موسسه وکیل تلفنی

  • عباس صفارزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۴۴:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۷:۲۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۶:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • پوریا طلوعی تویسرکانی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۷:۱۳:۳۲ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۵
  • محمد یاسین احمدی گرامی : سوال حقوقی شما در حال بررسی توسط وکیل می باشد ساعت ۱۷:۷:۱۱ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • محمد یاسین احمدی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۷:۴:۹ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۳:۴۱:۲۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۴:۵۶:۳۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۲
  • سمیرا ندافی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۳:۱۰:۳۳ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۰
  • حسین ساداتی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۲۶:۳۰ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

حکم تهدید به اجرای مهریه

حکم تهدید به اجرای مهریه

امر تهدید در بیش از 75% موارد جرم به حساب می آید؛ از این نظر، در ادامه این مطلب به بررسی تخصصی جرم تهدید به اجرا گذاشتن مهریه خواهیم پرداخت؛ چراکه بسیاری از بانوان، مهریه را همانند اهرم فشاری برای ترساندن زوج قلمداد کرده و بدین طریق زوج را وادار می کند تا به خواسته های وی، تن دهد؛ آیا چنین زندگی ارزش ادامه دادن را دارد؟ زندگی ای که یک تهدید، چرخ دنده های آن را راه می اندازد ...؛ حال قبل از اینکه به ادامه این مطلب بپردازیم، به شما توصیه می کنیم که حتماً ویدئوی یک دقیقه ای زیر را مشاهده فرمایید.

 

توصیه های وکیل زن متخصص در وصول مهریه

 

 

رزرو مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی 02147625900

مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت 
۵ دقیقه
50.000 تومان
۱۰ دقیقه
100.000  تومان
۱۵ دقیقه
120.000 تومان
۲۰ دقیقه
200.000  تومان
۳۰ دقیقه
250.000  تومان
۱ ساعت
350.000 تومان
مشاوره حقوقی حضوری 500.000 تومان
مطالعه اوراق پرونده همراه با 5 دقیقه مشاوره با وکیل 150.000 تومان
نگارش نامه ها و درخواست های اداری  300.000 تومان
محاسبه فوری دیه توسط وکیل  100.000 تومان 
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز توسط وکیل  50.000 تومان
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان

در صورت تمایل می توانید مبلغ مورد نظر خود را به شماره کارت 6219861069798741 به نام خانم آناهیتا توکلی واریز نمایید و  اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتس اپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

توجهتمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.

 

جرم تهدید چیست و آیا تهدید کردن شوهر به اجرا گذاشتن مهریه نیز جرم است؟

 

crime of threatening

مشاوره حقوقی فوری و آنلاین مهریه با وکیل دادگستری

 

ابتدا بهتر است معنای واژه تهدید را به درستی بیان نماییم؛ تهدید به این معناست که فردی، شخص دیگری را از انجام عملی بد و خطرناک نسبت به او بترساند. این اعمال می تواند تهدید به مرگ، بی آبرویی، آسیب رساندن به فرد و اعمالی از این قبیل باشد.
تهدید هر شخصی به هر عنوانی جرم است و اگر در دادگاه ثابت شود، بنا به قانون مجازات اسلامی، ماده 669 بسته به میزان و نوع تهدید مجازاتی اعم از شلاق و حبس دارد؛ حال در پاسخ به این سوال که آیا تهدید شوهر به اجرا گذاشتن مهریه جرم است؟ باید بگوییم خیر ...

  • تهدید شوهر برای به اجرا گذاشتن مهریه جرم به حساب نمی آید، زیرا درخواست مهریه حق زن است و می تواند هر زمان برای دریافت آن اقدام نمایید؛ از این رو حکم تهدید به اجرای مهریه از جمله تهدیدات خطرساز و آسیب آفرین نیست و حکم تهدید به اجرای مهریه رد می شود. 

 

رویکرد قاضی به تهدیداتی که بابت مهریه می شود چیست؟

 

 

اگر حکم تهدید به اجرای مهریه در مرحله تهدید باقی بماند و زوجه اقدام قانونی برای دریافت مهریه خود نکند، هیچ اتفاقی نمی افتد و دادگاه و قاضی نیز دستوری قانونی برای حکم تهدید به اجرای مهریه صادر نمی کنند؛ حال اگر زوجه مهریه خود را به اجرا بگذارد، مراحل قانونی کار شروع خواهد شد و زوج موظف به پرداخت مهریه همسر خود می شود، مراحل به اجرا گذاشتن مهریه عبارتند از:

  • از طریق اجرای ثبت.
  • از طریق دادگاه خانواده.

برای دریافت مهریه می توان از هر دو روش بالا اقدام نمود؛ اما بهترین راه به اجرای گذاشتن مهریه در جریان گذاشتن و کمک از یک وکیل مجرب و متخصص در امور دادگاه خانواده است؛ با توجه به اینکه انجام کارهای حقوقی و قانونی بسیار پیچیده و زمان بر است، بهترین اقدام در حکم تهدید به اجرای مهریه، ارتباط با مشاوره حقوقی آنلاین مهریه است تا از تمامی مراحل و شرایط این اقدام اطلاعات کافی را کسب نمایید.

اولین گام برای مطالبه مهریه مراجعه به دفتر ازدواجی است که عقد نکاح در آن جا انجام و ثبت شده است؛ زوجه با مراجعه به این دفترخانه فرم درخواست خود مبنی بر درخواست اجرایی کردن مهریه را پر می کند تا از دفترخانه اجازه اجرایی شدن حکم را دریافت نماید.

پس از ثبت در دفتر خانه، ابلاغیه ای برای زوج ارسال می شود تا از به اجرا گذاشتن مهریه مطلع شود و برای پرداخت آن اقدام نماید؛ زوج 10 روز برای پرداخت مهریه زمان دارد و در صورت نداشتن توانایی پرداخت، باید راهی برای پرداخت آن مشخص نماید؛ لازم به ذکر است که حکم تهدید به اجرای مهریه تا زمانی که مهریه رسما به اجرای در نیاید هیچ گونه ارزشی ندارد. 

 

آیا مهریه می تواند دستاویزی برای ساکت کردن مرد باشد؟

 

dowry as a leverage to control over husband

وکیل متخصص مهریه آنلاین و 24 ساعته

 

مهریه هدیه ای است از طرف زن به مرد که این هدیه  پس از انجام مراسمات عقد و خواندن صیغه عقد سندیت پیدا می کند و به عنوان پشتوانه ای مالی بعد از ازدواج برای زن در نظر گرفته می شود؛ در قانون مهریه، به مالی گفته می شود که مرد در هنگام عقد متعهد به پرداخت آن می شود و در هر زمانی که زوجه مهریه خود را درخواست نمود موظف به پرداخت آن می باشد، در بسیار از مواقع حکم تهدید به اجرای مهریه عاملی شده است جهت سودجویی زنان و دستاویزی شده برای ساکت نمودن مرد.

 

در قانون در رابطه با مهریه دو بعد وجود دارد ...

  • بعد حقوقی: قانونگذار در این بعد از مهریه مطابق ماده 1082 به صراحت بیان کرده است که اگر عقد ما بین مرد و زن انجام شود زن مالک مهر می شود و می توان بر مهر خود هر گونه تصرفی را داشته باشد.

 

  • بعد عرفی: در این بعد از مهریه نوعی پشتوانه مالی برای همسر برای ادامه زندگی است و این پشتوانه چه در حالتی که زن تمایل به ادامه زندگی داشته به عنوان دلگرمی و پشتوانه مالی زن در نظر گرفته می شود و چه در زمانی که زن تمایل به ادامه زندگی نداشته برای ادامه زندگی در شرایطی که تنها شده است در نظر گرفته می شود.

 

توجه: بهترین اقدام بعد از حکم تهدید به اجرای مهریه و مطالبه مهریه زن  برای ساکت نمودن مرد و یا باج گرفته از مرد ارتباط با وکیل پایه یک است تا بتواند برای در امان ماندن شما از مشکلات مرتبط با آن بهترین راه را به شما نشان دهد؛ زیرا مهریه از حقوقی است که برای زن مشخص شده و زن می تواند در هر زمانی که بخواهد بعد از ازدواج آن را درخواست نماید و مرد موظف به پرداخت دین می باشد و عدم پرداخت دین خود مجازاتی در پی دارد که ارتباط با وکیل آنلاین می تواند کمک و راهنمای خوبی برای شما باشد و بتوانید در تمامی موارد آگاهانه عمل کنید.

 

مشاوره حقوقی با وکیل تلفنی چه مزایایی دارد؟

 

رزرو مشاوره حقوقی با وکیل تلفنی

 

در موضوعات خانواده و مشکلاتی که در بسیاری از مواقع برای کانون گرم خانواده پیش می آید، مطالبه مهریه از طرف زوجه و حکم تهدید به اجرای مهریه می تواند یکی از آن ها باشد؛ در هر موضوعی که بین مرد و زن اتفاق می افتد اولین اقدام و بهترین اقدام ارتباط با مشاورین حقوقی و وکلای پایه یک دادگستری جهت دریافت تمام و کمال حقوقات می باشد.

 

مزایای حضور وکیل در مطالبه مهریه ...

1.وکیل با آگاهی، علم و  تجربه خود در کمترین زمان ممکن می تواند حکم تهدید به اجرای مهریه را پیگیری و مهریه زن را وصول کند.

2.نیازی به گذشتن از سختی های راه دادگاه و کشمکش های آن با حضور وکیل دیده نمی شود.

3.در صورتیکه که مرد دارای دارایی های باشد، وکیل می تواند آن ها را سریعاً شناسایی نموده و آن ها را توقیف نماید.

4.وکیل با توجه به علم و تخصص خود می تواند در صورت عدم تمایل مرد به پرداخت مهریه، حکم جلب مرد را از دادگاه درخواست نماید.

5.نقش وکیل در رد دادخواست اعسار مرد بسیار پر رنگ می باشد.

 

اگر تهدید به اجرای مهریه شدم بهترین رویکرد چیست؟

 

threatening to execute dowry

ارزان ترین مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته با وکیل

 

در صورت حکم تهدید به اجرای مهریه و اینگونه از مشکلات بهترین اقدام ارتباط با وکیل متخصص در امور مهریه می باشد؛ مشکلاتی که بین زوجین پیش می آید، اگر مرد در برابر خواسته زن مقاومت کند و زن به خواسته خود اصرار کند و تقاضای طلاق را از دادگاه بخواهد مرد می تواند از حق قانونی خود استفاده نموده و زن را طلاق ندهد و در صورتی که زن اصرار به طلاق داشته باشد، موضوع بخشش مهریه را مطرح نماید تا هم زن به خواسته خود برسد (یعنی طلاق توافقی را مطرح نماید) و هم مشکل اجرای مهریه و ناتوانی در پرداخت مهریه توسط زوج حل و فصل شود.

 

درخواست مشاوره حقوقی مهریه

ثبت  اینترنتی دادخواست مهریه

نگارش  انلاین  دادخواست مهریه

ثبت اینترنتی دادخواست اعسار از مهریه

مشاوره  حقوقی  مهریه

مشاوره  حقوقی تلفنی  مهریه

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

بنده مهرم رو متاسفانه بخشیدم با تهدید همسرم مجبورم کرد ببخشم ولی قول داد که هوامو داشته باشه و همه کار برام بکنه ولی زد زیر حرفش و الانم با یکی دیگه داره زندگی میکنه من کجا باید برم شکایت کنم میشه راهنمایی کنید که تهدید شدم
سلام شما وکلای محترم به جاتمرکز برروی مطالبه مهریه کمی هم ازسازگاری درزندگی ،بذل وبخشش مهریه وراه های رسیدن به آرامش درزندگی صحبت کنید وپیگیراین موضوع باشید تاجوانان درهنگام ازدواج دچاراحساسات نشده ورقم مهریه رادرقانون پایین آورید تامردان باتهدیدمطالبه ازطرف زنان دچارنشوند
درچندسال اخیر که مردان درتهیه مایحتاج زندگی خود بامشکل روبرو هستند ودردهه اول ماه حقوق شان تمام می شود چطور خانم ها درخواست مهریه ازشوهر خودرادارند
با سلام و ارادت و سپاس از مطالب خوبتون در صورتی که مهریه زوجه برابر با چهل و نه عدد سکه بهار آزادی باشد و ارزش آن در سند صریحا مبلغ دو میلیون و چهارصد و پنجاه هزار ریال قید شده چنین استنباط میگردد که تعیین مهر سکه بهار آزادی مورد نظر بوده است نه معادل ارزش مالی آن به محض وقوع عقد زوجه مالک چهل و نه عدد سکه بهار آزادی طلا شده است و حق مطالبه آن را دارد و زوج مکلف است مهر تعیین شده را به زوجه رد کند و در صورت تعذر آن باید قیمت یو الادا را بدهد سپاس از مطالب خوبی که ارائه میکنید
با سلام. مهریه حق قانونی و شرعی زن است و هرگاه بخواهد می تواند آن را مطالبه نماید بشرطی که مهر اون حال باشد. تهدید امری است بیرونی و نوعی فشار غیر قانونی بر طرف می باشد که امری غیر قانونی انجام دهد. لذا تهدید به اجرا گذاشتن مهریه از سوی زوجه جرم محسوب نشده و مهریه حق قانونی زن است و حق نیز گرفتنیست. مهر باید مالیت داشته و دارای ارزش اقتصادی باشد تا بتواند پشتوانه ای برای بعد از ازدواج زن باشد.اگر اختیار تعیین مهر به زن داده شود زن نمی تواند بیش تر از مهرالمثل معین نماید. در صورتی که مهرالمسمی مجهول باشد یا مالیت نداشته باشد زن مستحق مهرالمثل است در صورت عدم قدرت مرد بر تسلیم عین مهر باید مثل یا قیمت آن را بپردازد.
با سلام و درود خدمت کاربران محترم و مدیریت محترم مجموعه موسسه وکیل تلفنی هرچند تهدید به حیثیت شرافت جان مال ناموس جرم میباشد لکن گاهی هر تهدیدی هم جرم نیست مثلا طبق قانون، تهدید به امر آمر قانوني جرم انگاری نشده در واقع اگر شخصی را به تمکین یا برخورد قانونی تهدید نمایید جرم محسوب نمی‌شود چراکه به منشا یا مرجع قانونی ارشاد یا تهدید نموده اید بنابراین تهدید به امر آمر قانونی جرم نیست و تهدید حیثیتی جانی مالی شرافتی ناموسی عکس حریم خصوصی و... جرم میباشد، در صورت چنین برخوردی قبل از هرچیز با انجام یک مشاوره بموقع از یک مشاور حقوقی میتوانید راه حل بهتر و علاج قبل از واقعه نمایید لذا موسسه وکیل تلفنی در شرایط بیماری کرونا و ترافیک سنگین باعث حذف هزینه های غیر ضروری و افرایش راندمان کاری هم برای مشاور حقوقی هم برای کاربر می‌گردد و اینجانب احسان والی با کد 11617 آماده انجام خدمات مشاوره ای به کاربران گرامی می‌باشم با تشکر از مدیریت محترم و سایر پرسنل موسسه وکیل تلفنی
تهدید کردن به هرنوعی باشد جرم است وباید از میزان مجازات آن باخبر شد برای اینکار نیاز به یک متخصص ووکیل داریم بهترین وکیلی که می توانیم از وی یاری بگیریم سایت وکیل تلفنی است که می توانیم تنها با یک تماس با سایت با هزینه ی کمتر می توانیم مشاوره بگیریم
ضمن عرض سلام و خسته نباشید خواستم در ابتدا به عنوان یک کاربر که چندین ماه است با موسسه در ارتباط هستم، تشکر کنم از تمام خدمات خوب و حرفه ای شما که با مناسبترین قیمت ها ارائه میدهید. مشکلات مربوط به پرونده های خانواده فراگیر و پر استفاده است و اینکه شما به این نکات آن هم به صورت بسیار کاربردی اشاره میکنید و تولید محتوای ارزشمند انجام میدهید، بسیار جای تشکر دارد. موفق باشید
با سلام و عرض ادب، در موضوعات خانواده و مشکلاتی که در بسیاری از مواقع برای کانون گرم خانواده پیش می آید، مطالبه مهریه از طرف زوجه و حکم تهدید به اجرای مهریه می تواند یکی از آن ها باشد؛ در هر موضوعی که بین مرد و زن اتفاق می افتد اولین اقدام و بهترین اقدام ارتباط با مشاورین حقوقی و وکلای پایه یک دادگستری جهت دریافت تمام و کمال حقوقات می باشد.اینجانب سحر نیک پور آماده مشاوره و راهنمایی بیشتر شما عزیزان می باشم. با تشکر
با سلام و عرض ادب،طبق ماده ۱۰۸۲ قانون مدنی مهریه حق قانونی زوجه می باشد که به محض وقوع عقد مالک آن می‌گردد و هر زمان اراده کند می تواند آن را مطالبه نماید مگر در خصوص مهریه عندالاستطاعه که مقید به استطاعت مالی زوج می باشد. لذا اعلام زوجه مبنی بر اقدام جهت وصول مهریه،تهدید به حساب نمی آید و در صورتی که زوجه در قبال خودداری از دریافت مهریه زوج را مجبور به انجام عمل غیرقانونی نماید و او را تهدید نماید این عمل جرم بوده و قابل پیگرد و مجازات است.کاربران عزیز جهت کسب اطلاعات کامل و دریافت پاسخ سوالات خود می توانند به سایت وکیل تلفنی مراجعه و از مشاوره حقوقی وآنلاین به صورت ۲۴ ساعته و با وکلای متخصص و خبره بهره مند گردنند.با احترام_ فاطمه سلیمانی
باسلام یکی از موارد مهم قبل از دادن دادخواست اظهارنامه هست و در قانون هم به آن اشاره شده که بنده بهاره توکلی پور به کد30972 یک نمونه از اظهارنامه را برای ادعای وصول طلب براتون قرارمیدهم اظهارنامه مورخ.... با توجه به قرارداد شفاهی که بین ما بوده شما قبول کردید که امتیاز خودرو را در شرایطی که پول ماشین سمند به شماره... نداشتید به مبلغ .... میلیون تومن به ما فروختید و ما ثمن ماشین را کامل طی واریزی هایی که فیش های آن موجود است به مبلغ ۱۱۷ میلیون تومان به شما پرداخت نمودیم و این قرارداد طبق ماده ۱۰ قانون مدنی بین ما برقرار شده و شاهد هم وجود دارد لذا شما مدعی محسوب شده و باید ادعای خود را ثابت نمایید با تشکر. بهاره توکلی پور کد 30972
با سلام و احترام ابتدا از موسسه محترم وکیل تلفنی بخاطر مقالات کاربردی و موضوعات متفاوتی که در مقالات به آن پرداخته می شود تشکر می کنم… همانگونه که در مقاله ذکر شده است تهدید مبنی بر به اجرا گذاشتن مهریه از سوی زوجه، نمی تواند مصداق تهدید به معنای اخص که در قانون مجازات اسلامی جرم انگاری شده است باشد… چراکه زوجه حق مطالبه مهریه را دارد، اما چنانچه این امر تبدیل به اهرمی برای اعمال فشار به زوج قرار گیرد و بواسطه آن زوج اقدامی کند که مبتنی بر اجبار یا اکراه باشد، مثلا مالکیت ملک خود را در نتیجه این اکراه یا اجبار به زوجه انتقال دهد می توان در صورت جمع بودن کلیه شرایط قائل به تحمیل آثار معامله اکراهی به آن بود… با تشکر
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی وبا تشکر از زحمات crime of threatening مشاوره حقوقی فوری و آنلاین مهریه با وکیل دادگستری ابتدا بهتر است معنای واژه تهدید را به درستی بیان نماییم؛ تهدید به این معناست که فردی، شخص دیگری را از انجام عملی بد و خطرناک نسبت به او بترساند. این اعمال می تواند تهدید به مرگ، بی آبرویی، آسیب رساندن به فرد و اعمالی از این قبیل باشد.تهدید هر شخصی به هر عنوانی جرم است و اگر در دادگاه ثابت شود، بنا به قانون مجازات اسلامی، ماده ۶۶۹ بسته به میزان و نوع تهدید مجازاتی اعم از شلاق و حبس دارد
تهدید در معنای لغوی به معنی ترساندن و هشدار و به لحاظ حقوقی به معنای وادار نمودن فردی به ارتکاب جرم یا گرفتن مال و یا ترساندن شخص از آسیب جانی، مالی، حیثیتی و … است. بنابراین، از دیدگاه حقوقی: تهدید باید در مورد موضوعی معین باشد. مثلا عبارت «به حسابت می‌رسم» به دلیل عدم وضوح نوع تهدید، قابل طرح شکایت نیست. واقعی و یا غیر واقعی بودن تهدید تاثیری در عمل مجرمانه ندارد. موثر بودن تهدید بسیار مهم است. یعنی باید در فرد تهدید شونده خوف ضرر را ایجاد نماید. مثلا اگر فرد معلول نخاعی شخصی سالم را تهدید به ضرب و جرح نماید، تهدید وی بلاوجه است. شرایط و ویژگی‌های فرد تهدید کننده و تهدید شونده از قبیل سن، جنسیت، موقعیت و مقام، قدرت جسمانی و … در تحقق جرم تهدید و میزان مجازات موثر است. تهدید کردن انواع تهدید کردن تهدید به انجام یک فعل: نظیر آن که فردی به زور و با اجبار فرد یا افراد دیگری را وادار به عمل مجرمانه نظیر قتل، سرقت، حمل مواد مخدر، جعل اسناد، تهدید به رابطه نامشروع و … نماید. تهدید نفسانی: ترساندن فرد از وارد کردن آسیب بدنی به فردی دیگر و نیز اطرافیان و خانواده وی، مانند تهدید به قتل، تهدید به شکستن دست و پا و … تهدید حیثیتی: ترساندن فرد از بردن آبروی با اعمالی نظیر افشای رازهای وی، انتشار تصاویر خصوصی که معمولا این جرم با اخاذی همراه می‌شود. مجازات جرم تهدید کردن در قانون مجازات اسلامی مجازات‌های مختلفی برای انواع تهدید درنظر گرفته شده است. براساس ماده ۶۶۸ قانون مجازات اسلامی، هر گاه شخصی فرد یا افراد دگیر به زور و تهدید مجبور به تنظیم سند و نوشته و یا مهر و امضای برگه و یا رسیدی نماید، حبس از سه ماه تا دو سال و تا ۷۴ ضربه شلاق در انتظار وی خواهد بود. همچنین مطابق با ماده ۶۹۹ قانون مجازات اسلامی، تهدید به قتل و یا هر گونه ضرر جسمانی و نفسانی، مالی و حیثیتی دارای مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال خواهد بود. نحوه شکایت تهدید برای طرح شکایت تهدید باید ابتدا به دفتر خدمات قضایی مراجعه و شکواییه را ثبت نمود. برای ثبت شکواییه تهدید، مشخصات فرد تهدید کننده، محل وقوع جرم و نیز ادله طرح شکایت نظیر شهود، پیامک، متن‌های فضای مجازی و … لازم است. پس از ثبت شکواییه براساس محل وقوع، پرونده به دادسرای مربوطه ارجاع شده و تحقیقات از شاکی برای بررسی صحت و سقم ادعا و ادله وی آغاز می‌گردد. در صورت تشخیص دادیار پرونده، برای متهم قرار مجرمیت صادر گردیده و برای وی وثیقه تعیین شده و ابلاغیه جلب به دادرسی برای وی صادر می‌گردد. در این مرحله استفاده از یک وکیل کیفری حرفه‌ای و یا یک مشاوره حقوقی تخصصی بسیار ضروری است. این قرار تا ۱۰ روز قابل اعتراض خواهد بود. پس از آن پرونده به دادگاه ارجاع می‌شود تا قاضی برای آن وقت رسیدگی تعیین نماید. در جلسه رسیدگی باز هم ادله شاکی و دفاعیات متهم بررسی شده و پس از آن دادگاه بدوی رای صادر می‌نماید که تا ۲۰ روز قابل اعتراض و تجدیدنظر خواهی می‌باشد. در صورت اعتراض هر یک از طرفین در مهلت قانونی مقرر به رای صادر شده، پرونده به دادگاه تجدید نظر ارجاع می‌شود. پس از صدور رای تجدیدنظر، رای قطعی گردیده و برای اجرا به واحد اجرای احکام دادگاه ارجاع می‌شود.
سلام وقت بخیر همگی بخیر و خوشی انشاءالله ... مهریه یکی از مهمترین مباحث در حوزه حقوق خانواده است که باید با دقت تعیین و اجرا شود . تهدید به اجرا گذاشتن مهریه چون تهدید به امر مشروع و قانونی هست جرم تلقی نمیشود و لذا مجازات نیز ندارد . تهدید زمانی جرم هست که به امر نا مشروع و غیر قانونی باشد مثلا تهدید به جان و شرف و مال و ناموس و آبرو و ... .

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه تهران: میدان انقلاب - ابتدای کارگر جنوبی - کوچه رشتچی - پلاک 14 - طبقه اول - واحد 3.

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه مازندران:

استان: مازندران، شهرستان : آمل، بخش : مرکزی، شهر: آمل، خیابان طالب آملی کوچه توحید4[نیما 3]کوچه توحید6[نیما4]، پلاک 36 طبقه اول واحد اول تلفن اداری:01144442509

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی