باید گفت فرایند دریافت مشاوره حقوقی وصیت در موسسه های مختلف بسیار ساده است. اما هر یک از آن ها موضوعات گوناگونی را به عنوان خط مشی های سازمان برای دریافت مشاوره در نظر گرفته اند. ارائه چنین راه کارهایی به این خاطر است که مشاوران حاذق در موسسه اطمینان حاصل کنند که مشاوره های آن در حوزه مرتبط با مشاوره حقوقی وصیت منطبق با انتظارات شما است یا خیر؟
واژه وصیت به ریشه لغوی خود وصی به معنای فرمان دادن و سفارش کردن است. اما در اصطلاح فقه و حقوق مدنی این واژه به معنای تملیک و واگذاری عین اموال یا منفعت آن از شخص متوفی به شخص دیگری پس از فوت و در گذشت وی می باشد. در حقیقت از منظر مشاوره حقوقی وصیت، دخالت و صرف در اموال شخص پس از مردن وی برای دیگران مباح می باشد. از این منظر می توان وصیت نامه را سندی قانونی تعریف کرد که به موجب آن شخص وصیت کننده فرد یا افرادی مشخص شده را صاحب و نگهدار اموال خود می کند. می توان گفت یکی از مهم ترین موضوعات در دین اسلام و قانون مدنی موضوع حقوقی وصیت می باشد که در جاهای مختلف به اهمیت آن تاکید شده است. اما از آنجایی که بعضاً این موضوع موجبات بسیاری اختلافات را در اقشار و خانواده های مختلف فراهم آورده و پای آنان را به دادگستری ها کشانده است لذا برای انجام اقدامات هوشمندانه و مدبرانه و نیز آشنایی با این عمل، ارکان مختلف و مقررات مربوط به آن، نیاز شدیدی به مشاوره حقوقی وصیت در بهترین موسسه های حقوقی احساس می شود.
لزوم مشاوره حقوقی برای نگارش وصیت نامه
از منظر مشاوره حقوقی وصیت، آشنایی با این واژه, ارکان و شرایط مختص به آن از جمله موارد مهم و قابل توجهی است که هر فردی بایستی نسبت به آن آگاهی و دانش کافی داشته باشد. از این انتخاب بهترین موسسه حقوقی و بهره مندی از خدمات مشاوران حاذق، متخصص و حرفه ای در این زمینه می تواند بسیار کارساز و راه گشا باشد. اما گاهی اوقات برخی از افراد بنا به دلایل مختلف اعم از عدم دسترسی آسان، عدم اعتماد به نفس برای حضور در جلسات حضوری، نداشتن زمانبندی کافی برای شرکت در جلسات مشاوره، کمبود بهترین موسسه در محل سکونت، مشغله کاری بسیار و... قادر به انتخاب مشاوره حقوقی حضوری وصیت نیستند. از این رو برای این دسته از افراد مشاوره حقوقی تلفنی وصیت یا مشاوره حقوقی آنلاین وصیت بهترین گزینه انتخابی است.
اینکه هر فردی در طول زندگی خود که فرصتی برای حیات و زیستن دارد می تواند اموال، دارایی منقول و غیر منقول خود را هرگونه که بخواهد مالکیت و اداره کند واقعیتی انکار ناپذیر است. طبیعتاً چنین اختیاراتی پس از مرگ از وی سلب شده و به بازماندگان متوفی واگذار می گردد. این در حالی است که ممکن است شخص مذکور اهداف و برنامه هایی را برای اموال خود داشته باشد که در زمان حیات به هیچ یک از آن ها دست نیافته باشد. در این صورت چاره کار چیست؟ پاسخ بسیار روشن و مبرهن است. از آنجایی که در دین اسلام فرایندی تحت عنوان وصیت مبین گشته تا هر فردی بتواند تمامی اموال و دارایی خود را پس از مرگ نیز سازمان دهی کند لذا با انتخاب و به کار گیری بهترین مشاوره حقوقی وصیت می توان به اهداف خود جامه عمل پوشاند.
مشاوره حقوقی تلفنی وصیت.
مشاوره حقوقی آنلاین وصیت.
مشاوره حقوقی حضوری وصیت.
مشاوره حقوقی فوری وصیت.
مشاوره حقوقی نگارش وصیت نامه.
مشاوره حقوقی غیرحضوری وصیتنامه.
اموال و دارایی یکی از مهم ترین متعلقات بشر است که همواره از جایگاه ویژه و منحصر به فردی برخوردار است. یکی از موضوعاتی نشان دهنده این میزان اهمیت است موضوع وصیت و ارکان مربوط به آن است. بر اساس دین اسلام و مقرراتی که از سوی قانون مدنی تدوین گشته مسئله وصیت با آنچه که همه ما عرفا با آن آشنا هستیم بسیار متفاوت است. از این رو احتمال اینکه سهواً و عمداً مرتکب اشتباهات عرفی در این زمینه شویم بسیار زیاد است.
با استفاده از راهکارهای ارزان ترین مشاوره حقوقی وصیت نامه در بهترین موسسات حقوقی نه تنها آگاهی های لازم از اصول این مبحث که قانون برای جامعیت هرچه بهتر اموال در نظر گرفته است در ما افزایش می یابد بلکه می توانیم اموال و دارایی های خود را به صورت سند رسمی و تنظیم شده برای ایام بعد از فوت خود نیز سامان دهی کنیم.
به طور کلی بر اساس ماده 825 قانون مدنی، درخواست نگارش وصیتنامه بایستی توسط وکیل دادگستری صورت گیرد. اقسام و ارکان وصیت به دو نوع عهدی و تملیکی تقسیم بندی می شود. همان طور که می دانیم قریب به اکثریت اختلافات وراث پس از مرگ متوفی به موجب وصیتی است که به نفع آن ها تنظیم نشده است. در صورتی که موصی با انتخاب یک وکیل متخصص و با تجربه و استفاده از رهنمون های وی تحت عنوان مشاوره حقوقی وصیت بتواند وصیت نامه ای را با رعایت اصول و مقررات حقوقی تنظیم کند به راحتی از بروز چنین اختلافاتی جلوگیری می نماید.
درخواست نگارش وصیتنامه
بر اساس ماده 825 قانون مدنی چنانچه شخصی بخواهد بخشی یا منفعتی از اموال و دارایی خود را پس از مرگ به شخص یا اشخاص دیگری به طور مجانی واگذار کند بایستی وصیت تملیک را تنظیم نماید. اما آنچه که در این نوع وصیت مهم و قابل توجه است این می باشد که مفاد مندرج در آن مورد قبول موصی له واقع شود. به عبارتی عین یا منفعت وصیت شده مورد تأیید موصی له قرار گیرد. در غیر این صورت وصیت تملیکی قابل قبول نیست.
در این نوع وصیت شخصی یا اشخاصی از سوی متوصی مأمور به انجام امورات متصرفه می شوند. به چنین فرد یا افرادی در قانون مدنی وصی گفته می شود.
لازم به ذکر است که در جلسات مبنی بر مشاوره حقوقی وصیت و نگارش مفاد مندرج در آن نکاتی به هنگام تنظیم وصیت نامه به موصی یادآوری شود. نکاتی از قبیل:
آنچه که در وصیت نامه به عنوان اموال و دارایی قید می شود از منفعت عقلایی و ارزش مالی قابل قبولی برخوردار باشد. به علاوه آنکه دارای مشروعیت قانونی نیز باشد؛ در غیر این صورت مفاد مندرج در وصیت نامه باطل محسوب می شود.
اموال یا دارایی مندرج در وصیت نامه قابلیت معامله و خرید و فروش را داشته باشد. بر این مبنا اموال عمومی، اوقاف یا حق الناس نمی توانند در وصیت نامه درج گردند.
آنچه که به عنوان متصرفه در وصیت نامه قید می شود در مالکیت فرد متوصی باشد.
هزینه نگارش وصیت نامه و هزینه مشاوره حقوقی وصیتنامه با تمامی مفاد و قواعد مندرج شده در همان ابتدای کار به اطلاع موصی داده می شود.