موسسه وکیل تلفنی

  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • نگار عبادي گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۶:۵۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۵:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • زهرا علیزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۵:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۴
  • ساعی ساعی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۴۹:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۳
انجمن وکیل تلفنی

اعسار از پرداخت جزای نقدی

اعسار از پرداخت جزای نقدی

 

برای پرداختن به این موضوع که آیا اعسار از پرداخت جزای نقدی ممکن است یا خیر، ابتدا باید بدانیم اعسار یعنی چه؟ و معسر بودن دارای چه شرایطی است؟ اعسار از پرداخت جزای نقدی، نوعی از اعسار است .

 

جزای نقدی که به عنوان یکی از انواع مجازات های تعزیری شناخته می شود، برای دعاوی کیفری در قانون در نظر گرفته شده است. در صورتی که فردی مرتکب جرم شود، حسب مورد ممکن است که با مجازات جزای نقدی مواجه شود. حال در صورتی که محکوم علیه طبق حکم دادگاه به پرداخت جزای نقدی محکوم شده باشد، در صورتی که توانایی مالی برای تادیه آن نداشته باشد، می تواند درخواست اعسار بزند. چنانچه عدم تمکن مالی محکوم علیه، برای دادگاه محرز شود، امکان تقسیط جزای نقدی نیز وجود خواهد داشت. جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما همراه باشید.

 

 

 

 

در قانون انواع مختلفی از مجازات های تعزیری شامل حبس، شلاق و همچنین جزای نقدی تعیین شده است که بر اساس نوع ارتکاب رفتار مجرمانه، مجازات آنها نیز با یکدیگر متفاوت است. بسیاری از جرائم، برای آنها در قانون مجازات جزای نقدی عنوان شده است و از  این  رو جزو پر کاربرد ترین انواع مجازات شناخته می شود. جزای نقدی همان محکومیت محکوم علیه در قبال انجام جرم می باشد که قانونگذار مجازات جزای نقدی را برای مجرمین برخی از جرائم در نظر گرفته است.

 

از حیث مجازات، جزای نقدی عموما جزو مجازات سبک در قانون به شمار می رود و تحت هیچ شرایطی قابل قیاس با مجازات حبس نیست. در هر صورت، زمانی که دادگاه حکم محکومیت جزای نقدی را صادر می کند، ممکن است که شخص محکوم به دلیل مبلغ بالای جزای نقدی، نتواند از عهده پرداخت چنین مجازاتی بر آید که در این صورت شرایط مربوط به اعسار از پرداخت جزای نقدی عنوان گردیده است.

 

گفتنی است که اعسار از پرداخت جزای نقدی و به طور کلی اعسار در دعاوی کیفری، به صورت مستقیم در قانون مجازات و سایر قوانین کیفری عنوان نشده است و از عبارت تقسیط استفاده شده است. فردی که توان پرداخت جزای نقدی را ندارد، امکان تقسیط شدن مجازات برای آن وجود دارد. همچنین تحت شرایطی نیز به جای این که محکوم علیه اقدام به پرداخت جزای نقدی کند، مجازات دیگری نیز برای آن در نظر گرفته می شود. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اعسار از پرداخت جزای نقدی و شریط آن، کافیست از مشاوره حقوقی وکیل تلفنی استفاده کنید. برای دریافت مشاوره حقوقی تلفنی در هر ساعت از شبانه روز با شماره 09212242670 تماس بگیرید.

 

 

اعسار از پرداخت جزای نقدی چیست؟

قانونگذار با هدف کاهش اعمال مجازات های حبس و جلوگیری از جمعیت زندان ها، مجازات جزای نقدی را تعیین کرده که در قانون کاهش حبس تعزیری نیز شاهد آن هستیم. این که منظور از اعسار از پرداخت جزای نقدی چیست، می توان گفت که ناتوانی محکوم علیه در پرداخت نمودن مجازات جزای نقدی را گویند.

 

در واقع شخصی که به دلیل ارتکاب جرمی، دادگاه او را محکوم به پرداخت جزای نقدی کرده است، چند حالت در اینجا مورد بحث قرار می گیرد. به طور کلی اگر محکوم علیه تمکن مالی داشته باشد، در این صورت موظف است که جزای نقدی را به صورت یکجا پرداخت کند. اما در صورتی که عدم استطاعت مالی وی به اثبات برسد، لزومی برای آن که پرداخت کل جزای نقدی به صورت یکجا پرداخت شود، نیست و به نوعی تقسیط جزای نقدی صورت می گیرد.

 

 

 

 

 

چه کسی می تواند دادخواست اعسار بدهد؟

اینکه چه فردی می تواند دادخواست اعسار کند تا حدودی مشخص است، در اعسار از پرداخت جزای نقدی زمانی که فرد توانایی پرداخت دین و در اعسار به طور کلی زمانی که فرد حتی تمکن مالی کافی برای پرداخت هزینه ی دادرسی نداشته باشد، می تواند تقاضای اعسار کند.

 

نکته: پذیرفتن دادخواست اعسار دارای شرایط خاصی است و نتیجه گیری در مورد معسر بودن یک فرد طبق شواهد و مدارک با دادگاه و قاضی ذی صلاح است.

 

 

فردی که می خواهد دادخواست اعسار از پرداخت جزای نقدی بدهد باید طبق قانون تمامی اموال خود را ضمیمه ی دادخواست خود کند؛ نکته ی حائز اهمیت این است که اعسار دروغین، خود مجازاتی به همراه خواهد داشت و فرد باید واقعاً توانایی مالی کافی در پرداخت جزای نقدی خود را نداشته باشد.

 

 

انواع اعسار در پرداخت دیون

در خصوص انواع اعسار باید گفت که ممکن است به دو نوع مطلق و نسبی وجود داشته باشد که به شرح زیر است:

 

  • اعسار مطلق: در این حالت فرد مطلقاً دسترسی به اموال ندارد و یا به طور کلی توانایی پرداخت هیچ هزینه ای را ندارد.

 

  • اعسار نسبی: پرداخت دین تا زمان تمکن مالی متوقف می شود، در اعسار از پرداخت جزای نقدی به صورت نسبی فرد تمکن مالی کافی برای پرداخت جزا را ندارد و به همین علت پرداخت دین قسط بندی می شود؛ مرجع قسط بندی می تواند دایره اجرای احکام و دادگاه باشد و این فرآیند طبق موافقت دادگاه انجام خواهد گرفت.

 

 

 

 

 
 
 

insolvency concept

 

 

تاثیر اعسار در پرداخت جزای نقدی چگونه است؟

جزای نقدی از جمله موارد مجازات هایی است که قانون آن را در نظر گرفته است، از جزای نقدی می توان به یک مجازات برای محکوم یاد کرد؛ این مجازات نوعی پرداخت است که به آن جزای نقدی گفته می شود، یعنی مرتکب جرم مسبب یک حادثه است؛ از این رو طبق این جرم مرتکب شده، محکوم به پرداخت جزای نقدی می شود و این جزای نقدی به عنوان یک محکومیت و مجازات است.

 

برخی از حقوقدانان با این نظر که جزای نقدی نیز در صورت اعسار باید تقسیط بندی شود مخالفند؛ ولی در حال حاضر در صورت اعسار از پرداخت جزای نقدی، این مجازات می تواند با موافقت دادگاه تقسیط بندی شود.

 

 

توجه: مشخص کردن مهلت برای پرداخت جزا طبق نظر دادگاه خواهد بود و فرد معسر باید در سر رسید های خاص مدنظر جزای نقدی خود را بپردازد.

 

پس اعسار از پرداخت جزای نقدی در حقوق ایران و نظام حقوقی ما تعریف شده است، جزای نقدی نیز مانند دیگر دیون یک دین مالی به حساب می آید و طبق این نظر تقسیط بندی آن ممکن خواهد بود.

 

اگر برای تقلیل جزای اعسار نقدی نیاز به مشاوره حقوقی دارید می تواند با وکیل متخصص اعسار بنیاد حقوقی 24 ساعته وکلای جزای نقدی و غیر نقدی وکیل تلفنی تماس حاصل فرمایید.

 
 
 
 

 

insolvency petition

 

 

آیا امکان تقسیط جزای نقدی وجود دارد؟

همانطور که در مطالب بالا به طور تفصیلی ذکر شد، اعسار از پرداخت جزای نقدی می تواند موجب تقسیط جزای نقدی شود؛ جزای نقدی یکی از انواع مجازات های تعزیری است که طبق قانون برای برخی جرایم در نظر گرفته شده است، جزای نقدی یعنی پرداخت مبلغی مدنظر به خزانه دولت به عنوان یک مجازات بازدارنده.

 

در قانون ذکر شده است که اگر فردی از پرداخت جزای نقدی خود امتناع ورزد طبق قانون اموال او توقیف می شود؛ البته این موضوع در مورد اعسار از پرداخت جزای نقدی صدق نمی کند. محکوم به جزای نقدی با تقدیم دادخواستی اعلام می کند که معسر از پرداخت است و این اعسار باید نزد دادگاه احراز شود و پس از احراز آن طبق نظر دادگاه مبلغ قسط بندی خواهد شد و این جزا در صورت تامین مناسب، اجرا می گردد.

 

 

اعسار از پرداخت جزای نقدی به معنای معافیت محکوم علیه از پرداخت جزای نقدی است؟

یکی از اشتباهات رایجی که در دعاوی اعسار مطرح می شود، این است که اغلب تصور می شود که اعسار از پرداخت محکوم به، به معنای این است که دیگر محکوم علیه لازم نیست که کل جزای نقدی را پرداخت کند. اما به طور کلی اعسار بدین معناست که محکوم علیه با ارائه چنین درخواستی، میزان محکوم به را به صورت شرایطی پرداخت می کند. برای دریافت مشاوره حقوقی با شماره 02147625900 تماس بگیرید.

 

 

 

 

insolvency influence on paying fine

 

 

 

تقسیط جزای نقدی طبق قانون

قانون آیین دادرسی کیفری در ماده 529 عنوان می کند که هر شخصی که به موجب حکمی قطعی محکوم به پرداخت جزای نقدی گردد و آن را نپردازد، اموالی که دارد توسط مرجع اجرای حکم بررسی و شناسایی می شود و سپس آن اموال نیز توقیف می گردد. در نهایت جزای نقدی از محل فروش این اموال تامین می شود.

 

گفتنی است که بحث مستثنیات دین نیز در مورد توقیف اموال مستثنی است. در هر صورت اگر محکوم علیه بتواند با ارائه مدارک کافی، عدم توانایی مالی خود را ثابت کند، تقسیط پرداخت جزای نقدی برای او صورت خواهد گرفت.

 

 

شرایط دادخواست اعسار از پرداخت جزای نقدی چگونه است؟

شرایط دادخواست اعسار از پرداخت جزای نقدی به طور پراکنده در مطالب بالاتر ذکر شد؛ اما به طور کلی اصلی ترین شرط دادخواست اعسار، معسر بودن فرد است و این بدین معناست، هنگامی که محکوم توانایی پرداخت دین خود را نداشته باشد، می تواند دادخواست اعسار بدهد و احراز تمکن مالی نداشتن با دادگاه است.

 

طی دادخواست فرد معسر از اموال خود اعم از منقول و غیر منقول و تمامی اموالی که دارد را ضمیمه ی دادخواست می کند و با بررسی تمامی شواهد دادگاه تصمیم می گیرد که یک فرد معسر است یا خیر؟

 

 

 

 

conditions of giving the insolvency petition

 

 

نحوه درخواست تقسیط جزای نقدی چگونه است؟

در مرحله ی بدوی و دادرسی پرونده فرد محکوم می تواند تقاضای تقسیط بندی جزای نقدی کند، پس از این درخواست دادگاه بررسی می کند که محکوم مشمول قسط بندی و اعسار می شود یا خیر؟

 

در صورت احراز توسط دادگاه جزای نقدی قسط بندی خواهد شد؛ قرار تقسیط توسط اجرای احکام می تواند پیشنهاد شود و البته موافقت با آن با دادگاه است.

 

دادگاه تصمیم می گیرد که فرد محکوم به جزای نقدی در صورت اعسار چه مبلغی و در چه سر رسیدی باید دین خود را بپردازد.

 

 

رزرو مشاوره حقوقی فوری با وکیل پایه یک

 

وکیل برای طرح دعوای اعسار از پرداخت جزای نقدی

طرح دعاوی اعسار، نیازمند آن است که با وکیل خوب و کاربلد مشورت شود. با توجه به زمان بر بودن انجام مراحل دادرسی در دعاوی اعسار، لازم است که در این زمینه وکیل گرفته شود. بودن وکیل در کنار موکل برای طرح دعوای اعسار از پرداخت جزای نقدی می تواند مزایای فراوانی برای وی به همراه داشته باشد.

 

برای در ارتباط بودن با وکلای خوب و با سابقه در امور حقوقی می توانید با موسسه حقوقی وکیل تلفنی در ارتباط باشید. همچنین جهت اخذ مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان مرتبط با دعاوی اعسار، می توانید به وب سایت موسسه مراجعه کنید.

 

 

 

نگارش انواع دادخواست

مشاوره حقوقی اعسار

مشاوره حقوقی اثبات ملائت

هزینه نگارش دادخواست

نگارش دادخواست تعدیل اقساط محکوم به

نمونه سوالات قاضی از شهود اعسار

اعسار از پرداخت محکوم به

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

سلام و خدا قوت به تیم وکیل تلفنی ضمن قدر دانی از تک تک شما عزیزان و پیام آوران عرصه ی عدالت ،تندرسی و سعادت و موفقیت شما را زیر سایه الطاف ایزد سبحان آرزو دارم محتواتون عالی هست
با سلام خدمت کاربران عزیز.اعسار از جزای نقدی یکی از طرقی است که محکوم علیه ای که توانایی پرداخت یکجای ان را ندارند می توانند دادخواست خود را در همان دادگاه کیفری صادر کننده مطرح کرده و با دو شاهد تقاضای تقسیط محکوم به کنند و همگان آگاهی از این امر ندارند.موفق باشید.مسیح اقاداودی وکیل موسسه
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی مقاله حاضر کمک بسیار شایانی به کاربران در جهت نحوه تنظیم دادخواست در صورت نداشتن جزای نقدی می نماید چرا که در صورت نداشتن توان پرداخت جزای نقدی می توان طی دادخواست جداگانه تقاضای اعسار از پرداخت جزای نقدی صادره را نمود که با شهادت شهود این موضوع به اثبات می رسد جهت مشاوره بیشتر اینجانب فریبرز ذوالفقاری با کد وکالت ۱۵۲۱۴ آماده ارائه مشاوره هستم
سلام از مطالعه مقاله فوق با نکات مفیدی آشنا شدم. از اینکه برای آگاهی بخشی به کاربران کمک میکنید تا به حق و حقوق قانونی خویش آشنا باشند بسیار سپاسگزارم
سلام. من الان محکوم شدم به ۴۰۰ سکه بابت مهریه خانمم. مگه نمیگن بالاتر از ۱۰۰ تا تعلق نمیگیره. و مگه نمیگن قست بندی میشه ولی قاضی تو رایش آورده مبلغ رو یکجا باید پرداخت کنم بیچاره شدم تورو خدا من الان میخوام با وکیل تخصصی خانواده تلفنی صحبت کنم و مشاوره حقوقی تلفنی بگیرم
بسیار خوب
باسلام و تشکر از مطلب مفید و آموزنده شما. معمولا اشخاص محکوم به جزای نقدی حق خود را در امکان درخواست تقسیط نمی‌دانند و بر این باورند اعسار ویژه امور حقوقی است که با مطالعه این مطلب آموزنده؛ ابهامات رفع می‌گردد.

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی