موسسه وکیل تلفنی

  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • نگار عبادي گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۶:۵۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۵:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • زهرا علیزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۵:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۴
  • ساعی ساعی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۴۹:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۳
انجمن وکیل تلفنی

شرط ضمانت در عقد بيع

اثر و ضمانت اجرای شرط در یک قرارداد بیع

قراردادهای بیع به مواردی می گویند که افراد در ازای یک مال به فرد دیگری مالی را واگذار می کنند؛ در این حالت مالک یا فروشنده در ازای دریافت پول می تواند مالکیت اموال خود را به فرد دیگر یا خریدار واگذار کند و در مقابل خریدار هم می تواند با دریافت مال پول را در اختیار فروشنده قرار دهد؛ با ما همراه باشید تا این مورد را به مفصل مورد بررسی قرار دهیم.

 

condition of guarantee contract

 

 

بررسی آثار و ضمانت در یکی از شروط رایج بیع

 

condition of guarantee

بررسی فوری و آنلاین صحت و درستی ضمانت در شروط بیع شما به صورت 24 ساعته

 

پرسش: در یک قرار داد بیع شرط شده است در صورتی که هریک از طرفین از معامله منصرف شود باید مبلغ پنجاه میلیون ریال به طرف مقابل پرداخت کند آثار و ضمانت اجرای چنین شرطی چیست؟

 

  • پاسخ: چنانچه دادرس دادگاه از مفاد و مدلول عقد، احراز کند که مراد از شرط تعیین انصراف از معامله، با توجه به کیفیت قرارداد مبایعه، تعدد مطلوب بوده و شرط مقید در مبایعه نامه در واقع وجه التزام عدم حضور به موقع در دفتر اسناد رسمی برای تنظیم سند رسمی است؛ با توجه به اصل لزوم قراردادها طرفین به نحو ملزمی، ملتزم به اجرای قرار شده اند و تا تاریخ تنظیم سند رسمی اعمال خیار شرط ننموده اند، حکم به الزام به تنظیم سند رسمی و در صورت مطالبه وجه التزام تخلف از حضور در دفتر اسناد رسمی با احراز تحقق شرایط آن حکم محکومیت متخلف به نحو مقتضی صادر خواهد شد.

مطابق عرف حاکم بر قراردادها، چنین شروطی را لوازم عرفی معامله موضوع ماده 225 قانون مدنی است که با توجه به قصد و نیت طرفین، معمولاً برای استحکام معامله است و قید چنین شروطی از مصادیق خیار شرط موضوع ماده 398 قانون مدنی نیست؛ زیرا علی الاصول، خیار شرط ناظر به این است که در مدت معینی برای خریدار یا فروشنده یا هر دو یا شخص خارجی اختیار فسخ معامله باشد؛ نه اینکه اعمال آن منوط به تخلف از انجام تعهد باشد.

 

به چه دلایلی نگارش یک قرارداد بیع نیاز به دریافت راهنمایی و مشاوره دارد؟

 

reason to take legal advice for a sale contract

نگارش فوری و 24 ساعته انواع قرارداد بیع

 

در ادامه بحث اثر و ضمانت اجرای شرط در یک قرارداد بیع به این مسئله خواهیم پرداخت که در چه زمانی باید برای نگارش یک قرارداد بیع راهنمایی و مشاوره دریافت کرد؟ در حال حاضر این امکان وجود دارد که افراد از امکاناتی نظیر نظارت آنلاین و 24 ساعته بر نگارش تمامی قراردادها بهره مند شوند.

با توجه به اینکه انعقاد قراردادهای بیع از اهمیت زیادی برخوردار است و افراد بدون دانش حقوقی لازم در رمان بستن قراردادها به بن بست هایی برخورد می کنند لازم است که پیش از بستن قراردادها به یک وکیل با تجربه مراجعه کرده و اقدام به بستن یک قرارداد استاندارد و مناسب کنید.

ممکن است این سوال پیش بیایید که در برخی مواقع افراد در شرایطی هستند که زمان مراجعه به وکیل را نداشته باشند در این شرایط می توانند با کمک ارگان 24 ساعته نظارت بر صحت قراردادها از یک قرارداد استاندارد بهره مند شوند.

یکی از شرایط اضطراری در هنگام قرارداد بیع که نیاز به مراجعه به وکیل دارد هنگامی است که شرایط ایجاد حق شفعه در بیع وجود داشته باشد که بر اساس قانون ماده ۸۰۸ قانون مدنی می‌گوید:

  • "هر ‌گاه مال غیرمنقول قابل تقسیمی بین دو نفر مشترک باشد و یکی از دو شریک، حصه (سهم) خود را به قصد بیع (فروش) به شخص ثالثی منتقل کند، شریک دیگر حق دارد قیمتی را که مشتری داده است، به او بدهد و حصه مبیعه (سهم فروخته‌شده) را تملک کند که این حق را حق شفعه و صاحب آن را شفیع می‌گویند؛ اخذ به شفعه یکی از اسباب تملک است که ماده ۱۴۰ قانون مدنی، این موضوع را مورد توجه قرار داده است"

 

وکیل تلفنی با ایجاد امکان مشاوره حقوقی به افراد این امکان را می دهد که در ارتباط با نگارش فوری و آنلاین انواع قرارداد های بیع مشاوره لازم را دریافت کنند.

 

آیا امکان نگارش قرار داد های بیع به صورت آنلاین موجود است؟

 

online sale contracts because of corona virus

انعقاد آنلاین انواع بیع به صورت تضمینی و ارزان 24 ساعته

 

هنگام اجرای اثر و ضمانت اجرای شرط در یک قرارداد بیع این سوال وجود دارد که آیا امکان نگارش قرارداد های بیع به شکل آنلاین وجود دارد؟ پاسخ این سوال مثبت است. وکیل تلفنی این امکان را برای افراد به وجود آورده است که بدون در نظر گرفتن زمان و مکان در هر ساعت از شبانه روز امکان تماس فوری با وکیل قراردادها را داشته باشند به این ترتیب که افراد می توانند با وکیل تلفنی تماس گرفته و مشکل خود را در مورد اثر و ضمانت اجرای شرط در یک قرارداد بیع مطرح کرده و بدون هیچ تشریفات اداری پاسخ خود را از بهترین و مجرب ترین وکلای پایه یک دادگستری دریافت کنند.

 

نکته: وجود شبکه های مجازی مانند واتساپ و تلگرام باعث شده که متقاضیان بتوانند مدارک خود را ارسال کرده و یا متن قرارداد مورد نظر خود را دریافت کنند.

 

اثر و ضمانت اجرای شروط در قرارداد های بیع چگونه باید مندرج گردند؟

 

guarantee to execute conditions

 نظارت و ضمانت آنلاین اجرای شروط بیع به صورت فوری و 24 ساعته

 

اثر و ضمانت اجرای شروط در قرارداد های بیع شرایط ویژه ای دارد که باید به شکل بیع شرط یا شرط صفت مندرج گردد؛ به این معنا که در آن قرارداد بیع شرطی صورت گرفته است یا شروط را به شکل خیار شرط بیان می کنند.

قانون مدنی در مواد 234 و 235 شرط صفت را در خصوص کمیت و کیفیت «مورد معامله» بیان نموده و ضمانت اجرای تخلف از آن را خیار فسخ قرار داده است؛ مقررات بیع شرطی طی مواد ۴۵٨ ‏الی ۴۶۳ قانون مدنی تبیین گردیده است درهمین رابطه لازم به ذکر می باشد که قانون مدنی در سال۷ ١٣٠ ‏مواد مذکور را وضع نموده بر این مبنا به مجرد وقوع عقد بیع شرطی، مالکیت مبیع به خریدار شرطی انتقال یافته و در نتیجه منافع مورد معامله تا زمان اعمال خیار متعلق به خریدار می گردید، مع الوصف نظر به اینکه پیشینه تاریخی قبل از تصویب این قانون حکایت از انحراف و سوء استفاده افراد طماع و نزول خوار از این تاسیس حقوقی می نمود، ماده ۴۶۳ ‏قانون مدنی مقرر داشته بود که:

 

  • «اگر در شرطی معلوم شود که قصد با حقیقت بیع نبوده است، احکام در آن مجری نخواهند بود».

 

در صورت تخطی از شروط مندرج در یک قرارداد بیع، اولین گام چیست؟

 

disobey the conditions

اولین گام تضمینی پس از تخطی از انواع شروط بیع

 

در صورت تخطی از شروط مندرج در یک قرارداد بیع فروشنده حق فسخ قرارداد را دارد. البته این نکته را مد نظر داشته باشید در مواردی که بعضی از موضوعات دارای ارزش و ثمن بالایی هستند مشاوره با وکیل الزامی است. در مواردی خاص مشاهده می شود که افراد قصد ندارند به شرایط مندرج در قرارداد عمل کنند در صورت بروز این اشکال انتقال مالکیت به شکل منتفی اعلام می شود. در این حالت که از لحاظ حقوقی به آن خیارات نیز گفته می شود تخطی از شروط قرارداد باعث ضرر به یکی از طرفین می شود وممکن است خسارت قابل توجه ای را برای او به بار آورد در این زمان بهتر است برای ضایع نشدن حق افراد یک وکیل پایه یک دادگستری در این امر دخالت کرده و آن را تسهیل نماید. ممکن است شرایط به نحوی باشد که افراد فرصت مراجعه به وکیل را نداشته باشند چاره چیست.

وکیل تلفنی این امکان را برای افراد به وجود آورده تا در رابطه با مشکلاتی مربوط اثر و ضمانت اجرای شروط در قرارداد های بیع و تخطی از شروط و موارد دیگر در هر ساعت از شبانه روز بدون در نظر گرفتن بعد مکانی با یک وکیل مجرب مشورت نمونه و راه صحیح را انتخاب کرده و مهم تر از آن به نسبت به حقوق خود در این زمینه آشنایی داشته باشند.

 

هشدار:  فراموش نکنید که تشخیص تخطی از شروط مندرج در یک قرارداد بیع کار افراد عادی نبوده و لازم است تا یک وکیل آشنا به این امور در این زمینه مشاوره بدهد.

 

 

بهترین روش مطالبه زمین

کاربرد اظهارنامه

تیم بزرگ وصول مطالبات

دادخواست اثبات وقوع صلح

محاسبه و مطالبه افت قیمت خودرو به علت تصادفات

نگارش فوری انواع دادخواست های نادر و رایج حقوقی

نگارش فوری و 24 ساعته دادخواست طلاق

درباره ما

 

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

سلام وعرض ادب خدمت دوستان عزیز مطلب قید شده بسیار مفیده فایده قرار گرفت و به مطالبی اشاره شد که پرکاربرد میباشد با تشکر ویژه از وکیل تل
سلام و عرض ادب، هنگام اجرای اثر و ضمانت اجرای شرط در یک قرارداد بیع این سوال وجود دارد که آیا امکان نگارش قرارداد های بیع به شکل آنلاین وجود دارد؟ پاسخ این سوال مثبت است. وکیل تلفنی این امکان را برای افراد به وجود آورده است که بدون در نظر گرفتن زمان و مکان در هر ساعت از شبانه روز امکان تماس فوری با وکیل قراردادها را داشته باشند به این ترتیب که افراد می توانند با وکیل تلفنی تماس گرفته و مشکل خود را در مورد اثر و ضمانت اجرای شرط در یک قرارداد بیع مطرح کرده و بدون هیچ تشریفات اداری پاسخ خود را از بهترین و مجرب ترین وکلای پایه یک دادگستری دریافت کنند.
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان موسسه وکیل تلفنی کار بسیار ارزشمندی را در دوران بیماری انجام دادن و سبب صرفه جویی در هزینه ها و وقت مردم شدن ونیاز به مراجعه حضوری رو به حداقل رساندند،پیشنهادمیکنم مردم حتما از این حرکت خیروخوب استفاده کنندوبه وکلای مجرب موسسه مراجعه کنند باتشکر
طرفین عقد ( قرارداد ) می توانند هرشرط و شروطی را که ،خلاف شرع و قوانین آمره نباشد،را در ضمن عقد ،قرار دهند. دایره شمول شرط در قرارداد ها وسیع است و می تواند از شرط پرداخت ثمن در موعد مقرر و یا شرط مساحت و شرط کیفیت خاص در مبیع و…را تا موارد دیگر را در بربگیرد. شروط ضمن عقد و قرارداد انواع دخیل بودن شرط ها در قرارداد -شرط ها می توانند به 2 صورت،در قرارداد ها ،دخیل باشد 1.ضمن عقد شرط شده باشد 2.مستقل از عقد ،شرط شده باشد – کسی را که شرط به نفع اوست ( متعهدله یا مشروط له ) وکسی که شرط به ضرر اوست ( متعهد یا مشروط علیه )می نمامند. اقسام شروط ضمن عقد یا قرارداد ها الف .اصولا شروط مندرج در قراردادها ، بر 3قسم است 1.شروط صحیح 2.شروط باطل 3.شروطی که باطل هستند و موجب بطلان عقد می شوند. شروط صحیح خود ، بر 3 قسم است الف.شرط صفت ضمن عقد : شرط مربوط به کیفیت یا کمیت مورد معامله را ،شرط صفت می گویند. شرط صفت ممکن است نسبت به هر 2 مورد معامله، باشد و یا اینکه نسبت به یک مورد معامله. شرط مربوط به کیفیت مورد معامله مثل جنس خاص ، ومرغوبیت ،و قدمت ، رنگ ، بو و غیره می باشد. شرط مربوط به کمیت مثل مساحت ،وزن ،ابعاد و….می باشد. – اگر شرطی که در ضمن عقد شده ، شرط صفت باشد و مشخص شود آن شرط صفت ،مفقود است ،کسی که شرط به نفع او شده ( متعهد له )نمی تواند الزام متعهد را ،به تحویل مورد معامله مطابق اوصاف بخواهد ،و فقط حق فسخ معامله را ،دارد. – در شرط صفت ، در صورتی که مورد معامله، عین معین یا کلی در معین باشد ، موجب حق فسخ برای متعهد له ،ایجاد میگردد. -اگر مورد معامله کلی فی الذمه باشد،در این صورت متعهد له ، می تواند الزاما فروشنده را به تحویل مورد معامله ، مطابق اوصاف تقاضا کند . بطور مثال :کسی از شرکت ایران خودرو، یک پژو به رنگ سفید و…برای یکماه ، آینده سفارش داده در صورتی که پژو تحویلی مطابق اوصاف نباشد ، متعهد له می تواند الزام متعهد را به تحویل خودرو ،مطابق اوصاف بخواهد. اقسام شروط قراردادها ب . شرط نتیجه ضمن عقد : طبق بند 2 ماده 234 شرط نتیجه به معنی آن است که تحقق امری در خارج، شرط شود. مثال : اینکه فروشنده در ضمن قرارداد، شرط کند که ،پس از خریداری ملک توسط خریدار ، خریدار ، ملک را بمدت یکسال ، به اجاره برادر ش دهد. در ضمن عقد می توان نتیجه یک عقد یا ایقاع ، را در ضمن عقد ، بصورت شرط نتیجه ،شرط نمود. شرط نتیجه را می توان در عقودی قید نمود که حصول آن شرط موقوف به سبب خاص و یا تشریفات ویژه ای نباشد بعبارتی میبایست ، به محض وقوع عقد،شرط نتیجه نیز محقق می شود مثلا نمی توان در ضمن عقد بیع ، شرط نمود که دختر خریدار ، ضمن عقد بیع ،به عقد دائم فروشنده درآید چون وقوع عقد دائم ،منوط به تشریفات خاص ( از جمله ثبت رسمی و برگزاری خطبه عقد و..) است. اگر تحقق شرط ،فورا حاصل نشود و صرفا عمل حقوقی شرط شود مثلا :خریدار متعهد شود ، ضمن خرید خانه ، ملکش را به اجاره فروشنده بدهد. اینجا تعهد بصورت شرط فعل است یعنی تحقق فعلی در آینده شرط شود ودر اینجا نیازمند این است که قرارداد دیگری بعدا تنظیم شود میبایست الزام خریدار را به تنظیم قرارداد اجاره از محکمه خواست. یکی از مصادیق دیگر شرط نتیجه این است که ضمن عقد شرط شود چنانچه هر یک از طرفین به تعهد خود در فلان مورد …..عمل نکنند معامله خود بخود و بدون اراده طرفین منفسخ است مثال : به محض برگشت چک خریدار ، به هر دلیل،موجب انفساخ قرارداد است شروط ضمن عقد یا قرارداد چنین شرطی شرط نتیجه است ،که به محض وقوع تخلف ،معامله خودبخود از بین می رود و اقدامان بعدی فروشنده مبنی بر خرج کردن چک و یا ….موجب اعتبار قرارداد نمی شود چرا که عقد کلا از بین رفته است. و لکن این مورد در حق فسخ صادق نیست و اقدامات بعدی فروشنده ، در تخلف خریدار که موجب فسخ را فراهم می آورد ،موجب اعتبار قرارداد است. اگر به نفس اشتراط آن عمل حقوقی محقق نشده آن شرط نتیجه نیست و عقد صحیح است و لکن طرف عق حق فسخ دارد. ج . شرط فعل اثباتاً یا نفیا : آن است که اقدام یا عدم اقدام به فعلی بر یکی از متعاملین یا بر شخص خارجی شرط شود. شرط فعل می تواند بصورت مثبت ( انجام کاری ) یا منفی( ترک کاری ) در حین قرارداد قید شود. شرط فعل می تواند بصورت شرط فعل مادی یا شرط فعل حقوقی و یا ترک آن باشد. در شرط فعل اگر قید و شروط خاصی در قرارداد قید نشود، به صرف انقضای مدت قرارداد ،مورد تعهد از بین نمی رود و متعهد له ،بدوا میبایست الزاما ،متعهد را به ایفاء تعهد بخواهد و سپس در صورتی که الزام ممکن نباشد ، حق فسخ ایجاد می گردد و به صرف امتناع متعهد ،حق فسخ ایجاد ،نمی گردد. اگر عدم انجام شرط فعل ، ضمانت اجرای دیگری مثل فسخ و….داشته باشد، نمی توان متعهد را الزام به ایفاء تعهد کرد. اگر موضوع تعهد، ترک فعل مادی و یا حقوقی باشد ،و متعهد مبادرت به انجام آن فعل کند ، با توجه به تنقیح مناط مواد 454و 455 قانون مدنی ،ترک فعل موجب بطلان فعل و یا عمل حقوقی ثانویه، است. کسی که ملزم به انجام شرط فعل شده است باید آن را انجام و در صورت تخلف، طرف معامله می­تواند به حاکم رجوع نموده و تقاضای اجبار به وفای شرط نماید. هرگاه فعلی در ضمن عقد شرط شود و اجبار ملتزم به انجام آن غیر مقدور، ولی انجام آن به وسیله شخص دیگری مقدور باشد، حاکم می­تواند به خرج ملتزم موجبات انجام آن فعل را فراهم کند. هرگاه اجبار مشروط علیه برای انجام فعل مشروط ممکن نباشد و فعل مشروط هم از جمله اعمالی نباشد که دیگری بتواند از جانب او واقع سازد، طرف مقابل حق فسخ معامله را خواهد داشت. دسته دوم شروط ضمن عقد یا قرارداد شروط باطل ضمن قرارداد هستند که عبارتند از : الف) شرط خلاف مقتضای ذات عقد شرطی است که با هدف عقد یا ماهیت اصلی عقد در تعارض است. بطور مثال اثری عقد بیع انتقال مالکیت مورد معامله به خریدار است حال فروشنده شرط کند مورد معامله به خریدار منتقل نشود. اگر شرط خلاف اطلاق عقد باشد ،و آن مورد شرط منظور اصلی و مستقیم طرفین نباشد ،صحیح است. مثل شرط تحویل کالا در محلی دیگری( غیر محل عقد ) ، یک جنبه فرعی دارد و می توان برخلاف آن شرط نمود. ب) شرط مجهولی که جهل به آن، موجب جهل به عوضین شود. طبق ماده 190 قانون مدنی یکی ازشروط اساسی مورد معامله این است مورد معامله معلوم باشد. اگر شرط مجهول باشد ممکن است به مورد معامله سرایت کند و موجب بطلان عقد شود. ماده 401 قانون مدنی یکی از مصادیق شرط مجهول است مثال : فروشنده ملک را بفروشد که معلوم نیست ، مورد معامله مغازه است یا آپارتمان.

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی