از لحاظ لغوی می توان گفت که اموال توقیفی به معنای بازداشت اموال است؛ به عنوان یک قاعده ی کلی می توان گفت که توقیف اموال زمانی اتفاق می افتد که یک حکم به ضرر محکوم علیه صادر شود و در نهایت اموال او به حکم قانون توقیف شود. امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی این امکان برای همه ی افراد بوجود آمده است تا از طریق تماس فوری با وکیل توقیف اموال بتوانند به بررسی آنلاین و تلفنی وضعیت توقیف اموال بپردازند.
اورژانس رها سازی 24 ساعته اموال توقیفی
بر اساس آمار و ارقام بدست آمده، امروزه تعداد آقایانی که پس از مطالبه مهریه از جانب همسرشان برای پرداخت آن اقدامی نمی کنند بسیار زیاد است و همین موضوع نیز باعث شده است تا قانونگذار کشور ما این حق قانونی را به بانوان بدهند که بتوانند از اموال توقیفی برای احقاق حقوق خود استفاده کنند؛ بانوان می توانند با کمک وکیل منصف و 24 ساعته از تمامی شرایط مربوط به توقیف اموال برای دریافت مهریه اطلاع یابند؛ بر اساس قانون کشور ما تمامی موارد زیر در صورت مطالبه مهریه از جانب زن، قابلیت توقیف دارند:
امروزه بنگاه آزاد سازی اموال توقیفی آنلاین و 24 ساعته نقش بسیار مهم و اساسی در جامعه ی حقوقی امروزی دارد؛ مسلماً تمام افراد از روند حقوقی پرونده های اموال توقیفی اطلاعات دقیقی ندارند، اما این امکان برای همه وجود دارد که با استفاده از بنیاد حقوقی و 24 ساعته رسیدگی به اموال توقیف شده، تمام این اطلاعات را کسب کنند.
در رابطه با موضوع حقوقی اموال غیر قابل توقیف، می توان با استناد به ماده 523 قانون آیین دادرسی مدنی و 65 اجرای احکام مدنی به این موضوع اشاره کرد که اجرای رای از مستثنیات دین اموال محکوم علیه، از جمله مسکن مورد نیاز محکوم علیه و خانواده وی، وسیله نقلیه مناسب، اثاثیه مورد نیاز و آذوقه، کتب و وسایل ابزار کار، قابلیت اجرای حکم ندارد؛ همچنین در بعضی از موارد، اموالی که مالکیت محکوم علیه نسبت به آنها محرز نیست و هیچ دلیلی بر ید مالکانه وی وجود ندارد، قابلیت توقیف ندارند.
وکیل توقیف اموال 24 ساعته
اموال توقیفی چه منقول و چه غیر منقول باید مطابق قانون اجرای احکام مدنی توقیف شوند؛ البته شرایط و احکام مربوط به آنها نیز به طور کامل در قانون مشخص شده است، بر اساس ماده 12 قانون مدنی، مال غیر منقول آن است که از محلی به محل دیگر نتوان نقل کرد، اعم از اینکه استقرار آن ذاتی باشد یا به واسطه عمل انسان، به نحوی که نقل آن مستلزم خرابی یا نقص خود مال یا محل آن شود.
همچنین بر اساس ماده 19 همین قانون، اشیایی که نقل آن از محلی به محل دیگر ممکن باشد، بدون این که به خود یا محل آن خرابی وارد آید، منقول است؛ امروزه این امکان برای افراد بوجود آمده است که از مزایای عودت آنلاین و 24 ساعته اموال توقیف شده استفاده نمایند.
در رابطه با میزان اموال توقیفی باید به این نکته اشاره کرد که قرار نیست برای پرداخت بدهی شخص از جانب قانون تمامی اموال منقول و غیر منقول او مورد توقیف واقع شوند؛ در چنین مواردی تنها اموالی توقیف می شوند که معادل محکومیت مالی فرد و بدهکاری او باشند.
فروش فوری و 24 ساعته اموال توقیف شده
فروش اموال توقیفی معمولاً از طریق مزایده صورت می گیرد؛ در این روش اصولاً مدیر اجرا مکانی را مشخص می کند تا حد الامکان با حقوق محکوم علیه و منافع او مطابقت داشته باشد و اگر عملیات مزایده توسط شهرداری یا دولت انجام شود، مامور اجرایی عملیات مزایده را باید در همان مکان معین برگزار کند؛ با کمک مشاوره رهاسازی آنلاین و 24 ساعته اموال توقیف شده، می توان اطلاعات بیشتر و دقیق تری در رابطه با این موضوع بدست آورد.
هیچ محدودیتی برای خرید اموال توقیفی وجود ندارد و همه ی افراد می توانند در جلسه مزایده شرکت کنند؛ توجه داشته باشید که حتی محکوم له، مباشران فروش اموال، مامور اجرا و تمام وابستگان آنها این اختیار قانونی را دارند تا برای خرید اموال توقیف شده اقدام نمایند.
جلوگیری فوری از فروش اموال در مزایده
اصولاً در چنین مواردی، این حق قانونی به محکوم له واگذار می گردد که اموال دیگری را که متعلق به محکوم علیه هستند، معرفی کند و تقاضای توقیف و به مزایده گذاشتن آنها را داشته باشد؛ بنابراین اموال توقیفی که خریدار داشته باشند در جلسه مزایده به فروش می رسند.
با ذکر این توصیفات در فروش اموال غیر منقول چه نکاتی را باید مدنظر داشت؟
اگر مال توقیفی از لحاظ حقوقی مشاع باشد، تنها سهمی که مربوط به محکوم علیه می باشد در جلسه مزایده به فروش می رسد.
دادگاهی که انجام عملیات اجرایی بر عهده او می باشد، باید پس از بررسی صحت جلسه مزایده، دستور قطعی صدور انتقال سند را صادر کند.
شخص ثالث با استناد به سند رسمی که تاریخ آن مقدم بر تاریخ اموال توقیفی یا حکم قطعی دادگاه است می تواند برای رفع اثر عملیات توقیف اقدام نماید.
اگر شخص ثالث سند رسمی یا حکم قطعی دادگاه نداشته باشد و از ادعای حق و حقوق خود اطمینان داشته باشد، می تواند برای بررسی مجدد جریان پرونده با کمک وکیل اموال توقیفی برای تنظیم شکایت نامه به محاکم قضایی مراجعه نماید.
بررسی فوری و آنلاین امکان توقیف اموال به صورت 24 ساعته
در رابطه با موضوع مداخله در جریان حقوقی اموال توقیفی می توان به ماده 663 قانون مجازات اسلامی اشاره کرد. بر اساس متن این ماده هر کس عالماً در اشیا و اموالی که توسط مقامات ذی صلاح توقیف شده است و بدون اجازه دخالت یا تصرف نماید که منافی با توقیف باشد و لو مداخله کننده یا متصرف مالک آن باشد، به حبس از سه ماه تا یک سال محکوم خواهد شد.
برای فروش اموال توقیفی، به صورت کلی می توان گفت که وجود توافق میان محکوم له و محکوم علیه برای تعیین محل و زمان فروش مال توقیفی بسیار مهم است و جریان فروش نیز در جلسه مزایده انجام خواهد شد. وکیل کنترل اموال نیز می تواند از جانب محکوم علیه در این جلسه حضور یابد.