موسسه وکیل تلفنی

  • مریم مدنی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۲۰:۳۹ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۲
  • مریم مدنی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۲۰:۱۷ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۲
  • مریم مدنی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۲۰:۱۶ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۲
  • لیلا زارع گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۱۶:۱۷ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۱
  • قلیچ خانی قلیچ خانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۹:۳۴:۲۰ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۱
  • سید علی سادات حسینی سید علی سادات حسینی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۳:۳۷:۵۵ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۰
  • فرید حامدی فرید حامدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۳:۰:۱۵ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۰
  • فهیمه ماضی فهیمه ماضی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۲۰:۴۵ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۰
  • فرید حامدی فرید حامدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۱۶:۶ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۹
  • کیا خوش کیش کیا خوش کیش گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۶:۳۶:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

جرم روزه خواری در ماه رمضان

جرم روزه خواری در ملأ عام

روزه یکی از فرایض دینی است که در شرع مقدس اسلام امری واجب در نظر گرفته شده است؛ به طور کلی قانون مجازات اسلامی روزه خواری را عنوانی مجرمانه ندانسته و برای آن مجازاتی در نظر نگرفته است؛ اما به موجب همین قانون روزه خواری در ملأ عام به دلیل مرتبط بودن با اخلاق حسنه و شرع،  نوعی جرم خاص محسوب شده است و در این قانون می توان مجازات مورد نظر برای جرم روزه خواری در ملأ عام یافت؛ با ما همراه باشید تا این موارد را با هم بررسی نماییم.

 

 

 

 

در چه حالتی روزه خواری در ماه رمضان جرم محسوب می شود؟

 

Fasting breaking crime

بهترین روش کاهش حبس روزه خواری در ماه رمضان

 

همانطور که کمی بالاتر نیز به آن اشاره شد، طبق قانون مجازات اسلامی جرم روزه خواری در ملأ عام و حتی تظاهر به آن، جرم انگاری شده است و شناخته شدن یک فرد به عنوان مجرم در این خصوص شرایط خاصی را به دنبال دارد؛ شخص خاطی باید در عموم اقدام به روزه خواری کند تا طبق این قانون مجازات شود و یا باید به طور خاص به این عمل تظاهر کند.

شرایط خاص این جرم به این دلیل است که روزه خواری اگر در جامعه و عموم نباشد جرم انگاری نشده است؛ اما به طور کلی این جرم اگر جرم هم نباشد، مخالف شرع و اخلاقیات است.

 

مجازات روزه خواری در ماه رمضان به چه مواردی بستگی دارد و برای کاهش آن چه کنیم؟

رزرو مشاوره حقوقی فوری با وکیل

اگر فردی که اقدام به این کار می کند عذری شرعی و موجه نداشته باشد و در عموم این عمل صورت بگیرد، قابل مجازات خواهد بود.

 

نکته: مجازات جرم روزه خواری در ملأ عام بستگی به ظاهر شدن و انجام عمل در عموم دارد و این رکنی مهم برای تحقق این جرم است.

 

برای کاهش مجازات روزه خواری، بهترین عمل آن است که با یک مشاور حقوقی و وکیل مشورت گردد؛ برای مشورت در مورد این جرم و شرایط خاص آن و برای کاهش مجازات می توانید با وکیل تلفنی تماس حاصل فرمایید و برای سوالات خود پاسخی مناسب بیابید.  

هر ساله رفتار محاکم نسبت به این جرم مورد تغییر قرار می گیرد؛ پس برای آگاهی بیشتر لازم است تا با فردی آگاه و با تجربه مشورت کنید.

 

آیا خوردن آب یا جویدن آدامس در ماه رمضان به دلیل بیماری های عصبی و کلیوی می تواند جرم انگاری شود؟

 

مجازات حمل مواد خوراکی در ماه رمضان

 

خوردن آب نیز به مانند خوردن غذا در ملأ عام می تواند جرم محسوب گردد، آشامیدن و غذا خوردن هردو در عموم، جرم روزه خواری در ملأ عام محسوب می شود؛ اما در حال حاضر جرم روزه خواری به طور معمول و به دلیل بیماری های عصبی و یا کلیوی و دیگر امراض جرم انگاری نشده است.

 

آیا بوی سیگار دادن در ماه رمضان جرم انگاری شده و قابل مجازات است؟

بوی سیگار دادن در ماه رمضان نمی تواند دلیلی بر روزه خواری باشد و همچین چیزی در ماه رمضان به عنوان جرم شناخته نمی شود و قابل مجازات نیست؛ به عبارتی دیگر ... 

  • "یکی از ارکان جرم، رخ دادن آن است، یعنی باید در حین سیگار کشیدن در ماه رمضان دیده شوید و تنها بوی سیگار دادن در ماه رمضان، نمی تواند جرم را نشان دهد"

 

به طور کلی بوی سیگار دادن در ماه رمضان جرم انگاری نشده است و هنگامی که جرم انگاری نشده باشد، قابل مجازات هم نیست.

 

مجازات جرائم در ماه رمضان چه تغییری می کنند؟

 

crime trial changing in Ramadan month

بررسی آنلاین امکان تغییرات دیه و مجازات ها در ماه رمضان

 

ماه رمضان جزئی از ماه های شرعی محسوب نمی شود و به طور کلی مجازات دیگر جرایم در این ماه کاهش و یا افزایش پیدا نمی کند.

تنها چیزی که تغییر پیدا می کند همان خوردن و آشامیدن در ملأ عام است که در ماه رمضان وجهه خوبی ندارد و به دلیل سست کردن روزه داران در حفظ روزه، جرم محسوب می شود.

رویکرد محاکم در برخی موارد نسبت به این جرم متفاوت است و مجازات جرم روزه خواری در عموم دستخوش تغییرات قرار می گیرد.

 

مجازات روزه خواری در ماه رمضان 1400

اگر فردی در ماه رمضان اقدام به روزه خواری در ملأ عام نماید به حبس از 10 روز تا 2 ماه و یا 74 ضربه شلاق محکوم خواهد شد.

در صورتیکه شما را هم به خاطر روزه خواری در ماه رمضان دستگیر کرده اند؛ بهتر است با وکلای متخصص ما تماس حاصل کنید تا حمایت های حقوقی ایشان، نهایت تلاش خود را برای آزاد سازی شما انجام دهیم.

در ادامه می توان اذهان داشت که روزه خواری در ادارات دولتی نیز جرم انگاری شده است و مطابق قانون فرد خاطی قابل مجازات خواهد بود.

به طور کل شما ممکن است طی یک روزه خواری در ملأ عام بازداشت شده و حبس بکشید و از طرفی شلاق هم بخورید؛ حبس روزه خواری امکان پذیر و مدت حبس برای روزه خواری 10 روز تا 2 ماه خواهد بود.

 

crime of fasting break in new year ramadan

وکیل جرائم رایج ماه رمضان

 

 

مجازات شوخی با مقدسات مذهبی

مجازات جرم کشف حجاب

جرم اقدام علیه امینت داخل و خارج

انواع جرائم رایانه ای ایرانی در سال 99

مجازات تجاوز به عنف

مجازات لزبین بودن در ایران

درباره ما

 

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

سلام . واقعا باید از این مطالب متنوع و کاربردی و رایج که منتشر میکنید تشکر کرد .. علاوه بر این مطالب به صورت روزانه و آپدیت منتشر میشود که باعث میشود ما مردم مثل یک کلاس درس بیاموزیم و آگاه شویم .. ممنون از شما .
با سلام. روزه خواری در منظر عام نوعی جرم خاص است. روزه خواری در ملأ عام و تظاهر به روزه داری، جرم انگاری شده و دو عنصر برای آن جرم در نظر گرفته شده است؛ عنصر مادی این جرم به قصد در ملأ عام است، یعنی عمل حتماً باید در حضور عموم صورت بگیرد تا جرم تلقی گردد و عنصر روانی جرم روزه خواری نزد عموم را می توان همان سوء نیت و قصد خاص روزه خواری دانست. اگر فردی در ماه مبارک رمضان اقدام به روزه خواری در منظر عام نماید به حبس تا دوماه و شلاق محکوم می شود.در ماه مبارک اگر کسی اقدام به رفتار خلاف عرف و شرع نکند مستوجب مجازات نیست. برای این جرم باید رفتار انجام شده در ملاء عام باشد.
سلام و عرض ادب، روزه یکی از فرایض دینی است که در شرع مقدس اسلام امری واجب در نظر گرفته شده است؛ به طور کلی قانون مجازات اسلامی روزه خواری را عنوانی مجرمانه ندانسته و برای آن مجازاتی در نظر نگرفته است؛ اما به موجب همین قانون روزه خواری در ملأ عام به دلیل مرتبط بودن با اخلاق حسنه و شرع، نوعی جرم خاص محسوب شده است. برای کاهش مجازات روزه خواری، بهترین عمل آن است که با یک مشاور حقوقی و وکیل مشورت گردد؛ برای مشورت در مورد این جرم و شرایط خاص آن و برای کاهش مجازات می توانید با وکیل تلفنی تماس حاصل فرمایید و برای سوالات خود پاسخی مناسب بیابید.
با سلام خدمت موسسه و همکاران وکیل تلفنی،ضمن تشکر از خدمات ارزندتان در این شرایط خاص و مشکل ساز بیماری به هموطنان عزیز پیشنهاد میکنم با توجه به بودجه بسیار مناسبی که نسبت به حل مشکلات حقوقی خود می‌پردازید از همه مهمتر در زمان خود صرفه جویی میکنید و با تماسی که کمتر از 5دقیقه با شما گرفته میشود از مشاوره وکلای خبره پایه یک بهره مند می شوید و برای مراجعه به دادگاه دیگر استرس و دغدقه چندانی ندارید.باارزوی حل مشکلات حقوقی مردم عزیز.وکیل پایه یک بهاره توکلی پور در زمینه خانواده با کد 30972 در خدمت مردم عزیز هستم.با تشکر
حبس و شلاق مجازات روزه خواری در ملاعام به گزارش خبرگزاری فارس، روزه خواری علاوه بر همه معایبی که دارد و عملی حرام در دین مبین اسلام محسوب می شود، در بعد اجتماعی به نوعی عدم احترام به حقوق دیگران است. زیرا کسی که به صورت آشکار روزه می‌خورد، هنوز به حقوق شهروندی و احترام به حقوق دیگران در سطح جامعه واقف نیست و این حقوق را زیر پا می‌گذارد. چنین فردی علاوه بر بی حرمتی به احکام و قوانین اسلامی، به صورت علنی و‌ آشکار بیان می‌کند که رعایت حقوق دیگران چندان برایش اهمیتی ندارد. روزه‌خواری عملی حرام است طبق نظر مراجع تقلید، مسلمانان مکلف باید در ماه رمضان روزه بگیرند اما برخی افراد به دلایل مختلفی مانند مسافرت و بیماری از این حکم مستثنی می‌شوند و در این صورت آنان عمل حرامی انجام نداده‌اند. پس چرا روزه‌خواری عملی حرام است؟ دلیل حرمت این عمل یک قاعده‌ فقهی است. پیامبر اکرم (ص) می‌فرمایند: «کسی که حسن و کار خیری انجام دهد و آن را از غیر خدا پنهان دارد، عملش70 برابر می‌شود نسبت به کسی که عمل حسنه‌ای را آشکار می‌سازد و کسی که مرتکب گناهی می‌شود، اگر آن را فاش و آشکار نماید، مورد غضب خدا واقع می‌شود اما اگر آن را پنهان داشت، آمرزیده خواهد شد.» بنابراین دلیل حرمت روزه‌خواری و تظاهر به آن، حرمت‌شکنی احکام الهی است. روزه خواری در قانون در قانون مجازات اسلامی به صراحت در رابطه با جرم روزه‌خواری صحبت نشده است، اما در ماده 638 این قانون آمده است که تظاهر به هر عمل حرامی در انظار عمومی، جرم است و دادگاه‌ها نیز براساس این ماده قانونی، حکم افراد مرتکب را صادر می‌کنند. بنا به نظر حقوقدانان عناصر مادی تشکیل دهنده این جرم عبارتند از: انجام عمل حرام، انجام علنی و در انظار عمومی و معابر، تظاهر به انجام عمل حرام و عمل حرام.
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی .طبق قانون مجازات اسلامی جرم روزه خواری در ملأ عام و حتی تظاهر به آن، جرم انگاری شده است و شناخته شدن یک فرد به عنوان مجرم در این خصوص شرایط خاصی را به دنبال دارد؛ شخص خاطی باید در عموم اقدام به روزه خواری کند تا طبق این قانون مجازات شود و یا باید به طور خاص به این عمل تظاهر کند.اینجانب فریبرز ذوالفقاری اماده مشاوره تکمیلی هستم
در قانون ما برای کوچکترین جرم هم مجازات تعیین شده از جمله ی این جرائم روزه خواری در ملا عام هست چون باعث به هم ریختن نظم جامعه میشود و شخصی که بدون احترام گذاشتن به مردم و جامعه هنجار شکنی می کند مطمئنن با وی برخورد قانونی خواهد شد حتما حبس دارد و برای اینکه اینجور کارها در جامعه رواج پیدا نکند باید بر خورد کرد، سایت وکیل تلفنی می تواند در همه ی زمینه ها از جمله نوع مجازاتها به شما کمک کند حتما از وکلای سایت تنها با یک تماس وهزینه ی کم کمک بگیرید.
سلام و احترام خواستم از این طریق از مشاورین و وکلای خوب موسسه وکیل تلفنی تشکر کنم، بارها در خارج تایم اداری تماس گرفتم و با وجود اینکه ساعت اداری تمام شده بود در کوتاه تر از ۱۰ دقیقه مشاور با من‌تماس گرفت، و بسیار دلسوز و مهربان پاسخگو بودند به نحوی که گویی مشاور حقوقی نبودند بلکه از دوستان صمیمی من بودند و بسیار آرامش بخش صحبت کردند طوری که تمام اضطراب و نکرانی من و خانواده ام را برطرف ساخت. از مدیریت موسسه بسیار سپاسگزارم
در قانون مجازات اسلامی به صراحت در رابطه با جرم روزه‌خواری صحبت نشده است، اما در ماده 638 این قانون آمده است که تظاهر به هر عمل حرامی در انظار عمومی، جرم است و دادگاه‌ها نیز براساس این ماده قانونی، حکم افراد مرتکب را صادر می‌کنند. بنا به نظر حقوقدانان عناصر مادی تشکیل دهنده این جرم عبارتند از: انجام عمل حرام، انجام علنی و در انظار عمومی و معابر، تظاهر به انجام عمل حرام و عمل حرام. تظاهر به روزه خواری از جرایم مشهود بوده و برابر ماده 21 قانون تشکیل دادگاه‌های عمومی و انقلاب در امور کیفری امکان دستگیری متهم و حفظ دلایل جرم برای ضابطین قضایی پیش بینی شده است.

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی