موسسه وکیل تلفنی

  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • نگار عبادي گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۶:۵۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۵:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • زهرا علیزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۵:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۴
  • ساعی ساعی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۴۹:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۳
انجمن وکیل تلفنی

کاهش سرمایه

کاهش سرمایه

امروزه عمده فعالیت­ های اقتصادی اجتماعی، خدماتی و ... در قالب شرکت­ های تجاری صورت می گیرد، شرکت ­های تجاری انواع گوناگونی دارند که با توجه به نوع سرمایه و هدف تشکیل شرکت با یکدیگر متفاوت اند، گاهی بر اثر یک سری اتفاقات ناخواسته شرکت منحل می شود و در مواقعی هم شرکت دست به کاهش اختیاری یا اجباری سرمایه خود می زند، شرکت­ های تجاری طبق ماده 20 قانون تجارت به 7 دسته تقسیم می شوند؛ لذا با ما همراه باشید تا کاهش سرمایه در انواع شرکت ها را طبق این ماده قانونی مورد شرح قرار دهیم.

 

 

 

 

"شرکت سهامی، شرکت با مسئولیت محدود، شرکت تضامنی، شرکت مختلط غیر سهامی، شرکت مختلط سهامی، شرکت نسبی و شرکت تعاونی تولید و مصرف و ...؛ باید دانست که کاهش سرمایه در این شرکت­ ها بر اساس شرایط مختلف اتفاق می افتد که هر کدام از این موارد مذکور به نوبه خود مسائل حقوقی متفاوتی را مشمول می شوند؛ از آنجا که این مسائل حقوقی همگی در گرو تضمین موفقیت آن شرکت می باشند، نمی توان درخصوص این موارد، سطحی و حتی خودسرانه عمل نمود و دریافت راهکارهای حقوقی که هم ارزان باشد و هم تضمینی وظیفه هر شرکتی در قبال این مسائل حقوقی می باشد؛ بنا بر ملاحظات ذکر شده، موسسه حقوقی ما با همکاری بهترین وکلای متخصص امور تجاری شرکت ها اقدام به ارائه خدمات حقوقی شرکت ها به صورت 24 ساعته نموده است؛ طی این خدمت گذاری موسسه حقوقی ما، شما عزیزان می توانید به صورت 24 ساعته با وکلای پایه یک ما تماس حاصل نموده و بهترین راهکار های حقوقی را در خصوص مشکل حقوقی شرکت تان اعم از کاهش سرمایه آن، دریافت نمایید؛ برای اینکار تصویرک زیر را لمس نمایید"

 

 

کاهش سرمایه چیست و به چه منظوری در شرکت­ ها صورت می­ گیرد؟

 

capital decreasing concept

کاهش سرمایه فوری انواع شرکت ها به صورت آنلاین و تضمینی

 

نحوه کاهش سرمایه در انواع  شرکت­ ها به دو صورت است؛ یا اختیاری است و یا اجباری، که توضیح هر کدام به شرح زیر می باشد:

1. کاهش سرمایه اختیاری، زمانی صورت می گیرد که شرکت به اهداف مورد نظر خود رسیده باشد، اما میزان اضافی تری سرمایه در اختیار دارد؛ بنابراین هیئت مدیره جلسه ای را تشکیل می دهند و مبلغ سرمایه اضافی را به شرکا باز می گردانند.

 

2. کاهش اجباری نیز سرمایه زمانی اتفاق می افتد که میزان درآمد شرکت کم ­تر از میزان مورد نظر باشد و به عبارتی شرکت به جای سود، ضرر بدهد؛ در این مواقع هیئت مدیره و اعضا جلسه  ­ای جهت انحلال یا بقا شرکت تشکیل می دهند، مجمع عمومی تصمیم را بر پایه انتشار سهام، کاهش اجباری سرمایه و یا انحلال شرکت خواهد گرفت؛ در این حالت تصمیم مجمع توسط هیئت مدیره به اطلاع ثبت شرکت­ ها خواهد رسید و در صورت عدم انحلال یا انتشار سرمایه هیئت فوق ­العاده تصمیم به کاهش سرمایه شرکت به میزان سرمایه موجود می گیرد.

 

کاهش عمدی سرمایه شرکت قانونی است؟

پس از اینکه هیئت مدیره بررسی­ های خود را انجام داد و متوجه سرمایه اضافی شد و تصمیم بر استرداد سرمایه اضافی به سهامداران گرفته شد؛ رعایت موازین قانونی مانند کاهش سرمایه صاحبان سهام به میزان مساوی، کاهش سرمایه به گونه ­ای که به حقوق طلبکاران لطمه ای وارد نشود و در آخر حداقل سرمایه قانونی سهام­ داران باید حتما مد نظر قرار گیرد؛ یعنی کسر سرمایه باید به میزان حداقل مبلغ قانونی سرمایه سهام­داران باشد تا آن ها ناراضی یا متضرر نشوند.

معمولاً شرکت­ها یک وکیل مخصوص به خود را دارند چرا که شرکت خود یک شخص حقوقی محسوب می شود، حتی اگر هم در شرکتی شخصی به عنوان وکیل وجود نداشته باشد می توان به یک مشاور حقوقی به صورت حضوری جهت مشورت مراجعه نمود در صورت عدم امکان مراجعه حضوری به مشاور یا وکیل می توان از تیم وکیل تلفنی مشاوره حقوقی تلفنی دریافت کرد.

 

مشاوره حقوقی کاهش سرمایه شرکت، چه کمکی به ما می تواند بکند؟

 

legal advice for capital decreasing

روش های تضمینی و فوری کاهش سرمایه یک شرکت در سال 99

 

اگر در رابطه با کاهش سرمایه شرکت با مشکل برخوردید و به یک مشاوره حقوقی تضمینی نیازمندید، مشاوره حقوقی آنلاین یا تلفنی تیم حقوقی ما در این راه شما را را یاری خواهد کرد، مشورت با مشاوران مجرب امور شرکت ها که به صورت 24 ساعته در موسسه حقوقی ما حضور دارند، قبل از اینکه اقدامی نسنجیده انجام دهید در نحوه کسر سرمایه به صورتی که به طلبکاران، صاحبان سرمایه و درکل مجموعه آسیب مالی نرسد بسیار تاثیر گذار است.

زمانی که شرکت به علت عدم سود دهی در شرف انحلال و ورشکستگی قرار می گیرد و پس از اینکه مجمع عمومی تصمیم به کسر سرمایه گرفت؛ مشاوره حقوقی تیم وکیل تلفنی بهترین راه حل ممکن را جهت این کار به شما می آموزد.

مشاور و کارشناس حقوقی می تواند مضرات کاهش سرمایه را بر اساس نوع شرکت شناسایی کرده و به اطلاع اعضا برساند، این مشاوره از ابتکارات تیم وکیل تلفنی است که کار شما را جهت دریافت مشاوره حقوقی آسان کرده است            

 

کاهش سرمایه در سال99، چه مجازاتی دارد؟

در سال 99 یک قانون تصویب شده است که شامل کاهش مجازات به صورت عام می باشد و عنوانی شامل مجازات خاص مربوط به قانون تجارت در آن بیان نگردیده است؛ بر اساس ماده 141 قانون تجارت اگر ضررهای شرکت منجربه نابودی نصف سرمایه شد، اعضای هیئت مدیره موظف­ اند یک مجمع عمومی فوق ­العاده با حضور سهامداران تشکیل داده و در رابطه با بقاء یا انحلال شرکت تصمیم گیری کنند و در صورت موافقت اعضا با بقای شرکت و کاهش سرمایه، سرمایه شرکت را به میزان مبلغ باقی مانده کاهش دهند، در صورت عدم اطلاع­رسانی هیئت مدیره جهت تشکیل جلسه فوق­ العاده یا عدم انعقاد تصمیمی مبنی بر بقای شرکت از طرف سهامداران هریک از دو طرف می­تواند در خواست انحلال شرکت را از دادگاه صلاحیت­دار نماید، تیم وکیل تلفنی به صورت 24 ساعته  آماده ارائه  مشاوره حقوقی آنلاین به شما عزیزان می باشد .

 

مشاوره حقوقی تضمینی و 24 ساعته کاهش سرمایه شرکت به چه روش­ هایی قابل انجام است؟

 

capital decreasing legal advice

وکیل متخصص کاهش سرمایه آنلاین و 24 ساعته

 

روش­ های متعددی جهت گرفتن مشاوره حقوقی به صورت حضوری، آنلاین و تلفنی وجود دارد، انتخاب هریک از روش­ها بسته به سلیقه شماست.

همیشه افراد از کسی در امور مختلف مشاوره می گیرند که هم تضمینی باشد، هم قیمت مناسب داشته باشد و هم به صورت 24 ساعته و در هر زمان و مکانی که باشند بتوانند از وی کمک و راهنمایی بگیرند، همیشه لازم نیست جهت مشاوره به صورت حضوری مراجعه کنید؛ بلکه می توانید به صورت  آنلاین با وکیل آنلاین کاهش سرمایه تیم وکیل تلفنی ارتباط گرفته تا وی یاری گر شما در یافتن بهترین روش­های کاهش سرمایه در سال 99، را برای شما بازگو نمایند.

 

 

افزایش سرمایه فوری در شرکت ها

دلیل الزام به انتقال سهام شرکت

نجات فوری شرکت های سهامی

مشاوره حقوقی به شرکت های تعاونی

وکیل استارتاپ و مشاوره حقوقی به استارتاپ ها

تجارت الکترونیک و رشد آن در کرونا

راهکارهای عملی راه اندازی کسب و کار اینترنتی موفق

نحوه درآمد زایی از افت و خیز ارز های دیجیتال

درباره ما

 

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

با سلام شرکت با مسئولیت محدود، شرکت تضامنی، شرکت مختلط غیر سهامی، شرکت مختلط سهامی، شرکت نسبی و شرکت تعاونی تولید و مصرف و ...؛ باید دانست که کاهش سرمایه در این شرکت­ ها بر اساس شرایط مختلف اتفاق می افتد که هر کدام از این موارد مذکور به نوبه خود مسائل حقوقی متفاوتی را مشمول می شوند؛ از آنجا که این مسائل حقوقی همگی در گرو تضمین موفقیت آن شرکت می باشند، نمی توان درخصوص این موارد، سطحی و حتی خودسرانه عمل نمود و دریافت راهکارهای حقوقی که هم ارزان باشد و هم تضمینی وظیفه هر شرکتی در قبال این مسائل حقوقی می باشد
کاهش سرمایه شرکت به دو صورت اتفاق می افتد. کاهش سرمایه ممکن است به صورت اختیاری یا اجباری اتفاق بیافتد. بسته به شرایطی که وجود دارد ممکن است یکی از این دو شرایط، اجرا شود. این که هر کدام از این دو روش چگونه اجرا می شوند نیازمند اگاهی دقیق از قوانین است. در ادامه این دو مورد را به صورت کامل توضیح می دهیم. کاهش سرمایه اختیاری در این روش همان طور که از نام آن پیداست، کاهش سرمایه به صورت اختیاری صورت می گیرد. معمولا این اتفاق زمانی می افتد که شرکاء و سهام داران سرمایه زیادی را به شرکت آورده اند به شکلی که این سرمایه بیش از حد نیاز می باشد. اضافی بودن سرمایه باعث می شود که سهام داران تصمیم به برداشت سرمایه بگیرند. هر کدام از شرکاء به اندازه درصد سرمایه ای که در شرکت دارند، در کاهش سرمایه و برداشت ان نقش خواهند داشت. ماده 189 جواز کاهش اختیاری سرمایه را داده است.مجمع عمومی فوق العاده در واقع تنها مرجعی است که می تواند در مورد کاهش سرمایه تصمیم بگیرد. به مرحله اجرا درآوردن تصمیم مربوط به کاهش سرمایه، توسط هیات مدیره انجام می شود. هیات مدیره پیشنهاد را در مجمع عمومی مطرح می کند و این مجمع با توجه به موارد زیر تصمیم گیری می نماید: سهم کلیه صاحبان سهام باید به نسبتی مساوی کاهش یابد. سرمایه شرکت نباید از مقدار قانونی تعیین شده کمتر شود در غیر این صورت هر شخص ذینغع می تواند از دادگاه برای انحلال شرکت تقاضا نماید. ** ماده 198 می گوید خرید سهام شرکت توسط خود شرکت ممنوع است. دلیل این ممنوعیت این است که این کار باعث می شود سرمایه شرکت به شکل پنهانی کاهش یابد. ماده 28 که در زمینه رفع موانع تولید فعال است بر ماده 198 استثنائاتی را مطرح نموده است. بر این اساس شرکت های سهامی عام که در بورس پذیرفته شده اند و نیز شرکت های سهامی عام که در بازار خارج از بورس مجاز هستند می توانند حداکثر 10 درصد از سهام خود را به عنوان سهام خزانه بخرند و نگه دارند. تا وقتی که شرکت این نوع سهام را در اختیار دارد حق رای نخواهد داشت. در مورد دیگر شرکت های سهامی عام و غیر بورسی، شرکت های تجاری و نیز ثبت شرکت سهامی خاص، ممنوعیت های گفته شده در ماده 198 هم چنان باقی است. حقوق طلبکاران باید در کاهش سرمایه حفظ شود ماده 192 می گویدهیات مدیره باید تکالیفش را در مورد کاهش سرمایه انجام دهد مثلا این که هیات مدیره باید این تصمیم را در مجمع عمومی بیان کند. طلبکاران می توانند در مورد کاهش سرمایه به دادگاه اعتراض کنند. ماده 193 این را می گوید. در مواردی شرکت قبل از کاهش سرمایه باید حق و حقوق طلبکاران را پرداخت کند یا وثیقه ای برای این مورد بگذارد. آیا می دانید حداقل مبلغ سرمایه برای شرکت های سهامی عام و سهامی خاص چقدر است؟ در شرکت های سهامی عام سرمایه نمی تواند کمتر از 5 میلیون باشد و در شرکت های سهامی خاص هم این مقدار باید حداقل 1 میلیون ریال باشد. در صورتی که مقدار سرمایه شرکت کمتر از این مقدار باشد، باید افزایش سرمایه انجام دهید. پس شما نمی توانید به هر میزانی که می خواهید سرمایه شرکت را کاهش دهید. این مورد مهمی است که باید بدان توجه کنید در غیر این صورت ممکن است دادگاه حکم انحلال شرکت شما را صادر نماید. کاهش سرمایه شرکت به شکل اختیاری از طریق کاهش اسمی بهای سهام صورت می گیرد. با توجه به این که هر کدام از سهامداران چه میزان سرمایه در شرکت گذاشته اند، مبلغی در جهت کاهش سرمایه به هر کدام پس داده می شود. کاهش سرمایه به این شکل باید با دقت کافی و با توجه به همه قوانین انجام شود در غیر این صورت ممکن است دچار مشکلاتی شوید. نحوه کاهش سرمایه اختیاری همان طور که گفتیم این کار از طریق کاهش مبلغ اسمی سهام انجام می شود.سهام گذشته شرکت وضعیت ابطال به خود می گیرد و سهام جدیدی با ارزش اسمی کمتر به وجود می آید. سهام جدید در میان سهامداران تقسیم می شود. صورت جلسه ای برای کاهش سرمایه تهیه شده و یک نسخه از آن به اداره ثبت شرکت ها ارسال می شود. در صورتی که کاهش سرمایه را بر اساس ضوابط و قوانین انجام ندهید ممکن است بین 20 هزار ریال تا 200 هزار ریال جریمه شوید. مواردی که در کاهش سرمایه اختیاری باید در نظر بگیرید حق و حقوق سهامداران باید به صورت مساوی تقسیم شود. هنگامی که مجمع عمومی تشکیل می شود، صورتجلسه کاهش سرمایه را باید تا حداکثر 45 روز بعد ارائه نمایید. هنگامی که کاهش سرمایه انجام شد باید این مورد را از طریق روزنامه های کثیر الانتشار آگهی کنید و حداقل یک ماه باید از تاریخ چاپ این آگهی بگذرد. طلبکاران در صورتی که قبل از کاهش سرمایه از شما طلبکار بوده اند می توانند نسبت به کاهش سرمایه اعتراض کنند. دادگه مربوطه باید اجرای حکم کاهش سرمایه را تایید کند. مراحل کاهش سرمایه اختیاری برای این که کاهش سرمایه عملی شود باید مراحل زیر را طی کنید: هیات مدیره باید درخواست خود را برای کاهش سرمایه اعلام کند. جلسه مجمع عمومی فوق العاده باید تشکیل گردد. گزارش بازرسان شرکت باید قرائت شود. مجمع باید کاهش سرمایه را تصویب کند. تغییرات شرکت باید در اداره ثبت شرکت ها ثبت گردد. آگهی های مربوطه باید در روزنامه رسمی و روزنامه کثیرالانتشار درج شود. برای این که هیات مدیره چنین درخواستی به مجمع عمومی بدهد باید کاهش سرمایه توجیه داشته باشد و نیز گزارشی از عملکرد شرکت ارائه دهد.
در صورت فوریت و با دسترسی آسان میتوان از خدمات وکلای تلفنی استفاده نمود

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی