قضایی برای احقاق حقوق خود اقدام نمایید.

  3. امنیت به حریم شخصی شما باز می ‌گردد.

  4. از ایجاد خسارت‌های مادی و معنوی بسیار زیادی جلوگیری می ‌شود.

  5. آرامش روحی و روانی شما حفظ می‌شود و کمتر دچار استرس و وهم خواهید شد.

  6. با سریع‌ترین راه‌های حقوقی و قانونی مجازات هک کردن تلگرام و اینستاگرام و. . . آشنا خواهید شد.

  7. شما می‌توانید از طریق پرسش و پاسخ فوری حقوقی، ابهامات حقوقی که دارید را در سریعترین زمان ممکن و با کمترین هزینه برطرف کنید.

حداقل و حداکثر حد مجازات برای جرم هک چیست؟

شما می‌توانید از طریق استفاده از خدمات مشاوره حقوقی جرم هک، از تمام جزییات قانونی مربوط به ارتکاب این جرم آشنایی پیدا کنید؛ بر اساس ماده ۷۲۹ قانون مجازات اسلامی در رابطه با حداقل و حداکثر مجازات جرم هک می ‌توان گفت که هر کس به طور غیرمجاز به داده‎‌ها یا سامانه‎‌های رایانه ‎ای یا مخابراتی که به وسیله تدابیر امنیتی حفاظت شده است دسترسی یابد،  به حبس از نود و یک روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج میلیون 5.000.000 ريال تا بیست میلیون 20.000.000 ريال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.

 

هک کردن چه سیستم‌هایی در ایران مجازات دارد؟

 

trial for hacking cyber systems

وکیل دعاوی هک تضمینی و ارزان 24 ساعته

 

برای پاسخ به این سوال که هک کردن چه سیستم‌هایی در ایران مجازات دارد، می ‌توان به ماده ۲۵ قانون جرائم رایانه ‌ای اشاره کرد؛ بر اساس این ماده هر شخصی که مرتکب اعمال زیر شود و سیستم‌هایی که به ان‌ها اشاره شده است را هک کند به مجازات جرم هک محکوم می‌شود:

 

  1. تولید یا انتشار یا توزیع و در دسترس قرار دادن یا معامله داده‌ ها یا نرم‌افزار‌ ها یا هر نوع ابزار الکترونیکی که صرفاً به منظور ارتکاب جرایم رایانه‌ای به کار می‌رود.

 

  1. فروش یا انتشار یا در دسترس قرار دادن گذرواژه یا هر داده‌ای که امکان دسترسی غیرمجاز به داده‌ها یا سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی متعلق به دیگری را بدون رضایت او فراهم می‌کند.

 

  1. انتشار یا در دسترس قرار دادن محتویات آموزش دسترسی غیرمجاز، شنود غیرمجاز، جاسوسی رایانه ‌ای و تخریب و اخلال در داده‌ها یا سیستم‌های رایانه‌ای و مخابراتی.

 

رزرو مشاوره حقوقی فوری با وکیل پایه یک

 

جرم هک تلگرام

دلیل اصلی افزایش زنا در ایران

آمار افزایش خیانت زنان شوهر دار به همسران خود در سال 99

اولین قدم لزبین ها در صورت فهمیدن خانواده

مجرمین فعال در سایت های صیغه و همسریابی آنلاین

نقش پلیس فتا در جرایم رایانه ای ایران

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

2 تمن خوبه بزنم تو کارش
ماده 25 قانون جرایم رایانه ای بیان می دارد.(هر شخصی که مرتکب جرم هک شود، به حبس از نود و یک روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج میلیون ریال تا بیست میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.) هکرها همان کلاهبرداران بازار سنتی هستند لذا در فضای سایبر افراد کلاهبردار که همان هکر است با سرقت اطلاعات دیگران اقدام به اخاذی می کند و حداقل و حداکثر مجازات برا ی هکرها حبس تا یک سال و جزا ی نقدی است. هرکس بدون رضایت، داده ی شخصی را در اختیار دیگری قراردهد مرتکب جرم هک شده است.
سلام و عرض ادب به عزیزان زحمتکش موسسه مردمی وکیل تلفنی .. هک یا هک کردن در حقیقت یکی از اصطلاحات کامپیوتری می‌باشد. جرم هک بدین معناست که فردی بطور غیرمجاز و بدون رضایت دیگری به اکانت یا همان حساب شخص دیگر در فضای مجازی دسترسی پیدا می‌کند. شخص مجرم بوسیله هک کردن حساب دیگری، می‌تواند به بسیاری از اطلاعات شخصی و مهم وی دسترسی پیدا کند و مشکلات بسیاری را برای وی به بار آورد.
دوستان عزیز در موسسه وکیل تلفنی سلام امیدوارم خوب و سلامت باشین کاملا مشخص برای تولید محتوا زحمات زیادی میکشین اطلاعات بسیار خوبی در زمینه هک ارائه دادین کمال تشکر و قدر دانی رو از یکایک شما عزیزان دارم قدر زحماتتون میدونیم. علیرغم دیگر موسسات و وکلای محترمی که بنده افتخار همکاری و ارتباطی که باهاشون دارم وجه تمایز شما این هست که دلسوزانه عمل میکنید وامیدارم نتیجه ی مثبتی که ناشی از دعای خیر همه ی کاربرانی هست که اطلاعات بسیار خوب و مطالب دسته بندی شده ی شما رو مطالعه میکنن به مجموعه برگرده و ازینکه با آگاهی بخشی حقوقی به عام جامعه به احقاق حقشون کمک میکنید از صمیم قلب براتون آرزوی سلامتی و توفیق دارم امیدوارم مردم عزیز ایران قبل از اینکه طرح شکایتی داشته باشن با وکلای خوب شما مشورت بگیرن و استفاده کنن بازم از همین تریبون خدا قوت میگم و زنده و سلامت باشین
عرض ادب و احترام جا دارا تشکر کنم از موسسه خوب وکیل تلفنی و تمام همکارانتون که برای تولید محتوای کاربردی که باعث گره گشایی از بسیاری مشکلات مردم میشود تشکر و سپاسگزاری داشته باشم. من برای ثبت یک دادخواست به دفتر خدمات قضایی رفتم اما متوجه شدم نگارش متن باید توسط خودمون انجام بشه و چون اطلاعات کافی نداشتم، به کمک دوستم با وکیل تلفنی تماس گرفتم تا نگارش با توجه به وقت کمی که داشتم انجام و برام ارسال بشه. باتاکیدی که به تایم کوتاهم داشتم خداروشکر با من همکاری کردند و متن دادخواستم در مدت بسیار کوتاهی برام ارسال شو و من تونستم قبل از اتمام ساعت اداری، کارم را در دفتر خدمات قضایی انجام بدهم. از خدماتتون کمال رضایت داشتم و به دوستان و آشنایانم شمارو معرفی میکنم. موفق باشید
سلام. حک کردن میتواند مصادیق و تعاریف متعددی داشته باشد. بدین معنی که هر کسی بدون رضایت شخص دیگری به اطلاعات و دیتای شخص دیگر دسترسی یابد این جرم محقق می باشد. در حقیقت این اعمال زیرمجموعه همان حقوق شهروندی ست. زیر مجموعه همان احترام به حقوق شخصی و حریم خصوصی دیگران است. هر کس حریم خصوصی ای دارد که دیگران به هر نحوی چه از فضای واقعی و چه از فضای مجازی حق ورود به آن را ندارند.حال اینکه حریم خصوصی شامل چه مواردی می شود و تا چه حد اعمال و رفتار اشخاص خصوصی محسوب میگردد نیز سوالی ست که برای یافتن پاسخ این سوال بهترین راه حل مراجعه به وکیل می باشد. و چه قدر خوب که امکان مشاوره حقوقی تلفنی وجود داشته باشد و با راه حلی ارزان و فوری به پاسخ سوالات حقوقی خود برسید دغه دغه ها ی روزمره ای که شاید مدت هاست درگیر آن هستید رفع شود.
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی بر اساس ماده ۷۲۹ قانون مجازات اسلامی در رابطه با حداقل و حداکثر مجازات جرم هک می ‌توان گفت که هر کس به طور غیرمجاز به داده‎‌ها یا سامانه‎‌های رایانه ‎ای یا مخابراتی که به وسیله تدابیر امنیتی حفاظت شده است دسترسی یابد، به حبس از نود و یک روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج میلیون ۵.۰۰۰.۰۰۰ ريال تا بیست میلیون ۲۰.۰۰۰.۰۰۰ ريال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.اینجانب فریبرز ذوالفقاری اماده مشاوره تکمیلی وتخصصی در این زمینه هستم
با سلام و عرض ادب، همزمان با گسترش روز افزون تکنولوژی و ارتباطات مجازی افراد سودجو با هدف کسب درآمد بیشتر ضمن نقض قوانین حاکم، از طرق مختلف من جمله هک‌کردن اطلاعات شخصی افراد، اقدام به تهدید افراد و هتک حیثیت و آبرو و اخاذی و کسب درآمد نامشروع می نمایند که این اقدام در قانون جرم بوده و مرتکب به مجازات حبس یا جزای نقدی و یا هر دو محکوم خواهد شد بسیار مهم است که کاربران در صورت برخورد با این مشکل ابتدا اقدام به اخذ مشاوره و دریافت راهکار برای مقابله با این موضوع نمایند و سپس با طرح شکایت کیفری مجرمین را به مجازات عمل خود برسانند. وکلای خبره و متخصص سایت وکیل تلفنی به صورت آنلاین و در هر ساعت از شبانه روز آماده پاسخگویی و ارائه مشاوره حقوقی به کاربران عزیز می باشند. با احترام _فاطمه سلیمانی
تکنولوژی روز به روز در حال گسترش است و اینترنت نیز در کنار آن به گسترش ارتباطات مجازی دامن زده است؛ متأسفانه افرادی وجود دارند که با دستبرد در پروتوکول های امنیتی هر سایت و شبکه اجتماعی می توانند آن را مختل کنند و اطلاعات داخل آن را مورد سرقت قرارداده یا آن ها را تغییر دهند؛ این کار در قانون، جرم محسوب شده و مجرم نیز هکر نامیده می شود؛شما می‌توانید از طریق استفاده از خدمات مشاوره حقوقی جرم هک، از تمام جزییات قانونی مربوط به ارتکاب این جرم آشنایی پیدا کنید؛ بر اساس ماده ۷۲۹ قانون مجازات اسلامی در رابطه با حداقل و حداکثر مجازات جرم هک می ‌توان گفت که هر کس به طور غیرمجاز به داده‎‌ها یا سامانه‎‌های رایانه ‎ای یا مخابراتی که به وسیله تدابیر امنیتی حفاظت شده است دسترسی یابد، به حبس از نود و یک روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج میلیون ۵.۰۰۰.۰۰۰ ريال تا بیست میلیون ۲۰.۰۰۰.۰۰۰ ريال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد. موسسه وکیل تلفنی با بهره مندی از وکلای حاذق در خدمت شما می باشد.
هک کردن گوشی دیگران جرم محسوب میشود و حتما مجازات دارد چون امکان دارد با این کار یک سری از اطلاعات اشخاص منتشر شود و سو استفاده شود بنابراین اگر کسی اینگونه اتفاقی برایش افتاد باید حتما از یک وکیل مشاوره بگیرد و بهترین راه ارتباط با یک وکیل مجرب استفاده از وکلای سایت وکیل تلفنی هست که تنها با یک تماس می توانید با وکلا ارتباط برقرار کنید و بهترین راهکار را بدانید
این روزها با روی کار آمدن فضای مجازی و استفاده همگانی ما از سیستم‌های هوشمند چون گوشی‌های هوشمند موبایل زندگی همه ما به اندازه قابل توجهی تحت تأثیر قرار گرفته است. به جرأت می‌توان گفت، هریک از ما بسته به نوع نیازمان ساعات زیادی از شبانه روز را صرف استفاده از گوشی‌های هوشمند و دنیای اینترنت و مجازی می‌کنیم. سیستم‌های هوشمند رایانه‌ای مزایا و امکانات بسیاری را برای هریک از ما بوجود آورده و همین موضوع نیز سبب استقبال هرچه بیشتر مردم برای استفاده هرچه بیشتر این دستگاه‌ها شده‌است. یکی از کاربردهای بسیار مفید و قابل توجه فضای مجازی، امکان تبلیغ و گسترش هرچه بیشتر کسب‌وکارها یا حتی بوجود آمدن کسب‌وکارهای نو و تازه بوده‌است. علاوه‌بر آن گسترش دنیای اینترنت باعث سهولت و تسریع بسیاری از کارهای روزمره ما در زندگی شده‌ که این خود مسئله بسیار حایز اهمیتی به شمار می‌رود. حال خوب است بدانید، فضای مجازی و دنیای اینترنت با تمام مزایا و کاربردهایی که برای هریک از ما در زندگی داشته، بالطبع مشکلات و دردسرهای بسیاری را نیز با خود به همراه داشته است و به تبع آن جرایم جدیدی، یعنی جرایم رایانه‌ای را به جرایم سنتی موجود افزوده است که یکی از این جرایم رایانه‌ای، جرم هک می‌باشد که قطعا تا به حال نام آن را شنیده‌اید. جرم هک که متاسفانه بسیار هم شاهد وقوع آن در جامعه هستیم، مجازات مختص به خود را به همراه دارد که در ادامه مفصلا به آن خواهیم پرداخت. منظور از جرم هک چیست؟ همان‌طور که اشاره شد با روی کار آمدن رایانه‌ها، جرایم جدیدی نیز با عنوان جرایم رایانه‌ای به سایر جرایم سنتی افزوده شد. قانونگذار کشور ما نیز با تصویب جرایم رایانه‌ای و مشخص کردن هرنوع جرم خاص آن، مجازاتی را نیز برای هریک در نظر گرفت. جرم هک نیز یکی از انواع جرایم رایانه‌ای می‌باشد که تقریبا می‌توان گفت، یکی از متداول‌ترین جرایم رایانه‌ای است که در مراجع مختلف قضایی دیده می‌شود. حال شاید برایتان پرسش باشد که اصلا منظور از جرم هک یا هک کردن چیست؟ هک یا هک کردن در حقیقت یکی از اصطلاحات کامپیوتری می‌باشد. جرم هک بدین معناست که فردی بطور غیرمجاز و بدون رضایت دیگری به اکانت یا همان حساب شخص دیگر در فضای مجازی دسترسی پیدا می‌کند. شخص مجرم بوسیله هک کردن حساب دیگری، می‌تواند به بسیاری از اطلاعات شخصی و مهم وی دسترسی پیدا کند و مشکلات بسیاری را برای وی به بار آورد. در جرم هک، شخص مجرم یا همان هکر درواقع در داده‌های سیستم یا کامپیوتر شخص دیگری بصورت غیرقانونی و غیرمجاز اختلال و خرابی بوجود آورده و گاهی حتی باعث حذف داده همراه وی می‌شود. جرم هک به چه کسی هکر گفته می‌شود؟ با توجه به انچه که خواندیم تا حدودی با جرم هک آشنا شدیم. حال خوب است بدانید که در جرم هک به شخصی که مرتکب این نوع جرم می‌شود، یعنی بطور غیرقانونی و غیرمجاز به اطلاعات و داده‌های شخصی دیگری دسترسی پیدا کند و خللی را در آن‌ها بوجود آورد، هکر گفته می‌شود. البته لازم به ذکر است که هکرها انواع گوناگونی دارند و تنها یک نوع از هکرها مجرم بوده و مرتکب جرم می‌شوند که در ادامه به بررسی آن می‌پردازیم. آیا تمامی هکرها مجرم شناخته می‌شوند؟ پیش ازاین یا جرم هک و معنای هکر آشنا شدیم.‌ حال خوب است بدانید، علاوه‌بر معنایی که برای فرد هکر در نظر گرفته و هکر به عنوان یک فرد مجرم نامیده شد، هکرها گاهی نیز نه تنها مرتکب جرم نشده و مجرم نیستند بلکه حتی گاهی نیز می‌توانند، عمل مفیدی را در جامعه انجام دهند. هکرها انواع مختلفی دارند که عبارتند از؛ هکرهای کلاه سیاه هکرهای کلاه سفید هکرهای کلاه خاکستری و… شاید این تقسیم‌بندی هکرها را تا به حال جایی ندیده و نشنیده باشید و کمی برایتان جالب به نظر برسد. حال خوب است بدانید که هکرهای کلاه سیاه،‌ دقیقا همان هکرهای موضوع مبحث ما هستند که مجرم بوده و به طور غیرقانونی و با سونیت وارد حساب کاربری افراد می‌شوند.‌ هکرهای کلاه سفید نیز کاملا برعکس کلاه سیاه‌ها بوده و نه تنها مجرم نیستند بلکه با دانش و تخصص کامپیوتری خودشان با تست نفوذپذیری به افزایش امنیت نیز کمک خواهند کرد. حال منظور از هکرهای کلاه خاکستری چیست؟ هکرهای کلاه خاکستری درواقع جز قشرهای بلاتکلیف به حساب می‌آیند! این دسته از هکرها نه قصد وارد کردن خسارت به دیگری را دارند و نه درحقیقت به دنبال هدف خاصی هستند، بلکه تنها برای سرگرمی یا از روی بیکاری اقدام به نفوذ به اطلاعات دیگری می‌نمایند. شایان ذکر است علاوه بر انواع هکرهایی که در اینجا بدان اشاره کردیم، انواع دیگری از هکرها نیز هستند که ذکر و بررسی هریک از آن‌ها از حوصله این مبحث ما خارج می‌باشد مجازات جرم هک چیست؟ همان‌طور که اشاره شد، برای افراد مرتکب به جرایم رایانه‌ای از جمله جرم هک مجازاتی در نظر گرفته شده است.‌ مطابق قوانین جرایم رایانه‌ای در کشور ما، مجازات هکر حبس از ٩١ روز تا ١ سال یا جزای نقدی از ۵ تا ٢٠ میلیون ریال می‌باشد که البته گاهی نیز بسته به شرایط موجود هر دو این مجازات ها برای شخص مجرم در نظر گرفته می‌شود. توجه داشته باشید، چنانچه جرم هک در حال انتقال یا امواج نوری یا امواج الکترومغناطیسی بوقوع بپیوندد، جزای نقدی از ١٠ تا ۴٠ میلیون ریال یا حبس از ۶ ماه تا ٢ سال و گاهی نیز هردو این مجازات را در پی خواهد داشت.
باسلام و ادب ضمن تشکر از مطالب مفید و آموزنده شما بنظر من بعنوان یک حقوقدان آنچه حائز اهمیت است به روز و جدید بودن اطلاعات حقوقی مندرج در فضای مجازی است بااشاره به همین مسئله بر خود واجب میدانم از دست اندرکاران موسسه وکیل تلفنی که با تلاش بی وقفه که نشانگر دلسوزی آنان نسبت به آگاه کردن عموم افراد جامعه از حقوق مسلم خود و دستیابی به دانش حقوقی بصورت دقیق و با بیان شیوا و بروز است تشکر و قدردانی کنم. من در هر مراجعه به این سایت مطالب جدید و به روز تری از قبل می‌آموزم.
از مطالب حقوقی و اموزنده شما ممنونم

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی