دنیای امروزی دنیایی پر از کشمکش و هیاهو است و خانواده ها نیز بیرون از این هیاهو نیستند، همه به دنبال آرامش و آسایش در خانه ای امن می باشند؛ بسیار پیش آمده است که در خانواده عدم سازش بین زن و مرد بعد از ازدواج بوجود آمده و برای رهایی از این کشمکش ها زن و مرد به توافقاتی می رسند که از هم جدا شوند و طلاقی توافقی را به سر انجام برسانند؛ اطلاع از چگونگی شروع اولین گام اول برای طلاق در ادامه این مطلب برای شما شرح داده شده است و در 75% موارد به نوع درخواستی شما بستگی دارد؛ حال اجازه دهید تا قبل از ادامه دادن مطالب، ویدئوی یک دقیقه این زیر را با هم مشاهده کنیم.
وکیل طلاق 24 ساعته آنلاین
در جامعه کنونی تمایل افراد به سازش در مسائل بیشتر نمود پیدا کرده است و افراد ترجیح می دهند بدون کشمکش و صدمات روحی به هم بر سر موضوعات مهمی همچون ادامه زندگی با هم در صلح و صفا تصمیم گیری نمایند در طلاق توافقی زن و مرد با تفاهم از هم جدا می شوند و در مورد موضوعاتی مانند مهریه، نفقه، جهیزیه، حضانت فرزندان از قبل به تفاهم می رسند
زوجین در طلاق توافقی بعد از توافق بر سر موضوعات مالی و غیر مالی می توانند درخواست طلاق توافقی را به دادگاه خانواده ارائه دهند.
مراحلی که بعد از گام اول برای طلاق باید طی شود:
ثبت دادخواست طلاق.
مشاوره جهت صلح و سازش.
معرفی زن به پزشکی قانونی.
توافقات مالی و غیر مالی.
اعلام کتبی عدم سازش.
صدور رای دادگاه.
طلاق توافقی در دفترخانه.
در پرونده های خانوادگی در دستگاه قضاء مهم ترین و سخت ترین پرونده برای رسیدگی، پرونده ای است که دادخواست طلاق از طرف زوجه است؛ با توجه به تعهداتی که در ابتدای ازدواج زوجه قبول می کند و در عقد نامه آن را امضا می کند واگذاری حق طلاق به مرد است و زن فقط با قبول این شرط در مواردی که دلایلی موجه داشته باشد و بتواند آن ها را به اثبات برساند، می تواند تقاضای طلاق را از دادگاه داشته باشد؛ حال با ما همراه باشید تا گام اول طلاق و مراحل بعد از آن را توضیح دهیم ...
نکته (مهم): در طلاق خلع، برای اجرای صیغه طلاق مرد به مبلغی که زن می خواهد به او بدهد راضی باشد و گرنه صیغه طلاق جاری نخواهد شد و طلاقی صورت نخواهد گرفت.
آموزش طلاق گام به گام با وکیل تلفنی
گام اول برای طلاق از اهمیت ویژه ای برخوردار است و در نتیجه آن بسیار تاثیر گذار است زیر تنظیم دادخواست و راه های ارائه ادله کافی از مسیر هایی درست می تواند پرونده را به سمت یک پرونده موفق سوق دهد؛ توصیه ما در این موسسه حقوقی به شما در درخواست طلاق این است که با وکیل تلفنی، مشاوره حقوقی تلفنی، مشاوره حقوقی آنلاین، وکیل 24 ساعته و یا مشاورین حقوقی قبل از هر گونه اقدامی در ارتباط باشید و پرونده خود را به او بسپارید تا هم خود و هم فرزندانتان از صدمات روحی این مسیر پر پیچ و خم در امان بمانید و هم در وقت و همزمان صرفه جویی نمایید.
طلاق در دادگاه به سه صورت دیده می شود یا تقاضای طلاق از طرف زوجه است که در توضیحات بالا به آن اشاره کردیم و یا طلاق توافقی و یا تقاضای طلاق از طرف مرد درخواست می شود.در اینجا به مراحل یک طلاق توافقی اشاره خواهیم نمود:
گام اول برای طلاق بعد از توافق در تمامی امور مشترک، مراجعه به یکی از دفاتر خدمات قضایی برای ثبت دادخواست طلاق توافقی است. لازم به ذکر است بعد از ثبت دادخواست پیامکی دریافت خواهند نمود که تاریخ مراجعه به دادگاه خانواده در آن ذکر شده است.
پس از تشکیل پرونده در دادگاه حقوقی بدوی، زوج و زوجه دعوت به صلح و سازش می شوند تا شروع دوباره را داشته باشند و به موازات این موضوع طرفین به سازمان بهزیستی معرفی می شوند تا مشاوره های لازم جهت ادامه زندگی را در صلح و آرامش داشته باشند.
در این مرحله زوجه جهت مشخص شدن بارداری به پزشک قانونی معرفی می شود تا در صورت بارداری توسط پزشک قانونی به دادگاه گزارش داده شود.
بعد از مسلم بودن عدم توافق بین زوجین جهت ادامه زندگی توافقات مالی و غیر مالی بین زوجین، مانند: مهریه، مقدار نفقه زوجه، جهیزیه، حضانت فرزندان و اجرت المثل توسط دادگاه صورت جلسه می شود و به امضای زوجین می رسد.
معرفی داوران به دادگاه توسط زوجین و در صورت عدم موفقیت آن ها در ایجاد صلح و سازش، داوران موظف به اعلام عدم سازش بین زوجین را به صورت کتبی ارائه کنند.
دادگاه در این مرحله با توجه به پرونده نسبت به صدور حکم طلاق توافقی اقدامی می کند و در مدت یک هفته الی ده روز رای طلاق به زوجین ابلاغ می گردد؛ در صورت عدم اعتراض زوج و زوجه به رای صادر شده از طرف دادگاه مراحل طلاق توافقی انجام می گیرد و حکم صادر شده به زوجین از سوی دادگاه خانواده قطعی می گردد.
در آخرین مرحله بعد از رای دادگاه زوجین می توانند از لحظه دریافت رای دادگاه تا 3 ماه بعد از آن با در دست داشتن گواهی عدم امکان سازش به یکی از دفتر خانه های طلاق مراجعه نمایند و با حضور دو شاهد، صیغه طلاق خوانده شود و طلاق بین آن ها انجام گیرد. لازم به ذکر است بعد از خوانده شده صیغه طلاق زوجه باید مدت یک ماه و سه روز عده نگه دارد که این موضوع برای زنانی که یائسه شده اند لازم نمی باشد.
در صورت عدم حضور یکی از طرفین در مدت مذکور در دفترخانه طرف دیگر می تواند از طریق اجرای احکام دادگاه صادر کننده حکم طلاق توافقی، نسبت به اجرایی شدن حکم طلاق اقدامات لازم را انجام دهد.
ارزان ترین مشاوره تلفنی 24 ساعته با وکیل طلاق همراه
توصیه ما در این موسسه حقوقی به شما در درخواست طلاق این است گام اول برای طلاق را با مشاوره وکیل تلفنی، مشاوره حقوقی تلفنی، مشاوره حقوقی آنلاین، وکیل 24 ساعته و یا مشاورین حقوقی بردارید و قبل از هر گونه اقدامی پرونده خود را به او بسپارید تا هم خود و هم فرزندانتان از صدمات روحی این مسیر پر پیچ و خم در دادگاه ها در امان بمانید و هم در وقت و همزمان صرفه جویی نمایید.
مشاوره حقوقی 24 ساعته تلفنی و آنلاین در تمامی زمینه های ملکی |