مشاوره حقوقی با وکیل این روزها به یکی از مهمترین نیازهای افراد تبدیل شده است. به گونه ای که عدم توجه به آن می تواند مشکلات بسیاری را برای فرد و اطرافیانش به وجود آورد. در کوچکترین کارها که شاید از نظر اکثر افراد بسیار ساده و پیش پا افتاده باشد گرفته تا مشکلاتی که فکر می کنیم لاینحل هستند، مشورت با وکیل کاربلد امری کمک کننده و ضروری است. مشاوره حقوقی با وکیل، در عمل می تواند کمک شایانی به اصحاب دعوا نماید. برای دریافت مشاوره حقوقی با شماره 09212242670 تماس بگیرید.
در پاسخ به این سوال باید گفت که ما برای خرید یک وسیله که شاید هزینه زیادی هم برای آن پرداخت نمی کنیم با چندین نفر مشورت کرده و در نهایت از بین گزینه های موجود یکی را انتخاب می کنیم. علت اینکه ما برای خرید خود با افراد مشورت می کنیم چیست؟ پاسخ کاملا واضح است اینکه قرار است برای خرید آن پول و سرمایه خود را مصرف کنیم پس نمی خواهیم که پول ما هدر برود. حال این مسئله را در نظر بگیرید شما می خواهید کل پس انداز خود را برای خرید منزل مسکونی استفاده کنید. در اولین نگاه شاید خودمان یا اطرافیان ما بگویند همه چیز مشخص است و دیگر نیازی به مشورت با وکیل نیست و معامله انجام دهیم. اما بعد از انجام معامله می فهمیم که سند در گرو بانک است و یا صاحب ملک فرد دیگری به جز فروشنده است و داستان ما تازه شروع می شود. تمام زندگی و آرامش ما سلب شده تا بتوانیم پول خود را پس بگیریم. این در حالی ست که بخشی از سرمایه خود را از دست می دهیم.
حال فرض کنید قبل از خرید با یک وکیل مشورت می کردیم و یا قرارداد را در حضور یک وکیل منعقد می کردیم شاید در همان لحظه یک مبلغ ناچیز هزینه می کردیم اما از بروز مشکلات حقوقی در آینده پیشگیری می شد و خریدی مطمئن را تجربه می کردیم.
با توجه به مثال ذکر شده متوجه شدیم که برای جلوگیری از مشکلات احتمالی در آینده و اطمینان در انجام مسائل حقوقی بهتر است با وکیل مشورت نماییم.
- مشاوره حقوقی تلفنی
برای دریافت مشاوره حقوقی تلفنی شما می توانید با شماره 09212242670 تماس گرفته و پس از انتخاب مدت زمان مشاوره و واریز وجه با وکیل مورد نظر خود مشورت نمایید و یا اینکه به وبسایت وکیل تلفنی مراجعه کرده و از چارت هزینه های مشاوره حقوقی هزینه را واریز کرده و در کمتر از 5 دقیقه بعد با وکیل متخصص در حوزه مورد نظر خود مشورت نمایید.
- مشاوره حقوقی حضوری
در مواردی که مراجع تمایل به دریافت مشاوره حضوری دارد کافی است موضوع و موقعیت مکانی خود را به واتس اپ 09212242670 ارسال نموده سپس هزینه مشاوره حضوری را واریز و فیش را به همان واتس اپ ارسال نماید. پشتیبان سایت بر اساس موضوع و موقعیت جغرافیایی مراجع یکی از برترین وکلای متخصص در آن حوزه را در نظر گرفته و لوکیشن دفتر وکیل و ساعت مراجعه برای کاربر ارسال می گردد.
- مشاوره حقوقی انلاین
در مواردی که امکان دریافت مشاوره حقوقی تلفنی یا حضوری ندارید بهنرین گزینه مشاوره حقوقی انلاین در وبسایت موسسه است. در این روش سوال خود را تایپ کرده وکلا و مشاورین موضوع را بررسی و در کمتر از 20 دقیقه بعد پاسخ شما را به صورت تایپ شده ارسال می کنند. در این روش شما هیچ هزینه ای پرداخت نخواهید کرد.
- مشاوره حقوقی واتس اپی
اگر مقیم خارج از کشور هستید و می خواهید با یک وکیل در ایران مشورت کنید بهترین کار دریافت مشاوره حقوقی از طریق واتس اپ است. بدین منظور به واتس اپ 09212242670 پیام داده و هماهنگی لازم را انجام دهید .
از ابتدای لزوم به وجود آمدن جامعه وکلا تا به امروز فراز و نشیبهای فراوانی در میزان وسعت خدمات وکیل به وجود آمده به عنوان مثال عباراتی چون وکیل پایه دوم و وکیل پایه یک محدودیتهایی را برای وکلا به وجود میآورد اما برای تساهل در امور وکالتی و سادهسازی روابط وکیل و موکل همه وکلای پذیرفته شده در آزمون وکالت با طی کردن یک دوره کارآموزی به وکیل پایه یک دادگستری بدل می شوند و هیچ محدودیتی در پذیرش پرونده های قضایی ندارند. لزوم مشاوره حقوقی با وکیل تنها در موضوع مورد مناقشه نیست بلکه وکیل، اصحاب دعوا را در شیوه نگارش دادخواست، نوشتن لایحه یا شکواییه یاری میرساند. در نهایت دایره خدمات ارائه شده توسط وکیل پایه یک دادگستری از مباحث تجارتی و مدنی گرفته تا جزایی و کیفری را شامل میگردد و تفاوتی نمی کند پرونده مطروحه جنبه کیفری داشته باشد یا مدنی. زیرا قانونگذار به صراحت وکیل را در پذیرش تمام پرونده ها آزاد گذاشته است البته استثنائاتی بسیار اندک مبنی بر عدم حضور وکیل طبق مواد قانونی وجود دارد که میتوانید در مشاوره حقوقی با وکیل از این موارد اطلاع یابید موضوع مهم دیگری که ضروری است مورد توجه قرار گیرد توافق موکل و وکیل است زیرا این توافق تعیین کننده سطح دخالت وکیل در امور محوله می باشد.
از آنجایی که عقد وکالت از جمله عقود جائز است، انحلال ارادی آن قابل تصور خواهد بود بنابراین از یک سو استعفای وکیل از تعهدات خود را میتوان مجسم کرد و از سویی دیگر عزل وکیل از سوی موکل قابل تصور خواهد بود. این موضوع را در نظر داشته باشید که در جلسات مشاوره حقوقی با وکیل از شرایط انحلال ارادی میتوان سخن به میان آورد و دغدغه ها را در عقد وکالت منعکس نمود. علاوه بر انحلال به سبب اراده طرفین، انحلال قهری که فارغ از اراده وکیل و موکل هست نیز امکانپذیر خواهد بود. این نوع از انحلال، ریشه در مواد قانونی دارد و طبق قوانین آمره، متعاملین عقد وکالت مجبور به انحلال آن خواهند شد. نمونه این انفساخ، فوت و جنون وکیل یا موکل است.
قانونگذار در ماده 678 قانون مدنی صراحتاً فوت و جنون موکل یا وکیل را از موارد انقضا وکالت برشمرده است. در هر حال بر خلاف انحلال ارادی، این انحلال را نمیتوان در مشاوره حقوقی با وکیل عنوان کرد و خلاف آن را توافق نمود یا حتی آنرا محدود کرد.
انحلال عقد وکالت ممکن است آثار و تعهدات برای وکیل و موکل بوجود بیاورد
اهمیت در قد و قواره اسباب انحلال است، آثار و نتایج انحلال وکالت میباشد. گرچه این موضوع نیازمند بیان نظریات مختلف و متفاوت حقوقدانان مطرح میباشد اما برای رهایی از اطاله کلام دو عنوان شایع را بصورت مختصر بیان میکنیم. دو اثر مشهود که در خلال مشاوره حقوقی با وکیل میتواند عنوان گردد تا با پیش بینی لازم، راه بر نقیصه های احتمالی در آینده بسته شود.
با توجه به صراحت ماده 679 قانون مدنی، موکل هر وقت بخواهد می تواند وکیل را عزل کند اما در خصوص اعتبار و صحت اعمال وکیل پس از عزل، قانونگذار موضع سکوت در پیش گرفته است و تنها به بیان ماده 680 بسنده کرده است. این ماده اعمال وکیل را قبل از آگاهی از عزل برای وکیل نافذ میداند ولی برای معاملات پس از آگاهی او، سخنی به میان نیاورده است.
در هر حال از منظر قانونگذار هر توافقی میان وکیل و موکل معتبر است لذا میتوان ضمن مشاوره حقوقی با وکیل نفوذ یا عدم نفوذ در معاملات را در هر برهه از دوران وکالت را در قرارداد گنجانید.
همانطور که پیشتر بیان شد به علت جایز بودن عقد وکالت، استعفای وکیل نیز دارای وجاهت قانونی ست. قانونگذار به بیان ماده 681 در این خصوص بسنده کرده است و اشعار میدارد اقدام وکیل پس از استعفا نیز بلامانع است مادامی که موکل به اذن خود ادامه داده باشد.
موفقیت در هر راهی بی شک به اولین قدم بستگی خواهد داشت. گام اول موضوع بسیار مهمی است که در مباحث حقوقی نمود بیشتری پیدا می کند، زیرا ممکن است به سبب عدم آگاهی از موضوعات حقوقی درگیر مشکلات ناخوشایندی شویم که رهایی از آنها گاها غیر ممکن می باشد. حال با این تفکر که می توان طی یک جلسه مشاوره حقوقی با وکیل یا تماس با موسسه حقوقی ارائه خدمات وکیل تلفنی را که برای رفاه حال مراجعه کنندگان تدارک دیده اند، قدم اول را به نحوی شایسته برداشت و با نگارش یک دادخواست یا شکواییه مطابق تشریفات آیین دادرسی گامی بلند برای احقاق حق برداریم.
به علاوه موضوع نگارش که از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است رعایت زمان های مورد نظر قانونگذار نیز بایستی مورد توجه قرار گیرد زیرا پس از انقضاء مدت رسیدگی قضایی انجام نخواهد شد. به عنوان نمونه مطابق ماده ۳۹۷ آیین دادرسی مدنی مهلت درخواست فرجام خواهی برای اشخاص ساکن ایران ۲۰ روز است، پس ضروری است قبل از انقضاء مدت مذکور برای اطلاع یافتن از مواردی که ضروری است در درخواست فرجام های قید شوند یک جلسه مشاوره حقوقی با وکیل در برنامه خود بگنجانید. وکیل خانواده می تواند خاتمه دهنده دغدغه های زوجین در دعاوی خانواده باشد
تعهدات را میتوان در دو نوع خلاصه نمود؛ تعهد به نتیجه و تعهد به وسیله. انجام امور وکالتی از سوی وکیل برای موکل از نوع تعهد به وسیله است زیرا وکیل در انشای حکم نقشی ندارد و تنها با گردآوری ادله و بیان استنادات قانونی در محکمه نقش هدایتگر را ایفا می کند، لذا موکلین نمی توانند تعهد به نتیجه را در مشاوره حقوقی با وکیل شرط کنند، زیرا این شرط از منظر قانون، شرطی باطل است. البته بطلان شرط سبب بطلان عقد نخواهد شد و صحت عقد وکالت کماکان پابرجاست.
موضوع مهم دیگری که در این مقوله باید بیان شود اختیار وکیل و موکل و توافق نهایی آنهاست. به شرحی دیگر اگر پرداخت حق وکاله وکیل مشروط به حصول نتیجه گردد از نظر قانون گذار بلامانع است و هم شرط صحیح است، هم عقد وکالت. زیرا قانونگذار صراحتاً در قانون مدنی از حمایت خود نسبت به توافق اشخاص و قراردادهای آنان سخن گفته است بنابراین اگر پس از مشاوره حقوقی با وکیل، قید مشروط شدن حق الوکاله وکیل را در وکالتنامه بگنجانند، بی شک این قید و شرط واجد اثر حقوقی می باشد.
تفاوتی نمی کند پرونده شما با چه موضوعی در دادگاه مطرح شده، مشاورین ما آماده پاسخگویی به شما هستند.
همانطور که قبلا عنوان کردیم محدودیتهای سابق که به واسطه تفکیک میان وکلا وجود داشت امروز دیگر وجود ندارد، لذا تفاوتی نمی کند موضوع دعوای مطروحه شما جنبه کیفری داشته باشند یا یک دعوای مدنی باشد و یا تلفیقی از این دو، در هر حال وکلا در پذیرش پرونده هیچ محدودیتی نخواهند داشت مگر مواردی که به زعم قانون، غیرقابل نیابت باشند.
البته ذکر یک نکته بسیار مهم است و آن اینکه لزوم مشاوره حقوقی با وکیل در موضوعات کیفری بسیار پررنگ تر از دعاوی مدنی است، زیرا برخلاف دعاوی مدنی موضوعات کیفری دارای جزا و کیفر می باشند. حبس شلاق و پرداخت خسارت های مالی نمونه هایی از این مجازات ها می باشند که در برخی از آنان قانون گذار صراحتاً مواردی را برای تشدید مجازات و مواردی را برای تخفیف مجازات عنوان کرده است این افزایش و کاهش ها اگرچه به دست قاضی پرونده است، اما نقش یک وکیل را نمیتوان در هدایت کردن قاضی نادیده گرفت. وکیل تلفنی، بالاترین سطح کیفی مشاوره را بدون نیاز به حضور مراجعه کنندگان به اصحاب دعوا ارائه می دهد.
در عناوین بالا لزوم آگاهی از حقوق و البته تعهدات را حتی قبل از طرح دعوای حقوقی یادآور شدیم؛ اما گاهی به سبب شرایط کاری و نبود زمان کافی مشاوره حضوری مقدور نیست. این موضوع در شهرهای بزرگ کاملاً مشهود است به نحوی که واژه هایی چون وکیل تهران، وکیل تلفنی، وکیل آنلاین و .... در صدر جستجوهای اینترنتی قرار دارند و لزوم بیش از پیش مشاوره حقوقی با وکیل را گوشزد می کنند. از مزایای متعدد وکیل تلفنی میتوان به صرفه جویی در زمان اشاره کرد زیرا زمان رسیدن به یک موسسه حقوقی معتبر یا حضور در دفتر یک وکیل مجرب ممکن است ساعتها طول بکشد و امروزه به دلایل شیوع کرونا حتی ممکن است به قیمت سلامتی و جان شما تمام گردد.
مزیت دوم، صرفه جویی در هزینه هاست به نحوی که نیازی به پرداخت مبالغی برای جابجایی نیست ترافیک های سرسام آور روزانه شهرهای بزرگ هم موضوع دیگری است که اشخاص را مجاب میکند بدون بیرون رفتن از مشاوره با یک وکیل مجرب بهره مند گردند.
مزیت دیگری که برای موسسات حقوقی به شمار می آید و به تبع آن کاهش حق الوکاله هم بدنبال خواهد داشت، عدم لزوم استفاده از دفاتر مجلل می باشد زیرا مشاوره حقوقی با وکیل از طریق موبایل یا تلفن ثابت یا مشاوره غیر حضوری، اهمیت موقعیت مکانی دفتر یا موسسه را از دایره حساسیت های بی مورد خارج می سازد در هرحال متاسفانه عدهای گمان می کنند هرچقدر تجملات به کار رفته در دفاتر وکلا یا موسسات حقوقی بیشتر باشد، خدمات حقوقی ارائه شده هم افزایش پیدا میکند.
در بیان نقص و عیب ولو اندک وکیل تلفنی، میتوان به مقدور نبودن ارائه مدارک و مستندات طرفین دعوا به وکیل اشاره کرد که می توانند در جلسات حضوری بعدی ارائه شوند.
حق الوکاله وکیل، حق المشاوره و هزینه سفر وکلای دادگستری مطابق یک آیین نامه از سوی رئیس قوه قضاییه تصویب و سپس ابلاغ می گردد، این اعداد و ارقام بسته به نوع و موضوع دعوا متفاوت خواهد بود؛ مثلاً در دعاوی مدنی متفاوت با دعاوی کیفری است به علاوه آن بسته به اینکه رسیدگی در چه سطحی می باشد مبالغ و تعرفه ها تفاوت دارد و فرق است میان رسیدگی در مرحله نخستین و بدوی با رسیدگی در مرحله تجدیدنظر و همچنین است رسیدگی در دیوان عالی کشور البته همان طور که پیشتر عنوان کردیم ضمن مشاوره حقوقی با وکیل، وکیل و موکل فارغ از تعرفه های اعلامی میتوانند در خصوص یک مبلغ توافق کنند و حتی شرط و شرایطی را هم در قرارداد فی مابین بگنجانند و مادامی که مخالف قوانین آمره نباشند دارای وجاهت حقوقی و قانونی هستند و البته زیر چتر حمایتی قانونگذار قرار خواهند گرفت برای آگاهیبخشی و اطلاعرسانی در عنوان ذیل به صورت گذرا به برخی از مواد آیین نامه مذکور اشاره می کنیم.
در عناوین بالا به تکرار دامنه اختیارات وکیل را تشریح کردیم؛ اما به سبب اهمیت موضوع ضروری است ذیل این عنوان ابهامات احتمالی یک قرارداد را روشن سازیم. آنچه واضح و مبرهن است این است که دامنه اختیارات وکیل گستردگی فراوانی دارد.
پس اگر در حال طرح یک دعوای مدنی هستید یا دعوای شما در مرحله تجدیدنظر می باشد تفاوتی نمی کند چون در هر حال نیازمند مشاوره حقوقی با یک وکیل خواهید بود. چه در مسند خوانده باشید و چه در مسند خواهان، در هر مرحله از رسیدگی، بایستی از طریق مشورت با یک وکیل مجرب و انعقاد عقد وکالت، از حقوق قانونی خود در محکمه دفاع کنید. در نظر داشته باشید می توانید به وکیل خود اجازه توکیل در وکالت را بدهید. بدین ترتیب چنانچه به نحوی از انحا وکیل شما نتوانست در جلسه دادرسی حاضر شود این اختیار را خواهد داشت که امر رسیدگی را به یک وکیل دیگر محول نماید.
در هر حال این موضوع را مدنظر داشته باشید که حضور یک وکیل با تجربه می تواند شما را در احقاق حقتان یاری رساند، حتی اگر پرونده شما برای تایید یا رد رأی صادره به دیوان عالی کشور ارسال شده باشد، زیرا اطلاعات حقوقی آنچنان پیچیده هستند که حتی وکلای با تجربه نیز گاهاً از اشراف کامل به همه موضوعات آن باز می مانند به نحوی که ممکن است بسیاری از وکلا تنها در یک حوزه خاص به پذیرش پرونده اقدام نمایند. بعنوان مثال، وکیل چک درجلسه مشاوره حقوقی با شما می تواند موکل خود را در جهت احقاق حقوق کیفری و مدنی خود یاری رساند. بعلاوه در خصوص مرور زمان دعاوی مرتبط با چک، حضور وکیل بسیار مهم خواهد بود.