اشتغال یا تأسیس مرکز پزشکی بدون پروانه جرم محسوب شده و در این مورد باید بدانیم زمانی که کسی اقدام به تأسیس یک مرکز پزشکی، مهندسی یا وکالت، می نماید، باید پروانه یا مجوز برای انجام این کارداشته باشد؛ چون داشتن پروانه نشان دهنده ی این است که این شخص از لحاظ مهارت به درجه ای رسیده که از طرف مراجع بالاتر، مجوز باز کردن مطب یا مرکز پزشکی یا هر مرکز دیگری را دارد و از لحاظ قانونی هم مشکلی برایش پیش نمی آید؛ طبق ماده ی 3 قانون مربوط به مقررات امور پزشکی: (هرکس بدون داشتن پروانه ی رسمی دارو سازی، دندان پزشکی، مامایی، آزمایشگاهی، فیزیوتراپی، اشتغال ورزد و یا پروانه ی خود را در اختیار دیگری قراردهد، یا از پروانه ی دیگری استفاده کند مجرم محسوب می شود و قانون برای آن مجازات در نظر گرفته است).
محاسبه فوری و 24 ساعته دیه آسیب به زیبایی
طبق قانون، کسانی که در زیر به آنها اشاره خواهیم نمود به جریمه ی دخالت در امور پزشکی محکوم می شوند:
خرید و فروش داروها و وسایل پزشکی توسط مسئولان موسسات پزشکی از توزیع و ارائه ی خدمات، جلوگیری می کنند.
در نظام دارویی کشور اخلال ایجاد می کنند.
خرید و فروش داروهای تقویتی و ویتامین ها و غیره.
اشتغال به امور آزمایشگاهی، فیزیوتراپی، مامایی و ... بدون داشتن پروانه ی رسمی.
باید با سود جویان و متخلفان برخورد قانونی کرد، این افراد به عنوان تهدید کنندگان جامعه ی سلامت، محسوب می شوند که اگر مجازات نشوند جان هزاران نفر را به خطر می اندازند؛ متأسفانه این گونه جرائم در کشور ما کم نیست، چون خیلی از افراد به دلیل مشکلات مالی و ارزان بودن کار بعضی آرایشگران، خال برداران، دندان پزشکان و خیلی شغل هایی که ریشه در پزشکی دارند خودشان را به دست آنان می سپارند و با این کار در پیشرفت کار این متخلفان کمک می کنند؛ اگر در زمینه ی جریمه ی دخالت در امور پزشکی، سوالی داشته باشید می توانید با مشاوران و وکلای سایت ما در وکیل تلفنی از آنان راهنمایی بگیرید؛ مشاوران متخصص ما در زمینه ی جرائم پزشکی می توانند بهترین مشاوره را به شما ارائه کنند.
محاسبه آنلاین و فوری جریمه دخالت در امور پزشکی در سال 99
وقتی که شخصی بدون پروانه ی رسمی از سازمان بهداشت و سلامت، اقدام به پزشکی نماید یا به هر شغلی پیرا پزشکی بپردازد به جرم قانون شکنی، مجرم محسوب شده و مجازات می شود.
در ادامه با ماده ی 3 قانون مقررات پزشکی مواجه هستیم که بیان می دارد: (کسانی که بدون پروانه مبادرت به اشتغال پزشکی و یا شاخه های آن کنند؛ بلافاصله محل کار آنها توسط وزارت بهداشتِ درمان و آموزش پزشکی، تعطیل و به حبس تعزیری از 6 ماه تا 3 سال و پرداخت جریمه ی نقدی از 5 میلیون ريال تا 50 ملیون ریال، محکوم خواهند شد و در صورت تکرار به حبس از 2 تا 10 سال و پرداخت جریمه از 5 میلیون ريال تا 100 ملیون ریال محکوم خواهد شد).
در این ماده مشاهده می کنید که در مورد جریمه ی نقدی و حبس تعزیری بحث شده است و متخلفان با توجه به میزان جرم خود، توسط دادگاه و قاضی جریمه می شوند؛ هرچقدر میزان جرم بیشتر باشد میزان جریمه ها هم تغییر خواهد کرد؛ در سایت وکیل تلفنی ما، وکلای مجرب به صورت 24 ساعته حضور دارند و می توانند شما را در مورد جریمه ی امور پزشکی یاری کنند شما می توانید با تماس از طریق تلفن همراه به صورت آنلاین و تلفنی از متخصصان سایت ما نهایت استفاده و مشاوره را بگیرید.
وکیل متخصص جرایم پزشکی آنلاین و 24 ساعته
امکان دارد که وقتی کسی به عنوان بیمار به پزشک مراجعه می کند، احساس کند که پزشک در رسیدگی به این بیمار کوتاهی می کند، یا زمانی که یک بیمار نیاز به جراحی زیبایی دارد، پزشک معالج وی این عمل جراحی به خوبی انجام نداده و رضایت وی را جلب نکرده است؛ دراین صورت قانون به وی اجازه می دهد که بابت قصور پزشک شکایت کند و از مراجع قانونی بخواهد که به این مسئله رسیدگی کند.
ماده ی 2 قانون مجازات اسلامی می گوید: (هر رفتاری اعم از فعل یا ترک فعلی که در قانون برای آن مجازات تعیین شده است، جرم محسوب می شود).
هر کسی که در حوزه ی پزشکی دخالت کند و باعث شود که آسیبی به بیمار برسد، مانند: خال برداری های بدون مجوز که توسط افراد غیر متخصص انجام می شود و یا لایه برداری ها ی صورت و بوتاکس، یا هر کاری که در زمینه ی زیبایی انجام می شود؛ دراین صورت اگر بیمار راضی نباشد می تواند علیه وی شکایت کند، و قانون هم برای این گونه افراد مجازات در نظر گرفته است.
اشتغال یک متخصص یک رشته ی پزشکی در رشته های دیگر هم دخالت غیر مجاز در آن رشته محسوب می شود و این امر باعث شده که این جرم بیشتر گسترش پیدا کند.
وکلا و مشاوران حقوقدان ما در سایت وکیل تلفنی می توانند شما را در زمینه ی جرائم افراد غیر پزشکی که به افراد آسیب می زنند، راهنمایی و مشاوره بدهند وکلای ما به صورت شبانه روز آماده ی پاسخ گویی به سوالات شما عزیزان هستند؛ شما می توانی با اطمینان کامل از این عزیزان مشاوره بگیرید.
شکایت آنلاین و تلفنی 24 ساعته از موسسات غیر قانونی پزشکی
برای شکایت از قصور پزشکان، عدم رعایت نرخ تعرفه توسط پزشک، ارائه ی داروهای مشابه به جای داروهای اصلی، برخورد نامناسب کادر پزشکی با بیماران، عدم پذیرش بیماران اوژآنسی توسط مراکز درمان، نداشتن امکانات ضروری پزشکی و...، مردم می توانند با مراجعه به مراجع صالح، مثل: دادسرای جرائم پزشکی علیه این افراد شکایت کنند.
دراین زمینه شما می توانید کار شکایت کشی، نگارش دادخواست، رفتن به دادگاه، گرفتن حق و حقوق خود از این افراد می توانید از یک وکیل ماهر کمک بگیرید تا در ادامه ی راه به شما کمک کند و بهترین راهکار را به شما ارائه دهد، برای ارائه ی دادخواست و نحوه ی تنظیم آن، همچنین جمع کردن مدارک، شواهد از دفاتر پزشکان، مراکز درمانی برای اثبات ادعای شما کمک شایانی به شما می کند.
شما می توانید برای وکالت دادن به وکیل متخصص در این زمینه به سایت وکیل تلفنی مراجعه کنید و از وکلای با تجربه ی ما پیرامون این مسئله کمک بگیرید، شما می توانید با اطمینان کامل از وکلای سایت وکیل تلفنی کمک و مشاوره به روش های مختلف آنلاین یا تلفنی دریافت کنید، وکلای ما در همه ی شهرها حضور دارند؛ می توانید از طریق هماهنگی با آنها ملاقات حضوری نیز داشته باشید.