ارزانترین مشاوره حقوقی استراق سمع توسط موسسه وکیل تلفنی و با مجرب ترین و باتجربه ترین وکلا ارائه می شود. استراق سمع و یا همان شنود صدا یکی از مباحث حقوقی بسیار مهمی است که دارای قوانین و مقررات خاص خود است و در قوانین مجازات اسلامی برای آن مجازات هایی در نظر گرفته شده است.
مهم تر از اینکه چه گفته اید، مخفیانه گوش دادن هم جرم است
شاید بسیاری از افراد از این موضوع آگاه نباشند که استراق سمع جرم بوده و مشاوره حقوقی استراق سمع می تواند به افراد کمک کند تا فرد مرتکب جرم استراق سمع را مجازات نمایند. به طور کلی رعایت حریم شخصی افراد یکی از مهم ترین حقوق اجتماعی آن ها می باشد که شامل حریم خانه، محل کار، نامه ها، تماس ها، پیام ها، شبکه های اجتماعی و... می باشد. استراق سمع نیز یکی از مواردی بوده که همواره باعث نقض حریم خصوصی افراد می شود و قصد داریم در این مقاله در رابطه با آن صحبت کرده و به برخی سوالات متداول و رایج در رابطه با استراق سمع پاسخ دهیم.
از نظر لغوی استراق سمع به معنای مخفیانه گوش دادن به صحبت های دیگران می باشد که البته در حال حاضر با توجه به پیشرفت تکنولوژی و ارتباطات این استراق سمع از راه های مختلفی امکان پذیر می باشد. امروزه تجهیزات و دستگاه های بسیار پیشرفته ای در صنعت ارتباطات وجود دارد که با استفاده از آن ها می توان اقدام به استراق سمع و یا همان شنود صدای دیگران نمود. البته لازم به ذکر است که بسیاری از افراد از قوانین و مقررات مربوط شنود صدای دیگران اطلاعی نداشته و از مجازات استراق سمع نیز کاملا بی اطلاع هستند.
کارشناسان و وکلای مشاوره حقوقی استراق سمع معتقدند، در صورتی که شنود صدای افراد و یا همان استراق سمع به صورت کاملا غیر قانونی انجام گیرد، باعث نقض حریم خصوصی افراد و همچنین آسیب به حریم شخصی آن ها می شود. با توجه به این که احترام به حریم خصوصی تمام افراد جامعه و همچنین حفظ آن، امری کاملا لازم و ضروری می باشد، در قوانین برای جرم شنود غیر قانونی مجازات هایی در نظر گرفته شده است.
طبق اصل 22 قانون اساسی جان، مال، مسکن، حقوق، حیثیت، شغل افراد و... از تعرض کاملا مصون بوده و تنها در برخی موارد همانند زمان کشف جرم توسط ماموران قضایی، قانون آن را مجاز اعلام نموده است.
علاوه بر آن طبق اصل 25 قانون اساسی موارد زیر به جز زمان هایی که حکم قانونی صادر شده باشد، کاملا ممنوع است:
مجازات شنود صدای دیگران
سوال بسیار مهم دیگری نیز که بسیاری از افراد از کارشناسان مشاوره حقوقی استراق سمع می پرسند، این است که شنود صدای دیگران چقدر مجازات دارد؟ در پاسخ به این سوال باید گفت که طبق ماده 528 قانون مجازات اسلامی که البته به عنوان ضمانت اجرای اصل 25 قانون اساسی نیز شناخته می شود، شنود مخفیانه، نظارت و کنترل مکالمات تلفنی افراد مگر در مواردی که قانون آن را مجاز دانسته، جرم به شمار می آید و مجرم محکوم به حبس و یا پرداخت جزای نقدی خواهد بود.
مقدار مجازات شنود صدای دیگران تا حدود زیادی به تشخیص قاضی و شرایط وقوع جرم بستگی دارد و معمولا این مقدار بین یک تا سه سال حبس و همچنین شش تا هجده میلیون ریال جریمه نقدی می باشد. البته از یک مشاوره حقوقی شنود صدا و یا مشاوره حقوقی مجازات شنود صدا می توان مقدار دقیق آن را متناسب با شرایط وقوع جرم جویا شد.
یکی دیگر از متداول ترین و پرتکرار ترین سوالات در رابطه با استراق سمع این است که آیا ضبط صدای شوهر از طریق دستگاه شنود جرم است؟ برای پاسخ به این سوال باید گفت که به طور کلی طبق قانون استراق سمع جرم محسوب می شود اما در این موارد نیاز به اطلاعاتی در رابطه با چگونگی و شرایط انجام ضبط صدای همسر با استفاده از دستگاه شنود می باشد زیرا گاهی اوقات بسته به شرایط، جرمی مرتکب نشده است.
البته بسیاری از کارشناسان مشاوره حقوقی ضبط مکالمات معتقدند ضبط صدای همسر و تکرار آن و همچنین هک کردن شبکه های مجازی همسر جرم بوده و طرف مقابل می تواند از همسر خود شکایت کرده و ادعای خود را در دادگاه ثابت نماید.
بهترین رویکرد در مورد صدای ضبط شده
کارشناس مشاوره حقوقی استراق سمع با توجه به دانش حقوقی و تجربه بالای خود به تمامی سوالات پیرامون استراق سمع براساس قوانین و مقررات پاسخ دهد. موسسه وکیل تلفنی امکان مشاوره حقوقی با وکیل کیفری برای استراق سمع را نیز برای افراد فراهم کرده تا بتوانند علیه مجرم پرونده کیفری تشکیل داده و او را در دادگاه کیفری مجازات نمایند. طبق ماده 104 قانون آیین دادرسی کیفری یکی از مهم ترین و بارزترین مصادیق شنود، کنترل و نظارت بر تلفن همراه افراد می باشد که طبق قانون ممنوع بوده و تنها در مواردی که امنیت داخلی کشور در خطر است و یا برای احقاق حقوق افراد، به تشخیص و دستور قاضی شنود مجاز است.
مشاوره حقوقی آنلاین استراق سمع برای تشخیص و تعیین مقدار مجازات شنود و ضبط صدای دیگران سعی می کند تمامی اطلاعات و مستندات موجود را مورد بررسی قرار داده و همچنین شرایط انجام وقوع جرم را نیز بررسی نماید. تجزیه و تحلیل اطلاعات مربوط به نحوه انجام شنود صدای دیگران باید توسط یک کارشناس مشاوره حقوقی استراق سمع مجرب و با دانش بالا انجام گیرد زیرا قوانین و مقررات زیادی در این رابطه وجود دارد که باید به تمامی آن ها توجه ویژه داشت.
ارزان ترین مشاوره حقوقی استراق سمع توسط مجرب ترین کارشناسان حقوقی موسسه وکیل تلفنی به متقاضیان سراسر کشور ارائه شده و آن ها را از قوانین و مقررات وضع شده در این زمینه آگاه می نمایند. لازم به ذکر است خدمات مشاوره 24 ساعته حقوقی و تلفنی استراق سمع توسط بهترین وکلا و به صورت شبانه روزی توسط انجمن وکیل تلفنی ارائه شده و حتی امکان درخواست مشاوره حقوقی فوری استراق سمع برای رفع نگرانی و رفاه حال متقاضیان از سایت موسسه وکیل تلفنی وجود دارد.