بسیاری از افراد هستند که تمایل دارند سرپرستی فرزندشان را بر عهده بگیرند، اما در واقع صلاحیتی برای این کار نداشته و تنها در جریان کشمکش طلاق به عنوان اهرمی برای فشار بحث حضانت فرزند را مطرح می کنند؛ والدین باید بدانند که در طی مراحل قانونی حضانت فرزند، ممکن است سرنوشت حضانت تغییر کند و دادگاه با در نظر داشتن مصلحت طفل، توانایی های فردی، و تمکن مالی افراد درباره ی سرپرستی کودک تصمیم می گیرد که در ادامه این مقاله به اختصار به این موارد پرداخته و سپس مراحل قانونی حضانت فرزند را به صورت تخصصی مورد بحث قرار خواهیم داد؛ البته توصیه اکید ما این است که ویدئوی کوتاه زیر را به هیچ وجه از دست ندهید.
مشاوره حقوقی فوری و تخصصی حضانت با وکیل دادگستری
مسئله حضانت فرزند ممکن است در پی طلاق والدین، فوت یکی از والدین، و یا از دست دادن ناگهانی سرپرست خانواده به وجود بیایید که در زیر به مراحل قانونی حضانت فرزند در صورت رخ دادن هر کدام از این موارد پرداخته می شود؛ شایع ترین پرونده ی حضانت بعد از طلاق می باشد که:
ذکر این نکته ضروری است که در صورت طلاق توافقی زوجین می توانند درباره ی حضانت فرزند تصمیم گیری کنند و آن را به اطلاع دادگاه برسانند، و در این باره دادگاه مگر در صورت عدم صلاحیت دخالتی نخواهد کرد؛ همچنین در صورت فوت یکی از والدین، اگر والد دیگر تقاضای سرپرستی طفل را داشته، و در طی مراحل قانونی حضانت فرزند معترضی وجود نداشته باشد و شخص دیگری مانند جد پدری ادعایی در این باره مطرح نکند، دادگاه سرپرستی را به وی خواهد سپرد.
مراجعه به مشاوره حقوقی تلفنی و گفتگو با وکیل آنلاین و 24 ساعته می تواند در مسیر کسب حضانت فرزند اطلاعات مفیدی را در اختیار افراد قرار دهد.
در ماده 1173 قانون مدنی درباره موانعی که می تواند در مراحل قانونی حضانت فرزند ایجاد شود، و زمینه سلب صلاحیت را برای شخص متقاضی به وجود آورد سخن گفته شده است.
اعتیاد پدر یا مادر به مواد مخدر و الکل می تواند یکی از مواردی باشد که دادگاه آن را به عنوان موانع حضانت در نظر بگیرد، با این شرط که اعتیاد والدین موجب عسر و حرج سایر اعضا خانواده شود.
در صورتی که شخص متقاضی حضانت در چنین شرایطی قرار بگیرد می تواند با تماس فوری با وکیل 24 ساعته و از طریق مشاوره حقوقی آنلاین مراحل قانونی حضانت فرزند را پیگیری نماید و برای برطرف شدن موانع راهنمایی لازم را به دست آورد.
گام به گام سلب حضانت فوری و اصولی
حضانت یکی از مسائل مربوط به خانواده است که دارای پیچیدگی های زیادی است؛ کمک نگرفتن از کارشناس حقوقی و یا مراجعه به وکلای غیر حرفه ای می تواند مشکلات بیشتری را برای افراد به وجود آورد؛ بنابراین توصيه مي شود برای طی کردن مراحل قانونی حضانت فرزند به وکیل کارکشته در زمینه خانواده مراجعه شود.
سایت جامع وکیل تلفنی با معرفی برجسته ترین وکلای دادگستری به افراد کمک می کند که در کوتاه ترین زمان سرپرستی فرزند خود را به دست آورند؛ مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته از جمله خدماتی است که در وکیل تلفنی ارائه شده و در اسرع وقت پرونده شخص مورد بررسی قرار می گیرد و راهکارهای حقوقی در اختیار ایشان قرار داده می شود.
در طی مراحل قانونی حضانت فرزند دادگاه سوالاتی را از والدین خواهد پرسید تا صلاحیت ایشان را مورد ارزیابی قرار دهد، در زیر نمونه ای از این سوالات آورده می شود:
پرسش (1): به چه علت شما خواهان حضانت فرزند می باشید؟
- پاسخ به پرسش (1): فرزند من به من وابستگی شدیدی دارد، و من بیشتر از پدرش با فرزندم هستم و بهتر می توانم مشکلاتش را برطرف کنم.
پرسش (2): شما در نگهداری از فرزند به چه اموری رسیدگی می کنید؟
- پاسخ به پرسش (2): من در انجام تکالیف مدرسه فرزندم او را کمک می کنم، از مشکلاتش در مدرسه آگاهم، در تمام جلسات اولیا مربیان، من شرکت می کنم؛ برای ترمیم دندان هایش او را به دکتر برده ام و می دانم که پرونده پزشکی اش چطور پیش می رود؛ به طور کلی من همه ی کارهای پسرم را انجام می دهم.
پرسش (3): توانایی مالی تان برای امرار معاش چقدر است؟
- پاسخ به پرسش (3): من توانایی اداره مالی خودم را دارم، اما برای فرزندم از شما درخواست می کنم که نفقه را طبق قانون برای پدرش مشخص کنید تا پرداخت نماید.
توجه: در مراحل قانونی حضانت فرزند سوالات زیادی پرسیده می شود و لازم است که افراد با آمادگی کامل در دادگاه حضور پیدا کنند؛ مراجعه به سایت وکیل تلفنی و استفاده از بخش پرسش و پاسخ فوری حقوقی می تواند افراد را برای حضور در جلسات رسیدگی یاری دهد؛ ضمن اینکه سپردن پرونده به وکیل خانواده و دریافت مشاوره حقوقی فوری می تواند مراحل قانونی حضانت فرزند را برای افراد آسان تر کند.
سلب حضانت تضمینی و تخصصی با وکیل دادگستری حضانت مجرب و پایه بالا
در قانون مدنی آمده است که هر کدام از فرزندان می توانند تا سن 7 سالگی در نزد مادر باشد، در صورتی که صلاحیت مادر برای دادگاه محرز شود حضانت را به مادر خواهد سپرد. اگر پدر بتواند عدم صلاحیت مادر را اثبات کند سرپرستی فرزند به او واگذار می شود.
در بررسی مراحل قانونی حضانت فرزند دادگاه مسائل مختلفی را مورد ارزیابی قرار می دهد، ابتدا صلاحیت هر یک از والدین را خواهد سنجید و در این میان تمایل و وابستگی های روحی فرزند در نظر گرفته می شود؛ به طور کلی حضانت فرزند از جمله اموری است که نمی توان به صورت صفر و یک درباره ی آن تصمیم گیری کرد، باید اوضاع و شرایط به دقت بررسی شود، و مصلحت طفل، وابستگی روحی او، توانایی والدین برای سرپرستی مورد ارزیابی قرار بگیرد.
قبل از اقدام برای حضانت فرزند می توان با انجام مشاوره حقوقی رایگان از مراحل قانونی حضانت فرزند اطلاعات لازم را به دست آورد و از کارشناس حقوقی روش های کاربردی و موثر در کسب حضانت فرزند را جویا شد.