موسسه وکیل تلفنی

  • عباس صفارزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۴۴:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۷:۲۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۶:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • پوریا طلوعی تویسرکانی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۷:۱۳:۳۲ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۵
  • محمد یاسین احمدی گرامی : سوال حقوقی شما در حال بررسی توسط وکیل می باشد ساعت ۱۷:۷:۱۱ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • محمد یاسین احمدی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۷:۴:۹ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۳:۴۱:۲۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۴:۵۶:۳۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۲
  • سمیرا ندافی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۳:۱۰:۳۳ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۰
  • حسین ساداتی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۲۶:۳۰ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

الزام به ایفای تعهد (غیر مالی)

الزام به ایفای تعهد (غیرمالی)

الزام به ایفای تعهد از نوع غیرمالی، همانطور که از نامش پیداست به معنای ادا کردن دیون و تعهداتی هستند که به مال و منال محدود نشده و گستره وسیعی را شامل می شوند؛ از این رو در حوزه این تعهدات، دعاوی پر اهمیتی شکل می گیرد که واجد بسیاری از نکات و اصطلاحات حقوقی در طرح دعوی و انجام اقدامات حقوقی لازم در این خصوص می­ باشد؛ حال با ما همراه باشید تا این مورد را به مفصل مورد شرح قرار دهیم.

 

معامله به قصد فرار از دین (توصیه های یکی از بانوان وکیل ما در خصوص این مورد رایج)

 

 

رزرو مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی 02147625900

مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت 
۵ دقیقه
50.000 تومان
۱۰ دقیقه
100.000  تومان
۱۵ دقیقه
120.000 تومان
۲۰ دقیقه
200.000  تومان
۳۰ دقیقه
250.000  تومان
۱ ساعت
350.000 تومان
مشاوره حقوقی حضوری 500.000 تومان
مطالعه اوراق پرونده همراه با 5 دقیقه مشاوره با وکیل 150.000 تومان
نگارش نامه ها و درخواست های اداری  300.000 تومان
محاسبه فوری دیه توسط وکیل  100.000 تومان 
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز توسط وکیل  50.000 تومان
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان

در صورت تمایل می توانید مبلغ مورد نظر خود را به شماره کارت 6219861069798741 به نام خانم آناهیتا توکلی واریز نمایید و  اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا وات ساپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

توجهتمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.

 

الزام به ایفای تعهد (غیرمالی) به چه معنا است؟

 

non-financial commitments concept

بررسی مالی یا غیر مالی بودن ایفای تعهد

 

تعهد، وضعیتی است که یک یا چند شخص در مقابل یک یا چند شخص دیگر، خود را نسبت به انجام یا عدم انجامِ اَفعالی، ملتزم می ­نمایند؛ این وضعیت که التزام شخص را ایجاب می­ نماید، به موجب قرارداد، شبه قرارداد، قانون و... ممکن می­ شود.

چنانچه طرفین، قراردادی با یکدیگر منعقد کنند و ضمن آن انجام تعهداتی را بپذیرند، بایستی مطابق قرارداد، تعهد مذکور را در زمان مقرر اجرا نمایند.

اگر یکی از طرفین، در موعد مقرر، از ایفای تعهدات امتناع ورزد؛ طرف مقابل می ­تواند دعوی الزام به ایفای تعهد (غیرمالی) یا (مالی) را حسب موضوع قرارداد طرح نماید.

اگر از نتیجه طرح دعوی، متعهدله مالی دریافت نماید، دعوی مالی است و خواسته بایستی تقویم شده، هزینه دادرسیِ مالی پرداخت شود؛ اگرنه، دعوی غیرمالی است و هزینه دادرسی غیرمالی پرداخت می­ شود.

وکیل دعاوی تعهدات 24 ساعته، در این خصوص مشاوره ­های حقوقی موثری ارائه خواهد نمود.

 

آیا الزام به ایفای تعهد شفاهی، ممکن است؟

بله؛ ماده 183 قانون مدنی متذکر است که قرارداد، تعهدِ (کتبی یا شفاهی) یک یا چند نفر در مقابل یکدیگر بر امری است که مورد قبول ایشان باشد.

لیکن کتبی بودن قرارداد آن را واجد سندیتی قانونی می ­سازد که در صورت بروز اختلاف، عدم ایفای تعهدات مذکور و طرح موضوع در دادگاه، قابلیت استناد دارد.

تعهدات شفاهی نیز قابل پیگیریِ هستند، لیکن نیازمند اثبات وجود تعهد، طرح ادله و شهادت شهود می­ باشند.

الزام به ایفای تعهد شفاهی، به معنای آن است که متعهد له به صورت شفاهی، خواهانِ ایفای تعهد باشد.

بنیاد حقوقی الزام به ایفای تعهد آنلاین و تلفنی مجموعه وکیل تلفنی، با ارائه راهکارهای حقوقی، آماده رفع ابهامات و پاسخگویی به سوالات حقوقی شما عزیزان می­ باشد.

 

جبران خسارت ناشی از عدم انجام تعهد چیست؛ چگونه مطالبه می­ شود و تفاوت بین خسارت عدم انجام تعهد با خسارت تاخیر چیست؟

 

delay damage

محاسبه آنلاین خسارت ناشی از عدم انجام تعهد

 

مطابق مواد 220 و 221 ق.م، طرفین عقود ملزم به انجام تعهدات خود هستند و در صورت تخلف، مسئولیت جبران خسارت طرف مقابل با متخلف می­ باشد.

 

نکته: جبران خسارت عدم انجام تعهد، ناشی از قرارداد، عرف یا الزام قانونی است.

 

در ادامه باید به این نکته اشاره نمود که با امتناعِ شخص از ایفای تعهد، دادگاه به متعهدله اجازه می­ دهد، موضوع تعهد را خود اجرا نماید و متعهد را به تادیه مخارج ناشی از این اقدام محکوم می ­نماید؛ این شرایط مشروط بر این است که تعهد، قائم به شخص متعهد نباشد اگرنه قرارداد فسخ می ­شود.

طبق موارد گفته شده می توان گفت که خسارت تاخیر در موردی است که جهت انجام تعهد، موعدی مقرر شده باشد؛ چنانچه با انقضای موعد، تعهد انجام نشود یا اینکه موعدی مقرر نشده، اختیار تعیین زمان انجام تعهد با متعهدله باشد و او اثبات نماید که انجام تعهد را مطالبه نموده و متعهد امتناع ورزیده باشد؛ از تاریخ انقضای موعد و یا از تاریخ مطالبه متعهدله و امتناع متعهد، خسارت تاخیر در ایفای تعهد، محاسبه می ­شود.

 

نکته: چنانچه متعهد، نتواند علتی خارجی را در عدم ایفای تعهد اثبات نماید، محکوم به تادیه خسارت می ­شود.

 

دعاوی و خسارات ناشی از عدم ایفای تعهد و تاخیر تادیه، دارای نکات تخصصیِ حقوقی است که دریافت راهکار حقوقی متناسب با آن را می طلبد؛ جهت این امر می توانید به وکلای آنلاین و کاردان ما مراجعه نموده و با ایشان به روش های تلفنی یا آنلاین مکالمه و مشاوره داشته باشید.

 

کدام مرجع صالح به رسیدگی دعوی الزام به ایفای تعهد است؛ هزینه این دادرسی به چه میزان است؟

دادخواست الزام به ایفای تعهد (غیرمالی) در شورای حل اختلاف قابل طرح است.

هم­چنین دعوای الزام به ایفای تعهد (غیرمالی)، طیف گسترده­ای از تعهدات قراردادی را شامل می ­شود که بر اساس موضوع تعهد، مرجع صالح به رسیدگی مشخص می­  شود.

اگر موضوع تعهد مال غیر منقول باشد، دادگاه محل وقوع مال غیرمنقول، صالح است؛ اگر موضوع، اجرای تعهدی غیر از اموال غیرمنقول باشد، دادگاه محل اقامت متعهد صالح می ­باشد.

تعیین هزینه دادرسی الزام به ایفای تعهد (غیرمالی) نیز نسبت به نوع قرارداد، موضوع آن و مبلغی که در دادخواست درج شود، متغیر است.

جزئیات دقیق ­تر، راجع به هزینه دادرسی الزام به ایفای تعهد (غیرمالی) را از وکلای مجموعه وکیل تلفنی به صورت آنلاین و تلفنی دریافت نمایید.

 

مدارک مورد نیاز جهت ثبت دادخواست الزام به ایفای تعهد چیست؛ مراحل اجرای رایِ الزام به تعهد چیست؟

 

requirement of commitment online petition service

دادخواست آنلاین الزام به ایفای تعهد

 

الزام به ایفای تعهد یا ناشی از قرارداد است، یا به صورت شفاهی است.

چنانچه ثبت دادخواست الزام به ایفای تعهد (غیرمالی) ضرورت یابد، اگر مبنای الزام به ایفای تعهد، قراردادی باشد، علاوه بر ارائه مدارک هویتی (شناسنامه، کارت ملی)، ارائه مدارک مثبته تعهد (قرارداد، اثبات انقضای موعد ایفای تعهد یا اثبات مطالبه ایفای تعهد، امتناع، سایر اسناد مربوطه بر اساس موضوع قرارداد) الزامی است.

این را نیز بدانید که بنابرقوانین، تا زمانی که امکان اجرای تعهدات باقی باشد، الزام به ایفای تعهد توسط متعهد نیز پابرجا است؛ بنابراین چنانچه متعهدله، موضوع تعهد را مطالبه و متعهد امتناع نماید و در نتیجه این امتناع، خسارتی به متعهدله وارد شود، التزامِ متعهد به اجرای تعهد و تامین خسارت وارده ناشی از امتناع او، بر عهده متعهد می­ باشد.

دادگاه پس از بررسی مستندات، ابتدا متعهد را ملزم به ایفای تعهدات می­ سازد؛ چنانچه وی مجدداً امتناع ورزد، اگر موضوع تعهد قائم به شخص او باشد، قرارداد فسخ می­  شود؛ اگرنه دادگاه به متعهدله اجازه می ­دهد، شخصاً موضوعِ تعهد را اجرا نموده و کلیه هزینه­ های مربوطه را از متعهد دریافت نماید.

 

وکیل آنلاین عقد رهن

نگارش فوری و 24 ساعته عقد کفالت

عقد حواله و انعقاد فوری آن

توضیح عقد جعاله به زمان عامیانه

حقوق الزامی در خصوص تمامی قراردادها

آژانس قرارداد 24 ساعته

وکیل راهنمای نگارش قرارداد

نگارش فوری انواع دادخواست های حقوقی نادر و رایج به صورت 24 ساعته

تمامی خدمات ثبت شرکت به صورت آنلاین و 24 ساعت (ویژه شرایط کرونا)

درباره ما

 

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

ریاست محترم دادگاه های عمومی تهران موضوع دادخواست: # الزام به ایفای تعهدات مبنی بر تعدیل یارانه های نقدی #الزام به ایفای تعهدات مبنی بر تعدیل یارانه های پنهان #الزام به ایفای تعهدات مبنی بر تبدیل و پرداخت یارانه های پنهان بصورت نقد #الزام به ایفای تعهدات مبنی بر فقر زدایی، تامین مسکن و ...مقرر در بند 1 اصل 43 قانون اساسی خواندگان: معاونت حقوقی نهاد ریاست جمهوری نهاد ریاست جمهوری هیات وزیران(هیات دولت) مجلس شورای اسلامی دیوان محاسبات کشور سازمان حسابرسی کشور سازمان بازرسی کل کشور سازمان هدفمندی یارانه های کشور سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان بانک مرکزی وزارت کشور وزارت صمت وزارت جهاد کشاورزی وزارت نفت وزارت نیرو وزارت امور اقتصادی و دارایی وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی سازمان برنامه و بودجه کشور اداره کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان آذربایجانشرقی استانداری آذربایجانشرقی دیوان محاسبات استان آذربایجانشرقی باسلام؛ احتراماً؛ در اجرای تعهدات مقرر دولت و مجلس برابر بند 1 اصل 43 قانون اساسی(الزام دولت به فقرزدایی، تامین خوراک و پوشاک و مسکن و...) و نظر بر اینکه طبق مصوبه مجلس و هیات دولت و ارکان مسئول و ذیربط؛ یارانه نقد 45 هزار تومانی با وجود گرانی ها و تورم چندین برابری در بخش های غذایی، لوازم خانگی ، دارو و درمان، بهداشی و شوینده ،خودرو ،مسکن و سوخت و... ؛ از سالیان پیش بدون تعدیل(افزایش) باقی مانده است و این موجب فقر مطلق میشود ،از آنجایی که فقر هم ریشه خیلی از فسادها هست،همچنین با توجه به پرداخت غیر واقعی و صوری یارانه های پنهان و عدم تناسب این یارانه ها با بحران وضع اقتصادی؛ بشرح ستون خواسته با احتساب هزینه های دادرسی و کلیه خسارات قانونی خواستار رسیدگی هستم و بنده مستاجر و متاهل و بیکار هستم.
با سلام و عرض ادب، الزام به ایفای تعهد از نوع غیرمالی، به معنای ادا کردن دیون و تعهداتی هستند که به مال و منال محدود نشده و گستره وسیعی را شامل می شوند؛ از این رو در حوزه این تعهدات، دعاوی پر اهمیتی شکل می گیرد که واجد بسیاری از نکات و اصطلاحات حقوقی در طرح دعوی و انجام اقدامات حقوقی لازم در این خصوص می­ باشد؛ لذا جهت آگاهی از این موضوعات می توانید با وکلای مجرب و متخصص موسسه تماس حاصل فرمایید.
عرض سلام و عرض ادب و احترام الزام به ایفای تعهد! طبق اصل عدم،فردی که ادعا داردتعهد را انجام داده می بایست ثابت کند که تعهد را انجام و تحویل داده.معمولا این دعوی طبق ماده ۱۱ قانون ایین دادرسی مدنی در محل اقامت خوانده صورت میگیرد.و فرد خواهان میتواند الزام خوانده به انحام تعهد به انضمام مطالبه خسارت تاخیر انجام تعهد راکند. ولی اگر خسارت عدم انجام تعهد را بخواهد دیگر نمیتواند الزام اورا به انجام تعهد بخواهد.
سلام وقت بخیر ... اتفاقا در خصوص موضوع ذکر شده باید بگم که چند وقت پیش برای یکی از دوستان ما مشکلی در این زمینه رخ داد که با معرفی موسسه شما و ارائه راهکار توسط وکلای محترم این مشکل خیلی زود حل شد . تشکر میکنم از سایت و موسسه خوب و مردمی وکیل تلفنی که دسترسی به وکیل و دریافت مشاوره حقوقی را برای مردم خیلی راحت تر کرده است . ممنون
سلام دوستان گرامی زمانی ‌که یک قرارداد بین دو طرف تشکیل می‌شود، هرکدام از طرفین انتظار دارند که تعهدات ناشی از آن اجرا شود. در واقع هدف از انعقاد یک قرارداد، عمل به تعهدات آن است. در صورتی‌ که هر کدام از طرفین به تعهدات خود عمل نکند، طرف مقابل می‌تواند الزام به انجام تعهد را از او مطالبه کند. این ‌موضوع به‌ معنای آن است که اگر شخصی به تعهد خود عمل نکند، قرارداد به‌ سرعت فسخ نمی‌شود. بلکه ابتدا شخصی که به تعهدش عمل نکرده ‌است، از طریق دادگاه الزام به ایفای تعهد می‌شود. بعد از آن اگر با حکم دادگاه همچنان تعهد خود را انجام ندهد، در مورد این قرارداد، تصمیم مناسب گرفته می‌شود. با ما همراه باشید و تنظیم و نگارش قراردادهایتان را به ما بسپارید تا با خیالی آسوده در جامعه فعالیت های کاری خود را ادامه دهید.
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان موسسه وکیل تلفنی کار بسیار ارزشمندی را در دوران بیماری انجام دادن و سبب صرفه جویی در هزینه ها و وقت مردم شدن ونیاز به مراجعه حضوری رو به حداقل رساندند،پیشنهادمیکنم مردم حتما از این حرکت خیروخوب استفاده کنندوبه وکلای مجرب موسسه مراجعه کنند باتشکر
دادخواست الزام به ایفای تعهد یکی از دادخواست هایمهم حقوقی می باشد. هدف از تنظیم این دادخواست، اجبار طرف مقابل به ایفای تعهد می باشد. زمانی که قراردادی بین دو نفر منعقد می شود، تعهداتی در قرارداد ذکر خواهد شد. چنانچه یکی از طرفین قرارداد تعهدات مذکور را ایفا نکند، طرف مقابل می تواند از طریق قانون اقدامات لازم را انجام دهد. به عنوان مثال در قراردادی که بین طرفین تنظیم شده است، یکی از آنها تعهد می کند منزل دیگری را در مدت معینی رنگ آمیزی نماید. چنانچه نقاش از ایفای تعهد خودداری نماید، طرف مقابل می تواند با تقدیم دادخواست الزام به ایفای تعهد خوانده را مجبور به انجام تعهد نماید.با تمام این تفاسیر شرایط قانونی نیز وجود دارد که شخص می تواند از ایفای تعهد خودداری نماید.
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی.الزام به ایفای تعهد از نوع غیرمالی، همانطور که از نامش پیداست به معنای ادا کردن دیون و تعهداتی هستند که به مال و منال محدود نشده و گستره وسیعی را شامل می شوند؛ از این رو در حوزه این تعهدات، دعاوی پر اهمیتی شکل می گیرد که واجد بسیاری از نکات و اصطلاحات حقوقی در طرح دعوی و انجام اقدامات حقوقی لازم در این خصوص می­ باشد؛ حال با ما همراه باشید تا این مورد را به مفصل مورد شرح قرار دهیم.
برای اینکه بتوانید دعوای الزام به تعهد را مطرح کنید، بهتر است که ابتدا با اصطلاحات و نکات مهم آن آشنا شوید، تا با شناخت بهتر این دعوا را پیگیری کنید. در حقوق به شخصی که برای انجام موضوع قرارداد، به طرف مقابل تعهد می‌دهد، متعهد گفته می‌شود. به شخصی هم که تعهد به نفع او انجام می‌شود و از طرف مقابل انجام تعهد را تقاضا می‌کند، متعهدله گفته می‌شود. در زمانی‌ که متعهد به تعهدش عمل نکند، متعهدله در دادگاه حقوقی، علیه او دعوای الزام به ایفای تعهد را مطرح می‌کند. بنابراین مرجع صالح برای رسیدگی به این دعوا، دادگاه حقوقی است. در صورتی که موضوع تعهد مالی باشد و مبلغ آن کمتر از 20 میلیون تومان باشد در صلاحیت شورای حل اختلاف است. یعنی در شورای حل اختلاف به آن رسیدگی می‌شود. چنانچه مبلغ آن بیش از 20 میلیون تومان باشد، این دعوا باید در دادگاه حقوقی مطرح شود. این دادگاه با بررسی پرونده، در مورد خواسته شما مبنی ‌بر الزام به تعهد حکم مناسب را صادر می‌کند. مالی و غیر مالی بودن موضوع مالی یا غیر مالی بودن در الزام به انجام تعهد بررسی مالی یا غیرمالی بودن الزام به ایفای تعهد موضوع تعهد ممکن است مالی یا غیرمالی باشد. دعوای الزام به تعهد مالی، زمانی مطرح می‌شود که موضوع تعهد مال باشد. این مال ممکن است مال منقول یا غیرمنقول باشد. مال منقول به مالی گفته می‌شود که امکان جابه‌جایی آن بدون خراب شدن محل آن وجود دارد. مانند: خودرو، میز، فرش و دوچرخه که به راحتی جا به جا می‌شوند و در اثر این جابه جایی آسیبی به محل آن‌ها وارد نمی‌شود. مال غیرمنقول به مالی گفته می‌شود که امکان جابه‌جایی آن وجود ندارد و نمی‌توان آن را به محل دیگری منتقل کرد. در صورت جابه‌جایی مال غیرمنقول خود آن یا محل آن خراب می‌شود. مانند: خانه، زمین، معدن، لوله‌ها یا مجسمه‌هایی که در زمین قرار داده شده‌اند. اکنون که با اموال منقول یا غیرمنقول آشنا شدید به ادامه بحث می‌پردازیم. الزام به ایفای تعهد مالی به چه صورت انجام می‌شود؟ در صورتی ‌که دو طرف در مورد مال غیرمنقولی با هم تعهدی داشته باشند، دادگاه صالح برای رسیدگی دادگاهی است که این مال غیرمنقول در آن‌جا قرار دارد. یعنی اگر موضوع تعهد، تحویل دادن زمین زراعی باشد که در مازندران است. چنانچه متعهد به تعهدش عمل نکند، متعهدله باید در دادگاه حقوقی مازندران طرح دعوا کند و الزام به ایفای تعهد مالی را از طریق دادگاه مازندران مطالبه کند. به‌ عنوان مثال دو نفر با یکدیگر قرارداد خرید خانه‌ای را در شهر اصفهان امضا می‌کنند. خریدار در تهران زندگی می‌کند و فروشنده در کرج ساکن است. اما مال موضوع قرارداد در اصفهان است. خریدار متعهد می‌شود مبلغ معامله را در زمان مقرر به فروشنده بپردازد. در مقابل فروشنده هم متعهد می‌شود که خانه را در زمان تعیین ‌شده به خریدار تحویل دهد. در این شرایط اگر خریدار مبلغ قرارداد را به فروشنده بپردازد، ولی فروشنده خانه را به او تحویل ندهد، خریدار می‌تواند علیه او دعوای الزام به انجام تعهد را مطرح کند. به دلیل اینکه مال موضوع تعهد خانه است و خانه غیرمنقول است، خریدار باید دعوای خود را در دادگاه محل وقوع ملک یعنی اصفهان مطرح کند. دادگاه بعد از بررسی قرارداد و شروط و تعهدات آن، درباره شرایط دریافت خسارت تاخیر در تحویل ملک و اجرای حکم الزام به ایفای تعهد تصمیم‌گیری می‌کند. یعنی فروشنده را برای الزام به تعهد و پرداخت خسارت اجبار خواهد کرد. مطالبه خسارت عدم انجام تعهد هم توسط متعهدله مطرح می‌شود. زیرا ممکن است عدم انجام تعهد، باعث ورود خساراتی به او شده باشد. در این‌ صورت متعهدله می‌تواند از طریق دادگاه، مطالبه خسارت عدم انجام تعهد را مطرح کند. در صورتی‌ که دادگاه ورود ضرر را تایید کند، متعهد را به جبران خسارت ملزم می‌کند. الزام به ایفای تعهد غیرمالی به چه صورت انجام می‌شود؟ در مورد تعهد مالی توضیحاتی را بیان کردیم. در این قسمت از مقاله در مورد تعهد غیر مالی نکاتی را بیان می‌کنیم. موضوع تعهد غیر مالی ممکن است انجام کار یا عدم انجام کاری باشد. تعهد به انجام کار تعهد به انجام کار به این صورت است که دو نفر با یکدیگر تعهد غیر مالی را منعقد می‌کنند. به عنوان مثال، شخصی به دیگری تعهد می‌دهد تا در مدت معینی یک هنر را به او آموزش دهد. در این‌ حالت شخصی که متعهد شده است، باید به تعهد خودش عمل کند. اگر متعهد از انجام تعهد کوتاهی کند، طرف مقابل می‌تواند دعوای الزام به انجام تعهد را در دادگاه علیه او مطرح کند. دادگاه پس ‌از بررسی شرایط، حکم الزام به ایفای تعهد غیرمالی را صادر می‌کند. در این شرایط متعهد موظف است به تعهد خود عمل کند. تعهد به عدم انجام کار تعهد به عدم انجام کار به این صورت است که شخصی به دیگری تعهد می‌دهد تا کاری را انجام ندهد. در واقع موضوع این تعهد انجام ندادن کار است. به عنوان مثال: مستاجری باغی را اجاره می‌کند. او به صاحب باغ تعهد می‌دهد تا در مدت زمانی که در این باغ در اختیار اوست، درختان آن را قطع نکند. این موضوع به معنای تعهد به انجام ندادن کار است. در صورتی که مستاجر خلاف تعهدش عمل کند، باید خسارات وارده را جبران کند.

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه تهران: میدان انقلاب - ابتدای کارگر جنوبی - کوچه رشتچی - پلاک 14 - طبقه اول - واحد 3.

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه مازندران:

استان: مازندران، شهرستان : آمل، بخش : مرکزی، شهر: آمل، خیابان طالب آملی کوچه توحید4[نیما 3]کوچه توحید6[نیما4]، پلاک 36 طبقه اول واحد اول تلفن اداری:01144442509

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی