موسسه وکیل تلفنی

  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • نگار عبادي گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۶:۵۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۵:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • زهرا علیزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۵:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۴
  • ساعی ساعی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۴۹:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۳
انجمن وکیل تلفنی

اعاده دادرسی (غیرمالی) در دعوی شرکت ها

اعاده دادرسی (غیر مالی) در دعوی شرکت ­ها

اعاده دادرسی (غیرمالی) در دعوی شرکت ­ها، از اهم دعاوی شرک ت­ها است که ضرورت برخورداری از مداقه علمی تخصصی و تجربی کارشناسان حقوقی متبحر را ایجاب می  نماید؛ در اعاده دادرسی (غیرمالی) در دعوی شرکت­ ها، تشخیص دعویِ مالی یا غیرمالی، در تجدید نظرخواهی، فرجام خواهی یا پرداخت هزینه ­های ناشی از دادرسی بسیار اثرگذار است؛ بنابراین تعیین نوع آن، در نگارش و تنظیم دادخواست نیز اهمیت می ­یابد؛ به طور کل، موضوعاتِ شرکت ­ها، بنفسه واجد مسائل پیچیده و مهم است که تبدیل شدن آن ها به دعاوی شرکت ­ها، به دلیل ارتباط مستقیمی که با قوانین، آیین دادرسی، چالش ­های حقوقی دعوی و پیامد های ناشی از آن می­ یابد، چنان ویژگی تخصصیِ درهم تنیده­ ای به آن می­ بخشد که دیگر جای هیچ گونه ابهام و معطلی را جهت مددجویی حقوقی در رفع آن باقی نمی­ گذارد؛ از این روست که ما بر آن شده ایم تا در ادامه این مطلب به توضیح و تفصیل این مبحث بپردازیم، اما قبل از آن از شما خواهشمندیم که ویدئوی یک دقیقه ای زیر را اکیداً مشاهده فرمایید.

 

خدمات حقوقی به انواع شرکت ها (بریده ای از سخنان یکی از بانوان وکیل تلفنی)

 

 

 

هدف از اعاده دادرسی، بازگشت به جریان رسیدگی پیشین و اصطلاحا شکستن حکم و امکان طرحِ دلایلِ اثباتِ حقانیتِ متضرر از حکم صادره است؛ نحوه طرح دادخواست اعاده دادرسی (غیرمالی) در دعوی شرکت ­ها، در تحقق و قبولی آن بسیار تاثیرگذار است.

مستحضر هستید که دعاوی و احکام قطعی آن، امکانِ بروزِ نتایج و پیامدهای متعاقبی را همراه دارد که بعضا غیر قابل جبران و مدت­دار هستند و حتی علاوه بر شخص محکوم­علیه، ورود ضرر به شخص ثالث را ممکن می­سازد.

بنابراین، در خصوص نحوه طرح و تنظیم دادخواست اعاده دادرسی (غیرمالی) در دعوی شرکت­ها، برخورداری از خدمات حقوقی و مشاوره ­ای یک متخصص حقوقی کارآزموده و زبده، گزینشِ انتخابی عقلایی و اصلح است که از بسیاری نتایج نامطلوب و چالش برانگیز می­ کاهد یا آن را به حداقل ممکن می­ رساند.

کارشناسان مجموعه وکیل تلفنی، آمادگی کاملی در ارائه خدمات حقوقی، چه در امور مشاوره ­ای و وکالتی، چه در خصوص نگارش دادخواست اعاده دادرسی (غیرمالی) در دعوی شرکت ­ها یا حتی آموزش نگارش آن، با ارزان­ ترین قیمت ممکن، ضمن برخورداری از کیفیت تضمینی را دارا هستند.

 

اعاده دادرسی فوق­ العاده چیست و چگونه آن را انجام دهیم؟

 

extreme Retrial and doing it

مشاوره حقوقی فوری اعاده دادرسی با وکیل متخصص دعاوی شرکت ها

 

اصولاً آرای صادره محاکم، بنابر اصل اعتبار امر مختوم، قطعی هستند؛ لیکن اعاده دادرسی، روشی فوق­العاده و استثنایی در اعتراض به آرای قضائی است که حتی در خصوص آرای قطعی، حسب شرایط، قابل اعمال است. چراکه جهت پیش­گیری از تضییع حقوقِ معترض، پیش­بینی و تاسیس گردیده است.

اعاده دادرسی (غیرمالی) در دعوی شرکت­ ها، به لحاظ ارتباط با حقوق تجارت، مسائل حقوقی ناشی از امور دادرسی و طرح دعوی، هم­چنین از منظر تعیین دعوی مالی یا غیرمالی اهمیت دارد.

توجه: طرح دادخواست اعاده دادرسی، جهت اعتراض نسبت به حکم قطعی صادره، حسب شرایط و با تحصیل مدارک جدید موثر در رای است و بنابر ضوابط خاصی، امری استثنا بر اصل فوق­ الذکر م ی­باشد.

 

ملاحظه می ­فرمایید، موضوع بنابر ویژگی­ های پیچیده حقوقی، نیازمند بررسی ­های تخصصی-تجربیِ کارشناسان حقوقی است.

در یک تقسیم ­بندی، اعاده دادرسی شامل دو دسته عادی و فوق­ العاده است که در زمره تقسیمات علمی-تخصصیِ حقوقی می­ باشد؛ اعاده دادرسی فوق ­العاده، در رابطه با اعتراض به آرای کیفری است که جهت طرح پرسش و پاسخ فوری حقوقی در این رابطه می ­توانید با وکیل آنلاینِ وکیل تلفنی در ارتباط باشید؛ به اعاده دادرسی عادی در ادامه می­ پردازیم.

 

از سیر تا پیاز موارد اعاده دادرسی غیر مالی در دعاوی شرکت ها

 

whatsapp dowry legal advice

 

بنابر مطالب فوق ­الذکر؛ زمانی می ­توان به اعاده دادرسی (غیرمالی) در دعوی شرکت ها مبادرت نمود که حکم قطعی از دادگاه، صادر گردیده و مهلت قانونیِ طرح دادخواست، پایان نیافته باشد؛ این مهلت برای افراد داخل ایران ظرف 20 روز و برای افراد خارج از ایران 2 ماه است که از زمان تحقق یکی از جهات موثر در اعاده دادرسی (ماده 436 ق.آ.د.م) محاسبه می­ گردد.

 

موارد اعاده دادرسی (غیرمالی) در دعوی شرکت­ ها شامل مصادیق ذیل است:

  1. دعوی انحلال شرکت.

 

  1. دعوی ورشکستگی تاجر.

 

  1. دعاوی اختلافات شرکت با اشخاص ثالث.

 

  1. دعاوی بین شرکا و صاحبان سهام و شرکت­ ها.

 

  1. دعاوی اعاده اعتبار تجار یا شرکت ­های تجاری.

 

  1. و ... .

 

در این رابطه می ­توانید با اخذ مشاوره حقوقی اعاده دادرسی آنلاین از مجموعه وکیل تلفنی، سوالات حقوقی خود را مرتفع سازید؛ البته، در صورت بروز فوریت ­های حقوقی نیز می ­توانید از مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته بهره ­مند گردید.

 

معنا و موضوع اعاده دادرسی

 

concept of retrial

وکیل آنلاین و 24 ساعته اعاده دادرسی شرکت ها

 

اعاده دادرسی، به معنای اعتراض به آرای صادره قطعی از محاکم است و شگردی است که مقنن پیش­بینی نموده تا چنانچه متضرر از رأی صادره، دلایلی مبنی بر اثبات حق خود در اختیار دارد که امکان جلوگیری از تضییع حقوق وی را فراهم می سازد، بتواند با اعاده دادرسی، مجدداً رسیدگی به دعوی را نزد دادگاه صادرکننده رای به جریان انداخته، مدارک و ادله خود را طرح نماید.

موضوع اعاده دادرسی، رسیدگی مجدد به پرونده و بررسی حکم از منظر ماهیت آن، ناشی از اعتراضی است که محکوم ­علیه نسبت به حکم صادره دارد؛ حسب شرایط ممکن است موضوع اعاده دادرسی، مالی یا غیرمالی باشد؛ که می ­تواند منجر به تغییر شرایط، در نحوه و زمان طرح دادخواست یا رسیدگی به موضوع باشد؛ به همین جهت، بایستی از همراهی و مشاوره حقوقی کارشناسی متبحر و مجرب بهره بُرد تا از عواقب نامطلوب و وقوع نتایج زیان ­بار پیش­گیری گردد.

 

نحوه ارائه دادخواست اعاده دادرسی

 

 

به طور کلی اعتراض به احکام به دو طریق عادی و فوق­ العاده است؛ طریق عادی، شامل واخواهی (در خصوص آرای صادره در احکام غیابی) و تجدید نظر­خواهی (راجع به آرای صادره قابل تجدید نظر­خواهی در مهلت قانونی) است؛ طریق فوق­ العاده، شامل فرجام ­خواهی (در صورت عدم انطباق آرای صادره با قوانین و موازین شرع)، اعاده دادرسی (در صورت یافتن مدارک یا جهات جدید در پرونده پس از صدور حکم)، اعتراض شخص ثالث (چنانچه شخص ثالثی از حکم صادره تاثیر بپذیرد) می­ باشد.

 

توجه: مطابق ماده 437 ق.آ.د.م، در دعاوی غیرمالی با طرح اعاده دادرسی، اجرای حکم متوقف می­ گردد؛ پس از بررسی دادخواست، قرار قبول یا رد آن صادر شده و به تعیین وقت رسیدگی و ابلاغ آن منجر می ­گردد.

 

 

رسیدگی فوری به امور حقوقی شرکت ها

وکیل دعاوی شرکت ها

مشاوره حقوقی تضمینی به انواع شرکت ها

مشاوره حقوقی به استارتاپ ها

مشاوره حقوقی به شرکت های تعاونی

مشاوره حقوقی به شرکت های سهامی

حل مشکلات حفظ اسرار تجاری

مشاوره حقوقی تجارت الکترونیک

درباره ما

 

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

سلام و عرض ادب، اصولاً آرای صادره محاکم، بنابر اصل اعتبار امر مختوم، قطعی هستند؛ لیکن اعاده دادرسی، روشی فوق­العاده و استثنایی در اعتراض به آرای قضائی است که حتی در خصوص آرای قطعی، حسب شرایط، قابل اعمال است. چراکه جهت پیش­گیری از تضییع حقوقِ معترض، پیش ­بینی و تاسیس گردیده است.اعاده دادرسی (غیرمالی) در دعوی شرکت­ ها، به لحاظ ارتباط با حقوق تجارت، مسائل حقوقی ناشی از امور دادرسی و طرح دعوی، هم­چنین از منظر تعیین دعوی مالی یا غیرمالی اهمیت دارد.
با سلام و احترام؛ فعالیت شرکت های تجاری از مناظِر مختلفی قابل تقسیم می باشد که یکی از آنها ،انجام فعالیت های مالی و غیر مالی است که طبیعتا دعوای مربوط به این نوع فعالیت ها که تعداد بالایی را شامل می شود جزو دعوای غیر مالی محسوب خواهند شد، از سوی دیگر نوع شکایت واصله به محاکم قضایی نیز از حیث رسدگی به دو صورت رسیدگی عادی و فوق العاده تقسیم می گردد . وقتی پرونده ای با توجه به نوع شکایت مطروحه در دادگاه محل مورد بررسی قرار می گیرد به فراخور رای صادره قابلیت اعتراض داشته و طرفین باید ادله خود را در زمان ذکر شده در رای به دادگاه تجدید نظر ارائه دهند تا مورد رسیدگی مجدد قرار گیرد اما به طور معمول آرای صادره از محاکم تجدیدنظر به صورت قطعی بوده و مفاد آن به اجرا گذاشته می شود، حال تصور کنید که مدرک جدیدی مبنی برحقانیت یکی از طرفین دعوا به وجود آمده که تا پیش از این پنهان بوده باشد یا مشخص گردد که یکی از اصحاب دعوا حیله و تقلبی به کار برده که بعد ها عیان گردد و یا امثال آن، در این موارد راهکار شخص متضرر برای احقاق حق خود چیست و چه باید کند؟ در قانون آیین دادرسی برای چنین مواردی راهکاری پیش بینی شده به نام اعاده دادرسی که برعکس طرق عادی، از جمله راه های فوق العاده شکایت از آرا می باشد و به دلیل حساسیت بالای کار باید حتما از یک وکیل متبحر کمک گرفت تا به نتیجه رسید چرا که این نوع شکایت بسیار محدود بوده و باید در بازه زمانی خاصی اقدام نمود تا بتوان به اثر مطلوب دست پیدا کرد. این که موارد مربوط به اعاده دادرسی کدام هستند یا تا چند روز مهلت برای اعتراض وجود دارد یا شکایت مطروحه باید به کدام مرجعه تقدیم شود همگی از جمله مواردی است که با تماس با موسسه وکیل تلفنی از آن آگاه خواهید شد.
هدف از اعاده دادرسی، بازگشت به جریان رسیدگی پیشین و اصطلاحا شکستن حکم و امکان طرحِ دلایلِ اثباتِ حقانیتِ متضرر از حکم صادره است؛ نحوه طرح دادخواست اعاده دادرسی (غیرمالی) در دعوی شرکت ­ها، در تحقق و قبولی آن بسیار تاثیرگذار است. مستحضر هستید که دعاوی و احکام قطعی آن، امکانِ بروزِ نتایج و پیامدهای متعاقبی را همراه دارد که بعضا غیر قابل جبران و مدت­دار هستند و حتی علاوه بر شخص محکوم­علیه، ورود ضرر به شخص ثالث را ممکن می­سازد. بنابراین، در خصوص نحوه طرح و تنظیم دادخواست اعاده دادرسی (غیرمالی) در دعوی شرکت­ها، برخورداری از خدمات حقوقی و مشاوره ­ای یک متخصص حقوقی کارآزموده و زبده، گزینشِ انتخابی عقلایی و اصلح است که از بسیاری نتایج نامطلوب و چالش برانگیز می­ کاهد یا آن را به حداقل ممکن می­ رساند.
تحقق و اثبات یکی از دلایل زیر جهت درخواست اعاده دادرسی ضروری است: مغایرت رای صادره با قوانین آشکار شرعی بنابه تشخیص رئیس قوه قضائیه عدم تطابق موضوع حکم صادره با ادعای خواهان حکم صادر شده بیش از خواسته خواهان باشد. عدم تطابق مفاد حکم صادره به جهت استناد به مواد قانونی متضاد با هم صدور حکم متفاوت در ارتباط با پرونده ای که قبلا در همان دادگاه مورد بررسی قرار گرفته و حکم صادر شده است. تقلب فرد مقابل دعوی(مثل شهادت دروغ) که در حکم صادره تاثیر گذار بوده است. اثبات اینکه حکم با استناد به اسناد جعلی صادر شده است. دستیابی به مدارکی که بر حق بودن فرد درخواست کننده اعاده دادرسی را ثابت نماید. انواع اعاده دادرسی اعاده دادرسی اصلی اعاده دادرسی طاری در نوع اول، اعاده دادرسی به طور مستقل توسط کسی که حکم به ضرر او صادر شده، درخواست می شود. دادخواست ارائه شده به همان دادگاه صادر کننده حکم(چه دادگاه بدوی و چه دادگاه تجدیدنظر) تقدیم می گردد. در نوع دوم، اعاده دادرسی نسبت به حکمی انجام می گیرد که در حین دادرسی به عنوان دلیل و مدرک ارائه می گردد. بدین صورت که یکی از طرفین دعوی مطابق حکم صادره قطعی برای محکمه ای دیگر، ادله ای به منظور اثبات ادعای خود ارائه می دهد. علی طاهری وکیل پایه یک دادگستری مهلت درخواست اعاده دادرسی افراد مقیم ایران: 20 روز افراد مقیم خارج از کشور: 2 ماه لازم به ذکر است مهلت اعاده دادرسی نسبت به احکام قطعی که به صورت حضوری صادر شده اند، از تاریخ ابلاغ حکم آغاز می شود ولی در ارتباط با احکام غیابی صادره، با انقضای مهلت درخواست تجدیدنظر و واخواهی آغاز می گردد. چنانچه عدم اقدام فرد جهت ارائه دادخواست اعاده دادرسی بنابه دلایل موجه باشد، در صورت تایید دلیل وی، امکان قبول دادخواست بعد از اتمام مهلت مقرر نیز وجود دارد. در غیر اینصورت دادخواست وی رد خواهد شد.
با سلام خدمت موسسه و همکاران وکیل تلفنی،ضمن تشکر از خدمات ارزندتان در این شرایط خاص و مشکل ساز بیماری به هموطنان عزیز پیشنهاد میکنم با توجه به بودجه بسیار مناسبی که نسبت به حل مشکلات حقوقی خود می‌پردازید از همه مهمتر در زمان خود صرفه جویی میکنید و با تماسی که کمتر از 5دقیقه با شما گرفته میشود از مشاوره وکلای خبره پایه یک بهره مند می شوید و برای مراجعه به دادگاه دیگر استرس و دغدقه چندانی ندارید.باارزوی حل مشکلات حقوقی مردم عزیز.وکیل پایه یک بهاره توکلی پور در زمینه خانواده با کد 30972 در خدمت مردم عزیز هستم.با تشکر
عالی و حاوی مطالب بسیار آموزنده ای بود در خصوص اعاده ی دادرسی در خصوص دعاوی حقوقی شرکت ها؛ البته اینکه به جنبه غیر مالی اون اشاره کرده است، بسیار جالب توجه می باشد.
سلام. ساعت 2 بامداد، نیاز به مشاوره حقوقی داشتم که فکر نمی کردم کسی پاسخگوی من باشه اما خدارو شکر تونستم با چندتا از مشاورین حقوقی موسسه وکیل تلفنی سوالاتم را مطرح کنم و برای من دادخواست اعاده دادرسی رو به صورت فوری تنظیم کردند که این دادخواست اعاده دادرسی کمک بزرگی بهم کرد. واقعا خدا قوت به همه وکلا و مشاورین حقوقی
سلام متن فوق که درباره اعاده دادرسی میباشد بسيار مفید و ارزنده میباشد ممنون از شما
ممنون از وب سایت خوبتون. مخصوصا تو این دوران کرونا با خدمات آنلاین کلی به ما کمک کردید.
من به عنوان یه وکیل در مبحث اعاده دادرسی دچار مشکل بودم که با استفاده از مشاورین شما این مشکل برطرف شده.سپاس از شما
دادخواست اعاده دادرسی را از ظرف ۲۴ساعته از وکیل موسسه وکیل تلفنی دریافت کردم و برای ثبت اعاده دادرسی مشاوره های لازم را گرفتم
بسیار از محتوا و ارایه مشاوره حقوقی انلاین در مجموعه وکیل تلفنی بسیار رضایت دارم بنظر در خصوص پرونده های اعاده دادرسی تمام مطالب را به صورت کاملا مفید و کابردی اینجا وکیل محترم نوشتن

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی