موسسه وکیل تلفنی

  • عباس صفارزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۴۴:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۷:۲۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۶:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • پوریا طلوعی تویسرکانی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۷:۱۳:۳۲ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۵
  • محمد یاسین احمدی گرامی : سوال حقوقی شما در حال بررسی توسط وکیل می باشد ساعت ۱۷:۷:۱۱ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • محمد یاسین احمدی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۷:۴:۹ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۳:۴۱:۲۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۴:۵۶:۳۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۲
  • سمیرا ندافی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۳:۱۰:۳۳ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۰
  • حسین ساداتی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۲۶:۳۰ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

مجازات تخریب عمدی خودرو

آیا تخریب عمدی خودرو دیگران جرم است؟

قبل از اینکه با مجازات تخریب عمدی خودرو آشنا شوید بهتر است به بررسی معنی کلمه تخریب بپردازیم. به لطمه زدن عمدی به صورت کلی یا جز به مال یا اشیایی که متعلق به اشخاص حقیقی یا حقوقی است تخریب گفته می‌شود. تخریب کردن نه تنها در نظام حقوقی دارای مسئولیت مدتی است بلکه مسئولیت جزایی نیز برای اشخاص دارد. در قانون هیچ معیار و ظابطه‌ای برای میزان خراب شدن یا صدمه زدن وجود ندارد بلکه این مسئله به عرف ارجاع داده می‌شود. به همین دلیل باید به عرف مراجعه کرد. یکی از عمده تخریب‌هایی که این روزها بسیار زیاد شده است تخریب عمدی خودرو است. مجازات تخریب خودرو کم نیست پس در صورت مواجه شدن با این مسئله حتما اقدام به شکایت از تخریب خودرو کنید. در این نوع از پرونده‌های حقوقی وکیل شکایت از تخریب خودرو می‌تواند کمک بسیاری به شما کند. موسسه وکیل تلفنی با ارائه خدمات مختلفی از جمله وکیل تلفنی بهترین گزینه برای کمک گرفتن است.

 

 

رزرو مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی 02147625900

مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت 
۵ دقیقه
50.000 تومان
۱۰ دقیقه
100.000  تومان
۱۵ دقیقه
120.000 تومان
۲۰ دقیقه
200.000  تومان
۳۰ دقیقه
250.000  تومان
۱ ساعت
350.000 تومان
مشاوره حقوقی حضوری 500.000 تومان
مطالعه اوراق پرونده همراه با 5 دقیقه مشاوره با وکیل 150.000 تومان
نگارش نامه ها و درخواست های اداری  300.000 تومان
محاسبه فوری دیه توسط وکیل  100.000 تومان 
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز توسط وکیل  50.000 تومان
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان

در صورت تمایل می توانید مبلغ مورد نظر خود را به شماره کارت 6219861069798741 به نام خانم آناهیتا توکلی واریز نمایید و  اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا وات ساپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

توجهتمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.

 

مجازات تخریب عمدی خودرو چیست؟

همانند هر جرم دیگری که مجازات دارد، تخریب عمدی خودرو نیز مجازات‌هایی دارد. شناخت این مجازات‌ها اهمیت بسیاری دارد. مجازات تخریب عمدی خودرو باید توسط دادگاه و کارشناسان مشخص شود. مجازات خودرو با توجه به تخریبی که وارد شده است جزای نقدی یا حتی حبس در زندان است. برای اینکه بتوانید اقدام به شکایت از تخریب خودرو کنید در مرحله اول به کمک یک وکیل نیاز دارید چرا که عدم شناخت قوانین و راه‌های حقوقی می‌تواند پرونده را برای شما سخت‌تر کند. پیدا کردن یک وکیل حرفه‌ای در شهر بزرگی مثل تهران شاید دشوار باشد اما مجموعه‌های حقوقی مختلفی هستند که خدمات حقوقی بسیار عالی دارند از بین این موسسات می‌توان به مجموعه وکیل تلفنی اشاره کرد. این مجموعه با ارائه خدمات مشاوره حقوقی 24 ساعته و شبانه روزی به صورت غیر حضوری سعی در حل مشکلات حقوقی در کمترین زمان دارد لازم به ذکر است این خدمات تنها برای شهروندان تهرانی نیست بلکه سایر شهرهای دیگر نیز می‌توانند از خدمات وکیل تلفنی این مجموعه نیز برای شکایت از تخریب خودرو یا سایر پرونده‌های حقوقی استفاده کنند.

 

می‌خواهم از همسایه‌ام بابت تخریب عمدی ماشینم شکایت کنم چه مراحلی را باید طی کنم؟

مشاوره حقوقی برای اثبات جرم ربا

برای اینکه به مجازات تخریب عمدی خودرو رسیدگی شود نیاز است که چند مرحله طی شود. همچنین فرد شاکی باید نسبت به این مراحل آگاه باشد تا بتواند کارهایی که باید انجام دهد را به بهترین صورت انجام دهد. در اولین قدم باید اقدام به تنظیم کردن شکواییه کرد. برای اینکه یک پرونده به جریان بیفتد در مرحله اول باید حتما شکایت طرح شده باشد لازم به ذکر است در صورتی که جرم جنبه عمومی داشته باشد وظیفه دادستان است که اقدام به اقامه دعوا کند. برای تنظیم کردن شکواییه به مدارکی نیاز دارد که در ادامه آن‌ها را بررسی می‌کنیم.

  • ذکر کامل مشخصات از جمله نام و نام خانوادگی، نام پدر، تابعیت، شماره شناسنامه و ...
  • ذکر موضوع شکایت و تاریخ و زمان وقوع
  • زیانی که وارد شده است و مطالبه شاکی
  • ادله وقوع و ذکر مشخصات شاهدها
  • در صورت امکان ذکر مشخصات مشتکی

در این هنگام قوه قضاییه وظیفه دارد اوراق متحدالشکل که شامل موارد بالا است را تهیه کند و در اختیار مراجعین قرار دهد. لازم به ذکر است در صورتی که از این اوراق استفاده نکنید مشکلی برای شکایت شما پیش نمی‌آید. بعد از تنظیم کردن شکوائیه باید اقدام به باطل کردن تمبر کنید که شامل تمبر برای تصدیق اوراق پیوستی و هزینه شکایت کیفری می‌شود.

در مرحله دوم بعد از تنظیم شکوائیه باید آن را به دادسرای صالح تقدیم کنید. در صورتی که محل وقوع جرم مشخص است آن را باید به دادسرای محل وقوع تقدیم کنید در غیر این صورت دادسرای محل کشف جرم یا دستگیری مرجع صالح است اما در صورتی که محل وقوقه مشخص نباشد یا جرم کشف نشده باشد باید به دادسرای محل اقامت مراجعه کرد. شاید تشخیص این مراحل کمی دشوار باشد به همین دلیل بهتر است حتما از یک وکیل متخصص در این حوزه برای شکایت و بررسی مجازات تخریب عمدی خودرو کمک بگیرید. پیشنهاد ما برای وکیل شکایت از تخریب خودرو موسسه وکیل تلفنی است.

مشاوره حقوقی شبانه روزی برای جرم تخریب خودرو

مراجع قضایی صالح برای رسیدگی به خسارت عمدی خودرو

مراجع صالحی که می‌توانند به شکایت از تخریب خودرو رسیدگی کنند در مرحله اول دادسرا و در مرحله دوم دادگاه محل وقوع جرم است. بعد از این که به این پرونده رسیدگی شد باید با صدور کیفر خواست آن را به دادگاه کیفری ارسال کرد. رسیدگی به این نوع از پرونده‌های حقوقی کار چندان راحتی نیست به همین دلیل بهتر است در صورت برخورد با این موارد حتما از یک وکیل متخصص کمک بگیرد. موسسه حقوقی وکیل تلفنی با ارائه خدمات مختلفی از جمله مشاوره حقوقی آنلاین خدمات بسیاری را در اختیار مراجعین خود قرار داده است. برای رسیدگی به مجازات تخریب عمدی خودرو می‌توانید به صورت تلفنی یا حضوری با وکلای این مجموعه در ارتباط باشید. همچنین می‌توانید از خدمات مشاوره واتس اپی این مجموعه نیز در صورت تمایل استفاده کنید.

مشاوره حقوقی برای نگارش دادخواست ضرر و زیان ناشی از جرم تخریب 
هزینه مشاوره حقوقی برای پرونده تخریب عمدی خودرو 
دادخواست تامین دلیل برای مطالبه خسارت افت قیمت خودرو 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

ضمن عرض ادب واحترام و تشکر فراوان بابت مطالب مفیدتون ک در اختیار ما گذاشتین تا استرس اینکه چگونه با مشکل پیش امده برخورد کنیم واین که مواقع است ک مشورت با یک با تجربه میتواند جلو بسیاری از مشکلات رابگیرد بنده کمال تشکر را دارم مشکل بنده تخریب عمدی ماشینم بوده ک با خاندن و مطاله این صفحه خیلی آگاه ب شکایتی که داشتم شدم
سلام مجازات تخریب خودرو کم نیست پس در صورت مواجه شدن با این مسئله حتما اقدام به شکایت از تخریب خودرو کنید. در این نوع از پرونده‌های حقوقی وکیل شکایت از تخریب خودرو می‌تواند کمک بسیاری به شما کند. موسسه وکیل تلفنی با ارائه خدمات مختلفی از جمله وکیل تلفنی بهترین گزینه است
ضمن عرض ادب و احترام و تشکر بابت مطالب مفیدتون معمولا مردم زمانی که دچار مشکلات میشوند نگرانی و استرس زیادی تجربه میکنند و این مواقع است که مشورت با یک متخصص و فرد باتجربه میتواند جلوی بسیاری از مشکلات بیشتر را بگیرد مثل بحث و مشاجره ای که در حیاط ساختمان ما اتفاق افتاد و با پادرمیانی بزرگترها و یک کنفرانس تلفنی با وکیل موسسه شما ختم به خیر شد موفق باشید
با سلام برای اینکه به مجازات تخریب عمدی خودرو رسیدگی شود نیاز است که چند مرحله طی شود. همچنین فرد شاکی باید نسبت به این مراحل آگاه باشد تا بتواند کارهایی که باید انجام دهد را به بهترین صورت انجام دهد. در اولین قدم باید اقدام به تنظیم کردن شکواییه کرد. برای اینکه یک پرونده به جریان بیفتد در مرحله اول باید حتما شکایت طرح شده باشد لازم به ذکر است در صورتی که جرم جنبه عمومی داشته باشد وظیفه دادستان است که اقدام به اقامه دعوا کند. برای تنظیم کردن شکواییه به مدارکی نیاز دارد که در ادامه آن‌ها را بررسی می‌کنیم
نظر به اینکه ماده ۷۲۷ قانون مجازات اسلامی، جرائم قابل گذشت که دادگاه مخیَر به صدور قرار موقوفی تعقیب یا تخفیف مجازات به لحاظ گذشت شاکی به جهات شرعی می‌باشد مواد ۶۸۷ و ۶۸۱ قانون مجازات اسلامی که ناظر به تخریب اموال دولتی است قید نگردیده است علی‌هذا تخریب اموال دولتی قابل گذشت نیست. نظر اقلیت با توجه به ماده ۷۲۷ قانون مجازات اسلامی که جرائم قابل گذشت را مشخصاً قید و اعلام نموده جز با شکایت شاکی خصوصی تعقیب نمی‌شود و در صورت گذشت شاکی خصوصی آن را قابل گذشت دانسته و از جمله جرائم قابل گذشت موضوع تخریب مندرج در مواد ۵۵۸ و ۶۷۷ همان قانون که اعلام نموده و قیدی نسبت به مال دولت یا خصوصی در این موارد ذکر نشده و ماده دیگری نیز برای مجازات تخریب به جز ماده ۶۷۸ این قانون قابل گذشت می‌باشد؛ ولی دادگاه می‌تواند با توجه به مالکیت مال نسبت به اعمال اختیار خود موضوع قسمت دوم ماده ۷۲۷ قانون مجازات اسلامی در مورد تخفیف مجازات اقدام نماید. نظر کمیسیون نشست قضائی (۲) جزایی مواردی از تخریب وسایل و تاسیسات مورد استفاده عمومی که با ماده ۶۸۷ قانون مجازات اسلامی منطبق باشد اساساً قابل گذشت نیست و در غیر موارد مذکور، تخریب اموال عمومی نیز مشمول ماده ۶۷۷ قانون مذکر است که بر اساس ماده ۷۲۷ همان قانون، تعقیب کیفری منوط به شکایت شاکی می‌باشد؛ ولی گذشت او لزوماً تعقیب را موقوف نمی‌نماید؛ بلکه به اختیار دادگاه قرار داده شده تا با رعایت موازین شرعی از تعقیب صرف‌نظر کند؛ یا در مجازات او تخفیف دهد؛ بنابراین، مورد اخیر را نیز نمی‌توان در زمره جرائمی از ناحیه شاکی قابلیت گذشت دارد قرار داد. مجازات تخریبجرم تخریب اموال خصوصی هرچند رسیدگی به ضرر و زیان و خسارات از ویژگی‌های ذاتی محاکم کیفری نیست لیکن مقنن به جهت وصول هرچه سریع تر خسارات و ضرر و زیان وارده به شاکی و همچنین آگاهی محکمه کیفری نسبت به موضوع اجازه داده پس از آنکه متهم تحت تعقیب قرار گرفت شاکی تا قبل از ختم دادرسی، دادخواست ضرر و زیان خود را با رعایت تشریفات قانون آیین دادرسی مدنی تسلیم دادگاه نماید که به تکلیف ماده ۱۷ ق.آ.د.ک. دادگاه کیفری مکلف است. «ضمن صدور رأی کیفری، در خصوص ضرر و زیان مدعی خصوصی نیز طبق ادله و مدارک موجود رأی مقتضی صادر کند، مگر آنکه رسیدگی به ضرر و زیان مستلزم تحقیقات بیشتر باشد که در این صورت، دادگاه رأی کیفری را صادر و پس از آن به دعوای ضرر و زیان رسیدگی می‌نماید.» ب) با تقدیم دادخواست به دادگاه حقوقی: مطابق مقررات آیین دادرسی مدنی و قانون مدنی مطالبه خسارت و ضرر و زیان از سبب یا مقصر یا مرتکب جرم از طریق محاکم حقوقی همیشه به عنوان یک راهکار اصلی موجود بوده و هست اما بنا به اظهار ماده ۱۶ قانون آیین دادرسی کیفری جدید که مقرر می‌دارد: «هرگاه دعوای ضرر و زیان ابتدا در دادگاه حقوقی اقامه شود، دعوای مذکور قابل طرح در دادگاه کیفری نیست، مگر آنکه مدعی خصوصی پس از اقامه دعوی در دادگاه حقوقی، متوجه شود که موضوع واجد جنبه کیفری نیز بوده است که در این صورت می‌تواند با استرداد دعوی، به دادگاه کیفری مراجعه کند؛ اما چنانچه دعوای ضرر و زیان ابتدا در دادگاه کیفری مطرح و صدور حکم کیفری به جهتی از جهات قانونی با تأخیر مواجه شود، مدعی خصوصی می‌تواند با استرداد دعوی، برای مطالبه ضرر و زیان به دادگاه حقوقی مراجعه کند. چنانچه مدعی خصوصی قبلاً هزینه دادرسی را پرداخته باشد نیازی به پرداخت مجدد آن نیست.» باید گفت که طرح دعوی جبران ضرر و زیان ناشی از جرم ابتدا در محکمه حقوقی در صورتی که شرایط مذکور را داشته باشد مانع طرح این چنین دعوایی در محکمه کیفری خواهد بود. جرم تخریب ماشینمحکومیت به شش ماه حبس به جهت تخریب شیشه خودرو تأخیر شاکی در شکایت (تحقق مرور زمان شکایت)، نمی‌تواند موجب تجویز اعاده دادرسی گردد. خلاصه جریان پرونده (م.ت.) به اتهام تخریب شیشه خودروی شاکی، آقای (ع.) تحت تعقیب قرار گرفته و در شعبه ۱۰۱ دادگاه جزایی س. به تحمل ۶ ماه حبس محکوم گردیده که پس از تجدیدنظرخواهی، شعبه ۱۴ تجدیدنظر استان گیلان رأی صادره را ابرام نموده است. پس از قطعیت رأی صادره، محکوم‌علیه با این ادعا که مرتکب جرم نشد، تقاضای اعاده دادرسی نموده و توضیح داده است که شش ماه قبل از شکایت شاکی با هم درگیری داشته‌اند که به خاطر ایراد ضرب و جرحی که به وی وارد شده، شاکی این پرونده آقای (ش.) مجرم شناخته شده و محکوم شده است و بعد از ۶ ماه علیه من شکایت کرده است و چگونه ممکن است فرد مورد تعرض قرار گیرد و ماشین وی تخریب شود و شکایت نکند. این تقاضا جهت رسیدگی به شعبه ۱۵ دیوان ارجاع گردیده است. رأی شعبه ۱۵ دیوان‌عالی کشور تقاضای اعاده دادرسی آقای (م.ت.) موجه و مستند نمی‌باشد؛ زیرا نامبرده به جرم تخریب شیشه خودرو شاکی در شعبه ۱۰۱ جزایی س. محکوم به شش ماه حبس گردیده که مورد تأیید شعبه ۱۴ تجدیدنظر گیلان قرار گرفته است و طبق محتویات پرونده محاکماتی که مطالبه و مطالعه گردید، شهود به ارتکاب جرم محکوم‌علیه شهادت داده‌اند و ادعای نامبرده مبنی بر اینکه شاکی بعد از ۶ ماه شکایت کرده نمی‌تواند موجب تجویز اعاده دادرسی گردد؛ لذا تقاضای نامبرده دفاع ماهوی از اصل اتهام بوده و منطبق با ماده ۲۷۲ قانون آیین دادرسی دادگاه‌های عمومی و انقلاب در امور کیفری نبوده و مردود اعلام می‌گردد.

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه تهران: میدان انقلاب - ابتدای کارگر جنوبی - کوچه رشتچی - پلاک 14 - طبقه اول - واحد 3.

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه مازندران:

استان: مازندران، شهرستان : آمل، بخش : مرکزی، شهر: آمل، خیابان طالب آملی کوچه توحید4[نیما 3]کوچه توحید6[نیما4]، پلاک 36 طبقه اول واحد اول تلفن اداری:01144442509

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی