قراردادهای بیع به مواردی می گویند که افراد در ازای یک مال به فرد دیگری مالی را واگذار می کنند؛ در این حالت مالک یا فروشنده در ازای دریافت پول می تواند مالکیت اموال خود را به فرد دیگر یا خریدار واگذار کند و در مقابل خریدار هم می تواند با دریافت مال پول را در اختیار فروشنده قرار دهد؛ با ما همراه باشید تا این مورد را به مفصل مورد بررسی قرار دهیم.
بررسی فوری و آنلاین صحت و درستی ضمانت در شروط بیع شما به صورت 24 ساعته
پرسش: در یک قرار داد بیع شرط شده است در صورتی که هریک از طرفین از معامله منصرف شود باید مبلغ پنجاه میلیون ریال به طرف مقابل پرداخت کند آثار و ضمانت اجرای چنین شرطی چیست؟
پاسخ: چنانچه دادرس دادگاه از مفاد و مدلول عقد، احراز کند که مراد از شرط تعیین انصراف از معامله، با توجه به کیفیت قرارداد مبایعه، تعدد مطلوب بوده و شرط مقید در مبایعه نامه در واقع وجه التزام عدم حضور به موقع در دفتر اسناد رسمی برای تنظیم سند رسمی است؛ با توجه به اصل لزوم قراردادها طرفین به نحو ملزمی، ملتزم به اجرای قرار شده اند و تا تاریخ تنظیم سند رسمی اعمال خیار شرط ننموده اند، حکم به الزام به تنظیم سند رسمی و در صورت مطالبه وجه التزام تخلف از حضور در دفتر اسناد رسمی با احراز تحقق شرایط آن حکم محکومیت متخلف به نحو مقتضی صادر خواهد شد.
مطابق عرف حاکم بر قراردادها، چنین شروطی را لوازم عرفی معامله موضوع ماده 225 قانون مدنی است که با توجه به قصد و نیت طرفین، معمولاً برای استحکام معامله است و قید چنین شروطی از مصادیق خیار شرط موضوع ماده 398 قانون مدنی نیست؛ زیرا علی الاصول، خیار شرط ناظر به این است که در مدت معینی برای خریدار یا فروشنده یا هر دو یا شخص خارجی اختیار فسخ معامله باشد؛ نه اینکه اعمال آن منوط به تخلف از انجام تعهد باشد.
نگارش فوری و 24 ساعته انواع قرارداد بیع
در ادامه بحث اثر و ضمانت اجرای شرط در یک قرارداد بیع به این مسئله خواهیم پرداخت که در چه زمانی باید برای نگارش یک قرارداد بیع راهنمایی و مشاوره دریافت کرد؟ در حال حاضر این امکان وجود دارد که افراد از امکاناتی نظیر نظارت آنلاین و 24 ساعته بر نگارش تمامی قراردادها بهره مند شوند.
با توجه به اینکه انعقاد قراردادهای بیع از اهمیت زیادی برخوردار است و افراد بدون دانش حقوقی لازم در رمان بستن قراردادها به بن بست هایی برخورد می کنند لازم است که پیش از بستن قراردادها به یک وکیل با تجربه مراجعه کرده و اقدام به بستن یک قرارداد استاندارد و مناسب کنید.
ممکن است این سوال پیش بیایید که در برخی مواقع افراد در شرایطی هستند که زمان مراجعه به وکیل را نداشته باشند در این شرایط می توانند با کمک ارگان 24 ساعته نظارت بر صحت قراردادها از یک قرارداد استاندارد بهره مند شوند.
یکی از شرایط اضطراری در هنگام قرارداد بیع که نیاز به مراجعه به وکیل دارد هنگامی است که شرایط ایجاد حق شفعه در بیع وجود داشته باشد که بر اساس قانون ماده ۸۰۸ قانون مدنی میگوید:
وکیل تلفنی با ایجاد امکان مشاوره حقوقی به افراد این امکان را می دهد که در ارتباط با نگارش فوری و آنلاین انواع قرارداد های بیع مشاوره لازم را دریافت کنند.
انعقاد آنلاین انواع بیع به صورت تضمینی و ارزان 24 ساعته
هنگام اجرای اثر و ضمانت اجرای شرط در یک قرارداد بیع این سوال وجود دارد که آیا امکان نگارش قرارداد های بیع به شکل آنلاین وجود دارد؟ پاسخ این سوال مثبت است. وکیل تلفنی این امکان را برای افراد به وجود آورده است که بدون در نظر گرفتن زمان و مکان در هر ساعت از شبانه روز امکان تماس فوری با وکیل قراردادها را داشته باشند به این ترتیب که افراد می توانند با وکیل تلفنی تماس گرفته و مشکل خود را در مورد اثر و ضمانت اجرای شرط در یک قرارداد بیع مطرح کرده و بدون هیچ تشریفات اداری پاسخ خود را از بهترین و مجرب ترین وکلای پایه یک دادگستری دریافت کنند.
نکته: وجود شبکه های مجازی مانند واتساپ و تلگرام باعث شده که متقاضیان بتوانند مدارک خود را ارسال کرده و یا متن قرارداد مورد نظر خود را دریافت کنند.
نظارت و ضمانت آنلاین اجرای شروط بیع به صورت فوری و 24 ساعته
اثر و ضمانت اجرای شروط در قرارداد های بیع شرایط ویژه ای دارد که باید به شکل بیع شرط یا شرط صفت مندرج گردد؛ به این معنا که در آن قرارداد بیع شرطی صورت گرفته است یا شروط را به شکل خیار شرط بیان می کنند.
قانون مدنی در مواد 234 و 235 شرط صفت را در خصوص کمیت و کیفیت «مورد معامله» بیان نموده و ضمانت اجرای تخلف از آن را خیار فسخ قرار داده است؛ مقررات بیع شرطی طی مواد ۴۵٨ الی ۴۶۳ قانون مدنی تبیین گردیده است درهمین رابطه لازم به ذکر می باشد که قانون مدنی در سال۷ ١٣٠ مواد مذکور را وضع نموده بر این مبنا به مجرد وقوع عقد بیع شرطی، مالکیت مبیع به خریدار شرطی انتقال یافته و در نتیجه منافع مورد معامله تا زمان اعمال خیار متعلق به خریدار می گردید، مع الوصف نظر به اینکه پیشینه تاریخی قبل از تصویب این قانون حکایت از انحراف و سوء استفاده افراد طماع و نزول خوار از این تاسیس حقوقی می نمود، ماده ۴۶۳ قانون مدنی مقرر داشته بود که:
اولین گام تضمینی پس از تخطی از انواع شروط بیع
در صورت تخطی از شروط مندرج در یک قرارداد بیع فروشنده حق فسخ قرارداد را دارد. البته این نکته را مد نظر داشته باشید در مواردی که بعضی از موضوعات دارای ارزش و ثمن بالایی هستند مشاوره با وکیل الزامی است. در مواردی خاص مشاهده می شود که افراد قصد ندارند به شرایط مندرج در قرارداد عمل کنند در صورت بروز این اشکال انتقال مالکیت به شکل منتفی اعلام می شود. در این حالت که از لحاظ حقوقی به آن خیارات نیز گفته می شود تخطی از شروط قرارداد باعث ضرر به یکی از طرفین می شود وممکن است خسارت قابل توجه ای را برای او به بار آورد در این زمان بهتر است برای ضایع نشدن حق افراد یک وکیل پایه یک دادگستری در این امر دخالت کرده و آن را تسهیل نماید. ممکن است شرایط به نحوی باشد که افراد فرصت مراجعه به وکیل را نداشته باشند چاره چیست.
وکیل تلفنی این امکان را برای افراد به وجود آورده تا در رابطه با مشکلاتی مربوط اثر و ضمانت اجرای شروط در قرارداد های بیع و تخطی از شروط و موارد دیگر در هر ساعت از شبانه روز بدون در نظر گرفتن بعد مکانی با یک وکیل مجرب مشورت نمونه و راه صحیح را انتخاب کرده و مهم تر از آن به نسبت به حقوق خود در این زمینه آشنایی داشته باشند.
هشدار: فراموش نکنید که تشخیص تخطی از شروط مندرج در یک قرارداد بیع کار افراد عادی نبوده و لازم است تا یک وکیل آشنا به این امور در این زمینه مشاوره بدهد.