در مبحث حاضر، اطلاعات حقوقی و مشاوره قضائی را در باب جرایم مرتبط با رایانه ارائه داده ایم. به روزترین و کارآمدترین مشاوره حقوقی در جرایم رایانه ای را ارائه خواهیم داد. تمامی مسائل و چالش های حقوقی و قضائی خود را در باب جرایم مرتبط با رایانه و فضای مجازی با ما در میان نهاده و پاسخ شفاف و کاربردی آن را دریافت نمائید. در هر نقطه ای از کشور عزیزمان که باشید، قادر خواهید بود تنها با یک تماس تلفنی ساده، با وکیل ما در ارتباط باشید.
جرایم رایانه ای نوظهور در سال 99
مشاوره حقوقی در جرایم رایانه ای تخصص ماست. همزمان با پیشرفت جوامع و نیز تکنولوژی، مسائل جدیدی نیز رخنمون می شود. هر تزی، آنتیتز خود را می طلبد. پیشرفت فناوری و دانش بشری، همیشه هم به نفع بشریت نبوده و نیست. نمونه ی بارز آن، جنگ و ابزار های مدرن کشتار می باشد. در زمینه ی جرایم رایانه ای نیز وضوع بدین نحو است. علی رغم اینکه دانش رایانه، دنیای جدید را متحول نموده است؛ اما در کنار آن، مسائل و مشکلات جدیدی را نیز حادث گردیده است. جرایم رایانه ای، نوظهور است. در دهه های سابق، چنین جرایمی در جوامع وجود نداشت؛ دستکم به صورت امروزی وجود نداشت. خلاصه ی کلام اینکه اگر چه رایانه و جهان کامپیوتر و فضای مجازی، بستری تازه ای را پیش روی انسان معاصر نهاده است، اما چالش ها و تبعات آن نیز بسیار جدی می باشد.
مردمان جهان و نیز مردمان سرزمین ما، همه روزه در بستر اینترنت و فضای مجازی حضور جدی دارند. امروزه اکثر امور و حتی نیاز های اساسی زندگی مدرن ما در بستر فضای مجازی و رایانه محقق می شود. به تبع این امر، مشکلات زیادی هم در همان بستر ایجاد می گردد. جرایم رایانه ای نمونه ی این مشکلات به شمار می رود. مشاوره حقوقی در جرایم رایانه ای راهی است برای برون رفت از مشکلات رایانه ای. در این باب ما آماده ی ارائه خدمات حقوقی هستیم. بهترین مشاوران حقوقی ما در حوزه ی جرایم رایانه ای، آماده ی پاسخگویی و گره گشایی شما عزیزان می باشند.
ماده ی 267 قانون مجازات اسلامی (مصوب 1392) اشعار می دارد: «سرقت عبارت از ربودن مال متعلق به غیر است». ماده ی 740 همان قانون ـ بخش تعزیزات ـ (ماده 12 قانون جرایم رایانه ای مصوب 1388) نیز بیان نموده: «هر کس به طور غیرمجاز داده های متعلق به دیگری را برباید، ... محکوم خواهد شد». سرقت، جرم نام آشنایی در فرهنگ حقوقی جوامع مختلف و جامعه ی ماست. همگان تصویر روشنی از بزه سرقت دارند. سرقت فقط ربودن عین مال نیست؛ ربودن داده و اطلاعات نیز مصداق سرقت تلقی می شود. چندانکه قانون جرایم رایانهای به این امر اذعان نموده است. مشاوره حقوقی در جرایم رایانه ای محملی است برای ارائه توضیح و نیز راهکار در خصوص بزه مذکور. کافیست با یک تماس، به صورت غیرحضوری در خصوص تمامی جرایم مرتبط با رایانه، مشاوره حقوقی تلفنی اخذ نمائید.
جرم هک کردن سایت و مجازات آنها
در سایت ویکیپدیا (دانشنامه ی آزاد) در خصوص «هک» چنین آمده است: «رخنه یا هک به معنی سود بردن از یک روش سریع و هوشمندانه برای حل یک مشکل در رایانه میباشد. در علوم مربوط به رایانه معنی هک گاه مساوی معنی کرک (به انگلیسیcrack) که رمزگشایی است نیز، عنوان میشود. در گفتگو های امروزی هک به معنی نفوذ به یک سیستم رایانهای است؛ و کرک نیز به معنی رمزگشایی است، و کراکر (به انگلیسی Cracker) به فرد گشاینده رمز میگویند». هک و هک کردن نیز واژه های ملموس و نامآشنایی برای همگانند. به خصوص در فضای مجازی امروزی، این واژه را بیشتر می شنویم و شاید تجربه می کنیم. جرم هک کردن سایت، نیز جزو جرایم همه گیر است. هکرها با این کار، صدمات و لطمات فراوانی را به صاحبان سایت (اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی) رسانده و گاه خسارات جبران ناپذیری را موجب می شوند. مشاوره حقوقی در جرایم رایانه ای در باب هک سایت نیز راه گشا و هدایتگر شماست.
کمتر کسی را میتوان یافت که در جامعه ی امروزی ایران، نام اینستاگرام را نشنیده باشد. این برنامه ی محبوب، در گوشی همراه های کثیری از افراد جامعه برای خود جا باز کرده است. اکثراً هم وطنان نیز دارای صفحه در این برنامهی محبوب م یباشند. به تبع این امر، مع الوصف، جرم هک پیچ اینتساگرامی نیز افزون و افزونتر شده است. مشاوره حقوقی در جرایم رایانه ای در خصوص جرم هک پیچ ایستاگرام، اطلاعات و راه حل های خوب و ارزنده ای را در اختیار شما قرار میدهد.
مشاوره حقوقی در جرایم رایانه ای در خصوص تخریب و اخلال داده ها یا سامانه ای رایانه ای و مخابراتی (که عنوان مبحث دوم قانون جرایم رایانه ای است)، اطلاعات جامع و شاملی را ارائه می دهد. ماده 8 قانون اخیرالذکر به تعریف و توصیف جرم معنونه پرداخته است. این ماده بیان داشته است:
«کلاهبرداری» در زمره ی جرایمی است که حتی نا آشناترین افراد جامعه با مفاهیم حقوقی نیز، به آن علم و اشراف دارند. متأسفانه، عده ی زیادی از ما قربانی کلاهبرداری شده ایم. امروزه، شکل کلاهبرداری نیز تغییر یافته و در فضای مجازی و در قالب کلاهبرداری رایانه ای انعکاس یافته است. ماده 13 قانون جرایم رایانه ای، کلاهبرداری رایانه ای را تعریف و مجازات آن را برشمرده است. اگر مورد کلاه برداری رایانه ای قرار گرفته اید، مشاوره حقوقی در جرایم رایانه ای راهکار شماست. تنها با تماس تلفنی با مجموعه وکیل تلفنی، از مشاوره حقوقی ما بهرهمند و برخوردار شوید.
مجازات سرقت انواع محتوا در دادگاه ایران
ادله ی اثبات در امور کیفری، محصور است. مادهی 160 قانون مجازات اسلامی (مصوب 1392) به آنها پرداخته است. برخی از این ادله، ریشه ای فقهی دارند. در هر حال، برای اثبات جرم، ادله و ابزار های نیاز است که مقنن آنها را احصاء نموده است. جرم سرقت نیز از این قاعده مستثنی نیست. اقرار، شهادت و علم قاضی در زمره ی ادله ی اثبات جرم سرقت می باشند. سرقت داده و محتوا نیز که صورت دیگر سرقت مرسوم، به شمار میرود، از ادله ی اثبات مستغنی نیست. مشاوره حقوقی در جرایم رایانه ای راهی است برای توضیح و تشریح ادلهی اثبات در جرم سرقت محتوا. پس با ما تماس بگیرید.
مشاوره حقوقی در جرایم رایانه ای تخصص همکاران ما در این مجموعه است. ما بهترین وکلا و مشاوران حقوقی و قضائی را در اختیار داریم و اینجا هستیم تا این تخصص ها را با شما به اشتراک بگذاریم. با تماس تلفنی و به صورت غیرحضوری، می توانید در کلیه ی حوزه های حقوقی و قضائی، علی الخصوص در زمینه جرایم رایانه ای، با مشاوران حقوقی ما ارتباط برقرار کنید و تمامی چالش ها، دغدغه ها و نیاز های حقوقی خود را در این حوزه برطرف نمائید.
طرح دعوای حقوقی و یا اقامه ی شکایت کیفری، همواره با موفقیت روبرو نمی شود. بسیار اتفاق می افتد که خواهان یا شاکی، به مقصود خود نمی رسند. این امر دلایل بی شماری دارد که خارج از مجال این مقال است. خاصه در جرایم رایانه ای که پدیده ای به نسبت نوظهور است، این امر بیشتر قابل توجه است. پس عقل سلیم حکم می کند، قبل از ورود در حوزه ی تخصصی جرایم رایانه ای و مسائل مرتبط با آن، با یک وکیل متخصص در امور جرایم رایانه ای مشاوره کنید. مشاوره حقوقی در جرایم رایانه ای نه یک پیشنهاد، بلکه یک نیاز است. حتماً و حتماً قبل از طرح دعوی، بایسته و شایسته است مشاوره حقوقی بگیریم. پس معطل نکنید؛ با یک تماس تلفنی ساده، نیاز های حقوقی خود را مرتفع نمائید.