موسسه وکیل تلفنی

  • عباس صفارزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۴۴:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۷:۲۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۶:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • پوریا طلوعی تویسرکانی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۷:۱۳:۳۲ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۵
  • محمد یاسین احمدی گرامی : سوال حقوقی شما در حال بررسی توسط وکیل می باشد ساعت ۱۷:۷:۱۱ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • محمد یاسین احمدی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۷:۴:۹ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۳:۴۱:۲۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۴:۵۶:۳۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۲
  • سمیرا ندافی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۳:۱۰:۳۳ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۰
  • حسین ساداتی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۲۶:۳۰ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

مراحل قانونی حضانت فرزند

مراحل قانونی حضانت فرزند

بسیاری از افراد هستند که تمایل دارند سرپرستی فرزندشان را بر عهده بگیرند، اما در واقع صلاحیتی برای این کار نداشته و تنها در جریان کشمکش طلاق به عنوان اهرمی برای فشار بحث حضانت فرزند را مطرح می کنند؛ والدین باید بدانند که در طی مراحل قانونی حضانت فرزند، ممکن است سرنوشت حضانت تغییر کند و دادگاه با در نظر داشتن مصلحت طفل، توانایی های فردی، و تمکن مالی افراد درباره ی سرپرستی کودک تصمیم می گیرد که در ادامه این مقاله به اختصار به این موارد پرداخته و سپس مراحل قانونی حضانت فرزند را به صورت تخصصی مورد بحث قرار خواهیم داد؛ البته توصیه اکید ما این است که ویدئوی کوتاه زیر را به هیچ وجه از دست ندهید.

 

سخنان یکی از بانوان وکیل خانواده، در خصوص یکی از رایج ترین مسائل مرتبط با فرزند

 

 

رزرو مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی 02147625900

مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت 
۵ دقیقه
50.000 تومان
۱۰ دقیقه
100.000  تومان
۱۵ دقیقه
120.000 تومان
۲۰ دقیقه
200.000  تومان
۳۰ دقیقه
250.000  تومان
۱ ساعت
350.000 تومان
مشاوره حقوقی حضوری 500.000 تومان
مطالعه اوراق پرونده همراه با 5 دقیقه مشاوره با وکیل 150.000 تومان
نگارش نامه ها و درخواست های اداری  300.000 تومان
محاسبه فوری دیه توسط وکیل  100.000 تومان 
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز توسط وکیل  50.000 تومان
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان

در صورت تمایل می توانید مبلغ مورد نظر خود را به شماره کارت 6219861069798741 به نام خانم آناهیتا توکلی واریز نمایید و  اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتس اپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

توجهتمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.

 

مراحل قانونی حضانت فرزند شامل چه مواردی است و به چه مواردی بستگی دارد؟

 

legal child custody steps

مشاوره حقوقی فوری و تخصصی حضانت با وکیل دادگستری

 

مسئله حضانت فرزند ممکن است در پی طلاق والدین، فوت یکی از والدین، و یا از دست دادن ناگهانی سرپرست خانواده به وجود بیایید که در زیر به مراحل قانونی حضانت فرزند در صورت رخ دادن هر کدام از این موارد پرداخته می شود؛ شایع ترین پرونده ی حضانت بعد از طلاق می باشد که:

 

  1. ابتدا باید نوع طلاق مشخص شود؛ ممکن است طلاق یک طرفه بوده و یا زوجین درباره ی حق و حقوق مالی دچار اختلاف باشند که باید به دادگاه مراجعه شود.

 

  1. ارسال دادخواست طلاق به دادگاه و لحاظ کردن مسئله حضانت در دادخواست گام بعدی است؛ اگر هر کدام از زوجین تقاضای سرپرستی فرزند را داشته باشد باید در دادخواست خود دلایل و مستندات خود را ارائه کند.

 

  1. حضور در دادگاه و ارزیابی مسئله حضانت توسط مقام قضایی.

 

ذکر این نکته ضروری است که در صورت طلاق توافقی زوجین می توانند درباره ی حضانت فرزند تصمیم گیری کنند و آن را به اطلاع دادگاه برسانند، و در این باره دادگاه مگر در صورت عدم صلاحیت دخالتی نخواهد کرد؛ همچنین در صورت فوت یکی از والدین، اگر والد دیگر تقاضای سرپرستی طفل را داشته، و در طی مراحل قانونی حضانت فرزند معترضی وجود نداشته باشد و شخص دیگری مانند جد پدری ادعایی در این باره مطرح نکند، دادگاه سرپرستی را به وی خواهد سپرد. 

مراجعه به مشاوره حقوقی تلفنی و گفتگو با وکیل آنلاین و 24 ساعته می تواند در مسیر کسب حضانت فرزند اطلاعات مفیدی را در اختیار افراد قرار دهد. 

 

موانعی که ممکن است در حضانت فرزند به وجود بیاید چیست و چگونه آن ها را از بین ببریم؟ 

 

 

در ماده 1173 قانون مدنی درباره موانعی که می تواند در مراحل قانونی حضانت فرزند ایجاد شود، و زمینه سلب صلاحیت را برای شخص متقاضی به وجود آورد سخن گفته شده است. 

اعتیاد پدر یا مادر به مواد مخدر و الکل می تواند یکی از مواردی باشد که دادگاه آن را به عنوان موانع حضانت در نظر بگیرد، با این شرط که اعتیاد والدین موجب عسر و حرج سایر اعضا خانواده شود. 

 

  1. فساد اخلاقی والدین: یکی دیگر از دلایل سلب حضانت است؛ در صورتی که فساد آنها آشکار شده و به این امر شهرت داشته باشند دادگاه حضانت را از ایشان سلب می کند.

 

  1. بیماری روانی: اگر بیماری های روحی و روانی والدین شدت داشته باشد، و این موضوع در پزشکی قانونی به تایید برسد.

 

  1. سوء استفاده از طفل: ممکن است هر یک از والدین با وارد کردن فشار به طفل از وی سواستفاده کند و و او را مجبور نمایند که به کار اجباری یا تکدی گری بپردازد.

 

  1. اشتغال به امور غیر قانونی: در صورتی که یکی از والدین به قاچاق، تکدی گری و ... بپردازد می تواند دلیلی برای سلب حضانت باشد.

 

  1. ضرب و شتم طفل: اگر والدین کودک را مورد آزار و اذیت جسمی و روحی قرار دهند و او را خارج از حد متعارف کتک بزنند دادگاه مانع از حضانت ایشان خواهد شد.

 

در صورتی که شخص متقاضی حضانت در چنین شرایطی قرار بگیرد می تواند با تماس فوری با وکیل 24 ساعته و از طریق مشاوره حقوقی آنلاین مراحل قانونی حضانت فرزند را پیگیری نماید و برای برطرف شدن موانع راهنمایی لازم را به دست آورد. 

 

چگونه به سریع ترین حالت ممکن حضانت فرزند را بگیریم؟

 

child custody at the fastest way

گام به گام سلب حضانت فوری و اصولی

 

حضانت یکی از مسائل مربوط به خانواده است که دارای پیچیدگی های زیادی است؛ کمک نگرفتن از کارشناس حقوقی و یا مراجعه به وکلای غیر حرفه ای می تواند مشکلات بیشتری را برای افراد به وجود آورد؛ بنابراین توصيه مي شود برای طی کردن مراحل قانونی حضانت فرزند به وکیل کارکشته در زمینه خانواده مراجعه شود.

سایت جامع وکیل تلفنی با معرفی برجسته ترین وکلای دادگستری به افراد کمک می کند که در کوتاه ترین زمان سرپرستی فرزند خود را به دست آورند؛ مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته از جمله خدماتی است که در وکیل تلفنی ارائه شده و در اسرع وقت پرونده شخص مورد بررسی قرار می گیرد و راهکارهای حقوقی در اختیار ایشان قرار داده می شود. 

 

در دادگاه حضانت چه سوالاتی پرسیده می شود؟

 

whatsapp dowry legal advice

 

در طی مراحل قانونی حضانت فرزند دادگاه سوالاتی را از والدین خواهد پرسید تا صلاحیت ایشان را مورد ارزیابی قرار دهد، در زیر نمونه ای از این سوالات آورده می شود:

 

پرسش (1): به چه علت شما خواهان حضانت فرزند می باشید؟

  • پاسخ به پرسش (1): فرزند من به من وابستگی شدیدی دارد، و من بیشتر از پدرش با فرزندم هستم و بهتر می توانم مشکلاتش را برطرف کنم. 

 

پرسش (2): شما در نگهداری از فرزند به چه اموری رسیدگی می کنید؟ 

  • پاسخ به پرسش (2): من در انجام تکالیف مدرسه فرزندم او را کمک می کنم، از مشکلاتش در مدرسه آگاهم، در تمام جلسات اولیا مربیان، من شرکت می کنم؛ برای ترمیم دندان هایش او را به دکتر برده ام و می دانم که پرونده پزشکی اش چطور پیش می رود؛ به طور کلی من همه ی کارهای پسرم را انجام می دهم.

 

پرسش (3): توانایی مالی تان برای امرار معاش چقدر است؟ 

  • پاسخ به پرسش (3): من توانایی اداره مالی خودم را دارم، اما برای فرزندم از شما درخواست می کنم که نفقه را طبق قانون برای پدرش مشخص کنید تا پرداخت نماید. 

 

توجه: در مراحل قانونی حضانت فرزند سوالات زیادی پرسیده می شود و لازم است که افراد با آمادگی کامل در دادگاه حضور پیدا کنند؛ مراجعه به سایت وکیل تلفنی و استفاده از بخش پرسش و پاسخ فوری حقوقی می تواند افراد را برای حضور در جلسات رسیدگی یاری دهد؛ ضمن اینکه سپردن پرونده به وکیل خانواده و دریافت مشاوره حقوقی فوری می تواند مراحل قانونی حضانت فرزند را برای افراد آسان تر کند. 

 

آیا میل فرزند تاثیری بر روی دادن حضانت به مادر یا پدر دارد؟

 

child will influence on his/hers custody

سلب حضانت تضمینی و تخصصی با وکیل دادگستری حضانت مجرب و پایه بالا

 

در قانون مدنی آمده است که هر کدام از فرزندان می توانند تا سن 7 سالگی در نزد مادر باشد، در صورتی که صلاحیت مادر برای دادگاه محرز شود حضانت را به مادر خواهد سپرد. اگر پدر بتواند عدم صلاحیت مادر را اثبات کند سرپرستی فرزند به او واگذار می شود. 

در بررسی مراحل قانونی حضانت فرزند دادگاه مسائل مختلفی را مورد ارزیابی قرار می دهد، ابتدا صلاحیت هر یک از والدین را خواهد سنجید و در این میان تمایل و وابستگی های روحی فرزند در نظر گرفته می شود؛ به طور کلی حضانت فرزند از جمله اموری است که نمی توان به صورت صفر و یک درباره ی آن تصمیم گیری کرد، باید اوضاع و شرایط به دقت بررسی شود، و مصلحت طفل، وابستگی روحی او، توانایی والدین برای سرپرستی مورد ارزیابی قرار بگیرد. 

قبل از اقدام برای حضانت فرزند می توان با انجام مشاوره حقوقی رایگان از مراحل قانونی حضانت فرزند اطلاعات لازم را به دست آورد و از کارشناس حقوقی روش های کاربردی و موثر در کسب حضانت فرزند را جویا شد.

 

حضانت فرزند در صورت اعتیاد یکی از والدین

لزوم اجازه پدر در ازدواج دخترش

بررسی حقوقی تفاوت سن در ازدواج دختر و شوهر

مشاور متخصص فرزندان

مشکلات رابطه جنسی در بارداری

همه چیز در مورد رحم اجاره ای

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

سلام. حضانت از تکالیف و حقوق زوجین است. لذا در صورت رعایت موارد قانونی و شرعی در صورت جدایی یکی از زوجین طفل می تواند با کسی که بیشتر انس دارد زندگی کند و این حق انتخاب را دارد مگر اینمه طرف دیگر این مورد را در دادگاه اثبات نماید که طرف دیگر صلاحیت نگهداری طفل را ندارد. دختر تا نه سالگی می تواند پیش والدین باشد و پس از ان در صورت وجود مشکل و خارج شدن از حضانت می تواند انتخاب کند که با پدر زندگی کند یا مادر. پسر هم تا 15 سالگی تحت حضانت است و پس از ان انتخاب با پسر است که با کدامیک زندگی کند
با سلام و عرض ادب، صورت طلاق توافقی زوجین می توانند درباره ی حضانت فرزند تصمیم گیری کنند و آن را به اطلاع دادگاه برسانند، و در این باره دادگاه مگر در صورت عدم صلاحیت دخالتی نخواهد کرد؛ همچنین در صورت فوت یکی از والدین، اگر والد دیگر تقاضای سرپرستی طفل را داشته، و در طی مراحل قانونی حضانت فرزند معترضی وجود نداشته باشد و شخص دیگری مانند جد پدری ادعایی در این باره مطرح نکند، دادگاه سرپرستی را به وی خواهد سپرد. اینجانب سحر نیک پور آماده مشاوره تکمیلی به شما عزیزان می باشم.
گرفتن حضانت فرزند توسط پد ریا مادر مراحلی دارد که باید در دادگاه طی شود واگر دادخواست خود را درست تنظیم کنیم حتما به نتیجه می رسیم برای تنظیم دادخواست می توانیم از سایت وکیل تلفنی کمک بگیریم آنها می توتنند با هزینه ی کمتر وبه صورت عالی برای ما دادخواست تنظیم کنند که ما زودتر به هدف برسیم پس حتما از این عزیزان کمک بگیریم
با سلام و تشکر از موسسه محترم وکیل تلفنی بخاطر سایت پر محتوا و مطالب بسیار مفیدی که در دسترس عموم قرار می دهید. مسایل ناظر بر حوزه دعاوی خانواده بسیار حائز اهمیت است و پرداختن به تمام ابعاد حقوقی آن می تواند موجب روشنگری و نهایتاً حفاظت و صیانت از کانون خانواده شود. با آرزوی موفقیت.
اینکه سایت وکیل تلفنی به تفضیل و با بیانی سهل و روان مشکلات حقوقی را برای مردم توضیح میدهد باعث میشود که نکات ابهام موجود که موجب بروز مشکلات فراوانی برای عموم افراد جامعه میشود، برطرف شود. اینکه بتوان در تمام ایام هفته و تمامی ساعات شبانه روز بدون‌محدودیت و آن هم از طرق آسانی مانند تماس تلفنی و ارتباط آنلاین با وکلا و مشاورین مشورت کرد و بهترین تصمیم را گرفت، کار شایسته ای است که توسط وکیل تلفنی در حال انجام است و من به عنوان یکی از کاربران وکیل تلفنی از تمامی خدمات شما رضایت کامل دارم و براتون آرزومند بهترین ها هستم.
سلام خسته نباشید به همه دوستان ... اگر کسی که حضانت طفل با اوست، از بر عهده گرفتن آن یا انجام و ظایف مربوطه به آن خودداری نماید ، دادگاه او را نسبت به آن الزام می کند. به موجب ماده ۱۱۷۲ قانون مدنی ، در چنین شرایطی، پدر یا مادری که حضانت بر عهده ی وی نیست، یا قیم یا یکی از خویشاوندان و یا دادستان می توانند از دادگاه تقاضا کند که مسئول حضانت را وادار به انجام آن نماید. چنانچه این الزام ممکن یا موثر نباشد، دادگاه حضانت را به خرج پدر و در صورت فوت او، به خرج مادر به فرد دیگری می سپارد.
یکی از بزرگترین سوالاتی که تمامی افرادی که در حوزه مشاوره حقوقی ازدواج و طلاق فعالیت دارند با آن رو به رو می‌شوند، حضانت فرزند پس از طلاق است. در ابتدای کار ممکن است هر یک از زوجین دلایل و منطق خود را برای حضانت فرزند خود داشته باشند. ولی باید به این نکته اشاره کرد که در آخر این قانون مقررات است که مشخص می‌کند که حضانت فرزند پس از طلاق به عهده کدامیک از والدین باشد. برای آشنایی بیشتر با این قوانین در ادامه با ما همراه باشید. حضانت فرزند حضانت در معنی، به معنی نگهداری فرزند یا کودک است. در ماده قانون 40 تا 47 قانون حمایت از کودکان در رابطه با این موضوع اوضیحات کامل آمده است که از حوصله این ملطب خارج است ولی باید به این موضوع اشاره کرد کهاز دید قانونی حضانت بیشتر به جنبه‌های رسیدگی و پرورش جسم کودک تاکید دارد و چندان موارد تربیتی و پرورش اخلاقی را در بر نمی‌گیرد. با رجوع به قوانین مدنی در رابطه با حضانت فرزند سن حضانت فرزند را بلوغ فرزندان در نظر گرفته است. برای حضانت فرزند قانون بیان کرده است که پیش از طلاق حضانت فرزند بر عهده زوجین است، مگر در صورتی که یکی از زوجین فوت کرده و دیگری از حضانت فرزند سر باز زند. بر اساس قانون رای دختران ۹ سالگی و برای پسران ۱۵ سالگی به عنوان سن حضانت در نظر گرفته شده است. در این مدت هیچ کدام از والدین که حضانت فرزند به آن واگذار شده است، نمی‌توانند مسئولیت‌های خود را در قبال فرزند ترک نمایند. مشاوره حقوقی حضانت فرزندان شرایط حضانت فرزند پس از طلاق زوجین در صورتی که افراد از یکدیگر طلاق بگیرند، اولویت نگهداری فرزند تا سن 7 سالگی با مادر خواهد بود، لازم به ذکر است که این موضوع هم برای فرزند پسر و هم دختر صادق است. پس از 7 سالگی فرزند، حضانت به عهده پدر خواهد بود و در صورتی که که والدین با حضانت فرزندان به مشکل برخورند، این دادگاه است که برای آنها تصمیم خواهد گرفت. البته تبصره هایی برای این مورد وجود دارد، به طور مثال اگر پدر به اعتیاد به مواد مخدر دچار باشد، حضانت فرزند پس از 7 سالگی نیز به عهده مادر خواهد بود. و این حضانت تا بلوغ فرزندان ادامه خواهد داشت. و پس از آن فرزند تا حدود زیادی آزادی انتخاب دارد.
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی وبا تشکر از زحمات.اگر والدین بخواهند در مدت زمان کوتاهی حضانت فرزندشان را به دست بیاورند باید با مشاوره حقوقی ارتباط گرفته و اطلاعات لازم را در این زمینه کسب کنند؛ حضانت نیازمند جمع آوری مدارکی برای اثبات صلاحیت و نوشتن لوایح مستند و مستدل بوده که این کار در وکیل تلفنی به خوبی انجام می شود؛ وکلای خبره ای که در حیطه خانواده فعالیت می کنند، با در نظر گرفتن روند قانونی حضانت، موکل خود را راهنمایی خواهند کرد
سلام دختر ۱۰ سالشه من و پدرش ۱ ساله که از هم جدا شدیم دادگاه حضانت دخترم را به من داد ۴ ماه قبل من با اقایی ازدواج کردم که بسیار مهربان هستند و با دخترم مانند یک پدر رفتار میکند اما همسرسابقم وقتی متوجه ازدواج مجدد بنده شد با من تماس گرفت و گفت دل تنگ دخترمان است و میخواهد دخترمان را ببیند من هم موافقت کردم الان دو هفته است که دخترم را برده و هرچقدر تماس میگیرم میگوید بچه را نمیدهم و نمیزارم بچه کنار یک مرد غریبه بزرگ شود تمام زندگی من بهم ریخته بود و شب ها خواب نداشتم تا اینکه امروز ساعت ۵ صبح که داشتم نماز میخواندم به فکرم رسید با یک وکیل صحبت کنم تا شاید به منِ مادر کمک کردند البته فکر میکردم‌ چون اول صبح است کسی پاسخگو نیست اما با اولین تماس به وکیل وصل شدم و مشاوره تلفنی دریافت کردم وکیل من را راهنمایی کرد که چگونه بطور قانونی دخترم را برگردانم و برایم دادخواست نگارش کردند که فوری برایم در واتساپ ارسال کردند و بنده هم طبق فرمایشات وکیل نگارش را در دفتر خدمات قضایی ثبت کردم واقعا از وکیل تلفنی مچکرم که من کمک کرد
به نظر من مشاوره حقوقی حضانت از وکیل تلفنی واقعاً کارسازه؛ چون هیچ جانبداری نمی کنن و شما را واقعاً به چشم یک پدر و مادر نگاه می کنن؛ نه مثل یک گاو برای دوشیدن، یا چه عرض کنم؟! مثل یک کیسه پول؛ این موسسه واقعاً همون وکیلیو داشت که من دنبالش می گشتم، البته هنوز یه چند مرحله از حضانت پسرم مونده ولی به لطف حق تعالی و همت ایشون، داریم کارو تموم می کنیم.

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه تهران: میدان انقلاب - ابتدای کارگر جنوبی - کوچه رشتچی - پلاک 14 - طبقه اول - واحد 3.

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه مازندران:

استان: مازندران، شهرستان : آمل، بخش : مرکزی، شهر: آمل، خیابان طالب آملی کوچه توحید4[نیما 3]کوچه توحید6[نیما4]، پلاک 36 طبقه اول واحد اول تلفن اداری:01144442509

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی