موسسه وکیل تلفنی

  • خدابخش فریدی خدابخش فریدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۰:۱۰:۴۵ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۸
  • نادر صادقی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۰:۳۳:۴۴ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۸
  • رضا نجفی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۸:۵۰:۵۸ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۷
  • مینا خوش نامی مینا خوش نامی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۳:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۷
  • کبری قهرمانی کبری قهرمانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۱:۴۱ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۶
  • محمد قائم مقام گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۶:۵۶:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۶
  • فرزاد گلبرگ فرزاد گلبرگ گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۳۶:۳۴ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۵
  • نرگس نجفی پورفر گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۴:۲۷:۲۲ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۵
  • شادی کیفی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۵:۱۵:۳۳ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۴
  • نسا سپاهی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۶:۳۱ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۳
انجمن وکیل تلفنی

مشاوره حقوقی ابطال شناسنامه

مشاوره حقوقی ابطال شناسنامه

باید دلیل قانع کننده ایی داشته باشید تا بتوانید شناسنامه فعلی را ابطال نمایید. شاید مثلا می خواهید برای کم کردن سن، شناسنامه خود را باطل نمایید که در این موارد اغلب برادر بزرگتری بوده که فوت کرده ولی والدین شناسنامه وی را باطل نکرده اند. در صورتی که استشهاد محلی و برخی شرایط مهیا باشد، این امر امکان پذیر است.

 

 

 

دعوی تعلق شناسنامه ابطال شده
پرسش:
اداره ثبت احوال شناسنامه ای را به علت فوت صاحبش ابطال کرده است اما شخص دیگر ی مدعی است که شناسنامه مذکور متعلق به او بوده است نه به شخص متوفی و در خواست ابطال عمل اداره ثبت احوال را دارد ،آیا به این دعوی می توان رسیدگی نمود یا خیر ؟
پاسخ :
با توجه به اینکه خواهان مدعی است که سند سجلی متعلق به او است و از سند مزبور استفاده می کرده و با آن ازدواج نموده است و دارای فرزندانی هم است ک قاضی امر هم از محتویات پرونده استنباط نموده که شناسنامه ابطال شده متعلق به خواهان دعوی بوده است ،مانعی برای صدور رای بر بطلان عمل اداره ثبت احوال که سند سجلی مزبور را بی جهت باطل نبوده و دادگاه می تواند بر فرض احراز ثبوت قضیه له همین کیفیت مبادرت به صدور رای نماید.

 

قرار رد دعوای ابطال سند سجلی به دلیل عدم حضور خواهان وگواهان

پرسش:

در دعوای با خواسته ابطال سند سجلی دادگاه بدوی با این استدلال که خواهان در جلسه دادگاه حضور نیافته و گواهانی را معرفی نکرده و دلیل دیگری ارایه نداده ،قرار رد دعوای مطروحه را صادر کرده و این رای به واسطه عدم اعتراض قطعی شده است . مجددا خواهان این دعوا را در داداگاه نخستین طرح کرده و دادگاه مذکور به اعتبار امر مختوم ،قرار رد صادر کرده است.آیا نقض این رای به وسیله مرجع تجدید نظر بااین توجیه که مفادبند 6ماده 86 قانون آیین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب در امور مدنی ناظربه حکم قطعی است نه قرار و مالا اعاده پرونده جهت رسیدگی ماهوی به دادگاه بدوی صحیح است؟

پاسخ:

مطابق ماده 299 قانون آیین دادرسی دادگاه ها در امور مدنی، چنانچه رای راجع به ماهیت دعوا و قاطع آن به طور جزیی یا کلی باشد حکم و در غیر این صورت قرار نامیده می شود.از آنجایی که در رای دادگاه عدم حضور خواهان در جلسه داداگاه، عدم معرفی گواهان و فقد دلیل دیگری درجهت اثبات دعوا ،از مبانی وجهات صدور رای بوده و با توجه به این که دادگاه  در ماهیت اظهارنظر کرده،صدور قرار رد دعوا مبتنی بر تسامح یا اشتباه بوده است و بر مبنای استدلال دادگاه رای ماهوی و مستلزم صدور حکم بر بطلان یا بی حقی در دعوا بوده است.با این وصف چنانچه دعوای طرح شده از نظر وحدت موضوع و اصحاب دعوا و عنوان خواسته طابق النعل بالنعل ، موافق دعوای مطروحه قبلی باشد، موضوع مشمول مقررات بند6ماده 84قانون موصوف بوده و رای تجدید نظر خواسته قابل تایید بوده است، بنابراین نظر اقلیت قضات دادگستری گرگان تاییدمی شود.

 

قانون حفظ اعتبار اسناد سجلی
پرسش:
طبق ماده واحده قانون حفظ اعتبار اسناد سجلی تغییر تاریخ تولد اشخاص توسط محاکم ممنوع است ،اخیرا دادگاه ها به ابطال شناسنامه هم رسیدگی می کنند با توجه به اینکه با ابطال شناسنامه و صدور شناسنامه جدید باید مورد نظر دادگاه نیز قید شود آیا دادگاه ضمن ابطال شناسنامه حق دارد درباره زمان تولد خواهان ابطال شناسنامه نیز اظهار نظر کند یا خیر؟
پاسخ :
مفاد ماده واحده قانون حفظ اعتبار اسناد سجلی و جلوگیری از تزلزل آن ها مصوب 1367/11/2و تبصره ذیل آن روشن و واضح است .قانون مذکور فقط در محدوده قانونی خود یعنی اصلاح شناسنامه در خصوص تاریخ لازم الرعایه است و سایر مقررات قانون قدیم به قوت خود باقی است ؛بنابراین چنانچه دعوی مطروحه مربوط به ابطال شناسنامه و صدور شناسنامه جدید باشد قابل طرح در دادگاه حقوقی بوده و باید مطابق خواسته آن رسیدگی شود و این گونه دعاوی از شمول قانون مذکور خارج است .بدیهی است چنانچه ضمن در خواست ابطال شناسنامه فعلی در خواست صدور شناسنامه جدید  با تاریخ تولد جدید نیز شده باشد دادگاه باید به آن رسیدگی نموده و رای مقتضی صادر نماید
.

 

 

درخواست مشاوره حقوقی فوری با وکیل پایه یک

 

دعاوی اثبات نسب و ابطال شناسنامه
پرسش:
اولا آیا دعاوی اثبات نسب و ابطال شناسنامه مالی است یا غیر مالی ؟ثانیا رسیدگی به دعاوی مذکور در صلاحیت شورای حل اختلاف است یا دادگاهای عمومی و انقلاب ؟
پاسخ :
اولا:با توجه به این که ملاک تشخیص مالی یا غیر مالی بودن دعوی نتیجه حاصله از دعوی مطروحه است لذا دعاوی ابطال شناسنامه و اثبات نسبت از دعاوی غیر مالی محسوب می گردد:
ثانیا:با عنایت به ماده 8 قانون شوراهای حل اختلاف مصوب 1387موارد صلاحیت شورای حل اختلاف احصاء شده و طرح دعوی ابطال شناسنامه به طرفیت ثبت احوال در صلاحیت دادگاه عمومی حقوقی است و رسیدگی به دعوی اثبات نسبت نیز با رعایت بند 8 ماده واحده قانون اختصاص تعدادی از دادگاه های موجود به دادگاه های موضوع اصل 21 قانون اساسی در صلاحیت دادگاه خانواده مصوب 1376 است ،بنابراین شورای حل اختلاف باید پرونده های موضوع استعلام را،جهت رسیدگی به دادگستری ارسال نماید.

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

سلام وقت بخیر . خواستم با ارسال این پیام یک خسته نباشید عرض کنم خدمت یکایک کارکنان فهیم و تیم مدیریت مردمی موسسه وکیل تلفنی ؛ واقعا در این برهه از زمان که حساسیت بالایی دارد از لحاظ مالی و بیماری وجود شما عزیزان آرامش بخش مردم است . خسته نباشید .
ممنونم از موسسه وکیل تلفنی بابت تمام مطالب خوب و کاربردی که منتشر میکنه خوشحالم که مثل زمان قدیم نیست و مردم ما در حال حاضر هرزمانی که مشکلی حقوقی براشون به وجود بیاد میتونن در سریعترین زمان ممکن با این موسسه تماس بگیرند و مشکلشون در میون بذارن و یه راه حل درست برای حل مشکلشون پیدا بکنند.متشکرم
با سلام و عرض ادب، لازم به ذکر است که، فرد باید دلیل قانع کننده ایی داشته باشد تا بتواند شناسنامه فعلی را ابطال نماید. شاید مثلا می خواهد برای کم کردن سن، شناسنامه خود را باطل نماید که در این موارد اغلب برادر بزرگتری بوده که فوت کرده ولی والدین شناسنامه وی را باطل نکرده اند. در صورتی که استشهاد محلی و برخی شرایط مهیا باشد، این امر امکان پذیر است.اینجانب سحر نیک پور، جهت مشاوره تکمیلی در خدمت شما عزیزان می باشم.
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان موسسه وکیل تلفنی کار بسیار ارزشمندی را در دوران بیماری انجام دادن و سبب صرفه جویی در هزینه ها و وقت مردم شدن ونیاز به مراجعه حضوری رو به حداقل رساندند،پیشنهادمیکنم مردم حتما از این حرکت خیروخوب استفاده کنندوبه وکلای مجرب موسسه مراجعه کنند باتشکر
با سلام عرض ادب و آرزوی تحیت برای همه ی عزیزان در موسسه خوب وکیل تلفنی از مطالب بسیار خوبتون و کیفیت بالای محتوا بسیار تشکر میکنم،خدا قوت میگم به تیم خوب وکیل تلفنی از عزیزان ارجاعات تلفنی که شبانه روزی زحمت میکشن قدردان زحماتتتون هستیم. بسیار مطلب خوبی ارائه کردین مطابق ماده واحده قانون حفظ اعتبار اسناد سجلی و جلوگیری از تزلزل آنها مصوب 2/11/1367 مجلس شورای اسلامی تغییر تاریخ تولد اشخاص ممنوع است و طبق تبصره ماده مذکور صاحب شناسنامه تنها یكبار در طول عمر و در صورتی كه اختلاف سن واقعی با سن مندرج در اسناد سجلی به تشخیص كمسیون ذیربط بیش از پنج سال باشد می تواند سن خود را اصلاح کند.
شناسنامه یک سند رسمی محسوب میشود و دعوای ابطال شناسنامه مربوط به احوال شخصی افراد است. قانونگذار سندی را رسمی میداند که ماموران رسمی در حدود صلاحیت خود صادر کرده باشند. سند رسمی نمیتواند موضوع انکار یا تردید قرار گیرد فقط میتواند مشمول ادعای جعل و تزویر شود. انکار یک سند به معنای انکار انتساب آن سند به شخص منتسب است. تردید یک سند نیز به معنای تردید در صحت انتساب آن سند توسط شخص دیگری غیر از منتسب است اما ادعای جعل به معنای خلاف واقع بودن مفاد آن سند است. انکار و تردید مخصوص اسناد عادی است. در ادامه به بازخوانی یک پرونده با خواسته ابطال شناسنامه پرداخته ایم. تقدیم دادخواست حقوقی خواھان دعوا شخصی است به ھویت مژگان… وی دادخواستی تحت عنوان تقاضای صدور حکم بر ابطال شناسنامه کنونی و دستور صدور شناسنامه جدید و الزام اداره ثبت احوال شھرستان سنندج به صدور شناسنامه جدید در حق وی را تقدیم مجتمع قضایی دادگاه ھای حقوقی کرده است. وی در بخش مربوط به دلایل و منضمات دادخواست تقدیمی خود، تصویر مصدق شناسنامه، شھادت شھود، ارجاع امر به کارشناس رسمی دادگستری و شھادتنامه را درج کرده است. او در بخش مربوط به شرح دادخواست تقدیمی خود اظھار می کند که اینجانب دارای خواھری ھمنام خود بودم که قبل از تولدم در تاریخ 1350/3/1 به دنیا آمده و در دوران کودکی قبل از به دنیا آمدن اینجانب فوت کرده است، ولی والدین اینجانب شناسنامه متوفی را به بنده اختصاص داده اند و نظر به مراتب یادشده، تقاضای رسیدگی و صدور حکم مبنی بر ابطال شناسنامه شماره 507 و الزام اداره ثبت احوال شھرستان سنندج به صدورشناسنامه جدید با تاریخ 55/1/17 را از محضر دادگاه محترم می کنم.
وصیتنامه سری مهر میشود و در اداره ثبت محل اقامت او یا محل دیگری که در آیین نامه وزارت دادگستری معین شده است، به امانت گذارده میشود. بنابراین چنین مواردی مخلوطی از وصیتنامه رسمی و خود نوشت است. لیکن بر خلاف وصیت خودنوشت، به خط هرکسی می تواند باشد اما باید به امضای شخص وصیت کننده برسد و طبق قانون باید به اداره ثبت محل اقامت وصیت کننده یا در مکانی که آیین نامه مذکور تعیین کرده تحویل داده شود. البته طبق قوانین امور حسبی، شخص بی سواد نمیتواند وصیتنامه ی تنظیم کند. لازم به ذکر است که به موجب ماده 282 قانون امور حسبی وصیت‌نامه سری را موصی همه وقت می‌تواند به ترتیبی که برای استرداد اسناد امانتی مقرر است استرداد نماید.

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی