آیا تاکنون درمورد جرایم رایانه ای چیزی شنیدهاید؟ امروزه شاهد این موضوع هستیم که تکنولوژی روز به روز در حال گسترش است و اینترنت نیز در کنار آن به گسترش ارتباطات مجازی دامن زده است؛ متأسفانه افرادی وجود دارند که با دستبرد در پروتوکول های امنیتی هر سایت و شبکه اجتماعی می توانند آن را مختل کنند و اطلاعات داخل آن را مورد سرقت قرارداده یا آن ها را تغییر دهند؛ این کار در قانون، جرم محسوب شده و مجرم نیز هکر نامیده می شود؛ امروز می خواهیم این جرم را در قانون ایران و نظر محاکم طی مصوبه های سال 1399 و 1400 مورد بررسی قراردهیم؛ اما قبل از اینکه به ادامه این مطلب بپردازیم، به شما مشاهده ویدئوی یک دقیقه ای زیر را اکیداً پیشنهاد می کنیم.
گزارش 24 ساعته هک شدن و رسیدگی فوری پس از آن
بر اساس قوانین همهی کشورها، هرگونه دسترسی به اطلاعات شخصی افراد و تهدید کردن به فاش کردن این اطلاعات جرم محسوب میشود، در کشور ما نیز امنیت شخصی افراد و حفاظت از حریم شخصی افراد جز مسائل بسیار مهم محسوب میشود.
شما میتوانید به راحتی از خدمات مشاوره حقوقی جرم هک استفاده نمایید تا با مجازات هک کردن اینستاگرام و تلگرام و. . . . آسنا شوید.
در اثبات ادعای فوق، می بایست به ماده ۲۵ قانون جرائم رایانهای اشاره کرد، جزئیات این ماده به شرح زیر است:
- هر شخصی که مرتکب جرم هک شود، به حبس از نود و یک روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (5.000.000) ریال تا بیست میلیون (20.000.000) ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.
مهمترین سوالی که معمولاً برای افرادی که از مشاوره حقوقی جرم هک پیش میآید آن است که پس از هک شدن باید چه کرد؟
اورژانس 24 ساعته رسیدگی به حملات سایبری
مشاوره حقوقی جرم هک با وکیل جرایم سایبری دارای مزایای بسیار زیادی میباشد که به طور خلاصه به آنها اشاره میکنیم:
- این امکان برای شما بوجود میآید تا از فاش شدن بیشتر اطلاعات خود جلوگیری کنید.
- شما بدون اتلاف وقت می توانید از طریق محاکم قضایی برای احقاق حقوق خود اقدام نمایید.
- امنیت به حریم شخصی شما باز می گردد.
- از ایجاد خسارتهای مادی و معنوی بسیار زیادی جلوگیری می شود.
- آرامش روحی و روانی شما حفظ میشود و کمتر دچار استرس و وهم خواهید شد.
- با سریعترین راههای حقوقی و قانونی مجازات هک کردن تلگرام و اینستاگرام و. . . آشنا خواهید شد.
- شما میتوانید از طریق پرسش و پاسخ فوری حقوقی، ابهامات حقوقی که دارید را در سریعترین زمان ممکن و با کمترین هزینه برطرف کنید.
شما میتوانید از طریق استفاده از خدمات مشاوره حقوقی جرم هک، از تمام جزییات قانونی مربوط به ارتکاب این جرم آشنایی پیدا کنید؛ بر اساس ماده ۷۲۹ قانون مجازات اسلامی در رابطه با حداقل و حداکثر مجازات جرم هک می توان گفت که هر کس به طور غیرمجاز به دادهها یا سامانههای رایانه ای یا مخابراتی که به وسیله تدابیر امنیتی حفاظت شده است دسترسی یابد، به حبس از نود و یک روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج میلیون 5.000.000 ريال تا بیست میلیون 20.000.000 ريال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.
وکیل دعاوی هک تضمینی و ارزان 24 ساعته
برای پاسخ به این سوال که هک کردن چه سیستمهایی در ایران مجازات دارد، می توان به ماده ۲۵ قانون جرائم رایانه ای اشاره کرد؛ بر اساس این ماده هر شخصی که مرتکب اعمال زیر شود و سیستمهایی که به انها اشاره شده است را هک کند به مجازات جرم هک محکوم میشود: