موسسه وکیل تلفنی

  • عباس صفارزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۴۴:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۷:۲۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۶:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • پوریا طلوعی تویسرکانی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۷:۱۳:۳۲ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۵
  • محمد یاسین احمدی گرامی : سوال حقوقی شما در حال بررسی توسط وکیل می باشد ساعت ۱۷:۷:۱۱ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • محمد یاسین احمدی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۷:۴:۹ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۳:۴۱:۲۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۴:۵۶:۳۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۲
  • سمیرا ندافی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۳:۱۰:۳۳ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۰
  • حسین ساداتی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۲۶:۳۰ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

رجوع از طلاق

 امکان رجوع زوج از وکالت در طلاق به زوجه

طلاق از مهمترین اعمال مورد پذیرش شرع و قانون بوده و دارای پیامد های جبران ناپذیر خانوادگی و اجتماعی می باشد؛ با توجه به این پیامد ها، شرع و قانون تمام تلاش خود را صرف تنظیم قواعد لازم برای پایداری بنیان خانواده و کاهش طلاق نموده؛ طلاق رجعی یکی از انواع دسته بندی های طلاق می باشد که در آن امکان بازگشت به زندگی مشترک و یا به اصطلاح امکان رجوع از طلاق، وجود دارد؛ برای آشنایی بیشتر با امکان یا عدم امکان این موضوع و لزوم دریافت مشاوره حقوقی در این خصوص، با ما همراه باشید.

 

 

 

رزرو مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی 02147625900

مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت 
۵ دقیقه
50.000 تومان
۱۰ دقیقه
100.000  تومان
۱۵ دقیقه
120.000 تومان
۲۰ دقیقه
200.000  تومان
۳۰ دقیقه
250.000  تومان
۱ ساعت
350.000 تومان
مشاوره حقوقی حضوری 500.000 تومان
مطالعه اوراق پرونده همراه با 5 دقیقه مشاوره با وکیل 150.000 تومان
نگارش نامه ها و درخواست های اداری  300.000 تومان
محاسبه فوری دیه توسط وکیل  100.000 تومان 
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز توسط وکیل  50.000 تومان
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان

در صورت تمایل می توانید مبلغ مورد نظر خود را به شماره کارت 6219861069798741 به نام خانم آناهیتا توکلی واریز نمایید و  اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا وات ساپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

توجهتمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.

 

اگر از طلاق دادن همسرمان پشیمان شدیم چه کنیم؟

 

regretting after divorce

پشیمانی از طلاق گرفتن

 

اگر مرد از طلاق دادن همسرش پشیمان شد، می تواند در طول مدت زمان عده با ادای لفظ و یا انجام عملی بدون منعقد کردن مجدد عقد نکاح به همسر خود رجوع کند و با هم به زندگی مشترک خود ادامه دهند.

رجوع از طلاق به طور مطلق نیاز به اراده و ادای لفظ یا انجام فعلی از سوی مرد دارد؛ یعنی اگر زن در طلاق رجعی اقدام به بازگشت نماید هیچ تاثیری نخواهد داشت و مرد یا باید به صورت کلامی از همسر خود درخواست کند که برگردد و یا از طریق محبت کردن به همسر خود از طریق رفتار و اعمال خود خواستار برگشت زن باشد.

متقاضیان گرفتن مشاوره حقوقی رجوع از طلاق می توانند با وکلای متخصص و مجرب ما در سایت وکیل تلفنی به منظور مشورت با وکیل و پیدا کردن راه حل مناسب به دلیل پشیمانی بعد از طلاق اقدام نمایند.

 

آیا می توان طلاق را پس گرفت و دوباره به زندگی مشترک بازگشت؟

بله، در طلاق رجعی زن تا پایان مدت زمان عده همسر مرد شناخته می شود و مرد موظف به پرداخت نفقه به وی می باشد، در صورتی که مرد خواهان بازگشت به زندگی مشترک و ازدواج دوباره باشد، باید درخواست خود را به دادگاه ارائه کرده و از او اجازه بگیرد؛ همانطور که گفته شد رجوع از طلاق تنها به خواست و اراده مرد بستگی دارد و تنها در طول مدت زمان عده امکان پذیر می باشد.

 

اولین گام برای رجوع از طلاق و بازگشت به زندگی مشترک، چیست؟

 

circumstances of regretting from divorce

طلاق فوری و پشیمانی ناشی از آن

 

اولین و مناسب ترین گام برای رجوع از طلاق و بازگشت به زندگی مشترک، گرفتن مشاوره از یک فرد متخصص و با تجربه در امور و قوانین مربوط به رجوع از طلاق می باشد؛ در حال حاضر با شرایط کرونا بهترین و مطمئن ترین کار گرفتن مشاوره حقوقی از وکیل طلاق آنلاین می باشد.

شما می توانید با اطمینان خاطر از طریق روش های آنلاین و تلفنی برای مشاوره حقوقی آنلاین رجوع از طلاق و بازگشت آنلاین از طلاق با مشاورین متخصص و مجرب ما به صورت آنلاین و از سراسر دنیا با اطمینان خاطر ارتباط برقرار کنید.

 

مزایای مشورت با وکیل آنلاین امور زناشویی، قبل از رجوع به طلاق چیست؟

از مزایای مشورت با وکیل به صورت آنلاین قبل از رجوع به طلاق می توان به، از بین رفتن ابهامات موجود در رابطه با مسائل و قوانین مربوط به رجوع از طلاق، تصمیم گیری به صورت قطعی و تضمینی؛ همچنین رجوع از طلاق به روش مناسب بدون ایجاد مشکل در هر زمان و مکانی با اطمینان خاطر و بدون اتلاف وقت و صرف هزینه های اضافی، اشاره کرد.

متقاضیان گرفتن مشاوره به صورت فوری می توانند از طریق پرسش و پاسخ فوری حقوقی  برای پرسیدن سوالات خود مبنی بر پس گرفتن آنلاین و فوری طلاق  و دریافت پاسخ سوالات مربوط به قواعد بازگشت به زندگی مشترک به دلیل پشیمانی از طلاق با مشاورین مجرب و حرفه ای ما در وکیل تلفنی ارتباط برقرار کنند.

 

بهترین وکیل آنلاین رجوع از طلاق را کجا می توان یافت؟

 

Best lawyer for regretting after divorce

تحلیل آنلاین و فوری طلاق به صورت 24 ساعته

 

اگرچه مشاوره حقوقی به صورت آنلاین مزایای زیادی دارد، اما حساسیت بیشتر در شناخت و انتخاب مشاور متخصص و متبحر از معایب این نوع از مشاوره می باشد؛ با توجه به این مسئله متقاضیان گرفتن مشاوره به صورت آنلاین می توانند علاوه بر اکتفا به نماد اعتماد الکترونیکی موسسه وکیل تلفنی، به ضمانت قیمت و کیفیتی که موسسه حقوقی ما همراه با گواهی حسن انجام کار به آن ها ارائه می دهد، اعتماد کنند.

موسسه وکیل تلفنی با در بر داشتن بیش از هزار وکیل متخصص در امور حقوقی  به همراه تجربه چندین ساله در پیگیری و حل مشکلات حقوقی، در سراسر کشور آماده ارائه خدمات حقوقی به صورت حضوری، تلفنی و آنلاین به سراسر ایران و کشور های دیگر می باشد.

متقاضیان گرفتن مشاوره حقوقی به صورت 24 ساعته می توانند از طریق مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته برای ارتباط با  وکیل آنلاین رجوع از طلاق ارزان و تضمینی 24 ساعته و وکیل آنلاین طلاق خانم ارزان و تضمینی 24 ساعته، با اطمینان خاطر و از سراسر دنیا اقدام نمایند.

 

رای شعبه ۸ دیوان عالی کشور در خصوص رجوع از طلاق

 

returning from divorce

وکیل آنلاین رجوع از طلاق 24 ساعته و فوری

 

شماره دادنامه: ۶۶۰۰۱۹۱

اعتراضات فرجام خواه خانم (ن. ن. ) نسبت به دادنامه شماره ۶۶۰۰۱۹۱- 91/02/30 شعبه ششم دادگاه تجدیدنظر استان همدان که در جهت تأیید رأی بدوی صادر و به موجب آن دعوی مطروحه به خواسته صدور گواهی عدم امکان سازش جهت اجرای صیغه طلاق توافقی محکوم به بطلان اعلام گردیده وارد و موجه نیست؛ زیرا وکالت مورد استناد فرجام خواه و نیز عدم عزل وکیل با توجه به مندرجات مستند پیوست پرونده ضمن عقد لازمی شرط نشده و صرف توافق شفاهی انجام شده بین طرفین در خارج بر عدم عزل وکیل به نحوی که در وکالت نامه استنادی تصریح گردیده، بدون معلوم بودن ماهیت حقوقی این توافق و محرز بودن لزوم آن، اختيار موکل را در عزل وکیل خود ساقط نمی ‌نماید.

با وجود اینکه زوجه فرجام خواه در مقام اعمال وکالت تفویضی از طرف زوج فرجام خوانده، ضمن انتخاب وکیل دادگستری برای ایشان به اتفاق وکیل مع الواسطه نامبرده درخواست طلاق توافقی نموده اند، معهذا زوج فرجام خوانده که شخصأ در دادگاه حضور یافته در جلسه اول دادرسی به شرح صورت جلسه مورخ 90/11/24 على رغم اقرار بر اصالت وکالت نامه رسمی استنادی فرجام خواه، صریحاً اعلام داشته که حاضر به طلاق توافقی نبوده و وکیل را هم قبول ندارد که مفاد اظهارات نامبرده بر عزل وکیل از وکالت تفویضی موضوع وکالت نامه استنادی زوجه [دلالت] دارد؛ بنابراین، با مرتفع شدن وکالت تفویضی موضوع وکالت نامه مدرکیه زوجه و نیز مخالفت زوج فرجام خوانده به طلاق همسرش، خواسته طلاق توافقی مطروحه که زوجه فرجام خواه اصالتاً و به وکالت از طرف زوج درخواست نموده، موضوع منتفی بوده و از این رو دادنامه فرجام خواسته با توجه به محتویات پرونده و استدلال منعکس در آن موجهاً و منطبق بر موازین قانونی اصدار يافته، چه از حیث ماهوی و چه از جهت رعایت اصول و قواعد دادرسی، ایراد و اشکال مؤثر در تخديش، بر دادنامه مرقوم مترتب نیست؛ فلذا ضمن رد فرجام خواهی مطروحه مستنداً به ماده ۳۷۰ قانون آیین دادرسی مدنی دادنامه فرجام خواسته نتیجتاً ابرام می ‌گردد.

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

طلاق به دو نوع طلاق بائن و طلاق رجعی تقسیم می شود که این تقسیم بندی بر اساس وجود یا عدم وجود قابلیت رجوع از طلاق می باشد. در قانون مدنی و قانون حمایت از خانواده و همچنین در عرف جامعه، تقسیم بندی فوق پذیرفته شده و بسیاری از فقها در احکام رجوع کردن بعد از طلاق اتفاق نظر دارند. رجوع در لغت به معنی بازگشت به وضعیت سابق می باشد. در ازدواج، اگر مرد حق رجوع به زن، بعد از طلاق را داشته باشد، می تواند بدون نیاز به عقد مجدد و تشریفات، دوباره به زن محرم شده و زن و شوهر محسوب شوند. قانون امور حسبی، زوجه را در حالت طلاق رجعی، همچنان به عنوان همسر مرد به حساب می آورد. در علم حقوق، به اعمالی که برای انجام، نیاز به اراده دو نفر دارند عقد می گویند و در مقابل اعمالی که با اراده یک نفر قابل انجام است، ایقاع نامیده می شود. رجوعی نیز ایقاعی است که ارائه مرد در آن دخیل است و بعد از طلاق رجعی و در مواردی بعد از طلاق بائن انجام می پذیرد. هرچند فعل رجوع نیاز به عقد مجدد ندارد اما باید برای ثبت رجوع ظرف مدت یک ماه اقدام نمود، در غیر اینصورت، رابطه زن و مرد جرم محسوب شده و مجازات دارد. قصد رجوع می تواند به صورت کلامی یا عملی از سوی مرد مطرح شود. به طور مثال، مرد می تواند با بوسیدن یا گرفتن دست همسر سابق خود با نیت رجوع، قصد خود را مبنی بر پشیمانی بعد از طلاق و رجوع در طلاق ابراز نماید. شرایط طلاق رجعی یکی از ویژگی های طلاق رجعی، ابقای زوجیت در مدت عده است. در این ایام، تمام تکالیف و حقوق فی مابین دو طرف در صورتی که با اصل طلاق تضاد نداشته باشد، قابل اجرا است. نفقه زوجه در مدت عده در طلاق رجعی، بر عهده زوج است. بعلاوه نکاح مرد پیش از پایان یافتن زمان عده، با خواهر زن حرام و ممنوع می باشد. شرایط رجوع از طلاق رجعی به این صورت است که مرد می تواند در زمان عده طلاق رجعی، بدون نیاز به ازدواج مجدد و ثبت آن به زن رجوع نماید. رجوع بعد از طلاق خلع طلاق خلع نوعی طلاق بائن است که به واسطه کراهت زن از مرد با پرداخت مالی به مرد انجام شده و موافقت مرد برای طلاق جلب می شود. مال پرداخت شده می تواند بخشی یا تمام مهریه بوده یا مبلغی بیش از مهریه باشد. رجوع بعد از طلاق خلع تنها در صورتی می تواند اتفاق بیفتد که زن در مدت عده، مهریه بخشیده شده خود را مطالبه نماید. در غیر اینصورت، مرد حق رجوع ندارد. شرایط رجوع بعد از طلاق توافقی نیز مانند طلاق خلع است زیرا طلاق توافقی نوعی طلاق خلع به حساب می آید. رجوع در طلاق بائن در صورتی که زن در طلاق بائن، یائسه یا باکرده باشد، از آنجایی که عده به وی تعلق نمی گیرد، طلاق و بذل مهریه به دو طرف قطعی شده و نمی توانند از آن رجوع نمایند. اما در صورتی که زن عده داشته باشد، تنها در صورتی که زن از مهریه بذل شده خود رجوع نماید، مرد حق رجوع دارد و طلاق بائن به طلاق رجعی تبدیل می شود. نحوه ثبت رجوع از طلاق مدت زمان رجوع بعد از طلاق رجعی، تا پایان مدت عده زن می باشد. پس از پایان زمان عده اگر مرد قصد رجوع داشته باشد، باید اقدام به ازدواج مجدد نماید. این مدت در طلاق بائن منوط به زمانی می شود که زن از بذل مهریه رجوع کرده باشد. برای ثبت رجوع باید به دفترخانه رسمی که طلاق در آن تنظیم شده است مراجعه نمود و سردفتر، اقدام به ابطال صورت جلسه طلاق نماید. در صورتی که مرد تا یک ماه وقوع رجوع را ثبت نکند، زن می تواند از وی شکایت نموده و دادگاه ضمن الزام مرد به ثبت رجوع، وی را به پرداخت جزای نقدی از ۸۰ تا ۱۸۰ میلیون ريال یا ۹۱ روز تا ۶ ماه حبس محکوم نماید.
وکالت در طلاق و یا امکان رجوع از آن و استفاده از الفاظ حقوقی به کار رفته در آن حتما باید توسط وکیل و با مشورت او انجام شود ، و به راحتی با تماس با سایت وکیل تلفنی این امکان فراهم میشود
با سلام طلاق از مهمترین اعمال مورد پذیرش شرع و قانون بوده و دارای پیامد های جبران ناپذیر خانوادگی و اجتماعی می باشد؛ با توجه به این پیامد ها، شرع و قانون تمام تلاش خود را صرف تنظیم قواعد لازم برای پایداری بنیان خانواده و کاهش طلاق نموده؛ طلاق رجعی یکی از انواع دسته بندی های طلاق می باشد که در آن امکان بازگشت به زندگی مشترک و یا به اصطلاح امکان رجوع از طلاق، وجود دارد؛

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه تهران: میدان انقلاب - ابتدای کارگر جنوبی - کوچه رشتچی - پلاک 14 - طبقه اول - واحد 3.

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه مازندران:

استان: مازندران، شهرستان : آمل، بخش : مرکزی، شهر: آمل، خیابان طالب آملی کوچه توحید4[نیما 3]کوچه توحید6[نیما4]، پلاک 36 طبقه اول واحد اول تلفن اداری:01144442509

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی