موسسه وکیل تلفنی

  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • نگار عبادي گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۶:۵۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۵:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • زهرا علیزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۵:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۴
  • ساعی ساعی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۴۹:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۳
انجمن وکیل تلفنی

تعهد وكيل به موكل

تعهدات وكيل نسبت به موكل

در این مبحث به تعهداتی که برای وکیل در مقابل موکل ضمن عقد وکالت به وجود می آید می پردازیم؛ در ابتدای امر، هرکدام از این اصطلاحات که موضوع بحث ما هستند را شرح و بسط می دهیم؛ یکی از این مباحث وکیل است، وکیل در لغت به معنای نایب یا جایگزین دیگری می باشد و در حقوق از آن به عنوان شخصی یاد می کنیم که برای انجام امری که خود موکل برای انجام ان صلاحیت داشته باشد، جایگزین او می شود و خودش هم باید در این رابطه صاحب صلاحیت باشد.

 

مثال درخصوص تعهدات وكيل نسبت به موكل

 

oate example of a lawyer to advocate

وکیل آنلاین متعهد و منصف 24 ساعته

 

آقای الف را فرض کنید که نمی تواند جایگزین و وکیل شخص ممنوع المعامله ای برای خرید و فروش املاکش شود و همان فرد ممنوع المعامله هم نمی تواند وکیل هیچ کس در هیچ امر مالی باشد. (مستند به ماده ۶۶۲ قانون مدنی که در آن تصریح می شود وکالت باید در امری داده شود که خود موکل بتواند آن را به جا بیاورد وکیل هم باید کسی باشد که در انجام ان امر اهلیت داشته باشد؛ همچنین می توانید برای شفاف شدن موضوعی که مثال زدیم به ماده ۵۵۷ قانون تجارت در رابطه با تاجر ورشکسته نیز مراجعه نمایید که البته مرتبط به بحث کلی ما نیست).

در ادامه بیان می داریم که عقد وکالت، قراردادیست که ضمن آن امر مربوطه و شروط ضمن آن تعیین می شود؛ (معمولاً مهلت و مبلغ امر وکالت هم در آن قید خواهد شد) و ضمن آن وکیل متعهد به انجام امور و شروط ذکر شده در مقابل موکل شده و از آن طرف هم موکل متعهد به پرداخت حق الزحمه (در صورت اجرت دار بودن مورد وکالت) می باشد که این امر از حوصله این مقاله خارج است و ما در این بحث تنها به تعهدات وکیل خواهیم پرداخت.

 

تعهدات وکیل

 

oaths of a Lawyer

اورژانس وکلای متعهد ایرانیان 24 ساعته

 

این تعهدات در ساده ترین حالتی که بتوان به زبان عامیانه مثال زد، به دو بخش اولیه و مستقیم یا ثانویه و غیر مستقیم تقسیم می شود:

 

تعهدات اولیه و مستقیم وکیل نسبت به موکل 

این تعهدات همان امور و شروطیست که ضمن قرارداد قید شده است و اصلاً عقد وکالت به همان منظور تنظیم گشته است؛ وکیل موظف است موارد وکالت را انجام دهد و در پایان حساب دوران وکالت خود را تقدیم و اموال و اسناد موکل را مسترد کند؛ بنابراین اگر در این امر قصوری رخ دهد، وکیل مسئول جبران خسارت ناشی از آن قصور است؛ به عنوان مثال:

  • اگر وکیل اقای الف به موقع درخواست تجدید نظر نکند و یا اقای الف را بدون عذر موجه در صحن دادگاه تنها بگذارد و یا بدون حق توکیل کار را به وکیل دیگری محول کند مسئول جبران خسارات اقای الف می باشد.(مستند به ماده ۶۶۶ قانون مدنی که در ان تصریح می شود، هرگاه از تقصیر وکیل خسارتی به موکل متوجه شود که عرفاً وکیل مسبب آن محسوب گردد، مسئول خواهد بود).

برای حقوق دانان عزیز نکته ای قابل توجه است که به آن اشاره می کنیم, قانون گذار در ماده ای که (به امر وکالت مرتبط نیست) وکیل را امین نامیده است، مراجعه شود به ماده ۸۲ قانون مدنی در خصوص اداره کردن مال موقوفه توسط واقف که در ان تصریح شده است هرگاه واقف برای اداره کردن موقوفه ترتیب خاصی معین کرده باشد، متولی باید به همان ترتیب رفتار کند و اگر ترتیبی قرار نداده باشد، متولی باید راجع به تعمیر و اجاره و جمع اوری منافع و تقسیم ان بر مستحقین و حفظ موقوفه و غیره مثل وکیل امینی، عمل نماید).

 

نکته: در رابطه با اهمیت قصور در پیشبرد امر وکالت همان قدر می توان گفت که وکیل در صورت اشتباه در جریان رسیدگی به پرونده اگر اشتباه خیلی فاحش نباشد،  می تواند خود را از تحمل خسارت تبرئه سازد؛ اما هرگونه خسارت ناشی از قصوری در انجام امر وکالت نامه بر گردن وی خواهد بود.

 

تعهدات ثانویه و یا غیر مستقیم وكيل نسبت به موكل

قرارداد وکالت تنها در صورتی صحیح است که وکیل ان را قبول کند و بپذیرد؛ اما وکیل پس از قبول وکالت چه به صورت مطلق و چه به صوت موردی ملزم, متعهد و مسئول در رعایت مصلحت موکل می باشد؛ یعنی اجازه ندارد از حدود اختیارات خود تجاوز کند و یا این اختیارات را در جهت سواستفاده از اموال یا موقعیت موکل به کار برد یا بهتر است بگوییم جانب حسن نیت را رعایت نکند,اجازه ندارد اسرار موکل را فاش نماید و یا از اطلاعاتی که به منظور کمک در موضوع قرارداد از وی گرفته علیه خودش استفاده نماید.

ماده ۶۶۷ قانون مدنی صراحتاً بیان کرده است که وکیل باید در تصرفات و اقدامات خود مصلحت موکل را مراعات نماید و از انچه که موکل بالصراحه به وی اختیار داده یا برحسب قرائن و عرف و عادت داخل اختیار او است تجاوز نماید

 

همچنین در ماده ۱۰۷۲، ۱۰۷۳ و ۱۰۷۴ در خصوص وکالت در ازدواج بیان شده که:

  • در صورتی که وکالت به طور اطلاق داده شود وکیل نمی تواند موکله را برای خود تزویج کند؛ مگر اینکه این اذن صراحتا به وی داده شود و اگر وکیل از انچه که موکل راجع به شخص یا مهر یا خصوصیات دیگر معین کرده است تخلف کند صحت عقد متوقف بر تنفیذ موکل خواهد بود حکم ماده فوق در موردی نیز جاریست که وکالت بدون قید بوده و وکیل مراعات مصلحت موکل را نکرده باشد؛ برای مثال اگر اقای الف وکیل خانم ب باشد و وی را بدون اجازه صریح به عقد خود دربیاورد و یا آنکه با مهریه اندک یا به عقد شخص غیر موجهی در بیاورد در واقع رعایت مصلحت موکل را نکرده است و عملش منتفی محسوب می شود، مگر انکه خود موکل به ان اجازه و اعتبار دهد.

 

در ماده ۶۷۴ قانون مدنی نیز در خصوص تعهدات موکل به این موضوع اشاره شده که  در صورت عدم رعایت مصلحت موکل از طریق تجاوز از محدوده اختیارات انجام امور اضافه تر به جای موکل و به بهانه ی وکالت، وی هیچ تعهدی در مقابل وکیل ندارد، متن صریح این ماده، به شرح ذیل می باشد:

  • "موکل باید تمام تعهداتی که وکیل در حدود وکالت خود کرده است انجام دهد، در خصوص انچه که خارج از حدود وکالت انجام داده شده است، موکل هیچ گونه تعهد نخواهد داشت؛ مگر انکه اعمال فضولی وکیل را صراحتاً یا ضمناً اجازه کند و همچنین ماده ۴۱ قانون وکالت هم جهت با قانون مدنی تصریح می کند که در صورتی که خیانت وکیل نسبت به موکل ثابت شود، از قبیل آن که وکیل با طرف موکل ساخته و بالنتیجه حق موکل را تضییع نماید به محرومیت ابدی از شغل وکالت محکوم خواهد شد و موکل می تواند خسارت وارده بر خود را از او مطالبه نماید"

 

oaths of a Lawyer

 

وکیل آنلاین اورژانسی ارزان و تضمینی 24 ساعته

تفاوت بین وکیل پایه یک و پایه دو

مطالبه بهای دقیق و به روز زمین با سند و مدرک

فسخ معامله به علت کمبود مساحت

تیم بزرگ وصول مطالبات وکیل تلفنی

محاسبه افت قیمت خودرو بعد از تصادف

تعهدات اشخاص حقوقی

درباره ما

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

سلام، موکل باید تمام تعهداتی که وکیل در حدود وکالت خود کرده است انجام دهد، در خصوص انچه که خارج از حدود وکالت انجام داده شده است، موکل هیچ گونه تعهد نخواهد داشت؛ مگر انکه اعمال فضولی وکیل را صراحتاً یا ضمناً اجازه کند و همچنین ماده ۴۱ قانون وکالت هم جهت با قانون مدنی تصریح می کند که در صورتی که خیانت وکیل نسبت به موکل ثابت شود، از قبیل آن که وکیل با طرف موکل ساخته و بالنتیجه حق موکل را تضییع نماید به محرومیت ابدی از شغل وکالت محکوم خواهد شد و موکل می تواند خسارت وارده بر خود را از او مطالبه نماید.
باسلام عقد وکالت، قراردادی است که ضمن آن، امر مربوطه و شروط ضمن آن نعیین می شود و ضمن آن وکیل متعهد به انجام امور و شروط ذکر شده در مقابل موکل شده واز طرف دیگر، موکل منعهد به پرداخت حق الزحمه می باشد. هدف از استخدام وکیل، به عهده گرفتن دسته ای از وظایفی است که موکل خود به تنهایی دانش و تجربه کافی در انجام این امور را ندارد؛ درعوض، نیز وکیل متعهد می شود مواردی را که شرعا و اصولا به عهده ی اوست را درست انجام دهد تا موکل متحمل خسارت نگردد. وکیل پس از قبول وکالت چه به صورت مطلق و چه به صورت موردی، ملزم، متعهد و مسئول در رعایت مصلحت موکل می باشد.
با سلام و احترام؛ توصیه به شور و مشورت مساله ای است که در قرآن کریم بدان اشاره شده و عقل سلیم نیز حکم می نماید که همیشه استفاده از همفکری دیگران در مسائل مختلف از خودسرانه عمل کردن بهتر است. این مساله دقیقا در پرونده های حقوقی نیز صادق بوده و افرادی که از دو یا چند نفر در حل مسائل حقوقی کمک می گیرند همواره به نتایج بهتری دست پیدا می کنند . معمولا در زمان انعقاد قرارداد وکالت باید به یک سری از اصول و قواعد اولیه توجه نمود . باید دانست که به صورت کلی وکالت هم عقدی است مانند سایر عقود که در آن یک یا چند نفر در مقابل یک یا چند نفر دیگر تعهداتی بر ذمه دارند که باید رعایت نمایند . یک وکیل خود باید با رعایت عرف و احترام طرف مقابل و با گرفتن یک حق الوکاله مناسب، تمامی تلاش خود را در جهت موفقیت وکیل خود انجام دهد و در صورت کوتاهی از انجام وظاف مقصر خواهد بود . قانون حتی پا را فراتر گذاشته و بیان کرده که در صورت قصور وکیل وی قابل شکایت و تعقیب کیفری نیز می باشد پس بهتر است قبل از انعقاد قرارداد وکالت همه جوانب کار را سنجیده و پیامد های کار را گوشزد نمایم تا در صورت بروز هر گونه مشکل بتوانیم حق خودمان را استیفا کنیم.
با سلام هدف از استخدام وکیل، به عهده گرفتن دسته ای از وظایفی است که موکل خود به تنهایی دانش و تجربه کافی در انجام این امور را ندارد؛ در عوض نیز وکیل متعهد می شود که مواردی را که شرعاً و اصولاً بر عهده ی او هست را درست انجام دهد تا موکل متحمل خسارات مختلف نشده و خود وکیل نیز سر افکنده نگردد؛ موسسه حقوقی وکیل تلفنی با استخدام بیش از ۱۰۰۰ وکیل متخصص پایه یک خانم و آقای متعهد و متخصص در امور مختلف این امکان را ایجاد نموده تا مردم بتوانند به صورت ۲۴ ساعته با این عزیزان در ارتباط باشند و مشکلات حقوقی خود را حل نمایند

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی